Kyllingenuggets

Kyllingenuggets

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Chicken nuuuuggets, boooo yeah. McDonalds go home. Du kan lave dine egne nuggets på no time. En skill som helt sikkert giver street credit på en grå eftermiddag.

        Tip: Servér sprøde nuggets med en grøn salat og din yndlingsdip. Og lav hellere en stor portion, så du ikke løber tør for hurtigt ;)

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1513 kJ / 362 kcal
        • Protein: 32 %
        • Kulhydrat: 12 %
        • Fedt: 56 %
        • Heraf mættet fedt: 3,3 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 8

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 8

        Find alle ingredienserne frem.

        • 2 kyllingebryst-filéter
        • 4 spsk. sesamfrø
        • 3 spsk. rasp, gerne fuldkorn
        • ½ tsk. paprika
        • ½ tsk. salt
        • 1 spsk. olie til stegning
      • Trin 3 af 8

        Tag et skærebræt og en kniv. Skær kyllingefileterne i store, firkantede stykker på cirka 3 x 3 centimeter.

        • 2 kyllingebryst-filéter
      • Trin 4 af 8

        Kom sesamfrø, rasp, paprika og salt i en dyb tallerken, og bland det sammen.

        • 4 spsk. sesamfrø
        • 3 spsk. rasp, gerne fuldkorn
        • ½ tsk. paprika
        • ½ tsk. salt
      • Trin 5 af 8

        Vend kyllingestykkerne i sesam-raspblandingen.

      • Trin 6 af 8

        Læg kyllingestykkerne på stegepanden, og steg dem på den ene side i cirka 3 minutter.

      • Trin 7 af 8

        Vend kyllingestykkerne, og kom igen ½ spiseske olie på stegepanden. Vip stegepanden lidt op og ned, så olien fordeler sig. Steg kyllingestykkerne på alle sider, så de bliver sprøde hele vejen rundt. De skal have cirka 2-3 minutter på hver side.

      • Trin 8 af 8

        Servér med en bulgursalat, eller gem dine nuggets til madpakken.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Chicken nuuuuggets, boooo yeah. McDonalds go home. Du kan lave dine egne nuggets på no time. En skill som helt sikkert giver street credit på en grå eftermiddag.

        Tip: Servér sprøde nuggets med en grøn salat og din yndlingsdip. Og lav hellere en stor portion, så du ikke løber tør for hurtigt ;)

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 kyllingebryst-filéter
          • 4 spsk. sesamfrø
          • 3 spsk. rasp, gerne fuldkorn
          • ½ tsk. paprika
          • ½ tsk. salt
          • 1 spsk. olie til stegning

           

          Køkkenredskaber

          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 dyb tallerken
          • 1 stegepande
          • 1 spatel

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tag et skærebræt og en kniv. Skær kyllingefileterne i store, firkantede stykker på cirka 3 x 3 centimeter.
          4. Kom sesamfrø, rasp, paprika og salt i en dyb tallerken, og bland det sammen.
          5. Vend kyllingestykkerne i sesam-raspblandingen.
          6. Læg kyllingestykkerne på stegepanden, og steg dem på den ene side i cirka 3 minutter.
          7. Vend kyllingestykkerne, og kom igen ½ spiseske olie på stegepanden. Vip stegepanden lidt op og ned, så olien fordeler sig. Steg kyllingestykkerne på alle sider, så de bliver sprøde hele vejen rundt. De skal have cirka 2-3 minutter på hver side.
          8. Servér med en bulgursalat, eller gem dine nuggets til madpakken.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Chicken nuuuuggets, boooo yeah. McDonalds go home. Du kan lave dine egne nuggets på no time. En skill som helt sikkert giver street credit på en grå eftermiddag.

            Tip: Servér sprøde nuggets med en grøn salat og din yndlingsdip. Og lav hellere en stor portion, så du ikke løber tør for hurtigt ;)

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1513 kJ / 362 kcal
            • Protein: 32 %
            • Kulhydrat: 12 %
            • Fedt: 56 %
            • Heraf mættet fedt: 3,3 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 9

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 9

            Find alle ingredienserne frem.

            • 4 kyllingebryst-filéter
            • 8 spsk. sesamfrø
            • 6 spsk. rasp, gerne fuldkorn
            • 1 tsk. paprika
            • 1 tsk. salt
            • 2 spsk. olie til stegning
          • Trin 3 af 9

            Tag et skærebræt og en kniv. Skær kyllingefileterne i store, firkantede stykker på cirka 3 x 3 centimeter.

            • 4 kyllingebryst-filéter
          • Trin 4 af 9

            Kom sesamfrø, rasp, paprika og salt i en dyb tallerken, og bland det sammen.

            • 8 spsk. sesamfrø
            • 6 spsk. rasp, gerne fuldkorn
            • 1 tsk. paprika
            • 1 tsk. salt
          • Trin 5 af 9

            Vend kyllingestykkerne i sesam-raspblandingen.

          • Trin 6 af 9

            Tag en stegepande. Kom 1 spiseske olie på, og varm den op til middel varme.

            • 2 spsk. olie til stegning
          • Trin 7 af 9

            Læg kyllingestykkerne på stegepanden, og steg dem på den ene side i cirka 3 minutter.

          • Trin 8 af 9

            Vend kyllingestykkerne, og kom igen 1 spiseske olie på stegepanden. Vip stegepanden lidt op og ned, så olien fordeler sig. Steg kyllingestykkerne på alle sider, så de bliver sprøde hele vejen rundt. De skal have cirka 2-3 minutter på hver side.

