Krydret oksekød med pita-chips

Krydret oksekød med pita-chips

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Hvorfor skal man altid stoppe ting NED i et pitabrød? Prøv lige at trylle pitabrødene om til lækre pita-chips i stedet for. Brug dem til at skovle krydret oksekød og salat op med. Bestik? Nej tak ;-)

        Energi-indhold pr. portion
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 21

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 21

        Find alle ingredienserne frem.

        Lynsyltet spidskål:

        • ¼ spidskål
        • 1 kvist frisk mynte
        • ½ lime
        • 1 tsk. sukker

        Krydret oksekød:

        • ½ gulerod
        • ½ løg
        • 1 fed hvidløg
        • 175-200 g. hakket oksekød
        • ½ spsk. olie
        • ½ tsk. paprika
        • ½ knivspids peber
        • ¼ tsk. spidskommen
        • ½ knivspids cayennepeber
        • ½ tsk. salt
        • 1 spsk. tomatpuré
        • ¼ dl. vand

        Sprøde pitachips:

        • 2 stk. pitabrød
        • Olie til pensling

        Tilbehør:

        • ½ gl. tomatsalsa/Tacosauce/Salsa, medium
        • 2 tomater
        • ½ agurk
        • ½-1 avocado
        • 1 dl. cremefraiche
      • Trin 3 af 21

        Skyl spidskålen. Skær spidskålen i tynde strimler. Kom dem i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål i tynde strimler.

        • ¼ spidskål
      • Trin 4 af 21

        Kom vand i en lille skål, og skyl mynten i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • 1 kvist frisk mynte
      • Trin 5 af 21

        Hak mynten fint. Kom den op i skålen til spidskålen. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.

      • Trin 6 af 21

        Skær limen over, og pres saften af halvdelen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugter.

        • ½ lime
      • Trin 7 af 21

        Kom limesaft og sukker i en skål. Rør det sammen. Hæld dressingen over kålen.

        • 1 tsk. sukker
      • Trin 8 af 21

        Skyl agurk og tomater. Skær dem i små tern.

        • 2 tomater
        • ½ agurk
      • Trin 9 af 21

        Del avocadoen med en kniv, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

        • ½-1 avocado
      • Trin 10 af 21

        Skrab avocado kødet ud med en ske. Skær det i små tern.

      • Trin 11 af 21

        Skyl, og skræl guleroden. Riv den på den grove side af rivejernet.

        • ½ gulerod
      • Trin 12 af 21

        Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ½ løg
        • 1 fed hvidløg
      • Trin 13 af 21

        Kom paprika, peber, spidskommen, cayennepeber og salt i en skål. Bland det sammen.

        • ½ tsk. paprika
        • ½ knivspids peber
        • ¼ tsk. spidskommen
        • ½ knivspids cayennepeber
        • ½ tsk. salt
      • Trin 14 af 21

        Kom olie på en stegepande. Varm det op ved medium varme. Kom kødet på panden og svits det i cirka 1 minut.

        • 175-200 g. hakket oksekød
        • ½ spsk. olie
      • Trin 15 af 21

        Drys krydderiblandingen over kødet, og steg i 2 minutter mere.

      • Trin 16 af 21

        Kom løg, hvidløg og revet gulerod på stegepanden, og svits i 1-2 minutter.

      • Trin 17 af 21

        Kom vand og tomatpuré i. Lad det komme op at koge, og skru så ned for stegepanden.

        • 1 spsk. tomatpuré
        • ¼ dl. vand
      • Trin 18 af 21

        Kom halvdelen af tacosaucen i, og rør rundt. Sluk for varmen, og lad kødet køle lidt af.

        • ½ gl. tomatsalsa/Tacosauce/Salsa, medium
      • Trin 19 af 21

        Pensl olie på begge sider af pitabrødene, og skær dem i kvarte.

        • 2 stk. pitabrød
        • Olie til pensling
      • Trin 20 af 21

        Varm en tør stegepande op til medium varme. Steg pitachipsene på stegepanden, til skorpen bliver sprød.

      • Trin 21 af 21

        Læg kålen i bunden af et fad. Kom kødet ovenpå. Derefter tomater, agurk og avocado på toppen. Top med en klat cremefraiche på.

