Koteletter i fad

Koteletter i fad

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Har du mad-tjansen? Koteletter i fad er super nemt og sprængfyldt med smag.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2714 kJ / 649 kcal
        • Protein: 26 %
        • Kulhydrat: 27 %
        • Fedt: 47 %
        • Heraf mættet fedt: 14,5 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 21

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 21

        Find alle ingredienserne frem.

        Koteletter i fad:

        • 125 g. champignon
        • 3 g. smør
        • ½ spsk. olie
        • 2 koteletter
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • 125 g. bacon i tern
        • ½ løg
        • 1 fed hvidløg
        • ½ porre
        • ½ rød peberfrugt
        • 1 tsk. oregano
        • 1 ¼ dl. madlavningsfløde
        • ½ dåse flåede tomater
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber

        Kogte ris:

        • 80 g. ris
        • 1 ½ dl. vand
        • ¼ tsk. salt
      • Trin 3 af 21

        Koteletter: Tag et skærebræt og en skarp kniv frem. Skær det nederste del af roden på champignonerne væk, og skyl dem fri for jord. Skær champignonerne i kvarte.

        • 125 g. champignon
      • Trin 4 af 21

        Tag en stegepande og en paletkniv frem. Kom smør og olie på stegepanden, og varm op. Når smør og olie er bruset af, er det varmt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger koteletter.

        • 3 g. smør
        • ½ spsk. olie
      • Trin 5 af 21

        Krydr koteletterne med salt og peber på begge sider. Læg dem på stegepanden, og steg dem i 1 minut på den ene side. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • 2 koteletter
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 6 af 21

        Vend koteletterne, og steg dem 1 minut på den anden side.

      • Trin 7 af 21

        Skru ned for varmen, og vend koteletterne. Steg i 3 minutter.

      • Trin 8 af 21

        Vend koteletterne igen, og steg dem færdige i 3 minutter på den anden side.

      • Trin 9 af 21

        Tjek, om koteletterne er færdige. De skal have en flot, brun farve. Hvis du er i tvivl, kan du skære en kotelet over, og se om den er gennemstegt. Hvis den er meget rød indeni, skal den stege lidt længere. Tag koteletterne af stegepanden.

      • Trin 10 af 21

        Kom bacontern på stegepanden, og steg dem i cirka 3 minutter. Tag baconternene af panden, og læg dem på en tallerken med et stykke køkkenrulle på.

        • 125 g. bacon i tern
      • Trin 11 af 21

        Tag et stykke køkkenrulle, og tør forsigtigt baconfedtet af stegepanden. Pas på fingrene. Stegepanden er stadig meget varm. Kom champignonerne på stegepanden. Lad dem stege i cirka 6 minutter. Rør i dem undervejs. Tag champignonerne af panden.

      • Trin 12 af 21

        Ris: Tag en gryde frem. Kom vand, ris og salt i gryden. Kog risene efter anvisningen på pakken.

        • 80 g. ris
        • 1 ½ dl. vand
        • ¼ tsk. salt
      • Trin 13 af 21

        Koteletter – fortsat: Tag et skærebræt og en skarp kniv frem. Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • ½ løg
        • 1 fed hvidløg
      • Trin 14 af 21

        Skyl, og skær den røde peberfrugt i tern på cirka ½ x ½ centimeter.

        • ½ rød peberfrugt
      • Trin 15 af 21

        Skyl, og rens porren. Skær et langt snit på langs af porren, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porretop af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porre.

        • ½ porre
      • Trin 16 af 21

        Skær den hvide del af porren i skiver, og del skiverne i ringe med fingrene.

      • Trin 17 af 21

        Tænd for stegepanden igen. Kom bacon, løg, hvidløg, peberfrugt porre og oregano på stegepanden, og lad det stege i cirka 5 minutter.

      • Trin 18 af 21

        Kom fløde, champignon og dåsetomater på stegepanden, skru ned for varmen, og lad det simre i cirka 10 minutter.

