Koteletter med grønt

Koteletter med grønt

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 2 timer

        Svinekoteletter kan være rigtigt lækre, hvis de bliver serveret med det rigtige tilbehør. Vores forslag til, hvordan du kan give dine svinekoteletter et pift, er ved at servere dem med ris og sprøde grøntsager i en cremet sauce af kokosmælk, karry og citronsaft. Velbekomme!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2705 kJ / 647 kcal
        • Protein: 23 %
        • Kulhydrat: 45 %
        • Fedt: 33 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 18

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 18

        Mål alle ingredienserne af.

        Ris:

        • 3 dl vand
        • ½ tsk. groft salt
        • 1 ½ dl basmatiris eller paraboiled ris

        Grøntsager:

        • ½ spidskål
        • 2 porrer
        • 2 store gulerødder
        • ½ spsk. olie
        • 1-2 tsk. karry
        • ½ lille dåse kokosmælk
        • ½ citron (kun saften)
        • 1 tsk. groft salt

        Koteletter:

        • 2 svinekoteletter uden ben
        • ½ spsk. smør
        • ½ spsk. olie
        • ½ tsk. groft salt
      • Trin 3 af 18

        Ris: Hæld vand og salt i en gryde, læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Hæld så risene i gryden, og kog dem i 12-15 minutter.

        • 3 dl vand
        • ½ tsk. groft salt
        • 1 ½ dl basmatiris eller paraboiled ris
      • Trin 4 af 18

        Tag risene af kogepladen. Rør risene løse med en gaffel. Læg låg på igen, og lad risene trække i 10 minutter.

      • Trin 5 af 18

        Grøntsager: Fjern de grove blade fra kålen. Skær stokken væk. Skyl kålen, og lad den dryppe af. Skær kålen i mindre stykker.

        • ½ spidskål
      • Trin 6 af 18

        Skær roden og toppen af hver porre, og skyl og rens dem grundigt. Skær porrerne i skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer porrer.

        • 2 porrer 
      • Trin 7 af 18

        Skyl, og skræl gulerødderne. Skær roden af hver gulerod. Skær derefter gulerødderne i skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerødder.

        • 2 store gulerødder
      • Trin 8 af 18

        Kom olien i en gryde, og varm den op. Kom kål, gulerødder og porrer i gryden, og krydr med karry. Rør rundt, og svits det hele i 3-4 minutter uden at det bliver brunt. Klik på metodevidoen og se, hvordan du svitser kål, gulerødder og porrer.

        • ½ spsk. olie
        • 1-2 tsk. karry
      • Trin 9 af 18

        Åben dåsen med kokosmælk, og hæld det i gryden. Kog grøntsager og kokosmælk i 3-4 minutter.

        • ½ lille dåse kokosmælk
      • Trin 10 af 18

        Pres saften ud af citronen. Klik på metodevidoen og se, hvordan du presser saften af en citron. Smag grøntsagsblandingen til med citronsaft og salt.

        • ½ spsk. citronsaft
        • 1 tsk. groft salt
      • Trin 11 af 18

        Koteletter: Dup koteletterne med køkkenrulle.

        • 2 svinekoteletter uden ben
      • Trin 12 af 18

        Sæt en stegepande på kogepladsen, og skru op på høj varme. Kom smør og olie på stegepanden, og lad det bruse op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger koteletter.

        • ½ spsk. olie
        • ½ spsk. smør 
      • Trin 13 af 18

        Krydr koteletterne med salt på begge sider. Læg dem på stegepanden, og steg dem i 1 minut på den ene side.

        • 1 tsk. groft salt

         

      • Trin 14 af 18

        Vend koteletterne, og steg dem 1 minut på den anden side.

      • Trin 15 af 18

        Skru ned for varmen, og vend koteletterne. Steg i 3 minutter.

      • Trin 16 af 18

        Vend koteletterne igen, og steg dem færdige i 3 minutter på den anden side.

      • Trin 17 af 18

        Tjek, om koteletterne er færdige. De skal have en flot, brun farve. Hvis du er i tvivl, kan du skære en kotelet over, og se om den er gennemstegt. Tag koteletterne af stegepanden.

