Korn-otto med grønt
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Det her er den perfekte vinterret: Perlebyg a la risotto. Der er masser af smag, og osten gør retten lækker cremet.
Spis korn-ottoen som vegetarret, eller server ovnbagte kyllingelår til.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2326 kJ / 554 kcal
- Protein: 15 %
- Kulhydrat: 60 %
- Fedt: 25 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- ½ dåse hakkede tomater
- 175 g. perlebyg
- 1 løg
- 2 store gulerødder
- 2 persillerødder
- 1 spsk. olie
- 3 ½ dl. grøntsagsbouillon
- 25 g. flødeost naturel
- 2-3 spsk. friskrevet parmesanost
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- ½ dl. persille
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 si/sigte
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 kartoffelskræller
- 1 mellem gryde
- 1 grydelåg
- 1 grydeske
- 1 dåseåbner
- 1 rivejern
- 1 teske
Sådan gør du
- Trin 1 af 14
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 14
Find alle ingredienserne frem.
- ½ dåse hakkede tomater
- 175 g. perlebyg
- 1 løg
- 2 store gulerødder
- 2 persillerødder
- 1 spsk. olie
- 3 ½ dl. grøntsagsbouillon
- 25 g. flødeost naturel
- 2-3 spsk. friskrevet parmesanost
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- ½ dl. persille
- Trin 3 af 14
Hæld perlebyg i en si, og skyl den i koldt vand. Lad perlebyggen dryppe af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger perlebyg.
- 175 g. perlebyg
- Trin 4 af 14
Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 løg
- Trin 5 af 14
Vask, og skræl gulerødder og persillerødder. Skær dem i stave på 2 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerødder. Brug samme metode til persillerødderne.
- 2 gulerødder
- 2 persillerødder
- Trin 6 af 14
Kom olie i en gryde, og varm den op. Hæld løgene i, og steg dem i 2 minutter.
- 1 spsk. olie
- Trin 7 af 14
Kom perlebyg i gryden, og svits i 1 minut. Rør rundt imens. Tilsæt de hakkede tomater, og rør.
- ½ dåse hakkede tomater
- Trin 8 af 14
Opløs en bouillonterning som vist på pakken. Kom 1 deciliter af den opløste bouillon i gryden, og rør rundt. Sæt låg på gryden, og lad det koge i 10 minutter.
- 3 ½ dl. grøntsagsbouillon
- Trin 9 af 14
Kom gulerødder og persillerødder i gryden, og rør.
- Trin 10 af 14
Hæld resten af den opløste bouillon i gryden, og kog retten i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.
- Trin 11 af 14
Tag et rivejern. Riv parmesanost på den grove side af rivejernet. Kom flødeost og revet parmesanost i korn-ottoen. Rør rundt.
- 25 g. flødeost naturel
- 2-3 spsk. friskrevet parmesanost
- Trin 12 af 14
Smag til med salt og peber. Hæld korn-ottoen over i et serveringsfad.
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- Trin 13 af 14
Kom koldt vand i en lille skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et tørt viskestykke. Hak persillen fint, og drys den over korn-ottoen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ½ dl persille
- Trin 14 af 14
Korn-ottoen er nu klar til servering. Velbekomme!
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Det her er den perfekte vinterret: Perlebyg a la risotto. Der er masser af smag, og osten gør retten lækker cremet.
Spis korn-ottoen som vegetarret, eller server ovnbagte kyllingelår til.
Du skal bruge
Ingredienser
- ½ dåse hakkede tomater
- 175 g. perlebyg
- 1 løg
- 2 store gulerødder
- 2 persillerødder
- 1 spsk. olie
- 3 ½ dl. grøntsagsbouillon
- 25 g. flødeost naturel
- 2-3 spsk. friskrevet parmesanost
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- ½ dl. persille
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 si
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 kartoffelskræller
- 1 mellem gryde
- 1 grydelåg
- 1 grydeske
- 1 dåseåbner
- 1 rivejern
- 1 teske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Hæld perlebyg i en si, og skyl den i koldt vand. Lad perlebyggen dryppe af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger perlebyg.
- Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- Vask, og skræl gulerødder og persillerødder. Skær dem i stave på 2 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerødder. Brug samme metode til persillerødderne.
- Kom olie i en gryde, og varm den op. Hæld løgene i, og steg dem i 2 minutter.
- Kom perlebyg i gryden, og svits i 1 minut. Rør rundt imens. Tilsæt de hakkede tomater, og rør.
- Opløs en bouillonterning som vist på pakken. Kom 1 deciliter af den opløste bouillon i gryden, og rør rundt. Sæt låg på gryden, og lad det koge i 10 minutter.
- Kom gulerødder og persillerødder i gryden, og rør.
- Hæld resten af den opløste bouillon i gryden, og kog retten i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.
- Tag et rivejern. Riv parmesanost på den grove side af rivejernet. Kom flødeost og revet parmesanost i korn-ottoen. Rør rundt.
- Smag til med salt og peber. Hæld korn-ottoen over i et serveringsfad.
- Kom koldt vand i en lille skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et tørt viskestykke. Hak persillen fint, og drys den over korn-ottoen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Korn-ottoen er nu klar til servering. Velbekomme!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Det her er den perfekte vinterret: Perlebyg a la risotto. Der er masser af smag, og osten gør retten lækker cremet.
Spis korn-ottoen som vegetarret, eller server ovnbagte kyllingelår til.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2326 kJ / 554 kcal
- Protein: 15 %
- Kulhydrat: 60 %
- Fedt: 25 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 dåse hakkede tomater
- 350 g. perlebyg
- 2 løg
- 4 gulerødder
- 4 persillerødder
- 2 spsk. olie
- 7 dl. grøntsagsbouillon
- 50 g. flødeost naturel
- 3-4 spsk. friskrevet parmesanost
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 1 dl. persille
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 si
- 1 skærebræt
- 1 stor skrap kniv
- 1 kartoffelskræller
- 1 mellem gryde
- 1 grydelåg
- 1 grydeske
- 1 dåseåbner
- 1 rivejern
- 1 teske
Sådan gør du
- Trin 1 af 14
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 14
Find alle ingredienserne frem.
- 1 dåse hakkede tomater
- 350 g. perlebyg
- 2 løg
- 4 gulerødder
- 4 persillerødder
- 2 spsk. olie
- 7 dl. grøntsagsbouillon
- 50 g. flødeost naturel
- 3-4 spsk. friskrevet parmesanost
- ½ tsk. peber
- 1 dl. persille
- Trin 3 af 14
Hæld perlebyg i en si, og skyl den i koldt vand. Lad perlebyggen dryppe af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger perlebyg.
- 350 g. perlebyg
- Trin 4 af 14
Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- 2 løg
- Trin 5 af 14
Vask, og skræl gulerødder og persillerødder. Skær dem i stave på 2 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerødder. Brug samme metode til persillerødderne.
- 4 gulerødder
- 4 persillerødder
- Trin 6 af 14
Kom olie i en gryde, og varm den op. Hæld løgene i, og steg dem i 2 minutter.
- 2 spsk. olie
- Trin 7 af 14
Kom perlebyg i gryden, og svits i 1 minut. Rør rundt imens. Tilsæt de hakkede tomater, og rør.
- 1 dåse hakkede tomater
- Trin 8 af 14
Opløs en bouillonterning som vist på pakken. Kom 2 deciliter af den opløste bouillon i gryden, og rør rundt. Sæt låg på gryden, og lad det koge i 10 minutter.
- 7 dl. grøntsagsbouillon
- Trin 9 af 14
Hæld gulerødder og persillerødder i gryden, og rør rundt.
- Trin 10 af 14
Hæld resten af den opløste bouillon i gryden, og kog retten i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.
