Kyllingesuppe med nudler
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Kopnudler på den vilde måde. Ja, den tager længere at lave, men smager til gengæld også mega lækkert. Giv den lige et skud.
Tip: Du kan også bruge friske bønner i stedet for frosne. Skyl bønnerne i en skål. Nip enderne af bønnerne.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1276 kJ / 305 kcal
- Protein: 39 %
- Kulhydrat: 50 %
- Fedt: 11 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- ½ liter vand til kogning
- 1 bouillon-terning
- 2 kyllingebrystfileter (ca. 200 g.)
- 1 gulerod
- ½ bundt forårsløg
- 125 g. grønne frosne bønner
- ½ rød peberfrugt
- ½ løg
- ½-1 rød chili
- ½ spsk. salt
- 65 g. nudler, gerne fuldkorn
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 stor gryde
- 2 skærebrætter
- 2 store skarpe knive
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Trin 1 af 12
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 12
Mål alle ingredienserne af.
- ½ liter vand til kogning
- 1 bouillon-terning
- 2 kyllingebrystfileter (ca. 200 g.)
- 1 gulerod
- ½ bundt forårsløg
- 125 g. grønne frosne bønner
- ½ rød peberfrugt
- ½ løg
- ½-1 rød chili
- ½ spsk. salt
- 65 g. nudler, gerne fuldkorn
- Trin 3 af 12
Kom vand og bouillon-terning i en stor gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog. Ordn imens fyldet.
- ½ liter vand til kogning
- 1 bouillon-terning
- Trin 4 af 12
Skær kyllingebrysterne i små tern. Læg dem på en tallerken. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.
- 2 kyllingebrystfileter (ca. 200 g.)
- Trin 5 af 12
Tag et nyt skærebræt, skræl guleroden, og skær den i tern. Klik videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern.
- 1 gulerod
- Trin 6 af 12
Vask forårsløgene, og skær dem i skiver.
- ½ bundt forårsløg
- Trin 7 af 12
Skær bønnerne i stykker på 1 centimeter.
- 125 g. grønne frosne bønner
- Trin 8 af 12
Vask peberfrugten. Skær den over, og fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugten i tern på 1 x 1 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- ½ rød peberfrugt
- Trin 9 af 12
Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- ½ løg
- Trin 10 af 12
Skær chilien i tynde skiver. Vask hænder, når du har rørt ved rå chili.
- ½-1 rød chili
- Trin 11 af 12
Når vandet koger, så kom kyllingetern, gulerodstern og peberfrugt i gryden med kyllingefond. Kog i 5 minutter.
- Trin 12 af 12
Tilsæt bønner, forårsløg, løg, chili og nudler. Kog videre i 4 minutter. Smag retten til med salt.
- ½ spsk. salt
- 65 g. nudler, gerne fuldkorn
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Kopnudler på den vilde måde. Ja, den tager længere at lave, men smager til gengæld også mega lækkert. Giv den lige et skud.
Tip: Du kan også bruge friske bønner i stedet for frosne. Skyl bønnerne i en skål. Nip enderne af bønnerne.
Du skal bruge
Ingredienser
- ½ liter vand til kogning
- 1 bouillon-terning
- 2 kyllingebrystfileter (ca. 200 g.)
- 1 gulerod
- ½ bundt forårsløg
- 125 g. grønne frosne bønner
- ½ rød peberfrugt
- ½ løg
- ½-1 rød chili
- ½ spsk. salt
- 65 g. nudler, gerne fuldkorn
Køkkenredskaber
- 1 stor gryde
- 2 skærebrætter
- 2 store skarpe knive
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Mål alle ingredienserne af.
- Kom vand og bouillon-terning i en stor gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog. Ordn imens fyldet.
- Skær kyllingebrysterne i små tern. Læg dem på en tallerken. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.
- Tag et nyt skærebræt, skræl guleroden, og skær den i tern. Klik videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern.
- Vask forårsløgene, og skær dem i skiver.
- Skær bønnerne i stykker på 1 centimeter.
- Vask peberfrugten. Skær den over, og fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugten i tern på 1 x 1 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skær chilien i tynde skiver. Vask hænder, når du har rørt ved rå chili.
- Når vandet koger, så kom kyllingetern, gulerodstern og peberfrugt i gryden med kyllingefond. Kog i 5 minutter.
- Tilsæt bønner, forårsløg, løg, chili og nudler. Kog videre i 4 minutter. Smag retten til med salt.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Kopnudler på den vilde måde. Ja, den tager længere at lave, men smager til gengæld også mega lækkert. Giv den lige et skud.
