Krydret tomatsuppe

Krydret tomatsuppe

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 2 timer

        En rygende varm tomatsuppe sprægfyldt med smag. Pynt med creme fraiche og frisk basilikum.

        Hvis du har god tid, så imponér familien med hjemmelavede fuldkornsflutes som tilbehør. Find opskriften her i GoCook.

        Tip: Suppen er også perfekt kold på en varm sommerdag. Lav den i god tid eller dagen før, og lad den køle af inden servering.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2288 kJ / 547 kcal
        • Protein: 13 %
        • Kulhydrat: 53 %
        • Fedt: 35 %
        • Heraf mættet fedt: 5,5 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 17

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 17

        Find alle ingredienserne frem.

        Tomatsuppe:

        • ½ løg
        • 1 fed hvidløg
        • 1 gulerod
        • 1 tomat
        • ½ æble
        • ¼ rød chili
        • 1 spsk. olie
        • 1 ½ dåse hakkede tomater
        • 1 tsk. tørret timian
        • ½ grøntsags-bouillonterning
        • ½ l. vand
        • ¼ citron
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber

        Tilbehør:

        • ½ l. vand
        • ½ tsk. salt
        • 100 g. fuldkorns-pastaskruer
        • 1 dl. cremefraiche
        • 2 flutes
        • 1 lille håndfuld basilikumblade
      • Trin 3 af 17

        Tomatsuppe: Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Pil, og hak løg og hvidløg. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ½ løg
        • 1 fed hvidløg
      • Trin 4 af 17

        Tag en kartoffelskræller. Skræl gulerødder, og halver dem på langs. Læg dem med skærefladen nedad, og skær dem igennem på langs igen. Skær gulerods-strimlerne i tern.

        • 1 gulerod
      • Trin 5 af 17

        Skær tomat og æble i tern.

        • 1 tomat
        • ½ æble
      • Trin 6 af 17

        Skyl chilien, og skær den igennem på langs. Fjern alle kernerne og de hvide hinder, da de er meget stærke. Hak chilien fint. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

        • ¼ rød chili
      • Trin 7 af 17

        Tag en gryde og en røreske frem. Kom olie i gryden, og varm olien.

        • 1 spsk. olie
      • Trin 8 af 17

        Kom løg og hvidløg i gryden, og lad det stege et par minutter.

      • Trin 9 af 17

        Kom gulerødder, tomater, æble, hakkede tomater, chili, grøntsags-bouillonterning, vand og timian i gryden. Rør det sammen. Skru op for varmen, bring suppen i kog, og lad den koge i cirka 25 minutter, til grøntsagerne er møre.

        • 1 ½ dåse hakkede tomater
        • 1 tsk. tørret timian
        • ½ grøntsags-bouillonterning
        • ½ l. vand
      • Trin 10 af 17

        Tag en citruspresser frem. Pres saften fra ¼ citron. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

        • ¼ citron
      • Trin 11 af 17

        Smag suppen til med salt, peber og citronsaft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 12 af 17

        Tilbehør: Tag en gryde. Kom vand og salt i gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaen, som det står på pakken.

        • ½ l. vand
        • ½ tsk. salt
        • 100 g. fuldkorns-pastaskruer
      • Trin 13 af 17

        Kom et dørslag i vasken, og hæld vand og pasta ned i dørslaget. Kom pastaen over i en skål.

      • Trin 14 af 17

        Kom koldt vand i en stor skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • 1 lille håndfuld basilikumblade
      • Trin 15 af 17

        Tag et skærebræt og en stor skarp kniv frem. Hak basilikum-bladene, og kom dem i en lille skål.

      • Trin 16 af 17

        Varm brødet, og skær det i skiver.

        • 2 flutes
      • Trin 17 af 17

        Server suppen med pasta, cremefraiche og groft brød, og drys med frisk basilikum.

        • 1 dl. cremefraiche
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        En rygende varm tomatsuppe sprægfyldt med smag. Pynt med creme fraiche og frisk basilikum.

        Hvis du har god tid, så imponér familien med hjemmelavede fuldkornsflutes som tilbehør. Find opskriften her i GoCook.