        • 1 tsk. oregano
        • 1 ¼ dl. madlavningsfløde
        • ½ dåse flåede tomater
      • Trin 19 af 21

        Smag din svampesauce til med salt og peber, så den smager, som du ønsker det.

        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 20 af 21

        Læg koteletterne i sovsen på stegepanden, og lad retten simre i cirka 10 minutter.

      • Trin 21 af 21

        Servér koteletterne i et fad med risblandingen.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Har du mad-tjansen? Koteletter i fad er super nemt og sprængfyldt med smag.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Koteletter i fad:

          • 125 g. champignon
          • 3 g. smør
          • ½ spsk. olie
          • 2 koteletter
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knivspids peber
          • 125 g. bacon i tern
          • ½ løg
          • 1 fed hvidløg
          • ½ porre
          • ½ rød peberfrugt
          • 1 tsk. oregano
          • 1 ¼ dl. madlavningsfløde
          • ½ dåse flåede tomater
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knivspids peber

          Kogte ris:

          • 80 g. ris
          • 1 ½ dl. vand
          • ¼ tsk. salt

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 decilitermål
          • 2 skærebrætter
          • 2 skarpe knive
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv
          • 1 mellemstor gryde
          • 1 fad

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Koteletter: Tag et skærebræt og en skarp kniv frem. Skær det nederste del af roden på champignonerne væk, og skyl dem fri for jord. Skær champignonerne i kvarte.
          4. Tag en stegepande og en paletkniv frem. Kom smør og olie på stegepanden, og varm op. Når smør og olie er bruset af, er det varmt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger koteletter.
          5. Krydr koteletterne med salt og peber på begge sider. Læg dem på stegepanden, og steg dem i 1 minut på den ene side. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          6. Vend koteletterne, og steg dem 1 minut på den anden side.
          7. Skru ned for varmen, og vend koteletterne. Steg i 3 minutter.
          8. Vend koteletterne igen, og steg dem færdige i 3 minutter på den anden side.
          9. Tjek, om koteletterne er færdige. De skal have en flot, brun farve. Hvis du er i tvivl, kan du skære en kotelet over, og se om den er gennemstegt. Hvis den er meget rød indeni, skal den stege lidt længere. Tag koteletterne af stegepanden.
          10. Kom bacontern på stegepanden, og steg dem i cirka 3 minutter. Tag baconternene af panden, og læg dem på en tallerken med et stykke køkkenrulle på.
          11. Tag et stykke køkkenrulle, og tør forsigtigt baconfedtet af stegepanden. Pas på fingrene. Stegepanden er stadig meget varm. Kom champignonerne på stegepanden. Lad dem stege i cirka 6 minutter. Rør i dem undervejs. Tag champignonerne af panden.
          12. Ris: Tag en gryde frem. Kom vand, ris og salt i gryden. Kog risene efter anvisningen på pakken.
          13. Koteletter – fortsat: Tag et skærebræt og en skarp kniv frem. Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          14. Skyl, og skær den røde peberfrugt i tern på cirka ½ x ½ centimeter.
          15. Skyl, og rens porren. Skær et langt snit på langs af porren, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porretop af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porre.
          16. Skær den hvide del af porren i skiver, og del skiverne i ringe med fingrene.
          17. Tænd for stegepanden igen. Kom bacon, løg, hvidløg, peberfrugt porre og oregano på stegepanden, og lad det stege i cirka 5 minutter.
          18. Kom fløde, champignon og dåsetomater på stegepanden, skru ned for varmen, og lad det simre i cirka 10 minutter.
          19. Smag din svampesauce til med salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
          20. Læg koteletterne i sovsen på stegepanden, og lad retten simre i cirka 10 minutter.
          21. Servér koteletterne i et fad med risblandingen.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Har du mad-tjansen? Koteletter i fad er super nemt og sprængfyldt med smag.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2714 kJ / 649 kcal
            • Protein: 26 %
            • Kulhydrat: 27 %
            • Fedt: 47 %
            • Heraf mættet fedt: 14,5 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 21

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 21

            Find alle ingredienserne frem.