Tip: Du kan også bruge friske bønner i stedet for frosne. Skyl bønnerne i en skål. Nip enderne af bønnerne.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1276 kJ / 305 kcal
- Protein: 39 %
- Kulhydrat: 50 %
- Fedt: 11 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 liter vand til kogning
- 2 bouillon-terninger
- 4 kyllingebrystfileter (ca. 400 g.)
- 2 gulerødder
- 1 bundt forårsløg
- 250 g. grønne frosne bønner
- 1 rød peberfrugt
- 1 løg
- 1-2 røde chilier
- 1 spsk. salt
- 125 g. nudler, gerne fuldkorn
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 stor gryde
- 2 skærebrætter
- 2 store skarpe knive
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Trin 1 af 12
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 12
Mål alle ingredienserne af.
Ingredienser
- 1 liter vand til kogning
- 2 bouillon-terninger
- 4 kyllingebrystfileter (ca. 400 g.)
- 2 gulerødder
- 1 bundt forårsløg
- 250 g. grønne frosne bønner
- 1 rød peberfrugt
- 1 løg
- 1-2 røde chilier
- 1 spsk. salt
- 125 g. nudler, gerne fuldkorn
- Trin 3 af 12
Kom vand og bouillon-terning i en stor gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog. Ordn imens fyldet.
- 1 liter vand til kogning
- 2 bouillon-terninger
- Trin 4 af 12
Skær kyllingebrysterne i små tern. Læg dem på en tallerken. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.
- 4 kyllingebrystfileter (ca. 400 g.)
- Trin 5 af 12
Tag et nyt skærebræt, skræl gulerødderne, og skær dem i tern. Klik videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern.
- 2 gulerødder
- Trin 6 af 12
Vask forårsløgene, og skær dem i skiver.
- 1 bundt forårsløg
- Trin 7 af 12
Skær bønnerne i stykker på 1 centimeter.
- 250 g. grønne frosne bønner
- Trin 8 af 12
Vask peberfrugten. Skær den over, og fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugten i tern på 1 x 1 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- 1 rød peberfrugt
- Trin 9 af 12
Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 løg
- Trin 10 af 12
Skær chilien i tynde skiver. Vask hænder, når du har rørt ved rå chili.
- 1-2 røde chilier
- Trin 11 af 12
Når vandet koger, så kom kyllingetern, gulerodstern og peberfrugt i gryden med kyllingefond. Kog i 5 minutter.
- Trin 12 af 12
Tilsæt bønner, forårsløg, og nudler. Kog videre i 4 minutter. Smag retten til med salt.
- 1 spsk. salt
- 125 g. nudler, gerne fuldkorn
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Kopnudler på den vilde måde. Ja, den tager længere at lave, men smager til gengæld også mega lækkert. Giv den lige et skud.
Tip: Du kan også bruge friske bønner i stedet for frosne. Skyl bønnerne i en skål. Nip enderne af bønnerne.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 liter vand til kogning
- 2 bouillon-terninger
- 4 kyllingebrystfileter (ca. 400 g.)
- 2 gulerødder
- 1 bundt forårsløg
- 250 g. grønne frosne bønner
- 1 rød peberfrugt
- 1 løg
- 1-2 røde chilier
- 1 spsk. salt
- 125 g. nudler, gerne fuldkorn
Køkkenredskaber
- 1 stor gryde
- 2 skærebrætter
- 2 store skarpe knive
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Mål alle ingredienserne af.
- Kom vand og bouillon-terning i en stor gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog. Ordn imens fyldet.
- Skær kyllingebrysterne i små tern. Læg dem på en tallerken. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.
- Tag et nyt skærebræt, skræl gulerødderne, og skær dem i tern. Klik videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern.
- Vask forårsløgene, og skær dem i skiver.
- Skær bønnerne i stykker på 1 centimeter.
- Vask peberfrugten. Skær den over, og fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugten i tern på 1 x 1 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skær chilien i tynde skiver. Vask hænder, når du har rørt ved rå chili.
- Når vandet koger, så kom kyllingetern, gulerodstern og peberfrugt i gryden med kyllingefond. Kog i 5 minutter.
- Tilsæt bønner, forårsløg, og nudler. Kog videre i 4 minutter. Smag retten til med salt.
- Tag et nyt skærebræt, skræl guleroden, og skær den i tern. Klik videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern.
- Trin 2 af 2
Tag et nyt skærebræt, skræl guleroden, og skær den i tern. Klik videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern.
