Kylling med sprødt skinke og ovnkartofler

Kylling med sprødt skinke og ovnkartofler

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Intet farligt her! Ovnkartofler med top lækker dyppe-dressing, helt almindelige sprøde grøntsager og kylling i en lækker, sprød skinke-frakke. Det lyder da lækkert, hva?

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1477 kJ / 353 kcal
        • Protein: 24 %
        • Kulhydrat: 44 %
        • Fedt: 32 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 14

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 14

        Find alle ingredienserne frem.

        Bagte rødder:

        • 125 g. gulerødder
        • ¼ spsk. olie
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber

        Ovnkartofler:

        • 250 g. frosne kartofler i både
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids timian
        • 1 knivspids peber

        Kylling med skinke:

        • 1 kyllingebrystfileter
        • 45 g. lufttørret skinke
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber

        Hvidløgsdressing:

        • 1 fed hvidløg
        • 2 spsk. salat-mayonnaise
        • 2 spsk. cremefraiche

        Tilbehør:

        • ½ agurk
        • 125 g. gulerødder
      • Trin 3 af 14

        Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

      • Trin 4 af 14

        Kom bagepapir på en bageplade.

      • Trin 5 af 14

        Skyl og skræl gulerødderne til bagte rødder. Skær gulerødderne i grove stykker på cirka 2 centimeters tykkelse.

        • 125 g. gulerødder
      • Trin 6 af 14

        Kom olie, salt og peber i en frysepose. Kom gulerodsskiverne i posen og ryst den godt, indtil olien er fordelt på skiverne.

        • ¼ spsk. olie
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 7 af 14

        Fordel dem på halvdelen af en bageplade.

      • Trin 8 af 14

        Fordel kartoffelbådene på den anden halvdel af bagepladen. Drys salt, timian og peber over bådene. Bag kartofler og gulerødder i cirka 20 minutter, eller indtil de er gyldne og gennembagte.

        • 250 g. frosne kartofler i både
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids timian
        • 1 knivspids peber
      • Trin 9 af 14

        Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær kyllingebrystet i to stykker på langs. Drys med salt og peber. Rul hvert bryst ind i skinke, så du har to kyllingebryster med skinke omkring. Læg dem i et ildfast fad. Bag dem i ovnen i 15 minutter.

        • 1 kyllingebrystfileter
        • 45 g. lufttørret skinke
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 10 af 14

        Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom hvidløget i en lille skål.

        • 1 fed hvidløg

         

      • Trin 11 af 14

        Kom salat-mayonnaise og cremefraiche i skålen med hvidløg. Rør rundt.

        • 2 spsk. salat-mayonnaise
        • 2 spsk. cremefraiche 
      • Trin 12 af 14

        Skyl og skræl gulerødderne til tilbehøret. Skær dem i stave.

        • 125 g. gulerødder
      • Trin 13 af 14

        Skyl agurken, og skær den i stave.

        • ½ agurk
      • Trin 14 af 14

        Servér de varme kyllingebryster med ovnkartofler, gnavegrønt og en dressing.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Intet farligt her! Ovnkartofler med top lækker dyppe-dressing, helt almindelige sprøde grøntsager og kylling i en lækker, sprød skinke-frakke. Det lyder da lækkert, hva?

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Bagte rødder:

          • 125 g. gulerødder
          • ¼ spsk. olie
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber

          Ovnkartofler:

          • 250 g. frosne kartofler i både
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids timian
          • 1 knivspids peber

          Kylling med skinke:

          • 1 kyllingebrystfileter
          • 45 g. lufttørret skinke
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber

          Hvidløgsdressing:

          • 1 fed hvidløg
          • 2 spsk. salat-mayonnaise
          • 2 spsk. cremefraiche

          Tilbehør:

          • ½ agurk
          • 125 g. gulerødder

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 spiseske
          • 1 bageplade
          • Bagepapir
          • 1 kartoffelskræller
          • 2 skærebrætter
          • 2 store skarpe knive
          • 1 frysepose
          • 1 ildfast fad