          • Trin 9 af 9

            Servér med en bulgursalat, eller gem dine nuggets til madpakken.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Chicken nuuuuggets, boooo yeah. McDonalds go home. Du kan lave dine egne nuggets på no time. En skill som helt sikkert giver street credit på en grå eftermiddag.

            Tip: Servér sprøde nuggets med en grøn salat og din yndlingsdip. Og lav hellere en stor portion, så du ikke løber tør for hurtigt ;)

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 4 kyllingebryst-filéter
              • 8 spsk. sesamfrø
              • 6 spsk. rasp, gerne fuldkorn
              • 1 tsk. paprika
              • 1 tsk. salt
              • 2 spsk. olie til stegning

               

              Køkkenredskaber

              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 dyb tallerken
              • 1 stegepande
              • 1 spatel

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Tag et skærebræt og en kniv. Skær kyllingefileterne i store, firkantede stykker på cirka 3 x 3 centimeter.
              4. Kom sesamfrø, rasp, paprika og salt i en dyb tallerken, og bland det sammen.
              5. Vend kyllingestykkerne i sesam-raspblandingen.
              6. Tag en stegepande. Kom 1 spiseske olie på, og varm den op til middel varme.
              7. Læg kyllingestykkerne på stegepanden, og steg dem på den ene side i cirka 3 minutter.
              8. Vend kyllingestykkerne, og kom igen 1 spiseske olie på stegepanden. Vip stegepanden lidt op og ned, så olien fordeler sig. Steg kyllingestykkerne på alle sider, så de bliver sprøde hele vejen rundt. De skal have cirka 2-3 minutter på hver side.
              9. Servér med en bulgursalat, eller gem dine nuggets til madpakken.
              10. Tag en stegepande. Kom ½ spiseske olie på, og varm den op til middel varme.
            • Trin 2 af 2

              Tag en stegepande. Kom ½ spiseske olie på, og varm den op til middel varme.

              • 1 spsk. olie til stegning
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Chicken nuuuuggets, boooo yeah. McDonalds go home. Du kan lave dine egne nuggets på no time. En skill som helt sikkert giver street credit på en grå eftermiddag.

                Tip: Servér sprøde nuggets med en grøn salat og din yndlingsdip. Og lav hellere en stor portion, så du ikke løber tør for hurtigt ;)

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1513 kJ / 362 kcal
                • Protein: 32 %
                • Kulhydrat: 12 %
                • Fedt: 56 %
                • Heraf mættet fedt: 3,3 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 9

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 9

                Find alle ingredienserne frem.

                • 6 kyllingebryst-filéter
                • 12 spsk. sesamfrø
                • 9 spsk. rasp, gerne fuldkorn
                • 1 ½ tsk. paprika
                • 1 ½ tsk. salt
                • 3 spsk. olie til stegning
              • Trin 3 af 9

                Tag et skærebræt og en kniv. Skær kyllingefileterne i store, firkantede stykker på cirka 3 x 3 centimeter.

                • 6 kyllingebryst-filéter
              • Trin 4 af 9

                Kom sesamfrø, rasp, paprika og salt i en dyb tallerken, og bland det sammen.

                • 12 spsk. sesamfrø
                • 9 spsk. rasp, gerne fuldkorn
                • 1 ½ tsk. paprika
                • 1 ½ tsk. salt
              • Trin 5 af 9

                Vend kyllingestykkerne i sesam-raspblandingen.

              • Trin 6 af 9

                Tag en stegepande. Kom 1 ½ spiseske olie på, og varm den op til middel varme.

                • 3 spsk. olie til stegning
              • Trin 7 af 9

                Læg kyllingestykkerne på stegepanden, og steg dem på den ene side i cirka 3 minutter.

              • Trin 8 af 9

                Vend kyllingestykkerne, og kom igen 1 ½ spiseske olie på stegepanden. Vip stegepanden lidt op og ned, så olien fordeler sig. Steg kyllingestykkerne på alle sider, så de bliver sprøde hele vejen rundt. De skal have cirka 2-3 minutter på hver side.

              • Trin 9 af 9

                Servér med en bulgursalat, eller gem dine nuggets til madpakken.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Chicken nuuuuggets, boooo yeah. McDonalds go home. Du kan lave dine egne nuggets på no time. En skill som helt sikkert giver street credit på en grå eftermiddag.

                Tip: Servér sprøde nuggets med en grøn salat og din yndlingsdip. Og lav hellere en stor portion, så du ikke løber tør for hurtigt ;)

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 6 kyllingebryst-filéter
                  • 12 spsk. sesamfrø
                  • 9 spsk. rasp, gerne fuldkorn
                  • 1 ½ tsk. paprika
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 3 spsk. olie til stegning

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 dyb tallerken
                  • 1 stegepande
                  • 1 spatel

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tag et skærebræt og en kniv. Skær kyllingefileterne i store, firkantede stykker på cirka 3 x 3 centimeter.
                  4. Kom sesamfrø, rasp, paprika og salt i en dyb tallerken, og bland det sammen.
                  5. Vend kyllingestykkerne i sesam-raspblandingen.
                  6. Tag en stegepande. Kom 1 ½ spiseske olie på, og varm den op til middel varme.
                  7. Læg kyllingestykkerne på stegepanden, og steg dem på den ene side i cirka 3 minutter.
                  8. Vend kyllingestykkerne, og kom igen 1 ½ spiseske olie på stegepanden. Vip stegepanden lidt op og ned, så olien fordeler sig. Steg kyllingestykkerne på alle sider, så de bliver sprøde hele vejen rundt. De skal have cirka 2-3 minutter på hver side.
                  9. Servér med en bulgursalat, eller gem dine nuggets til madpakken.