Lasses nudelsalat

Lasses nudelsalat

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Lasse var med på GoCook-madcamp, hvor temaet var 100 % din madpakke.

        Gør ligesom Lasse: Lad rugbrøds-madderne holde pause, og tag en nudelsalat med i madpakken i stedet for.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2673 kJ / 639 kcal
        • Protein: 24 %
        • Kulhydrat: 38 %
        • Fedt: 38 %
        • Heraf mættet fedt: 3,5 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 18

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 18

        Mål alle ingredienserne af.

        Salat:

        • ½ pakke ægnudler
        • 1 kyllingebrystfilet (eller 250 g. kylling i strimler)
        • 2-3 spsk. olie
        • ½ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
        • 20 g. mandler
        • 100 g. spinat
        • ½ agurk
        • 1 gulerod

        Dressing:

        • 2 spsk. soja
        • 2 spsk. sød chili-sauce
        • 1 tsk. sukker
        • ½ citron, kun saften
        • ½ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 3 af 18

        Salat: Hæld vand i stor gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog ægnudlerne, som der står på pakken.

        • ½ pakke ægnudler
      • Trin 4 af 18

        Sæt et dørslag ned i vasken. Hæld nudler og vand ned i dørslaget. Skyl nudlerne med koldt vand. Lad dem dryppe af, og hæld dem over i en stor skål.

      • Trin 5 af 18

        Tag et skærebræt og en kniv frem. Skær kyllingebrystet i strimler.

        • 1 kyllingebrystfilet (eller 250 g. kylling i strimler)
      • Trin 6 af 18

        Tag en stegepande frem. Hæld olie på, og varm den op til høj varme.

        • 2-3 spsk. olie
      • Trin 7 af 18

        Kom strimlerne af kyllingekød på stegepanden, og skru ned til middel varme. Steg dem i 3-5 minutter. Rør undervejs, så kyllingestykkerne bliver brune på alle sider.

      • Trin 8 af 18

        Smag til med salt og peber. Kom de stegte kyllingestrimler over på en tallerken.

        • ½ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 9 af 18

        Tør stegepanden af med køkkenrulle. Varm den igen op til middel varme. Kom mandlerne på den tørre stegepande, og rist dem. Rør hele tiden, så de ikke brænder på. De skal kun lige få lidt farve. Kom mandlerne over på en tallerken.

        • 20 g. mandler
      • Trin 10 af 18

        Kom vand i en balje. Skyl spinatbladene i vandet. Kom dem op på et rent viskestykke, og dup dem lidt tørre.

        • 100 g. spinat
      • Trin 11 af 18

        Tag et rent skærebræt og en kniv frem. Skyl agurken og tomaterne. Skær agurken over på langs. Tag en ske, og skrab kernerne ud af agurken. Skær agurken i skiver. Skær tomaterne over på midten.

        • ½ agurk
        • 4-5 cherrytomater
      • Trin 12 af 18

        Skræl guleroden, og skær den i små tern.

        • 1 gulerod
      • Trin 13 af 18

        Kom kyllingestrimlerne op i skålen til nudlerne. Gør det samme med spinatblade, agurk og gulerod.

      • Trin 14 af 18

        Dressing: Tag en lille skål og et piskeris frem. Kom soja, sød chilisauce og sukker i skålen.

        • 2 spsk. soja
        • 2 spsk. sød chili-sauce
        • 1 tsk. sukker
      • Trin 15 af 18

        Pres citronsaft ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

        • ½ citron, kun saften
      • Trin 16 af 18

        Tag piskeriset, og rør dressingen godt sammen. Smag den til med salt og peber.

        • ½ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 17 af 18

        Hæld dressingen over salaten, og bland det hele godt sammen.

      • Trin 18 af 18

        Drys mandlerne hen over salaten, og servér. Du kan også putte salaten i en bøtte med låg, så den er klar til din frokost på skolen.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Lasse var med på GoCook-madcamp, hvor temaet var 100 % din madpakke.

