Kyllingedeller med græskar-røsti

Kyllingedeller med græskar-røsti

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Røsti er små pandekager af revet kartoffel - og her er der også revet græskar i, og det er super lækkert! Servér dem med hjemmelavede kyllingedeller. Og gem lige et par stykker til madpakken dagen efter.

        Opskriften giver 6-9 kyllingedeller.

        Energi-indhold pr. portion
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 21

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 21

        Find alle ingredienserne frem.

        Kyllingedeller:

        • 200 g hakket kyllingekød
        • ¾ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber
        • ½ æg
        • ¼ squash (ca. 70 g)
        • ½ løg
        • 1 fed hvidløg
        • 1 ½ spsk. mel
        • ½ spsk. olie til stegning

        Græskar-røsti:

        • ½ løg
        • ¼ rød chili
        • ½ sød kartoffel (ca. 175 g)
        • ½ butternut-græskar (ca. 150 g uden frø)
        • 1 æg
        • ¾ dl. grahamsmel
        • 38 g revet ost
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • 1 tsk smør
      • Trin 3 af 21

        Kyllingedeller: Kom hakket kyllingekød, salt og peber i en skål, og rør det godt sammen.

        • 200 g hakket kyllingekød
        • ¾ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber

         

      • Trin 4 af 21

        Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld halvdelen op i skålen. Vask hænder.

        • ½ æg

         

      • Trin 5 af 21

        Skyl squashen, og riv den på den grove side af et rivejern.

        • ¼ squash (ca. 70 g)
      • Trin 6 af 21

        Pil, og hak løg og hvidløg. Kom det op i skålen til kødet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ½ løg
        • 1 fed hvidløg
      • Trin 7 af 21

        Kom squash, løg, hvidløg og mel i skålen, og rør det sammen til en fars.

        • 1 ½ spsk. mel
      • Trin 8 af 21

        Form farsen til kyllingedeller med en ske og din hånd.

      • Trin 9 af 21

        Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.

        • ½ spsk. olie til stegning

         

      • Trin 10 af 21

        Læg kyllingedellerne på stegepanden, og steg dem i cirka 15 minutter. Vend dem ind i mellem med en spatel.

      • Trin 11 af 21

        Græskar-røsti: Pil, og hak løget fint.

        • ½ løg

         

      • Trin 12 af 21

        Skær chilien over. Fjern frøene. Hak chilien fint. Vask hænder, når du har rørt ved chili. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

        • ¼ rød chili

         

      • Trin 13 af 21

        Skræl den søde kartoffel. Riv den på den grove side af rivejernet.

        • ½ sød kartoffel (ca. 175 g)
      • Trin 14 af 21

        Skyl butternut-græskarret grundigt. Skær det midt over og fjern frøene. Skær begge halvdele i fire stykker. Riv stykkerne på den grove side af rivejernet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du river græskar på et rivejern.

        • ½ butternut-græskar (ca. 150 g uden frø)
      • Trin 15 af 21

        Kom butternut- græskar, løg, chili og sød kartoffel i en skål.

      • Trin 16 af 21

        Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det op i skålen til græskar-blandingen. Vask hænder.

        • 1 æg

         

      • Trin 17 af 21

        Kom grahamsmel, revet ost, salt og peber i skålen. Rør det hele godt sammen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • ¾ dl. grahamsmel
        • 38 g revet ost
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 18 af 21

        Kom smør på en stegepande, og varm den op til middel varme. Når smørret stopper med at bruse, er stegepanden varm.

        • 1 tsk. smør

         

      • Trin 19 af 21

        Tag en spiseskefuld græskar-blanding. Tryk den sammen med hænderne og læg den på stegepanden. Mas den flad med en spatel. Gentag, indtil du har brugt hele græskar-blandingen.

      • Trin 20 af 21

        Steg dine rösti i cirka 4 minutter på hver side. Vend dem et par gange undervejs.

      • Trin 21 af 21

        Server kyllingedeller og græskar-røsti med en grøn salat.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Røsti er små pandekager af revet kartoffel - og her er der også revet græskar i, og det er super lækkert! Servér dem med hjemmelavede kyllingedeller. Og gem lige et par stykker til madpakken dagen efter.

