Krydder-bøffer med nudelsalat
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Får I også næsten altid det samme til aftensmad?? Så udfordr lige de gamle med den her opskrift. Næste skridt: Thailand.
Tip: Hvis der er små børn i huset, så servér alle de enkelte dele hver for sig. Så kan man selv blande sin portion.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1004 kJ / 240 kcal
- Protein: 32 %
- Kulhydrat: 40 %
- Fedt: 28 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Krydderbøffer:
- ½ æg
- 200 g. hakket oksekød
- ½ tsk. paprika
- ½ tsk. basilikum
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
Nudelsalat:
- ½ broccoli
- 125 g. gulerødder
- 2 ½ dl. vand
- ¼ tsk. salt
- 100 g. fuldkornsnudler
Drys:
- 1 spsk. sesamfrø
- 2 forårsløg
Dressing:
- 1 spsk. sojasovs
- ½ spsk. sød chilisovs
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 kop
- 2 store skåle
- 1 røreske
- 1 stegepande
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille gryde
- 1 dørslag
- 1 lille skål
- 1 stor gryde
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 16
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 16
Find alle ingredienserne frem.
Krydderbøffer:
- ½ æg
- 200 g. hakket oksekød
- ½ tsk. paprika
- ½ tsk. basilikum
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
Nudelsalat:
- ½ broccoli
- 125 g. gulerødder
- 2 ½ dl. vand
- ¼ tsk. salt
- 100 g. fuldkornsnudler
Drys:
- 1 spsk. sesamfrø
- 2 forårsløg
Dressing:
- 1 spsk. sojasovs
- ½ spsk. sød chilisovs
- Trin 3 af 16
Slå et æg ud i en kop. Pisk det sammen med en gaffel, og kom halvdelen op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- ½ æg
- Trin 4 af 16
Kom hakket oksekød, paprika, basilikum, salt og peber op i skålen til ægget. Rør det sammen til en sammenhængende fars.
- 200 g. hakket oksekød
- ½ tsk. paprika
- ½ tsk. basilikum
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- Trin 5 af 16
Varm en tør pande op til medium varme. Rist sesamfrø på panden, til de er gyldne.
- 1 spsk. sesamfrø
- Trin 6 af 16
Skyl broccoli. Skær den i små buketter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer broccoli i små buketter.
- ½ broccoli
- Trin 7 af 16
Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i tynde strimler.
- 125 g. gulerødder
- Trin 8 af 16
Skyl forårsløgene. Skær dem i helt tynde ringe.
- 2 forårsløg
- Trin 9 af 16
Kom vandet i en gryde. Tilsæt salt til vandet, læg låg på, og lad vandet komme i kog.
- 2 ½ dl. vand
- ¼ tsk. salt
- Trin 10 af 16
Når vandet koger, så kom broccoli i vandet. Kog det i 2 minutter under låg.
- Trin 11 af 16
Hæld vandet fra broccolien, og lad den dryppe af.
- Trin 12 af 16
Kom soyasauce og sød chilisauce i en skål. Rør sammen.
- 1 spsk. sojasovs
- ½ spsk. sød chilisovs
- Trin 13 af 16
Kom vand og salt i en gryde. Kog nudlerne. Læs på pakken, hvordan du koger nudlerne.
- 100 g. fuldkornsnudler
- Trin 14 af 16
Form 7 små bøffer af farsen.
- Trin 15 af 16
Kom olie på en pande, og varm op til medium varme. Kom bøfferne på panden og steg dem cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
- Trin 16 af 16
Kom de kogte nudler, broccoli og gulerodsstrimler i en skål sammen med dressingen. Bland nuddel-salaten sammen. Top salaten med tynde ringe af forårsløg og ristede sesamfrø.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Får I også næsten altid det samme til aftensmad?? Så udfordr lige de gamle med den her opskrift. Næste skridt: Thailand.
Tip: Hvis der er små børn i huset, så servér alle de enkelte dele hver for sig. Så kan man selv blande sin portion.
Du skal bruge
Ingredienser
Krydderbøffer:
- ½ æg
- 200 g. hakket oksekød
- ½ tsk. paprika
- ½ tsk. basilikum
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
Nudelsalat:
- ½ broccoli
- 125 g. gulerødder
- 2 ½ dl. vand
- ¼ tsk. salt
- 100 g. fuldkornsnudler
Drys:
- 1 spsk. sesamfrø
- 2 forårsløg
Dressing:
- 1 spsk. sojasovs
- ½ spsk. sød chilisovs
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 kop
- 2 store skåle
- 1 røreske
- 1 stegepande
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille gryde
- 1 dørslag
- 1 lille skål
- 1 stor gryde
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Slå et æg ud i en kop. Pisk det sammen med en gaffel, og kom halvdelen op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- Kom hakket oksekød, paprika, basilikum, salt og peber op i skålen til ægget. Rør det sammen til en sammenhængende fars.
