Løgsuppe med ostebrød
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Løgsuppe er ikke så mærkeligt, som det måske lyder. Giv løgsuppen en chance, og du vil blive positivt overrasket. Den smager dejligt, og faktisk også lidt sødt!
Tip: Brug hjemmelavede grovflutes til at lave tomat-ostebrødene til suppen.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1835 kJ / 439 kcal
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 53 %
- Fedt: 33 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 200 g. løg
- 100 g. skalotteløg
- 3-4 fed hvidløg
- 15 g. smør
- 1-2 kviste frisk timian eller ½ tsk. tørret timian
- 4-5 dl. grønsagsbouillon (se evt. opskrift)
- ½ tsk. groft salt
- 1 knivspids friskkværnet peber
- ½ dl. madlavningsfløde
- 1-2 håndfulde persille
Tomat-ostebrød
- 4 skiver groft brød
- 4 små tomater
- 40 g. revet ost
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 måleske
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 hvidløgspresser
- 1 mellem gryde med låg
- 1 grydeske
- 1 dørslag
- 1 blender
- 1 mellem skål
- 1 bageplade
- Bagepapir
Sådan gør du
- Trin 1 af 18
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 18
Mål alle ingredienserne af.
- 200 g. løg
- 100 g. skalotteløg
- 3-4 fed hvidløg
- 15 g. smør
- 1-2 kviste frisk timian eller ½ tsk. tørret timian
- 4-5 dl. grønsagsbouillon (se evt. opskrift)
- ½ tsk. groft salt
- 1 knivspids friskkværnet peber
- ½ dl. madlavningsfløde
- 1-2 håndfulde persille
Tomat-ostebrød:
- 4 skiver groft brød
- 4 små tomater
- 40 g. revet ost
- Trin 3 af 18
Pil, og hak løg og skalotteløg. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- 200 g. løg
- 100 g. skalotteløg
- Trin 4 af 18
Pil og pres hvidløg med en hvidløgspresser.
- 3-4 fed hvidløg
- Trin 5 af 18
Kom smør i en gryde, og smelt det. Kom løg i gryden, og steg dem i 2 minutter. Rør rundt imens. Løgene må ikke blive brune. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
- 15 g. smør
- Trin 6 af 18
Tilsæt hvidløg og timian. Hvis du bruger frisk timian, skal det skylles i koldt vand først. Pil bladene af stilkene, og kom bladene i gryden.
- 1-2 kviste frisk timian eller ½ tsk. tørret timian
- Trin 7 af 18
Kom grøntsags-bouillon i gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og kog suppen i 20 minutter, til løgene er møre.
- 4-5 dl. grøntsagsbouillon
- Trin 8 af 18
Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1-2 håndfulde persille
- Trin 9 af 18
Tag gryden af varmen, og lad suppen køle lidt af.
- Trin 10 af 18
Hæld lidt af suppen i en blender, og blend suppen. Hæld den blendede suppe over i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.
- Trin 11 af 18
Gentag punkt 10, til al suppen er blendet.
- Trin 12 af 18
Hæld suppen tilbage i gryden, og varm den op. Tilsæt madlavningsfløde, og kog suppen igennem. Hvis du synes suppen er for tyk, kan du tilsætte lidt mere grøntsagsbouillon eller vand.
- ½ dl. madlavningsfløde
- Trin 13 af 18
Smag suppen til med salt og peber.
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids friskkværnet peber
- Trin 14 af 18
Tænd grillen i ovnen på 200 grader.
- Trin 15 af 18
Læg bagepapir på en bageplade. Læg brødskiverne på bagepairet.
- 4 skiver fuldkornsbrød
- Trin 16 af 18
Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Fordel tomatskiverne på brødskiverne.
- 4 små tomater
- Trin 17 af 18
Fordel osten på brødene. Sæt bagepladen øverst i ovnen under grillen, og bag brødene i 4 minutter, til osten er smeltet og brødet er varmt. Pas på brødet ikke brænder på - det går stærkt under grillen.