        Gør ligesom Lasse: Lad rugbrøds-madderne holde pause, og tag en nudelsalat med i madpakken i stedet for.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Salat:

          • ½ pakke ægnudler
          • 1 kyllingebrystfilet (eller 250 g. kylling i strimler)
          • 2-3 spsk. olie
          • ½ tsk. salt
          • 1 knivspids peber
          • 20 g. mandler
          • 100 g. spinat
          • ½ agurk
          • 4-5 cherrytomater
          • 1 gulerod

          Dressing:

          • 2 spsk. soja
          • 2 spsk. sød chili-sauce
          • 1 tsk. sukker
          • ½ citron, kun saften
          • ½ tsk. salt
          • 1 knivspids peber

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 stor gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 dørslag
          • 1 stor skål
          • 2 skærebrædder
          • 2 store skarpe knive
          • 1 stegepande
          • 1 spatel
          • 2 tallerkener
          • Køkkenrulle
          • 1 tyndskræller
          • 1 lille skål
          • 1 piskeris
          • 1 citruspresser

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Salat: Hæld vand i stor gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog ægnudlerne, som der står på pakken.
          4. Sæt et dørslag ned i vasken. Hæld nudler og vand ned i dørslaget. Skyl nudlerne med koldt vand. Lad dem dryppe af, og hæld dem over i en stor skål.
          5. Tag et skærebræt og en kniv frem. Skær kyllingebrystet i strimler.
          6. Tag en stegepande frem. Hæld olie på, og varm den op til høj varme.
          7. Kom strimlerne af kyllingekød på stegepanden, og skru ned til middel varme. Steg dem i 3-5 minutter. Rør undervejs, så kyllingestykkerne bliver brune på alle sider.
          8. Smag til med salt og peber. Kom de stegte kyllingestrimler over på en tallerken.
          9. Tør stegepanden af med køkkenrulle. Varm den igen op til middel varme. Kom mandlerne på den tørre stegepande, og rist dem. Rør hele tiden, så de ikke brænder på. De skal kun lige få lidt farve. Kom mandlerne over på en tallerken.
          10. Kom vand i en balje. Skyl spinatbladene i vandet. Kom dem op på et rent viskestykke, og dup dem lidt tørre.
          11. Tag et rent skærebræt og en kniv frem. Skyl agurken og tomaterne. Skær agurken over på langs. Tag en ske, og skrab kernerne ud af agurken. Skær agurken i skiver. Skær tomaterne over på midten.
          12. Skræl guleroden, og skær den i små tern.
          13. Kom kyllingestrimlerne op i skålen til nudlerne. Gør det samme med spinatblade, agurk og gulerod.
          14. Dressing: Tag en lille skål og et piskeris frem. Kom soja, sød chilisauce og sukker i skålen.
          15. Pres citronsaft ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
          16. Tag piskeriset, og rør dressingen godt sammen. Smag den til med salt og peber.
          17. Hæld dressingen over salaten, og bland det hele godt sammen.
          18. Drys mandlerne hen over salaten, og servér. Du kan også putte salaten i en bøtte med låg, så den er klar til din frokost på skolen.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Lasse var med på GoCook-madcamp, hvor temaet var 100 % din madpakke.

            Gør ligesom Lasse: Lad rugbrøds-madderne holde pause, og tag en nudelsalat med i madpakken i stedet for.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2673 kJ / 639 kcal
            • Protein: 24 %
            • Kulhydrat: 38 %
            • Fedt: 38 %
            • Heraf mættet fedt: 3,5 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 18

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 18

            Mål alle ingredienserne af.

            Salat:

            • 1 pakke ægnudler
            • 2 kyllingebrystfileter (eller 500 g. kylling i strimler)
            • 2-3 spsk. olie
            • 1 tsk. salt
            • ½ tsk. peber
            • 40 g. mandler
            • 200 g. spinat
            • 1 agurk
            • 2 gulerødder

            Dressing:

            • 4 spsk. soja
            • 4 spsk. sød chili-sauce
            • 2 tsk. sukker
            • 1 citron, kun saften
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 3 af 18

            Salat: Hæld vand i stor gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog ægnudlerne, som der står på pakken.

            • 1 pakke ægnudler
          • Trin 4 af 18

            Sæt et dørslag ned i vasken. Hæld nudler og vand ned i dørslaget. Skyl nudlerne med koldt vand. Lad dem dryppe af, og hæld dem over i en stor skål.

          • Trin 5 af 18

            Tag et skærebræt og en kniv frem. Skær kyllingebryst-filéterne i strimler.

