Lakseburger

Lakseburger

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Sådan her har du garanteret aldrig før fået serveret en burger. Laksebøffen er et skønt alternativ til hakkedrengen. Servér den med dressing med syltede agurker, og du har en burger, som dine forældre og venner helt sikkert vil takke dig for.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2252 kJ / 538 kcal
        • Protein: 18 %
        • Kulhydrat: 51 %
        • Fedt: 31 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 16

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 16

        Mål alle ingredienserne af.

        • 3 spsk. cremefraiche 18% eller 9%
        • 1 ½ spsk. dijonsennep
        • 2-3 syltede agurker eller 5 cornichonner
        • ½ tsk. groft salt
        • ½ tsk. peber
        • 4 blade grøn salat
        • 1 laksefilét
        • 250 g. gulerødder
        • ½ citron
        • ¼ dl solsikkekerner
        • 1 spsk. sojasovs
        • 2 burgerboller
      • Trin 3 af 16

        Tænd ovnen på 200 grader. 

         

         

      • Trin 4 af 16

        Rør cremefraiche og sennep sammen til en dressing. Hak de syltede agurker, og rør dem i dressingen

        • 3 spsk. cremefraiche
        • 1 ½ spsk. sennep
        • 2-3 syltede agurker

         

         

      • Trin 5 af 16

        Smag dressingen til med salt og peber.

        • ½ tsk. salt
        • ½ tsk. peber
      • Trin 6 af 16

        Skyl salatbladene i koldt vand, og lad dem dryppe af i et dørslag.

        • 4 salatblade
      • Trin 7 af 16

        Skær laksefiléen i to stykker. Læg de 2 stykker på en bageplade med bagepapir. Krydr laksen med salt og peber.

        • 1 laksefilét
        • ½ tsk. peber
        • ½ tsk. groft salt
      • Trin 8 af 16

        Bag laksen i cirka 10 minutter, til den er fast i midten. Mærk efter med en finger.

      • Trin 9 af 16

        Varm samtidig bollerne på et bagerist nederst i ovnen i cirka 5 minutter.

        • 2 burgerboller
      • Trin 10 af 16

        Gulerodssalat med sojastegte solsikkekerner: Skræl gulerødderne.

        • 250 g. gulerødder
      • Trin 11 af 16

        Riv gulerødderne på et rivejern, og kom dem i en skål.

      • Trin 12 af 16

        Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

        • ½ citron
      • Trin 13 af 16

        Kom citronsaften i skålen med revet gulerod, og rør det sammen.

      • Trin 14 af 16

        Kom solsikkekernerne på en stegepande, og varm op.

        • ¼ dl solsikkekerner
      • Trin 15 af 16

        Rist kernerne, mens du rører rundt. Hæld sojasovs på, når kernerne begynder at tage farve. Sluk straks, og rør rundt. Drys de sojastegte solsikkekerner over gulerodssalaten.

        • 1 spsk. sojasovs

         

      • Trin 16 af 16

        Skær bollerne over, og fyld dem med salat, dressing og bagt laks. Server burgerne med gulerodssalat. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Sådan her har du garanteret aldrig før fået serveret en burger. Laksebøffen er et skønt alternativ til hakkedrengen. Servér den med dressing med syltede agurker, og du har en burger, som dine forældre og venner helt sikkert vil takke dig for.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Burger med laks:

          • 3 spsk. cremefraiche 18% eller 9%
          • 1 ½ spsk. dijonsennep
          • 2-3 syltede agurker eller 5 cornichonner
          • ½ tsk. groft salt
          • ½ tsk. peber
          • 4 blade grøn salat
          • 1 laksefilét

          Gulerodssalat med sojastegte solsikkekerner:

          • 250 g. gulerødder
          • ½ citron
          • ¼ dl solsikkekerner
          • 1 spsk. sojasovs

          Tilbehør:

