Lamme-deller og ratatouille

Lamme-deller og ratatouille

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Prøv disse lækre lamme-deller som anderledes fyld i pitabrød. De smager rigtig lækkert sammen med ratatouille og cremefraiche.

        Tip: Prøv med frisk persille eller frisk basilikum i din ratatouille - det sætter prikken over i'et og fuldender smagsoplevelsen! 

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 3553 kJ / 846 kcal
        • Protein: 20 %
        • Kulhydrat: 40 %
        • Fedt: 40 %
        • Heraf mættet fedt 14,1g
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 22

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 22

        Mål alle ingredienserne af.

        Lammedeller:

        • ½ fed hvidløg
        • ¼ løg
        • 200 g. hakket lammekød
        • ½ tsk. salt
        • ½ æg
        • ¼ tsk. kanel
        • ¼ tsk. paprika
        • ¼ tsk. spidskommen
        • ½ knivspids peber
        • 1 spsk. olie

        Ratatouille:

        • 1 løg
        • 3 store tomater
        • 1 ½ fed hvidløg
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • 1 spsk. eddike, gerne æbleeddike
        • ½ spsk. flydende honning
        • ½ aubergine
        • 1 squash
        • ½ knivspids peber
        • 1 spsk. olie

        Tilbehør:

        • 4 pitabrød
        • 1 dl creme fraiche
      • Trin 3 af 22

        Lammedeller: Pil løg og hvidløg, og riv dem på den fine side af rivejernet.

        • ½ fed hvidløg
        • ¼ løg
      • Trin 4 af 22

        Kom hakket lammekød og salt i en skål. Stil skålen i vasken, eller læg en karklud under den, så den står fast. Rør kødet med en grydeske eller en håndmixer, til det er en sammenhængende masse. Det kaldes at røre kødet sejt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rører en fars.

        • 1 tsk. salt
        • 200 g. lammekød
      • Trin 5 af 22

        Slå ægget ud i en kop, og hæld det halve ned i farsen. Rør rundt.

        • ½ æg
      • Trin 6 af 22

        Tilsæt kanel, paprika, spidskommen og peber. Rør det sammen.

        • ¼ tsk. kanel
        • ¼ tsk. paprika
        • ¼ tsk. spidskommen
        • ½ knivspids peber
      • Trin 7 af 22

        Læg et stykke husholdningsfilm over skålen, og stil skålen i køleskabet.

      • Trin 8 af 22

        Ratatouille: Pil løgene, og skær dem i både.

        • 1 løg
      • Trin 9 af 22

        Skyl tomaterne, og skær dem i både.

        • 3 store tomater
      • Trin 10 af 22

        Pil og hak hvidløg fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • 1 ½ fed hvidløg
      • Trin 11 af 22

        Kom løg, tomater og hvidløg i en mellemstor skål. Tilsæt salt, peber, eddike og honning. Rør det sammen.

        • ¼ tsk. salt
        • ½ tsk. peber
        • 1 spsk. eddike, gerne æbleeddike
        • ½ spsk. flydende honning
      • Trin 12 af 22

        Læg bagepapir på de to bageplader. Tænd for ovnen på 200 grader varmluft.

      • Trin 13 af 22

        Fordel løg og tomater på en bageplade.

      • Trin 14 af 22

        Skyl aubergine og squash, og skær dem i tynde skiver. Kom skiverne i en skål, og tilsæt peber og olie. Vend dem rundt.

        • ½ aubergine
        • 1 squash
        • ½ knivspids peber
        • 1 spsk. olie
      • Trin 15 af 22

        Fordel aubergine og squash på den anden bageplade. Det er vigtigt, at de ikke ligger i lag.

      • Trin 16 af 22

        Sæt begge bageplader i ovnen. Bag grøntsagerne i cirka 20 minutter.

      • Trin 17 af 22

        Tag bagepladerne ud af ovnen. Kom alle grøntsagerne i en stor skål, og bland dem sammen.

      • Trin 18 af 22

        Form små lamme-deller af farsen med en teske, og læg dem på en tallerken.

