Linsesymfoni
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Mie kaster sig ud i en indisk dahl. Den mætter og har masser af smag. Lav en portion med opskriften fra GoCook.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 4506 kJ / 1077 kcal
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 51 %
- Fedt: 35 %
Film
- Opskriften tager ca.: 1 time
Se filmen, hvor Gorm og Micki laver linsesymfoni.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 4506 kJ / 1077 kcal
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 51 %
- Fedt: 35 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Dahl:
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- ½ aubergine
- 1 gulerod
- ½ squash
- 1-1 ½ spsk. olie til stegning
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. koriander
- 1 tsk. karrypasta
- Evt. ¼ tsk. tørret chili
- 125 g. røde linser (1 ½ dl.)
- ½ dåse/brik hakkede tomater
- ½ dåse/brik kokosmælk
- 3 dl. vand
- ½ grøntsags-bouillonterning
- ½ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
Ris:
- 1 ½ dl. ris
- Ca. 2 ¼ dl. vand
- 1 knivspids salt
Raita:
- 1 dl. græsk yoghurt
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. sukker
- 5-6 cm. agurk
- Evt. frisk koriander
Tilbehør:
- 1 stk. naanbrød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor gryde
- 1 spiseske
- 1 spatel
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 1 si
- 2 grydelåg
- 1 mellemstor gryde
- 1 lille skål
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Trin 1 af 15
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 15
Find alle ingredienserne frem.
Dahl:
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- ½ aubergine
- 1 gulerod
- ½ squash
- 1-1 ½ spsk. olie til stegning
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. koriander
- 1 tsk. karrypasta
- Evt. ¼ tsk. tørret chili
- 125 g. røde linser (1 ½ dl.)
- ½ dåse/brik hakkede tomater
- ½ dåse/brik kokosmælk
- 3 dl. vand
- ½ grøntsags-bouillonterning
- ½ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
Ris:
- 1 ½ dl. ris
- Ca. 2 ¼ dl. vand
- 1 knivspids salt
Raita:
- 1 dl. græsk yoghurt
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. sukker
- 5-6 cm. agurk
- Evt. frisk koriander
Tilbehør:
- 1 stk. naanbrød
- Trin 3 af 15
Linsesymfoni: Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- Trin 4 af 15
Vask auberginen, gulerødder og squashen. Skær dem i små tern.
- ½ aubergine
- 1 gulerod
- ½ squash
- Trin 5 af 15
Varm olien op i en stor gryde til middel varme.
- 1-1 ½ spsk. olie til stegning
- Trin 6 af 15
Kom løg og hvidløg i gryden. Svits i cirka 1 minut.
- Trin 7 af 15
Tilsæt spidskommen, koriander, karrypasta og evt. chili. Svits i 2 minutter.
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. koriander
- 1 tsk. karrypasta
- Evt. ¼ tsk. tørret chili
- Trin 8 af 15
Kom gulerødder, aubergine og squash i gryden. Svits i 4 minutter.
- Trin 9 af 15
Kom de røde linser i en si. Vask dem grundigt under rindende, koldt vand.
- 125 g. røde linser (1 ½ dl.)
- Trin 10 af 15
Kom linser, hakkede tomater, kokosmælk, vand og bouillon-terning i gryden. Læg låg på gryden, og bring retten i kog. Kog den i 25 minutter, til linserne er møre.
- ½ dåse/brik hakkede tomater
- ½ dåse/brik kokosmælk
- 3 dl. vand
- ½ grøntsags-bouillonterning
- Trin 11 af 15
Ris: Kom vand og salt i en gryde, læg låg på, og bring vandet i kog. Tilsæt risene, og kog dem ved svag varme i den tid, som der står på pakken.
- 1 ½ dl. ris
- Ca. 2 ¼ dl. vand
- 1 knivspids salt
- Trin 12 af 15
Raita: Bland græsk yoghurt, salt, sukker og peber sammen i en lille skål.
- 1 dl. græsk yoghurt
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. sukker
- Trin 13 af 15
Skyl agurken, og skær den i små tern. Kom dem op i yoghurten, og bland det sammen. Smag raitaen til med salt og koriander.
