Lasses nudelsalat
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Lasse var med på GoCook-madcamp, hvor temaet var 100 % din madpakke.
Gør ligesom Lasse: Lad rugbrøds-madderne holde pause, og tag en nudelsalat med i madpakken i stedet for.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2673 kJ / 639 kcal
- Protein: 24 %
- Kulhydrat: 38 %
- Fedt: 38 %
- Heraf mættet fedt: 3,5 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Salat
- ½ pakke ægnudler
- 1 kyllingebrystfilet (eller 250 g. kylling i strimler)
- 2-3 spsk. olie
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 20 g. mandler
- 100 g. spinat
- ½ agurk
- 4-5 cherrytomater
- 1 gulerod
Dressing
- 2 spsk. soja
- 2 spsk. sød chili-sauce
- 1 tsk. sukker
- ½ citron, kun saften
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 2 skærebrædder
- 2 store skarpe knive
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 2 tallerkener
- Køkkenrulle
- 1 tyndskræller
- 1 lille skål
- 1 piskeris
- 1 citruspresser
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 17
Find alle ingredienserne frem.
Salat:
- ½ pakke ægnudler
- 1 kyllingebrystfilet (eller 250 g. kylling i strimler)
- 2-3 spsk. olie
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 20 g. mandler
- 100 g. spinat
- ½ agurk
- 1 gulerod
Dressing:
- 2 spsk. soja
- 2 spsk. sød chili-sauce
- 1 tsk. sukker
- ½ citron, kun saften
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 3 af 17
Salat: Hæld vand i stor gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog ægnudlerne, som der står på pakken.
- ½ pakke ægnudler
- Trin 4 af 17
Sæt et dørslag ned i vasken. Hæld nudler og vand ned i dørslaget. Skyl nudlerne med koldt vand. Lad dem dryppe af, og hæld dem over i en stor skål.
- Trin 5 af 17
Skær kyllingebrystet i strimler.
- 1 kyllingebrystfilet (eller 250 g. kylling i strimler)
- Trin 6 af 17
Hæld olie på en stegepande, og varm den op til høj varme.
- 2-3 spsk. olie
- Trin 7 af 17
Kom strimlerne af kyllingekød på stegepanden, og skru ned til middel varme. Steg dem i 3-5 minutter. Rør undervejs, så kyllingestykkerne bliver brune på alle sider.
- Trin 8 af 17
Smag til med salt og peber. Kom de stegte kyllingestrimler over på en tallerken.
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 9 af 17
Tør stegepanden af med køkkenrulle. Varm den igen op til middel varme. Kom mandlerne på den tørre stegepande, og rist dem. Rør hele tiden, så de ikke brænder på. De skal kun lige få lidt farve. Kom mandlerne over på en tallerken.
- 20 g. mandler
- Trin 10 af 17
Kom vand i en balje. Skyl spinatbladene i vandet. Kom dem op på et rent viskestykke, og dup dem lidt tørre.
- 100 g. spinat
- Trin 11 af 17
Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skyl agurken og tomaterne. Skær tomaterne over på midten, og agurken i tern.
- ½ agurk
- 4-5 cherrytomater
- Trin 12 af 17
Skræl guleroden, og skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerod i tern.
- 1 gulerod
- Trin 13 af 17
Kom kyllingestrimlerne op i skålen til nudlerne. Gør det samme med spinatblade, agurk og gulerod.
- Trin 14 af 17
Dressing: Kom soja, sød chilisauce og sukker i en lille skål.
- 2 spsk. soja
- 2 spsk. sød chili-sauce
- 1 tsk. sukker
- Trin 15 af 17
Pres citronsaft ned i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- ½ citron, kun saften
- Trin 16 af 17
Rør dressingen sammen med en gaffel. Smag til med salt og peber.
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 17 af 17
Hæld dressingen over salaten. Bland det hele godt sammen, og drys med mandler.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Lasse var med på GoCook-madcamp, hvor temaet var 100 % din madpakke.