        Opskriften giver 6-9 kyllingedeller.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Kyllingedeller:

          • 200 g hakket kyllingekød
          • ¾ tsk. salt
          • ¼ tsk. peber
          • ½ æg
          • ¼ squash (ca. 70 g)
          • ½ løg
          • 1 fed hvidløg
          • 1 ½ spsk. mel
          • ½ spsk. olie til stegning

          Græskar-røsti:

          • ½ løg
          • ¼ rød chili
          • ½ sød kartoffel (ca. 175 g)
          • ½ butternut-græskar (ca. 150 g uden frø)
          • 1 æg
          • ¾ dl. grahamsmel
          • 38 g revet ost
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knivspids peber
          • 1 tsk smør

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 teske
          • 1 spiseske
          • 3 store skåle
          • 2 røreskeer
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 rivejern
          • 2 kopper
          • 1 tallerken
          • 2 stegepander
          • 2 spatler
          • 1 rent viskestykke

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Kyllingedeller: Kom hakket kyllingekød, salt og peber i en skål, og rør det godt sammen.
          4. Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld halvdelen op i skålen. Vask hænder.
          5. Skyl squashen, og riv den på den grove side af et rivejern.
          6. Pil, og hak løg og hvidløg. Kom det op i skålen til kødet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
          7. Kom squash, løg, hvidløg og mel i skålen, og rør det sammen til en fars.
          8. Form farsen til kyllingedeller med en ske og din hånd.
          9. Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
          10. Læg kyllingedellerne på stegepanden, og steg dem i cirka 15 minutter. Vend dem ind i mellem med en spatel.
          11. Græskar-røsti: Pil, og hak løget fint.
          12. Skær chilien over. Fjern frøene. Hak chilien fint. Vask hænder, når du har rørt ved chili. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
          13. Skræl den søde kartoffel. Riv den på den grove side af rivejernet.
          14. Skyl butternut-græskarret grundigt. Skær det midt over og fjern frøene. Skær begge halvdele i fire stykker. Riv stykkerne på den grove side af rivejernet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du river græskar på et rivejern.
          15. Kom butternut- græskar, løg, chili og sød kartoffel i en skål.
          16. Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det op i skålen til græskar-blandingen. Vask hænder.
          17. Kom grahamsmel, revet ost, salt og peber i skålen. Rør det hele godt sammen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          18. Kom smør på en stegepande, og varm den op til middel varme. Når smørret stopper med at bruse, er stegepanden varm.
          19. Tag en spiseskefuld græskar-blanding. Tryk den sammen med hænderne og læg den på stegepanden. Mas den flad med en spatel. Gentag, indtil du har brugt hele græskar-blandingen.
          20. Steg dine rösti i cirka 4 minutter på hver side. Vend dem et par gange undervejs.
          21. Server kyllingedeller og græskar-røsti med en grøn salat.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Røsti er små pandekager af revet kartoffel - og her er der også revet græskar i, og det er super lækkert! Servér dem med hjemmelavede kyllingedeller. Og gem lige et par stykker til madpakken dagen efter.

            Opskriften giver 12-15 kyllingedeller.

            Energi-indhold pr. portion
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 21

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 21

            Find alle ingredienserne frem.

            Kyllingedeller:

            • 400 g. hakket kyllingekød
            • 1 ½ tsk. salt
            • ½ tsk. peber
            • 1 æg
            • ½ squash (ca. 140 g.)
            • 1 løg
            • 2 fed hvidløg
            • 3 spsk. mel
            • 1 spsk. olie til stegning

            Græskar-røsti:

            • 1 løg
            • ½ rød chili
            • 1 sød kartoffel (ca. 350 g.)
            • 1 butternut-græskar (ca. 300 g. uden frø)
            • 2 æg
            • 1 ½ dl. grahamsmel
            • 75 g. revet ost
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 1 tsk. smør
          • Trin 3 af 21

            Kyllingedeller: Kom hakket kyllingekød, salt og peber i en skål, og rør det godt sammen.

            • 400 g. hakket kyllingekød
            • 1 ½ tsk. salt
            • ½ tsk. peber
          • Trin 4 af 21

            Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det op i skålen. Vask hænder.

            • 1 æg
          • Trin 5 af 21

            Skyl squashen, og riv den på den grove side af et rivejern.

