Kyllingenuggets

Kyllingenuggets

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Chicken nuuuuggets, boooo yeah. McDonalds go home. Du kan lave dine egne nuggets på no time. En skill som helt sikkert giver street credit på en grå eftermiddag.

        Tip: Servér sprøde nuggets med Pommes frites og din yndlingsdip. Og lav hellere en stor portion, så du ikke løber tør for hurtigt ;)

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1513 kJ / 362 kcal
        • Protein: 32 %
        • Kulhydrat: 12 %
        • Fedt: 56 %
        • Heraf mættet fedt: 3,3 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 12

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 12

        Find alle ingredienserne frem.

        • 2 kyllingebryst-filéter
        • 1 ½ spsk. sesamfrø
        • 5 spsk. rasp, gerne fuldkorn
        • ½ tsk. paprika
        • ½ tsk. salt
        • 1 æg 
        • 1 knivspids salt
        • 2 spsk. olie til stegning
      • Trin 3 af 12

        Skær kyllingefileterne i store, firkantede stykker på cirka 3 x 3 centimeter.

        • 2 kyllingebryst-filéter
      • Trin 4 af 12

        Kom sesamfrø, rasp, paprika og salt i en dyb tallerken, og bland det sammen.

        • 1 ½ spsk. sesamfrø
        • 5 spsk. rasp, gerne fuldkorn
        • ½ tsk. paprika
        • ½ tsk. salt
      • Trin 5 af 12

        Slå et æg ud i en kop. Kom derefter ægget op i en dyb tallerken. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller. Kom salt ved ægget og pisk det sammen med en gaffel.

        • 1 æg 
        • 1 knivspids salt
      • Trin 6 af 12

        Vend kyllingestykkerne i sesam-raspblandingen.

      • Trin 7 af 12

        Vend dem derefter op i ægge blandingen.

      • Trin 8 af 12

        Vend det igen i sesam-raspblandingen så dine nuggets har dobbeltpanering.

      • Trin 9 af 12

        Kom 1 spiseske olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.

        • 1 spsk. olie
      • Trin 10 af 12

        Læg kyllingestykkerne på stegepanden, og steg dem på den ene side i cirka 3 minutter.

      • Trin 11 af 12

        Vend kyllingestykkerne, og kom igen 1 spiseske olie på stegepanden. Vip stegepanden lidt op og ned, så olien fordeler sig. Steg kyllingestykkerne på alle sider, så de bliver sprøde hele vejen rundt. De skal have cirka 2-3 minutter på hver side.

      • Trin 12 af 12

        Servér med sursød-sovs og pommes frittes, eller gem dine nuggets til madpakken.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Chicken nuuuuggets, boooo yeah. McDonalds go home. Du kan lave dine egne nuggets på no time. En skill som helt sikkert giver street credit på en grå eftermiddag.

        Tip: Servér sprøde nuggets med Pommes frites og din yndlingsdip. Og lav hellere en stor portion, så du ikke løber tør for hurtigt ;)

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 kyllingebryst-filéter
          • 1 ½ spsk. sesamfrø
          • 5 spsk. rasp, gerne fuldkorn
          • ½ tsk. paprika
          • ½ tsk. salt
          • 1 æg 
          • 1 knivspids salt
          • 2 spsk. olie til stegning

           

          Køkkenredskaber

          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 2 dybe tallerkner
          • 1 kop 
          • 1 gaffel
          • 1 stegepande
          • 1 spatel

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skær kyllingefileterne i store, firkantede stykker på cirka 3 x 3 centimeter.
          4. Kom sesamfrø, rasp, paprika og salt i en dyb tallerken, og bland det sammen.
          5. Slå et æg ud i en kop. Kom derefter ægget op i en dyb tallerken. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller. Kom salt ved ægget og pisk det sammen med en gaffel.
          6. Vend kyllingestykkerne i sesam-raspblandingen.
          7. Vend dem derefter op i ægge blandingen.
          8. Vend det igen i sesam-raspblandingen så dine nuggets har dobbeltpanering.
          9. Kom 1 spiseske olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
          10. Læg kyllingestykkerne på stegepanden, og steg dem på den ene side i cirka 3 minutter.
          11. Vend kyllingestykkerne, og kom igen 1 spiseske olie på stegepanden. Vip stegepanden lidt op og ned, så olien fordeler sig. Steg kyllingestykkerne på alle sider, så de bliver sprøde hele vejen rundt. De skal have cirka 2-3 minutter på hver side.
          12. Servér med sursød-sovs og pommes frittes, eller gem dine nuggets til madpakken.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Chicken nuuuuggets, boooo yeah. McDonalds go home. Du kan lave dine egne nuggets på no time. En skill som helt sikkert giver street credit på en grå eftermiddag.