Gør ligesom Lasse: Lad rugbrøds-madderne holde pause, og tag en nudelsalat med i madpakken i stedet for.
Du skal bruge
Ingredienser
Salat:
- ½ pakke ægnudler
- 1 kyllingebrystfilet (eller 250 g. kylling i strimler)
- 2-3 spsk. olie
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 20 g. mandler
- 100 g. spinat
- ½ agurk
- 4-5 cherrytomater
- 1 gulerod
Dressing:
- 2 spsk. soja
- 2 spsk. sød chili-sauce
- 1 tsk. sukker
- ½ citron, kun saften
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 2 skærebrædder
- 2 store skarpe knive
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 2 tallerkener
- Køkkenrulle
- 1 tyndskræller
- 1 lille skål
- 1 piskeris
- 1 citruspresser
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Salat: Hæld vand i stor gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog ægnudlerne, som der står på pakken.
- Sæt et dørslag ned i vasken. Hæld nudler og vand ned i dørslaget. Skyl nudlerne med koldt vand. Lad dem dryppe af, og hæld dem over i en stor skål.
- Skær kyllingebrystet i strimler.
- Hæld olie på en stegepande, og varm den op til høj varme.
- Kom strimlerne af kyllingekød på stegepanden, og skru ned til middel varme. Steg dem i 3-5 minutter. Rør undervejs, så kyllingestykkerne bliver brune på alle sider.
- Smag til med salt og peber. Kom de stegte kyllingestrimler over på en tallerken.
- Tør stegepanden af med køkkenrulle. Varm den igen op til middel varme. Kom mandlerne på den tørre stegepande, og rist dem. Rør hele tiden, så de ikke brænder på. De skal kun lige få lidt farve. Kom mandlerne over på en tallerken.
- Kom vand i en balje. Skyl spinatbladene i vandet. Kom dem op på et rent viskestykke, og dup dem lidt tørre.
- Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skyl agurken og tomaterne. Skær tomaterne over på midten, og agurken i tern.
- Skræl guleroden, og skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerod i tern.
- Kom kyllingestrimlerne op i skålen til nudlerne. Gør det samme med spinatblade, agurk og gulerod.
- Dressing: Kom soja, sød chilisauce og sukker i en lille skål.
- Pres citronsaft ned i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Rør dressingen sammen med en gaffel. Smag til med salt og peber.
- Hæld dressingen over salaten. Bland det hele godt sammen, og drys med mandler.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Lasse var med på GoCook-madcamp, hvor temaet var 100 % din madpakke.
Gør ligesom Lasse: Lad rugbrøds-madderne holde pause, og tag en nudelsalat med i madpakken i stedet for.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2673 kJ / 639 kcal
- Protein: 24 %
- Kulhydrat: 38 %
- Fedt: 38 %
- Heraf mættet fedt: 3,5 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Salat
- 1 pakke ægnudler
- 2 kyllingebrystfileter (eller 500 g. kylling i strimler)
- 2-3 spsk. olie
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 40 g. mandler
- 200 g. spinat
- 1 agurk
- 8-10 cherrytomater
- 2 gulerødder
Dressing
- 4 spsk. soja
- 4 spsk. sød chili-sauce
- 2 tsk. sukker
- 1 citron, kun saften
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 2 skærebrædder
- 2 store skarpe knive
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 2 tallerkener
- Køkkenrulle
- 1 tyndskræller
- 1 lille skål
- 1 piskeris
- 1 citruspresser
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 17
Find alle ingredienserne frem.
Salat:
- 1 pakke ægnudler
- 2 kyllingebrystfileter (eller 500 g. kylling i strimler)
- 2-3 spsk. olie
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 40 g. mandler
- 200 g. spinat
- 1 agurk
- 2 gulerødder
Dressing:
- 4 spsk. soja
- 4 spsk. sød chili-sauce
- 2 tsk. sukker
- 1 citron, kun saften
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 3 af 17
Salat: Hæld vand i stor gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog ægnudlerne, som der står på pakken.
