Kylling med sprødt skinke og ovnkartofler
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Intet farligt her! Ovnkartofler med top lækker dyppe-dressing, helt almindelige sprøde grøntsager og kylling i en lækker, sprød skinke-frakke. Det lyder da lækkert, hva?
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1477 kJ / 353 kcal
- Protein: 24 %
- Kulhydrat: 44 %
- Fedt: 32 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Bagte rødder:
- 125 g. gulerødder
- ¼ spsk. olie
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
Ovnkartofler:
- 250 g. frosne kartofler i både
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids timian
- 1 knivspids peber
Kylling med skinke:
- 1 kyllingebrystfileter
- 45 g. lufttørret skinke
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
Hvidløgsdressing:
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. salat-mayonnaise
- 2 spsk. cremefraiche
Tilbehør:
- ½ agurk
- 125 g. gulerødder
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 bageplade
- Bagepapir
- 1 kartoffelskræller
- 2 skærebrætter
- 2 store skarpe knive
- 1 frysepose
- 1 ildfast fad
Sådan gør du
- Trin 1 af 14
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 14
Find alle ingredienserne frem.
Bagte rødder:
- 125 g. gulerødder
- ¼ spsk. olie
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
Ovnkartofler:
- 250 g. frosne kartofler i både
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids timian
- 1 knivspids peber
Kylling med skinke:
- 1 kyllingebrystfileter
- 45 g. lufttørret skinke
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
Hvidløgsdressing:
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. salat-mayonnaise
- 2 spsk. cremefraiche
Tilbehør:
- ½ agurk
- 125 g. gulerødder
- Trin 3 af 14
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Trin 4 af 14
Kom bagepapir på en bageplade.
- Trin 5 af 14
Skyl og skræl gulerødderne til bagte rødder. Skær gulerødderne i grove stykker på cirka 2 centimeters tykkelse.
- 125 g. gulerødder
- Trin 6 af 14
Kom olie, salt og peber i en frysepose. Kom gulerodsskiverne i posen og ryst den godt, indtil olien er fordelt på skiverne.
- ¼ spsk. olie
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- Trin 7 af 14
Fordel dem på halvdelen af en bageplade.
- Trin 8 af 14
Fordel kartoffelbådene på den anden halvdel af bagepladen. Drys salt, timian og peber over bådene. Bag kartofler og gulerødder i cirka 20 minutter, eller indtil de er gyldne og gennembagte.
- 250 g. frosne kartofler i både
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids timian
- 1 knivspids peber
- Trin 9 af 14
Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær kyllingebrystet i to stykker på langs. Drys med salt og peber. Rul hvert bryst ind i skinke, så du har to kyllingebryster med skinke omkring. Læg dem i et ildfast fad. Bag dem i ovnen i 15 minutter.
- 1 kyllingebrystfileter
- 45 g. lufttørret skinke
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- Trin 10 af 14
Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom hvidløget i en lille skål.
- 1 fed hvidløg
- Trin 11 af 14
Kom salat-mayonnaise og cremefraiche i skålen med hvidløg. Rør rundt.
- 2 spsk. salat-mayonnaise
- 2 spsk. cremefraiche
- Trin 12 af 14
Skyl og skræl gulerødderne til tilbehøret. Skær dem i stave.
- 125 g. gulerødder
- Trin 13 af 14
Skyl agurken, og skær den i stave.
- ½ agurk
- Trin 14 af 14
Servér de varme kyllingebryster med ovnkartofler, gnavegrønt og en dressing.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Intet farligt her! Ovnkartofler med top lækker dyppe-dressing, helt almindelige sprøde grøntsager og kylling i en lækker, sprød skinke-frakke. Det lyder da lækkert, hva?
Du skal bruge
Ingredienser
Bagte rødder:
- 125 g. gulerødder
- ¼ spsk. olie
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
Ovnkartofler:
- 250 g. frosne kartofler i både
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids timian
- 1 knivspids peber
Kylling med skinke:
- 1 kyllingebrystfileter
- 45 g. lufttørret skinke
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
Hvidløgsdressing:
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. salat-mayonnaise
- 2 spsk. cremefraiche
Tilbehør:
- ½ agurk
- 125 g. gulerødder
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 bageplade
- Bagepapir
- 1 kartoffelskræller
- 2 skærebrætter
- 2 store skarpe knive
- 1 frysepose
- 1 ildfast fad
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Kom bagepapir på en bageplade.
