Kylling i karrysovs

Kylling i karrysovs

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Hvis du er vild med karry, er det her den helt rigtige ret til dig. Læg den traditionelle boller i karry på hylden for en stund og prøv noget lidt anderledes. Forårsløg, blomkål og squash danner i denne ret det perfekte friske pust, der bliver budt velkommen af kylling og karry. Nyd måltidet med dem, du holder af.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2460 kJ / 586 kcal
        • Protein: 28 %
        • Kulhydrat: 45 %
        • Fedt: 27 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 18

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 18

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 forårsløg
        • ½ blomkål
        • 1 squash
        • 2 stk. kyllingebryst uden skind
        • 10 g. smør
        • ½ spsk. olie
        • 1 tsk. salt
        • ½ spsk. karry
        • 1 ½ spsk. hvedemel
        • 1 ¼ dl vand
        • 1 grøntsagsbouillonterning
        • ½ dl rosiner
        • ½ kg. kartofler
        • ¾ l vand
        • 1 tsk. salt
      • Trin 3 af 18

        Skyl forårsløgene, og skær roden af dem. Skær forårsløgene i 2-3 centimeter lange stykker.

        • 1 forårsløg
      • Trin 4 af 18

        Skær blomkålen i små buketter. Skyl buketterne i en si, og lad dem dryppe af.

        • ½ blomkål
      • Trin 5 af 18

        Skyl squashen, og skær den i 1-2 centimeter tykke skiver.

        • 1 squash
      • Trin 6 af 18

        Skær kyllingekødet ud i stykker på cirka 2 x 2 centimeter. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.

        • 2 stk. kylingebryst uden skind
      • Trin 7 af 18

        Kom smør og olie i en gryde, og varm den op.

        • 10 g. smør
        • ½ spsk. olie
      • Trin 8 af 18

        Kom kyllingekødet i gryden, og brun det på alle sider. Rør rundt med en grydeske.

      • Trin 9 af 18

        Krydr med salt og karry. Rør rundt.

        • 1 tsk. salt
        • ½ spsk. karry
      • Trin 10 af 18

        Drys hvedemelet over kyllingekødet, og rør rundt.

        • 1 ½ spsk. hvedemel
      • Trin 11 af 18

        Kom vand og grøntsagsbouillionterning i gryden. Bring vandet i kog, og rør, til bouillon-terningen er helt opløst.

        • 1 ¼ dl vand
        • 1 grøntsagsbouillonterning
      • Trin 12 af 18

        Læg låg på, og skru ned for varmen, når vandet koger. Lad kyllingekødet simre i 10 minutter. Rør et par gange undervejs. Gør kartoflerne klar imens.

      • Trin 13 af 18

        Skrub kartoflerne med en grøntsagsbørste.

        • ½ kg. kartofler
      • Trin 14 af 18

        Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld kogevandet og kartoflerne ned i dørslaget.

      • Trin 15 af 18

        Kom kartofler, vand og salt i en gryde. Læg låg på, og kog kartoflerne i 15-20 minutter, til de er møre. Mærk med en lille skarp kniv. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.

        • ¾ l vand
        • 1 tsk. salt
      • Trin 16 af 18

        Kom blomkål, forårsløg og squash i gryden med kylling. Kog retten i 10-15 minutter. Rør ind imellem, så sovsen ikke brænder på.

      • Trin 17 af 18

        Kom mere vand i gryden, hvis sovsen bliver for tyk.

      • Trin 18 af 18

        Kom rosinerne i gryden, og smag retten til med salt og karry. Lad retten simre under låg ved lav varme i 5-6 minutter, til kartoflerne er klar.