        Tip: Suppen er også perfekt kold på en varm sommerdag. Lav den i god tid eller dagen før, og lad den køle af inden servering.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Tomatsuppe:

          • ½ løg
          • 1 fed hvidløg
          • 1 gulerod
          • 1 tomat
          • ½ æble
          • ¼ rød chili
          • 1 spsk. olie
          • 1 ½ dåse hakkede tomater
          • 1 tsk. tørret timian
          • ½ grøntsags-bouillonterning
          • ½ l. vand
          • ¼ citron
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knivspids peber

          Tilbehør:

          • ½ l. vand
          • ½ tsk. salt
          • 100 g. fuldkorns-pastaskruer
          • 1 dl. cremefraiche
          • 2 flutes
          • 1 lille håndfuld basilikumblade

           

          Køkkenredskaber

          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 køkkenvægt
          • 2 skærebrætter
          • 2 store skarpe knive
          • 1 kartoffelskræller
          • 2 store gryder
          • 1 røreske
          • 1 stavblender
          • 1 citruspresser
          • 1 dørslag
          • 1 stor skål

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tomatsuppe: Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Pil, og hak løg og hvidløg. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
          4. Tag en kartoffelskræller. Skræl gulerødder, og halver dem på langs. Læg dem med skærefladen nedad, og skær dem igennem på langs igen. Skær gulerods-strimlerne i tern.
          5. Skær tomat og æble i tern.
          6. Skyl chilien, og skær den igennem på langs. Fjern alle kernerne og de hvide hinder, da de er meget stærke. Hak chilien fint. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
          7. Tag en gryde og en røreske frem. Kom olie i gryden, og varm olien.
          8. Kom løg og hvidløg i gryden, og lad det stege et par minutter.
          9. Kom gulerødder, tomater, æble, hakkede tomater, chili, grøntsags-bouillonterning, vand og timian i gryden. Rør det sammen. Skru op for varmen, bring suppen i kog, og lad den koge i cirka 25 minutter, til grøntsagerne er møre.
          10. Tag en citruspresser frem. Pres saften fra ¼ citron. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
          11. Smag suppen til med salt, peber og citronsaft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          12. Tilbehør: Tag en gryde. Kom vand og salt i gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaen, som det står på pakken.
          13. Kom et dørslag i vasken, og hæld vand og pasta ned i dørslaget. Kom pastaen over i en skål.
          14. Kom koldt vand i en stor skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          15. Tag et skærebræt og en stor skarp kniv frem. Hak basilikum-bladene, og kom dem i en lille skål.
          16. Varm brødet, og skær det i skiver.
          17. Server suppen med pasta, cremefraiche og groft brød, og drys med frisk basilikum.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 2 timer

            En rygende varm tomatsuppe sprægfyldt med smag. Pynt med creme fraiche og frisk basilikum.

            Hvis du har god tid, så imponér familien med hjemmelavede fuldkornsflutes som tilbehør. Find opskriften her i GoCook.

            Tip: Suppen er også perfekt kold på en varm sommerdag. Lav den i god tid eller dagen før, og lad den køle af inden servering.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2288 kJ / 547 kcal
            • Protein: 13 %
            • Kulhydrat: 53 %
            • Fedt: 35 %
            • Heraf mættet fedt: 5,5 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 18

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 18

            Find alle ingredienserne frem.

            Tomatsuppe:

            • 1 løg
            • 2 fed hvidløg
            • 2 gulerødder
            • 2 tomater
            • 1 æble
            • ½ rød chili
            • 2 spsk. olie
            • 3 dåser hakkede tomater
            • 2 tsk. tørret timian
            • 1 grøntsags-bouillonterning
            • 1 l. vand
            • ½ citron
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber

            Tilbehør:

            • 1 l. vand
            • 1 tsk. salt
            • 200 g. fuldkorns-pastaskruer
            • 2 dl. cremefraiche
            • 4 flutes
            • 1 håndfuld basilikumblade
          • Trin 3 af 18

            Tomatsuppe: Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Pil, og hak løg og hvidløg. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 1 løg
            • 2 fed hvidløg
          • Trin 4 af 18

            Tag en kartoffelskræller. Skræl gulerødder, og halver dem på langs. Læg dem med skærefladen nedad, og skær dem igennem på langs igen. Skær gulerods-strimlerne i tern.

