Krydder-bøffer med nudelsalat

Krydder-bøffer med nudelsalat

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Får I også næsten altid det samme til aftensmad?? Så udfordr lige de gamle med den her opskrift. Næste skridt: Thailand.

        Tip: Hvis der er små børn i huset, så servér alle de enkelte dele hver for sig. Så kan man selv blande sin portion.

        Energi-indhold pr. portion
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 16

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 16

        Find alle ingredienserne frem.

        Krydderbøffer:

        • ½ æg
        • 200 g. hakket oksekød
        • ½ tsk. paprika
        • ½ tsk. basilikum
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber

        Nudelsalat:

        • ½ broccoli
        • 125 g. gulerødder
        • 2 ½ dl. vand
        • ¼ tsk. salt
        • 100 g. fuldkornsnudler

        Drys:

        • 1 spsk. sesamfrø
        • 2 forårsløg

        Dressing:

        • 1 spsk. sojasovs
        • ½ spsk. sød chilisovs
      • Trin 3 af 16

        Slå et æg ud i en kop. Pisk det sammen med en gaffel, og kom halvdelen op i en stor skål.

        • ½ æg
      • Trin 4 af 16

        Kom hakket oksekød, paprika, basilikum, salt og peber op i skålen til ægget. Rør det sammen til en sammenhængende fars.

        • 200 g. hakket oksekød
        • ½ tsk. paprika
        • ½ tsk. basilikum
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 5 af 16

        Varm en tør pande op til medium varme. Rist sesamfrø på panden, til de er gyldne.

        • 1 spsk. sesamfrø
      • Trin 6 af 16

        Skyl broccoli. Skær den i små buketter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer broccoli i små buketter.

        • ½ broccoli
      • Trin 7 af 16

        Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i tynde strimler.

        • 125 g. gulerødder
      • Trin 8 af 16

        Skyl forårsløgene. Skær dem i helt tynde ringe.

        • 2 forårsløg
      • Trin 9 af 16

        Kom vandet i en gryde. Tilsæt salt til vandet, læg låg på, og lad vandet komme i kog.

        • 2 ½ dl. vand
        • ¼ tsk. salt
      • Trin 10 af 16

        Når vandet koger, så kom broccoli i vandet. Kog det i 2 minutter under låg.

      • Trin 11 af 16

        Hæld vandet fra broccolien, og lad den dryppe af.

      • Trin 12 af 16

        Kom soyasauce og sød chilisauce i en skål. Rør sammen.

        • 1 spsk. sojasovs
        • ½ spsk. sød chilisovs
      • Trin 13 af 16

        Kom vand og salt i en gryde. Kog nudlerne. Læs på pakken, hvordan du koger nudlerne.

        • 100 g. fuldkornsnudler
      • Trin 14 af 16

        Form 7 små bøffer af farsen.

      • Trin 15 af 16

        Kom olie på en pande, og varm op til medium varme. Kom bøfferne på panden og steg dem cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

      • Trin 16 af 16

        Kom de kogte nudler, broccoli og gulerodsstrimler i en skål sammen med dressingen. Bland nuddel-salaten sammen. Top salaten med tynde ringe af forårsløg og ristede sesamfrø.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Får I også næsten altid det samme til aftensmad?? Så udfordr lige de gamle med den her opskrift. Næste skridt: Thailand.

        Tip: Hvis der er små børn i huset, så servér alle de enkelte dele hver for sig. Så kan man selv blande sin portion.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Krydderbøffer:

          • ½ æg
          • 200 g. hakket oksekød
          • ½ tsk. paprika
          • ½ tsk. basilikum
          • ½ tsk. salt
          • ½ knivspids peber

          Nudelsalat:

          • ½ broccoli
          • 125 g. gulerødder
          • 2 ½ dl. vand
          • ¼ tsk. salt
          • 100 g. fuldkornsnudler

          Drys:

          • 1 spsk. sesamfrø
          • 2 forårsløg

          Dressing:

