Kyllingesuppe med nudler

Kyllingesuppe med nudler

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Kopnudler på den vilde måde. Ja, den tager længere at lave, men smager til gengæld også mega lækkert. Giv den lige et skud.

        Tip: Du kan også bruge friske bønner i stedet for frosne. Skyl bønnerne i en skål. Nip enderne af bønnerne.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1276 kJ / 305 kcal
        • Protein: 39 %
        • Kulhydrat: 50 %
        • Fedt: 11 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 12

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 12

        Mål alle ingredienserne af.

        • ½ liter vand til kogning
        • 1 bouillon-terning
        • 2 kyllingebrystfileter (ca. 200 g.)
        • 1 gulerod
        • ½ bundt forårsløg
        • 125 g. grønne frosne bønner
        • ½ rød peberfrugt
        • ½ løg
        • ½-1 rød chili
        • ½ spsk. salt
        • 65 g. nudler, gerne fuldkorn
      • Trin 3 af 12

        Kom vand og bouillon-terning i en stor gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog. Ordn imens fyldet.

        • ½ liter vand til kogning
        • 1 bouillon-terning
      • Trin 4 af 12

        Skær kyllingebrysterne i små tern. Læg dem på en tallerken. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.

        • 2 kyllingebrystfileter (ca. 200 g.)
      • Trin 5 af 12

        Tag et nyt skærebræt, skræl guleroden, og skær den i tern. Klik videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern.

        • 1 gulerod
      • Trin 6 af 12

        Vask forårsløgene, og skær dem i skiver.

        • ½ bundt forårsløg
      • Trin 7 af 12

        Skær bønnerne i stykker på 1 centimeter.

        • 125 g. grønne frosne bønner
      • Trin 8 af 12

        Vask peberfrugten. Skær den over, og fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugten i tern på 1 x 1 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.

        • ½ rød peberfrugt
      • Trin 9 af 12

        Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ½ løg
      • Trin 10 af 12

        Skær chilien i tynde skiver. Vask hænder, når du har rørt ved rå chili.

        • ½-1 rød chili
      • Trin 11 af 12

        Når vandet koger, så kom kyllingetern, gulerodstern og peberfrugt i gryden med kyllingefond. Kog i 5 minutter.

      • Trin 12 af 12

        Tilsæt bønner, forårsløg, løg, chili og nudler. Kog videre i 4 minutter. Smag retten til med salt.

        • ½ spsk. salt
        • 65 g. nudler, gerne fuldkorn
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Kopnudler på den vilde måde. Ja, den tager længere at lave, men smager til gengæld også mega lækkert. Giv den lige et skud.

        Tip: Du kan også bruge friske bønner i stedet for frosne. Skyl bønnerne i en skål. Nip enderne af bønnerne.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ liter vand til kogning
          • 1 bouillon-terning
          • 2 kyllingebrystfileter (ca. 200 g.)
          • 1 gulerod
          • ½ bundt forårsløg
          • 125 g. grønne frosne bønner
          • ½ rød peberfrugt
          • ½ løg
          • ½-1 rød chili
          • ½ spsk. salt
          • 65 g. nudler, gerne fuldkorn

           

          Køkkenredskaber

          • 1 stor gryde
          • 2 skærebrætter
          • 2 store skarpe knive
          • 1 spiseske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Kom vand og bouillon-terning i en stor gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog. Ordn imens fyldet.
          4. Skær kyllingebrysterne i små tern. Læg dem på en tallerken. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.
          5. Tag et nyt skærebræt, skræl guleroden, og skær den i tern. Klik videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern.
          6. Vask forårsløgene, og skær dem i skiver.
          7. Skær bønnerne i stykker på 1 centimeter.
          8. Vask peberfrugten. Skær den over, og fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugten i tern på 1 x 1 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
          9. Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
          10. Skær chilien i tynde skiver. Vask hænder, når du har rørt ved rå chili.
          11. Når vandet koger, så kom kyllingetern, gulerodstern og peberfrugt i gryden med kyllingefond. Kog i 5 minutter.
          12. Tilsæt bønner, forårsløg, løg, chili og nudler. Kog videre i 4 minutter. Smag retten til med salt.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Kopnudler på den vilde måde. Ja, den tager længere at lave, men smager til gengæld også mega lækkert. Giv den lige et skud.