      • Trin 18 af 18

        Server koteletterne med grøntsager i karry og ris. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Svinekoteletter kan være rigtigt lækre, hvis de bliver serveret med det rigtige tilbehør. Vores forslag til, hvordan du kan give dine svinekoteletter et pift, er ved at servere dem med ris og sprøde grøntsager i en cremet sauce af kokosmælk, karry og citronsaft. Velbekomme!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Ris:

          • 3 dl vand
          • ½ tsk. groft salt
          • 1 ½ dl basmatiris eller paraboiled ris

          Grøntsager:

          • ½ spidskål
          • 2 porrer
          • 2 store gulerødder
          • ½ spsk. olie
          • 1-2 tsk. karry
          • ½ lille dåse kokosmælk
          • ½ citron (kun saften)
          • 1 tsk. groft salt

          Koteletter:

          • 2 svinekoteletter uden ben
          • ½ spsk. smør
          • ½ spsk. olie
          • ½ tsk. groft salt

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 decilitermål
          • 2 mellem gryder
          • 1 grydelåg
          • 1 gaffel
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 dørslag
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 mellem gryde
          • 1 grydeske
          • 1 dåseåbner
          • 1 citruspresser
          • 1 teske
          • Køkkenrulle
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Ris: Hæld vand og salt i en gryde, læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Hæld så risene i gryden, og kog dem i 12-15 minutter.
          4. Tag risene af kogepladen. Rør risene løse med en gaffel. Læg låg på igen, og lad risene trække i 10 minutter.
          5. Grøntsager: Fjern de grove blade fra kålen. Skær stokken væk. Skyl kålen, og lad den dryppe af. Skær kålen i mindre stykker.
          6. Skær roden og toppen af hver porre, og skyl og rens dem grundigt. Skær porrerne i skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer porrer.
          7. Skyl, og skræl gulerødderne. Skær roden af hver gulerod. Skær derefter gulerødderne i skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerødder.
          8. Kom olien i en gryde, og varm den op. Kom kål, gulerødder og porrer i gryden, og krydr med karry. Rør rundt, og svits det hele i 3-4 minutter uden at det bliver brunt. Klik på metodevidoen og se, hvordan du svitser kål, gulerødder og porrer.
          9. Åben dåsen med kokosmælk, og hæld det i gryden. Kog grøntsager og kokosmælk i 3-4 minutter.
          10. Pres saften ud af citronen. Klik på metodevidoen og se, hvordan du presser saften af en citron. Smag grøntsagsblandingen til med citronsaft og salt.
          11. Koteletter: Dup koteletterne med køkkenrulle.
          12. Sæt en stegepande på kogepladsen, og skru op på høj varme. Kom smør og olie på stegepanden, og lad det bruse op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger koteletter.
          13. Krydr koteletterne med salt på begge sider. Læg dem på stegepanden, og steg dem i 1 minut på den ene side.
          14. Vend koteletterne, og steg dem 1 minut på den anden side.
          15. Skru ned for varmen, og vend koteletterne. Steg i 3 minutter.
          16. Vend koteletterne igen, og steg dem færdige i 3 minutter på den anden side.
          17. Tjek, om koteletterne er færdige. De skal have en flot, brun farve. Hvis du er i tvivl, kan du skære en kotelet over, og se om den er gennemstegt. Tag koteletterne af stegepanden.
          18. Server koteletterne med grøntsager i karry og ris. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 2 timer

            Svinekoteletter kan være rigtigt lækre, hvis de bliver serveret med det rigtige tilbehør. Vores forslag til, hvordan du kan give dine svinekoteletter et pift, er ved at servere dem med ris og sprøde grøntsager i en cremet sauce af kokosmælk, karry og citronsaft. Velbekomme!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2705 kJ / 647 kcal
            • Protein: 23 %
            • Kulhydrat: 45 %
            • Fedt: 33 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 18

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 18

            Mål alle ingredienserne af.

            Ris:

            • 6 dl vand
            • 1 tsk. groft salt
            • 3 dl basmatiris eller paraboiled ris

            Grøntsager:

            • 1 spidskål
            • 4 porrer
            • 4 store gulerødder
            • 1 spsk. olie
            • 2-3 tsk. karry
            • 1 lille dåse kokosmælk
            • ½ citron (kun saften)
            • 2 tsk. groft salt

            Koteletter:

            • 4 svinekoteletter uden ben
            • 1 spsk. smør
            • 1 spsk. olie
            • 1 tsk. groft salt
          • Trin 3 af 18

            Ris: Hæld vand og salt i en gryde, læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Hæld så risene i gryden, og kog dem i 12-15 minutter.

            • 6 dl vand
            • 1 tsk. groft salt
            • 3 dl basmatiris eller paraboiled ris
          • Trin 4 af 18

            Tag risene af kogepladen. Rør risene løse med en gaffel. Læg låg på igen, og lad risene trække i 10 minutter.