          • 1 spsk. sojasovs
          • ½ spsk. sød chilisovs

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 teske
          • 1 decilitermål
          • 1 spiseske
          • 1 kop
          • 2 store skåle
          • 1 røreske
          • 1 stegepande
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 lille gryde
          • 1 dørslag
          • 1 lille skål
          • 1 stor gryde
          • 1 paletkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Slå et æg ud i en kop. Pisk det sammen med en gaffel, og kom halvdelen op i en stor skål.
          4. Kom hakket oksekød, paprika, basilikum, salt og peber op i skålen til ægget. Rør det sammen til en sammenhængende fars.
          5. Varm en tør pande op til medium varme. Rist sesamfrø på panden, til de er gyldne.
          6. Skyl broccoli. Skær den i små buketter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer broccoli i små buketter.
          7. Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i tynde strimler.
          8. Skyl forårsløgene. Skær dem i helt tynde ringe.
          9. Kom vandet i en gryde. Tilsæt salt til vandet, læg låg på, og lad vandet komme i kog.
          10. Når vandet koger, så kom broccoli i vandet. Kog det i 2 minutter under låg.
          11. Hæld vandet fra broccolien, og lad den dryppe af.
          12. Kom soyasauce og sød chilisauce i en skål. Rør sammen.
          13. Kom vand og salt i en gryde. Kog nudlerne. Læs på pakken, hvordan du koger nudlerne.
          14. Form 7 små bøffer af farsen.
          15. Kom olie på en pande, og varm op til medium varme. Kom bøfferne på panden og steg dem cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
          16. Kom de kogte nudler, broccoli og gulerodsstrimler i en skål sammen med dressingen. Bland nuddel-salaten sammen. Top salaten med tynde ringe af forårsløg og ristede sesamfrø.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Får I også næsten altid det samme til aftensmad?? Så udfordr lige de gamle med den her opskrift. Næste skridt: Thailand.

            Tip: Hvis der er små børn i huset, så servér alle de enkelte dele hver for sig. Så kan man selv blande sin portion.

            Energi-indhold pr. portion
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 16

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 16

            Find alle ingredienserne frem.

            Krydderbøffer:

            • 1 æg
            • 400 g. hakket oksekød
            • 1 tsk. paprika
            • 1 tsk. basilikum
            • 1 tsk. salt
            • ¼ tsk. peber

            Nudelsalat:

            • 1 broccoli
            • 250 g. gulerødder
            • ½ l. vand
            • ½ tsk. salt
            • 200 g. fuldkornsnudler

            Drys:

            • 2 spsk. sesamfrø
            • 4 forårsløg

            Dressing:

            • 2 spsk. sojasovs
            • 1 spsk. sød chilisovs
          • Trin 3 af 16

            Slå et æg ud i en kop. Kom det op i en stor skål.

            • 1 æg
          • Trin 4 af 16

            Kom hakket oksekød, paprika, basilikum, salt og peber op i skålen til ægget. Rør det sammen til en sammenhængende fars.

            • 400 g. hakket oksekød
            • 1 tsk. paprika
            • 1 tsk. basilikum
            • 1 tsk. salt
            • ¼ tsk. peber
          • Trin 5 af 16

            Varm en tør pande op til medium varme. Rist sesamfrø på panden, til de er gyldne.

            • 2 spsk. sesamfrø
          • Trin 6 af 16

            Skyl broccoli. Skær den i små buketter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer broccoli i små buketter.

            • 1 broccoli
          • Trin 7 af 16

            Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i tynde strimler.

            • 250 g. gulerødder
          • Trin 8 af 16

            Skyl forårsløgene. Skær dem i helt tynde ringe.

            • 4 forårsløg
          • Trin 9 af 16

            Kom vandet i en gryde. Tilsæt salt til vandet, læg låg på, og lad vandet komme i kog.

            • ½ l. vand
            • ½ tsk. salt
          • Trin 10 af 16

            Når vandet koger, så kom broccoli i vandet. Kog det i 2 minutter under låg.

          • Trin 11 af 16

            Hæld vandet fra broccolien, og lad den dryppe af.

          • Trin 12 af 16

            Kom soyasauce og sød chilisauce i en skål. Rør sammen.

            • 2 spsk. sojasovs
            • 1 spsk. sød chilisovs
          • Trin 13 af 16

            Kom vand og salt i en gryde. Kog nudlerne. Læs på pakken, hvordan du koger nudlerne.

            • 200 g. fuldkornsnudler
          • Trin 14 af 16

            Form 14 små bøffer af farsen.