        • ½ dl rosiner
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Hvis du er vild med karry, er det her den helt rigtige ret til dig. Læg den traditionelle boller i karry på hylden for en stund og prøv noget lidt anderledes. Forårsløg, blomkål og squash danner i denne ret det perfekte friske pust, der bliver budt velkommen af kylling og karry. Nyd måltidet med dem, du holder af.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 forårsløg
          • ½ blomkål
          • 1 squash
          • 2 stk. kyllingebryst uden skind
          • 10 g. smør
          • ½ spsk. olie
          • 1 tsk. salt
          • ½ spsk. karry
          • 1 ½ spsk. hvedemel
          • 1 ¼ dl vand
          • 1 grøntsagsbouillonterning
          • ½ dl rosiner

          Kogte kartofler:

          • ½ kg. kartofler
          • ¾ l vand
          • 1 tsk. salt

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 målebæger
          • 1 sæt måleskeer
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 si
          • 1 stor skarp kniv
          • 2 skærebrætter
          • 2 mellem gryder
          • 2 grydelåg
          • 1 grydeske
          • 1 grøntsagsbørste
          • 1 kødnål
          • 1 dørslag

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skyl forårsløgene, og skær roden af dem. Skær forårsløgene i 2-3 centimeter lange stykker.
          4. Skær blomkålen i små buketter. Skyl buketterne i en si, og lad dem dryppe af.
          5. Skyl squashen, og skær den i 1-2 centimeter tykke skiver.
          6. Skær kyllingekødet ud i stykker på cirka 2 x 2 centimeter. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.
          7. Kom smør og olie i en gryde, og varm den op.
          8. Kom kyllingekødet i gryden, og brun det på alle sider. Rør rundt med en grydeske.
          9. Krydr med salt og karry. Rør rundt.
          10. Drys hvedemelet over kyllingekødet, og rør rundt.
          11. Kom vand og grøntsagsbouillionterning i gryden. Bring vandet i kog, og rør, til bouillon-terningen er helt opløst.
          12. Læg låg på, og skru ned for varmen, når vandet koger. Lad kyllingekødet simre i 10 minutter. Rør et par gange undervejs. Gør kartoflerne klar imens.
          13. Skrub kartoflerne med en grøntsagsbørste.
          14. Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld kogevandet og kartoflerne ned i dørslaget.
          15. Kom kartofler, vand og salt i en gryde. Læg låg på, og kog kartoflerne i 15-20 minutter, til de er møre. Mærk med en lille skarp kniv. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.
          16. Kom blomkål, forårsløg og squash i gryden med kylling. Kog retten i 10-15 minutter. Rør ind imellem, så sovsen ikke brænder på.
          17. Kom mere vand i gryden, hvis sovsen bliver for tyk.
          18. Kom rosinerne i gryden, og smag retten til med salt og karry. Lad retten simre under låg ved lav varme i 5-6 minutter, til kartoflerne er klar.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Hvis du er vild med karry, er det her den helt rigtige ret til dig. Læg den traditionelle boller i karry på hylden for en stund, og prøv noget lidt anderledes. Forårsløg, blomkål og squash danner i denne ret det perfekte friske pust, der bliver budt velkommen af kylling og karry. Nyd måltidet med dem, du holder af.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2460 kJ / 586 kcal
            • Protein: 28 %
            • Kulhydrat: 45 %
            • Fedt: 27 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 18

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 18

            Find alle ingredienserne frem.

            • 2 dl forårsløg
            • 1 blomkål
            • 2 squash
            • 4 stk. kyllingebryst uden skind
            • 15 g. smør
            • 1 spsk. olie
            • 2 tsk. salt
            • 1 spsk. karry
            • 3 spsk. hvedemel
            • 2 ½ dl vand
            • 1 grøntsagsbouillonterning
            • 1 dl rosiner
            • 1 kg. kartofler
            • 1 ½ l vand
            • 2 tsk. salt
          • Trin 3 af 18

            Skyl forårsløgene, og skær roden af dem. Skær forårsløgene i 2-3 centimeter lange stykker.

            • 2 forårsløg
          • Trin 4 af 18

            Skær blomkålen i små buketter. Skyl buketterne i en si, og lad dem dryppe af.

            • 1 blomkål
          • Trin 5 af 18

            Skyl squashen, og skær den i 1-2 centimeter tykke skiver.

            • 2 squash
          • Trin 6 af 18

            Skær kyllingekødet ud i stykker på cirka 2 x 2 centimeter. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.