- 1 pakke ægnudler
- Trin 4 af 17
Sæt et dørslag ned i vasken. Hæld nudler og vand ned i dørslaget. Skyl nudlerne med koldt vand. Lad dem dryppe af, og hæld dem over i en stor skål.
- Trin 5 af 17
Skær kyllingebryst-filéterne i strimler.
- 2 kyllingebrystfileter (eller 500 g. kylling i strimler)
- Trin 6 af 17
Hæld olie på en stegepande, og varm den op til høj varme.
- 2-3 spsk. olie
- Trin 7 af 17
Kom strimlerne af kyllingekød på stegepanden, og skru ned til middel varme. Steg dem i 3-5 minutter. Rør undervejs, så kyllingestykkerne bliver brune på alle sider.
- Trin 8 af 17
Smag til med salt og peber. Kom de stegte kyllingestrimler over på en tallerken.
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 9 af 17
Tør stegepanden af med køkkenrulle. Varm den igen op til middel varme. Kom mandlerne på den tørre stegepande, og rist dem. Rør hele tiden, så de ikke brænder på. De skal kun lige få lidt farve. Kom mandlerne over på en tallerken.
- 40 g. mandler
- Trin 10 af 17
Kom vand i en balje. Skyl spinatbladene i vandet. Kom dem op på et rent viskestykke, og dup dem lidt tørre.
- 200 g. spinat
- Trin 11 af 17
Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skyl agurken og tomaterne. Skær tomaterne over på midten, og agurken i tern.
- 1 agurk
- 8-10 cherrytomater
- Trin 12 af 17
Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerod i tern.
- 2 gulerødder
- Trin 13 af 17
Kom kyllingestrimlerne op i skålen til nudlerne. Gør det samme med spinatblade, agurk og gulerod.
- Trin 14 af 17
Dressing: Kom soja, sød chilisauce og sukker i en lille skål.
- 4 spsk. soja
- 4 spsk. sød chili-sauce
- 2 tsk. sukker
- Trin 15 af 17
Skær citronen over, og pres citronsaft ned i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- 1 citron, kun saften
- Trin 16 af 17
Rør dressingen sammen med en gaffel. Smag til med salt og peber.
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 17 af 17
Hæld dressingen over salaten. Bland det hele godt sammen, og drys med mandler.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Lasse var med på GoCook-madcamp, hvor temaet var 100 % din madpakke.
Gør ligesom Lasse: Lad rugbrøds-madderne holde pause, og tag en nudelsalat med i madpakken i stedet for.
Du skal bruge
Ingredienser
Salat:
- 1 pakke ægnudler
- 2 kyllingebrystfileter (eller 500 g. kylling i strimler)
- 2-3 spsk. olie
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 40 g. mandler
- 200 g. spinat
- 1 agurk
- 8-10 cherrytomater
- 2 gulerødder
Dressing:
- 4 spsk. soja
- 4 spsk. sød chili-sauce
- 2 tsk. sukker
- 1 citron, kun saften
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 2 skærebrædder
- 2 store skarpe knive
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 2 tallerkener
- Køkkenrulle
- 1 tyndskræller
- 1 lille skål
- 1 piskeris
- 1 citruspresser
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Salat: Hæld vand i stor gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog ægnudlerne, som der står på pakken.
- Sæt et dørslag ned i vasken. Hæld nudler og vand ned i dørslaget. Skyl nudlerne med koldt vand. Lad dem dryppe af, og hæld dem over i en stor skål.
- Skær kyllingebryst-filéterne i strimler.
- Hæld olie på en stegepande, og varm den op til høj varme.
- Kom strimlerne af kyllingekød på stegepanden, og skru ned til middel varme. Steg dem i 3-5 minutter. Rør undervejs, så kyllingestykkerne bliver brune på alle sider.
