Korn-otto med grønt

Korn-otto med grønt

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Det her er den perfekte vinterret: Perlebyg a la risotto. Der er masser af smag, og osten gør retten lækker cremet.

        Spis korn-ottoen som vegetarret, eller server ovnbagte kyllingelår til.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2326 kJ / 554 kcal
        • Protein: 15 %
        • Kulhydrat: 60 %
        • Fedt: 25 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 14

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 14

        Find alle ingredienserne frem.

        • ½ dåse hakkede tomater
        • 175 g. perlebyg
        • 1 løg
        • 2 store gulerødder
        • 2 persillerødder
        • 1 spsk. olie
        • 3 ½ dl. grøntsagsbouillon
        • 25 g. flødeost naturel
        • 2-3 spsk. friskrevet parmesanost
        • ¼ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber
        • ½ dl. persille
      • Trin 3 af 14

        Hæld perlebyg i en si, og skyl den i koldt vand. Lad perlebyggen dryppe af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger perlebyg.

        • 175 g. perlebyg
      • Trin 4 af 14

        Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

        • 1 løg
      • Trin 5 af 14

        Vask, og skræl gulerødder og persillerødder. Skær dem i stave på 2 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerødder. Brug samme metode til persillerødderne.

        • 2 gulerødder
        • 2 persillerødder
      • Trin 6 af 14

        Kom olie i en gryde, og varm den op. Hæld løgene i, og steg dem i 2 minutter.

        • 1 spsk. olie
      • Trin 7 af 14

        Kom perlebyg i gryden, og svits i 1 minut. Rør rundt imens. Tilsæt de hakkede tomater, og rør.

        • ½ dåse hakkede tomater
      • Trin 8 af 14

        Opløs en bouillonterning som vist på pakken. Kom 1 deciliter af den opløste bouillon i gryden, og rør rundt. Sæt låg på gryden, og lad det koge i 10 minutter.

        • 3 ½ dl. grøntsagsbouillon
      • Trin 9 af 14

        Kom gulerødder og persillerødder i gryden, og rør.

      • Trin 10 af 14

        Hæld resten af den opløste bouillon i gryden, og kog retten i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.

      • Trin 11 af 14

        Tag et rivejern. Riv parmesanost på den grove side af rivejernet. Kom flødeost og revet parmesanost i korn-ottoen. Rør rundt.

        • 25 g. flødeost naturel
        • 2-3 spsk. friskrevet parmesanost
      • Trin 12 af 14

        Smag til med salt og peber. Hæld korn-ottoen over i et serveringsfad.

        • ¼ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber

         

      • Trin 13 af 14

        Kom koldt vand i en lille skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et tørt viskestykke. Hak persillen fint, og drys den over korn-ottoen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ½ dl persille
      • Trin 14 af 14

        Korn-ottoen er nu klar til servering. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Det her er den perfekte vinterret: Perlebyg a la risotto. Der er masser af smag, og osten gør retten lækker cremet.

        Spis korn-ottoen som vegetarret, eller server ovnbagte kyllingelår til.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ dåse hakkede tomater
          • 175 g. perlebyg
          • 1 løg
          • 2 store gulerødder
          • 2 persillerødder
          • 1 spsk. olie
          • 3 ½ dl. grøntsagsbouillon
          • 25 g. flødeost naturel
          • 2-3 spsk. friskrevet parmesanost
          • ¼ tsk. salt
          • ¼ tsk. peber
          • ½ dl. persille

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 decilitermål
          • 1 køkkenvægt
          • 1 si
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 mellem gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 grydeske
          • 1 dåseåbner
          • 1 rivejern
          • 1 teske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Hæld perlebyg i en si, og skyl den i koldt vand. Lad perlebyggen dryppe af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger perlebyg.
          4. Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
          5. Vask, og skræl gulerødder og persillerødder. Skær dem i stave på 2 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerødder. Brug samme metode til persillerødderne.
          6. Kom olie i en gryde, og varm den op. Hæld løgene i, og steg dem i 2 minutter.
          7. Kom perlebyg i gryden, og svits i 1 minut. Rør rundt imens. Tilsæt de hakkede tomater, og rør.
          8. Opløs en bouillonterning som vist på pakken. Kom 1 deciliter af den opløste bouillon i gryden, og rør rundt. Sæt låg på gryden, og lad det koge i 10 minutter.
          9. Kom gulerødder og persillerødder i gryden, og rør.
          10. Hæld resten af den opløste bouillon i gryden, og kog retten i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.
          11. Tag et rivejern. Riv parmesanost på den grove side af rivejernet. Kom flødeost og revet parmesanost i korn-ottoen. Rør rundt.
          12. Smag til med salt og peber. Hæld korn-ottoen over i et serveringsfad.
          13. Kom koldt vand i en lille skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et tørt viskestykke. Hak persillen fint, og drys den over korn-ottoen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          14. Korn-ottoen er nu klar til servering. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Det her er den perfekte vinterret: Perlebyg a la risotto. Der er masser af smag, og osten gør retten lækker cremet.