- 5-6 cm. agurk
- Evt. frisk koriander
- Trin 14 af 15
Linsesymfoni: Smag retten til med salt, peber og evt. chili.
- ½ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- Trin 15 af 15
Varm naanbrødet i en ovn eller på en brødrister. Mums, så er der linsesymfoni!
- 1 stk. naanbrød
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Mie kaster sig ud i en indisk dahl. Den mætter og har masser af smag. Lav en portion med opskriften fra GoCook.
Du skal bruge
Ingredienser
Dahl:
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- ½ aubergine
- 1 gulerod
- ½ squash
- 1-1 ½ spsk. olie til stegning
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. koriander
- 1 tsk. karrypasta
- Evt. ¼ tsk. tørret chili
- 125 g. røde linser (1 ½ dl.)
- ½ dåse/brik hakkede tomater
- ½ dåse/brik kokosmælk
- 3 dl. vand
- ½ grøntsags-bouillonterning
- ½ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
Ris:
- 1 ½ dl. ris
- Ca. 2 ¼ dl. vand
- 1 knivspids salt
Raita:
- 1 dl. græsk yoghurt
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. sukker
- 5-6 cm. agurk
- Evt. frisk koriander
Tilbehør:
- 1 stk. naanbrød
Køkkenredskaber
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor gryde
- 1 spiseske
- 1 spatel
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 1 si
- 2 grydelåg
- 1 mellemstor gryde
- 1 lille skål
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Linsesymfoni: Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Vask auberginen, gulerødder og squashen. Skær dem i små tern.
- Varm olien op i en stor gryde til middel varme.
- Kom løg og hvidløg i gryden. Svits i cirka 1 minut.
- Tilsæt spidskommen, koriander, karrypasta og evt. chili. Svits i 2 minutter.
- Kom gulerødder, aubergine og squash i gryden. Svits i 4 minutter.
- Kom de røde linser i en si. Vask dem grundigt under rindende, koldt vand.
- Kom linser, hakkede tomater, kokosmælk, vand og bouillon-terning i gryden. Læg låg på gryden, og bring retten i kog. Kog den i 25 minutter, til linserne er møre.
- Ris: Kom vand og salt i en gryde, læg låg på, og bring vandet i kog. Tilsæt risene, og kog dem ved svag varme i den tid, som der står på pakken.
- Raita: Bland græsk yoghurt, salt, sukker og peber sammen i en lille skål.
- Skyl agurken, og skær den i små tern. Kom dem op i yoghurten, og bland det sammen. Smag raitaen til med salt og koriander.
- Linsesymfoni: Smag retten til med salt, peber og evt. chili.
- Varm naanbrødet i en ovn eller på en brødrister. Mums, så er der linsesymfoni!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Mie kaster sig ud i en indisk dahl. Den mætter og har masser af smag. Lav en portion med opskriften fra GoCook.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 4506 kJ / 1077 kcal
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 51 %
- Fedt: 35 %
Film
- Opskriften tager ca.: 1 time
Se filmen, hvor Gorm og Micki laver linsesymfoni.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 4506 kJ / 1077 kcal
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 51 %
- Fedt: 35 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Dahl:
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 aubergine
- 2 gulerødder
- 1 squash
- 2-3 spsk. olie til stegning
- 2 tsk. spidskommen
- 2 tsk. koriander
- 2 tsk. karrypasta
- Evt. ½ tsk. tørret chili
- 250 g. røde linser (3 dl.)
- 1 dåse/brik hakkede tomater
- 1 dåse/brik kokosmælk
- 6 dl. vand
- 1 grøntsags-bouillonterning
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber
Ris:
- 3 dl. ris
- Ca. 4 ½ dl. vand
- ¼ tsk. salt
Raita:
- 2 dl. græsk yoghurt
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. sukker
- ¼ agurk
- Evt. frisk koriander
Tilbehør:
- 2 stk. naanbrød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor gryde
- 1 spiseske
- 1 spatel
- 1 decilitermål
- 1 si
- 2 grydelåg
- 1 mellemstor gryde
- 1 lille skål
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Trin 1 af 15
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 15
Find alle ingredienserne frem.
Dahl:
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 aubergine
- 2 gulerødder
- 1 squash
- 2-3 spsk. olie til stegning
- 2 tsk. spidskommen
- 2 tsk. koriander
- 2 tsk. karrypasta
- Evt. ½ tsk. tørret chili
- 250 g. røde linser (3 dl.)
