Korn-otto med forårsgrønt

Korn-otto med forårsgrønt

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Korn-otto er den nordiske version af italienernes ris-otto. De to slags ost gør retten lækker og cremet! Vil du have ekstra smag i den korn-otto så top den med en hjemmelavet, grøn pesto.

        Energi-indhold pr. portion
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 21

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 21

        Mål alle ingredienserne af.

        Ingredienser

        • 175 g. perlebyg
        • 1 løg
        • ½ squash
        • 125 g. champignon
        • 2 spsk. olie
        • ½ grøntsagsbouillonterning
        • 25 g. flødeost naturel
        • 2 spsk. frisk revet parmesanost
        • ½ tsk. peber
        • ½ tsk. salt
        • ½ dl persille

         

      • Trin 3 af 21

        Klik på metodevideoen og se hvordan man koger perlebyg. Hæld perlebyggen i en si. Skyl perlebyggen under vand, lad den dryppe af og stil den til side.

        • 175 g. perlebyg
      • Trin 4 af 21

        Klik på metodevideoen og se hvordan man hakker løg. Pil løget og hak det.

        • 1 løg
      • Trin 5 af 21

        Skyl squashen. Halvér den på langs og skær ud i tern

        • ½ squash
      • Trin 6 af 21

        Børst eller skyl champignon fri for jord. Skær det nederste del af roden af. Skær champignonerne i kvarte.

        • 125 g. champignon
      • Trin 7 af 21

        Hæld 1 spiseske olie i en gryde og varm den op.

        • 1 spsk. olie
      • Trin 8 af 21

        Kom champignon og squashtern i gryden og steg indtil de begynder at tage farve.

      • Trin 9 af 21

        Kom de stegte grøntsager i en skål og stil dem til side.

      • Trin 10 af 21

        Opløs bouillonterningen i 3 dl vand.

        • ½ grøntsagsbouillonterning
      • Trin 11 af 21

        Hæld 1 spiseske olie i gryden og varm den op igen

        • 1 spsk. olie
      • Trin 12 af 21

        Hæld løgene i gryden og steg dem i 2 minutter.

      • Trin 13 af 21

        Kom perlebyg i gryden og rør rundt.

      • Trin 14 af 21

        Kom 1 ½ dl bouillon i gryden og rør rundt. Læg låg på gryden og lad det småkoge i 10 minutter.

      • Trin 15 af 21

        Hæld de stegte grøntsager tilbage i gryden og rør rundt.

      • Trin 16 af 21

        Hæld det sidste bouillon i gryden, og kog det i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.

      • Trin 17 af 21

        Riv parmesanosten på et rivejern og kom det i gryden sammen med flødeosten. Rør rundt.

        • 2 spsk. parmesanost
        • 25 g. naturel flødeost
      • Trin 18 af 21

        Smag korn-ottoen til med salt og peber.

        • ½ tsk. salt
        • ½ tsk. peber
      • Trin 19 af 21

        Klik på metodevideoen og se hvordan du ordner persille. Skyl persillen og nip den i små buketter.

        • ½ dl persille
      • Trin 20 af 21

        Anret korn-ottoen på tallerkener eller i et serveringsfad og pynt med persille.

      • Trin 21 af 21

        Korn-ottoen er nu klar til servering. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Korn-otto er den nordiske version af italienernes ris-otto. De to slags ost gør retten lækker og cremet! Vil du have ekstra smag i den korn-otto så top den med en hjemmelavet, grøn pesto.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 175 g. perlebyg
          • 1 løg
          • ½ squash
          • 125 g. champignon
          • 2 spsk. olie
          • ½ grøntsagsbouillonterning
          • 25 g. flødeost naturel
          • 2 spsk. frisk revet parmesanost
          • ½ tsk. peber
          • ½ tsk. salt
          • ½ dl persille

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 decilitermål
          • 1 køkkenvægt
          • 1 si
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 2 mellem gryder
          • 1 grydelåg
          • 1 mellem skål
          • 2 spiseskeer
          • 1 rivejern

           