          • Trin 5 af 18

            Grøntsager: Fjern de grove blade fra kålen. Skær stokken væk. Skyl kålen, og lad den dryppe af. Skær kålen i mindre stykker.

            • 1 spidskål
          • Trin 6 af 18

            Skær roden og toppen af hver porre, og skyl og rens dem grundigt. Skær porrerne i skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer porrer.

            • 4 porrer 
          • Trin 7 af 18

            Skyl, og skræl gulerødderne. Skær roden af hver gulerod. Skær derefter gulerødderne i skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerødder.

            • 4 store gulerødder
          • Trin 8 af 18

            Kom olien i en gryde, og varm den op. Kom kål, gulerødder og porrer i gryden, og krydr med karry. Rør rundt, og svits det hele i 3-4 minutter uden at det bliver brunt. Klik på metodevidoen og se, hvordan du svitser kål, gulerødder og porrer.

            • 1 spsk. olie
            • 2-3 tsk. karry
          • Trin 9 af 18

            Åben dåsen med kokosmælk, og hæld det i gryden. Kog grøntsager og kokosmælk i 3-4 minutter.

            • 1 lille dåse kokosmælk
          • Trin 10 af 18

            Pres saften ud af citronen. Klik på metodevidoen og se, hvordan du presser saften af en citron. Smag grøntsagsblandingen til med citronsaft og salt.

            • 1 spsk. citronsaft
            • 2 tsk. groft salt
          • Trin 11 af 18

            Koteletter: Dup koteletterne med køkkenrulle.

            • 4 svinekoteletter uden ben
          • Trin 12 af 18

            Sæt en stegepande på kogepladsen, og skru op på høj varme. Kom smør og olie på stegepanden, og lad det bruse op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger koteletter.

            • 1 spsk. olie
            • 1 spsk. smør 
          • Trin 13 af 18

            Krydr koteletterne med salt på begge sider. Læg dem på stegepanden, og steg dem i 1 minut på den ene side.

            • 1 tsk. groft salt

             

          • Trin 14 af 18

            Vend koteletterne, og steg dem 1 minut på den anden side.

          • Trin 15 af 18

            Skru ned for varmen, og vend koteletterne. Steg i 3 minutter.

          • Trin 16 af 18

            Vend koteletterne igen, og steg dem færdige i 3 minutter på den anden side.

          • Trin 17 af 18

            Tjek, om koteletterne er færdige. De skal have en flot, brun farve. Hvis du er i tvivl, kan du skære en kotelet over, og se om den er gennemstegt. Tag koteletterne af stegepanden.

          • Trin 18 af 18

            Server koteletterne med grøntsager i karry og ris. Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Svinekoteletter kan være rigtigt lækre, hvis de bliver serveret med det rigtige tilbehør. Vores forslag til, hvordan du kan give dine svinekoteletter et pift, er ved at servere dem med ris og sprøde grøntsager i en cremet sauce af kokosmælk, karry og citronsaft. Velbekomme!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Ris:

              • 6 dl vand
              • 1 tsk. groft salt
              • 3 dl basmatiris eller paraboiled ris

              Grøntsager:

              • 1 spidskål
              • 4 porrer
              • 4 store gulerødder
              • 1 spsk. olie
              • 2-3 tsk. karry
              • 1 lille dåse kokosmælk
              • ½ citron (kun saften)
              • 2 tsk. groft salt

              Koteletter:

              • 4 svinekoteletter uden ben
              • 1 spsk. smør
              • 1 spsk. olie
              • 1 tsk. groft salt