- Varm en tør pande op til medium varme. Rist sesamfrø på panden, til de er gyldne.
- Skyl broccoli. Skær den i små buketter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer broccoli i små buketter.
- Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i tynde strimler.
- Skyl forårsløgene. Skær dem i helt tynde ringe.
- Kom vandet i en gryde. Tilsæt salt til vandet, læg låg på, og lad vandet komme i kog.
- Når vandet koger, så kom broccoli i vandet. Kog det i 2 minutter under låg.
- Hæld vandet fra broccolien, og lad den dryppe af.
- Kom soyasauce og sød chilisauce i en skål. Rør sammen.
- Kom vand og salt i en gryde. Kog nudlerne. Læs på pakken, hvordan du koger nudlerne.
- Form 7 små bøffer af farsen.
- Kom olie på en pande, og varm op til medium varme. Kom bøfferne på panden og steg dem cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
- Kom de kogte nudler, broccoli og gulerodsstrimler i en skål sammen med dressingen. Bland nuddel-salaten sammen. Top salaten med tynde ringe af forårsløg og ristede sesamfrø.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Får I også næsten altid det samme til aftensmad?? Så udfordr lige de gamle med den her opskrift. Næste skridt: Thailand.
Tip: Hvis der er små børn i huset, så servér alle de enkelte dele hver for sig. Så kan man selv blande sin portion.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1004 kJ / 240 kcal
- Protein: 32 %
- Kulhydrat: 40 %
- Fedt: 28 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Krydderbøffer:
- 1 æg
- 400 g. hakket oksekød
- 1 tsk. paprika
- 1 tsk. basilikum
- 1 tsk. salt
- ¼ tsk. peber
Nudelsalat:
- 1 broccoli
- 250 g. gulerødder
- ½ l. vand
- ½ tsk. salt
- 200 g. fuldkornsnudler
Drys:
- 2 spsk. sesamfrø
- 4 forårsløg
Dressing:
- 2 spsk. sojasovs
- 1 spsk. sød chilisovs
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 kop
- 2 store skåle
- 1 røreske
- 1 stegepande
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille gryde
- 1 dørslag
- 1 lille skål
- 1 stor gryde
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 16
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 16
Find alle ingredienserne frem.
Krydderbøffer:
- 1 æg
- 400 g. hakket oksekød
- 1 tsk. paprika
- 1 tsk. basilikum
- 1 tsk. salt
- ¼ tsk. peber
Nudelsalat:
- 1 broccoli
- 250 g. gulerødder
- ½ l. vand
- ½ tsk. salt
- 200 g. fuldkornsnudler
Drys:
- 2 spsk. sesamfrø
- 4 forårsløg
Dressing:
- 2 spsk. sojasovs
- 1 spsk. sød chilisovs
- Trin 3 af 16
Slå et æg ud i en kop. Kom det op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- 1 æg
- Trin 4 af 16
Kom hakket oksekød, paprika, basilikum, salt og peber op i skålen til ægget. Rør det sammen til en sammenhængende fars.
- 400 g. hakket oksekød
- 1 tsk. paprika
- 1 tsk. basilikum
- 1 tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- Trin 5 af 16
Varm en tør pande op til medium varme. Rist sesamfrø på panden, til de er gyldne.
- 2 spsk. sesamfrø
- Trin 6 af 16
Skyl broccoli. Skær den i små buketter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer broccoli i små buketter.
- 1 broccoli
- Trin 7 af 16
Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i tynde strimler.
- 250 g. gulerødder
- Trin 8 af 16
Skyl forårsløgene. Skær dem i helt tynde ringe.
- 4 forårsløg
- Trin 9 af 16
Kom vandet i en gryde. Tilsæt salt til vandet, læg låg på, og lad vandet komme i kog.
- ½ l. vand
- ½ tsk. salt
- Trin 10 af 16
Når vandet koger, så kom broccoli i vandet. Kog det i 2 minutter under låg.
- Trin 11 af 16
Hæld vandet fra broccolien, og lad den dryppe af.
- Trin 12 af 16
Kom soyasauce og sød chilisauce i en skål. Rør sammen.