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Klik på metodevideoen og se hvordan man koger perlebyg. Hæld perlebyggen i en si. Skyl perlebyggen under vand, lad den dryppe af og stil den til side.
          4. Klik på metodevideoen og se hvordan man hakker løg. Pil løget og hak det.
          5. Skyl squashen. Halvér den på langs og skær ud i tern
          6. Børst eller skyl champignon fri for jord. Skær det nederste del af roden af. Skær champignonerne i kvarte.
          7. Hæld 1 spiseske olie i en gryde og varm den op.
          8. Kom champignon og squashtern i gryden og steg indtil de begynder at tage farve.
          9. Kom de stegte grøntsager i en skål og stil dem til side.
          10. Opløs bouillonterningen i 3 dl vand.
          11. Hæld 1 spiseske olie i gryden og varm den op igen
          12. Hæld løgene i gryden og steg dem i 2 minutter.
          13. Kom perlebyg i gryden og rør rundt.
          14. Kom 1 ½ dl bouillon i gryden og rør rundt. Læg låg på gryden og lad det småkoge i 10 minutter.
          15. Hæld de stegte grøntsager tilbage i gryden og rør rundt.
          16. Hæld det sidste bouillon i gryden, og kog det i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.
          17. Riv parmesanosten på et rivejern og kom det i gryden sammen med flødeosten. Rør rundt.
          18. Smag korn-ottoen til med salt og peber.
          19. Klik på metodevideoen og se hvordan du ordner persille. Skyl persillen og nip den i små buketter.
          20. Anret korn-ottoen på tallerkener eller i et serveringsfad og pynt med persille.
          21. Korn-ottoen er nu klar til servering. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Korn-otto er den nordiske version af italienernes ris-otto. De to slags ost gør retten lækker og cremet! Vil du have ekstra smag i den korn-otto så top den med en hjemmelavet, grøn pesto.

            Energi-indhold pr. portion
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 21

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 21

            Mål alle ingredienserne af.

            • 350 g. perlebyg
            • 2 løg
            • 1 squash
            • 250 g. champignon
            • 4 spsk. olivenolie
            • 1 grøntsagsbouillonterning
            • 50 g. flødeost naturel
            • 4 spsk. frisk revet parmesanost
            • ½ tsk. peber
            • ½ tsk. salt
            • 1 dl persille

             

          • Trin 3 af 21

            Klik på metodevideoen og se hvordan du koger perlebyg. Hæld perlebyggen i en si. Skyl perlebyggen under vand, lad den dryppe af og stil den til side.

            • 350 g. perlebyg
          • Trin 4 af 21

            Klik på metodevideoen og se hvordan man hakker løg. Pil løgene og hak dem.

            • 2 løg
          • Trin 5 af 21

            Skyl squashen. Halvér den på langs og skær ud i tern.

            • 1 squash
          • Trin 6 af 21

            Børst eller skyl champignon fri for jord. Skær det nederste del af roden af. Skær champignonerne i kvarte.

            • 250 g. champignon
          • Trin 7 af 21

            Hæld 2 spiseske olie i en gryde og varm den op.

            • 2 spsk. olie
          • Trin 8 af 21

            Kom champignon og squashtern i gryden og steg indtil de begynder at tage farve.

          • Trin 9 af 21

            Kom de stegte grøntsager i en skål og stil dem til side.

          • Trin 10 af 21

            Opløs bouillonterningen i 6 dl vand.

            • 1 grøntsagsboullionterning
          • Trin 11 af 21

            Hæld 2 spiseske olie i gryden og varm den op igen.

            • 2 spsk. olie
          • Trin 12 af 21

            Hæld løgene i gryden og steg dem i 2 minutter.

          • Trin 13 af 21

            Kom perlebyg i gryden og rør rundt.

          • Trin 14 af 21

            Kom 3 dl bouillon i gryden og rør rundt. Læg låg på gryden og lad det småkoge i 10 minutter.

          • Trin 15 af 21

            Hæld de stegte grøntsager tilbage i gryden og rør rundt.

          • Trin 16 af 21

            Hæld det sidste bouillon i gryden, og kog det i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.

          • Trin 17 af 21

            Riv parmesanosten på et rivejern og kom det i gryden sammen med flødeosten. Rør rundt.

            • 4 spsk. revet parmasan ost
          • Trin 18 af 21

            Smag korn-ottoen til med salt og peber.