        • 1 dl. cremefraiche
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Hvorfor skal man altid stoppe ting NED i et pitabrød? Prøv lige at trylle pitabrødene om til lækre pita-chips i stedet for. Brug dem til at skovle krydret oksekød og salat op med. Bestik? Nej tak ;-)

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Lynsyltet spidskål:

          • ¼ spidskål
          • 1 kvist frisk mynte
          • ½ lime
          • 1 tsk. sukker

          Krydret oksekød:

          • ½ gulerod
          • ½ løg
          • 1 fed hvidløg
          • 175-200 g. hakket oksekød
          • ½ spsk. olie
          • ½ tsk. paprika
          • ½ knivspids peber
          • ¼ tsk. spidskommen
          • ½ knivspids cayennepeber
          • ½ tsk. salt
          • 1 spsk. tomatpuré
          • ¼ dl. vand

          Sprøde pitachips:

          • 2 stk. pitabrød
          • Olie til pensling

          Tilbehør:

          • ½ gl. tomatsalsa/Tacosauce/Salsa, medium
          • 2 tomater
          • ½ agurk
          • ½-1 avocado
          • 1 dl. cremefraiche

           

          Køkkenredskaber

          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 decilitermål
          • 1 lille skål
          • 1 rent viskestykke
          • 1 citruspresser
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 rivejern
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv
          • 1 serveringsfad

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skyl spidskålen. Skær spidskålen i tynde strimler. Kom dem i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål i tynde strimler.
          4. Kom vand i en lille skål, og skyl mynten i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          5. Hak mynten fint. Kom den op i skålen til spidskålen. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
          6. Skær limen over, og pres saften af halvdelen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugter.
          7. Kom limesaft og sukker i en skål. Rør det sammen. Hæld dressingen over kålen.
          8. Skyl agurk og tomater. Skær dem i små tern.
          9. Del avocadoen med en kniv, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
          10. Skrab avocado kødet ud med en ske. Skær det i små tern.
          11. Skyl, og skræl guleroden. Riv den på den grove side af rivejernet.
          12. Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
          13. Kom paprika, peber, spidskommen, cayennepeber og salt i en skål. Bland det sammen.
          14. Kom olie på en stegepande. Varm det op ved medium varme. Kom kødet på panden og svits det i cirka 1 minut.
          15. Drys krydderiblandingen over kødet, og steg i 2 minutter mere.
          16. Kom løg, hvidløg og revet gulerod på stegepanden, og svits i 1-2 minutter.
          17. Kom vand og tomatpuré i. Lad det komme op at koge, og skru så ned for stegepanden.
          18. Kom halvdelen af tacosaucen i, og rør rundt. Sluk for varmen, og lad kødet køle lidt af.
          19. Pensl olie på begge sider af pitabrødene, og skær dem i kvarte.
          20. Varm en tør stegepande op til medium varme. Steg pitachipsene på stegepanden, til skorpen bliver sprød.
          21. Læg kålen i bunden af et fad. Kom kødet ovenpå. Derefter tomater, agurk og avocado på toppen. Top med en klat cremefraiche på.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Hvorfor skal man altid stoppe ting NED i et pitabrød? Prøv lige at trylle pitabrødene om til lækre pita-chips i stedet for. Brug dem til at skovle krydret oksekød og salat op med. Bestik? Nej tak ;-)

            Energi-indhold pr. portion
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 21

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 21

            Find alle ingredienserne frem.

            Lynsyltet spidskål:

            • ½ spidskål
            • ¼ dl. frisk mynte
            • 1 lime
            • ½ spsk. sukker

            Krydret oksekød:

            • 1 gulerod
            • 1 løg
            • 2 fed hvidløg
            • 350-400 g. hakket oksekød
            • 1 spsk. olie
            • 1 tsk. paprika
            • ¼ tsk. peber
            • ½ tsk. spidskommen
            • ¼ tsk. cayennepeber
            • 1 tsk. salt
            • 2 spsk. tomatpuré
            • ½ dl. vand

            Sprøde pitachips:

            • 4 stk. pitabrød
            • Olie til pensling

            Tilbehør:

            • 1 gl. tomatsalsa/Tacosauce/Salsa, medium
            • 4 tomater
            • 1 agurk
            • 1-2 avocadoer
            • 2 dl. cremefraiche
          • Trin 3 af 21

            Skyl spidskålen. Skær spidskålen i tynde strimler. Kom dem i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål i tynde strimler.