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
          4. Kom bagepapir på en bageplade.
          5. Skyl og skræl gulerødderne til bagte rødder. Skær gulerødderne i grove stykker på cirka 2 centimeters tykkelse.
          6. Kom olie, salt og peber i en frysepose. Kom gulerodsskiverne i posen og ryst den godt, indtil olien er fordelt på skiverne.
          7. Fordel dem på halvdelen af en bageplade.
          8. Fordel kartoffelbådene på den anden halvdel af bagepladen. Drys salt, timian og peber over bådene. Bag kartofler og gulerødder i cirka 20 minutter, eller indtil de er gyldne og gennembagte.
          9. Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær kyllingebrystet i to stykker på langs. Drys med salt og peber. Rul hvert bryst ind i skinke, så du har to kyllingebryster med skinke omkring. Læg dem i et ildfast fad. Bag dem i ovnen i 15 minutter.
          10. Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom hvidløget i en lille skål.
          11. Kom salat-mayonnaise og cremefraiche i skålen med hvidløg. Rør rundt.
          12. Skyl og skræl gulerødderne til tilbehøret. Skær dem i stave.
          13. Skyl agurken, og skær den i stave.
          14. Servér de varme kyllingebryster med ovnkartofler, gnavegrønt og en dressing.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Intet farligt her! Ovnkartofler med top lækker dyppe-dressing, helt almindelige sprøde grøntsager og kylling i en lækker, sprød skinke-frakke. Det lyder da lækkert, hva?

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1477 kJ / 353 kcal
            • Protein: 24 %
            • Kulhydrat: 44 %
            • Fedt: 32 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 14

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 14

            Find alle ingredienserne frem.

            Bagte rødder:

            • 250 g. gulerødder
            • ½ spsk. olie
            • ¼ tsk. salt
            • 1 knivspids peber

            Ovnkartofler:

            • 500 g. frosne kartofler i både
            • ¼ tsk. salt
            • ¼ tsk. timian
            • 1 knivspids peber

            Kylling med skinke:

            • 2 kyllingebrystfileter
            • 85 g. lufttørret skinke
            • ¼ tsk. salt
            • ½ tsk. peber

            Hvidløgsdressing:

            • 1 fed hvidløg
            • 2 spsk. salat-mayonnaise
            • 2 spsk. cremefraiche

            Tilbehør:

            • 1 agurk
            • 250 g. gulerødder
          • Trin 3 af 14

            Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

          • Trin 4 af 14

            Kom bagepapir på en bageplade.

          • Trin 5 af 14

            Skyl og skræl gulerødderne til bagte rødder. Skær gulerødderne i grove stykker på cirka 2 centimeters tykkelse.

            • 250 g. gulerødder

             

          • Trin 6 af 14

            Kom olie, salt og peber i en frysepose. Kom gulerodsskiverne i posen og ryst den godt, indtil olien er fordelt på skiverne.

            • ½ spsk. olie
            • ¼ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 7 af 14

            Fordel dem på halvdelen af en bageplade.

          • Trin 8 af 14

            Fordel kartoffelbådene på den anden halvdel af bagepladen. Drys salt, timian og peber over bådene. Bag kartofler og gulerødder i cirka 20 minutter, eller indtil de er gyldne og gennembagte.

            • 500 g. frosne kartofler i både
            • ¼ tsk. salt
            • ¼ tsk. timian
            • 1 knivspids peber
          • Trin 9 af 14

            Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær de to kyllingebryster i to stykker på langs. Drys med salt og peber. Rul hvert bryst ind i skinke, så du har fire kyllingebryster med skinke omkring. Læg dem i et ildfast fad. Bag dem i ovnen i 15 minutter.

            • 2 kyllingebrystfileter
            • 85 g. lufttørret skinke
            • ¼ tsk. salt
            • ½ tsk. peber
          • Trin 10 af 14

            Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom hvidløget i en lille skål.

            • 1 fed hvidløg
          • Trin 11 af 14

            Kom salat-mayonnaise og cremefraiche i skålen med hvidløg. Rør rundt.