            Koteletter i fad:

            • 250 g. champignon
            • 5 g. smør
            • 1 spsk. olie
            • 4 koteletter
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 150 g. bacon i tern
            • 1 løg
            • 2 fed hvidløg
            • 1 porre
            • 1 rød peberfrugt
            • 2 tsk. oregano
            • 2 ½ dl. madlavningsfløde
            • 1 dåse flåede tomater
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber

            Kogte ris:

            • 160 g. ris
            • 3 dl. vand
            • ½ tsk. salt
          • Trin 3 af 21

            Koteletter: Tag et skærebræt og en skarp kniv frem. Skær det nederste del af roden på champignonerne væk, og skyl dem fri for jord. Skær champignonerne i kvarte.

            • 250 g. champignon
          • Trin 4 af 21

            Tag en stegepande og en paletkniv frem. Kom smør og olie på stegepanden, og varm op. Når smør og olie er bruset af, er det varmt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger koteletter.

            • 5 g. smør
            • 1 spsk. olie
          • Trin 5 af 21

            Krydr koteletterne med salt og peber på begge sider. Læg dem på stegepanden, og steg dem i 1 minut på den ene side. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • 4 koteletter
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 6 af 21

            Vend koteletterne, og steg dem 1 minut på den anden side.

          • Trin 7 af 21

            Skru ned for varmen, og vend koteletterne. Steg i 3 minutter.

          • Trin 8 af 21

            Vend koteletterne igen, og steg dem færdige i 3 minutter på den anden side.

          • Trin 9 af 21

            Tjek, om koteletterne er færdige. De skal have en flot, brun farve. Hvis du er i tvivl, kan du skære en kotelet over, og se om den er gennemstegt. Hvis den er meget rød indeni, skal den stege lidt længere. Tag koteletterne af stegepanden.

          • Trin 10 af 21

            Kom bacontern på stegepanden, og steg dem i cirka 3 minutter. Tag baconternene af panden, og læg dem på en tallerken med et stykke køkkenrulle på.

            • 150 g. bacon i tern
          • Trin 11 af 21

            Tag et stykke køkkenrulle, og tør forsigtigt baconfedtet af stegepanden. Pas på fingrene. Stegepanden er stadig meget varm. Kom champignonerne på stegepanden. Lad dem stege i cirka 6 minutter. Rør i dem undervejs. Tag champignonerne af panden.

          • Trin 12 af 21

            Ris: Tag en gryde frem. Kom vand, ris og salt i gryden. Kog risene efter anvisningen på pakken.

            • 160 g. ris
            • 3 dl. vand
            • ½ tsk. salt
          • Trin 13 af 21

            Koteletter – fortsat: Tag et skærebræt og en skarp kniv frem. Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

            • 1 løg
            • 2 fed hvidløg
          • Trin 14 af 21

            Skyl, og skær den røde peberfrugt i tern på cirka ½ x ½ centimeter.

            • 1 rød peberfrugt
          • Trin 15 af 21

            Skyl, og rens porren. Skær et langt snit på langs af porren, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porretop af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porre.

            • 1 porre
          • Trin 16 af 21

            Skær den hvide del af porren i skiver, og del skiverne i ringe med fingrene.

          • Trin 17 af 21

            Tænd for stegepanden igen. Kom bacon, løg, hvidløg, peberfrugt porre og oregano på stegepanden, og lad det stege i cirka 5 minutter.

            • 2 tsk. oregano
          • Trin 18 af 21

            Kom fløde, champignon og dåsetomater på stegepanden, skru ned for varmen, og lad det simre i cirka 10 minutter.