- 40 g. revet ost
- Trin 18 af 18
Hæld varm suppe i dybe tallerkner, drys med persille og servér med varme tomat-ostebrød.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Løgsuppe er ikke så mærkeligt, som det måske lyder. Giv løgsuppen en chance, og du vil blive positivt overrasket. Den smager dejligt, og faktisk også lidt sødt!
Tip: Brug hjemmelavede grovflutes til at lave tomat-ostebrødene til suppen.
Du skal bruge
Ingredienser
- 200 g. løg
- 100 g. skalotteløg
- 3-4 fed hvidløg
- 15 g. smør
- 1-2 kviste frisk timian eller ½ tsk. tørret timian
- 4-5 dl. grønsagsbouillon (se evt. opskrift)
- ½ tsk. groft salt
- 1 knivspids friskkværnet peber
- ½ dl. madlavningsfløde
- 1-2 håndfulde persille
Tomat-ostebrød:
- 4 skiver groft brød
- 4 små tomater
- 40 g. revet ost
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 måleske
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 hvidløgspresser
- 1 mellem gryde med låg
- 1 grydeske
- 1 dørslag
- 1 blender
- 1 mellem skål
- 1 bageplade
- Bagepapir
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Pil, og hak løg og skalotteløg. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- Pil og pres hvidløg med en hvidløgspresser.
- Kom smør i en gryde, og smelt det. Kom løg i gryden, og steg dem i 2 minutter. Rør rundt imens. Løgene må ikke blive brune. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
- Tilsæt hvidløg og timian. Hvis du bruger frisk timian, skal det skylles i koldt vand først. Pil bladene af stilkene, og kom bladene i gryden.
- Kom grøntsags-bouillon i gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og kog suppen i 20 minutter, til løgene er møre.
- Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Tag gryden af varmen, og lad suppen køle lidt af.
- Hæld lidt af suppen i en blender, og blend suppen. Hæld den blendede suppe over i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.
- Gentag punkt 10, til al suppen er blendet.
- Hæld suppen tilbage i gryden, og varm den op. Tilsæt madlavningsfløde, og kog suppen igennem. Hvis du synes suppen er for tyk, kan du tilsætte lidt mere grøntsagsbouillon eller vand.
- Smag suppen til med salt og peber.
- Tænd grillen i ovnen på 200 grader.
- Læg bagepapir på en bageplade. Læg brødskiverne på bagepairet.
- Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Fordel tomatskiverne på brødskiverne.
- Fordel osten på brødene. Sæt bagepladen øverst i ovnen under grillen, og bag brødene i 4 minutter, til osten er smeltet og brødet er varmt. Pas på brødet ikke brænder på - det går stærkt under grillen.
- Hæld varm suppe i dybe tallerkner, drys med persille og servér med varme tomat-ostebrød.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Løgsuppe er ikke så mærkeligt, som det måske lyder. Giv løgsuppen en chance, og du vil blive positivt overrasket. Den smager dejligt, og faktisk også lidt sødt!
Tip: Brug hjemmelavede grovflutes til at lave tomat-ostebrødene til suppen.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1835 kJ / 439 kcal
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 53 %
- Fedt: 33 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 400 g. løg
- 200 g. skalotteløg
- 6-8 fed hvidløg
- 25 g. smør
- 2-3 kviste frisk timian eller 1 tsk. tørret timian
- 8-10 dl. grønsagsbouillon (se evt. opskrift)
- 1 tsk. groft salt
- 1 knivspids friskkværnet peber
- 1 dl. madlavningsfløde
- 2-3 håndfulde persille
Tomat-ostebrød
- 8 skiver groft brød
- 8 små tomater
- 75 g. revet ost
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 måleske
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 hvidløgspresser
- 1 mellem gryde med låg
- 1 grydeske
- 1 dørslag
- 1 blender
- 1 stor skål
- 1 bageplade
- Bagepapir
Sådan gør du
- Trin 1 af 18
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 18
Mål alle ingredienserne af.
