Kyllingenuggets med græskar
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
En nugget er et stykke kylling, som er bagt eller stegt indpakket i dej - eller som her pakket ind i en knasende blanding af cornflakes og krydderier. Det er ikke svært at lave sine egne nuggets. Så giv McDonald's konkurrence til stregen og lav lækre nuggets til aftensmad, eller tag dem med i madpakken.
Tip: Server lækre, hjemmelavede grovflutes til dine kyllingenuggets.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1886 kJ / 451 kcal
- Protein: 28 %
- Kulhydrat: 38 %
- Fedt: 34 %
- Heraf mættet fedt: 2,6 g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 2 stk. kyllingebryst/ kyllingefilet
- 1 dl kærnemælk
- ¾ dl grove speltflakes eller fuldkornsflakes
- ½ tsk. paprika eller stødt chili
- ½ tsk. groft salt
Ovnbagte græskar og rødløg
- 1 hokkaido-græskar
- 2 mellemstore rødløg
Sennepsdip
- 1 dl stærk sennep
- 1 spsk. olie
- 1 ½ spsk. hakket persille
- 1 spsk. flydende honning
- ¼ tsk salt
- ¼ tsk. peber
Drys
- Evt. 1 ½ spsk. hakket persille
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 målebæger
- 1 sæt måleskeer
- 2 skåle mellem
- 2 store skarpe knive
- 2 skærebrætter
- 2 bageplader
- 2 stk. bagepapir
- 2 gafler
- 1 spiseske
- 1 lille skål
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 13
Mål alle ingredienserne af.
- 2 stk. kyllingebryst/ kyllingefilet
- 1 dl kærnemælk
- ¾ dl grove speltflakes eller fuldkornsflakes
- ½ tsk. paprika eller stødt chili
- ½ tsk. groft salt
- 1 hokkaido-græskar
- 2 mellemstore rødløg
- 1 dl stærk sennep
- 1 spsk. olie
- 1 ½ spsk. hakket persille
- 1 spsk. flydende honning
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- Evt. 1 ½ spsk. hakket persille
- Trin 3 af 13
Skær hvert kyllingebryst ud i 4 stykker. Læg dem i en skål med kærnemælk.
- 2 stk. kyllingebryst
- 1 dl kærnemælk
- Trin 4 af 13
Kyllingestykkerne må gerne stå og trække i kærnemælken en time i køleskabet, men du kan også bruge dem med det samme.
- Trin 5 af 13
Skær roden af rødløgene, og pil beskidte yderblade af. Skrællen må gerne blive på, så rødløget ikke bliver for mørkt. Skær rødløgene i kvarte.
- 2 mellemstore rødløg
- Trin 6 af 13
Vask græskaret rent i koldt vand. Flæk det på langs, og skrab kernerne ud med en ske. Skær græskarret ud i 8 lige store både.
- 1 hokkaido-græskar
- Trin 7 af 13
Læg græskar på en bageplade med bagepapir sammen med de kvarte rødløg.
- Trin 8 af 13
Tænd ovnen på 175 grader. Sæt bagepladen ind, og bag rødløg og græskar i cirka 40 minutter, til græskar-stykkerne er møre. Stik en kniv i et stykke græskar, for at mærke, om de er færdige. Hvis det føles blødt at stikke i, er de møre og færdigbagte.
- Trin 9 af 13
Knus cornflakesene en lille smule med hænderne. Kom de knuste cornflakes i en skål. Kom paprika eller stødt chili og salt ned til cornflakesene.
- ¾ dl grove speltflakes eller fuldkornsflakes
- ½ tsk. paprika eller stødt chili
- ½ tsk. groft salt
- Trin 10 af 13
Læg bagepapir på en bageplade. Tag et kyllingestykke op af kærnemælken med to gafler, så der ikke er ret meget kærnemælk på kødet. Vend stykkerne på alle sider i cornflakes. Læg dem på bagepapiret. Vask hænder.
- Trin 11 af 13
Sæt ovnen på varmluft, eller skru op til 200 grader, og bag kyllingen i 15 minutter, mens grøntsagerne bager færdig.
- Trin 12 af 13
Rør ingredienserne til sennepsdippen sammen, og smag til med salt og peber.
- 1 dl stærk sennep
- 1 spsk. olie
- 1 ½ spsk. hakket persille
- 1 spsk. flydende honning
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- Trin 13 af 13
Drys eventuelt retten med hakket persille. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Spis dine kyllingenuggets med bagt græskar, rødløg, sennepsdip og brød til. Velbekomme!
