Lakselasagne med pesto

Lakselasagne med pesto

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Laksen er svømmet ind i en lækker lasagne, og det har resulteret i et fantastisk måltid. Denne opskrift kombinerer på den lækreste måde sund laks, velsmagende pesto og sprød tomat - helt uimodståeligt! Vidste du, laksen er fyldt med sunde fiskeolier? Velbekomme!

        Tip: Server lakselasagnen med hjemmelavede grovflutes til.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2431 kJ / 579 kcal
        • Protein: 25 %
        • Kulhydrat: 33 %
        • Fedt: 42 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 22

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 22

        Mål alle ingredienserne af.

        • 1 løg
        • 2 fed hvidløg
        • 2 stilke bladselleri
        • Evt. 2 kviste frisk timian
        • 1 dåse hakkede tomater
        • 1 spsk. olie
        • 1 tsk. cayennepeber eller paprika
        • 6 fuldkornslasagneplader eller 100 g. friske pastaplader
        • ½ spsk. salt
        • ½ tsk. peber
        • 200 g. fersk laks i filet
        • 25 g. grøn pesto af basilikum eller persille
        • 250 g. tomater
        • 65 g. revet ost
        • Et par skiver fuldkornsbrød
      • Trin 3 af 22

        Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

        • 1 løg
      • Trin 4 af 22

        Pil, og pres hvidløg med en hvidløgspresser.

        • 2 fed hvidløg
      • Trin 5 af 22

        Skyl bladselleri, og skær stilkene og bladene ud i små stykker.

        • 2 stilke bladselleri
      • Trin 6 af 22

        Åbn dåsen med hakkede tomater. Sæt et dørslag i en stor skål, og hæld de hakkede tomater i dørslaget. Lad dem dryppe af.

        • 1 dåse hakkede tomater
      • Trin 7 af 22

        Hæld olie i en gryde, og varm den op.

        • 1 spsk. olie
      • Trin 8 af 22

        Tilsæt de hakkede løg og hvidløg, og svits ved middelvarme, mens du rører rundt. Løgene må ikke blive brune. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.

      • Trin 9 af 22

        Tilsæt bladselleri og eventuelt timian.

        • Evt. 2 kviste frisk timian
      • Trin 10 af 22

        Tilsæt cayennepeber eller paprika. Rør rundt.

        • 1 tsk. cayennepeber eller paprika
      • Trin 11 af 22

        Tilsæt de hakkede tomater, og kog tomatsovsen i cirka 5 minutter ved middel varme.

      • Trin 12 af 22

        Smag sovsen til med salt og peber.

        • ½ spsk. salt
        • ½ tsk. peber
      • Trin 13 af 22

        Tag et nyt skærebræt og en ren kniv. Skær laksen i tern. Hvis der er skind på laksen, så fjern det først.

        • 200 g. fersk laks i filet
      • Trin 14 af 22

        Tænd ovnen på 200 grader.

      • Trin 15 af 22

        Saml lasagnen i et ovnfast fad: Start med at lægge et tyndt lag tomatsovs i bunden af fadet.

      • Trin 16 af 22

        Fordel ⅓ af lakseternene oven på tomatsovsen, og dryp ¼ af pestoen over laksen.

        • 25 g. pesto
      • Trin 17 af 22

        Læg et lag lasagneplader ovenpå, og gentag med tomatsovs, laks, pesto og lasagneplader, til du har tre lag. Afslut med pesto.

        • 6 fuldkornslasagneplader eller 100 g. friske pastaplader
      • Trin 18 af 22

        Vask tomaterne, og skær dem i skiver. Fordel tomatskiverne ovenpå lasagnen.

        • 250 g. tomater
      • Trin 19 af 22

        Sæt en bagerist i midten af ovnen, og sæt fadet med lasagne på bageristen. Bag lasagnen i 20 minutter.

      • Trin 20 af 22

        Stik en gaffel eller en lille skarp kniv i lasagnen, og mærk, om den er færdig. Lasagnepladerne skal være bløde.