- 400 g. løg
- 200 g. skalotteløg
- 6-8 fed hvidløg
- 25 g. smør
- 2-3 kviste frisk timian eller 1 tsk. tørret timian
- 8-10 dl. grønsagsbouillon (se evt. opskrift)
- 1 tsk. groft salt
- 1 knivspids friskkværnet peber
- 1 dl. madlavningsfløde
- 2-3 håndfulde persille
Tomat-ostebrød:
- 8 skiver groft brød
- 8 små tomater
- 75 g. revet ost
- Trin 3 af 18
Pil, og hak løg og skalotteløg. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- 400 g. løg
- 200 g. skalotteløg
- Trin 4 af 18
Pil og pres hvidløg med en hvidløgspresser.
- 6-8 fed hvidløg
- Trin 5 af 18
Kom smør i en gryde, og smelt det. Kom løg i gryden, og steg dem i 2 minutter. Rør rundt imens. Løgene må ikke blive brune. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
- 25 g. smør
- Trin 6 af 18
Tilsæt hvidløg og timian. Hvis du bruger frisk timian, skal det skylles i koldt vand først. Pil bladene af stilkene, og kom bladene i gryden.
- 2-3 kviste frisk timian eller 1 tsk. tørret timian
- Trin 7 af 18
Kom grøntsags-bouillon i gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og kog suppen i 20 minutter, til løgene er møre.
- 8-10 dl. grøntsagsbouillon
- Trin 8 af 18
Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 2-3 håndfulde persille
- Trin 9 af 18
Tag gryden af varmen, og lad suppen køle lidt af.
- Trin 10 af 18
Hæld lidt af suppen i en blender, og blend suppen. Hæld den blendede suppe over i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.
- Trin 11 af 18
Gentag punkt 10, til al suppen er blendet.
- Trin 12 af 18
Hæld suppen tilbage i gryden, og varm den op. Tilsæt madlavningsfløde, og kog suppen igennem. Hvis du synes suppen er for tyk, kan du tilsætte lidt mere grøntsagsbouillon eller vand.
- 1 dl. madlavningsfløde
- Trin 13 af 18
Smag suppen til med salt og peber.
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids friskkværnet peber
- Trin 14 af 18
Tænd grillen i ovnen på 200 grader.
- Trin 15 af 18
Læg bagepapir på en bageplade. Læg brødskiverne på bagepairet.
- 8 skiver fuldkornsbrød
- Trin 16 af 18
Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Fordel tomatskiverne på brødskiverne.
- 8 små tomater
- Trin 17 af 18
Fordel osten på brødene. Sæt bagepladen øverst i ovnen under grillen, og bag brødene i 4 minutter, til osten er smeltet og brødet er varmt. Pas på brødet ikke brænder på - det går stærkt under grillen.
- 75 g. revet ost
- Trin 18 af 18
Hæld varm suppe i dybe tallerkner, drys med persille og servér med varme tomat-ostebrød.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Løgsuppe er ikke så mærkeligt, som det måske lyder. Giv løgsuppen en chance, og du vil blive positivt overrasket. Den smager dejligt, og faktisk også lidt sødt!
Tip: Brug hjemmelavede grovflutes til at lave tomat-ostebrødene til suppen.
Du skal bruge
Ingredienser
- 400 g. løg
- 200 g. skalotteløg
- 6-8 fed hvidløg
- 25 g. smør
- 2-3 kviste frisk timian eller 1 tsk. tørret timian
- 8-10 dl. grønsagsbouillon (se evt. opskrift)
- 1 tsk. groft salt
- 1 knivspids friskkværnet peber
- 1 dl. madlavningsfløde
- 2-3 håndfulde persille
Tomat-ostebrød:
- 8 skiver groft brød
- 8 små tomater
- 75 g. revet ost
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 måleske
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 hvidløgspresser
- 1 mellem gryde med låg
- 1 grydeske
- 1 dørslag
- 1 blender
- 1 stor skål
- 1 bageplade
- Bagepapir
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Pil, og hak løg og skalotteløg. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- Pil og pres hvidløg med en hvidløgspresser.
- Kom smør i en gryde, og smelt det. Kom løg i gryden, og steg dem i 2 minutter. Rør rundt imens. Løgene må ikke blive brune. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
- Tilsæt hvidløg og timian. Hvis du bruger frisk timian, skal det skylles i koldt vand først. Pil bladene af stilkene, og kom bladene i gryden.