- Skyl og skræl gulerødderne til bagte rødder. Skær gulerødderne i grove stykker på cirka 2 centimeters tykkelse.
- Kom olie, salt og peber i en frysepose. Kom gulerodsskiverne i posen og ryst den godt, indtil olien er fordelt på skiverne.
- Fordel dem på halvdelen af en bageplade.
- Fordel kartoffelbådene på den anden halvdel af bagepladen. Drys salt, timian og peber over bådene. Bag kartofler og gulerødder i cirka 20 minutter, eller indtil de er gyldne og gennembagte.
- Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær kyllingebrystet i to stykker på langs. Drys med salt og peber. Rul hvert bryst ind i skinke, så du har to kyllingebryster med skinke omkring. Læg dem i et ildfast fad. Bag dem i ovnen i 15 minutter.
- Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom hvidløget i en lille skål.
- Kom salat-mayonnaise og cremefraiche i skålen med hvidløg. Rør rundt.
- Skyl og skræl gulerødderne til tilbehøret. Skær dem i stave.
- Skyl agurken, og skær den i stave.
- Servér de varme kyllingebryster med ovnkartofler, gnavegrønt og en dressing.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Intet farligt her! Ovnkartofler med top lækker dyppe-dressing, helt almindelige sprøde grøntsager og kylling i en lækker, sprød skinke-frakke. Det lyder da lækkert, hva?
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1477 kJ / 353 kcal
- Protein: 24 %
- Kulhydrat: 44 %
- Fedt: 32 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Bagte rødder:
- 250 g. gulerødder
- ½ spsk. olie
- ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
Ovnkartofler:
- 500 g. frosne kartofler i både
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. timian
- 1 knivspids peber
Kylling med skinke:
- 2 kyllingebrystfileter
- 85 g. lufttørret skinke
- ¼ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Hvidløgsdressing:
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. salat-mayonnaise
- 2 spsk. cremefraiche
Tilbehør:
- 1 agurk
- 250 g. gulerødder
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 bageplade
- Bagepapir
- 1 kartoffelskræller
- 2 skærebrætter
- 2 store skarpe knive
- 1 frysepose
- 1 ildfast fad
Sådan gør du
- Trin 1 af 14
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 14
Find alle ingredienserne frem.
Bagte rødder:
- 250 g. gulerødder
- ½ spsk. olie
- ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
Ovnkartofler:
- 500 g. frosne kartofler i både
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. timian
- 1 knivspids peber
Kylling med skinke:
- 2 kyllingebrystfileter
- 85 g. lufttørret skinke
- ¼ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Hvidløgsdressing:
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. salat-mayonnaise
- 2 spsk. cremefraiche
Tilbehør:
- 1 agurk
- 250 g. gulerødder
- Trin 3 af 14
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Trin 4 af 14
Kom bagepapir på en bageplade.
- Trin 5 af 14
Skyl og skræl gulerødderne til bagte rødder. Skær gulerødderne i grove stykker på cirka 2 centimeters tykkelse.
- 250 g. gulerødder
- Trin 6 af 14
Kom olie, salt og peber i en frysepose. Kom gulerodsskiverne i posen og ryst den godt, indtil olien er fordelt på skiverne.
- ½ spsk. olie
- ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 7 af 14
Fordel dem på halvdelen af en bageplade.
- Trin 8 af 14
Fordel kartoffelbådene på den anden halvdel af bagepladen. Drys salt, timian og peber over bådene. Bag kartofler og gulerødder i cirka 20 minutter, eller indtil de er gyldne og gennembagte.
- 500 g. frosne kartofler i både
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. timian
- 1 knivspids peber
- Trin 9 af 14
Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær de to kyllingebryster i to stykker på langs. Drys med salt og peber. Rul hvert bryst ind i skinke, så du har fire kyllingebryster med skinke omkring. Læg dem i et ildfast fad. Bag dem i ovnen i 15 minutter.
- 2 kyllingebrystfileter
- 85 g. lufttørret skinke
- ¼ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 10 af 14
Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom hvidløget i en lille skål.