- 2 spsk. sojasovs
- 1 spsk. sød chilisovs
- Trin 13 af 16
Kom vand og salt i en gryde. Kog nudlerne. Læs på pakken, hvordan du koger nudlerne.
- 200 g. fuldkornsnudler
- Trin 14 af 16
Form 14 små bøffer af farsen.
- Trin 15 af 16
Kom olie på en pande, og varm op til medium varme. Kom bøfferne på panden og steg dem cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
- Trin 16 af 16
Kom de kogte nudler, broccoli og gulerodsstrimler i en skål sammen med dressingen. Bland nuddel-salaten sammen. Top salaten med tynde ringe af forårsløg og ristede sesamfrø.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Får I også næsten altid det samme til aftensmad?? Så udfordr lige de gamle med den her opskrift. Næste skridt: Thailand.
Tip: Hvis der er små børn i huset, så servér alle de enkelte dele hver for sig. Så kan man selv blande sin portion.
Du skal bruge
Ingredienser
Krydderbøffer:
- 1 æg
- 400 g. hakket oksekød
- 1 tsk. paprika
- 1 tsk. basilikum
- 1 tsk. salt
- ¼ tsk. peber
Nudelsalat:
- 1 broccoli
- 250 g. gulerødder
- ½ l. vand
- ½ tsk. salt
- 200 g. fuldkornsnudler
Drys:
- 2 spsk. sesamfrø
- 4 forårsløg
Dressing:
- 2 spsk. sojasovs
- 1 spsk. sød chilisovs
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 kop
- 2 store skåle
- 1 røreske
- 1 stegepande
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille gryde
- 1 dørslag
- 1 lille skål
- 1 stor gryde
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Slå et æg ud i en kop. Kom det op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- Kom hakket oksekød, paprika, basilikum, salt og peber op i skålen til ægget. Rør det sammen til en sammenhængende fars.
- Varm en tør pande op til medium varme. Rist sesamfrø på panden, til de er gyldne.
- Skyl broccoli. Skær den i små buketter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer broccoli i små buketter.
- Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i tynde strimler.
- Skyl forårsløgene. Skær dem i helt tynde ringe.
- Kom vandet i en gryde. Tilsæt salt til vandet, læg låg på, og lad vandet komme i kog.
- Når vandet koger, så kom broccoli i vandet. Kog det i 2 minutter under låg.
- Hæld vandet fra broccolien, og lad den dryppe af.
- Kom soyasauce og sød chilisauce i en skål. Rør sammen.
- Kom vand og salt i en gryde. Kog nudlerne. Læs på pakken, hvordan du koger nudlerne.
- Form 14 små bøffer af farsen.
- Kom olie på en pande, og varm op til medium varme. Kom bøfferne på panden og steg dem cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
- Kom de kogte nudler, broccoli og gulerodsstrimler i en skål sammen med dressingen. Bland nuddel-salaten sammen. Top salaten med tynde ringe af forårsløg og ristede sesamfrø.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Får I også næsten altid det samme til aftensmad?? Så udfordr lige de gamle med den her opskrift. Næste skridt: Thailand.
Tip: Hvis der er små børn i huset, så servér alle de enkelte dele hver for sig. Så kan man selv blande sin portion.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1004 kJ / 240 kcal
- Protein: 32 %
- Kulhydrat: 40 %
- Fedt: 28 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Krydderbøffer:
- 1 ½ æg
- 600 g. hakket oksekød
- 1 ½ tsk. paprika
- 1 ½ tsk. basilikum
- 1 ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Nudelsalat:
- 1 ½ broccoli
- 375 g. gulerødder
- ¾ l. vand
- ¾ tsk. salt
- 300 g. fuldkornsnudler
Drys:
- 3 spsk. sesamfrø
- 6 forårsløg
Dressing:
- 3 spsk. sojasovs
- 1 ½ spsk. sød chilisovs
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 kop
- 2 store skåle
- 1 røreske
- 1 stegepande
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille gryde
- 1 dørslag
- 1 lille skål
- 1 stor gryde
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 16
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 16
Find alle ingredienserne frem.
Krydderbøffer:
- 1 ½ æg
- 600 g. hakket oksekød
- 1 ½ tsk. paprika
- 1 ½ tsk. basilikum
- 1 ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Nudelsalat:
- 1 ½ broccoli
- 375 g. gulerødder
- ¾ l. vand
- ¾ tsk. salt
- 300 g. fuldkornsnudler
Drys:
- 3 spsk. sesamfrø
- 6 forårsløg
Dressing:
- 3 spsk. sojasovs
- 1 ½ spsk. sød chilisovs
- Trin 3 af 16
Slå et æg ud i en kop. Kom det op i skålen. Så endnu et æg ud i en kop. Pisk det sammen med en gaffel, og kom halvdelen af det op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- 1 ½ æg
- Trin 4 af 16
Kom hakket oksekød, paprika, basilikum, salt og peber op i skålen til ægget. Rør det sammen til en sammenhængende fars.
