Kyllingenuggets med græskar

Kyllingenuggets med græskar

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        En nugget er et stykke kylling, som er bagt eller stegt indpakket i dej - eller som her pakket ind i en knasende blanding af cornflakes og krydderier. Det er ikke svært at lave sine egne nuggets. Så giv McDonald's konkurrence til stregen og lav lækre nuggets til aftensmad, eller tag dem med i madpakken. 

        Tip: Server lækre, hjemmelavede grovflutes til dine kyllingenuggets.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1886 kJ / 451 kcal
        • Protein: 28 %
        • Kulhydrat: 38 %
        • Fedt: 34 %
        • Heraf mættet fedt: 2,6 g
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 13

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 13

        Mål alle ingredienserne af.

        • 2 stk. kyllingebryst/ kyllingefilet
        • 1 dl kærnemælk
        • ¾ dl grove speltflakes eller fuldkornsflakes
        • ½ tsk. paprika eller stødt chili
        • ½ tsk. groft salt
        • 1 hokkaido-græskar
        • 2 mellemstore rødløg
        • 1 dl stærk sennep
        • 1 spsk. olie
        • 1 ½ spsk. hakket persille
        • 1 spsk. flydende honning
        • ¼ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber
        • Evt. 1 ½ spsk. hakket persille
      • Trin 3 af 13

        Skær hvert kyllingebryst ud i 4 stykker. Læg dem i en skål med kærnemælk.

        • 2 stk. kyllingebryst
        • 1 dl kærnemælk
      • Trin 4 af 13

        Kyllingestykkerne må gerne stå og trække i kærnemælken en time i køleskabet, men du kan også bruge dem med det samme.

      • Trin 5 af 13

        Skær roden af rødløgene, og pil beskidte yderblade af. Skrællen må gerne blive på, så rødløget ikke bliver for mørkt. Skær rødløgene i kvarte.

        • 2 mellemstore rødløg
      • Trin 6 af 13

        Vask græskaret rent i koldt vand. Flæk det på langs, og skrab kernerne ud med en ske. Skær græskarret ud i 8 lige store både.

        • 1 hokkaido-græskar
      • Trin 7 af 13

        Læg græskar på en bageplade med bagepapir sammen med de kvarte rødløg.

      • Trin 8 af 13

        Tænd ovnen på 175 grader. Sæt bagepladen ind, og bag rødløg og græskar i cirka 40 minutter, til græskar-stykkerne er møre. Stik en kniv i et stykke græskar, for at mærke, om de er færdige. Hvis det føles blødt at stikke i, er de møre og færdigbagte.

      • Trin 9 af 13

        Knus cornflakesene en lille smule med hænderne. Kom de knuste cornflakes i en skål. Kom paprika eller stødt chili og salt ned til cornflakesene.

        • ¾ dl grove speltflakes eller fuldkornsflakes
        • ½ tsk. paprika eller stødt chili
        • ½ tsk. groft salt
      • Trin 10 af 13

        Læg bagepapir på en bageplade. Tag et kyllingestykke op af kærnemælken med to gafler, så der ikke er ret meget kærnemælk på kødet. Vend stykkerne på alle sider i cornflakes. Læg dem på bagepapiret. Vask hænder.

      • Trin 11 af 13

        Sæt ovnen på varmluft, eller skru op til 200 grader, og bag kyllingen i 15 minutter, mens grøntsagerne bager færdig.

      • Trin 12 af 13

        Rør ingredienserne til sennepsdippen sammen, og smag til med salt og peber.

        • 1 dl stærk sennep
        • 1 spsk. olie
        • 1 ½ spsk. hakket persille
        • 1 spsk. flydende honning
        • ¼ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber
      • Trin 13 af 13

        Drys eventuelt retten med hakket persille. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Spis dine kyllingenuggets med bagt græskar, rødløg, sennepsdip og brød til. Velbekomme!

        • Evt. 1 ½ spsk. hakket persille
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        En nugget er et stykke kylling, som er bagt eller stegt indpakket i dej - eller som her pakket ind i en knasende blanding af cornflakes og krydderier. Det er ikke svært at lave sine egne nuggets. Så giv McDonald's konkurrence til stregen og lav lækre nuggets til aftensmad, eller tag dem med i madpakken. 