            • 2 kyllingebrystfileter (eller 500 g. kylling i strimler)
          • Trin 6 af 18

            Tag en stegepande frem. Hæld olie på, og varm den op til høj varme.

            • 2-3 spsk. olie
          • Trin 7 af 18

            Kom strimlerne af kyllingekød på stegepanden, og skru ned til middel varme. Steg dem i 3-5 minutter. Rør undervejs, så kyllingestykkerne bliver brune på alle sider.

          • Trin 8 af 18

            Smag til med salt og peber. Kom de stegte kyllingestrimler over på en tallerken.

            • 1 tsk. salt
            • ½ tsk. peber
          • Trin 9 af 18

            Tør stegepanden af med køkkenrulle. Varm den igen op til middel varme. Kom mandlerne på den tørre stegepande, og rist dem. Rør hele tiden, så de ikke brænder på. De skal kun lige få lidt farve. Kom mandlerne over på en tallerken.

            • 40 g. mandler
          • Trin 10 af 18

            Kom vand i en balje. Skyl spinatbladene i vandet. Kom dem op på et rent viskestykke, og dup dem lidt tørre.

            • 200 g. spinat
          • Trin 11 af 18

            Tag et rent skærebræt og en kniv frem. Skyl agurken og tomaterne. Skær agurken over på langs. Tag en ske, og skrab kernerne ud af agurken. Skær agurken i skiver. Skær tomaterne over på midten.

            • 1 agurk
            • 8-10 cherrytomater
          • Trin 12 af 18

            Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern.

            • 2 gulerødder
          • Trin 13 af 18

            Kom kyllingestrimlerne op i skålen til nudlerne. Gør det samme med spinatblade, agurk og gulerod.

          • Trin 14 af 18

            Dressing: Tag en lille skål og et piskeris frem. Kom soja, sød chilisauce og sukker i skålen.

            • 4 spsk. soja
            • 4 spsk. sød chili-sauce
            • 2 tsk. sukker
          • Trin 15 af 18

            Skær citronen over, og pres citronsaft ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

            • 1 citron, kun saften
          • Trin 16 af 18

            Tag piskeriset, og rør dressingen godt sammen. Smag den til med salt og peber.

            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 17 af 18

            Hæld dressingen over salaten, og bland det hele godt sammen.

          • Trin 18 af 18

            Drys mandlerne hen over salaten, og servér. Du kan også putte salaten i en bøtte med låg, så den er klar til din frokost på skolen.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Lasse var med på GoCook-madcamp, hvor temaet var 100 % din madpakke.

            Gør ligesom Lasse: Lad rugbrøds-madderne holde pause, og tag en nudelsalat med i madpakken i stedet for.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Salat:

              • 1 pakke ægnudler
              • 2 kyllingebrystfileter (eller 500 g. kylling i strimler)
              • 2-3 spsk. olie
              • 1 tsk. salt
              • ½ tsk. peber
              • 40 g. mandler
              • 200 g. spinat
              • 1 agurk
              • 8-10 cherrytomater
              • 2 gulerødder

              Dressing:

              • 4 spsk. soja
              • 4 spsk. sød chili-sauce
              • 2 tsk. sukker
              • 1 citron, kun saften
              • 1 tsk. salt
              • 1 knivspids peber

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 stor gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 dørslag
              • 1 stor skål
              • 2 skærebrædder
              • 2 store skarpe knive
              • 1 stegepande
              • 1 spatel
              • 2 tallerkener
              • Køkkenrulle
              • 1 tyndskræller
              • 1 lille skål
              • 1 piskeris
              • 1 citruspresser