            • 2 spsk. salat-mayonnaise
            • 2 spsk. cremefraiche
          • Trin 12 af 14

            Skyl og skræl gulerødderne til tilbehøret. Skær dem i stave.

            • 250 g. gulerødder
          • Trin 13 af 14

            Skyl agurken, og skær den i stave.

            • 1 agurk
          • Trin 14 af 14

            Servér de varme kyllingebryster med ovnkartofler, gnavegrønt og en dressing.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Intet farligt her! Ovnkartofler med top lækker dyppe-dressing, helt almindelige sprøde grøntsager og kylling i en lækker, sprød skinke-frakke. Det lyder da lækkert, hva?

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Bagte rødder:

              • 250 g. gulerødder
              • ½ spsk. olie
              • ¼ tsk. salt
              • 1 knivspids peber

              Ovnkartofler:

              • 500 g. frosne kartofler i både
              • ¼ tsk. salt
              • ¼ tsk. timian
              • 1 knivspids peber

              Kylling med skinke:

              • 2 kyllingebrystfileter
              • 85 g. lufttørret skinke
              • ¼ tsk. salt
              • ½ tsk. peber

              Hvidløgsdressing:

              • 1 fed hvidløg
              • 2 spsk. salat-mayonnaise
              • 2 spsk. cremefraiche

              Tilbehør:

              • 1 agurk
              • 250 g. gulerødder

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 bageplade
              • Bagepapir
              • 1 kartoffelskræller
              • 2 skærebrætter
              • 2 store skarpe knive
              • 1 frysepose
              • 1 ildfast fad

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
              4. Kom bagepapir på en bageplade.
              5. Skyl og skræl gulerødderne til bagte rødder. Skær gulerødderne i grove stykker på cirka 2 centimeters tykkelse.
              6. Kom olie, salt og peber i en frysepose. Kom gulerodsskiverne i posen og ryst den godt, indtil olien er fordelt på skiverne.
              7. Fordel dem på halvdelen af en bageplade.
              8. Fordel kartoffelbådene på den anden halvdel af bagepladen. Drys salt, timian og peber over bådene. Bag kartofler og gulerødder i cirka 20 minutter, eller indtil de er gyldne og gennembagte.
              9. Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær de to kyllingebryster i to stykker på langs. Drys med salt og peber. Rul hvert bryst ind i skinke, så du har fire kyllingebryster med skinke omkring. Læg dem i et ildfast fad. Bag dem i ovnen i 15 minutter.
              10. Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom hvidløget i en lille skål.
              11. Kom salat-mayonnaise og cremefraiche i skålen med hvidløg. Rør rundt.
              12. Skyl og skræl gulerødderne til tilbehøret. Skær dem i stave.
              13. Skyl agurken, og skær den i stave.
              14. Servér de varme kyllingebryster med ovnkartofler, gnavegrønt og en dressing.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Intet farligt her! Ovnkartofler med top lækker dyppe-dressing, helt almindelige sprøde grøntsager og kylling i en lækker, sprød skinke-frakke. Det lyder da lækkert, hva?

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1477 kJ / 353 kcal
                • Protein: 24 %
                • Kulhydrat: 44 %
                • Fedt: 32 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 14

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 14

                Find alle ingredienserne frem.

                Bagte rødder:

                • 375 g. gulerødder
                • 1 spsk. olie
                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber

                Ovnkartofler:

                • 750 g. frosne kartofler i både
                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. timian
                • ½ tsk. peber

                Kylling med skinke:

                • 3 kyllingebrystfileter
                • 130 g. lufttørret skinke
                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber

                Hvidløgsdressing:

                • 2 fed hvidløg
                • 3 spsk. salat-mayonnaise
                • 3 spsk. cremefraiche

                Tilbehør:

                • 1 ½ agurk
                • 375 g. gulerødder
              • Trin 3 af 14

                Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

              • Trin 4 af 14

                Kom bagepapir på en bageplade.

              • Trin 5 af 14

                Skyl og skræl gulerødderne til bagte rødder. Skær gulerødderne i grove stykker på cirka 2 centimeters tykkelse.