- 1 fed hvidløg
- Trin 11 af 14
Kom salat-mayonnaise og cremefraiche i skålen med hvidløg. Rør rundt.
- 2 spsk. salat-mayonnaise
- 2 spsk. cremefraiche
- Trin 12 af 14
Skyl og skræl gulerødderne til tilbehøret. Skær dem i stave.
- 250 g. gulerødder
- Trin 13 af 14
Skyl agurken, og skær den i stave.
- 1 agurk
- Trin 14 af 14
Servér de varme kyllingebryster med ovnkartofler, gnavegrønt og en dressing.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Intet farligt her! Ovnkartofler med top lækker dyppe-dressing, helt almindelige sprøde grøntsager og kylling i en lækker, sprød skinke-frakke. Det lyder da lækkert, hva?
Du skal bruge
Ingredienser
Bagte rødder:
- 250 g. gulerødder
- ½ spsk. olie
- ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
Ovnkartofler:
- 500 g. frosne kartofler i både
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. timian
- 1 knivspids peber
Kylling med skinke:
- 2 kyllingebrystfileter
- 85 g. lufttørret skinke
- ¼ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Hvidløgsdressing:
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. salat-mayonnaise
- 2 spsk. cremefraiche
Tilbehør:
- 1 agurk
- 250 g. gulerødder
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 bageplade
- Bagepapir
- 1 kartoffelskræller
- 2 skærebrætter
- 2 store skarpe knive
- 1 frysepose
- 1 ildfast fad
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Kom bagepapir på en bageplade.
- Skyl og skræl gulerødderne til bagte rødder. Skær gulerødderne i grove stykker på cirka 2 centimeters tykkelse.
- Kom olie, salt og peber i en frysepose. Kom gulerodsskiverne i posen og ryst den godt, indtil olien er fordelt på skiverne.
- Fordel dem på halvdelen af en bageplade.
- Fordel kartoffelbådene på den anden halvdel af bagepladen. Drys salt, timian og peber over bådene. Bag kartofler og gulerødder i cirka 20 minutter, eller indtil de er gyldne og gennembagte.
- Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær de to kyllingebryster i to stykker på langs. Drys med salt og peber. Rul hvert bryst ind i skinke, så du har fire kyllingebryster med skinke omkring. Læg dem i et ildfast fad. Bag dem i ovnen i 15 minutter.
- Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom hvidløget i en lille skål.
- Kom salat-mayonnaise og cremefraiche i skålen med hvidløg. Rør rundt.
- Skyl og skræl gulerødderne til tilbehøret. Skær dem i stave.
- Skyl agurken, og skær den i stave.
- Servér de varme kyllingebryster med ovnkartofler, gnavegrønt og en dressing.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Intet farligt her! Ovnkartofler med top lækker dyppe-dressing, helt almindelige sprøde grøntsager og kylling i en lækker, sprød skinke-frakke. Det lyder da lækkert, hva?
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1477 kJ / 353 kcal
- Protein: 24 %
- Kulhydrat: 44 %
- Fedt: 32 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Bagte rødder:
- 375 g. gulerødder
- 1 spsk. olie
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Ovnkartofler:
- 750 g. frosne kartofler i både
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. timian
- ½ tsk. peber
Kylling med skinke:
- 3 kyllingebrystfileter
- 130 g. lufttørret skinke
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Hvidløgsdressing:
- 2 fed hvidløg
- 3 spsk. salat-mayonnaise
- 3 spsk. cremefraiche
Tilbehør:
- 1 ½ agurk
- 375 g. gulerødder
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 bageplade
- Bagepapir
- 1 kartoffelskræller
- 2 skærebrætter
- 2 store skarpe knive
- 1 frysepose
- 1 ildfast fad
Sådan gør du
- Trin 1 af 14
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 14
Find alle ingredienserne frem.
Bagte rødder:
- 375 g. gulerødder
- 1 spsk. olie
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Ovnkartofler:
- 750 g. frosne kartofler i både
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. timian
- ½ tsk. peber
Kylling med skinke:
- 3 kyllingebrystfileter
- 130 g. lufttørret skinke
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Hvidløgsdressing:
- 2 fed hvidløg
- 3 spsk. salat-mayonnaise
- 3 spsk. cremefraiche
Tilbehør:
- 1 ½ agurk
- 375 g. gulerødder
- Trin 3 af 14
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Trin 4 af 14
Kom bagepapir på en bageplade.