            • 2 ½ dl. madlavningsfløde
            • 1 dåse flåede tomater
          • Trin 19 af 21

            Smag din svampesauce til med salt og peber, så den smager, som du ønsker det.

            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 20 af 21

            Læg koteletterne i sovsen på stegepanden, og lad retten simre i cirka 10 minutter.

          • Trin 21 af 21

            Servér koteletterne i et fad med risblandingen.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Har du mad-tjansen? Koteletter i fad er super nemt og sprængfyldt med smag.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Koteletter i fad:

              • 250 g. champignon
              • 5 g. smør
              • 1 spsk. olie
              • 4 koteletter
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • 150 g. bacon i tern
              • 1 løg
              • 2 fed hvidløg
              • 1 porre
              • 1 rød peberfrugt
              • 2 tsk. oregano
              • 2 ½ dl. madlavningsfløde
              • 1 dåse flåede tomater
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber

              Kogte ris:

              • 160 g. ris
              • 3 dl. vand
              • ½ tsk. salt

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 decilitermål
              • 2 skærebrætter
              • 2 skarpe knive
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv
              • 1 mellemstor gryde
              • 1 fad

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Koteletter: Tag et skærebræt og en skarp kniv frem. Skær det nederste del af roden på champignonerne væk, og skyl dem fri for jord. Skær champignonerne i kvarte.
              4. Tag en stegepande og en paletkniv frem. Kom smør og olie på stegepanden, og varm op. Når smør og olie er bruset af, er det varmt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger koteletter.
              5. Krydr koteletterne med salt og peber på begge sider. Læg dem på stegepanden, og steg dem i 1 minut på den ene side. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
              6. Vend koteletterne, og steg dem 1 minut på den anden side.
              7. Skru ned for varmen, og vend koteletterne. Steg i 3 minutter.
              8. Vend koteletterne igen, og steg dem færdige i 3 minutter på den anden side.
              9. Tjek, om koteletterne er færdige. De skal have en flot, brun farve. Hvis du er i tvivl, kan du skære en kotelet over, og se om den er gennemstegt. Hvis den er meget rød indeni, skal den stege lidt længere. Tag koteletterne af stegepanden.
              10. Kom bacontern på stegepanden, og steg dem i cirka 3 minutter. Tag baconternene af panden, og læg dem på en tallerken med et stykke køkkenrulle på.
              11. Tag et stykke køkkenrulle, og tør forsigtigt baconfedtet af stegepanden. Pas på fingrene. Stegepanden er stadig meget varm. Kom champignonerne på stegepanden. Lad dem stege i cirka 6 minutter. Rør i dem undervejs. Tag champignonerne af panden.
              12. Ris: Tag en gryde frem. Kom vand, ris og salt i gryden. Kog risene efter anvisningen på pakken.
              13. Koteletter – fortsat: Tag et skærebræt og en skarp kniv frem. Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
              14. Skyl, og skær den røde peberfrugt i tern på cirka ½ x ½ centimeter.
              15. Skyl, og rens porren. Skær et langt snit på langs af porren, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porretop af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porre.
              16. Skær den hvide del af porren i skiver, og del skiverne i ringe med fingrene.
              17. Tænd for stegepanden igen. Kom bacon, løg, hvidløg, peberfrugt porre og oregano på stegepanden, og lad det stege i cirka 5 minutter.
              18. Kom fløde, champignon og dåsetomater på stegepanden, skru ned for varmen, og lad det simre i cirka 10 minutter.
              19. Smag din svampesauce til med salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
              20. Læg koteletterne i sovsen på stegepanden, og lad retten simre i cirka 10 minutter.
              21. Servér koteletterne i et fad med risblandingen.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Har du mad-tjansen? Koteletter i fad er super nemt og sprængfyldt med smag.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2714 kJ / 649 kcal
                • Protein: 26 %
                • Kulhydrat: 27 %
                • Fedt: 47 %
                • Heraf mættet fedt: 14,5 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 21

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 21

                Find alle ingredienserne frem.