- Evt. 1 ½ spsk. hakket persille
Oversigt
- Print
Beskrivelse
En nugget er et stykke kylling, som er bagt eller stegt indpakket i dej - eller som her pakket ind i en knasende blanding af cornflakes og krydderier. Det er ikke svært at lave sine egne nuggets. Så giv McDonald's konkurrence til stregen og lav lækre nuggets til aftensmad, eller tag dem med i madpakken.
Tip: Server lækre, hjemmelavede grovflutes til dine kyllingenuggets.
Du skal bruge
Ingredienser
Kyllingenuggets:
- 2 stk. kyllingebryst/ kyllingefilet
- 1 dl kærnemælk
- ¾ dl grove speltflakes eller fuldkornsflakes
- ½ tsk. paprika eller stødt chili
- ½ tsk. groft salt
Ovnbagte græskar og rødløg:
- 1 hokkaido-græskar
- 2 mellemstore rødløg
Sennepsdip:
- 1 dl stærk sennep
- 1 spsk. olie
- 1 ½ spsk. hakket persille
- 1 spsk. flydende honning
- ¼ tsk salt
- ¼ tsk. peber
Drys:
- Evt. 1 ½ spsk. hakket persille
Køkkenredskaber
- 1 målebæger
- 1 sæt måleskeer
- 2 skåle mellem
- 2 store skarpe knive
- 2 skærebrætter
- 2 bageplader
- 2 stk. bagepapir
- 2 gafler
- 1 spiseske
- 1 lille skål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Skær hvert kyllingebryst ud i 4 stykker. Læg dem i en skål med kærnemælk.
- Kyllingestykkerne må gerne stå og trække i kærnemælken en time i køleskabet, men du kan også bruge dem med det samme.
- Skær roden af rødløgene, og pil beskidte yderblade af. Skrællen må gerne blive på, så rødløget ikke bliver for mørkt. Skær rødløgene i kvarte.
- Vask græskaret rent i koldt vand. Flæk det på langs, og skrab kernerne ud med en ske. Skær græskarret ud i 8 lige store både.
- Læg græskar på en bageplade med bagepapir sammen med de kvarte rødløg.
- Tænd ovnen på 175 grader. Sæt bagepladen ind, og bag rødløg og græskar i cirka 40 minutter, til græskar-stykkerne er møre. Stik en kniv i et stykke græskar, for at mærke, om de er færdige. Hvis det føles blødt at stikke i, er de møre og færdigbagte.
- Knus cornflakesene en lille smule med hænderne. Kom de knuste cornflakes i en skål. Kom paprika eller stødt chili og salt ned til cornflakesene.
- Læg bagepapir på en bageplade. Tag et kyllingestykke op af kærnemælken med to gafler, så der ikke er ret meget kærnemælk på kødet. Vend stykkerne på alle sider i cornflakes. Læg dem på bagepapiret. Vask hænder.
- Sæt ovnen på varmluft, eller skru op til 200 grader, og bag kyllingen i 15 minutter, mens grøntsagerne bager færdig.
- Rør ingredienserne til sennepsdippen sammen, og smag til med salt og peber.
- Drys eventuelt retten med hakket persille. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Spis dine kyllingenuggets med bagt græskar, rødløg, sennepsdip og brød til. Velbekomme!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
En nugget er et stykke kylling, som er bagt eller stegt indpakket i dej - eller som her pakket ind i en knasende blanding af cornflakes og krydderier. Det er ikke svært at lave sine egne nuggets. Så giv McDonald's konkurrence til stregen og lav lækre nuggets til aftensmad, eller tag dem med i madpakken.
Tip: Server lækre, hjemmelavede grovflutes til dine kyllingenuggets.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1886 kJ / 451 kcal
- Protein: 28 %
- Kulhydrat: 38 %
- Fedt: 34 %
- Heraf mættet fedt: 2,6 g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 4 stk. kyllingebryst/ kyllingefilet
- 2 dl kærnemælk
- 1 ½ dl grove speltflakes eller fuldkornsflakes
- 1 tsk. paprika eller stødt chili
- 1 tsk. groft salt
Ovnbagte græskar og rødløg
- 1-2 hokkaido-græskar
- 4 mellemstore rødløg
Sennepsdip
- 2 dl stærk sennep
- 2 spsk. olie
- 3 spsk. hakket persille
- 2 spsk. flydende honning
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
Drys
- Evt. 3 spsk. hakket persille
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 målebæger
- 1 sæt måleskeer
- 2 skåle mellem
- 2 store skarpe knive
- 2 skærebrætter
- 2 bageplader
- 2 stk. bagepapir
- 2 gafler
- 1 spiseske
- 1 lille skål
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 13
Mål alle ingredienserne af.