            • 2 gulerødder
          • Trin 5 af 18

            Skær tomat og æble i tern.

            • 2 tomater
            • 1 æble
          • Trin 6 af 18

            Skyl chilien, og skær den igennem på langs. Fjern alle kernerne og de hvide hinder, da de er meget stærke. Hak chilien fint. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

            • ½ rød chili
          • Trin 7 af 18

            Tag en gryde og en røreske frem. Kom olie i gryden, og varm olien.

            • 2 spsk. olie
          • Trin 8 af 18

            Kom løg og hvidløg i gryden, og lad det stege et par minutter.

          • Trin 9 af 18

            Kom gulerødder, tomater, æble, hakkede tomater, chili, grøntsags-bouillonterning, vand og timian i gryden. Rør det sammen. Skru op for varmen, bring suppen i kog, og lad den koge i cirka 25 minutter, til grøntsagerne er møre.

            • 3 dåser hakkede tomater
            • 2 tsk. tørret timian
            • 1 grøntsags-bouillonterning
            • 1 l. vand
          • Trin 10 af 18

            Tag en stavblender. Blend suppen, til der ikke er flere klumper. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.

          • Trin 11 af 18

            Tag en citruspresser frem. Pres saften fra ½ citron. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

            • ½ citron
          • Trin 12 af 18

            Smag suppen til med salt, peber og citronsaft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
               
          • Trin 13 af 18

            Tilbehør: Tag en gryde. Kom vand og salt i gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaen, som det står på pakken.

            • 1 l. vand
            • 1 tsk. salt
            • 200 g. fuldkorns-pastaskruer
          • Trin 14 af 18

            Kom et dørslag i vasken, og hæld vand og pasta ned i dørslaget. Kom pastaen over i en skål.

          • Trin 15 af 18

            Kom koldt vand i en stor skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 1 håndfuld basilikumblade
          • Trin 16 af 18

            Tag et skærebræt og en stor skarp kniv frem. Hak basilikum-bladene, og kom dem i en lille skål.

          • Trin 17 af 18

            Varm brødet, og skær det i skiver.

            • 4 flutes
          • Trin 18 af 18

            Server suppen med pasta, cremefraiche og groft brød, og drys med frisk basilikum.

            • 2 dl. cremefraiche
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            En rygende varm tomatsuppe sprægfyldt med smag. Pynt med creme fraiche og frisk basilikum.

            Hvis du har god tid, så imponér familien med hjemmelavede fuldkornsflutes som tilbehør. Find opskriften her i GoCook.

            Tip: Suppen er også perfekt kold på en varm sommerdag. Lav den i god tid eller dagen før, og lad den køle af inden servering.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Tomatsuppe:

              • 1 løg
              • 2 fed hvidløg
              • 2 gulerødder
              • 2 tomater
              • 1 æble
              • ½ rød chili
              • 2 spsk. olie
              • 3 dåser hakkede tomater
              • 2 tsk. tørret timian
              • 1 grøntsags-bouillonterning
              • 1 l. vand
              • ½ citron
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber

              Tilbehør:

              • 1 l. vand
              • 1 tsk. salt
              • 200 g. fuldkorns-pastaskruer
              • 2 dl. cremefraiche
              • 4 flutes
              • 1 håndfuld basilikumblade

               

              Køkkenredskaber

              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 køkkenvægt
              • 2 skærebrætter
              • 2 store skarpe knive
              • 1 kartoffelskræller
              • 2 store gryder
              • 1 røreske
              • 1 stavblender
              • 1 citruspresser
              • 1 dørslag
              • 1 stor skål