        Tip: Server lækre, hjemmelavede grovflutes til dine kyllingenuggets.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Kyllingenuggets:

          • 2 stk. kyllingebryst/ kyllingefilet
          • 1 dl kærnemælk
          • ¾ dl grove speltflakes eller fuldkornsflakes
          • ½ tsk. paprika eller stødt chili
          • ½ tsk. groft salt

          Ovnbagte græskar og rødløg:

          • 1 hokkaido-græskar
          • 2 mellemstore rødløg

          Sennepsdip:

          • 1 dl stærk sennep
          • 1 spsk. olie
          • 1 ½ spsk. hakket persille
          • 1 spsk. flydende honning
          • ¼ tsk salt
          • ¼ tsk. peber

          Drys:

          • Evt. 1 ½ spsk. hakket persille

           

          Køkkenredskaber

          • 1 målebæger
          • 1 sæt måleskeer
          • 2 skåle mellem
          • 2 store skarpe knive
          • 2 skærebrætter
          • 2 bageplader
          • 2 stk. bagepapir
          • 2 gafler
          • 1 spiseske
          • 1 lille skål

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Skær hvert kyllingebryst ud i 4 stykker. Læg dem i en skål med kærnemælk.
          4. Kyllingestykkerne må gerne stå og trække i kærnemælken en time i køleskabet, men du kan også bruge dem med det samme.
          5. Skær roden af rødløgene, og pil beskidte yderblade af. Skrællen må gerne blive på, så rødløget ikke bliver for mørkt. Skær rødløgene i kvarte.
          6. Vask græskaret rent i koldt vand. Flæk det på langs, og skrab kernerne ud med en ske. Skær græskarret ud i 8 lige store både.
          7. Læg græskar på en bageplade med bagepapir sammen med de kvarte rødløg.
          8. Tænd ovnen på 175 grader. Sæt bagepladen ind, og bag rødløg og græskar i cirka 40 minutter, til græskar-stykkerne er møre. Stik en kniv i et stykke græskar, for at mærke, om de er færdige. Hvis det føles blødt at stikke i, er de møre og færdigbagte.
          9. Knus cornflakesene en lille smule med hænderne. Kom de knuste cornflakes i en skål. Kom paprika eller stødt chili og salt ned til cornflakesene.
          10. Læg bagepapir på en bageplade. Tag et kyllingestykke op af kærnemælken med to gafler, så der ikke er ret meget kærnemælk på kødet. Vend stykkerne på alle sider i cornflakes. Læg dem på bagepapiret. Vask hænder.
          11. Sæt ovnen på varmluft, eller skru op til 200 grader, og bag kyllingen i 15 minutter, mens grøntsagerne bager færdig.
          12. Rør ingredienserne til sennepsdippen sammen, og smag til med salt og peber.
          13. Drys eventuelt retten med hakket persille. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Spis dine kyllingenuggets med bagt græskar, rødløg, sennepsdip og brød til. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            En nugget er et stykke kylling, som er bagt eller stegt indpakket i dej - eller som her pakket ind i en knasende blanding af cornflakes og krydderier. Det er ikke svært at lave sine egne nuggets. Så giv McDonald's konkurrence til stregen og lav lækre nuggets til aftensmad, eller tag dem med i madpakken. 

            Tip: Server lækre, hjemmelavede grovflutes til dine kyllingenuggets.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1886 kJ / 451 kcal
            • Protein: 28 %
            • Kulhydrat: 38 %
            • Fedt: 34 %
            • Heraf mættet fedt: 2,6 g
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 13

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 13

            Mål alle ingredienserne af.

            • 4 stk. kyllingebryst/ kyllingefilet
            • 2 dl kærnemælk
            • 1 ½ dl grove speltflakes eller fuldkornsflakes
            • 1 tsk. paprika eller stødt chili
            • 1 tsk. groft salt
            • 1-2 hokkaido-græskar
            • 4 mellemstore rødløg
            • 2 dl stærk sennep
            • 2 spsk. olie
            • 3 spsk. hakket persille
            • 2 spsk. flydende honning
            • ¼ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber
            • Evt. 3 spsk. hakket persille
          • Trin 3 af 13

            Skær hvert kyllingebryst ud i 4 stykker. Læg dem i en skål med kærnemælk.