            • ½ spidskål
          • Trin 4 af 21

            Kom vand i en lille skål, og skyl mynten i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • ¼ dl. frisk mynte
          • Trin 5 af 21

            Hak mynten fint. Kom den op i skålen til spidskålen. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.

          • Trin 6 af 21

            Skær limen over, og pres saften af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugter.

            • 1 lime
          • Trin 7 af 21

            Kom limesaft og sukker i en skål. Rør det sammen. Hæld dressingen over kålen.

            • ½ spsk. sukker
          • Trin 8 af 21

            Skyl agurk og tomater. Skær dem i små tern.

            • 4 tomater
            • 1 agurk
          • Trin 9 af 21

            Del avocadoen med en kniv, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

            • 1-2 avocadoer
          • Trin 10 af 21

            Skrab avocado kødet ud med en ske. Skær det i små tern.

          • Trin 11 af 21

            Skyl, og skræl guleroden. Riv den på den grove side af rivejernet.

            • 1 gulerod
          • Trin 12 af 21

            Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 1 løg
            • 2 fed hvidløg
          • Trin 13 af 21

            Kom paprika, peber, spidskommen, cayennepeber og salt i en skål. Bland det sammen.

            • 1 tsk. paprika
            • ¼ tsk. peber
            • ½ tsk. spidskommen
            • ¼ tsk. cayennepeber
            • 1 tsk. salt
          • Trin 14 af 21

            Kom olie på en stegepande. Varm det op ved medium varme. Kom kødet på panden og svits det i cirka 1 minut.

            • 350-400 g. hakket oksekød
            • 1 spsk. olie
          • Trin 15 af 21

            Drys krydderiblandingen over kødet, og steg i 2 minutter mere.

          • Trin 16 af 21

            Kom løg, hvidløg og revet gulerod på stegepanden, og svits i 1-2 minutter.

          • Trin 17 af 21

            Kom vand og tomatpuré i. Lad det komme op at koge, og skru så ned for stegepanden.

            • 2 spsk. tomatpuré
            • ½ dl. vand
          • Trin 18 af 21

            Kom halvdelen af tacosaucen i, og rør rundt. Sluk for varmen, og lad kødet køle lidt af.

            • 1 gl. tomatsalsa/Tacosauce/Salsa, medium
          • Trin 19 af 21

            Pensl olie på begge sider af pitabrødene, og skær dem i kvarte.

            • 4 stk. pitabrød
            • Olie til pensling
          • Trin 20 af 21

            Varm en tør stegepande op til medium varme. Steg pitachipsene på stegepanden, til skorpen bliver sprød.

          • Trin 21 af 21

            Læg kålen i bunden af et fad. Kom kødet ovenpå. Derefter tomater, agurk og avocado på toppen. Top med en klat cremefraiche på.

            • 2 dl. cremefraiche
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Hvorfor skal man altid stoppe ting NED i et pitabrød? Prøv lige at trylle pitabrødene om til lækre pita-chips i stedet for. Brug dem til at skovle krydret oksekød og salat op med. Bestik? Nej tak ;-)

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Lynsyltet spidskål:

              • ½ spidskål
              • ¼ dl. frisk mynte
              • 1 lime
              • ½ spsk. sukker

              Krydret oksekød:

              • 1 gulerod
              • 1 løg
              • 2 fed hvidløg
              • 350-400 g. hakket oksekød
              • 1 spsk. olie
              • 1 tsk. paprika
              • ¼ tsk. peber
              • ½ tsk. spidskommen
              • ¼ tsk. cayennepeber
              • 1 tsk. salt
              • 2 spsk. tomatpuré
              • ½ dl. vand

              Sprøde pitachips:

              • 4 stk. pitabrød
              • Olie til pensling

              Tilbehør:

              • 1 gl. tomatsalsa/Tacosauce/Salsa, medium
              • 4 tomater
              • 1 agurk
              • 1-2 avocadoer
              • 2 dl. cremefraiche

               

              Køkkenredskaber

              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 decilitermål
              • 1 lille skål
              • 1 rent viskestykke
              • 1 citruspresser
              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 rivejern
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv
              • 1 serveringsfad