      • Trin 21 af 22

        Tag lasagnen ud af ovnen. Drys revet ost på den. Sæt lasagnen tilbage i ovnen, og bag den færdig i cirka 10 minutter, til osten er smeltet og lidt gylden.

        • 65 g. revet ost
      • Trin 22 af 22

        Servér lasagnen med brød til. Velbekomme!

        • Et par skiver fuldkornsbrød
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Laksen er svømmet ind i en lækker lasagne, og det har resulteret i et fantastisk måltid. Denne opskrift kombinerer på den lækreste måde sund laks, velsmagende pesto og sprød tomat - helt uimodståeligt! Vidste du, laksen er fyldt med sunde fiskeolier? Velbekomme!

        Tip: Server lakselasagnen med hjemmelavede grovflutes til.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 løg
          • 2 fed hvidløg
          • 2 stilke bladselleri
          • 1 dåse hakkede tomater
          • 1 spsk. olie
          • Evt. 2 kviste frisk timian
          • 1 tsk. cayennepeber eller paprika
          • 6 fuldkornslasagneplader eller 100 g. friske pastaplader
          • ½ spsk. salt
          • ½ tsk. peber
          • 200 g. fersk laks i filet
          • 25 g. grøn pesto af basilikum eller persille
          • 250 g. tomater
          • 65 g. revet ost

          Tilbehør:

          • Et par skiver fuldkornsbrød

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 sæt måleskeer
          • 1 teske
          • 2 store skarpe knive
          • 2 skærebrætter
          • 1 hvidløgspresser
          • 1 dåseåbner
          • 1 dørslag
          • 1 mellemstor gryde
          • 1 grydeske
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 ovnfast fad
          • 1 bagerist
          • 1 gaffel
          • 1 rivejern
          • 1 mellemstor skål 

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
          4. Pil, og pres hvidløg med en hvidløgspresser.
          5. Skyl bladselleri, og skær stilkene og bladene ud i små stykker.
          6. Åbn dåsen med hakkede tomater. Sæt et dørslag i en stor skål, og hæld de hakkede tomater i dørslaget. Lad dem dryppe af.
          7. Hæld olie i en gryde, og varm den op.
          8. Tilsæt de hakkede løg og hvidløg, og svits ved middelvarme, mens du rører rundt. Løgene må ikke blive brune. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
          9. Tilsæt bladselleri og eventuelt timian.
          10. Tilsæt cayennepeber eller paprika. Rør rundt.
          11. Tilsæt de hakkede tomater, og kog tomatsovsen i cirka 5 minutter ved middel varme.
          12. Smag sovsen til med salt og peber.
          13. Tag et nyt skærebræt og en ren kniv. Skær laksen i tern. Hvis der er skind på laksen, så fjern det først.
          14. Tænd ovnen på 200 grader.
          15. Saml lasagnen i et ovnfast fad: Start med at lægge et tyndt lag tomatsovs i bunden af fadet.
          16. Fordel ⅓ af lakseternene oven på tomatsovsen, og dryp ¼ af pestoen over laksen.
          17. Læg et lag lasagneplader ovenpå, og gentag med tomatsovs, laks, pesto og lasagneplader, til du har tre lag. Afslut med pesto.
          18. Vask tomaterne, og skær dem i skiver. Fordel tomatskiverne ovenpå lasagnen.
          19. Sæt en bagerist i midten af ovnen, og sæt fadet med lasagne på bageristen. Bag lasagnen i 20 minutter.
          20. Stik en gaffel eller en lille skarp kniv i lasagnen, og mærk, om den er færdig. Lasagnepladerne skal være bløde.
          21. Tag lasagnen ud af ovnen. Drys revet ost på den. Sæt lasagnen tilbage i ovnen, og bag den færdig i cirka 10 minutter, til osten er smeltet og lidt gylden.
          22. Servér lasagnen med brød til. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Laksen er svømmet ind i en lækker lasagne, og det har resulteret i et fantastisk måltid. Denne opskrift kombinerer på den lækreste måde sund laks, velsmagende pesto og sprød tomat - helt uimodståeligt! Vidste du, laksen er fyldt med sunde fiskeolier? Velbekomme!