            • 4 stk. kylingebryst uden skind
          • Trin 7 af 18

            Kom smør og olie i en gryde, og varm den op.

            • 15 g. smør
            • 1 spsk. olie
          • Trin 8 af 18

            Kom kyllingekødet i gryden, og brun det på alle sider. Rør med en grydeske.

          • Trin 9 af 18

            Krydr med salt og karry. Rør rundt.

            • 2 tsk. salt
            • 1 spsk. karry
          • Trin 10 af 18

            Drys hvedemelet over kyllingekødet, og rør rundt.

            • 3 spsk. hvedemel
          • Trin 11 af 18

            Kom vand og grøntsagsbouillionterning i gryden. Bring vandet i kog, og rør, til bouillon-terningen er helt opløst.

            • 2 ½ vand
            • 1 grøntsagsbouillonterning
          • Trin 12 af 18

            Læg låg på, og skru ned for varmen, når vandet koger. Lad kyllingekødet simre i 10 minutter. Rør et par gange undervejs. Gør kartoflerne klar imens.

          • Trin 13 af 18

            Skrub kartoflerne med en grøntsagsbørste.

            • 1 kg. kartofler
          • Trin 14 af 18

            Kom kartofler, vand og salt i en gryde. Læg låg på, og kog kartoflerne i 15-20 minutter, til de er møre. Mærk med en lille skarp kniv. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.

            • 1 ½ l vand
            • 2 tsk. salt
          • Trin 15 af 18

            Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld kogevandet og kartoflerne ned i dørslaget.

          • Trin 16 af 18

            Kom blomkål, forårsløg og squash i gryden med kylling. Kog retten i 10-15 minutter. Rør ind imellem, så sovsen ikke brænder på.

          • Trin 17 af 18

            Kom mere vand i gryden, hvis sovsen bliver for tyk.

          • Trin 18 af 18

            Kom rosinerne i gryden, og smag retten til med salt og karry. Lad retten simre under låg ved lav varme i 5-6 minutter, til kartoflerne er klar.

            • 1 dl rosiner
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Hvis du er vild med karry, er det her den helt rigtige ret til dig. Læg den traditionelle boller i karry på hylden for en stund, og prøv noget lidt anderledes. Forårsløg, blomkål og squash danner i denne ret det perfekte friske pust, der bliver budt velkommen af kylling og karry. Nyd måltidet med dem, du holder af.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 forårsløg
              • 1 blomkål
              • 2 squash
              • 4 stk. kyllingebryst uden skind
              • 15 g. smør
              • 1 spsk. olie
              • 2 tsk. salt
              • 1 spsk. karry
              • 3 spsk. hvedemel
              • 2 ½ dl vand
              • 1 grøntsagsbouillonterning
              • 1 dl rosiner

              Kogte kartofler:

              • 1 kg. kartofler
              • 1 ½ l vand
              • 2 tsk. salt

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 målebæger
              • 1 sæt måleskeer
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 si
              • 1 stor skarp kniv
              • 2 skærebrætter
              • 2 mellem gryder
              • 2 grydelåg
              • 1 grydeske
              • 1 grøntsagsbørste
              • 1 kødnål
              • 1 dørslag

                Sådan gør du

                1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                2. Find alle ingredienserne frem.
                3. Skyl forårsløgene, og skær roden af dem. Skær forårsløgene i 2-3 centimeter lange stykker.
                4. Skær blomkålen i små buketter. Skyl buketterne i en si, og lad dem dryppe af.
                5. Skyl squashen, og skær den i 1-2 centimeter tykke skiver.
                6. Skær kyllingekødet ud i stykker på cirka 2 x 2 centimeter. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.
                7. Kom smør og olie i en gryde, og varm den op.
                8. Kom kyllingekødet i gryden, og brun det på alle sider. Rør med en grydeske.
                9. Krydr med salt og karry. Rør rundt.
                10. Drys hvedemelet over kyllingekødet, og rør rundt.
                11. Kom vand og grøntsagsbouillionterning i gryden. Bring vandet i kog, og rør, til bouillon-terningen er helt opløst.
                12. Læg låg på, og skru ned for varmen, når vandet koger. Lad kyllingekødet simre i 10 minutter. Rør et par gange undervejs. Gør kartoflerne klar imens.
                13. Skrub kartoflerne med en grøntsagsbørste.
                14. Kom kartofler, vand og salt i en gryde. Læg låg på, og kog kartoflerne i 15-20 minutter, til de er møre. Mærk med en lille skarp kniv. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.
                15. Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld kogevandet og kartoflerne ned i dørslaget.
                16. Kom blomkål, forårsløg og squash i gryden med kylling. Kog retten i 10-15 minutter. Rør ind imellem, så sovsen ikke brænder på.
                17. Kom mere vand i gryden, hvis sovsen bliver for tyk.
                18. Kom rosinerne i gryden, og smag retten til med salt og karry. Lad retten simre under låg ved lav varme i 5-6 minutter, til kartoflerne er klar.
            • Beskrivelse

                • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                  Hvis du er vild med karry, er det her den helt rigtige ret til dig. Læg den traditionelle boller i karry på hylden for en stund og prøv noget lidt anderledes. Forårsløg, blomkål og squash danner i denne ret det perfekte friske pust, der bliver budt velkommen af kylling og karry. Nyd måltidet med dem, du holder af.

                  Energi-indhold pr. portion
                  • Energi: 2460 kJ / 586 kcal
                  • Protein: 28 %
                  • Kulhydrat: 45 %
                  • Fedt: 27 %
              • Sådan gør du

                • Trin 1 af 18

                  Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

                • Trin 2 af 18

                  Find alle ingredienserne frem.

                  • 3 forårsløg
                  • 1 ½ blomkål
                  • 3 squash
                  • 6 stk. kyllingebryst uden skind
                  • 25 g. smør
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 3 tsk. salt
                  • 1 ½ spsk. karry
                  • 4 ½ spsk. hvedemel
                  • 4 dl vand
                  • 1 grøntsagsbouillonterning
                  • 1 ½ dl rosiner
                  • 1 ½ kg. kartofler
                  • 2 ½ l vand
                  • 3 tsk. salt
                • Trin 3 af 18

                  Skyl forårsløgene, og skær roden af dem. Skær forårsløgene i 2-3 centimeter lange stykker.

                  • 3 forårsløg
                • Trin 4 af 18

                  Skær blomkålen i små buketter. Skyl buketterne i en si, og lad dem dryppe af.

                  • 1 ½ blomkål
                • Trin 5 af 18

                  Skyl squashene, og skær dem i 1-2 centimeter tykke skiver.

                  • 3 squash
                • Trin 6 af 18

                  Skær kyllingekødet ud i stykker på cirka 2 x 2 centimeter. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.

                  • 6 stk. kylingebryst uden skind
                • Trin 7 af 18

                  Kom smør og olie i en gryde, og varm den op.

                  • 25 g. smør
                  • 1 ½ spsk. olie
                • Trin 8 af 18

                  Kom kyllingekødet i gryden, og brun det på alle sider. Rør rundt med en grydeske.

                • Trin 9 af 18

                  Krydr med salt og karry. Rør rundt.

                  • 3 tsk. salt
                  • 1 ½ spsk. karry
                • Trin 10 af 18

                  Drys hvedemelet over kyllingekødet, og rør rundt.

                  • 4 ½ spsk. hvedemel
                • Trin 11 af 18

                  Kom vand og grøntsagsbouillionterning i gryden. Bring vandet i kog, og rør, til bouillon-terningen er helt opløst.

                  • 4 dl vand
                  • 1 grøntsagsbouillonterning
                • Trin 12 af 18

                  Læg låg på, og skru ned for varmen, når vandet koger. Lad kyllingekødet simre i 10 minutter. Rør et par gange undervejs. Gør kartoflerne klar imens.

                • Trin 13 af 18

                  Skrub kartoflerne med en grøntsagsbørste.

                  • 1 ½ kg. kartofler
                • Trin 14 af 18

                  Kom kartofler, vand og salt i en gryde. Læg låg på, og kog kartoflerne i 15-20 minutter, til de er møre. Mærk med en lille skarp kniv. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.