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skyl spidskålen. Skær spidskålen i tynde strimler. Kom dem i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål i tynde strimler.
              4. Kom vand i en lille skål, og skyl mynten i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              5. Hak mynten fint. Kom den op i skålen til spidskålen. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
              6. Skær limen over, og pres saften af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugter.
              7. Kom limesaft og sukker i en skål. Rør det sammen. Hæld dressingen over kålen.
              8. Skyl agurk og tomater. Skær dem i små tern.
              9. Del avocadoen med en kniv, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
              10. Skrab avocado kødet ud med en ske. Skær det i små tern.
              11. Skyl, og skræl guleroden. Riv den på den grove side af rivejernet.
              12. Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
              13. Kom paprika, peber, spidskommen, cayennepeber og salt i en skål. Bland det sammen.
              14. Kom olie på en stegepande. Varm det op ved medium varme. Kom kødet på panden og svits det i cirka 1 minut.
              15. Drys krydderiblandingen over kødet, og steg i 2 minutter mere.
              16. Kom løg, hvidløg og revet gulerod på stegepanden, og svits i 1-2 minutter.
              17. Kom vand og tomatpuré i. Lad det komme op at koge, og skru så ned for stegepanden.
              18. Kom halvdelen af tacosaucen i, og rør rundt. Sluk for varmen, og lad kødet køle lidt af.
              19. Pensl olie på begge sider af pitabrødene, og skær dem i kvarte.
              20. Varm en tør stegepande op til medium varme. Steg pitachipsene på stegepanden, til skorpen bliver sprød.
              21. Læg kålen i bunden af et fad. Kom kødet ovenpå. Derefter tomater, agurk og avocado på toppen. Top med en klat cremefraiche på.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Hvorfor skal man altid stoppe ting NED i et pitabrød? Prøv lige at trylle pitabrødene om til lækre pita-chips i stedet for. Brug dem til at skovle krydret oksekød og salat op med. Bestik? Nej tak ;-)

                Energi-indhold pr. portion
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 21

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 21

                Find alle ingredienserne frem.

                Lynsyltet spidskål:

                • ¾ spidskål
                • ½ dl. frisk mynte
                • 1 ½ lime
                • ¾ spsk. sukker

                Krydret oksekød:

                • 1 ½ gulerod
                • 1 ½ løg
                • 3 fed hvidløg
                • 525-600 g. hakket oksekød
                • 1 ½ spsk. olie
                • 1 ½ tsk. paprika
                • ½ tsk. peber
                • ¾ tsk. spidskommen
                • ½ tsk. cayennepeber
                • 1 ½ tsk. salt
                • 3 spsk. tomatpuré
                • ¾ dl. vand

                Sprøde pitachips:

                • 6 stk. pitabrød
                • Olie til pensling

                Tilbehør:

                • 1 ½ gl. tomatsalsa/Tacosauce/Salsa, medium
                • 6 tomater
                • 1 ½ agurk
                • 1 ½-3 avocadoer
                • 3 dl. cremefraiche
              • Trin 3 af 21

                Skyl spidskålen. Skær spidskålen i tynde strimler. Kom dem i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål i tynde strimler.

                • ¾ spidskål
              • Trin 4 af 21

                Kom vand i en lille skål, og skyl mynten i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • ½ dl. frisk mynte
              • Trin 5 af 21

                Hak mynten fint. Kom den op i skålen til spidskålen. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.

              • Trin 6 af 21

                Skær lime over, og pres saften af dem. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugter.

                1 ½ lime

              • Trin 7 af 21

                Kom limesaft og sukker i en skål. Rør det sammen. Hæld dressingen over kålen.

                • ¾ spsk. sukker
              • Trin 8 af 21

                Skyl agurk og tomater. Skær dem i små tern.

                • 6 tomater
                • 1 ½ agurk
              • Trin 9 af 21

                Del avocadoerne med en kniv, og tag stenene ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

                • 1 ½-3 avocadoer
              • Trin 10 af 21

                Skrab avocado kødet ud med en ske. Skær det i små tern.

              • Trin 11 af 21

                Skyl, og skræl guleroden. Riv den på den grove side af rivejernet.

                • 1 ½ gulerod
              • Trin 12 af 21

                Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 1 ½ løg
                • 3 fed hvidløg
              • Trin 13 af 21

                Kom paprika, peber, spidskommen, cayennepeber og salt i en skål. Bland det sammen.

                • 1 ½ tsk. paprika
                • ½ tsk. peber
                • ¾ tsk. spidskommen
                • ½ tsk. cayennepeber
                • 1 ½ tsk. salt
              • Trin 14 af 21

                Kom olie på en stegepande. Varm det op ved medium varme. Kom kødet på panden og svits det i cirka 1 minut.