      • Trin 19 af 22

        Hæld olie på en stegepande, og varm den op.

        • 2 spsk. olie
      • Trin 20 af 22

        Steg lamme-dellerne ved middel varme på begge sider, til de er gyldne. Skru ned for varmen, og steg lamme-dellerne i cirka 15 minutter, til de er gennemstegte. Husk at vende dem.

      • Trin 21 af 22

        Varm pitabrødene på en brødrister eller i 3 minutter i ovnen ved 175 grader. Kom cremefraiche i en skål.

        • 4 pitabrød
        • 1 dl cremefraiche
      • Trin 22 af 22

        Server de lune pitabrød med lamme-deller, ratatouille og creme fraiche. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Prøv disse lækre lamme-deller som anderledes fyld i pitabrød. De smager rigtig lækkert sammen med ratatouille og cremefraiche.

        Tip: Prøv med frisk persille eller frisk basilikum i din ratatouille - det sætter prikken over i'et og fuldender smagsoplevelsen! 

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Lammedeller:

          • ½ fed hvidløg
          • ¼ løg
          • 200 g. hakket lammekød
          • ½ tsk. salt
          • ½ æg
          • ¼ tsk. kanel
          • ¼ tsk. paprika
          • ¼ tsk. spidskommen
          • ½ knivspids peber
          • 1 spsk. olie

          Ratatouille:

          • 1 løg
          • 3 store tomater
          • 1 ½ fed hvidløg
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knivspids peber
          • 1 spsk. eddike, gerne æbleeddike
          • ½ spsk. flydende honning
          • ½ aubergine
          • 1 squash
          • ½ knivspids peber
          • 1 spsk. olie

          Tilbehør:

          • 4 pitabrød
          • 1 dl creme fraiche

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 rivejern
          • 1 stor skål
          • 1 grydeske
          • 1 kop
          • Husholdningsfilm
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 2 mellem skåle
          • 2 bageplader
          • Bagepapir
          • 1 teske
          • 1 middagstallerken
          • 1 stegepande

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Lammedeller: Pil løg og hvidløg, og riv dem på den fine side af rivejernet.
          4. Kom hakket lammekød og salt i en skål. Stil skålen i vasken, eller læg en karklud under den, så den står fast. Rør kødet med en grydeske eller en håndmixer, til det er en sammenhængende masse. Det kaldes at røre kødet sejt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rører en fars.
          5. Slå ægget ud i en kop, og hæld det halve ned i farsen. Rør rundt.
          6. Tilsæt kanel, paprika, spidskommen og peber. Rør det sammen.
          7. Læg et stykke husholdningsfilm over skålen, og stil skålen i køleskabet.
          8. Ratatouille: Pil løgene, og skær dem i både.
          9. Skyl tomaterne, og skær dem i både.
          10. Pil og hak hvidløg fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          11. Kom løg, tomater og hvidløg i en mellemstor skål. Tilsæt salt, peber, eddike og honning. Rør det sammen.
          12. Læg bagepapir på de to bageplader. Tænd for ovnen på 200 grader varmluft.
          13. Fordel løg og tomater på en bageplade.
          14. Skyl aubergine og squash, og skær dem i tynde skiver. Kom skiverne i en skål, og tilsæt peber og olie. Vend dem rundt.
          15. Fordel aubergine og squash på den anden bageplade. Det er vigtigt, at de ikke ligger i lag.
          16. Sæt begge bageplader i ovnen. Bag grøntsagerne i cirka 20 minutter.
          17. Tag bagepladerne ud af ovnen. Kom alle grøntsagerne i en stor skål, og bland dem sammen.
          18. Form små lamme-deller af farsen med en teske, og læg dem på en tallerken.
          19. Hæld olie på en stegepande, og varm den op.
          20. Steg lamme-dellerne ved middel varme på begge sider, til de er gyldne. Skru ned for varmen, og steg lamme-dellerne i cirka 15 minutter, til de er gennemstegte. Husk at vende dem.
          21. Varm pitabrødene på en brødrister eller i 3 minutter i ovnen ved 175 grader. Kom cremefraiche i en skål.
          22. Server de lune pitabrød med lamme-deller, ratatouille og creme fraiche. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Prøv disse lækre lamme-deller som anderledes fyld i pitabrød. De smager rigtig lækkert sammen med ratatouille og cremefraiche.