            Spis korn-ottoen som vegetarret, eller server ovnbagte kyllingelår til.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2326 kJ / 554 kcal
            • Protein: 15 %
            • Kulhydrat: 60 %
            • Fedt: 25 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 14

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 14

            Find alle ingredienserne frem.

            • 1 dåse hakkede tomater
            • 350 g. perlebyg
            • 2 løg
            • 4 gulerødder
            • 4 persillerødder
            • 2 spsk. olie
            • 7 dl. grøntsagsbouillon
            • 50 g. flødeost naturel
            • 3-4 spsk. friskrevet parmesanost
            • ½ tsk. peber
            • 1 dl. persille
          • Trin 3 af 14

            Hæld perlebyg i en si, og skyl den i koldt vand. Lad perlebyggen dryppe af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger perlebyg.

            • 350 g. perlebyg
          • Trin 4 af 14

            Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 2 løg
          • Trin 5 af 14

            Vask, og skræl gulerødder og persillerødder. Skær dem i stave på 2 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerødder. Brug samme metode til persillerødderne.

            • 4 gulerødder
            • 4 persillerødder
          • Trin 6 af 14

            Kom olie i en gryde, og varm den op. Hæld løgene i, og steg dem i 2 minutter.

            • 2 spsk. olie
          • Trin 7 af 14

            Kom perlebyg i gryden, og svits i 1 minut. Rør rundt imens. Tilsæt de hakkede tomater, og rør.

            • 1 dåse hakkede tomater
          • Trin 8 af 14

            Opløs en bouillonterning som vist på pakken. Kom 2 deciliter af den opløste bouillon i gryden, og rør rundt. Sæt låg på gryden, og lad det koge i 10 minutter.

            • 7 dl. grøntsagsbouillon
          • Trin 9 af 14

            Hæld gulerødder og persillerødder i gryden, og rør rundt.

          • Trin 10 af 14

            Hæld resten af den opløste bouillon i gryden, og kog retten i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.

          • Trin 11 af 14

            Tag et rivejern. Riv parmesanost på den grove side af rivejernet. Kom flødeost og revet parmesanost i korn-ottoen. Rør rundt.

            • 50 g. flødeost naturel
            • 3-4 spsk. friskrevet parmesanost
          • Trin 12 af 14

            Smag til med salt og peber. Hæld korn-ottoen over i et serveringsfad.

            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. peber
          • Trin 13 af 14

            Kom koldt vand i en lille skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et tørt viskestykke. Hak persillen fint, og drys den over korn-ottoen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 1 bundt persille
          • Trin 14 af 14

            Korn-ottoen er nu klar til servering. Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Det her er den perfekte vinterret: Perlebyg a la risotto. Der er masser af smag, og osten gør retten lækker cremet.

            Spis korn-ottoen som vegetarret, eller server ovnbagte kyllingelår til.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 dåse hakkede tomater
              • 350 g. perlebyg
              • 2 løg
              • 4 gulerødder
              • 4 persillerødder
              • 2 spsk. olie
              • 7 dl. grøntsagsbouillon
              • 50 g. flødeost naturel
              • 3-4 spsk. friskrevet parmesanost
              • ½ tsk. peber
              • 1 dl. persille

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 decilitermål
              • 1 køkkenvægt
              • 1 si
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 mellem gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 grydeske
              • 1 dåseåbner
              • 1 rivejern
              • 1 teske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Hæld perlebyg i en si, og skyl den i koldt vand. Lad perlebyggen dryppe af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger perlebyg.
              4. Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
              5. Vask, og skræl gulerødder og persillerødder. Skær dem i stave på 2 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerødder. Brug samme metode til persillerødderne.
              6. Kom olie i en gryde, og varm den op. Hæld løgene i, og steg dem i 2 minutter.
              7. Kom perlebyg i gryden, og svits i 1 minut. Rør rundt imens. Tilsæt de hakkede tomater, og rør.
              8. Opløs en bouillonterning som vist på pakken. Kom 2 deciliter af den opløste bouillon i gryden, og rør rundt. Sæt låg på gryden, og lad det koge i 10 minutter.
              9. Hæld gulerødder og persillerødder i gryden, og rør rundt.
              10. Hæld resten af den opløste bouillon i gryden, og kog retten i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.
              11. Tag et rivejern. Riv parmesanost på den grove side af rivejernet. Kom flødeost og revet parmesanost i korn-ottoen. Rør rundt.
              12. Smag til med salt og peber. Hæld korn-ottoen over i et serveringsfad.
              13. Kom koldt vand i en lille skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et tørt viskestykke. Hak persillen fint, og drys den over korn-ottoen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              14. Korn-ottoen er nu klar til servering. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Det her er den perfekte vinterret: Perlebyg a la risotto. Der er masser af smag, og osten gør retten lækker cremet.