                • 375 g. gulerødder
              • Trin 6 af 14

                Kom olie, salt og peber i en frysepose. Kom gulerodsskiverne i posen og ryst den godt, indtil olien er fordelt på skiverne.

                • 1 spsk. olie
                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 7 af 14

                Fordel dem på halvdelen af en bageplade.

              • Trin 8 af 14

                Fordel kartoffelbådene på den anden halvdel af bagepladen. Drys salt, timian og peber over bådene. Bag kartofler og gulerødder i cirka 20 minutter, eller indtil de er gyldne og gennembagte.

                • 750 g. frosne kartofler i både
                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. timian
                • ½ tsk. peber
              • Trin 9 af 14

                Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær de tre kyllingebryster i to stykker på langs. Drys med salt og peber. Rul hvert bryst ind i skinke, så du har seks kyllingebryster med skinke omkring. Læg dem i et ildfast fad. Bag dem i ovnen i 15 minutter.

                • 3 kyllingebrystfileter
                • 130 g. lufttørret skinke
                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 10 af 14

                Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom hvidløget i en lille skål.

                • 2 fed hvidløg
              • Trin 11 af 14

                Kom salat-mayonnaise og cremefraiche i skålen med hvidløg. Rør rundt.

                • 3 spsk. salat-mayonnaise
                • 3 spsk. cremefraiche 
              • Trin 12 af 14

                Skyl og skræl gulerødderne til tilbehøret. Skær dem i stave.

                • 375 g. gulerødder
              • Trin 13 af 14

                Skyl agurken, og skær den i stave.

                • 1 ½ agurk
              • Trin 14 af 14

                Servér de varme kyllingebryster med ovnkartofler, gnavegrønt og en dressing.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Intet farligt her! Ovnkartofler med top lækker dyppe-dressing, helt almindelige sprøde grøntsager og kylling i en lækker, sprød skinke-frakke. Det lyder da lækkert, hva?

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Bagte rødder:

                  • 375 g. gulerødder
                  • 1 spsk. olie
                  • ½ tsk. salt
                  • ½ tsk. peber

                  Ovnkartofler:

                  • 750 g. frosne kartofler i både
                  • ½ tsk. salt
                  • ½ tsk. timian
                  • ½ tsk. peber

                  Kylling med skinke:

                  • 3 kyllingebrystfileter
                  • 130 g. lufttørret skinke
                  • ½ tsk. salt
                  • ½ tsk. peber

                  Hvidløgsdressing:

                  • 2 fed hvidløg
                  • 3 spsk. salat-mayonnaise
                  • 3 spsk. cremefraiche

                  Tilbehør:

                  • 1 ½ agurk
                  • 375 g. gulerødder

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 bageplade
                  • Bagepapir
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 2 skærebrætter
                  • 2 store skarpe knive
                  • 1 frysepose
                  • 1 ildfast fad

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
                  4. Kom bagepapir på en bageplade.
                  5. Skyl og skræl gulerødderne til bagte rødder. Skær gulerødderne i grove stykker på cirka 2 centimeters tykkelse.
                  6. Kom olie, salt og peber i en frysepose. Kom gulerodsskiverne i posen og ryst den godt, indtil olien er fordelt på skiverne.
                  7. Fordel dem på halvdelen af en bageplade.
                  8. Fordel kartoffelbådene på den anden halvdel af bagepladen. Drys salt, timian og peber over bådene. Bag kartofler og gulerødder i cirka 20 minutter, eller indtil de er gyldne og gennembagte.
                  9. Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær de tre kyllingebryster i to stykker på langs. Drys med salt og peber. Rul hvert bryst ind i skinke, så du har seks kyllingebryster med skinke omkring. Læg dem i et ildfast fad. Bag dem i ovnen i 15 minutter.
                  10. Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom hvidløget i en lille skål.
                  11. Kom salat-mayonnaise og cremefraiche i skålen med hvidløg. Rør rundt.
                  12. Skyl og skræl gulerødderne til tilbehøret. Skær dem i stave.
                  13. Skyl agurken, og skær den i stave.
                  14. Servér de varme kyllingebryster med ovnkartofler, gnavegrønt og en dressing.