- Smag til med salt og peber. Kom de stegte kyllingestrimler over på en tallerken.
- Tør stegepanden af med køkkenrulle. Varm den igen op til middel varme. Kom mandlerne på den tørre stegepande, og rist dem. Rør hele tiden, så de ikke brænder på. De skal kun lige få lidt farve. Kom mandlerne over på en tallerken.
- Kom vand i en balje. Skyl spinatbladene i vandet. Kom dem op på et rent viskestykke, og dup dem lidt tørre.
- Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skyl agurken og tomaterne. Skær tomaterne over på midten, og agurken i tern.
- Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerod i tern.
- Kom kyllingestrimlerne op i skålen til nudlerne. Gør det samme med spinatblade, agurk og gulerod.
- Dressing: Kom soja, sød chilisauce og sukker i en lille skål.
- Skær citronen over, og pres citronsaft ned i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Rør dressingen sammen med en gaffel. Smag til med salt og peber.
- Hæld dressingen over salaten. Bland det hele godt sammen, og drys med mandler.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Lasse var med på GoCook-madcamp, hvor temaet var 100 % din madpakke.
Gør ligesom Lasse: Lad rugbrøds-madderne holde pause, og tag en nudelsalat med i madpakken i stedet for.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2673 kJ / 639 kcal
- Protein: 24 %
- Kulhydrat: 38 %
- Fedt: 38 %
- Heraf mættet fedt: 3,5 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Salat
- 1 ½ pakke ægnudler
- 3 kyllingebrystfileter (eller 750 g. kylling i strimler)
- 2-3 spsk. olie
- 1 ½ tsk. salt
- 1 tsk. peber
- 60 g. mandler
- 300 g. spinat
- 1 ½ agurk
- 12-15 cherrytomater
- 3 gulerødder
Dressing
- 6 spsk. soja
- 6 spsk. sød chili-sauce
- 3 tsk. sukker
- 1 ½ citron, kun saften
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 2 skærebrædder
- 2 store skarpe knive
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 2 tallerkener
- Køkkenrulle
- 1 tyndskræller
- 1 lille skål
- 1 piskeris
- 1 citruspresser
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 17
Find alle ingredienserne frem.
Salat:
- 1 ½ pakke ægnudler
- 3 kyllingebrystfileter (eller 750 g. kylling i strimler)
- 2-3 spsk. olie
- 1 ½ tsk. salt
- 1 tsk. peber
- 60 g. mandler
- 300 g. spinat
- 1 ½ agurk
- 3 gulerødder
Dressing:
- 6 spsk. soja
- 6 spsk. sød chili-sauce
- 3 tsk. sukker
- 1 ½ citron, kun saften
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 3 af 17
Salat: Hæld vand i stor gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog ægnudlerne, som der står på pakken.
- 1 ½ pakke ægnudler
- Trin 4 af 17
Sæt et dørslag ned i vasken. Hæld nudler og vand ned i dørslaget. Skyl nudlerne med koldt vand. Lad dem dryppe af, og hæld dem over i en stor skål.
- Trin 5 af 17
Skær kyllingebryst-filéterne i strimler.
- 3 kyllingebrystfileter (eller 750 g. kylling i strimler)
- Trin 6 af 17
Hæld olie på en stegepande, og varm den op til høj varme.
- 2-3 spsk. olie
- Trin 7 af 17
Kom strimlerne af kyllingekød på stegepanden, og skru ned til middel varme. Steg dem i 3-5 minutter. Rør undervejs, så kyllingestykkerne bliver brune på alle sider.
- Trin 8 af 17
Smag til med salt og peber. Kom de stegte kyllingestrimler over på en tallerken.
- 1 ½ tsk. salt
- 1 tsk. peber
- Trin 9 af 17
Tør stegepanden af med køkkenrulle. Varm den igen op til middel varme. Kom mandlerne på den tørre stegepande, og rist dem. Rør hele tiden, så de ikke brænder på. De skal kun lige få lidt farve. Kom mandlerne over på en tallerken.