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Tomatsuppe: Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Pil, og hak løg og hvidløg. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
              4. Tag en kartoffelskræller. Skræl gulerødder, og halver dem på langs. Læg dem med skærefladen nedad, og skær dem igennem på langs igen. Skær gulerods-strimlerne i tern.
              5. Skær tomat og æble i tern.
              6. Skyl chilien, og skær den igennem på langs. Fjern alle kernerne og de hvide hinder, da de er meget stærke. Hak chilien fint. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
              7. Tag en gryde og en røreske frem. Kom olie i gryden, og varm olien.
              8. Kom løg og hvidløg i gryden, og lad det stege et par minutter.
              9. Kom gulerødder, tomater, æble, hakkede tomater, chili, grøntsags-bouillonterning, vand og timian i gryden. Rør det sammen. Skru op for varmen, bring suppen i kog, og lad den koge i cirka 25 minutter, til grøntsagerne er møre.
              10. Tag en stavblender. Blend suppen, til der ikke er flere klumper. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.
              11. Tag en citruspresser frem. Pres saften fra ½ citron. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
              12. Smag suppen til med salt, peber og citronsaft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
              13. Tilbehør: Tag en gryde. Kom vand og salt i gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaen, som det står på pakken.
              14. Kom et dørslag i vasken, og hæld vand og pasta ned i dørslaget. Kom pastaen over i en skål.
              15. Kom koldt vand i en stor skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              16. Tag et skærebræt og en stor skarp kniv frem. Hak basilikum-bladene, og kom dem i en lille skål.
              17. Varm brødet, og skær det i skiver.
              18. Server suppen med pasta, cremefraiche og groft brød, og drys med frisk basilikum.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 2 timer

                En rygende varm tomatsuppe sprægfyldt med smag. Pynt med creme fraiche og frisk basilikum.

                Hvis du har god tid, så imponér familien med hjemmelavede fuldkornsflutes som tilbehør. Find opskriften her i GoCook.

                Tip: Suppen er også perfekt kold på en varm sommerdag. Lav den i god tid eller dagen før, og lad den køle af inden servering.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2288 kJ / 547 kcal
                • Protein: 13 %
                • Kulhydrat: 53 %
                • Fedt: 35 %
                • Heraf mættet fedt: 5,5 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 18

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 18

                Find alle ingredienserne frem.

                Tomatsuppe:

                • 1 ½ løg
                • 3 fed hvidløg
                • 3 gulerødder
                • 3 tomater
                • 1 ½ æble
                • ¾ rød chili
                • 3 spsk. olie
                • 4 ½ dåse hakkede tomater
                • 3 tsk. tørret timian
                • 1 ½ grøntsags-bouillonterning
                • 1 ½ l. vand
                • ¾ citron
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber

                Tilbehør:

                • 1 ½ l. vand
                • 1 ½ tsk. salt
                • 300 g. fuldkorns-pastaskruer
                • 3 dl. cremefraiche
                • 6 flutes
                • 1 stor håndfuld basilikumblade
              • Trin 3 af 18

                Tomatsuppe: Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Pil, og hak løg og hvidløg. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 1 ½ løg
                • 3 fed hvidløg
              • Trin 4 af 18

                Tag en kartoffelskræller. Skræl gulerødder, og halver dem på langs. Læg dem med skærefladen nedad, og skær dem igennem på langs igen. Skær gulerods-strimlerne i tern.

                • 3 gulerødder
              • Trin 5 af 18

                Skær tomat og æble i tern.

                • 3 tomater
                • 1 ½ æble
              • Trin 6 af 18

                Skyl chilien, og skær den igennem på langs. Fjern alle kernerne og de hvide hinder, da de er meget stærke. Hak chilien fint. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

                • ¾ rød chili
              • Trin 7 af 18

                Tag en gryde og en røreske frem. Kom olie i gryden, og varm olien.

                • 3 spsk. olie
              • Trin 8 af 18

                Kom løg og hvidløg i gryden, og lad det stege et par minutter.

              • Trin 9 af 18

                Kom gulerødder, tomater, æble, hakkede tomater, chili, grøntsags-bouillonterning, vand og timian i gryden. Rør det sammen. Skru op for varmen, bring suppen i kog, og lad den koge i cirka 25 minutter, til grøntsagerne er møre.

                • 4 ½ dåse hakkede tomater
                • 3 tsk. tørret timian
                • 1 ½ grøntsags-bouillonterning
                • 1 ½ l. vand
              • Trin 10 af 18

                Tag en stavblender. Blend suppen, til der ikke er flere klumper. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.