- 1 gulerod
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Kopnudler på den vilde måde. Ja, den tager længere at lave, men smager til gengæld også mega lækkert. Giv den lige et skud.
Tip: Du kan også bruge friske bønner i stedet for frosne. Skyl bønnerne i en skål. Nip enderne af bønnerne.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1276 kJ / 305 kcal
- Protein: 39 %
- Kulhydrat: 50 %
- Fedt: 11 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 ½ liter vand til kogning
- 3 bouillon-terninger
- 6 kyllingebrystfileter (ca. 600 g.)
- 3 gulerødder
- 1 ½ bundt forårsløg
- 375 g. grønne frosne bønner
- 1 ½ rød peberfrugt
- 1 ½ løg
- 1 ½-3 røde chilier
- 1 ½ spsk. salt
- 190 g. nudler, gerne fuldkorn
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 stor gryde
- 2 skærebrætter
- 2 store skarpe knive
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Trin 1 af 12
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 12
Mål alle ingredienserne af.
- 1 ½ liter vand til kogning
- 3 bouillon-terninger
- 6 kyllingebrystfileter (ca. 600 g.)
- 3 gulerødder
- 1 ½ bundt forårsløg
- 375 g. grønne frosne bønner
- 1 ½ rød peberfrugt
- 1 ½ løg
- 1 ½-3 røde chilier
- 1 ½ spsk. salt
- 190 g. nudler, gerne fuldkorn
- Trin 3 af 12
Kom vand og bouillon-terning i en stor gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog. Ordn imens fyldet.
- 1 ½ liter vand til kogning
- 3 bouillon-terninger
- Trin 4 af 12
Skær kyllingebrysterne i små tern. Læg dem på en tallerken. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.
- 6 kyllingebrystfileter (ca. 600 g.)
- Trin 5 af 12
Tag et nyt skærebræt, skræl gulerødderne, og skær dem i tern. Klik videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern.
- 3 gulerødder
- Trin 6 af 12
Vask forårsløgene, og skær dem i skiver.
- 1 ½ bundt forårsløg
- Trin 7 af 12
Skær bønnerne i stykker på 1 centimeter.
- 375 g. grønne frosne bønner
- Trin 8 af 12
Vask peberfrugten. Skær den over, og fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugten i tern på 1 x 1 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- 1 ½ rød peberfrugt
- Trin 9 af 12
Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 ½ løg
- Trin 10 af 12
Skær chilien i tynde skiver. Vask hænder, når du har rørt ved rå chili.
- 1 ½-3 røde chilier
- Trin 11 af 12
Når vandet koger, så kom kyllingetern, gulerodstern og peberfrugt i gryden med kyllingefond. Kog i 5 minutter.
- Trin 12 af 12
Tilsæt bønner, forårsløg, løg, chili og nudler. Kog videre i 4 minutter. Smag retten til med salt.
- 1 ½ spsk. salt
- 190 g. nudler, gerne fuldkorn
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Kopnudler på den vilde måde. Ja, den tager længere at lave, men smager til gengæld også mega lækkert. Giv den lige et skud.
Tip: Du kan også bruge friske bønner i stedet for frosne. Skyl bønnerne i en skål. Nip enderne af bønnerne.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 ½ liter vand til kogning
- 3 bouillon-terninger
- 6 kyllingebrystfileter (ca. 600 g.)
- 3 gulerødder
- 1 ½ bundt forårsløg
- 375 g. grønne frosne bønner
- 1 ½ rød peberfrugt
- 1 ½ løg
- 1 ½-3 røde chilier
- 1 ½ spsk. salt
- 190 g. nudler, gerne fuldkorn
Køkkenredskaber
- 1 stor gryde
- 2 skærebrætter
- 2 store skarpe knive
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Mål alle ingredienserne af.
- Kom vand og bouillon-terning i en stor gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog. Ordn imens fyldet.
- Skær kyllingebrysterne i små tern. Læg dem på en tallerken. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.
- Tag et nyt skærebræt, skræl gulerødderne, og skær dem i tern. Klik videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern.
- Vask forårsløgene, og skær dem i skiver.
- Skær bønnerne i stykker på 1 centimeter.
- Vask peberfrugten. Skær den over, og fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugten i tern på 1 x 1 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skær chilien i tynde skiver. Vask hænder, når du har rørt ved rå chili.
- Når vandet koger, så kom kyllingetern, gulerodstern og peberfrugt i gryden med kyllingefond. Kog i 5 minutter.
- Tilsæt bønner, forårsløg, løg, chili og nudler. Kog videre i 4 minutter. Smag retten til med salt.
-