            Tip: Server lakselasagnen med hjemmelavede grovflutes til.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2431 kJ / 579 kcal
            • Protein: 25 %
            • Kulhydrat: 33 %
            • Fedt: 42 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 22

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 22

            Mål alle ingredienserne af.

            • 2 løg
            • 3-4 fed hvidløg
            • 4 stilke bladselleri
            • Evt. 3-4 kviste frisk timian
            • 2 dåser hakkede tomater
            • 2 spsk. olie
            • 2 tsk. cayennepeber eller paprika
            • 12 fuldkornslasagneplader eller 200 g. friske pastaplader
            • 1 spsk. salt
            • ¾ tsk. peber
            • 400 g. fersk laks i filet
            • 50 g. grøn pesto af basilikum eller persille
            • 500 g. tomater
            • 125 g. revet ost
            • Et par skiver fuldkornsbrød
          • Trin 3 af 22

            Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 2 løg
          • Trin 4 af 22

            Pil, og pres hvidløg med en hvidløgspresser.

            • 3-4 fed hvidløg
          • Trin 5 af 22

            Skyl bladselleri, og skær stilkene og bladene ud i små stykker.

            • 4 stilke bladselleri
          • Trin 6 af 22

            Åbn dåserne med hakkede tomater. Sæt et dørslag i en stor skål, og hæld de hakkede tomater i dørslaget. Lad dem dryppe af.

            • 2 dåser hakkede tomater
          • Trin 7 af 22

            Hæld olie i en gryde, og varm den op.

            • 2 spsk. olie
          • Trin 8 af 22

            Tilsæt de hakkede løg og hvidløg, og svits ved middelvarme, mens du rører rundt. Løgene må ikke blive brune. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.

          • Trin 9 af 22

            Tilsæt bladselleri og eventuelt timian.

            • Evt. 3-4 kviste frisk timian
          • Trin 10 af 22

            Tilsæt cayennepeber eller paprika. Rør rundt.

            • 2 tsk. cayennepeber eller paprika
          • Trin 11 af 22

            Tilsæt de hakkede tomater, og kog tomatsovsen i cirka 5 minutter ved middel varme.

          • Trin 12 af 22

            Smag sovsen til med salt og peber.

            • 1 spsk. salt
            • ¾ tsk. peber
          • Trin 13 af 22

            Tag et nyt skærebræt og en ren kniv. Skær laksen i tern. Hvis der er skind på laksen, så fjern det først.

            • 400 g. fersk laks i filet
          • Trin 14 af 22

            Tænd ovnen på 200 grader.

          • Trin 15 af 22

            Saml lasagnen i et ovnfast fad: Start med at lægge et tyndt lag tomatsovs i bunden af fadet.

          • Trin 16 af 22

            Fordel ⅓ af lakseternene oven på tomatsovsen, og dryp ¼ af pestoen over laksen.

            • 50 g. pesto
          • Trin 17 af 22

            Læg et lag lasagneplader ovenpå, og gentag med tomatsovs, laks, pesto og lasagneplader, til du har tre lag. Afslut med pesto.

            • 12 fuldkornslasagneplader eller 200 g. friske pastaplader
          • Trin 18 af 22

            Vask tomaterne, og skær dem i skiver. Fordel tomatskiverne ovenpå lasagnen.

            • 500 g. tomater
          • Trin 19 af 22

            Sæt en bagerist i midten af ovnen, og sæt fadet med lasagne på bageristen. Bag lasagnen i 20 minutter.

          • Trin 20 af 22

            Stik en gaffel eller en lille skarp kniv i lasagnen, og mærk, om den er færdig. Lasagnepladerne skal være bløde.