                Koteletter i fad:

                • 375 g. champignon
                • 8 g. smør
                • 1 ½ spsk. olie
                • 6 koteletter
                • ¾ tsk. salt
                • ¾ knivspids peber
                • 225 g. bacon i tern
                • 1 ½ løg
                • 3 fed hvidløg
                • 1 ½ porre
                • 1 ½ rød peberfrugt
                • 3 tsk. oregano
                • 3 ¾ dl. madlavningsfløde
                • 1 ½ dåse flåede tomater
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber

                Kogte ris:

                • 240 g. ris
                • 4 ½ dl. vand
                • ¾ tsk. salt
              • Trin 3 af 21

                Koteletter: Tag et skærebræt og en skarp kniv frem. Skær det nederste del af roden på champignonerne væk, og skyl dem fri for jord. Skær champignonerne i kvarte.

                • 375 g. champignon
              • Trin 4 af 21

                Tag en stegepande og en paletkniv frem. Kom smør og olie på stegepanden, og varm op. Når smør og olie er bruset af, er det varmt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger koteletter.

                • 8 g. smør
                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 5 af 21

                Krydr koteletterne med salt og peber på begge sider. Læg dem på stegepanden, og steg dem i 1 minut på den ene side. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • 6 koteletter
                • ¾ tsk. salt
                • ¾ knivspids peber
              • Trin 6 af 21

                Vend koteletterne, og steg dem 1 minut på den anden side.

              • Trin 7 af 21

                Skru ned for varmen, og vend koteletterne. Steg i 3 minutter.

              • Trin 8 af 21

                Vend koteletterne igen, og steg dem færdige i 3 minutter på den anden side.

              • Trin 9 af 21

                Tjek, om koteletterne er færdige. De skal have en flot, brun farve. Hvis du er i tvivl, kan du skære en kotelet over, og se om den er gennemstegt. Hvis den er meget rød indeni, skal den stege lidt længere. Tag koteletterne af stegepanden.

              • Trin 10 af 21

                Kom bacontern på stegepanden, og steg dem i cirka 3 minutter. Tag baconternene af panden, og læg dem på en tallerken med et stykke køkkenrulle på.

                • 225 g. bacon i tern
              • Trin 11 af 21

                Tag et stykke køkkenrulle, og tør forsigtigt baconfedtet af stegepanden. Pas på fingrene. Stegepanden er stadig meget varm. Kom champignonerne på stegepanden. Lad dem stege i cirka 6 minutter. Rør i dem undervejs. Tag champignonerne af panden.

              • Trin 12 af 21

                Ris: Tag en gryde frem. Kom vand, ris og salt i gryden. Kog risene efter anvisningen på pakken.

                • 240 g. ris
                • 4 ½ dl. vand
                • ¾ tsk. salt
              • Trin 13 af 21

                Koteletter – fortsat: Tag et skærebræt og en skarp kniv frem. Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                • 1 ½ løg
                • 3 fed hvidløg
              • Trin 14 af 21

                Skyl, og skær den røde peberfrugt i tern på cirka ½ x ½ centimeter.

                • 1 ½ rød peberfrugt
              • Trin 15 af 21

                Skyl, og rens porren. Skær et langt snit på langs af porren, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porretop af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porre.

                • 1 ½ porre
              • Trin 16 af 21

                Skær den hvide del af porren i skiver, og del skiverne i ringe med fingrene.

              • Trin 17 af 21

                Tænd for stegepanden igen. Kom bacon, løg, hvidløg, peberfrugt porre og oregano på stegepanden, og lad det stege i cirka 5 minutter.

                • 3 tsk. oregano
              • Trin 18 af 21

                Kom fløde, champignon og dåsetomater på stegepanden, skru ned for varmen, og lad det simre i cirka 10 minutter.