                  • 2 ½ l vand
                  • 3 tsk. salt
                • Trin 15 af 18

                  Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld kogevandet og kartoflerne ned i dørslaget.

                • Trin 16 af 18

                  Kom blomkål, forårsløg og squash i gryden med kylling. Kog retten i 10-15 minutter. Rør ind imellem, så sovsen ikke brænder på.

                • Trin 17 af 18

                  Kom mere vand i gryden, hvis sovsen bliver for tyk.

                • Trin 18 af 18

                  Kom rosinerne i gryden, og smag retten til med salt og karry. Lad retten simre under låg ved lav varme i 5-6 minutter, til kartoflerne er klar.

                  • 1 ½ dl rosiner
              • Oversigt

                • Print

                  Beskrivelse

                  Hvis du er vild med karry, er det her den helt rigtige ret til dig. Læg den traditionelle boller i karry på hylden for en stund og prøv noget lidt anderledes. Forårsløg, blomkål og squash danner i denne ret det perfekte friske pust, der bliver budt velkommen af kylling og karry. Nyd måltidet med dem, du holder af.

                  Du skal bruge

                    Ingredienser

                    • 3 forårsløg
                    • 1 ½ blomkål
                    • 3 squash
                    • 6 stk. kyllingebryster uden skind
                    • 25 g. smør
                    • 1 ½ spsk. olie
                    • 3 tsk. salt
                    • 1 ½ spsk. karry
                    • 4 ½ spsk. hvedemel
                    • 4 dl vand
                    • 1 grøntsagsbouillonterning
                    • 1 ½ dl rosiner

                    Kogte kartofler:

                    • 1 ½ kg. kartofler
                    • 2 ½ l vand
                    • 3 tsk. salt

                     

                    Køkkenredskaber

                    • 1 køkkenvægt
                    • 1 målebæger
                    • 1 sæt måleskeer
                    • 1 lille skarp kniv
                    • 1 si
                    • 1 stor skarp kniv
                    • 2 skærebrætter
                    • 2 mellem gryder
                    • 2 grydelåg
                    • 1 grydeske
                    • 1 grøntsagsbørste
                    • 1 kødnål
                    • 1 dørslag

                    Sådan gør du

                    1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                    2. Find alle ingredienserne frem.
                    3. Skyl forårsløgene, og skær roden af dem. Skær forårsløgene i 2-3 centimeter lange stykker.
                    4. Skær blomkålen i små buketter. Skyl buketterne i en si, og lad dem dryppe af.
                    5. Skyl squashene, og skær dem i 1-2 centimeter tykke skiver.
                    6. Skær kyllingekødet ud i stykker på cirka 2 x 2 centimeter. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.
                    7. Kom smør og olie i en gryde, og varm den op.
                    8. Kom kyllingekødet i gryden, og brun det på alle sider. Rør rundt med en grydeske.
                    9. Krydr med salt og karry. Rør rundt.
                    10. Drys hvedemelet over kyllingekødet, og rør rundt.
                    11. Kom vand og grøntsagsbouillionterning i gryden. Bring vandet i kog, og rør, til bouillon-terningen er helt opløst.
                    12. Læg låg på, og skru ned for varmen, når vandet koger. Lad kyllingekødet simre i 10 minutter. Rør et par gange undervejs. Gør kartoflerne klar imens.
                    13. Skrub kartoflerne med en grøntsagsbørste.
                    14. Kom kartofler, vand og salt i en gryde. Læg låg på, og kog kartoflerne i 15-20 minutter, til de er møre. Mærk med en lille skarp kniv. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.
                    15. Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld kogevandet og kartoflerne ned i dørslaget.
                    16. Kom blomkål, forårsløg og squash i gryden med kylling. Kog retten i 10-15 minutter. Rør ind imellem, så sovsen ikke brænder på.
                    17. Kom mere vand i gryden, hvis sovsen bliver for tyk.
                    18. Kom rosinerne i gryden, og smag retten til med salt og karry. Lad retten simre under låg ved lav varme i 5-6 minutter, til kartoflerne er klar.