            Tip: Prøv med frisk persille eller frisk basilikum i din ratatouille - det sætter prikken over i'et og fuldender smagsoplevelsen! 

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 3553 kJ / 846 kcal
            • Protein: 20 %
            • Kulhydrat: 40 %
            • Fedt: 40 %
            • Heraf mættet fedt 14,1g
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 22

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 22

            Mål alle ingredienserne af.

            Lammedeller:

            • 1 fed hvidløg
            • ½ løg
            • 400 g. hakket lammekød
            • 1 tsk. salt
            • 1 æg
            • ½ tsk. kanel
            • ½ tsk. paprika
            • ½ tsk. spidskommen
            • 1 knivspids peber
            • 2 spsk. olie

            Ratatouille:

            • 2 løg
            • 6 store tomater
            • 3 fed hvidløg
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 2 spsk. eddike, gerne æbleeddike
            • 1 spsk. flydende honning
            • 1 aubergine
            • 2 squash
            • 1 knivspids peber
            • 2 spsk. olie

            Tilbehør:

            • 8 pitabrød
            • 2 dl creme fraiche
          • Trin 3 af 22

            Lammedeller: Pil løg og hvidløg, og riv dem på den fine side af rivejernet.

            • 1 fed hvidløg
            • ½ løg 
          • Trin 4 af 22

            Kom hakket lammekød og salt i en skål. Stil skålen i vasken, eller læg en karklud under den, så den står fast. Rør kødet med en grydeske eller en håndmixer, til det er en sammenhængende masse. Det kaldes at røre kødet sejt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rører en fars.

            • 1 tsk. salt
          • Trin 5 af 22

            Slå ægget ud i en kop, og hæld det ned i farsen. Rør det sammen.

            • 1 æg
          • Trin 6 af 22

            Tilsæt kanel, paprika, spidskommen og peber. Rør det sammen.

            • ½ tsk. kanel
            • ½ tsk. paprika
            • ½ tsk. spidskommen
            • 1 knivspids peber
          • Trin 7 af 22

            Læg et stykke husholdningsfilm over skålen, og stil skålen i køleskabet.

          • Trin 8 af 22

            Ratatouille: Pil løgene, og skær dem i både.

            • 2 løg
          • Trin 9 af 22

            Skyl tomaterne, og skær dem i både.

            • 6 store tomater
          • Trin 10 af 22

            Pil og hak hvidløg fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

            • 3 fed hvidløg
          • Trin 11 af 22

            Kom løg, tomater og hvidløg i en mellemstor skål. Tilsæt salt, peber, eddike og honning. Rør det sammen.

            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 2 spsk. eddike, gerne æbleeddike
            • 1 spsk. flydende honning
          • Trin 12 af 22

            Læg bagepapir på de to bageplader. Tænd for ovnen på 200 grader varmluft.

          • Trin 13 af 22

            Fordel løg og tomater på en bageplade.

          • Trin 14 af 22

            Skyl aubergine og squash, og skær dem i tynde skiver. Kom skiverne i en skål, og tilsæt peber og olie. Vend det sammen.

            • 1 aubergine
            • 2 squash
            • 1 knivspids peber
            • 2 spsk. olie
          • Trin 15 af 22

            Fordel aubergine og squash på den anden bageplade. Det er vigtigt, at de ikke ligger i lag.

          • Trin 16 af 22

            Sæt begge bageplader i ovnen. Bag grøntsagerne i cirka 20 minutter.

          • Trin 17 af 22

            Tag bagepladerne ud af ovnen. Kom alle grøntsagerne i en stor skål, og bland dem sammen.

          • Trin 18 af 22

            Form små lamme-deller af farsen med en teske, og læg dem på en tallerken.

          • Trin 19 af 22

            Hæld olie på en stegepande, og varm den op.