            Tip: Servér sprøde nuggets med Pommes frites og din yndlingsdip. Og lav hellere en stor portion, så du ikke løber tør for hurtigt ;)

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1513 kJ / 362 kcal
            • Protein: 32 %
            • Kulhydrat: 12 %
            • Fedt: 56 %
            • Heraf mættet fedt: 3,3 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 12

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 12

            Find alle ingredienserne frem.

            • 4 kyllingebryst-filéter
            • 3 spsk. sesamfrø
            • 10 spsk. rasp, gerne fuldkorn
            • 1 tsk. paprika
            • 1 tsk. salt
            • 1 æg
            • 1 knivspids salt
            • 2 spsk. olie til stegning
          • Trin 3 af 12

            Skær kyllingefileterne i store, firkantede stykker på cirka 3 x 3 centimeter.

            • 4 kyllingebryst-filéter
          • Trin 4 af 12

            Kom sesamfrø, rasp, paprika og salt i en dyb tallerken, og bland det sammen.

            • 3 spsk. sesamfrø
            • 10 spsk. rasp, gerne fuldkorn
            • 1 tsk. paprika
            • 1 tsk. salt
          • Trin 5 af 12

            Slå et æg ud i en kop. Kom derefter ægget op i en dyb tallerken. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller. Kom salt ved ægget og pisk det sammen med en gaffel.

            • 1 æg 
            • 1 knivspids salt
          • Trin 6 af 12

            Vend kyllingestykkerne i sesam-raspblandingen.

          • Trin 7 af 12

            Vend dem derefter op i ægge blandingen.

          • Trin 8 af 12

            Vend det igen i sesam-raspblandingen så dine nuggets har dobbeltpanering.

          • Trin 9 af 12

            Kom 1 spiseske olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.

            • 2 spsk. olie til stegning
          • Trin 10 af 12

            Læg kyllingestykkerne på stegepanden, og steg dem på den ene side i cirka 3 minutter.

          • Trin 11 af 12

            Vend kyllingestykkerne, og kom igen 1 spiseske olie på stegepanden. Vip stegepanden lidt op og ned, så olien fordeler sig. Steg kyllingestykkerne på alle sider, så de bliver sprøde hele vejen rundt. De skal have cirka 2-3 minutter på hver side.

          • Trin 12 af 12

            Servér med sursød-sovs og pommes frittes, eller gem dine nuggets til madpakken.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Chicken nuuuuggets, boooo yeah. McDonalds go home. Du kan lave dine egne nuggets på no time. En skill som helt sikkert giver street credit på en grå eftermiddag.

            Tip: Servér sprøde nuggets med Pommes frites og din yndlingsdip. Og lav hellere en stor portion, så du ikke løber tør for hurtigt ;)

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 4 kyllingebryst-filéter
              • 3 spsk. sesamfrø
              • 10 spsk. rasp, gerne fuldkorn
              • 1 tsk. paprika
              • 1 tsk. salt
              • 1 æg 
              • 1 knivspids salt
              • 2 spsk. olie til stegning

               

              Køkkenredskaber

              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 2 dybe tallerkner
              • 1 kop 
              • 1 gaffel
              • 1 stegepande
              • 1 spatel

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skær kyllingefileterne i store, firkantede stykker på cirka 3 x 3 centimeter.
              4. Kom sesamfrø, rasp, paprika og salt i en dyb tallerken, og bland det sammen.
              5. Slå et æg ud i en kop. Kom derefter ægget op i en dyb tallerken. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller. Kom salt ved ægget og pisk det sammen med en gaffel.
              6. Vend kyllingestykkerne i sesam-raspblandingen.
              7. Vend dem derefter op i ægge blandingen.
              8. Vend det igen i sesam-raspblandingen så dine nuggets har dobbeltpanering.
              9. Kom 1 spiseske olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
              10. Læg kyllingestykkerne på stegepanden, og steg dem på den ene side i cirka 3 minutter.
              11. Vend kyllingestykkerne, og kom igen 1 spiseske olie på stegepanden. Vip stegepanden lidt op og ned, så olien fordeler sig. Steg kyllingestykkerne på alle sider, så de bliver sprøde hele vejen rundt. De skal have cirka 2-3 minutter på hver side.
              12. Servér med sursød-sovs og pommes frittes, eller gem dine nuggets til madpakken.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Chicken nuuuuggets, boooo yeah. McDonalds go home. Du kan lave dine egne nuggets på no time. En skill som helt sikkert giver street credit på en grå eftermiddag.