          • Trin 21 af 22

            Tag lasagnen ud af ovnen. Drys revet ost på den. Sæt lasagnen tilbage i ovnen, og bag den færdig i cirka 10 minutter, til osten er smeltet og lidt gylden.

            • 125 g. revet ost
          • Trin 22 af 22

            Servér lasagnen med brød til. Velbekomme!

            • Et par skiver fuldkornsbrød
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Laksen er svømmet ind i en lækker lasagne, og det har resulteret i et fantastisk måltid. Denne opskrift kombinerer på den lækreste måde sund laks, velsmagende pesto og sprød tomat - helt uimodståeligt! Vidste du, laksen er fyldt med sunde fiskeolier? Velbekomme!

            Tip: Server lakselasagnen med hjemmelavede grovflutes til.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 løg
              • 3-4 fed hvidløg
              • 4 stilke bladselleri
              • 2 dåser hakkede tomater
              • 2 spsk. olie
              • Evt. 3-4 kviste frisk timian
              • 2 tsk. cayennepeber eller paprika
              • 12 fuldkornslasagneplader eller 200 g. friske pastaplader
              • 1 spsk. salt
              • ¾ tsk. peber
              • 400 g. fersk laks i filet
              • 50 g. grøn pesto af basilikum eller persille
              • 500 g. tomater
              • 125 g. revet ost

              Tilbehør:

              • Et par skiver fuldkornsbrød

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 sæt måleskeer
              • 1 teske
              • 2 store skarpe knive
              • 2 skærebrætter
              • 1 hvidløgspresser
              • 1 dåseåbner
              • 1 dørslag
              • 1 mellemstor gryde
              • 1 grydeske
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 ovnfast fad
              • 1 bagerist
              • 1 gaffel
              • 1 rivejern
              • 1 mellemstor skål

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
              4. Pil, og pres hvidløg med en hvidløgspresser.
              5. Skyl bladselleri, og skær stilkene og bladene ud i små stykker.
              6. Åbn dåserne med hakkede tomater. Sæt et dørslag i en stor skål, og hæld de hakkede tomater i dørslaget. Lad dem dryppe af.
              7. Hæld olie i en gryde, og varm den op.
              8. Tilsæt de hakkede løg og hvidløg, og svits ved middelvarme, mens du rører rundt. Løgene må ikke blive brune. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
              9. Tilsæt bladselleri og eventuelt timian.
              10. Tilsæt cayennepeber eller paprika. Rør rundt.
              11. Tilsæt de hakkede tomater, og kog tomatsovsen i cirka 5 minutter ved middel varme.
              12. Smag sovsen til med salt og peber.
              13. Tag et nyt skærebræt og en ren kniv. Skær laksen i tern. Hvis der er skind på laksen, så fjern det først.
              14. Tænd ovnen på 200 grader.
              15. Saml lasagnen i et ovnfast fad: Start med at lægge et tyndt lag tomatsovs i bunden af fadet.
              16. Fordel ⅓ af lakseternene oven på tomatsovsen, og dryp ¼ af pestoen over laksen.
              17. Læg et lag lasagneplader ovenpå, og gentag med tomatsovs, laks, pesto og lasagneplader, til du har tre lag. Afslut med pesto.
              18. Vask tomaterne, og skær dem i skiver. Fordel tomatskiverne ovenpå lasagnen.
              19. Sæt en bagerist i midten af ovnen, og sæt fadet med lasagne på bageristen. Bag lasagnen i 20 minutter.
              20. Stik en gaffel eller en lille skarp kniv i lasagnen, og mærk, om den er færdig. Lasagnepladerne skal være bløde.
              21. Tag lasagnen ud af ovnen. Drys revet ost på den. Sæt lasagnen tilbage i ovnen, og bag den færdig i cirka 10 minutter, til osten er smeltet og lidt gylden.
              22. Servér lasagnen med brød til. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Laksen er svømmet ind i en lækker lasagne, og det har resulteret i et fantastisk måltid. Denne opskrift kombinerer på den lækreste måde sund laks, velsmagende pesto og sprød tomat - helt uimodståeligt! Vidste du, laksen er fyldt med sunde fiskeolier? Velbekomme!