            • 2 spsk. olie
          • Trin 20 af 22

            Steg lamme-dellerne ved middel varme på begge sider, til de er gyldne. Skru ned for varmen, og steg lamme-dellerne i cirka 15 minutter, til de er gennemstegte. Husk at vende dem.

          • Trin 21 af 22

            Varm pitabrødene på en brødrister eller i 3 minutter i ovnen ved 175 grader. Kom cremefraiche i en skål.

            • 8 pitabrød
            • 2 dl creme fraiche
          • Trin 22 af 22

            Server de lune pitabrød med lamme-deller, ratatouille og creme fraiche. Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Prøv disse lækre lamme-deller som anderledes fyld i pitabrød. De smager rigtig lækkert sammen med ratatouille og cremefraiche.

            Tip: Prøv med frisk persille eller frisk basilikum i din ratatouille - det sætter prikken over i'et og fuldender smagsoplevelsen! 

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Lammedeller:

              • 1 fed hvidløg
              • ½ løg
              • 400 g. hakket lammekød
              • 1 tsk. salt
              • 1 æg
              • ½ tsk. kanel
              • ½ tsk. paprika
              • ½ tsk. spidskommen
              • 1 knivspids peber
              • 2 spsk. olie

              Ratatouille:

              • 2 løg
              • 6 store tomater
              • 3 fed hvidløg
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • 2 spsk. eddike, gerne æbleeddike
              • 1 spsk. flydende honning
              • 1 aubergine
              • 2 squash
              • 1 knivspids peber
              • 2 spsk. olie

              Tilbehør:

              • 8 pitabrød
              • 2 dl creme fraiche

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 rivejern
              • 1 stor skål
              • 1 grydeske
              • 1 kop
              • Husholdningsfilm
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 2 mellem skåle
              • 2 bageplader
              • Bagepapir
              • 1 teske
              • 1 middagstallerken
              • 1 stegepande

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Lammedeller: Pil løg og hvidløg, og riv dem på den fine side af rivejernet.
              4. Kom hakket lammekød og salt i en skål. Stil skålen i vasken, eller læg en karklud under den, så den står fast. Rør kødet med en grydeske eller en håndmixer, til det er en sammenhængende masse. Det kaldes at røre kødet sejt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rører en fars.
              5. Slå ægget ud i en kop, og hæld det ned i farsen. Rør det sammen.
              6. Tilsæt kanel, paprika, spidskommen og peber. Rør det sammen.
              7. Læg et stykke husholdningsfilm over skålen, og stil skålen i køleskabet.
              8. Ratatouille: Pil løgene, og skær dem i både.
              9. Skyl tomaterne, og skær dem i både.
              10. Pil og hak hvidløg fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
              11. Kom løg, tomater og hvidløg i en mellemstor skål. Tilsæt salt, peber, eddike og honning. Rør det sammen.
              12. Læg bagepapir på de to bageplader. Tænd for ovnen på 200 grader varmluft.
              13. Fordel løg og tomater på en bageplade.
              14. Skyl aubergine og squash, og skær dem i tynde skiver. Kom skiverne i en skål, og tilsæt peber og olie. Vend det sammen.
              15. Fordel aubergine og squash på den anden bageplade. Det er vigtigt, at de ikke ligger i lag.
              16. Sæt begge bageplader i ovnen. Bag grøntsagerne i cirka 20 minutter.
              17. Tag bagepladerne ud af ovnen. Kom alle grøntsagerne i en stor skål, og bland dem sammen.
              18. Form små lamme-deller af farsen med en teske, og læg dem på en tallerken.
              19. Hæld olie på en stegepande, og varm den op.
              20. Steg lamme-dellerne ved middel varme på begge sider, til de er gyldne. Skru ned for varmen, og steg lamme-dellerne i cirka 15 minutter, til de er gennemstegte. Husk at vende dem.
              21. Varm pitabrødene på en brødrister eller i 3 minutter i ovnen ved 175 grader. Kom cremefraiche i en skål.
              22. Server de lune pitabrød med lamme-deller, ratatouille og creme fraiche. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Prøv disse lækre lamme-deller som anderledes fyld i pitabrød. De smager rigtig lækkert sammen med ratatouille og cremefraiche.