          • 2 burgerboller

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 målebæger
          • 1 sæt måleskeer
          • 1 mellem skål
          • 3 røreskeer
          • 1 dørslag
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • Bagepapir
          • 1 bageplade
          • 1 bagerist
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 rivejern
          • 1 citruspresser
          • 1 lille skål
          • 1 stegepande
          • 1 brødkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tænd ovnen på 200 grader. 
          4. Rør cremefraiche og sennep sammen til en dressing. Hak de syltede agurker, og rør dem i dressingen
          5. Smag dressingen til med salt og peber.
          6. Skyl salatbladene i koldt vand, og lad dem dryppe af i et dørslag.
          7. Skær laksefiléen i to stykker. Læg de 2 stykker på en bageplade med bagepapir. Krydr laksen med salt og peber.
          8. Bag laksen i cirka 10 minutter, til den er fast i midten. Mærk efter med en finger.
          9. Varm samtidig bollerne på et bagerist nederst i ovnen i cirka 5 minutter.
          10. Gulerodssalat med sojastegte solsikkekerner: Skræl gulerødderne.
          11. Riv gulerødderne på et rivejern, og kom dem i en skål.
          12. Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
          13. Kom citronsaften i skålen med revet gulerod, og rør det sammen.
          14. Kom solsikkekernerne på en stegepande, og varm op.
          15. Rist kernerne, mens du rører rundt. Hæld sojasovs på, når kernerne begynder at tage farve. Sluk straks, og rør rundt. Drys de sojastegte solsikkekerner over gulerodssalaten.
          16. Skær bollerne over, og fyld dem med salat, dressing og bagt laks. Server burgerne med gulerodssalat. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Sådan her har du garanteret aldrig før fået serveret en burger. Laksebøffen er et skønt alternativ til hakkedrengen. Servér den med dressing med syltede agurker, og du har en burger, som dine forældre og venner helt sikkert vil takke dig for.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2252 kJ / 538 kcal
            • Protein: 18 %
            • Kulhydrat: 51 %
            • Fedt: 31 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 16

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 16

            Mål alle ingredienserne af.

            • 5 spsk. cremefraiche 18% eller 9%
            • 3 spsk. dijonsennep
            • 4-5 syltede agurker eller 10 cornichonner
            • 1 tsk. groft salt
            • 1 tsk. peber
            • 8 blade grøn salat
            • 2 laksefiléter
            • 500 g. gulerødder
            • 1 citron
            • ½ dl solsikkekerner
            • 1 ½ spsk. sojasovs
            • 4 burgerboller
          • Trin 3 af 16

            Tænd ovnen på 200 grader. 

          • Trin 4 af 16

            Rør cremefraiche og sennep sammen til en dressing. Hak de syltede agurker, og rør dem i dressingen

            • 5 spsk. cremefraiche
            • 3 spsk. sennep
            • 4-5 syltede agurker
          • Trin 5 af 16

            Smag dressingen til med salt og peber.

            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. peber
          • Trin 6 af 16

            Skyl salatbladene i koldt vand, og lad dem dryppe af i et dørslag.

            • 8 salatblade
          • Trin 7 af 16

            Skær hver laksefilét i to stykker. Læg de fire stykker på en bageplade med bagepapir. Krydr laksen med salt og peber.

            • 2 laksefiléter
            • ½ tsk. peber
            • ½ tsk. groft salt
          • Trin 8 af 16

            Bag laksen cirka 10 minutter, til den er fast i midten. Mærk efter med en finger.

          • Trin 9 af 16

            Varm samtidig bollerne i ovnen cirka 5 minutter.

            • 4 burgerboller
          • Trin 10 af 16

            Gulerodssalat med sojastegte solsikkekerner: Skræl gulerødderne.

            • 500 g. gulerødder
          • Trin 11 af 16

            Riv gulerødderne på et rivejern, og kom dem i en skål.

          • Trin 12 af 16

            Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

            • 1 citron
          • Trin 13 af 16

            Kom citronsaften i skålen med revet gulerod, og rør det sammen.

          • Trin 14 af 16

            Kom solsikkekernerne på en stegepande, og varm op.

            • ½ dl solsikkekerner
          • Trin 15 af 16

            Rist kernerne, mens du rører rundt. Hæld sojasovs på, når kernerne begynder at tage farve. Sluk straks, og rør rundt. Drys de sojastegte solsikkekerner over gulerodssalaten.