                Tip: Servér sprøde nuggets med Pommes frites og din yndlingsdip. Og lav hellere en stor portion, så du ikke løber tør for hurtigt ;)

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1513 kJ / 362 kcal
                • Protein: 32 %
                • Kulhydrat: 12 %
                • Fedt: 56 %
                • Heraf mættet fedt: 3,3 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 12

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 12

                Find alle ingredienserne frem.

                • 6 kyllingebryst-filéter
                • 12 spsk. sesamfrø
                • 9 spsk. rasp, gerne fuldkorn
                • 1 ½ tsk. paprika
                • 1 ½ tsk. salt
                • 3 spsk. olie til stegning
              • Trin 3 af 12

                Skær kyllingefileterne i store, firkantede stykker på cirka 3 x 3 centimeter.

                • 6 kyllingebryst-filéter
              • Trin 4 af 12

                Kom sesamfrø, rasp, paprika og salt i en dyb tallerken, og bland det sammen.

                • 5 spsk. sesamfrø
                • 15 spsk. rasp, gerne fuldkorn
                • 1 ½ tsk. paprika
                • 1 ½ tsk. salt
              • Trin 5 af 12

                Slå et æg ud i en kop. Kom derefter ægget op i en dyb tallerken. Fortsæt på samme måde med det andet æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller. Kom salt ved ægget og pisk det sammen med en gaffel.

                • 2 æg 
                • 1 knivspids salt
              • Trin 6 af 12

                Vend kyllingestykkerne i sesam-raspblandingen.

              • Trin 7 af 12

                Vend dem derefter op i ægge blandingen.

              • Trin 8 af 12

                Vend det igen i sesam-raspblandingen så dine nuggets har dobbeltpanering.

                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 9 af 12

                Kom 1 ½ spiseske olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.

                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 10 af 12

                Læg kyllingestykkerne på stegepanden, og steg dem på den ene side i cirka 3 minutter.

              • Trin 11 af 12

                Vend kyllingestykkerne, og kom igen 1 ½ spiseske olie på stegepanden. Vip stegepanden lidt op og ned, så olien fordeler sig. Steg kyllingestykkerne på alle sider, så de bliver sprøde hele vejen rundt. De skal have cirka 2-3 minutter på hver side.

                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 12 af 12

                Servér med sursød-sovs og pommes frittes, eller gem dine nuggets til madpakken.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Chicken nuuuuggets, boooo yeah. McDonalds go home. Du kan lave dine egne nuggets på no time. En skill som helt sikkert giver street credit på en grå eftermiddag.

                Tip: Servér sprøde nuggets med Pommes frites og din yndlingsdip. Og lav hellere en stor portion, så du ikke løber tør for hurtigt ;)

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 6 kyllingebryst-filéter
                  • 5 spsk. sesamfrø
                  • 15 spsk. rasp, gerne fuldkorn
                  • 1 ½ tsk. paprika
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 2 æg 
                  • 1 knivspids salt
                  • 3 spsk. olie til stegning

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 2 dybe tallerkner
                  • 1 kop
                  • 1 gaffel
                  • 1 stegepande
                  • 1 spatel

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skær kyllingefileterne i store, firkantede stykker på cirka 3 x 3 centimeter.
                  4. Kom sesamfrø, rasp, paprika og salt i en dyb tallerken, og bland det sammen.
                  5. Slå et æg ud i en kop. Kom derefter ægget op i en dyb tallerken. Fortsæt på samme måde med det andet æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller. Kom salt ved ægget og pisk det sammen med en gaffel.
                  6. Vend kyllingestykkerne i sesam-raspblandingen.
                  7. Vend dem derefter op i ægge blandingen.
                  8. Vend det igen i sesam-raspblandingen så dine nuggets har dobbeltpanering.
                  9. Kom 1 ½ spiseske olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
                  10. Læg kyllingestykkerne på stegepanden, og steg dem på den ene side i cirka 3 minutter.
                  11. Vend kyllingestykkerne, og kom igen 1 ½ spiseske olie på stegepanden. Vip stegepanden lidt op og ned, så olien fordeler sig. Steg kyllingestykkerne på alle sider, så de bliver sprøde hele vejen rundt. De skal have cirka 2-3 minutter på hver side.
                  12. Servér med sursød-sovs og pommes frittes, eller gem dine nuggets til madpakken.