            • ½ squash (ca. 140 g.)
          • Trin 6 af 21

            Pil, og hak løg og hvidløg. Kom det op i skålen til kødet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 1 løg
            • 2 fed hvidløg
          • Trin 7 af 21

            Kom squash, løg, hvidløg og mel i skålen, og rør det sammen til en fars.

            • 3 spsk. mel
          • Trin 8 af 21

            Form farsen til kyllingedeller med en ske og din hånd.

          • Trin 9 af 21

            Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.

            • 1 spsk. olie til stegning
          • Trin 10 af 21

            Læg kyllingedellerne på stegepanden, og steg dem i cirka 15 minutter. Vend dem ind i mellem med en spatel.

          • Trin 11 af 21

            Græskar-røsti: Pil, og hak løget fint.

            • 1 løg
          • Trin 12 af 21

            Skær chilien over. Fjern frøene. Hak chilien fint. Vask hænder, når du har rørt ved chili. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

            • ½ rød chili
          • Trin 13 af 21

            Skræl den søde kartoffel. Riv den på den grove side af rivejernet.

            • 1 sød kartoffel (ca. 350 g.)
          • Trin 14 af 21

            Skyl butternut-græskarret grundigt. Skær det midt over og fjern frøene. Skær begge halvdele i fire stykker. Riv stykkerne på den grove side af rivejernet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du river græskar på et rivejern.

            • 1 butternut-græskar (ca. 300 g. uden frø)
          • Trin 15 af 21

            Kom butternut- græskar, løg, chili og sød kartoffel i en skål.

          • Trin 16 af 21

            Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det op i skålen til græskar-blandingen. Gentag med det andet æg. Vask hænder.

            • 2 æg
          • Trin 17 af 21

            Kom grahamsmel, revet ost, salt og peber i skålen. Rør det hele godt sammen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • 1 ½ dl. grahamsmel
            • 75 g. revet ost
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 18 af 21

            Kom smør på en stegepande, og varm den op til middel varme. Når smørret stopper med at bruse, er stegepanden varm.

            • 1 tsk. smør
          • Trin 19 af 21

            Tag en spiseskefuld græskar-blanding. Tryk den sammen med hænderne og læg den på stegepanden. Mas den flad med en spatel. Gentag, indtil du har brugt hele græskar-blandingen.

          • Trin 20 af 21

            Steg dine rösti i cirka 4 minutter på hver side. Vend dem et par gange undervejs.

          • Trin 21 af 21

            Server kyllingedeller og græskar-røsti med en grøn salat.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Røsti er små pandekager af revet kartoffel - og her er der også revet græskar i, og det er super lækkert! Servér dem med hjemmelavede kyllingedeller. Og gem lige et par stykker til madpakken dagen efter.

            Opskriften giver 12-15 kyllingedeller.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Kyllingedeller:

              • 400 g. hakket kyllingekød
              • 1 ½ tsk. salt
              • ½ tsk. peber
              • 1 æg
              • ½ squash (ca. 140 g.)
              • 1 løg
              • 2 fed hvidløg
              • 3 spsk. mel
              • 1 spsk. olie til stegning

              Græskar-røsti:

              • 1 løg
              • ½ rød chili
              • 1 sød kartoffel (ca. 350 g.)
              • 1 butternut-græskar (ca. 300 g. uden frø)
              • 2 æg
              • 1 ½ dl. grahamsmel
              • 75 g. revet ost
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • 1 tsk. smør

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 teske
              • 1 spiseske
              • 3 store skåle
              • 2 røreskeer
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 rivejern
              • 2 kopper
              • 1 tallerken
              • 1 spiseske
              • 2 stegepander
              • 2 spatler
              • 1 rent viskestykke