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Salat: Hæld vand i stor gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog ægnudlerne, som der står på pakken.
              4. Sæt et dørslag ned i vasken. Hæld nudler og vand ned i dørslaget. Skyl nudlerne med koldt vand. Lad dem dryppe af, og hæld dem over i en stor skål.
              5. Tag et skærebræt og en kniv frem. Skær kyllingebryst-filéterne i strimler.
              6. Tag en stegepande frem. Hæld olie på, og varm den op til høj varme.
              7. Kom strimlerne af kyllingekød på stegepanden, og skru ned til middel varme. Steg dem i 3-5 minutter. Rør undervejs, så kyllingestykkerne bliver brune på alle sider.
              8. Smag til med salt og peber. Kom de stegte kyllingestrimler over på en tallerken.
              9. Tør stegepanden af med køkkenrulle. Varm den igen op til middel varme. Kom mandlerne på den tørre stegepande, og rist dem. Rør hele tiden, så de ikke brænder på. De skal kun lige få lidt farve. Kom mandlerne over på en tallerken.
              10. Kom vand i en balje. Skyl spinatbladene i vandet. Kom dem op på et rent viskestykke, og dup dem lidt tørre.
              11. Tag et rent skærebræt og en kniv frem. Skyl agurken og tomaterne. Skær agurken over på langs. Tag en ske, og skrab kernerne ud af agurken. Skær agurken i skiver. Skær tomaterne over på midten.
              12. Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern.
              13. Kom kyllingestrimlerne op i skålen til nudlerne. Gør det samme med spinatblade, agurk og gulerod.
              14. Dressing: Tag en lille skål og et piskeris frem. Kom soja, sød chilisauce og sukker i skålen.
              15. Skær citronen over, og pres citronsaft ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
              16. Tag piskeriset, og rør dressingen godt sammen. Smag den til med salt og peber.
              17. Hæld dressingen over salaten, og bland det hele godt sammen.
              18. Drys mandlerne hen over salaten, og servér. Du kan også putte salaten i en bøtte med låg, så den er klar til din frokost på skolen.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Lasse var med på GoCook-madcamp, hvor temaet var 100 % din madpakke.

                Gør ligesom Lasse: Lad rugbrøds-madderne holde pause, og tag en nudelsalat med i madpakken i stedet for.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2673 kJ / 639 kcal
                • Protein: 24 %
                • Kulhydrat: 38 %
                • Fedt: 38 %
                • Heraf mættet fedt: 3,5 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 18

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 18

                Mål alle ingredienserne af.

                Salat:

                • 1 ½ pakke ægnudler
                • 3 kyllingebrystfileter (eller 750 g. kylling i strimler)
                • 2-3 spsk. olie
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 tsk. peber
                • 60 g. mandler
                • 300 g. spinat
                • 1 ½ agurk
                • 3 gulerødder

                Dressing:

                • 6 spsk. soja
                • 6 spsk. sød chili-sauce
                • 3 tsk. sukker
                • 1 ½ citron, kun saften
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 3 af 18

                Salat: Hæld vand i stor gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog ægnudlerne, som der står på pakken.

                • 1 ½ pakke ægnudler
              • Trin 4 af 18

                Sæt et dørslag ned i vasken. Hæld nudler og vand ned i dørslaget. Skyl nudlerne med koldt vand. Lad dem dryppe af, og hæld dem over i en stor skål.

              • Trin 5 af 18

                Tag et skærebræt og en kniv frem. Skær kyllingebryst-filéterne i strimler.

                • 3 kyllingebrystfileter (eller 750 g. kylling i strimler)
              • Trin 6 af 18

                Tag en stegepande frem. Hæld olie på, og varm den op til høj varme.

                • 2-3 spsk. olie
              • Trin 7 af 18

                Kom strimlerne af kyllingekød på stegepanden, og skru ned til middel varme. Steg dem i 3-5 minutter. Rør undervejs, så kyllingestykkerne bliver brune på alle sider.

              • Trin 8 af 18

                Smag til med salt og peber. Kom de stegte kyllingestrimler over på en tallerken.

                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 tsk. peber
              • Trin 9 af 18

                Tør stegepanden af med køkkenrulle. Varm den igen op til middel varme. Kom mandlerne på den tørre stegepande, og rist dem. Rør hele tiden, så de ikke brænder på. De skal kun lige få lidt farve. Kom mandlerne over på en tallerken.

                • 60 g. mandler
              • Trin 10 af 18

                Kom vand i en balje. Skyl spinatbladene i vandet. Kom dem op på et rent viskestykke, og dup dem lidt tørre.

                • 300 g. spinat
              • Trin 11 af 18

                Tag et rent skærebræt og en kniv frem. Skyl agurken og tomaterne. Skær agurken over på langs. Tag en ske, og skrab kernerne ud af agurken. Skær agurken i skiver. Skær tomaterne over på midten.