          • Trin 15 af 16

            Kom olie på en pande, og varm op til medium varme. Kom bøfferne på panden og steg dem cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

          • Trin 16 af 16

            Kom de kogte nudler, broccoli og gulerodsstrimler i en skål sammen med dressingen. Bland nuddel-salaten sammen. Top salaten med tynde ringe af forårsløg og ristede sesamfrø.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Får I også næsten altid det samme til aftensmad?? Så udfordr lige de gamle med den her opskrift. Næste skridt: Thailand.

            Tip: Hvis der er små børn i huset, så servér alle de enkelte dele hver for sig. Så kan man selv blande sin portion.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Krydderbøffer:

              • 1 æg
              • 400 g. hakket oksekød
              • 1 tsk. paprika
              • 1 tsk. basilikum
              • 1 tsk. salt
              • ¼ tsk. peber

              Nudelsalat:

              • 1 broccoli
              • 250 g. gulerødder
              • ½ l. vand
              • ½ tsk. salt
              • 200 g. fuldkornsnudler

              Drys:

              • 2 spsk. sesamfrø
              • 4 forårsløg

              Dressing:

              • 2 spsk. sojasovs
              • 1 spsk. sød chilisovs

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 teske
              • 1 decilitermål
              • 1 spiseske
              • 1 kop
              • 2 store skåle
              • 1 røreske
              • 1 stegepande
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 lille gryde
              • 1 dørslag
              • 1 lille skål
              • 1 stor gryde
              • 1 paletkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Slå et æg ud i en kop. Kom det op i en stor skål.
              4. Kom hakket oksekød, paprika, basilikum, salt og peber op i skålen til ægget. Rør det sammen til en sammenhængende fars.
              5. Varm en tør pande op til medium varme. Rist sesamfrø på panden, til de er gyldne.
              6. Skyl broccoli. Skær den i små buketter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer broccoli i små buketter.
              7. Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i tynde strimler.
              8. Skyl forårsløgene. Skær dem i helt tynde ringe.
              9. Kom vandet i en gryde. Tilsæt salt til vandet, læg låg på, og lad vandet komme i kog.
              10. Når vandet koger, så kom broccoli i vandet. Kog det i 2 minutter under låg.
              11. Hæld vandet fra broccolien, og lad den dryppe af.
              12. Kom soyasauce og sød chilisauce i en skål. Rør sammen.
              13. Kom vand og salt i en gryde. Kog nudlerne. Læs på pakken, hvordan du koger nudlerne.
              14. Form 14 små bøffer af farsen.
              15. Kom olie på en pande, og varm op til medium varme. Kom bøfferne på panden og steg dem cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
              16. Kom de kogte nudler, broccoli og gulerodsstrimler i en skål sammen med dressingen. Bland nuddel-salaten sammen. Top salaten med tynde ringe af forårsløg og ristede sesamfrø.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Får I også næsten altid det samme til aftensmad?? Så udfordr lige de gamle med den her opskrift. Næste skridt: Thailand.

                Tip: Hvis der er små børn i huset, så servér alle de enkelte dele hver for sig. Så kan man selv blande sin portion.

                Energi-indhold pr. portion
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 16

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 16

                Find alle ingredienserne frem.

                Krydderbøffer:

                • 1 ½ æg
                • 600 g. hakket oksekød
                • 1 ½ tsk. paprika
                • 1 ½ tsk. basilikum
                • 1 ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber

                Nudelsalat:

                • 1 ½ broccoli
                • 375 g. gulerødder
                • ¾ l. vand
                • ¾ tsk. salt
                • 300 g. fuldkornsnudler

                Drys:

                • 3 spsk. sesamfrø
                • 6 forårsløg

                Dressing:

                • 3 spsk. sojasovs
                • 1 ½ spsk. sød chilisovs
              • Trin 3 af 16

                Slå to æg ud i en kop. Pisk dem sammen med en gaffel, og kom tre fjerdedele op i en stor skål.

                • 1 ½ æg
              • Trin 4 af 16

                Kom hakket oksekød, paprika, basilikum, salt og peber op i skålen til ægget. Rør det sammen til en sammenhængende fars.

                • 600 g. hakket oksekød
                • 1 ½ tsk. paprika
                • 1 ½ tsk. basilikum
                • 1 ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 5 af 16

                Varm en tør pande op til medium varme. Rist sesamfrø på panden, til de er gyldne.