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Kyllingedeller: Kom hakket kyllingekød, salt og peber i en skål, og rør det godt sammen.
              4. Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det op i skålen. Vask hænder.
              5. Skyl squashen, og riv den på den grove side af et rivejern.
              6. Pil, og hak løg og hvidløg. Kom det op i skålen til kødet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
              7. Kom squash, løg, hvidløg og mel i skålen, og rør det sammen til en fars.
              8. Form farsen til kyllingedeller med en ske og din hånd.
              9. Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
              10. Læg kyllingedellerne på stegepanden, og steg dem i cirka 15 minutter. Vend dem ind i mellem med en spatel.
              11. Græskar-røsti: Pil, og hak løget fint.
              12. Skær chilien over. Fjern frøene. Hak chilien fint. Vask hænder, når du har rørt ved chili. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
              13. Skræl den søde kartoffel. Riv den på den grove side af rivejernet.
              14. Skyl butternut-græskarret grundigt. Skær det midt over og fjern frøene. Skær begge halvdele i fire stykker. Riv stykkerne på den grove side af rivejernet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du river græskar på et rivejern.
              15. Kom butternut- græskar, løg, chili og sød kartoffel i en skål.
              16. Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det op i skålen til græskar-blandingen. Gentag med det andet æg. Vask hænder.
              17. Kom grahamsmel, revet ost, salt og peber i skålen. Rør det hele godt sammen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
              18. Kom smør på en stegepande, og varm den op til middel varme. Når smørret stopper med at bruse, er stegepanden varm.
              19. Tag en spiseskefuld græskar-blanding. Tryk den sammen med hænderne og læg den på stegepanden. Mas den flad med en spatel. Gentag, indtil du har brugt hele græskar-blandingen.
              20. Steg dine rösti i cirka 4 minutter på hver side. Vend dem et par gange undervejs.
              21. Server kyllingedeller og græskar-røsti med en grøn salat.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Røsti er små pandekager af revet kartoffel - og her er der også revet græskar i, og det er super lækkert! Servér dem med hjemmelavede kyllingedeller. Og gem lige et par stykker til madpakken dagen efter.

                Opskriften giver 18-21 kyllingedeller.

                Energi-indhold pr. portion
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 21

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 21

                Find alle ingredienserne frem.

                Kyllingedeller:

                • 600 g hakket kyllingekød
                • 2 ¼ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber
                • 1 ½ æg
                • ¾ squash (ca. 210 g)
                • 1 ½ løg
                • 3 fed hvidløg
                • 4 ½ spsk. mel
                • 1 ½ spsk. olie til stegning

                Græskar-røsti:

                • 1 ½ løg
                • ¾ rød chili
                • 1 ½ sød kartoffel (ca. 525 g)
                • 1 ½ butternut-græskar (ca. 450 g uden frø)
                • 3 æg
                • 2 ¼ dl. grahamsmel
                • 114 g revet ost
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • 2 tsk. smør
              • Trin 3 af 21

                Kyllingedeller: Kom hakket kyllingekød, salt og peber i en skål, og rør det godt sammen.

                • 600 g hakket kyllingekød
                • 2 ¼ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber
              • Trin 4 af 21

                Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det op i skålen. Gentag med det andet æg. Vask hænder.

                • 1 ½ æg

                 

              • Trin 5 af 21

                Skyl squashen, og riv den på den grove side af et rivejern.

                • ¾ squash (ca. 210 g)
              • Trin 6 af 21

                Pil, og hak løg og hvidløg. Kom det op i skålen til kødet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 1 ½ løg
                • 3 fed hvidløg

                 

              • Trin 7 af 21

                Kom squash, løg, hvidløg og mel i skålen, og rør det sammen til en fars.

                • 4 ½ spsk. mel

                 

              • Trin 8 af 21

                Form farsen til kyllingedeller med en ske og din hånd.

              • Trin 9 af 21

                Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.

                • 1 ½ spsk. olie til stegning
              • Trin 10 af 21

                Læg kyllingedellerne på stegepanden, og steg dem i cirka 15 minutter. Vend dem ind i mellem med en spatel.

              • Trin 11 af 21

                Græskar-røsti: Pil, og hak løget fint.

                • 1 ½ løg
              • Trin 12 af 21

                Skær chilien over. Fjern frøene. Hak chilien fint. Vask hænder, når du har rørt ved chili. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

                • ¾ rød chili

                 

              • Trin 13 af 21

                Skræl de søde kartofler. Riv dem på den grove side af rivejernet.

                • 1 ½ sød kartoffel (ca. 525 g)

                 

              • Trin 14 af 21

                Skyl butternut-græskarrene grundigt. Skær dem midt over og fjern frøene. Skær begge halvdele i fire stykker. Riv stykkerne på den grove side af rivejernet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du river græskar på et rivejern.

                • 1 ½ butternut-græskar (ca. 450 g uden frø)

                 

              • Trin 15 af 21

                Kom butternut- græskar, løg, chili og sød kartoffel i en skål.