                • 1 ½ agurk
                • 12-15 cherrytomater
              • Trin 12 af 18

                Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern.

                • 3 gulerødder
              • Trin 13 af 18

                Kom kyllingestrimlerne op i skålen til nudlerne. Gør det samme med spinatblade, agurk og gulerod.

              • Trin 14 af 18

                Dressing: Tag en lille skål og et piskeris frem. Kom soja, sød chilisauce og sukker i skålen.

                • 6 spsk. soja
                • 6 spsk. sød chili-sauce
                • 3 tsk. sukker
              • Trin 15 af 18

                Skær citronerne over, og pres citronsaft ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

                • 1 ½ citron, kun saften
              • Trin 16 af 18

                Tag piskeriset, og rør dressingen godt sammen. Smag den til med salt og peber.

                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 17 af 18

                Hæld dressingen over salaten, og bland det hele godt sammen.

              • Trin 18 af 18

                Drys mandlerne hen over salaten, og servér. Du kan også putte salaten i en bøtte med låg, så den er klar til din frokost på skolen.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Lasse var med på GoCook-madcamp, hvor temaet var 100 % din madpakke.

                Gør ligesom Lasse: Lad rugbrøds-madderne holde pause, og tag en nudelsalat med i madpakken i stedet for.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Salat:

                  • 1 ½ pakke ægnudler
                  • 3 kyllingebrystfileter (eller 750 g. kylling i strimler)
                  • 2-3 spsk. olie
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 tsk. peber
                  • 60 g. mandler
                  • 300 g. spinat
                  • 1 ½ agurk
                  • 12-15 cherrytomater
                  • 3 gulerødder

                  Dressing:

                  • 6 spsk. soja
                  • 6 spsk. sød chili-sauce
                  • 3 tsk. sukker
                  • 1 ½ citron, kun saften
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 stor gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 dørslag
                  • 1 stor skål
                  • 2 skærebrædder
                  • 2 store skarpe knive
                  • 1 stegepande
                  • 1 spatel
                  • 2 tallerkener
                  • Køkkenrulle
                  • 1 tyndskræller
                  • 1 lille skål
                  • 1 piskeris
                  • 1 citruspresser

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Salat: Hæld vand i stor gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog ægnudlerne, som der står på pakken.
                  4. Sæt et dørslag ned i vasken. Hæld nudler og vand ned i dørslaget. Skyl nudlerne med koldt vand. Lad dem dryppe af, og hæld dem over i en stor skål.
                  5. Tag et skærebræt og en kniv frem. Skær kyllingebryst-filéterne i strimler.
                  6. Tag en stegepande frem. Hæld olie på, og varm den op til høj varme.
                  7. Kom strimlerne af kyllingekød på stegepanden, og skru ned til middel varme. Steg dem i 3-5 minutter. Rør undervejs, så kyllingestykkerne bliver brune på alle sider.
                  8. Smag til med salt og peber. Kom de stegte kyllingestrimler over på en tallerken.
                  9. Tør stegepanden af med køkkenrulle. Varm den igen op til middel varme. Kom mandlerne på den tørre stegepande, og rist dem. Rør hele tiden, så de ikke brænder på. De skal kun lige få lidt farve. Kom mandlerne over på en tallerken.
                  10. Kom vand i en balje. Skyl spinatbladene i vandet. Kom dem op på et rent viskestykke, og dup dem lidt tørre.
                  11. Tag et rent skærebræt og en kniv frem. Skyl agurken og tomaterne. Skær agurken over på langs. Tag en ske, og skrab kernerne ud af agurken. Skær agurken i skiver. Skær tomaterne over på midten.
                  12. Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern.
                  13. Kom kyllingestrimlerne op i skålen til nudlerne. Gør det samme med spinatblade, agurk og gulerod.
                  14. Dressing: Tag en lille skål og et piskeris frem. Kom soja, sød chilisauce og sukker i skålen.
                  15. Skær citronerne over, og pres citronsaft ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
                  16. Tag piskeriset, og rør dressingen godt sammen. Smag den til med salt og peber.
                  17. Hæld dressingen over salaten, og bland det hele godt sammen.
                  18. Drys mandlerne hen over salaten, og servér. Du kan også putte salaten i en bøtte med låg, så den er klar til din frokost på skolen.