            Tip: Du kan også bruge friske bønner i stedet for frosne. Skyl bønnerne i en skål. Nip enderne af bønnerne.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1276 kJ / 305 kcal
            • Protein: 39 %
            • Kulhydrat: 50 %
            • Fedt: 11 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 12

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 12

            Mål alle ingredienserne af.

            Ingredienser

            • 1 liter vand til kogning
            • 2 bouillon-terninger
            • 4 kyllingebrystfileter (ca. 400 g.)
            • 2 gulerødder
            • 1 bundt forårsløg
            • 250 g. grønne frosne bønner
            • 1 rød peberfrugt
            • 1 løg
            • 1-2 røde chilier
            • 1 spsk. salt
            • 125 g. nudler, gerne fuldkorn
          • Trin 3 af 12

            Kom vand og bouillon-terning i en stor gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog. Ordn imens fyldet.

            • 1 liter vand til kogning
            • 2 bouillon-terninger
          • Trin 4 af 12

            Skær kyllingebrysterne i små tern. Læg dem på en tallerken. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.

            • 4 kyllingebrystfileter (ca. 400 g.)
          • Trin 5 af 12

            Tag et nyt skærebræt, skræl gulerødderne, og skær dem i tern. Klik videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern.

            • 2 gulerødder
          • Trin 6 af 12

            Vask forårsløgene, og skær dem i skiver.

            • 1 bundt forårsløg
          • Trin 7 af 12

            Skær bønnerne i stykker på 1 centimeter.

            • 250 g. grønne frosne bønner
          • Trin 8 af 12

            Vask peberfrugten. Skær den over, og fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugten i tern på 1 x 1 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.

            • 1 rød peberfrugt
          • Trin 9 af 12

            Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 1 løg
          • Trin 10 af 12

            Skær chilien i tynde skiver. Vask hænder, når du har rørt ved rå chili.

            • 1-2 røde chilier
          • Trin 11 af 12

            Når vandet koger, så kom kyllingetern, gulerodstern og peberfrugt i gryden med kyllingefond. Kog i 5 minutter.

          • Trin 12 af 12

            Tilsæt bønner, forårsløg, og nudler. Kog videre i 4 minutter. Smag retten til med salt.

            • 1 spsk. salt
            • 125 g. nudler, gerne fuldkorn
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Kopnudler på den vilde måde. Ja, den tager længere at lave, men smager til gengæld også mega lækkert. Giv den lige et skud.

            Tip: Du kan også bruge friske bønner i stedet for frosne. Skyl bønnerne i en skål. Nip enderne af bønnerne.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 liter vand til kogning
              • 2 bouillon-terninger
              • 4 kyllingebrystfileter (ca. 400 g.)
              • 2 gulerødder
              • 1 bundt forårsløg
              • 250 g. grønne frosne bønner
              • 1 rød peberfrugt
              • 1 løg
              • 1-2 røde chilier
              • 1 spsk. salt
              • 125 g. nudler, gerne fuldkorn

               

              Køkkenredskaber

              • 1 stor gryde
              • 2 skærebrætter
              • 2 store skarpe knive
              • 1 spiseske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Kom vand og bouillon-terning i en stor gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog. Ordn imens fyldet.
              4. Skær kyllingebrysterne i små tern. Læg dem på en tallerken. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.
              5. Tag et nyt skærebræt, skræl gulerødderne, og skær dem i tern. Klik videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern.
              6. Vask forårsløgene, og skær dem i skiver.
              7. Skær bønnerne i stykker på 1 centimeter.
              8. Vask peberfrugten. Skær den over, og fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugten i tern på 1 x 1 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
              9. Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
              10. Skær chilien i tynde skiver. Vask hænder, når du har rørt ved rå chili.
              11. Når vandet koger, så kom kyllingetern, gulerodstern og peberfrugt i gryden med kyllingefond. Kog i 5 minutter.
              12. Tilsæt bønner, forårsløg, og nudler. Kog videre i 4 minutter. Smag retten til med salt.
              13. Tag et nyt skærebræt, skræl guleroden, og skær den i tern. Klik videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern.
            • Trin 2 af 2

              Tag et nyt skærebræt, skræl guleroden, og skær den i tern. Klik videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern.

