- Hjem >
- Opskrifter >
- Aftensmad >
- Pasta, ris og nudler >
- Ris og nudler >
- Nudelsalat med kylling
Nudelsalat med kylling
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 60 min.
Sværhedsgrad: Nem
 
Lad rugbrøds-madderne holde pause, og tag en nudelsalat med i madpakken i stedet for eller som hurtig aftensmad. Du får her GoCooks opskrift på Lasses nudelsalat med kylling og en asiatisk inspireret dressing. Lasse er juniorkok i GoCook. Let's get coooking!
Tip: Du kan bruge færdigstegte kyllingestrimler i stedet for at stege et helt kylingebryst.
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til nudelsalat med kylling
Salat
1 pakke ægnudler
1 ½ pakke ægnudler
½ pakke ægnudler
2 kyllingebrystfileter (eller 500 g. kylling i strimler)
3 kyllingebrystfileter (eller 750 g. kylling i strimler)
1 kyllingebrystfilet (eller 250 g. kylling i strimler)
2-3 spsk. olie
1 tsk. salt
1 ½ tsk. salt
½ tsk. salt
½ tsk. peber
1 tsk. peber
1 knivspids peber
40 g. mandler
60 g. mandler
20 g. mandler
200 g. spinat
300 g. spinat
100 g. spinat
1 agurk
1 ½ agurk
½ agurk
8-10 cherrytomater
12-15 cherrytomater
4-5 cherrytomater
2 gulerødder
3 gulerødder
1 gulerod
Dressing
4 spsk. soja
6 spsk. soja
2 spsk. soja
4 spsk. sød chili-sauce
6 spsk. sød chili-sauce
2 spsk. sød chili-sauce
2 tsk. sukker
3 tsk. sukker
1 tsk. sukker
1 citron, kun saften
1 ½ citron, kun saften
½ citron, kun saften
1 tsk. salt
1 ½ tsk. salt
½ tsk. salt
1 knivspids peber
1 ½ knivspids peber
 
Nudler (æg)
 
Kyllingebryst
 
Olie - smagsneutral
 
Salt
 
Peber
 
Mandler
 
Spinat
 
Agurk
 
Cherrytomat
 
Gulerod
 
Soja
 
Chilisovs (sød)
 
Sukker
 
Citron
Køkkenredskaber til nudelsalat med kylling
1 køkkenvægt
1 spiseske
1 teske
1 stor gryde
1 grydelåg
1 dørslag
1 stor skål
2 skærebrædder
2 store skarpe knive
1 stegepande
1 spatel
2 tallerkener
Køkkenrulle
1 tyndskræller
1 lille skål
1 piskeris
1 citruspresser
 
Køkkenvægt
 
Spiseske
 
Teske
 
Stor gryde
 
Grydelåg
 
Dørslag
 
Stor røreskål
 
Skærebræt
 
Stor skarp kniv - kokkekniv
 
Stegepande
 
Spatel
 
Middagstallerken
 
Køkkenrulle
 
Tyndskræller
 
Lille røreskål
 
Piskeris
 
Citruspresser
Sådan gør du
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Koge nudler:
3.
Hæld vand i stor gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog ægnudlerne, som der står på pakken.
4.
Salat:
5.
Skær kyllingebryst-filéterne i strimler. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.
Skær kyllingebrystet i strimler. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern. Se videoen.
Skræl guleroden, og skær den i små tern. Se videoen.
13.
Dressing:
14.
Kom soja, sød chilisauce og sukker i en lille skål.
15.
Skær citronen over, og pres citronsaft ned i skålen. Se videoen.
Skær citronen over, og pres citronsaft ned i skålen. Se videoen.
Pres citronsaft ned i skålen. Se videoen.
16.
Rør dressingen sammen med en gaffel. Smag til med salt og peber.
17.
Hæld dressingen over salaten. Bland det hele godt sammen, og drys med hakkede mandler. Se videoen.
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per person
Energi: 2673 kJ / 639 kcal
Protein: 24 %
Kulhydrat: 38 %
Fedt: 38 %
Heraf mættet fedt: 3,5 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer
Inspiration
 
 
 
 
 
 
 