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 decilitermål
              • 2 mellem gryder
              • 1 grydelåg
              • 1 gaffel
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 dørslag
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 mellem gryde
              • 1 grydeske
              • 1 dåseåbner
              • 1 citruspresser
              • 1 teske
              • Køkkenrulle
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Ris: Hæld vand og salt i en gryde, læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Hæld så risene i gryden, og kog dem i 12-15 minutter.
              4. Tag risene af kogepladen. Rør risene løse med en gaffel. Læg låg på igen, og lad risene trække i 10 minutter.
              5. Grøntsager: Fjern de grove blade fra kålen. Skær stokken væk. Skyl kålen, og lad den dryppe af. Skær kålen i mindre stykker.
              6. Skær roden og toppen af hver porre, og skyl og rens dem grundigt. Skær porrerne i skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer porrer.
              7. Skyl, og skræl gulerødderne. Skær roden af hver gulerod. Skær derefter gulerødderne i skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerødder.
              8. Kom olien i en gryde, og varm den op. Kom kål, gulerødder og porrer i gryden, og krydr med karry. Rør rundt, og svits det hele i 3-4 minutter uden at det bliver brunt. Klik på metodevidoen og se, hvordan du svitser kål, gulerødder og porrer.
              9. Åben dåsen med kokosmælk, og hæld det i gryden. Kog grøntsager og kokosmælk i 3-4 minutter.
              10. Pres saften ud af citronen. Klik på metodevidoen og se, hvordan du presser saften af en citron. Smag grøntsagsblandingen til med citronsaft og salt.
              11. Koteletter: Dup koteletterne med køkkenrulle.
              12. Sæt en stegepande på kogepladsen, og skru op på høj varme. Kom smør og olie på stegepanden, og lad det bruse op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger koteletter.
              13. Krydr koteletterne med salt på begge sider. Læg dem på stegepanden, og steg dem i 1 minut på den ene side.
              14. Vend koteletterne, og steg dem 1 minut på den anden side.
              15. Skru ned for varmen, og vend koteletterne. Steg i 3 minutter.
              16. Vend koteletterne igen, og steg dem færdige i 3 minutter på den anden side.
              17. Tjek, om koteletterne er færdige. De skal have en flot, brun farve. Hvis du er i tvivl, kan du skære en kotelet over, og se om den er gennemstegt. Tag koteletterne af stegepanden.
              18. Server koteletterne med grøntsager i karry og ris. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 2 timer

                Svinekoteletter kan være rigtigt lækre, hvis de bliver serveret med det rigtige tilbehør. Vores forslag til, hvordan du kan give dine svinekoteletter et pift, er ved at servere dem med ris og sprøde grøntsager i en cremet sauce af kokosmælk, karry og citronsaft. Velbekomme!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2705 kJ / 647 kcal
                • Protein: 23 %
                • Kulhydrat: 45 %
                • Fedt: 33 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 18

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 18

                Mål alle ingredienserne af.

                Ris:

                • 9 dl vand
                • 1 ½ tsk. groft salt
                • 4 ½ dl basmatiris eller paraboiled ris

                Grøntsager:

                • 1 ½ spidskål
                • 6 porrer
                • 6 store gulerødder
                • 1 ½ spsk. olie
                • 3-4 tsk. karry
                • 1 ½ små dåser kokosmælk
                • ½ citron (kun saften)
                • 3 tsk. groft salt

                Koteletter:

                • 6 svinekoteletter uden ben
                • 1 ½ spsk. smør
                • 1 ½ spsk. olie
                • 1 ½ tsk. groft salt
              • Trin 3 af 18

                Ris: Hæld vand og salt i en gryde, læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Hæld så risene i gryden, og kog dem i 12-15 minutter.

                • 9 dl vand
                • 1 ½ tsk. groft salt
                • 4 ½ dl basmatiris eller paraboiled ris
              • Trin 4 af 18

                Tag risene af kogepladen. Rør risene løse med en gaffel. Læg låg på igen, og lad risene trække i 10 minutter.

              • Trin 5 af 18

                Grøntsager: Fjern de grove blade fra kålen. Skær stokken væk. Skyl kålen, og lad den dryppe af. Skær kålen i mindre stykker.

                • 1 ½ spidskål
              • Trin 6 af 18

                Skær roden og toppen af hver porre, og skyl og rens dem grundigt. Skær porrerne i skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer porrer.

                • 6 porrer 
              • Trin 7 af 18

                Skyl, og skræl gulerødderne. Skær roden af hver gulerod. Skær derefter gulerødderne i skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerødder.

                • 6 store gulerødder
              • Trin 8 af 18

                Kom olien i en gryde, og varm den op. Kom kål, gulerødder og porrer i gryden, og krydr med karry. Rør rundt, og svits det hele i 3-4 minutter uden at det bliver brunt. Klik på metodevidoen og se, hvordan du svitser kål, gulerødder og porrer.

                • 1 ½ spsk. olie
                • 3-4 tsk. karry
              • Trin 9 af 18

                Åben dåsen med kokosmælk, og hæld det i gryden. Kog grøntsager og kokosmælk i 3-4 minutter.

                • 1 ½ små dåser kokosmælk
              • Trin 10 af 18

                Pres saften ud af citronen. Klik på metodevidoen og se, hvordan du presser saften af en citron. Smag grøntsagsblandingen til med citronsaft og salt.

                • 1 ½ spsk. citronsaft
                • 3 tsk. groft salt
              • Trin 11 af 18

                Koteletter: Dup koteletterne med køkkenrulle.

