Lakseburger
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Sådan her har du garanteret aldrig før fået serveret en burger. Laksebøffen er et skønt alternativ til hakkedrengen. Servér den med dressing med syltede agurker, og du har en burger, som dine forældre og venner helt sikkert vil takke dig for.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2252 kJ / 538 kcal
- Protein: 18 %
- Kulhydrat: 51 %
- Fedt: 31 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 3 spsk. cremefraiche 18% eller 9%
- 1 ½ spsk. dijonsennep
- 2-3 syltede agurker eller 5 cornichonner
- ½ tsk. groft salt
- ½ tsk. peber
- 4 blade grøn salat
- 1 laksefilét
Gulerodssalat med sojastegte solsikkekerner
- 250 g. gulerødder
- ½ citron
- ¼ dl solsikkekerner
- 1 spsk. sojasovs
Tilbehør:
- 2 burgerboller
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 målebæger
- 1 sæt måleskeer
- 1 mellem skål
- 3 røreskeer
- 1 dørslag
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- Bagepapir
- 1 bageplade
- 1 bagerist
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 citruspresser
- 1 lille skål
- 1 stegepande
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 16
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 16
Mål alle ingredienserne af.
- 3 spsk. cremefraiche 18% eller 9%
- 1 ½ spsk. dijonsennep
- 2-3 syltede agurker eller 5 cornichonner
- ½ tsk. groft salt
- ½ tsk. peber
- 4 blade grøn salat
- 1 laksefilét
- 250 g. gulerødder
- ½ citron
- ¼ dl solsikkekerner
- 1 spsk. sojasovs
- 2 burgerboller
- Trin 3 af 16
Tænd ovnen på 200 grader.
- Trin 4 af 16
Rør cremefraiche og sennep sammen til en dressing. Hak de syltede agurker, og rør dem i dressingen
- 3 spsk. cremefraiche
- 1 ½ spsk. sennep
- 2-3 syltede agurker
- Trin 5 af 16
Smag dressingen til med salt og peber.
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 6 af 16
Skyl salatbladene i koldt vand, og lad dem dryppe af i et dørslag.
- 4 salatblade
- Trin 7 af 16
Skær laksefiléen i to stykker. Læg de 2 stykker på en bageplade med bagepapir. Krydr laksen med salt og peber.
- 1 laksefilét
- ½ tsk. peber
- ½ tsk. groft salt
- Trin 8 af 16
Bag laksen i cirka 10 minutter, til den er fast i midten. Mærk efter med en finger.
- Trin 9 af 16
Varm samtidig bollerne på et bagerist nederst i ovnen i cirka 5 minutter.
- 2 burgerboller
- Trin 10 af 16
Gulerodssalat med sojastegte solsikkekerner: Skræl gulerødderne.
- 250 g. gulerødder
- Trin 11 af 16
Riv gulerødderne på et rivejern, og kom dem i en skål.
- Trin 12 af 16
Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- ½ citron
- Trin 13 af 16
Kom citronsaften i skålen med revet gulerod, og rør det sammen.
- Trin 14 af 16
Kom solsikkekernerne på en stegepande, og varm op.
- ¼ dl solsikkekerner
- Trin 15 af 16
Rist kernerne, mens du rører rundt. Hæld sojasovs på, når kernerne begynder at tage farve. Sluk straks, og rør rundt. Drys de sojastegte solsikkekerner over gulerodssalaten.
- 1 spsk. sojasovs
- Trin 16 af 16
Skær bollerne over, og fyld dem med salat, dressing og bagt laks. Server burgerne med gulerodssalat. Velbekomme!
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Sådan her har du garanteret aldrig før fået serveret en burger. Laksebøffen er et skønt alternativ til hakkedrengen. Servér den med dressing med syltede agurker, og du har en burger, som dine forældre og venner helt sikkert vil takke dig for.
Du skal bruge
Ingredienser
Burger med laks:
- 3 spsk. cremefraiche 18% eller 9%
- 1 ½ spsk. dijonsennep
- 2-3 syltede agurker eller 5 cornichonner
- ½ tsk. groft salt
- ½ tsk. peber
- 4 blade grøn salat
- 1 laksefilét
Gulerodssalat med sojastegte solsikkekerner:
- 250 g. gulerødder
- ½ citron
- ¼ dl solsikkekerner
- 1 spsk. sojasovs
Tilbehør:
- 2 burgerboller
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 målebæger
- 1 sæt måleskeer
- 1 mellem skål
- 3 røreskeer
- 1 dørslag
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- Bagepapir
- 1 bageplade
- 1 bagerist
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 citruspresser
- 1 lille skål
- 1 stegepande
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Rør cremefraiche og sennep sammen til en dressing. Hak de syltede agurker, og rør dem i dressingen
- Smag dressingen til med salt og peber.