- 1 dåse/brik hakkede tomater
- 1 dåse/brik kokosmælk
- 6 dl. vand
- 1 grøntsags-bouillonterning
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber
Ris:
- 3 dl. ris
- Ca. 4 ½ dl. vand
- ¼ tsk. salt
Raita:
- 2 dl. græsk yoghurt
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. sukker
- ¼ agurk
- Evt. frisk koriander
Tilbehør:
- 2 stk. naanbrød
- Trin 3 af 15
Linsesymfoni: Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- Trin 4 af 15
Vask auberginen, gulerødder og squashen. Skær dem i små tern.
- 1 aubergine
- 2 gulerødder
- 1 squash
- Trin 5 af 15
Varm olien op i en stor gryde til middel varme.
- 2-3 spsk. olie til stegning
- Trin 6 af 15
Kom løg og hvidløg i gryden. Svits i cirka 1 minut.
- Trin 7 af 15
Tilsæt spidskommen, koriander, karrypasta og evt. chili. Svits i 2 minutter.
- 2 tsk. spidskommen
- 2 tsk. koriander
- 2 tsk. karrypasta
- Evt. ½ tsk. tørret chili
- Trin 8 af 15
Kom gulerødder, aubergine og squash i gryden. Svits i 4 minutter.
- Trin 9 af 15
Kom de røde linser i en si. Vask dem grundigt under rindende, koldt vand.
- 250 g. røde linser (3 dl.)
- Trin 10 af 15
Kom linser, hakkede tomater, kokosmælk, vand og bouillon-terning i gryden. Læg låg på gryden, og bring retten i kog. Kog den i 25 minutter, til linserne er møre.
- 1 dåse/brik hakkede tomater
- 1 dåse/brik kokosmælk
- 6 dl. vand
- 1 grøntsags-bouillonterning
- Trin 11 af 15
Ris: Kom vand og salt i en gryde, læg låg på, og bring vandet i kog. Tilsæt risene, og kog dem ved svag varme i den tid, som der står på pakken.
- 3 dl. ris
- Ca. 4 ½ dl. vand
- ¼ tsk. salt
- Trin 12 af 15
Raita: Bland græsk yoghurt, salt, sukker og peber sammen i en lille skål.
- 2 dl. græsk yoghurt
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. sukker
- Trin 13 af 15
Skyl agurken, og skær den i små tern. Kom dem op i yoghurten, og bland det sammen. Smag raitaen til med salt og koriander.
- ¼ agurk
- Evt. frisk koriander
- Trin 14 af 15
Linsesymfoni: Smag retten til med salt, peber og evt. chili.
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 15 af 15
Varm naanbrødene i en ovn eller på en brødrister. Mums, så er der linsesymfoni!
- 2 stk. naanbrød
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Mie kaster sig ud i en indisk dahl. Den mætter og har masser af smag. Lav en portion med opskriften fra GoCook.
Du skal bruge
Ingredienser
Dahl:
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 aubergine
- 2 gulerødder
- 1 squash
- 2-3 spsk. olie til stegning
- 2 tsk. spidskommen
- 2 tsk. koriander
- 2 tsk. karrypasta
- Evt. ½ tsk. tørret chili
- 250 g. røde linser (3 dl.)
- 1 dåse/brik hakkede tomater
- 1 dåse/brik kokosmælk
- 6 dl. vand
- 1 grøntsags-bouillonterning
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber
Ris:
- 3 dl. ris
- Ca. 4 ½ dl. vand
- ¼ tsk. salt
Raita:
- 2 dl. græsk yoghurt
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. sukker
- ¼ agurk
- Evt. frisk koriander
Tilbehør:
- 2 stk. naanbrød
Køkkenredskaber
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor gryde
- 1 spiseske
- 1 spatel
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 1 si
- 2 grydelåg
- 1 mellemstor gryde
- 1 lille skål
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Linsesymfoni: Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Vask auberginen, gulerødder og squashen. Skær dem i små tern.
- Varm olien op i en stor gryde til middel varme.
- Kom løg og hvidløg i gryden. Svits i cirka 1 minut.