- Trin 5 af 14
Skyl og skræl gulerødderne til bagte rødder. Skær gulerødderne i grove stykker på cirka 2 centimeters tykkelse.
- 375 g. gulerødder
- Trin 6 af 14
Kom olie, salt og peber i en frysepose. Kom gulerodsskiverne i posen og ryst den godt, indtil olien er fordelt på skiverne.
- 1 spsk. olie
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 7 af 14
Fordel dem på halvdelen af en bageplade.
- Trin 8 af 14
Fordel kartoffelbådene på den anden halvdel af bagepladen. Drys salt, timian og peber over bådene. Bag kartofler og gulerødder i cirka 20 minutter, eller indtil de er gyldne og gennembagte.
- 750 g. frosne kartofler i både
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. timian
- ½ tsk. peber
- Trin 9 af 14
Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær de tre kyllingebryster i to stykker på langs. Drys med salt og peber. Rul hvert bryst ind i skinke, så du har seks kyllingebryster med skinke omkring. Læg dem i et ildfast fad. Bag dem i ovnen i 15 minutter.
- 3 kyllingebrystfileter
- 130 g. lufttørret skinke
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 10 af 14
Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom hvidløget i en lille skål.
- 2 fed hvidløg
- Trin 11 af 14
Kom salat-mayonnaise og cremefraiche i skålen med hvidløg. Rør rundt.
- 3 spsk. salat-mayonnaise
- 3 spsk. cremefraiche
- Trin 12 af 14
Skyl og skræl gulerødderne til tilbehøret. Skær dem i stave.
- 375 g. gulerødder
- Trin 13 af 14
Skyl agurken, og skær den i stave.
- 1 ½ agurk
- Trin 14 af 14
Servér de varme kyllingebryster med ovnkartofler, gnavegrønt og en dressing.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Intet farligt her! Ovnkartofler med top lækker dyppe-dressing, helt almindelige sprøde grøntsager og kylling i en lækker, sprød skinke-frakke. Det lyder da lækkert, hva?
Du skal bruge
Ingredienser
Bagte rødder:
- 375 g. gulerødder
- 1 spsk. olie
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Ovnkartofler:
- 750 g. frosne kartofler i både
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. timian
- ½ tsk. peber
Kylling med skinke:
- 3 kyllingebrystfileter
- 130 g. lufttørret skinke
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Hvidløgsdressing:
- 2 fed hvidløg
- 3 spsk. salat-mayonnaise
- 3 spsk. cremefraiche
Tilbehør:
- 1 ½ agurk
- 375 g. gulerødder
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 bageplade
- Bagepapir
- 1 kartoffelskræller
- 2 skærebrætter
- 2 store skarpe knive
- 1 frysepose
- 1 ildfast fad
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Kom bagepapir på en bageplade.
- Skyl og skræl gulerødderne til bagte rødder. Skær gulerødderne i grove stykker på cirka 2 centimeters tykkelse.
- Kom olie, salt og peber i en frysepose. Kom gulerodsskiverne i posen og ryst den godt, indtil olien er fordelt på skiverne.
- Fordel dem på halvdelen af en bageplade.
- Fordel kartoffelbådene på den anden halvdel af bagepladen. Drys salt, timian og peber over bådene. Bag kartofler og gulerødder i cirka 20 minutter, eller indtil de er gyldne og gennembagte.
- Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær de tre kyllingebryster i to stykker på langs. Drys med salt og peber. Rul hvert bryst ind i skinke, så du har seks kyllingebryster med skinke omkring. Læg dem i et ildfast fad. Bag dem i ovnen i 15 minutter.
- Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom hvidløget i en lille skål.
- Kom salat-mayonnaise og cremefraiche i skålen med hvidløg. Rør rundt.
- Skyl og skræl gulerødderne til tilbehøret. Skær dem i stave.
- Skyl agurken, og skær den i stave.
- Servér de varme kyllingebryster med ovnkartofler, gnavegrønt og en dressing.
-