                • 3 ¾ dl. madlavningsfløde
                • 1 ½ dåse flåede tomater
              • Trin 19 af 21

                Smag din svampesauce til med salt og peber, så den smager, som du ønsker det.

                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 20 af 21

                Læg koteletterne i sovsen på stegepanden, og lad retten simre i cirka 10 minutter.

              • Trin 21 af 21

                Servér koteletterne i et fad med risblandingen.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Har du mad-tjansen? Koteletter i fad er super nemt og sprængfyldt med smag.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Koteletter i fad:

                  • 375 g. champignon
                  • 8 g. smør
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 6 koteletter
                  • ¾ tsk. salt
                  • ¾ knivspids peber
                  • 225 g. bacon i tern
                  • 1 ½ løg
                  • 3 fed hvidløg
                  • 1 ½ porre
                  • 1 ½ rød peberfrugt
                  • 3 tsk. oregano
                  • 3 ¾ dl. madlavningsfløde
                  • 1 ½ dåse flåede tomater
                  • ¾ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                  Kogte ris:

                  • 240 g. ris
                  • 4 ½ dl. vand
                  • ¾ tsk. salt

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 decilitermål
                  • 2 skærebrætter
                  • 2 skarpe knive
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv
                  • 1 mellemstor gryde
                  • 1 fad

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Koteletter: Tag et skærebræt og en skarp kniv frem. Skær det nederste del af roden på champignonerne væk, og skyl dem fri for jord. Skær champignonerne i kvarte.
                  4. Tag en stegepande og en paletkniv frem. Kom smør og olie på stegepanden, og varm op. Når smør og olie er bruset af, er det varmt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger koteletter.
                  5. Krydr koteletterne med salt og peber på begge sider. Læg dem på stegepanden, og steg dem i 1 minut på den ene side. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  6. Vend koteletterne, og steg dem 1 minut på den anden side.
                  7. Skru ned for varmen, og vend koteletterne. Steg i 3 minutter.
                  8. Vend koteletterne igen, og steg dem færdige i 3 minutter på den anden side.
                  9. Tjek, om koteletterne er færdige. De skal have en flot, brun farve. Hvis du er i tvivl, kan du skære en kotelet over, og se om den er gennemstegt. Hvis den er meget rød indeni, skal den stege lidt længere. Tag koteletterne af stegepanden.
                  10. Kom bacontern på stegepanden, og steg dem i cirka 3 minutter. Tag baconternene af panden, og læg dem på en tallerken med et stykke køkkenrulle på.
                  11. Tag et stykke køkkenrulle, og tør forsigtigt baconfedtet af stegepanden. Pas på fingrene. Stegepanden er stadig meget varm. Kom champignonerne på stegepanden. Lad dem stege i cirka 6 minutter. Rør i dem undervejs. Tag champignonerne af panden.
                  12. Ris: Tag en gryde frem. Kom vand, ris og salt i gryden. Kog risene efter anvisningen på pakken.
                  13. Koteletter – fortsat: Tag et skærebræt og en skarp kniv frem. Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                  14. Skyl, og skær den røde peberfrugt i tern på cirka ½ x ½ centimeter.
                  15. Skyl, og rens porren. Skær et langt snit på langs af porren, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porretop af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porre.
                  16. Skær den hvide del af porren i skiver, og del skiverne i ringe med fingrene.
                  17. Tænd for stegepanden igen. Kom bacon, løg, hvidløg, peberfrugt porre og oregano på stegepanden, og lad det stege i cirka 5 minutter.
                  18. Kom fløde, champignon og dåsetomater på stegepanden, skru ned for varmen, og lad det simre i cirka 10 minutter.
                  19. Smag din svampesauce til med salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
                  20. Læg koteletterne i sovsen på stegepanden, og lad retten simre i cirka 10 minutter.
                  21. Servér koteletterne i et fad med risblandingen.