                Tip: Server lakselasagnen med hjemmelavede grovflutes til.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2431 kJ / 579 kcal
                • Protein: 25 %
                • Kulhydrat: 33 %
                • Fedt: 42 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 22

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 22

                Mål alle ingredienserne af.

                • 3 løg
                • 5-6 fed hvidløg
                • 6 stilke bladselleri
                • Evt. 5-6 kviste frisk timian
                • 3 dåser hakkede tomater
                • 3 spsk. olie
                • 3 tsk. cayennepeber eller paprika
                • 18 fuldkornslasagneplader eller 300 g. friske pastaplader
                • 1 ½ spsk. salt
                • 1 tsk. peber
                • 600 g. laks i filet fersk eller optøet
                • 75 g. grøn pesto af basilikum eller persille
                • 750 g. tomater
                • 190 g. revet ost
                • Et par skiver fuldkornsbrød
              • Trin 3 af 22

                Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 3 løg
              • Trin 4 af 22

                Pil, og pres hvidløg med en hvidløgspresser.

                • 5-6 fed hvidløg
              • Trin 5 af 22

                Skyl bladselleri, og skær stilkene og bladene ud i små stykker.

                • 6 stilke bladselleri
              • Trin 6 af 22

                Åbn dåserne med hakkede tomater. Sæt et dørslag i en stor skål, og hæld de hakkede tomater i dørslaget. Lad dem dryppe af.

                • 3 dåser hakkede tomater
              • Trin 7 af 22

                Hæld olie i en gryde, og varm den op.

                • 3 spsk. olivenolie
              • Trin 8 af 22

                Tilsæt de hakkede løg og hvidløg, og svits ved middelvarme, mens du rører rundt. Løgene må ikke blive brune. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.

              • Trin 9 af 22

                Tilsæt bladselleri og eventuelt timian.

                • Evt. 4-5 kviste frisk timian
              • Trin 10 af 22

                Tilsæt cayennepeber eller paprika. Rør rundt.

                • 3 tsk. cayennepeber eller paprika
              • Trin 11 af 22

                Tilsæt de hakkede tomater, og kog tomatsovsen i cirka 5 minutter ved middel varme.

              • Trin 12 af 22

                Smag sovsen til med salt og peber.

                • 1 ½ spsk. salt
                • 1 tsk. peber
              • Trin 13 af 22

                Tag et nyt skærebræt og en ren kniv. Skær laksen i tern. Hvis der er skind på laksen, så fjern det først.

                • 600 g. fersk laks i filet
              • Trin 14 af 22

                Tænd ovnen på 200 grader.

              • Trin 15 af 22

                Saml lasagnen i et ovnfast fad: Start med at lægge et tyndt lag tomatsovs i bunden af fadet.

              • Trin 16 af 22

                Fordel ⅓ af lakseternene oven på tomatsovsen, og dryp ¼ af pestoen over laksen.

                • 75 g. pesto
              • Trin 17 af 22

                Læg et lag lasagneplader ovenpå, og gentag med tomatsovs, laks, pesto og lasagneplader, til du har tre lag. Afslut med pesto.

                • 18 fuldkornslasagneplader eller 300 g. friske pastaplader
              • Trin 18 af 22

                Vask tomaterne, og skær dem i skiver. Fordel tomatskiverne ovenpå lasagnen.

                • 750 g. tomater
              • Trin 19 af 22

                Sæt en bagerist i midten af ovnen, og sæt fadet med lasagne på bageristen. Bag lasagnen i 30 minutter.

              • Trin 20 af 22

                Stik en gaffel eller en lille skarp kniv i lasagnen, og mærk, om den er færdig. Lasagnepladerne skal være bløde.