- Skyl salatbladene i koldt vand, og lad dem dryppe af i et dørslag.
- Skær laksefiléen i to stykker. Læg de 2 stykker på en bageplade med bagepapir. Krydr laksen med salt og peber.
- Bag laksen i cirka 10 minutter, til den er fast i midten. Mærk efter med en finger.
- Varm samtidig bollerne på et bagerist nederst i ovnen i cirka 5 minutter.
- Gulerodssalat med sojastegte solsikkekerner: Skræl gulerødderne.
- Riv gulerødderne på et rivejern, og kom dem i en skål.
- Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Kom citronsaften i skålen med revet gulerod, og rør det sammen.
- Kom solsikkekernerne på en stegepande, og varm op.
- Rist kernerne, mens du rører rundt. Hæld sojasovs på, når kernerne begynder at tage farve. Sluk straks, og rør rundt. Drys de sojastegte solsikkekerner over gulerodssalaten.
- Skær bollerne over, og fyld dem med salat, dressing og bagt laks. Server burgerne med gulerodssalat. Velbekomme!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Sådan her har du garanteret aldrig før fået serveret en burger. Laksebøffen er et skønt alternativ til hakkedrengen. Servér den med dressing med syltede agurker, og du har en burger, som dine forældre og venner helt sikkert vil takke dig for.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2252 kJ / 538 kcal
- Protein: 18 %
- Kulhydrat: 51 %
- Fedt: 31 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 5 spsk. cremefraiche 18% eller 9%
- 3 spsk. dijonsennep
- 4-5 syltede agurker eller 10 cornichonner
- 1 tsk. groft salt
- 1 tsk. peber
- 8 blade grøn salat
- 2 laksefiléter
Gulerodssalat med sojastegte solsikkekerner
- 500 g. gulerødder
- 1 citron
- ½ dl solsikkekerner
- 1 ½ spsk. sojasovs
Tilbehør:
- 4 burgerboller
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 målebæger
- 1 sæt måleskeer
- 1 mellem skål
- 3 røreskeer
- 1 dørslag
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- Bagepapir
- 1 bageplade
- 1 bagerist
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 citruspresser
- 1 lille skål
- 1 stegepande
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 16
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 16
Mål alle ingredienserne af.
- 5 spsk. cremefraiche 18% eller 9%
- 3 spsk. dijonsennep
- 4-5 syltede agurker eller 10 cornichonner
- 1 tsk. groft salt
- 1 tsk. peber
- 8 blade grøn salat
- 2 laksefiléter
- 500 g. gulerødder
- 1 citron
- ½ dl solsikkekerner
- 1 ½ spsk. sojasovs
- 4 burgerboller
- Trin 3 af 16
Tænd ovnen på 200 grader.
- Trin 4 af 16
Rør cremefraiche og sennep sammen til en dressing. Hak de syltede agurker, og rør dem i dressingen
- 5 spsk. cremefraiche
- 3 spsk. sennep
- 4-5 syltede agurker
- Trin 5 af 16
Smag dressingen til med salt og peber.
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 6 af 16
Skyl salatbladene i koldt vand, og lad dem dryppe af i et dørslag.
- 8 salatblade
- Trin 7 af 16
Skær hver laksefilét i to stykker. Læg de fire stykker på en bageplade med bagepapir. Krydr laksen med salt og peber.
- 2 laksefiléter
- ½ tsk. peber
- ½ tsk. groft salt
- Trin 8 af 16
Bag laksen cirka 10 minutter, til den er fast i midten. Mærk efter med en finger.
- Trin 9 af 16
Varm samtidig bollerne i ovnen cirka 5 minutter.
- 4 burgerboller
- Trin 10 af 16
Gulerodssalat med sojastegte solsikkekerner: Skræl gulerødderne.
- 500 g. gulerødder
- Trin 11 af 16
Riv gulerødderne på et rivejern, og kom dem i en skål.
- Trin 12 af 16
Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- 1 citron
- Trin 13 af 16
Kom citronsaften i skålen med revet gulerod, og rør det sammen.