            • 1 ½ spsk. sojasovs

             

          • Trin 16 af 16

            Skær bollerne over, og fyld dem med salat, dressing og bagt laks. Server burgerne med gulerodssalat. Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Sådan her har du garanteret aldrig før fået serveret en burger. Laksebøffen er et skønt alternativ til hakkedrengen. Servér den med dressing med syltede agurker, og du har en burger, som dine forældre og venner helt sikkert vil takke dig for.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Burger med laks:

              • 5 spsk. cremefraiche 18% eller 9%
              • 3 spsk. dijonsennep
              • 4-5 syltede agurker eller 10 cornichonner
              • 1 tsk. groft salt
              • 1 tsk. peber
              • 8 blade grøn salat
              • 2 laksebøffer/laksesteaks

              Gulerodssalat med sojastegte solsikkekerner:

              • 500 g. gulerødder
              • 1 citron
              • ½ dl solsikkekerner
              • 1 ½ spsk. sojasovs

              Tilbehør:

              • 4 burgerboller

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 målebæger
              • 1 sæt måleskeer
              • 1 mellem skål
              • 3 røreskeer
              • 1 dørslag
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • Bagepapir
              • 1 bageplade
              • 1 bagerist
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 rivejern
              • 1 citruspresser
              • 1 lille skål
              • 1 stegepande
              • 1 brødkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Tænd ovnen på 200 grader. 
              4. Rør cremefraiche og sennep sammen til en dressing. Hak de syltede agurker, og rør dem i dressingen
              5. Smag dressingen til med salt og peber.
              6. Skyl salatbladene i koldt vand, og lad dem dryppe af i et dørslag.
              7. Skær hver laksefilét i to stykker. Læg de fire stykker på en bageplade med bagepapir. Krydr laksen med salt og peber.
              8. Bag laksen cirka 10 minutter, til den er fast i midten. Mærk efter med en finger.
              9. Varm samtidig bollerne i ovnen cirka 5 minutter.
              10. Gulerodssalat med sojastegte solsikkekerner: Skræl gulerødderne.
              11. Riv gulerødderne på et rivejern, og kom dem i en skål.
              12. Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
              13. Kom citronsaften i skålen med revet gulerod, og rør det sammen.
              14. Kom solsikkekernerne på en stegepande, og varm op.
              15. Rist kernerne, mens du rører rundt. Hæld sojasovs på, når kernerne begynder at tage farve. Sluk straks, og rør rundt. Drys de sojastegte solsikkekerner over gulerodssalaten.
              16. Skær bollerne over, og fyld dem med salat, dressing og bagt laks. Server burgerne med gulerodssalat. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Sådan her har du garanteret aldrig før fået serveret en burger. Laksebøffen er et skønt alternativ til hakkedrengen. Servér den med dressing med syltede agurker, og du har en burger, som dine forældre og venner helt sikkert vil takke dig for.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2252 kJ / 538 kcal
                • Protein: 18 %
                • Kulhydrat: 51 %
                • Fedt: 31 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 16

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 16

                Mål alle ingredienserne af.

                • 7 spsk. cremefraiche 18% eller 9%
                • 4 spsk. dijonsennep
                • 6-7 stk syltede agurker eller 10 cornichonner
                • 1 ½ tsk. groft salt
                • 1 ½ tsk. peber
                • 12 blade grøn salat
                • 3 laksefiléter
                • 750 g. gulerødder
                • 1 ½ citron
                • ½ dl solsikkekerner
                • 2 spsk. sojasovs
                • 6 burgerboller
              • Trin 3 af 16

                Tænd ovnen på 200 grader. 

              • Trin 4 af 16

                Rør cremefraiche og sennep sammen til en dressing. Hak de syltede agurker, og rør dem i dressingen

                • 7 spsk. cremefraiche
                • 5 spsk. sennep
                • 6-7 syltede agurker
              • Trin 5 af 16

                Smag dressingen til med salt og peber.

                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 6 af 16

                Skyl salatbladene i koldt vand, og lad dem dryppe godt af i et dørslag.