                • 6 svinekoteletter uden ben
              • Trin 12 af 18

                Sæt en stegepande på kogepladsen, og skru op på høj varme. Kom smør og olie på stegepanden, og lad det bruse op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger koteletter.

                • 1 ½ spsk. olie
                • 1 ½ spsk. smør 
              • Trin 13 af 18

                Krydr koteletterne med salt på begge sider. Læg dem på stegepanden, og steg dem i 1 minut på den ene side.

                • 1 ½ tsk. groft salt

                 

              • Trin 14 af 18

                Vend koteletterne, og steg dem 1 minut på den anden side.

              • Trin 15 af 18

                Skru ned for varmen, og vend koteletterne. Steg i 3 minutter.

              • Trin 16 af 18

                Vend koteletterne igen, og steg dem færdige i 3 minutter på den anden side.

              • Trin 17 af 18

                Tjek, om koteletterne er færdige. De skal have en flot, brun farve. Hvis du er i tvivl, kan du skære en kotelet over, og se om den er gennemstegt. Tag koteletterne af stegepanden.

              • Trin 18 af 18

                Server koteletterne med grøntsager i karry og ris. Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Svinekoteletter kan være rigtigt lækre, hvis de bliver serveret med det rigtige tilbehør. Vores forslag til, hvordan du kan give dine svinekoteletter et pift, er ved at servere dem med ris og sprøde grøntsager i en cremet sauce af kokosmælk, karry og citronsaft. Velbekomme!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Ris:

                  • 9 dl vand
                  • 1 ½ tsk. groft salt
                  • 4 ½ dl basmatiris eller paraboiled ris

                  Grøntsager:

                  • 1 ½ spidskål
                  • 6 porrer
                  • 6 store gulerødder
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 3-4 tsk. karry
                  • 1 ½ små dåser kokosmælk
                  • ½ citron (kun saften)
                  • 3 tsk. groft salt

                  Koteletter:

                  • 6 svinekoteletter uden ben
                  • 1 ½ spsk. smør
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 1 ½ tsk. groft salt

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 decilitermål
                  • 2 mellem gryder
                  • 1 grydelåg
                  • 1 gaffel
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 dørslag
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 mellem gryde
                  • 1 grydeske
                  • 1 dåseåbner
                  • 1 citruspresser
                  • 1 teske
                  • Køkkenrulle
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Ris: Hæld vand og salt i en gryde, læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Hæld så risene i gryden, og kog dem i 12-15 minutter.
                  4. Tag risene af kogepladen. Rør risene løse med en gaffel. Læg låg på igen, og lad risene trække i 10 minutter.
                  5. Grøntsager: Fjern de grove blade fra kålen. Skær stokken væk. Skyl kålen, og lad den dryppe af. Skær kålen i mindre stykker.
                  6. Skær roden og toppen af hver porre, og skyl og rens dem grundigt. Skær porrerne i skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer porrer.
                  7. Skyl, og skræl gulerødderne. Skær roden af hver gulerod. Skær derefter gulerødderne i skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerødder.
                  8. Kom olien i en gryde, og varm den op. Kom kål, gulerødder og porrer i gryden, og krydr med karry. Rør rundt, og svits det hele i 3-4 minutter uden at det bliver brunt. Klik på metodevidoen og se, hvordan du svitser kål, gulerødder og porrer.
                  9. Åben dåsen med kokosmælk, og hæld det i gryden. Kog grøntsager og kokosmælk i 3-4 minutter.
                  10. Pres saften ud af citronen. Klik på metodevidoen og se, hvordan du presser saften af en citron. Smag grøntsagsblandingen til med citronsaft og salt.
                  11. Koteletter: Dup koteletterne med køkkenrulle.
                  12. Sæt en stegepande på kogepladsen, og skru op på høj varme. Kom smør og olie på stegepanden, og lad det bruse op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger koteletter.
                  13. Krydr koteletterne med salt på begge sider. Læg dem på stegepanden, og steg dem i 1 minut på den ene side.
                  14. Vend koteletterne, og steg dem 1 minut på den anden side.
                  15. Skru ned for varmen, og vend koteletterne. Steg i 3 minutter.
                  16. Vend koteletterne igen, og steg dem færdige i 3 minutter på den anden side.
                  17. Tjek, om koteletterne er færdige. De skal have en flot, brun farve. Hvis du er i tvivl, kan du skære en kotelet over, og se om den er gennemstegt. Tag koteletterne af stegepanden.
                  18. Server koteletterne med grøntsager i karry og ris. Velbekomme!