- Trin 14 af 16
Kom solsikkekernerne på en stegepande, og varm op.
- ½ dl solsikkekerner
- Trin 15 af 16
Rist kernerne, mens du rører rundt. Hæld sojasovs på, når kernerne begynder at tage farve. Sluk straks, og rør rundt. Drys de sojastegte solsikkekerner over gulerodssalaten.
- 1 ½ spsk. sojasovs
- Trin 16 af 16
Skær bollerne over, og fyld dem med salat, dressing og bagt laks. Server burgerne med gulerodssalat. Velbekomme!
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Sådan her har du garanteret aldrig før fået serveret en burger. Laksebøffen er et skønt alternativ til hakkedrengen. Servér den med dressing med syltede agurker, og du har en burger, som dine forældre og venner helt sikkert vil takke dig for.
Du skal bruge
Ingredienser
Burger med laks:
- 5 spsk. cremefraiche 18% eller 9%
- 3 spsk. dijonsennep
- 4-5 syltede agurker eller 10 cornichonner
- 1 tsk. groft salt
- 1 tsk. peber
- 8 blade grøn salat
- 2 laksebøffer/laksesteaks
Gulerodssalat med sojastegte solsikkekerner:
- 500 g. gulerødder
- 1 citron
- ½ dl solsikkekerner
- 1 ½ spsk. sojasovs
Tilbehør:
- 4 burgerboller
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 målebæger
- 1 sæt måleskeer
- 1 mellem skål
- 3 røreskeer
- 1 dørslag
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- Bagepapir
- 1 bageplade
- 1 bagerist
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 citruspresser
- 1 lille skål
- 1 stegepande
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Rør cremefraiche og sennep sammen til en dressing. Hak de syltede agurker, og rør dem i dressingen
- Smag dressingen til med salt og peber.
- Skyl salatbladene i koldt vand, og lad dem dryppe af i et dørslag.
- Skær hver laksefilét i to stykker. Læg de fire stykker på en bageplade med bagepapir. Krydr laksen med salt og peber.
- Bag laksen cirka 10 minutter, til den er fast i midten. Mærk efter med en finger.
- Varm samtidig bollerne i ovnen cirka 5 minutter.
- Gulerodssalat med sojastegte solsikkekerner: Skræl gulerødderne.
- Riv gulerødderne på et rivejern, og kom dem i en skål.
- Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Kom citronsaften i skålen med revet gulerod, og rør det sammen.
- Kom solsikkekernerne på en stegepande, og varm op.
- Rist kernerne, mens du rører rundt. Hæld sojasovs på, når kernerne begynder at tage farve. Sluk straks, og rør rundt. Drys de sojastegte solsikkekerner over gulerodssalaten.
- Skær bollerne over, og fyld dem med salat, dressing og bagt laks. Server burgerne med gulerodssalat. Velbekomme!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Sådan her har du garanteret aldrig før fået serveret en burger. Laksebøffen er et skønt alternativ til hakkedrengen. Servér den med dressing med syltede agurker, og du har en burger, som dine forældre og venner helt sikkert vil takke dig for.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2252 kJ / 538 kcal
- Protein: 18 %
- Kulhydrat: 51 %
- Fedt: 31 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 7 spsk. cremefraiche 18% eller 9%
- 4 spsk. dijonsennep
- 6-7 stk syltede agurker eller 10 cornichonner
- 1 ½ tsk. groft salt
- 1 ½ tsk. peber
- 12 blade grøn salat
- 3 laksefiléter
Gulerodssalat med sojastegte solsikkekerner
- 750 g. gulerødder
- 1 ½ citron
- ½ dl solsikkekerner
- 2 spsk. sojasovs
Tilbehør:
- 6 burgerboller
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 målebæger
- 1 sæt måleskeer
- 1 mellem skål
- 3 røreskeer
- 1 dørslag
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- Bagepapir
- 1 bageplade
- 1 bagerist
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 citruspresser
- 1 lille skål
- 1 stegepande
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 16
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 16
Mål alle ingredienserne af.
- 7 spsk. cremefraiche 18% eller 9%
- 4 spsk. dijonsennep
- 6-7 stk syltede agurker eller 10 cornichonner
- 1 ½ tsk. groft salt
- 1 ½ tsk. peber
- 12 blade grøn salat
- 3 laksefiléter
- 750 g. gulerødder
- 1 ½ citron
- ½ dl solsikkekerner
- 2 spsk. sojasovs
- 6 burgerboller
- Trin 3 af 16
Tænd ovnen på 200 grader.