                Spis korn-ottoen som vegetarret, eller server ovnbagte kyllingelår til.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2326 kJ / 554 kcal
                • Protein: 15 %
                • Kulhydrat: 60 %
                • Fedt: 25 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 14

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 14

                Find alle ingredienserne frem.

                • 1 ½ dåse hakkede tomater
                • 525 g. perlebyg
                • 3 løg
                • 6 store gulerødder
                • 6 persillerødder
                • 3 spsk. olie
                • 10 ½ dl. grøntsagsbouillon
                • 75 g. flødeost naturel
                • 5-6 spsk. friskrevet parmesanost
                • ¾ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber
                • 1 ½ dl. persille
              • Trin 3 af 14

                Hæld perlebyg i en si, og skyl den i koldt vand. Lad perlebyggen dryppe af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger perlebyg.

                • 525 g. perlebyg
              • Trin 4 af 14

                Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 3 løg
              • Trin 5 af 14

                Vask, og skræl gulerødder og persillerødder. Skær dem i stave på 2 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerødder. Brug samme metode til persillerødderne.

                • 6 gulerødder
                • 6 persillerødder
              • Trin 6 af 14

                Kom olie i en gryde, og varm den op. Hæld løgene i, og steg dem i 2 minutter.

                • 3 spsk. olie
              • Trin 7 af 14

                Kom perlebyg i gryden, og svits i 1 minut. Rør rundt imens. Tilsæt de hakkede tomater, og rør.

                •  1 ½ dåse hakkede tomater
              • Trin 8 af 14

                Opløs to bouillonterninger som vist på pakken. Kom 3 deciliter af den opløste bouillon i gryden, og rør rundt. Sæt låg på gryden, og lad det koge i 10 minutter.

                • 10 ½ dl. grøntsagsbouillon
              • Trin 9 af 14

                Kom gulerødder og persillerødder i gryden, og rør.

              • Trin 10 af 14

                Hæld resten af den opløste bouillon i gryden, og kog retten i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.

              • Trin 11 af 14

                Tag et rivejern. Riv parmesanost på den grove side af rivejernet. Kom flødeost og revet parmesanost i korn-ottoen. Rør rundt.

                • 75 g. flødeost naturel
                • 5-6 spsk. friskrevet parmesanost
              • Trin 12 af 14

                Smag til med salt og peber. Hæld korn-ottoen over i et serveringsfad.

                • ¾ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber

                 

              • Trin 13 af 14

                Kom koldt vand i en lille skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et tørt viskestykke. Hak persillen fint, og drys den over korn-ottoen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 1 ½ dl persille
              • Trin 14 af 14

                Korn-ottoen er nu klar til servering. Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Det her er den perfekte vinterret: Perlebyg a la risotto. Der er masser af smag, og osten gør retten lækker cremet.

                Spis korn-ottoen som vegetarret, eller server ovnbagte kyllingelår til.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1 ½ dåse hakkede tomater
                  • 525 g. perlebyg
                  • 3 løg
                  • 6 store gulerødder
                  • 6 persillerødder
                  • 3 spsk. olie
                  • 10 ½ dl. grøntsagsbouillon
                  • 75 g. flødeost naturel
                  • 5-6 spsk. friskrevet parmesanost
                  • ¾ tsk. salt
                  • ¾ tsk. peber
                  • 1 ½ dl. persille

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 decilitermål
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 si
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 mellem gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 grydeske
                  • 1 dåseåbner
                  • 1 rivejern
                  • 1 teske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Hæld perlebyg i en si, og skyl den i koldt vand. Lad perlebyggen dryppe af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger perlebyg.
                  4. Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
                  5. Vask, og skræl gulerødder og persillerødder. Skær dem i stave på 2 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerødder. Brug samme metode til persillerødderne.
                  6. Kom olie i en gryde, og varm den op. Hæld løgene i, og steg dem i 2 minutter.
                  7. Kom perlebyg i gryden, og svits i 1 minut. Rør rundt imens. Tilsæt de hakkede tomater, og rør.
                  8. Opløs to bouillonterninger som vist på pakken. Kom 3 deciliter af den opløste bouillon i gryden, og rør rundt. Sæt låg på gryden, og lad det koge i 10 minutter.
                  9. Kom gulerødder og persillerødder i gryden, og rør.
                  10. Hæld resten af den opløste bouillon i gryden, og kog retten i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.
                  11. Tag et rivejern. Riv parmesanost på den grove side af rivejernet. Kom flødeost og revet parmesanost i korn-ottoen. Rør rundt.
                  12. Smag til med salt og peber. Hæld korn-ottoen over i et serveringsfad.
                  13. Kom koldt vand i en lille skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et tørt viskestykke. Hak persillen fint, og drys den over korn-ottoen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  14. Korn-ottoen er nu klar til servering. Velbekomme!