              • Trin 16 af 21

                Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det op i skålen til græskar-blandingen. Gentag med de resterende æg. Vask hænder.

                • 3 æg

                 

              • Trin 17 af 21

                Kom grahamsmel, revet ost, salt og peber i skålen. Rør det hele godt sammen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • 2 ¼ dl. grahamsmel
                • 114 g revet ost
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 18 af 21

                Kom smør på en stegepande, og varm den op til middel varme. Når smørret stopper med at bruse, er stegepanden varm.

                • 2 tsk. smør

                 

              • Trin 19 af 21

                Tag en spiseskefuld græskar-blanding. Tryk den sammen med hænderne og læg den på stegepanden. Mas den flad med en spatel. Gentag, indtil du har brugt hele græskar-blandingen.

              • Trin 20 af 21

                Steg dine rösti i cirka 4 minutter på hver side. Vend dem et par gange undervejs.

              • Trin 21 af 21

                Server kyllingedeller og græskar-røsti med en grøn salat.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Røsti er små pandekager af revet kartoffel - og her er der også revet græskar i, og det er super lækkert! Servér dem med hjemmelavede kyllingedeller. Og gem lige et par stykker til madpakken dagen efter.

                Opskriften giver 18-21 kyllingedeller.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Kyllingedeller:

                  • 600 g hakket kyllingekød
                  • 2 ¼ tsk. salt
                  • ¾ tsk. peber
                  • 1 ½ æg
                  • ¾ squash (ca. 210 g)
                  • 1 ½ løg
                  • 3 fed hvidløg
                  • 4 ½ spsk. mel
                  • 1 ½ spsk. olie til stegning

                  Græskar-røsti:

                  • 1 ½ løg
                  • ¾ rød chili
                  • 1 ½ sød kartoffel (ca. 525 g)
                  • 1 ½ butternut-græskar (ca. 450 g uden frø)
                  • 3 æg
                  • 2 ¼ dl. grahamsmel
                  • 114 g revet ost
                  • ¾ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • 2 tsk. smør

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 teske
                  • 1 spiseske
                  • 3 store skåle
                  • 2 røreskeer
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 rivejern
                  • 2 kopper
                  • 1 tallerken
                  • 2 stegepander
                  • 2 spatler
                  • 1 rent viskestykke

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Kyllingedeller: Kom hakket kyllingekød, salt og peber i en skål, og rør det godt sammen.
                  4. Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det op i skålen. Gentag med det andet æg. Vask hænder.
                  5. Skyl squashen, og riv den på den grove side af et rivejern.
                  6. Pil, og hak løg og hvidløg. Kom det op i skålen til kødet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
                  7. Kom squash, løg, hvidløg og mel i skålen, og rør det sammen til en fars.
                  8. Form farsen til kyllingedeller med en ske og din hånd.
                  9. Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
                  10. Læg kyllingedellerne på stegepanden, og steg dem i cirka 15 minutter. Vend dem ind i mellem med en spatel.
                  11. Græskar-røsti: Pil, og hak løget fint.
                  12. Skær chilien over. Fjern frøene. Hak chilien fint. Vask hænder, når du har rørt ved chili. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
                  13. Skræl de søde kartofler. Riv dem på den grove side af rivejernet.
                  14. Skyl butternut-græskarrene grundigt. Skær dem midt over og fjern frøene. Skær begge halvdele i fire stykker. Riv stykkerne på den grove side af rivejernet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du river græskar på et rivejern.
                  15. Kom butternut- græskar, løg, chili og sød kartoffel i en skål.
                  16. Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det op i skålen til græskar-blandingen. Gentag med de resterende æg. Vask hænder.
                  17. Kom grahamsmel, revet ost, salt og peber i skålen. Rør det hele godt sammen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  18. Kom smør på en stegepande, og varm den op til middel varme. Når smørret stopper med at bruse, er stegepanden varm.
                  19. Tag en spiseskefuld græskar-blanding. Tryk den sammen med hænderne og læg den på stegepanden. Mas den flad med en spatel. Gentag, indtil du har brugt hele græskar-blandingen.
                  20. Steg dine rösti i cirka 4 minutter på hver side. Vend dem et par gange undervejs.
                  21. Server kyllingedeller og græskar-røsti med en grøn salat.