            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. peber
          • Trin 19 af 21

            Klik på metodevideoen og se hvordan du ordner persille. Skyl persillen og nip den i små buketter.

            • 1 dl persille
          • Trin 20 af 21

            Anret korn-ottoen på tallerkener eller i et serveringsfad og pynt med persille.

          • Trin 21 af 21

            Korn-ottoen er nu klar til servering. Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Korn-otto er den nordiske version af italienernes ris-otto. De to slags ost gør retten lækker og cremet! Vil du have ekstra smag i den korn-otto så top den med en hjemmelavet, grøn pesto.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 350 g. perlebyg
              • 2 løg
              • 1 squash
              • 250 g. champignon
              • 4 spsk. olivenolie
              • 1 grøntsagsbouillonterning
              • 50 g. flødeost naturel
              • 4 spsk. frisk revet parmesanost
              • ½ tsk. peber
              • ½ tsk. salt
              • 1 dl persille

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 decilitermål
              • 1 køkkenvægt
              • 1 si
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 2 mellem gryder
              • 1 grydelåg
              • 1 mellem skål
              • 2 spiseskeer
              • 1 rivejern

               

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Klik på metodevideoen og se hvordan du koger perlebyg. Hæld perlebyggen i en si. Skyl perlebyggen under vand, lad den dryppe af og stil den til side.
              4. Klik på metodevideoen og se hvordan man hakker løg. Pil løgene og hak dem.
              5. Skyl squashen. Halvér den på langs og skær ud i tern.
              6. Børst eller skyl champignon fri for jord. Skær det nederste del af roden af. Skær champignonerne i kvarte.
              7. Hæld 2 spiseske olie i en gryde og varm den op.
              8. Kom champignon og squashtern i gryden og steg indtil de begynder at tage farve.
              9. Kom de stegte grøntsager i en skål og stil dem til side.
              10. Opløs bouillonterningen i 6 dl vand.
              11. Hæld 2 spiseske olie i gryden og varm den op igen.
              12. Hæld løgene i gryden og steg dem i 2 minutter.
              13. Kom perlebyg i gryden og rør rundt.
              14. Kom 3 dl bouillon i gryden og rør rundt. Læg låg på gryden og lad det småkoge i 10 minutter.
              15. Hæld de stegte grøntsager tilbage i gryden og rør rundt.
              16. Hæld det sidste bouillon i gryden, og kog det i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.
              17. Riv parmesanosten på et rivejern og kom det i gryden sammen med flødeosten. Rør rundt.
              18. Smag korn-ottoen til med salt og peber.
              19. Klik på metodevideoen og se hvordan du ordner persille. Skyl persillen og nip den i små buketter.
              20. Anret korn-ottoen på tallerkener eller i et serveringsfad og pynt med persille.
              21. Korn-ottoen er nu klar til servering. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Korn-otto er den nordiske version af italienernes ris-otto. De to slags ost gør retten lækker og cremet! Vil du have ekstra smag i den korn-otto så top den med en hjemmelavet, grøn pesto.

                Energi-indhold pr. portion
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 21

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 21

                Mål alle ingredienserne af.

                • 525 g. perlebyg
                • 3 løg
                • 1 ½ squash
                • 375 g. champignon
                • 6 spsk. olie
                • 1 ½ grøntsagsbouillon
                • 75 g. flødeost naturel
                • 6 spsk. parmesanost
                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
                • 1 ½ dl persille
              • Trin 3 af 21

                Klik på metodevideoen og se hvordan man koger perlebyg. Hæld perlebyggen i en si. Skyl perlebyggen under vand, lad den dryppe af og stil den til side.

                • 525 g. perlebyg
              • Trin 4 af 21

                Klik på metodevideoen og se hvordan man hakker løg. Pil løgene og hak dem.

                • 3 løg
              • Trin 5 af 21

                Skyl squashen. Halvér den på langs og skær ud i tern.

                • 1 ½ squash
              • Trin 6 af 21

                Børst eller skyl champignon fri for jord. Skær det nederste del af roden af. Skær champignonerne i kvarte.

                • 375 g. champignon
              • Trin 7 af 21

                Hæld 3 spiseske olie i en gryde og varm den op.