- Tilsæt spidskommen, koriander, karrypasta og evt. chili. Svits i 2 minutter.
- Kom gulerødder, aubergine og squash i gryden. Svits i 4 minutter.
- Kom de røde linser i en si. Vask dem grundigt under rindende, koldt vand.
- Kom linser, hakkede tomater, kokosmælk, vand og bouillon-terning i gryden. Læg låg på gryden, og bring retten i kog. Kog den i 25 minutter, til linserne er møre.
- Ris: Kom vand og salt i en gryde, læg låg på, og bring vandet i kog. Tilsæt risene, og kog dem ved svag varme i den tid, som der står på pakken.
- Raita: Bland græsk yoghurt, salt, sukker og peber sammen i en lille skål.
- Skyl agurken, og skær den i små tern. Kom dem op i yoghurten, og bland det sammen. Smag raitaen til med salt og koriander.
- Linsesymfoni: Smag retten til med salt, peber og evt. chili.
- Varm naanbrødene i en ovn eller på en brødrister. Mums, så er der linsesymfoni!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Mie kaster sig ud i en indisk dahl. Den mætter og har masser af smag. Lav en portion med opskriften fra GoCook.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 4506 kJ / 1077 kcal
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 51 %
- Fedt: 35 %
Film
- Opskriften tager ca.: 1 time
Se filmen, hvor Gorm og Micki laver linsesymfoni.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 4506 kJ / 1077 kcal
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 51 %
- Fedt: 35 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Dahl:
- 3 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 ½ aubergine
- 3 gulerødder
- 1 ½ squash
- 4-5 spsk. olie til stegning
- 3 tsk. spidskommen
- 3 tsk. koriander
- 3 tsk. karrypasta
- Evt. ¾ tsk. tørret chili
- 375 g røde linser (4 ½ dl)
- 1 ½ dåse/brik hakkede tomater
- 1 ½ dåse/brik kokosmælk
- 9 dl vand
- 1 ½ grøntsags-bouillonterning
- 1 ½ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
Ris:
- 4 ½ dl. ris
- Cirka 6 ¾ dl. vand.
- ½ tsk. salt
Raita:
- 3 dl græsk yoghurt
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. sukker
- ½ agurk
- Evt. frisk koriander
Tilbehør:
- 3 stk. naanbrød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor gryde
- 1 spiseske
- 1 spatel
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 1 si
- 2 grydelåg
- 1 mellemstor gryde
- 1 lille skål
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Trin 1 af 15
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 15
Find alle ingredienserne frem.
Ingredienser
Dahl:
- 3 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 ½ aubergine
- 3 gulerødder
- 1 ½ squash
- 4-5 spsk. olie til stegning
- 3 tsk. spidskommen
- 3 tsk. koriander
- 3 tsk. karrypasta
- Evt. ¾ tsk. tørret chili
- 375 g røde linser (4 ½ dl)
- 1 ½ dåse/brik hakkede tomater
- 1 ½ dåse/brik kokosmælk
- 9 dl vand
- 1 ½ grøntsags-bouillonterning
- 1 ½ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
Ris:
- 4 ½ dl. ris
- Cirka 6 ¾ dl. vand.
- ½ tsk. salt
Raita:
- 3 dl græsk yoghurt
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. sukker
- ½ agurk
- Evt. frisk koriander
Tilbehør:
- 3 stk. naanbrød
- Trin 3 af 15
Linsesymfoni: Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 3 løg
- 3 fed hvidløg
- Trin 4 af 15
Vask auberginen, og skær den i små tern. Vask gulerødderne, skræl dem og skær dem i små tern. Vask squashen, og skær den i små tern.
- 1 ½ aubergine
- 3 gulerødder
- 1 ½ squash
- Trin 5 af 15
Varm olien op i en stor gryde til middel varme.
- 4-5 spsk. olie til stegning
- Trin 6 af 15
Kom løg og hvidløg i gryden. Svits i cirka 1 minut.
- Trin 7 af 15
Tilsæt spidskommen, koriander, karrypasta og evt. chili. Svits i 2 minutter.