                Tip: Prøv med frisk persille eller frisk basilikum i din ratatouille - det sætter prikken over i'et og fuldender smagsoplevelsen! 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 3553 kJ / 846 kcal
                • Protein: 20 %
                • Kulhydrat: 40 %
                • Fedt: 40 %
                • Heraf mættet fedt 14,1g
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 22

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 22

                Mål alle ingredienserne af.

                Lammedeller:

                • 1 ½ fed hvidløg
                • 1 løg
                • 600 g. hakket lammekød
                • 1 ½ tsk. salt
                • 2 æg
                • ¾ tsk. kanel
                • ¾ tsk. paprika
                • ¾ tsk. spidskommen
                • 1 ½ knivspids peber
                • 3 spsk. olie

                Ratatouille:

                • 3 løg
                • 9 store tomater
                • 4 ½ fed hvidløg
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • 3 spsk. eddike, gerne æbleeddike
                • 1 ½ spsk. flydende honning
                • 1 ½ aubergine
                • 3 squash
                • 1 ½ knivspids peber
                • 3 spsk. olie

                Tilbehør:

                • 12 pitabrød
                • 3 dl creme fraiche
              • Trin 3 af 22

                Lammedeller: Pil løg og hvidløg, og riv dem på den fine side af rivejernet.

                • 1 ½ fed hvidløg
                • 1 løg 
              • Trin 4 af 22

                Kom hakket lammekød og salt i en skål. Stil skålen i vasken, eller læg en karklud under den, så den står fast. Rør kødet med en grydeske eller en håndmixer, til det er en sammenhængende masse. Det kaldes at røre kødet sejt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rører en fars.

                • 1 tsk. salt
                • 600 g. lammekød
              • Trin 5 af 22

                Slå ægget ud i en kop, og hæld det ned i farsen. Rør det sammen.

                • 1 æg
              • Trin 6 af 22

                Tilsæt kanel, paprika, spidskommen og peber. Rør det sammen.

                • ¾ tsk. kanel
                • ¾ tsk. paprika
                • ¾ tsk. spidskommen
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 7 af 22

                Læg et stykke husholdningsfilm over skålen, og stil skålen i køleskabet.

              • Trin 8 af 22

                Ratatouille: Pil løgene, og skær dem i både.

                • 3 løg
              • Trin 9 af 22

                Skyl tomaterne, og skær dem i både.

                • 9 store tomater
              • Trin 10 af 22

                Pil og hak hvidløg fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                • 4 ½ fed hvidløg
              • Trin 11 af 22

                Kom løg, tomater og hvidløg i en mellem skål. Tilsæt salt, peber, eddike og honning. Rør det sammen.

                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • 3 spsk. eddike, gerne æbleeddike
                • 1 ½ spsk. flydende honning
              • Trin 12 af 22

                Læg bagepapir på de to bageplader. Tænd for ovnen på 200 grader varmluft.

              • Trin 13 af 22

                Fordel løg og tomater på en bageplade.

              • Trin 14 af 22

                Skyl aubergine og squash, og skær dem i tynde skiver. Kom skiverne i en skål, og tilsæt peber og olie. Vend det rundt.

                • 1 ½ aubergine
                • 3 squash
                • 1 ½ knivspids peber
                • 3 spsk. olie
              • Trin 15 af 22

                Fordel aubergine og squash på den anden bageplade. Det er vigtigt, at de ikke ligger i lag.

              • Trin 16 af 22

                Sæt begge bageplader i ovnen. Bag grøntsagerne i cirka 20 minutter.

              • Trin 17 af 22

                Tag bagepladerne ud af ovnen. Kom alle grøntsagerne i en stor skål, og bland dem sammen.

              • Trin 18 af 22

                Form små lamme-deller af farsen med en teske, og læg dem på en tallerken.

              • Trin 19 af 22

                Hæld olie på en stegepande, og varm den op.