              • Trin 21 af 22

                Tag lasagnen ud af ovnen. Drys revet ost på den. Sæt lasagnen tilbage i ovnen, og bag den færdig i cirka 10 minutter, til osten er smeltet og lidt gylden.

                • 190 g. revet ost
              • Trin 22 af 22

                Servér lasagnen med brød til. Velbekomme!

                • Et par skiver fuldkornsbrød
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Laksen er svømmet ind i en lækker lasagne, og det har resulteret i et fantastisk måltid. Denne opskrift kombinerer på den lækreste måde sund laks, velsmagende pesto og sprød tomat - helt uimodståeligt! Vidste du, laksen er fyldt med sunde fiskeolier? Velbekomme!

                Tip: Server lakselasagnen med hjemmelavede grovflutes til.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 3 løg
                  • 5-6 fed hvidløg
                  • 6 stilke bladselleri
                  • 3 dåser hakkede tomater
                  • 3 spsk. olie
                  • Evt. 5-6 kviste frisk timian
                  • 3 tsk. cayennepeber eller paprika
                  • 18 fuldkornslasagneplader eller 300 g. friske pastaplader
                  • 1 ½ spsk. salt
                  • 1 tsk. peber
                  • 600 g. laks i filet fersk eller optøet
                  • 75 g. grøn pesto af basilikum eller persille
                  • 750 g. tomater
                  • 190 g. revet ost
                  • Et par skiver fuldkornsbrød

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 teske
                  • 2 store skarpe knive
                  • 2 skærebrætter
                  • 1 hvidløgspresser
                  • 1 dåseåbner
                  • 1 dørslag
                  • 1 mellemstor gryde
                  • 1 grydeske
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 ovnfast fad
                  • 1 bagerist
                  • 1 gaffel
                  • 1 rivejern
                  • 1 mellemstor skål

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
                  4. Pil, og pres hvidløg med en hvidløgspresser.
                  5. Skyl bladselleri, og skær stilkene og bladene ud i små stykker.
                  6. Åbn dåserne med hakkede tomater. Sæt et dørslag i en stor skål, og hæld de hakkede tomater i dørslaget. Lad dem dryppe af.
                  7. Hæld olie i en gryde, og varm den op.
                  8. Tilsæt de hakkede løg og hvidløg, og svits ved middelvarme, mens du rører rundt. Løgene må ikke blive brune. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
                  9. Tilsæt bladselleri og eventuelt timian.
                  10. Tilsæt cayennepeber eller paprika. Rør rundt.
                  11. Tilsæt de hakkede tomater, og kog tomatsovsen i cirka 5 minutter ved middel varme.
                  12. Smag sovsen til med salt og peber.
                  13. Tag et nyt skærebræt og en ren kniv. Skær laksen i tern. Hvis der er skind på laksen, så fjern det først.
                  14. Tænd ovnen på 200 grader.
                  15. Saml lasagnen i et ovnfast fad: Start med at lægge et tyndt lag tomatsovs i bunden af fadet.
                  16. Fordel ⅓ af lakseternene oven på tomatsovsen, og dryp ¼ af pestoen over laksen.
                  17. Læg et lag lasagneplader ovenpå, og gentag med tomatsovs, laks, pesto og lasagneplader, til du har tre lag. Afslut med pesto.
                  18. Vask tomaterne, og skær dem i skiver. Fordel tomatskiverne ovenpå lasagnen.
                  19. Sæt en bagerist i midten af ovnen, og sæt fadet med lasagne på bageristen. Bag lasagnen i 30 minutter.
                  20. Stik en gaffel eller en lille skarp kniv i lasagnen, og mærk, om den er færdig. Lasagnepladerne skal være bløde.
                  21. Tag lasagnen ud af ovnen. Drys revet ost på den. Sæt lasagnen tilbage i ovnen, og bag den færdig i cirka 10 minutter, til osten er smeltet og lidt gylden.
                  22. Servér lasagnen med brød til. Velbekomme!