            • 4 stk. kyllingebryst
            • 2 dl kærnemælk
          • Trin 4 af 13

            Kyllingestykkerne må gerne stå i kærnemælken i en time i køleskabet, men du kan også bruge dem med det samme.

          • Trin 5 af 13

            Skær roden af rødløgene, og pil beskidte yderblade af. Skrællen må gerne blive på, så rødløget ikke bliver for mørkt. Skær rødløgene i kvarte.

            • 4 mellemstore rødløg
          • Trin 6 af 13

            Vask græskaret rent i koldt vand. Flæk det på langs, og skrab kernerne ud med en ske. Skær græskarret ud i 8 lige store både.

            • 1-2 hokkaido-græskar
          • Trin 7 af 13

            Læg græskar på en bageplade med bagepapir sammen med de kvarte stykker rødløg.

          • Trin 8 af 13

            Tænd ovnen på 175 grader. Sæt bagepladen ind, og bag rødløg og græskar i cirka 40 minutter, til græskar-stykkerne er møre. Stik en kniv i et stykke græskar, for at mærke, om de er færdige. Hvis det føles blødt at stikke i, er de møre og færdigbagte.

          • Trin 9 af 13

            Knus cornflakesene en lille smule med hænderne. Kom de knuste cornflakes i en skål. Kom paprika eller stødt chili og salt ned til cornflakesene.

            • 1 ½ dl grove speltflakes eller fuldkornsflakes
            • 1 tsk. paprika eller stødt chili
            • 1 tsk. groft salt
          • Trin 10 af 13

            Læg bagepapir på en bageplade. Tag et kyllingestykke op af kærnemælken med to gafler, så der ikke er ret meget kærnemælk på kødet. Vend stykkerne på alle sider i cornflakes. Læg dem på bagepapiret. Vask hænder.

          • Trin 11 af 13

            Sæt ovnen på varmluft, eller skru op til 200 grader, og bag kyllingen i 15 minutter, mens grøntsagerne bager færdig.

          • Trin 12 af 13

            Rør ingredienserne til sennepsdippen sammen, og smag til med salt og peber.

            • 2 dl stærk sennep
            • 2 spsk. rapsolie
            • 3 spsk. hakket persille
            • 2 spsk. flydende honning
            • ¼ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber
          • Trin 13 af 13

            Drys eventuelt retten med hakket persille. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Spis dine kyllingenuggets med bagt græskar, rødløg, sennepsdip og brød til. Velbekomme!

            • Evt. 3 spsk. hakket persille
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            En nugget er et stykke kylling, som er bagt eller stegt indpakket i dej - eller som her pakket ind i en knasende blanding af cornflakes og krydderier. Det er ikke svært at lave sine egne nuggets. Så giv McDonald's konkurrence til stregen og lav lækre nuggets til aftensmad, eller tag dem med i madpakken. 

            Tip: Server lækre, hjemmelavede grovflutes til dine kyllingenuggets.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Kyllingenuggets:

              • 4 stk. kyllingebryst/ kyllingefilet
              • 2 dl kærnemælk
              • 1 ½ dl grove speltflakes eller fuldkornsflakes
              • 1 tsk. paprika eller stødt chili
              • 1 tsk. groft salt

              Ovnbagte græskar og rødløg:

              • 1-2 hokkaido-græskar
              • 4 mellemstore rødløg

              Sennepsdip:

              • 2 dl stærk sennep
              • 2 spsk. olie
              • 3 spsk. hakket persille
              • 2 spsk. flydende honning
              • ¼ tsk. salt
              • ¼ tsk. peber

              Drys:

              • Evt. 3 spsk. hakket persille

               

              Køkkenredskaber

              • 1 målebæger
              • 1 sæt måleskeer
              • 2 skåle mellem
              • 2 store skarpe knive
              • 2 skærebrætter
              • 2 bageplader
              • 2 stk. bagepapir
              • 2 gafler
              • 1 spiseske
              • 1 lille skål