- Kom grøntsags-bouillon i gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og kog suppen i 20 minutter, til løgene er møre.
- Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Tag gryden af varmen, og lad suppen køle lidt af.
- Hæld lidt af suppen i en blender, og blend suppen. Hæld den blendede suppe over i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.
- Gentag punkt 10, til al suppen er blendet.
- Hæld suppen tilbage i gryden, og varm den op. Tilsæt madlavningsfløde, og kog suppen igennem. Hvis du synes suppen er for tyk, kan du tilsætte lidt mere grøntsagsbouillon eller vand.
- Smag suppen til med salt og peber.
- Tænd grillen i ovnen på 200 grader.
- Læg bagepapir på en bageplade. Læg brødskiverne på bagepairet.
- Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Fordel tomatskiverne på brødskiverne.
- Fordel osten på brødene. Sæt bagepladen øverst i ovnen under grillen, og bag brødene i 4 minutter, til osten er smeltet og brødet er varmt. Pas på brødet ikke brænder på - det går stærkt under grillen.
- Hæld varm suppe i dybe tallerkner, drys med persille og servér med varme tomat-ostebrød.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Løgsuppe er ikke så mærkeligt, som det måske lyder. Giv løgsuppen en chance, og du vil blive positivt overrasket. Den smager dejligt, og faktisk også lidt sødt!
Tip: Brug hjemmelavede grovflutes til at lave tomat-ostebrødene til suppen.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1835 kJ / 439 kcal
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 53 %
- Fedt: 33 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 600 g. løg
- 300 g. skalotteløg
- 9-12 fed hvidløg
- 40 g. smør
- 3-4 kviste frisk timian eller 1 tsk. tørret timian
- 12-15 dl. grønsagsbouillon (se evt. opskrift)
- 1 ½ tsk. groft salt
- 2 knivspidser friskkværnet peber
- 1 ½ dl. madlavningsfløde
- 3-4 håndfulde persille
Tomat-ostebrød
- 12 skiver groft brød
- 12 små tomater
- 115 g. revet ost
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 måleske
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 hvidløgspresser
- 1 mellem gryde med låg
- 1 grydeske
- 1 dørslag
- 1 blender
- 1 stor skål
- 1 bageplade
- Bagepapir
Sådan gør du
- Trin 1 af 18
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 18
Mål alle ingredienserne af.
- 600 g. løg
- 300 g. skalotteløg
- 9-12 fed hvidløg
- 40 g. smør
- 3-4 kviste frisk timian eller 1 tsk. tørret timian
- 12-15 dl. grønsagsbouillon (se evt. opskrift)
- 1 ½ tsk. groft salt
- 2 knivspidser friskkværnet peber
- 1 ½ dl. madlavningsfløde
- 3-4 håndfulde persille
Tomat-ostebrød:
- 12 skiver groft brød
- 12 små tomater
- 115 g. revet ost
- Trin 3 af 18
Pil, og hak løg og skalotteløg. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- 600 g. løg
- 300 g. skalotteløg
- Trin 4 af 18
Pil og pres hvidløg med en hvidløgspresser.
- 9-12 fed hvidløg
- Trin 5 af 18
Kom smør i en gryde, og smelt det. Kom løg i gryden, og steg dem i 2 minutter. Rør rundt imens. Løgene må ikke blive brune. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
- 40 g. smør
- Trin 6 af 18
Tilsæt hvidløg og timian. Hvis du bruger frisk timian, skal det skylles i koldt vand først. Pil bladene af stilkene, og kom bladene i gryden.
- 3-4 kviste frisk timian eller 1 ½ tsk. tørret timian
- Trin 7 af 18
Kom grøntsags-bouillon i gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og kog suppen i 20 minutter, til løgene er møre.
- 12-15 dl. grøntsagsbouillon
- Trin 8 af 18
Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 3-4 håndfulde persille
- Trin 9 af 18
Tag gryden af varmen, og lad suppen køle lidt af.