- 4 stk. kyllingebryst/ kyllingefilet
- 2 dl kærnemælk
- 1 ½ dl grove speltflakes eller fuldkornsflakes
- 1 tsk. paprika eller stødt chili
- 1 tsk. groft salt
- 1-2 hokkaido-græskar
- 4 mellemstore rødløg
- 2 dl stærk sennep
- 2 spsk. olie
- 3 spsk. hakket persille
- 2 spsk. flydende honning
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- Evt. 3 spsk. hakket persille
- Trin 3 af 13
Skær hvert kyllingebryst ud i 4 stykker. Læg dem i en skål med kærnemælk.
- 4 stk. kyllingebryst
- 2 dl kærnemælk
- Trin 4 af 13
Kyllingestykkerne må gerne stå i kærnemælken i en time i køleskabet, men du kan også bruge dem med det samme.
- Trin 5 af 13
Skær roden af rødløgene, og pil beskidte yderblade af. Skrællen må gerne blive på, så rødløget ikke bliver for mørkt. Skær rødløgene i kvarte.
- 4 mellemstore rødløg
- Trin 6 af 13
Vask græskaret rent i koldt vand. Flæk det på langs, og skrab kernerne ud med en ske. Skær græskarret ud i 8 lige store både.
- 1-2 hokkaido-græskar
- Trin 7 af 13
Læg græskar på en bageplade med bagepapir sammen med de kvarte stykker rødløg.
- Trin 8 af 13
Tænd ovnen på 175 grader. Sæt bagepladen ind, og bag rødløg og græskar i cirka 40 minutter, til græskar-stykkerne er møre. Stik en kniv i et stykke græskar, for at mærke, om de er færdige. Hvis det føles blødt at stikke i, er de møre og færdigbagte.
- Trin 9 af 13
Knus cornflakesene en lille smule med hænderne. Kom de knuste cornflakes i en skål. Kom paprika eller stødt chili og salt ned til cornflakesene.
- 1 ½ dl grove speltflakes eller fuldkornsflakes
- 1 tsk. paprika eller stødt chili
- 1 tsk. groft salt
- Trin 10 af 13
Læg bagepapir på en bageplade. Tag et kyllingestykke op af kærnemælken med to gafler, så der ikke er ret meget kærnemælk på kødet. Vend stykkerne på alle sider i cornflakes. Læg dem på bagepapiret. Vask hænder.
- Trin 11 af 13
Sæt ovnen på varmluft, eller skru op til 200 grader, og bag kyllingen i 15 minutter, mens grøntsagerne bager færdig.
- Trin 12 af 13
Rør ingredienserne til sennepsdippen sammen, og smag til med salt og peber.
- 2 dl stærk sennep
- 2 spsk. rapsolie
- 3 spsk. hakket persille
- 2 spsk. flydende honning
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- Trin 13 af 13
Drys eventuelt retten med hakket persille. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Spis dine kyllingenuggets med bagt græskar, rødløg, sennepsdip og brød til. Velbekomme!
- Evt. 3 spsk. hakket persille
Oversigt
- Print
Beskrivelse
En nugget er et stykke kylling, som er bagt eller stegt indpakket i dej - eller som her pakket ind i en knasende blanding af cornflakes og krydderier. Det er ikke svært at lave sine egne nuggets. Så giv McDonald's konkurrence til stregen og lav lækre nuggets til aftensmad, eller tag dem med i madpakken.
Tip: Server lækre, hjemmelavede grovflutes til dine kyllingenuggets.
Du skal bruge
Ingredienser
Kyllingenuggets:
- 4 stk. kyllingebryst/ kyllingefilet
- 2 dl kærnemælk
- 1 ½ dl grove speltflakes eller fuldkornsflakes
- 1 tsk. paprika eller stødt chili
- 1 tsk. groft salt
Ovnbagte græskar og rødløg:
- 1-2 hokkaido-græskar
- 4 mellemstore rødløg
Sennepsdip:
- 2 dl stærk sennep
- 2 spsk. olie
- 3 spsk. hakket persille
- 2 spsk. flydende honning
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
Drys:
- Evt. 3 spsk. hakket persille
Køkkenredskaber
- 1 målebæger
- 1 sæt måleskeer
- 2 skåle mellem
- 2 store skarpe knive
- 2 skærebrætter
- 2 bageplader
- 2 stk. bagepapir
- 2 gafler
- 1 spiseske
- 1 lille skål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Skær hvert kyllingebryst ud i 4 stykker. Læg dem i en skål med kærnemælk.
- Kyllingestykkerne må gerne stå i kærnemælken i en time i køleskabet, men du kan også bruge dem med det samme.