- Trin 4 af 16
Rør cremefraiche og sennep sammen til en dressing. Hak de syltede agurker, og rør dem i dressingen
- 7 spsk. cremefraiche
- 5 spsk. sennep
- 6-7 syltede agurker
- Trin 5 af 16
Smag dressingen til med salt og peber.
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 6 af 16
Skyl salatbladene i koldt vand, og lad dem dryppe godt af i et dørslag.
- 12 salatblade
- Trin 7 af 16
Skær hver laksefilét i to stykker. Læg de seks stykker på en bageplade med bagepapir. Krydr laksen med salt og peber.
- 3 laksefiléter
- ½ tsk. peber
- ½ tsk. groft salt
- Trin 8 af 16
Bag laksen cirka 10 minutter, til den er fast i midten. Mærk efter med en finger.
- Trin 9 af 16
Varm samtidig bollerne på en bagerist i ovnen i cirka 5 minutter.
- 6 burgerboller
- Trin 10 af 16
Gulerodssalat med sojastegte solsikkekerner: Skræl gulerødderne.
- 750 g. gulerødder
- Trin 11 af 16
Riv gulerødderne på et rivejern, og kom dem i en skål.
- Trin 12 af 16
Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- 1 ½ citron
- Trin 13 af 16
Kom citronsaften i skålen med revet gulerod, og rør det sammen.
- Trin 14 af 16
Kom solsikkekernerne på en stegepande, og varm op.
- ½ dl solsikkekerner
- Trin 15 af 16
Rist kernerne, mens du rører rundt. Hæld sojasovs på, når kernerne begynder at tage farve. Sluk straks, og rør rundt. Drys de sojastegte solsikkekerner over gulerodssalaten.
- 2 spsk. sojasovs
- Trin 16 af 16
Skær bollerne over, og fyld dem med salat, dressing og bagt laks. Server burgerne med gulerodssalat. Velbekomme!
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Sådan her har du garanteret aldrig før fået serveret en burger. Laksebøffen er et skønt alternativ til hakkedrengen. Servér den med dressing med syltede agurker, og du har en burger, som dine forældre og venner helt sikkert vil takke dig for.
Du skal bruge
Ingredienser
Burger med laks:
- 7 spsk. cremefraiche 18% eller 9%
- 4 spsk. dijonsennep
- 6-7 stk syltede agurker eller 10 cornichonner
- 1 ½ tsk. groft salt
- 1 ½ tsk. peber
- 12 blade grøn salat
- 3 laksefiléter
Gulerodssalat med sojastegte solsikkekerner:
- 750 g. gulerødder
- 1 ½ citron
- ½ dl solsikkekerner
- 2 spsk. sojasovs
Tilbehør:
- 6 burgerboller
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 målebæger
- 1 sæt måleskeer
- 1 mellem skål
- 3 røreskeer
- 1 dørslag
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- Bagepapir
- 1 bageplade
- 1 bagerist
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 citruspresser
- 1 lille skål
- 1 stegepande
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Rør cremefraiche og sennep sammen til en dressing. Hak de syltede agurker, og rør dem i dressingen
- Smag dressingen til med salt og peber.
- Skyl salatbladene i koldt vand, og lad dem dryppe godt af i et dørslag.
- Skær hver laksefilét i to stykker. Læg de seks stykker på en bageplade med bagepapir. Krydr laksen med salt og peber.
- Bag laksen cirka 10 minutter, til den er fast i midten. Mærk efter med en finger.
- Varm samtidig bollerne på en bagerist i ovnen i cirka 5 minutter.
- Gulerodssalat med sojastegte solsikkekerner: Skræl gulerødderne.
- Riv gulerødderne på et rivejern, og kom dem i en skål.
- Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Kom citronsaften i skålen med revet gulerod, og rør det sammen.
- Kom solsikkekernerne på en stegepande, og varm op.
- Rist kernerne, mens du rører rundt. Hæld sojasovs på, når kernerne begynder at tage farve. Sluk straks, og rør rundt. Drys de sojastegte solsikkekerner over gulerodssalaten.
- Skær bollerne over, og fyld dem med salat, dressing og bagt laks. Server burgerne med gulerodssalat. Velbekomme!
-