              • 1 gulerod
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Kopnudler på den vilde måde. Ja, den tager længere at lave, men smager til gengæld også mega lækkert. Giv den lige et skud.

                Tip: Du kan også bruge friske bønner i stedet for frosne. Skyl bønnerne i en skål. Nip enderne af bønnerne.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1276 kJ / 305 kcal
                • Protein: 39 %
                • Kulhydrat: 50 %
                • Fedt: 11 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 12

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 12

                Mål alle ingredienserne af.

                • 1 ½ liter vand til kogning
                • 3 bouillon-terninger
                • 6 kyllingebrystfileter (ca. 600 g.)
                • 3 gulerødder
                • 1 ½ bundt forårsløg
                • 375 g. grønne frosne bønner
                • 1 ½ rød peberfrugt
                • 1 ½ løg
                • 1 ½-3 røde chilier
                • 1 ½ spsk. salt
                • 190 g. nudler, gerne fuldkorn
              • Trin 3 af 12

                Kom vand og bouillon-terning i en stor gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog. Ordn imens fyldet.

                • 1 ½ liter vand til kogning
                • 3 bouillon-terninger
              • Trin 4 af 12

                Skær kyllingebrysterne i små tern. Læg dem på en tallerken. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.

                • 6 kyllingebrystfileter (ca. 600 g.)
              • Trin 5 af 12

                Tag et nyt skærebræt, skræl gulerødderne, og skær dem i tern. Klik videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern.

                • 3 gulerødder
              • Trin 6 af 12

                Vask forårsløgene, og skær dem i skiver.

                • 1 ½ bundt forårsløg
              • Trin 7 af 12

                Skær bønnerne i stykker på 1 centimeter.

                • 375 g. grønne frosne bønner
              • Trin 8 af 12

                Vask peberfrugten. Skær den over, og fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugten i tern på 1 x 1 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.

                • 1 ½ rød peberfrugt
              • Trin 9 af 12

                Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 1 ½ løg
              • Trin 10 af 12

                Skær chilien i tynde skiver. Vask hænder, når du har rørt ved rå chili.

                • 1 ½-3 røde chilier
              • Trin 11 af 12

                Når vandet koger, så kom kyllingetern, gulerodstern og peberfrugt i gryden med kyllingefond. Kog i 5 minutter.

              • Trin 12 af 12

                Tilsæt bønner, forårsløg, løg, chili og nudler. Kog videre i 4 minutter. Smag retten til med salt.

                • 1 ½ spsk. salt
                • 190 g. nudler, gerne fuldkorn
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Kopnudler på den vilde måde. Ja, den tager længere at lave, men smager til gengæld også mega lækkert. Giv den lige et skud.

                Tip: Du kan også bruge friske bønner i stedet for frosne. Skyl bønnerne i en skål. Nip enderne af bønnerne.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1 ½ liter vand til kogning
                  • 3 bouillon-terninger
                  • 6 kyllingebrystfileter (ca. 600 g.)
                  • 3 gulerødder
                  • 1 ½ bundt forårsløg
                  • 375 g. grønne frosne bønner
                  • 1 ½ rød peberfrugt
                  • 1 ½ løg
                  • 1 ½-3 røde chilier
                  • 1 ½ spsk. salt
                  • 190 g. nudler, gerne fuldkorn

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 stor gryde
                  • 2 skærebrætter
                  • 2 store skarpe knive
                  • 1 spiseske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Kom vand og bouillon-terning i en stor gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog. Ordn imens fyldet.
                  4. Skær kyllingebrysterne i små tern. Læg dem på en tallerken. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.
                  5. Tag et nyt skærebræt, skræl gulerødderne, og skær dem i tern. Klik videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern.
                  6. Vask forårsløgene, og skær dem i skiver.
                  7. Skær bønnerne i stykker på 1 centimeter.
                  8. Vask peberfrugten. Skær den over, og fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugten i tern på 1 x 1 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
                  9. Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
                  10. Skær chilien i tynde skiver. Vask hænder, når du har rørt ved rå chili.
                  11. Når vandet koger, så kom kyllingetern, gulerodstern og peberfrugt i gryden med kyllingefond. Kog i 5 minutter.
                  12. Tilsæt bønner, forårsløg, løg, chili og nudler. Kog videre i 4 minutter. Smag retten til med salt.