- 60 g. mandler
- Trin 10 af 17
Kom vand i en balje. Skyl spinatbladene i vandet. Kom dem op på et rent viskestykke, og dup dem lidt tørre.
- 300 g. spinat
- Trin 11 af 17
Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skyl agurken og tomaterne. Skær tomaterne over på midten, og agurken i tern.
- 1 ½ agurk
- 12-15 cherrytomater
- Trin 12 af 17
Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerod i tern.
- 3 gulerødder
- Trin 13 af 17
Kom kyllingestrimlerne op i skålen til nudlerne. Gør det samme med spinatblade, agurk og gulerod.
- Trin 14 af 17
Dressing: Kom soja, sød chilisauce og sukker i en lille skål.
- 6 spsk. soja
- 6 spsk. sød chili-sauce
- 3 tsk. sukker
- Trin 15 af 17
Skær citronerne over, og pres citronsaft ned i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- 1 ½ citron, kun saften
- Trin 16 af 17
Rør dressingen sammen med en gaffel. Smag til med salt og peber.
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 17 af 17
Hæld dressingen over salaten. Bland det hele godt sammen, og drys med mandler.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Lasse var med på GoCook-madcamp, hvor temaet var 100 % din madpakke.
Gør ligesom Lasse: Lad rugbrøds-madderne holde pause, og tag en nudelsalat med i madpakken i stedet for.
Du skal bruge
Ingredienser
Salat:
- 1 ½ pakke ægnudler
- 3 kyllingebrystfileter (eller 750 g. kylling i strimler)
- 2-3 spsk. olie
- 1 ½ tsk. salt
- 1 tsk. peber
- 60 g. mandler
- 300 g. spinat
- 1 ½ agurk
- 12-15 cherrytomater
- 3 gulerødder
Dressing:
- 6 spsk. soja
- 6 spsk. sød chili-sauce
- 3 tsk. sukker
- 1 ½ citron, kun saften
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 2 skærebrædder
- 2 store skarpe knive
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 2 tallerkener
- Køkkenrulle
- 1 tyndskræller
- 1 lille skål
- 1 piskeris
- 1 citruspresser
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Salat: Hæld vand i stor gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog ægnudlerne, som der står på pakken.
- Sæt et dørslag ned i vasken. Hæld nudler og vand ned i dørslaget. Skyl nudlerne med koldt vand. Lad dem dryppe af, og hæld dem over i en stor skål.
- Skær kyllingebryst-filéterne i strimler.
- Hæld olie på en stegepande, og varm den op til høj varme.
- Kom strimlerne af kyllingekød på stegepanden, og skru ned til middel varme. Steg dem i 3-5 minutter. Rør undervejs, så kyllingestykkerne bliver brune på alle sider.
- Smag til med salt og peber. Kom de stegte kyllingestrimler over på en tallerken.
- Tør stegepanden af med køkkenrulle. Varm den igen op til middel varme. Kom mandlerne på den tørre stegepande, og rist dem. Rør hele tiden, så de ikke brænder på. De skal kun lige få lidt farve. Kom mandlerne over på en tallerken.
- Kom vand i en balje. Skyl spinatbladene i vandet. Kom dem op på et rent viskestykke, og dup dem lidt tørre.
- Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skyl agurken og tomaterne. Skær tomaterne over på midten, og agurken i tern.
- Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerod i tern.
- Kom kyllingestrimlerne op i skålen til nudlerne. Gør det samme med spinatblade, agurk og gulerod.
- Dressing: Kom soja, sød chilisauce og sukker i en lille skål.
- Skær citronerne over, og pres citronsaft ned i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Rør dressingen sammen med en gaffel. Smag til med salt og peber.
- Hæld dressingen over salaten. Bland det hele godt sammen, og drys med mandler.
-