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Skær hvert kyllingebryst ud i 4 stykker. Læg dem i en skål med kærnemælk.
              4. Kyllingestykkerne må gerne stå i kærnemælken i en time i køleskabet, men du kan også bruge dem med det samme.
              5. Skær roden af rødløgene, og pil beskidte yderblade af. Skrællen må gerne blive på, så rødløget ikke bliver for mørkt. Skær rødløgene i kvarte.
              6. Vask græskaret rent i koldt vand. Flæk det på langs, og skrab kernerne ud med en ske. Skær græskarret ud i 8 lige store både.
              7. Læg græskar på en bageplade med bagepapir sammen med de kvarte stykker rødløg.
              8. Tænd ovnen på 175 grader. Sæt bagepladen ind, og bag rødløg og græskar i cirka 40 minutter, til græskar-stykkerne er møre. Stik en kniv i et stykke græskar, for at mærke, om de er færdige. Hvis det føles blødt at stikke i, er de møre og færdigbagte.
              9. Knus cornflakesene en lille smule med hænderne. Kom de knuste cornflakes i en skål. Kom paprika eller stødt chili og salt ned til cornflakesene.
              10. Læg bagepapir på en bageplade. Tag et kyllingestykke op af kærnemælken med to gafler, så der ikke er ret meget kærnemælk på kødet. Vend stykkerne på alle sider i cornflakes. Læg dem på bagepapiret. Vask hænder.
              11. Sæt ovnen på varmluft, eller skru op til 200 grader, og bag kyllingen i 15 minutter, mens grøntsagerne bager færdig.
              12. Rør ingredienserne til sennepsdippen sammen, og smag til med salt og peber.
              13. Drys eventuelt retten med hakket persille. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Spis dine kyllingenuggets med bagt græskar, rødløg, sennepsdip og brød til. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                En nugget er et stykke kylling, som er bagt eller stegt indpakket i dej - eller som her pakket ind i en knasende blanding af cornflakes og krydderier. Det er ikke svært at lave sine egne nuggets. Så giv McDonald's konkurrence til stregen og lav lækre nuggets til aftensmad, eller tag dem med i madpakken. 

                Tip: Server lækre, hjemmelavede grovflutes til dine kyllingenuggets.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1886 kJ / 451 kcal
                • Protein: 28 %
                • Kulhydrat: 38 %
                • Fedt: 34 %
                • Heraf mættet fedt: 2,6 g
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 13

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 13

                Mål alle ingredienserne af.

                • 6 stk. kyllingebryst/ kyllingefilet
                • 3 dl kærnemælk
                • 2 ¼ dl grove speltflakes eller fuldkornsflakes
                • 1 ½ tsk. paprika eller stødt chili
                • 1 ½ tsk. groft salt
                • 2-3 hokkaido-græskar
                • 6 mellemstore rødløg
                • 3 dl stærk sennep
                • 3 spsk. olie
                • 4 ½ spsk. hakket persille
                • 3 spsk. flydende honning
                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
                • Evt. 4 ½ spsk. hakket persille
              • Trin 3 af 13

                Skær hvert kyllingebryst ud i 4 stykker. Læg dem i en skål med kærnemælk.

                • 6 stk. kyllingebryst
                • 3 dl kærnemælk
              • Trin 4 af 13

                Kyllingestykkerne må gerne stå i kærnemælken i en time i køleskabet, men de kan også bruge dem med det samme.

              • Trin 5 af 13

                Skær roden af rødløgene, og pil beskidte yderblade af. Skrællen må gerne blive på, så rødløget ikke bliver for mørkt. Skær løgene i kvarte.

                • 6 mellemstore rødløg
              • Trin 6 af 13

                Vask græskarene rene i koldt vand. Flæk dem et af gangen på langs, og skrab kernerne ud med en ske. Skær græskarret ud i 8 lige store både.

                • 2-3 hokkaido-græskar
              • Trin 7 af 13

                Læg græskar på en bageplade med bagepapir sammen med de kvarte stykker af rødløg.

              • Trin 8 af 13

                Tænd ovnen på 175 grader. Sæt bagepladen ind, og bag rødløg og græskar i cirka 40 minutter, til græskar-stykkerne er møre. Stik en kniv i et stykke græskar, for at mærke, om de er færdige. Hvis det føles blødt at stikke i, er de møre og færdigbagte.

              • Trin 9 af 13

                Knus cornflakesene en lille smule med hænderne. Kom de knuste cornflakes i en skål. Kom paprika eller stødt chili og salt ned til cornflakesene.