- Skær roden af rødløgene, og pil beskidte yderblade af. Skrællen må gerne blive på, så rødløget ikke bliver for mørkt. Skær rødløgene i kvarte.
- Vask græskaret rent i koldt vand. Flæk det på langs, og skrab kernerne ud med en ske. Skær græskarret ud i 8 lige store både.
- Læg græskar på en bageplade med bagepapir sammen med de kvarte stykker rødløg.
- Tænd ovnen på 175 grader. Sæt bagepladen ind, og bag rødløg og græskar i cirka 40 minutter, til græskar-stykkerne er møre. Stik en kniv i et stykke græskar, for at mærke, om de er færdige. Hvis det føles blødt at stikke i, er de møre og færdigbagte.
- Knus cornflakesene en lille smule med hænderne. Kom de knuste cornflakes i en skål. Kom paprika eller stødt chili og salt ned til cornflakesene.
- Læg bagepapir på en bageplade. Tag et kyllingestykke op af kærnemælken med to gafler, så der ikke er ret meget kærnemælk på kødet. Vend stykkerne på alle sider i cornflakes. Læg dem på bagepapiret. Vask hænder.
- Sæt ovnen på varmluft, eller skru op til 200 grader, og bag kyllingen i 15 minutter, mens grøntsagerne bager færdig.
- Rør ingredienserne til sennepsdippen sammen, og smag til med salt og peber.
- Drys eventuelt retten med hakket persille. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Spis dine kyllingenuggets med bagt græskar, rødløg, sennepsdip og brød til. Velbekomme!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
En nugget er et stykke kylling, som er bagt eller stegt indpakket i dej - eller som her pakket ind i en knasende blanding af cornflakes og krydderier. Det er ikke svært at lave sine egne nuggets. Så giv McDonald's konkurrence til stregen og lav lækre nuggets til aftensmad, eller tag dem med i madpakken.
Tip: Server lækre, hjemmelavede grovflutes til dine kyllingenuggets.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1886 kJ / 451 kcal
- Protein: 28 %
- Kulhydrat: 38 %
- Fedt: 34 %
- Heraf mættet fedt: 2,6 g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 6 stk. kyllingebryst/ kyllingefilet
- 3 dl kærnemælk
- 2 ¼ dl grove speltflakes eller fuldkornsflakes
- 1 ½ tsk. paprika eller stødt chili
- 1 ½ tsk. groft salt
Ovnbagte græskar og rødløg
- 2-3 hokkaido-græskar
- 6 mellemstore rødløg
Sennepsdip
- 3 dl stærk sennep
- 3 spsk. olie
- 4 ½ spsk. hakket persille
- 3 spsk. flydende honning
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Drys
- Evt. 4 ½ spsk. hakket persille
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 målebæger
- 1 sæt måleskeer
- 3 skåle mellem
- 2 store skarpe knive
- 2 skærebrætter
- 2 bageplader
- 2 stk. bagepapir
- 2 gafler
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 13
Mål alle ingredienserne af.
- 6 stk. kyllingebryst/ kyllingefilet
- 3 dl kærnemælk
- 2 ¼ dl grove speltflakes eller fuldkornsflakes
- 1 ½ tsk. paprika eller stødt chili
- 1 ½ tsk. groft salt
- 2-3 hokkaido-græskar
- 6 mellemstore rødløg
- 3 dl stærk sennep
- 3 spsk. olie
- 4 ½ spsk. hakket persille
- 3 spsk. flydende honning
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Evt. 4 ½ spsk. hakket persille
- Trin 3 af 13
Skær hvert kyllingebryst ud i 4 stykker. Læg dem i en skål med kærnemælk.
- 6 stk. kyllingebryst
- 3 dl kærnemælk
- Trin 4 af 13
Kyllingestykkerne må gerne stå i kærnemælken i en time i køleskabet, men de kan også bruge dem med det samme.
- Trin 5 af 13
Skær roden af rødløgene, og pil beskidte yderblade af. Skrællen må gerne blive på, så rødløget ikke bliver for mørkt. Skær løgene i kvarte.
- 6 mellemstore rødløg
- Trin 6 af 13
Vask græskarene rene i koldt vand. Flæk dem et af gangen på langs, og skrab kernerne ud med en ske. Skær græskarret ud i 8 lige store både.
- 2-3 hokkaido-græskar
- Trin 7 af 13
Læg græskar på en bageplade med bagepapir sammen med de kvarte stykker af rødløg.
- Trin 8 af 13
Tænd ovnen på 175 grader. Sæt bagepladen ind, og bag rødløg og græskar i cirka 40 minutter, til græskar-stykkerne er møre. Stik en kniv i et stykke græskar, for at mærke, om de er færdige. Hvis det føles blødt at stikke i, er de møre og færdigbagte.