              • Trin 11 af 18

                Tag en citruspresser frem. Pres saften fra ¾ citron. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

                • ¾ citron
              • Trin 12 af 18

                Smag suppen til med salt, peber og citronsaft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 13 af 18

                Tilbehør: Tag en gryde. Kom vand og salt i gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaen, som det står på pakken.

                • 1 ½ l. vand
                • 1 ½ tsk. salt
                • 300 g. fuldkorns-pastaskruer
              • Trin 14 af 18

                Kom et dørslag i vasken, og hæld vand og pasta ned i dørslaget. Kom pastaen over i en skål.

              • Trin 15 af 18

                Kom koldt vand i en stor skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 1 stor håndfuld basilikumblade
              • Trin 16 af 18

                Tag et skærebræt og en stor skarp kniv frem. Hak basilikum-bladene, og kom dem i en lille skål.

              • Trin 17 af 18

                Varm brødet, og skær det i skiver.

                • 6 flutes
              • Trin 18 af 18

                Server suppen med pasta, cremefraiche og groft brød, og drys med frisk basilikum.

                • 3 dl. cremefraiche
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                En rygende varm tomatsuppe sprægfyldt med smag. Pynt med creme fraiche og frisk basilikum.

                Hvis du har god tid, så imponér familien med hjemmelavede fuldkornsflutes som tilbehør. Find opskriften her i GoCook.

                Tip: Suppen er også perfekt kold på en varm sommerdag. Lav den i god tid eller dagen før, og lad den køle af inden servering.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Tomatsuppe:

                  • 1 ½ løg
                  • 3 fed hvidløg
                  • 3 gulerødder
                  • 3 tomater
                  • 1 ½ æble
                  • ¾ rød chili
                  • 3 spsk. olie
                  • 4 ½ dåse hakkede tomater
                  • 3 tsk. tørret timian
                  • 1 ½ grøntsags-bouillonterning
                  • 1 ½ l. vand
                  • ¾ citron
                  • ¾ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                  Tilbehør:

                  • 1 ½ l. vand
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 300 g. fuldkorns-pastaskruer
                  • 3 dl. cremefraiche
                  • 6 flutes
                  • 1 stor håndfuld basilikumblade

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 køkkenvægt
                  • 2 skærebrætter
                  • 2 store skarpe knive
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 2 store gryder
                  • 1 røreske
                  • 1 stavblender
                  • 1 citruspresser
                  • 1 dørslag
                  • 1 stor skål

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tomatsuppe: Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Pil, og hak løg og hvidløg. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
                  4. Tag en kartoffelskræller. Skræl gulerødder, og halver dem på langs. Læg dem med skærefladen nedad, og skær dem igennem på langs igen. Skær gulerods-strimlerne i tern.
                  5. Skær tomat og æble i tern.
                  6. Skyl chilien, og skær den igennem på langs. Fjern alle kernerne og de hvide hinder, da de er meget stærke. Hak chilien fint. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
                  7. Tag en gryde og en røreske frem. Kom olie i gryden, og varm olien.
                  8. Kom løg og hvidløg i gryden, og lad det stege et par minutter.
                  9. Kom gulerødder, tomater, æble, hakkede tomater, chili, grøntsags-bouillonterning, vand og timian i gryden. Rør det sammen. Skru op for varmen, bring suppen i kog, og lad den koge i cirka 25 minutter, til grøntsagerne er møre.
                  10. Tag en stavblender. Blend suppen, til der ikke er flere klumper. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.
                  11. Tag en citruspresser frem. Pres saften fra ¾ citron. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
                  12. Smag suppen til med salt, peber og citronsaft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  13. Tilbehør: Tag en gryde. Kom vand og salt i gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaen, som det står på pakken.
                  14. Kom et dørslag i vasken, og hæld vand og pasta ned i dørslaget. Kom pastaen over i en skål.
                  15. Kom koldt vand i en stor skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  16. Tag et skærebræt og en stor skarp kniv frem. Hak basilikum-bladene, og kom dem i en lille skål.
                  17. Varm brødet, og skær det i skiver.
                  18. Server suppen med pasta, cremefraiche og groft brød, og drys med frisk basilikum.