- Trin 11 af 14
Tag et rivejern. Riv parmesanost på den grove side af rivejernet. Kom flødeost og revet parmesanost i korn-ottoen. Rør rundt.
- 50 g. flødeost naturel
- 3-4 spsk. friskrevet parmesanost
- Trin 12 af 14
Smag til med salt og peber. Hæld korn-ottoen over i et serveringsfad.
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 13 af 14
Kom koldt vand i en lille skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et tørt viskestykke. Hak persillen fint, og drys den over korn-ottoen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 bundt persille
- Trin 14 af 14
Korn-ottoen er nu klar til servering. Velbekomme!
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Det her er den perfekte vinterret: Perlebyg a la risotto. Der er masser af smag, og osten gør retten lækker cremet.
Spis korn-ottoen som vegetarret, eller server ovnbagte kyllingelår til.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 dåse hakkede tomater
- 350 g. perlebyg
- 2 løg
- 4 gulerødder
- 4 persillerødder
- 2 spsk. olie
- 7 dl. grøntsagsbouillon
- 50 g. flødeost naturel
- 3-4 spsk. friskrevet parmesanost
- ½ tsk. peber
- 1 dl. persille
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 si
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 kartoffelskræller
- 1 mellem gryde
- 1 grydelåg
- 1 grydeske
- 1 dåseåbner
- 1 rivejern
- 1 teske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Hæld perlebyg i en si, og skyl den i koldt vand. Lad perlebyggen dryppe af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger perlebyg.
- Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- Vask, og skræl gulerødder og persillerødder. Skær dem i stave på 2 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerødder. Brug samme metode til persillerødderne.
- Kom olie i en gryde, og varm den op. Hæld løgene i, og steg dem i 2 minutter.
- Kom perlebyg i gryden, og svits i 1 minut. Rør rundt imens. Tilsæt de hakkede tomater, og rør.
- Opløs en bouillonterning som vist på pakken. Kom 2 deciliter af den opløste bouillon i gryden, og rør rundt. Sæt låg på gryden, og lad det koge i 10 minutter.
- Hæld gulerødder og persillerødder i gryden, og rør rundt.
- Hæld resten af den opløste bouillon i gryden, og kog retten i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.
- Tag et rivejern. Riv parmesanost på den grove side af rivejernet. Kom flødeost og revet parmesanost i korn-ottoen. Rør rundt.
- Smag til med salt og peber. Hæld korn-ottoen over i et serveringsfad.
- Kom koldt vand i en lille skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et tørt viskestykke. Hak persillen fint, og drys den over korn-ottoen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Korn-ottoen er nu klar til servering. Velbekomme!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Det her er den perfekte vinterret: Perlebyg a la risotto. Der er masser af smag, og osten gør retten lækker cremet.
Spis korn-ottoen som vegetarret, eller server ovnbagte kyllingelår til.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2326 kJ / 554 kcal
- Protein: 15 %
- Kulhydrat: 60 %
- Fedt: 25 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 ½ dåse hakkede tomater
- 525 g. perlebyg
- 3 løg
- 6 store gulerødder
- 6 persillerødder
- 3 spsk. olie
- 10 ½ dl. grøntsagsbouillon
- 75 g. flødeost naturel
- 5-6 spsk. friskrevet parmesanost
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
- 1 ½ dl. persille
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 si
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 kartoffelskræller
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 grydeske
- 1 dåseåbner
- 1 rivejern
- 1 teske
Sådan gør du
- Trin 1 af 14
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 14
Find alle ingredienserne frem.
- 1 ½ dåse hakkede tomater
- 525 g. perlebyg
- 3 løg
- 6 store gulerødder
- 6 persillerødder
- 3 spsk. olie
- 10 ½ dl. grøntsagsbouillon
- 75 g. flødeost naturel
- 5-6 spsk. friskrevet parmesanost
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
- 1 ½ dl. persille
- Trin 3 af 14
Hæld perlebyg i en si, og skyl den i koldt vand. Lad perlebyggen dryppe af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger perlebyg.