- 3 tsk. spidskommen
- 3 tsk. koriander
- 3 tsk. karrypasta
- Evt. ¾ tsk. tørret chili
- Trin 8 af 15
Kom gulerødder, aubergine og squash i gryden. Svits i 4 minutter.
- Trin 9 af 15
Kom de røde linser i en si. Vask dem grundigt under rindende, koldt vand.
- 375 g røde linser (4 ½ dl)
- Trin 10 af 15
Kom linser, hakkede tomater, kokosmælk, vand og bouillon-terning i gryden. Læg låg på gryden, og bring retten i kog. Kog den i 25 minutter, til linserne er møre.
- 1 ½ dåse/brik hakkede tomater
- 1 ½ dåse/brik kokosmælk
- 9 dl vand
- 1 ½ grøntsags-bouillonterning
- Trin 11 af 15
Ris: Kom vand og salt i en gryde, læg låg på, og bring vandet i kog. Tilsæt risene, og kog dem ved svag varme i den tid, som der står på pakken.
- 4 ½ dl. ris
- Cirka 6 ¾ dl. vand.
- ½ tsk. salt
- Trin 12 af 15
Raita: Bland yoghurt med salt, sukker og peber i en lille skål.
- 3 dl græsk yoghurt
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. sukker
- Trin 13 af 15
Skyl agurken, og skær den i små tern. Kom dem op i yoghurten, og bland det sammen. Smag raitaen til med salt og koriander.
- ½ agurk
- Evt. frisk koriander
- Trin 14 af 15
Linsesymfoni: Smag retten til med salt, peber og eventuelt chili.
- 1 ½ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
- Trin 15 af 15
Varm naanbrødene i en ovn eller på en brødrister. Mums, så er der linsesymfoni!
- 3 stk. naanbrød
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Mie kaster sig ud i en indisk dahl. Den mætter og har masser af smag. Lav en portion med opskriften fra GoCook.
Du skal bruge
Ingredienser
Dahl:
- 3 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 ½ aubergine
- 3 gulerødder
- 1 ½ squash
- 4-5 spsk. olie til stegning
- 3 tsk. spidskommen
- 3 tsk. koriander
- 3 tsk. karrypasta
- Evt. ¾ tsk. tørret chili
- 375 g røde linser (4 ½ dl)
- 1 ½ dåse/brik hakkede tomater
- 1 ½ dåse/brik kokosmælk
- 9 dl vand
- 1 ½ grøntsags-bouillonterning
- 1 ½ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
Ris:
- 4 ½ dl. ris
- Cirka 6 ¾ dl. vand.
- ½ tsk. salt
Raita:
- 3 dl græsk yoghurt
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. sukker
- ½ agurk
- Evt. frisk koriander
Tilbehør:
- 3 stk. naanbrød
Køkkenredskaber
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor gryde
- 1 spiseske
- 1 spatel
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 1 si
- 2 grydelåg
- 1 mellemstor gryde
- 1 lille skål
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Find alle ingredienserne frem.
- Linsesymfoni: Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Vask auberginen, og skær den i små tern. Vask gulerødderne, skræl dem og skær dem i små tern. Vask squashen, og skær den i små tern.
- Varm olien op i en stor gryde til middel varme.
- Kom løg og hvidløg i gryden. Svits i cirka 1 minut.
- Tilsæt spidskommen, koriander, karrypasta og evt. chili. Svits i 2 minutter.
- Kom gulerødder, aubergine og squash i gryden. Svits i 4 minutter.
- Kom de røde linser i en si. Vask dem grundigt under rindende, koldt vand.
- Kom linser, hakkede tomater, kokosmælk, vand og bouillon-terning i gryden. Læg låg på gryden, og bring retten i kog. Kog den i 25 minutter, til linserne er møre.
- Ris: Kom vand og salt i en gryde, læg låg på, og bring vandet i kog. Tilsæt risene, og kog dem ved svag varme i den tid, som der står på pakken.
- Raita: Bland yoghurt med salt, sukker og peber i en lille skål.
- Skyl agurken, og skær den i små tern. Kom dem op i yoghurten, og bland det sammen. Smag raitaen til med salt og koriander.
- Linsesymfoni: Smag retten til med salt, peber og eventuelt chili.
- Varm naanbrødene i en ovn eller på en brødrister. Mums, så er der linsesymfoni!
-