- Trin 10 af 18
Hæld lidt af suppen i en blender, og blend suppen. Hæld den blendede suppe over i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.
- Trin 11 af 18
Gentag punkt 10, til al suppen er blendet.
- Trin 12 af 18
Hæld suppen tilbage i gryden, og varm den op. Tilsæt madlavningsfløde, og kog suppen igennem. Hvis du synes suppen er for tyk, kan du tilsætte lidt mere grøntsagsbouillon eller vand.
- 1 ½ dl. madlavningsfløde
- Trin 13 af 18
Smag suppen til med salt og peber.
- 1 ½ tsk. salt
- 2 knivspidser friskkværnet peber
- Trin 14 af 18
Tænd grillen i ovnen på 200 grader.
- Trin 15 af 18
Læg bagepapir på en bageplade. Læg brødskiverne på bagepairet.
- 12 skiver fuldkornsbrød
- Trin 16 af 18
Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Fordel tomatskiverne på brødskiverne.
- 12 små tomater
- Trin 17 af 18
Fordel osten på brødene. Sæt bagepladen øverst i ovnen under grillen, og bag brødene i 4 minutter, til osten er smeltet og brødet er varmt. Pas på brødet ikke brænder på - det går stærkt under grillen.
- 115 g. revet ost
- Trin 18 af 18
Hæld varm suppe i dybe tallerkner, drys med persille og servér med varme tomat-ostebrød.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Løgsuppe er ikke så mærkeligt, som det måske lyder. Giv løgsuppen en chance, og du vil blive positivt overrasket. Den smager dejligt, og faktisk også lidt sødt!
Tip: Brug hjemmelavede grovflutes til at lave tomat-ostebrødene til suppen.
Du skal bruge
Ingredienser
- 600 g. løg
- 300 g. skalotteløg
- 9-12 fed hvidløg
- 40 g. smør
- 3-4 kviste frisk timian eller 1 tsk. tørret timian
- 12-15 dl. grønsagsbouillon (se evt. opskrift)
- 1 ½ tsk. groft salt
- 2 knivspidser friskkværnet peber
- 1 ½ dl. madlavningsfløde
- 3-4 håndfulde persille
Tomat-ostebrød:
- 12 skiver groft brød
- 12 små tomater
- 115 g. revet ost
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 måleske
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 hvidløgspresser
- 1 mellem gryde med låg
- 1 grydeske
- 1 dørslag
- 1 blender
- 1 stor skål
- 1 bageplade
- Bagepapir
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Pil, og hak løg og skalotteløg. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- Pil og pres hvidløg med en hvidløgspresser.
- Kom smør i en gryde, og smelt det. Kom løg i gryden, og steg dem i 2 minutter. Rør rundt imens. Løgene må ikke blive brune. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
- Tilsæt hvidløg og timian. Hvis du bruger frisk timian, skal det skylles i koldt vand først. Pil bladene af stilkene, og kom bladene i gryden.
- Kom grøntsags-bouillon i gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og kog suppen i 20 minutter, til løgene er møre.
- Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Tag gryden af varmen, og lad suppen køle lidt af.
- Hæld lidt af suppen i en blender, og blend suppen. Hæld den blendede suppe over i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.
- Gentag punkt 10, til al suppen er blendet.
- Hæld suppen tilbage i gryden, og varm den op. Tilsæt madlavningsfløde, og kog suppen igennem. Hvis du synes suppen er for tyk, kan du tilsætte lidt mere grøntsagsbouillon eller vand.
- Smag suppen til med salt og peber.
- Tænd grillen i ovnen på 200 grader.
- Læg bagepapir på en bageplade. Læg brødskiverne på bagepairet.
- Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Fordel tomatskiverne på brødskiverne.
- Fordel osten på brødene. Sæt bagepladen øverst i ovnen under grillen, og bag brødene i 4 minutter, til osten er smeltet og brødet er varmt. Pas på brødet ikke brænder på - det går stærkt under grillen.
- Hæld varm suppe i dybe tallerkner, drys med persille og servér med varme tomat-ostebrød.
-