- 525 g. perlebyg
- Trin 4 af 14
Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- 3 løg
- Trin 5 af 14
Vask, og skræl gulerødder og persillerødder. Skær dem i stave på 2 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerødder. Brug samme metode til persillerødderne.
- 6 gulerødder
- 6 persillerødder
- Trin 6 af 14
Kom olie i en gryde, og varm den op. Hæld løgene i, og steg dem i 2 minutter.
- 3 spsk. olie
- Trin 7 af 14
Kom perlebyg i gryden, og svits i 1 minut. Rør rundt imens. Tilsæt de hakkede tomater, og rør.
- 1 ½ dåse hakkede tomater
- Trin 8 af 14
Opløs to bouillonterninger som vist på pakken. Kom 3 deciliter af den opløste bouillon i gryden, og rør rundt. Sæt låg på gryden, og lad det koge i 10 minutter.
- 10 ½ dl. grøntsagsbouillon
- Trin 9 af 14
Kom gulerødder og persillerødder i gryden, og rør.
- Trin 10 af 14
Hæld resten af den opløste bouillon i gryden, og kog retten i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.
- Trin 11 af 14
Tag et rivejern. Riv parmesanost på den grove side af rivejernet. Kom flødeost og revet parmesanost i korn-ottoen. Rør rundt.
- 75 g. flødeost naturel
- 5-6 spsk. friskrevet parmesanost
- Trin 12 af 14
Smag til med salt og peber. Hæld korn-ottoen over i et serveringsfad.
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
- Trin 13 af 14
Kom koldt vand i en lille skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et tørt viskestykke. Hak persillen fint, og drys den over korn-ottoen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 ½ dl persille
- Trin 14 af 14
Korn-ottoen er nu klar til servering. Velbekomme!
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Det her er den perfekte vinterret: Perlebyg a la risotto. Der er masser af smag, og osten gør retten lækker cremet.
Spis korn-ottoen som vegetarret, eller server ovnbagte kyllingelår til.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 ½ dåse hakkede tomater
- 525 g. perlebyg
- 3 løg
- 6 store gulerødder
- 6 persillerødder
- 3 spsk. olie
- 10 ½ dl. grøntsagsbouillon
- 75 g. flødeost naturel
- 5-6 spsk. friskrevet parmesanost
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
- 1 ½ dl. persille
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 si
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 kartoffelskræller
- 1 mellem gryde
- 1 grydelåg
- 1 grydeske
- 1 dåseåbner
- 1 rivejern
- 1 teske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Hæld perlebyg i en si, og skyl den i koldt vand. Lad perlebyggen dryppe af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger perlebyg.
- Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- Vask, og skræl gulerødder og persillerødder. Skær dem i stave på 2 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerødder. Brug samme metode til persillerødderne.
- Kom olie i en gryde, og varm den op. Hæld løgene i, og steg dem i 2 minutter.
- Kom perlebyg i gryden, og svits i 1 minut. Rør rundt imens. Tilsæt de hakkede tomater, og rør.
- Opløs to bouillonterninger som vist på pakken. Kom 3 deciliter af den opløste bouillon i gryden, og rør rundt. Sæt låg på gryden, og lad det koge i 10 minutter.
- Kom gulerødder og persillerødder i gryden, og rør.
- Hæld resten af den opløste bouillon i gryden, og kog retten i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.
- Tag et rivejern. Riv parmesanost på den grove side af rivejernet. Kom flødeost og revet parmesanost i korn-ottoen. Rør rundt.
- Smag til med salt og peber. Hæld korn-ottoen over i et serveringsfad.
- Kom koldt vand i en lille skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et tørt viskestykke. Hak persillen fint, og drys den over korn-ottoen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Korn-ottoen er nu klar til servering. Velbekomme!
-