                • 3 spsk. olie
              • Trin 8 af 21

                Kom champignon og squashtern i gryden og steg indtil de begynder at tage farve.

              • Trin 9 af 21

                Kom de stegte grøntsager i en skål og stil dem til side.

              • Trin 10 af 21

                Opløs bouillonterningen i 9 dl vand.

                • 1 ½ grøntsagsbouillon
              • Trin 11 af 21

                Hæld 3 spiseske olie i gryden og varm den op igen.

                • 3 spsk. olie
              • Trin 12 af 21

                Hæld løgene i gryden og steg dem i 2 minutter.

              • Trin 13 af 21

                Kom perlebyg i gryden og rør rundt.

              • Trin 14 af 21

                Kom 4 ½ dl bouillon i gryden og rør rundt. Læg låg på gryden og lad det småkoge i 10 minutter.

              • Trin 15 af 21

                Hæld de stegte grøntsager tilbage i gryden og rør rundt.

              • Trin 16 af 21

                Hæld det sidste bouillon i gryden, og kog det i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.

              • Trin 17 af 21

                Riv parmesanosten på et rivejern og kom det i gryden sammen med flødeosten. Rør rundt.

                • 6 spsk. permesanost
                • 75 g. flødeost naturel
              • Trin 18 af 21

                Smag korn-ottoen til med salt og peber.

                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 19 af 21

                Klik på metodevideoen og se hvordan du ordner persille. Skyl persillen og nip den i små buketter.

                • 1 ½ dl persille
              • Trin 20 af 21

                Anret korn-ottoen på tallerkener eller i et serveringsfad og pynt med persille.

              • Trin 21 af 21

                Korn-ottoen er nu klar til servering. Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Korn-otto er den nordiske version af italienernes ris-otto. De to slags ost gør retten lækker og cremet! Vil du have ekstra smag i den korn-otto så top den med en hjemmelavet, grøn pesto.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 525 g. perlebyg
                  • 3 løg
                  • 1 ½ squash
                  • 375 g. champignon
                  • 6 spsk. olie
                  • 1 ½ grøntsagsbouillon
                  • 75 g. flødeost naturel
                  • 6 spsk. parmesanost
                  • ½ tsk. salt
                  • ½ tsk. peber
                  • 1 ½ dl persille

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 decilitermål
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 si
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 2 mellem gryder
                  • 1 grydelåg
                  • 1 mellem skål
                  • 2 spiseskeer
                  • 1 rivejern

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Klik på metodevideoen og se hvordan man koger perlebyg. Hæld perlebyggen i en si. Skyl perlebyggen under vand, lad den dryppe af og stil den til side.
                  4. Klik på metodevideoen og se hvordan man hakker løg. Pil løgene og hak dem.
                  5. Skyl squashen. Halvér den på langs og skær ud i tern.
                  6. Børst eller skyl champignon fri for jord. Skær det nederste del af roden af. Skær champignonerne i kvarte.
                  7. Hæld 3 spiseske olie i en gryde og varm den op.
                  8. Kom champignon og squashtern i gryden og steg indtil de begynder at tage farve.
                  9. Kom de stegte grøntsager i en skål og stil dem til side.
                  10. Opløs bouillonterningen i 9 dl vand.
                  11. Hæld 3 spiseske olie i gryden og varm den op igen.
                  12. Hæld løgene i gryden og steg dem i 2 minutter.
                  13. Kom perlebyg i gryden og rør rundt.
                  14. Kom 4 ½ dl bouillon i gryden og rør rundt. Læg låg på gryden og lad det småkoge i 10 minutter.
                  15. Hæld de stegte grøntsager tilbage i gryden og rør rundt.
                  16. Hæld det sidste bouillon i gryden, og kog det i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.
                  17. Riv parmesanosten på et rivejern og kom det i gryden sammen med flødeosten. Rør rundt.
                  18. Smag korn-ottoen til med salt og peber.
                  19. Klik på metodevideoen og se hvordan du ordner persille. Skyl persillen og nip den i små buketter.
                  20. Anret korn-ottoen på tallerkener eller i et serveringsfad og pynt med persille.
                  21. Korn-ottoen er nu klar til servering. Velbekomme!