- Trin 9 af 13
Knus cornflakesene en lille smule med hænderne. Kom de knuste cornflakes i en skål. Kom paprika eller stødt chili og salt ned til cornflakesene.
- 2 ¼ dl grove speltflakes eller fuldkornsflakes
- 1 ½ tsk. paprika eller stødt chili
- 1 ½ tsk. groft salt
- Trin 10 af 13
Læg bagepapir på en bageplade. Tag et kyllingestykke op af kærnemælken med to gafler, så der ikke er ret meget kærnemælk på kødet. Vend stykkerne på alle sider i cornflakes. Læg dem på bagepapiret. Vask hænder.
- Trin 11 af 13
Sæt ovnen på varmluft, eller skru op til 200 grader, og bag kyllingen i 15 minutter, mens grøntsagerne bager færdig.
- Trin 12 af 13
Rør ingredienserne til sennepsdippen sammen, og smag til med salt og peber.
- 3 dl stærk sennep
- 3 spsk. rapsolie
- 4 ½ spsk. hakket persille
- 3 spsk. flydende honning
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 13 af 13
Drys eventuelt retten med hakket persille. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Spis dine kyllingenuggets med bagt græskar, rødløg, sennepsdip og brød til. Velbekomme!
- Evt. 4 ½ spsk. hakket persille
Oversigt
- Print
Beskrivelse
En nugget er et stykke kylling, som er bagt eller stegt indpakket i dej - eller som her pakket ind i en knasende blanding af cornflakes og krydderier. Det er ikke svært at lave sine egne nuggets. Så giv McDonald's konkurrence til stregen og lav lækre nuggets til aftensmad, eller tag dem med i madpakken.
Tip: Server lækre, hjemmelavede grovflutes til dine kyllingenuggets.
Du skal bruge
Ingredienser
Kyllingenuggets:
- 6 stk. kyllingebryst/ kyllingefilet
- 3 dl kærnemælk
- 2 ¼ dl grove speltflakes eller fuldkornsflakes
- 1 ½ tsk. paprika eller stødt chili
- 1 ½ tsk. groft salt
Ovnbagte græskar og rødløg:
- 2-3 hokkaido-græskar
- 6 mellemstore rødløg
Sennepsdip:
- 3 dl stærk sennep
- 3 spsk. olie
- 4 ½ spsk. hakket persille
- 3 spsk. flydende honning
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Drys:
- Evt. 4 ½ spsk. hakket persille
Køkkenredskaber
- 1 målebæger
- 1 sæt måleskeer
- 3 skåle mellem
- 2 store skarpe knive
- 2 skærebrætter
- 2 bageplader
- 2 stk. bagepapir
- 2 gafler
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Skær hvert kyllingebryst ud i 4 stykker. Læg dem i en skål med kærnemælk.
- Kyllingestykkerne må gerne stå i kærnemælken i en time i køleskabet, men de kan også bruge dem med det samme.
- Skær roden af rødløgene, og pil beskidte yderblade af. Skrællen må gerne blive på, så rødløget ikke bliver for mørkt. Skær løgene i kvarte.
- Vask græskarene rene i koldt vand. Flæk dem et af gangen på langs, og skrab kernerne ud med en ske. Skær græskarret ud i 8 lige store både.
- Læg græskar på en bageplade med bagepapir sammen med de kvarte stykker af rødløg.
- Tænd ovnen på 175 grader. Sæt bagepladen ind, og bag rødløg og græskar i cirka 40 minutter, til græskar-stykkerne er møre. Stik en kniv i et stykke græskar, for at mærke, om de er færdige. Hvis det føles blødt at stikke i, er de møre og færdigbagte.
- Knus cornflakesene en lille smule med hænderne. Kom de knuste cornflakes i en skål. Kom paprika eller stødt chili og salt ned til cornflakesene.
- Læg bagepapir på en bageplade. Tag et kyllingestykke op af kærnemælken med to gafler, så der ikke er ret meget kærnemælk på kødet. Vend stykkerne på alle sider i cornflakes. Læg dem på bagepapiret. Vask hænder.
- Sæt ovnen på varmluft, eller skru op til 200 grader, og bag kyllingen i 15 minutter, mens grøntsagerne bager færdig.
- Rør ingredienserne til sennepsdippen sammen, og smag til med salt og peber.
- Drys eventuelt retten med hakket persille. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Spis dine kyllingenuggets med bagt græskar, rødløg, sennepsdip og brød til. Velbekomme!
-