                • 12 salatblade
              • Trin 7 af 16

                Skær hver laksefilét i to stykker. Læg de seks stykker på en bageplade med bagepapir. Krydr laksen med salt og peber.

                • 3 laksefiléter
                • ½ tsk. peber
                • ½ tsk. groft salt
              • Trin 8 af 16

                Bag laksen cirka 10 minutter, til den er fast i midten. Mærk efter med en finger.

              • Trin 9 af 16

                Varm samtidig bollerne på en bagerist i ovnen i cirka 5 minutter.

                • 6 burgerboller
              • Trin 10 af 16

                Gulerodssalat med sojastegte solsikkekerner: Skræl gulerødderne.

                • 750 g. gulerødder
              • Trin 11 af 16

                Riv gulerødderne på et rivejern, og kom dem i en skål.

              • Trin 12 af 16

                Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

                • 1 ½ citron
              • Trin 13 af 16

                Kom citronsaften i skålen med revet gulerod, og rør det sammen.

              • Trin 14 af 16

                Kom solsikkekernerne på en stegepande, og varm op.

                • ½ dl solsikkekerner
              • Trin 15 af 16

                Rist kernerne, mens du rører rundt. Hæld sojasovs på, når kernerne begynder at tage farve. Sluk straks, og rør rundt. Drys de sojastegte solsikkekerner over gulerodssalaten.

                • 2 spsk. sojasovs

                 

              • Trin 16 af 16

                Skær bollerne over, og fyld dem med salat, dressing og bagt laks. Server burgerne med gulerodssalat. Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Sådan her har du garanteret aldrig før fået serveret en burger. Laksebøffen er et skønt alternativ til hakkedrengen. Servér den med dressing med syltede agurker, og du har en burger, som dine forældre og venner helt sikkert vil takke dig for.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Burger med laks:

                  • 7 spsk. cremefraiche 18% eller 9%
                  • 4 spsk. dijonsennep
                  • 6-7 stk syltede agurker eller 10 cornichonner
                  • 1 ½ tsk. groft salt
                  • 1 ½ tsk. peber
                  • 12 blade grøn salat
                  • 3 laksefiléter

                  Gulerodssalat med sojastegte solsikkekerner:

                  • 750 g. gulerødder
                  • 1 ½ citron
                  • ½ dl solsikkekerner
                  • 2 spsk. sojasovs

                  Tilbehør:

                  • 6 burgerboller

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 målebæger
                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 mellem skål
                  • 3 røreskeer
                  • 1 dørslag
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • Bagepapir
                  • 1 bageplade
                  • 1 bagerist
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 rivejern
                  • 1 citruspresser
                  • 1 lille skål
                  • 1 stegepande
                  • 1 brødkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Tænd ovnen på 200 grader. 
                  4. Rør cremefraiche og sennep sammen til en dressing. Hak de syltede agurker, og rør dem i dressingen
                  5. Smag dressingen til med salt og peber.
                  6. Skyl salatbladene i koldt vand, og lad dem dryppe godt af i et dørslag.
                  7. Skær hver laksefilét i to stykker. Læg de seks stykker på en bageplade med bagepapir. Krydr laksen med salt og peber.
                  8. Bag laksen cirka 10 minutter, til den er fast i midten. Mærk efter med en finger.
                  9. Varm samtidig bollerne på en bagerist i ovnen i cirka 5 minutter.
                  10. Gulerodssalat med sojastegte solsikkekerner: Skræl gulerødderne.
                  11. Riv gulerødderne på et rivejern, og kom dem i en skål.
                  12. Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
                  13. Kom citronsaften i skålen med revet gulerod, og rør det sammen.
                  14. Kom solsikkekernerne på en stegepande, og varm op.
                  15. Rist kernerne, mens du rører rundt. Hæld sojasovs på, når kernerne begynder at tage farve. Sluk straks, og rør rundt. Drys de sojastegte solsikkekerner over gulerodssalaten.
                  16. Skær bollerne over, og fyld dem med salat, dressing og bagt laks. Server burgerne med gulerodssalat. Velbekomme!