                • 3 spsk. sesamfrø
              • Trin 6 af 16

                Skyl broccoli. Skær den i små buketter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer broccoli i små buketter.

                • 1 ½ broccoli
              • Trin 7 af 16

                Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i tynde strimler.

                • 375 g. gulerødder
              • Trin 8 af 16

                Skyl forårsløgene. Skær dem i helt tynde ringe.

                • 6 forårsløg
              • Trin 9 af 16

                Kom vandet i en gryde. Tilsæt salt til vandet, læg låg på, og lad vandet komme i kog.

                • ¾ l. vand
                • ¾ tsk. salt
              • Trin 10 af 16

                Når vandet koger, så kom broccoli i vandet. Kog det i 2 minutter under låg.

              • Trin 11 af 16

                Hæld vandet fra broccolien, og lad den dryppe af.

              • Trin 12 af 16

                Kom soyasauce og sød chilisauce i en skål. Rør sammen.

                • 3 spsk. sojasovs
                • 1 ½ spsk. sød chilisovs
              • Trin 13 af 16

                Kom vand og salt i en gryde. Kog nudlerne. Læs på pakken, hvordan du koger nudlerne.

                • 300 g. fuldkornsnudler
                   
              • Trin 14 af 16

                Form 21 små bøffer af farsen.

              • Trin 15 af 16

                Kom olie på en pande, og varm op til medium varme. Kom bøfferne på panden og steg dem cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

              • Trin 16 af 16

                Kom de kogte nudler, broccoli og gulerodsstrimler i en skål sammen med dressingen. Bland nuddel-salaten sammen. Top salaten med tynde ringe af forårsløg og ristede sesamfrø.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Får I også næsten altid det samme til aftensmad?? Så udfordr lige de gamle med den her opskrift. Næste skridt: Thailand.

                Tip: Hvis der er små børn i huset, så servér alle de enkelte dele hver for sig. Så kan man selv blande sin portion.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Krydderbøffer:

                  • 1 ½ æg
                  • 600 g. hakket oksekød
                  • 1 ½ tsk. paprika
                  • 1 ½ tsk. basilikum
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • ½ tsk. peber

                  Nudelsalat:

                  • 1 ½ broccoli
                  • 375 g. gulerødder
                  • ¾ l. vand
                  • ¾ tsk. salt
                  • 300 g. fuldkornsnudler

                  Drys:

                  • 3 spsk. sesamfrø
                  • 6 forårsløg

                  Dressing:

                  • 3 spsk. sojasovs
                  • 1 ½ spsk. sød chilisovs

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 teske
                  • 1 decilitermål
                  • 1 spiseske
                  • 1 kop
                  • 2 store skåle
                  • 1 røreske
                  • 1 stegepande
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 lille gryde
                  • 1 dørslag
                  • 1 lille skål
                  • 1 stor gryde
                  • 1 paletkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Slå to æg ud i en kop. Pisk dem sammen med en gaffel, og kom tre fjerdedele op i en stor skål.
                  4. Kom hakket oksekød, paprika, basilikum, salt og peber op i skålen til ægget. Rør det sammen til en sammenhængende fars.
                  5. Varm en tør pande op til medium varme. Rist sesamfrø på panden, til de er gyldne.
                  6. Skyl broccoli. Skær den i små buketter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer broccoli i små buketter.
                  7. Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i tynde strimler.
                  8. Skyl forårsløgene. Skær dem i helt tynde ringe.
                  9. Kom vandet i en gryde. Tilsæt salt til vandet, læg låg på, og lad vandet komme i kog.
                  10. Når vandet koger, så kom broccoli i vandet. Kog det i 2 minutter under låg.
                  11. Hæld vandet fra broccolien, og lad den dryppe af.
                  12. Kom soyasauce og sød chilisauce i en skål. Rør sammen.
                  13. Kom vand og salt i en gryde. Kog nudlerne. Læs på pakken, hvordan du koger nudlerne.
                  14. Form 21 små bøffer af farsen.
                  15. Kom olie på en pande, og varm op til medium varme. Kom bøfferne på panden og steg dem cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
                  16. Kom de kogte nudler, broccoli og gulerodsstrimler i en skål sammen med dressingen. Bland nuddel-salaten sammen. Top salaten med tynde ringe af forårsløg og ristede sesamfrø.