- 600 g. hakket oksekød
- 1 ½ tsk. paprika
- 1 ½ tsk. basilikum
- 1 ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 5 af 16
Varm en tør pande op til medium varme. Rist sesamfrø på panden, til de er gyldne.
- 3 spsk. sesamfrø
- Trin 6 af 16
Skyl broccoli. Skær den i små buketter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer broccoli i små buketter.
- 1 ½ broccoli
- Trin 7 af 16
Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i tynde strimler.
- 375 g. gulerødder
- Trin 8 af 16
Skyl forårsløgene. Skær dem i helt tynde ringe.
- 6 forårsløg
- Trin 9 af 16
Kom vandet i en gryde. Tilsæt salt til vandet, læg låg på, og lad vandet komme i kog.
- ¾ l. vand
- ¾ tsk. salt
- Trin 10 af 16
Når vandet koger, så kom broccoli i vandet. Kog det i 2 minutter under låg.
- Trin 11 af 16
Hæld vandet fra broccolien, og lad den dryppe af.
- Trin 12 af 16
Kom soyasauce og sød chilisauce i en skål. Rør sammen.
- 3 spsk. sojasovs
- 1 ½ spsk. sød chilisovs
- Trin 13 af 16
Kom vand og salt i en gryde. Kog nudlerne. Læs på pakken, hvordan du koger nudlerne.
- 300 g. fuldkornsnudler
- 300 g. fuldkornsnudler
- Trin 14 af 16
Form 21 små bøffer af farsen.
- Trin 15 af 16
Kom olie på en pande, og varm op til medium varme. Kom bøfferne på panden og steg dem cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
- Trin 16 af 16
Kom de kogte nudler, broccoli og gulerodsstrimler i en skål sammen med dressingen. Bland nuddel-salaten sammen. Top salaten med tynde ringe af forårsløg og ristede sesamfrø.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Får I også næsten altid det samme til aftensmad?? Så udfordr lige de gamle med den her opskrift. Næste skridt: Thailand.
Tip: Hvis der er små børn i huset, så servér alle de enkelte dele hver for sig. Så kan man selv blande sin portion.
Du skal bruge
Ingredienser
Krydderbøffer:
- 1 ½ æg
- 600 g. hakket oksekød
- 1 ½ tsk. paprika
- 1 ½ tsk. basilikum
- 1 ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Nudelsalat:
- 1 ½ broccoli
- 375 g. gulerødder
- ¾ l. vand
- ¾ tsk. salt
- 300 g. fuldkornsnudler
Drys:
- 3 spsk. sesamfrø
- 6 forårsløg
Dressing:
- 3 spsk. sojasovs
- 1 ½ spsk. sød chilisovs
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 kop
- 2 store skåle
- 1 røreske
- 1 stegepande
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille gryde
- 1 dørslag
- 1 lille skål
- 1 stor gryde
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Slå et æg ud i en kop. Kom det op i skålen. Så endnu et æg ud i en kop. Pisk det sammen med en gaffel, og kom halvdelen af det op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- Kom hakket oksekød, paprika, basilikum, salt og peber op i skålen til ægget. Rør det sammen til en sammenhængende fars.
- Varm en tør pande op til medium varme. Rist sesamfrø på panden, til de er gyldne.
- Skyl broccoli. Skær den i små buketter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer broccoli i små buketter.
- Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i tynde strimler.
- Skyl forårsløgene. Skær dem i helt tynde ringe.
- Kom vandet i en gryde. Tilsæt salt til vandet, læg låg på, og lad vandet komme i kog.
- Når vandet koger, så kom broccoli i vandet. Kog det i 2 minutter under låg.
- Hæld vandet fra broccolien, og lad den dryppe af.
- Kom soyasauce og sød chilisauce i en skål. Rør sammen.
- Kom vand og salt i en gryde. Kog nudlerne. Læs på pakken, hvordan du koger nudlerne.
- Form 21 små bøffer af farsen.
- Kom olie på en pande, og varm op til medium varme. Kom bøfferne på panden og steg dem cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
- Kom de kogte nudler, broccoli og gulerodsstrimler i en skål sammen med dressingen. Bland nuddel-salaten sammen. Top salaten med tynde ringe af forårsløg og ristede sesamfrø.
-