                • 3 spsk. olie
              • Trin 20 af 22

                Steg lamme-dellerne ved middel varme på begge sider, til de er gyldne. Skru ned for varmen, og steg lamme-dellerne i cirka 15 minutter, til de er gennemstegte. Husk at vende dem.

              • Trin 21 af 22

                Varm pitabrødene på en brødrister eller i 3 minutter i ovnen ved 175 grader. Kom cremefraiche i en skål.

                • 12 pitabrød
                • 3 dl cremefraiche
              • Trin 22 af 22

                Server de lune pitabrød med lamme-deller, ratatouille og creme fraiche. Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Prøv disse lækre lamme-deller som anderledes fyld i pitabrød. De smager rigtig lækkert sammen med ratatouille og cremefraiche.

                Tip: Prøv med frisk persille eller frisk basilikum i din ratatouille - det sætter prikken over i'et og fuldender smagsoplevelsen! 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Lammedeller:

                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • 1 løg
                  • 600 g. hakket lammekød
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 2 æg
                  • ¾ tsk. kanel
                  • ¾ tsk. paprika
                  • ¾ tsk. spidskommen
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • 3 spsk. olie

                  Ratatouille:

                  • 3 løg
                  • 9 store tomater
                  • 4 ½ fed hvidløg
                  • ¾ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • 3 spsk. eddike, gerne æbleeddike
                  • 1 ½ spsk. flydende honning
                  • 1 ½ aubergine
                  • 3 squash
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • 3 spsk. olie

                  Tilbehør:

                  • 3 dl creme fraiche
                  • 12 pitabrød

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 rivejern
                  • 1 stor skål
                  • 1 grydeske
                  • 1 kop
                  • Husholdningsfilm
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 2 mellem skåle
                  • 2 bageplader
                  • Bagepapir
                  • 1 teske
                  • 1 middagstallerken
                  • 1 stegepande

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Lammedeller: Pil løg og hvidløg, og riv dem på den fine side af rivejernet.
                  4. Kom hakket lammekød og salt i en skål. Stil skålen i vasken, eller læg en karklud under den, så den står fast. Rør kødet med en grydeske eller en håndmixer, til det er en sammenhængende masse. Det kaldes at røre kødet sejt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rører en fars.
                  5. Slå ægget ud i en kop, og hæld det ned i farsen. Rør det sammen.
                  6. Tilsæt kanel, paprika, spidskommen og peber. Rør det sammen.
                  7. Læg et stykke husholdningsfilm over skålen, og stil skålen i køleskabet.
                  8. Ratatouille: Pil løgene, og skær dem i både.
                  9. Skyl tomaterne, og skær dem i både.
                  10. Pil og hak hvidløg fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                  11. Kom løg, tomater og hvidløg i en mellem skål. Tilsæt salt, peber, eddike og honning. Rør det sammen.
                  12. Læg bagepapir på de to bageplader. Tænd for ovnen på 200 grader varmluft.
                  13. Fordel løg og tomater på en bageplade.
                  14. Skyl aubergine og squash, og skær dem i tynde skiver. Kom skiverne i en skål, og tilsæt peber og olie. Vend det rundt.
                  15. Fordel aubergine og squash på den anden bageplade. Det er vigtigt, at de ikke ligger i lag.
                  16. Sæt begge bageplader i ovnen. Bag grøntsagerne i cirka 20 minutter.
                  17. Tag bagepladerne ud af ovnen. Kom alle grøntsagerne i en stor skål, og bland dem sammen.
                  18. Form små lamme-deller af farsen med en teske, og læg dem på en tallerken.
                  19. Hæld olie på en stegepande, og varm den op.
                  20. Steg lamme-dellerne ved middel varme på begge sider, til de er gyldne. Skru ned for varmen, og steg lamme-dellerne i cirka 15 minutter, til de er gennemstegte. Husk at vende dem.
                  21. Varm pitabrødene på en brødrister eller i 3 minutter i ovnen ved 175 grader. Kom cremefraiche i en skål.
                  22. Server de lune pitabrød med lamme-deller, ratatouille og creme fraiche. Velbekomme!