                • 525-600 g. hakket oksekød
                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 15 af 21

                Drys krydderiblandingen over kødet, og steg i 2 minutter mere.

              • Trin 16 af 21

                Kom løg, hvidløg og revet gulerod på stegepanden, og svits i 1-2 minutter.

              • Trin 17 af 21

                Kom vand og tomatpuré i. Lad det komme op at koge, og skru så ned for stegepanden.

                • 3 spsk. tomatpuré
                • ¾ dl. vand
              • Trin 18 af 21

                Kom halvdelen af tacosaucen i, og rør rundt. Sluk for varmen, og lad kødet køle lidt af.

                • 1 ½ gl. tomatsalsa/Tacosauce/Salsa, medium
              • Trin 19 af 21

                Pensl olie på begge sider af pitabrødene, og skær dem i kvarte.

                • 6 stk. pitabrød
                • Olie til pensling
              • Trin 20 af 21

                Varm en tør stegepande op til medium varme. Steg pitachipsene på stegepanden, til skorpen bliver sprød.

              • Trin 21 af 21

                Læg kålen i bunden af et fad. Kom kødet ovenpå. Derefter tomater, agurk og avocado på toppen. Top med en klat cremefraiche på.

                • 3 dl. cremefraiche
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Hvorfor skal man altid stoppe ting NED i et pitabrød? Prøv lige at trylle pitabrødene om til lækre pita-chips i stedet for. Brug dem til at skovle krydret oksekød og salat op med. Bestik? Nej tak ;-)

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Lynsyltet spidskål:

                  • ¾ spidskål
                  • ½ dl. frisk mynte
                  • 1 ½ lime
                  • ¾ spsk. sukker

                  Krydret oksekød:

                  • 1 ½ gulerod
                  • 1 ½ løg
                  • 3 fed hvidløg
                  • 525-600 g. hakket oksekød
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 1 ½ tsk. paprika
                  • ½ tsk. peber
                  • ¾ tsk. spidskommen
                  • ½ tsk. cayennepeber
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 3 spsk. tomatpuré
                  • ¾ dl. vand

                  Sprøde pitachips:

                  • 6 stk. pitabrød
                  • Olie til pensling

                  Tilbehør:

                  • 1 ½ gl. tomatsalsa/Tacosauce/Salsa, medium
                  • 6 tomater
                  • 1 ½ agurk
                  • 1 ½-3 avocadoer
                  • 3 dl. cremefraiche

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 decilitermål
                  • 1 lille skål
                  • 1 rent viskestykke
                  • 1 citruspresser
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 rivejern
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv
                  • 1 serveringsfad

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skyl spidskålen. Skær spidskålen i tynde strimler. Kom dem i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål i tynde strimler.
                  4. Kom vand i en lille skål, og skyl mynten i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  5. Hak mynten fint. Kom den op i skålen til spidskålen. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
                  6. Skær lime over, og pres saften af dem. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugter.
                  7. Kom limesaft og sukker i en skål. Rør det sammen. Hæld dressingen over kålen.
                  8. Skyl agurk og tomater. Skær dem i små tern.
                  9. Del avocadoerne med en kniv, og tag stenene ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
                  10. Skrab avocado kødet ud med en ske. Skær det i små tern.
                  11. Skyl, og skræl guleroden. Riv den på den grove side af rivejernet.
                  12. Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
                  13. Kom paprika, peber, spidskommen, cayennepeber og salt i en skål. Bland det sammen.
                  14. Kom olie på en stegepande. Varm det op ved medium varme. Kom kødet på panden og svits det i cirka 1 minut.
                  15. Drys krydderiblandingen over kødet, og steg i 2 minutter mere.
                  16. Kom løg, hvidløg og revet gulerod på stegepanden, og svits i 1-2 minutter.
                  17. Kom vand og tomatpuré i. Lad det komme op at koge, og skru så ned for stegepanden.
                  18. Kom halvdelen af tacosaucen i, og rør rundt. Sluk for varmen, og lad kødet køle lidt af.
                  19. Pensl olie på begge sider af pitabrødene, og skær dem i kvarte.
                  20. Varm en tør stegepande op til medium varme. Steg pitachipsene på stegepanden, til skorpen bliver sprød.
                  21. Læg kålen i bunden af et fad. Kom kødet ovenpå. Derefter tomater, agurk og avocado på toppen. Top med en klat cremefraiche på.