                • 2 ¼ dl grove speltflakes eller fuldkornsflakes
                • 1 ½ tsk. paprika eller stødt chili
                • 1 ½ tsk. groft salt
              • Trin 10 af 13

                Læg bagepapir på en bageplade. Tag et kyllingestykke op af kærnemælken med to gafler, så der ikke er ret meget kærnemælk på kødet. Vend stykkerne på alle sider i cornflakes. Læg dem på bagepapiret. Vask hænder.

              • Trin 11 af 13

                Sæt ovnen på varmluft, eller skru op til 200 grader, og bag kyllingen i 15 minutter, mens grøntsagerne bager færdig.

              • Trin 12 af 13

                Rør ingredienserne til sennepsdippen sammen, og smag til med salt og peber.

                • 3 dl stærk sennep
                • 3 spsk. rapsolie
                • 4 ½ spsk. hakket persille
                • 3 spsk. flydende honning
                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 13 af 13

                Drys eventuelt retten med hakket persille. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Spis dine kyllingenuggets med bagt græskar, rødløg, sennepsdip og brød til. Velbekomme!

                • Evt. 4 ½ spsk. hakket persille
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                En nugget er et stykke kylling, som er bagt eller stegt indpakket i dej - eller som her pakket ind i en knasende blanding af cornflakes og krydderier. Det er ikke svært at lave sine egne nuggets. Så giv McDonald's konkurrence til stregen og lav lækre nuggets til aftensmad, eller tag dem med i madpakken. 

                Tip: Server lækre, hjemmelavede grovflutes til dine kyllingenuggets.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Kyllingenuggets:

                  • 6 stk. kyllingebryst/ kyllingefilet
                  • 3 dl kærnemælk
                  • 2 ¼ dl grove speltflakes eller fuldkornsflakes
                  • 1 ½ tsk. paprika eller stødt chili
                  • 1 ½ tsk. groft salt

                  Ovnbagte græskar og rødløg:

                  • 2-3 hokkaido-græskar
                  • 6 mellemstore rødløg

                  Sennepsdip:

                  • 3 dl stærk sennep
                  • 3 spsk. olie
                  • 4 ½ spsk. hakket persille
                  • 3 spsk. flydende honning
                  • ½ tsk. salt
                  • ½ tsk. peber

                  Drys:

                  • Evt. 4 ½ spsk. hakket persille

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 målebæger
                  • 1 sæt måleskeer
                  • 3 skåle mellem
                  • 2 store skarpe knive
                  • 2 skærebrætter
                  • 2 bageplader
                  • 2 stk. bagepapir
                  • 2 gafler
                  • 1 spiseske

                   

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Skær hvert kyllingebryst ud i 4 stykker. Læg dem i en skål med kærnemælk.
                  4. Kyllingestykkerne må gerne stå i kærnemælken i en time i køleskabet, men de kan også bruge dem med det samme.
                  5. Skær roden af rødløgene, og pil beskidte yderblade af. Skrællen må gerne blive på, så rødløget ikke bliver for mørkt. Skær løgene i kvarte.
                  6. Vask græskarene rene i koldt vand. Flæk dem et af gangen på langs, og skrab kernerne ud med en ske. Skær græskarret ud i 8 lige store både.
                  7. Læg græskar på en bageplade med bagepapir sammen med de kvarte stykker af rødløg.
                  8. Tænd ovnen på 175 grader. Sæt bagepladen ind, og bag rødløg og græskar i cirka 40 minutter, til græskar-stykkerne er møre. Stik en kniv i et stykke græskar, for at mærke, om de er færdige. Hvis det føles blødt at stikke i, er de møre og færdigbagte.
                  9. Knus cornflakesene en lille smule med hænderne. Kom de knuste cornflakes i en skål. Kom paprika eller stødt chili og salt ned til cornflakesene.
                  10. Læg bagepapir på en bageplade. Tag et kyllingestykke op af kærnemælken med to gafler, så der ikke er ret meget kærnemælk på kødet. Vend stykkerne på alle sider i cornflakes. Læg dem på bagepapiret. Vask hænder.
                  11. Sæt ovnen på varmluft, eller skru op til 200 grader, og bag kyllingen i 15 minutter, mens grøntsagerne bager færdig.
                  12. Rør ingredienserne til sennepsdippen sammen, og smag til med salt og peber.
                  13. Drys eventuelt retten med hakket persille. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Spis dine kyllingenuggets med bagt græskar, rødløg, sennepsdip og brød til. Velbekomme!