Korn-otto med forårsgrønt

Korn-otto med forårsgrønt

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Korn-otto er den nordiske version af italienernes ris-otto. De to slags ost gør retten lækker og cremet! Vil du have ekstra smag i din korn-otto, så top den med en hjemmelavet, grøn pesto.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1883 kJ / 450 kcal
        • Protein: 12 %
        • Kulhydrat: 52 %
        • Fedt: 36 %
        • Heraf mættet fedt: 4,6 g
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 18

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 18

        Find alle ingredienserne frem.

        • 175 g. perlebyg
        • 1 løg
        • ½ squash
        • 125 g. champignon
        • 2 spsk. olie
        • ½ grøntsagsbouillon-terning
        • 25 g. flødeost naturel
        • 2 spsk. friskrevet parmesanost
        • ½ tsk. peber
        • ½ tsk. salt
        • ½ dl persille
      • Trin 3 af 18

        Hæld perlebyg i en si, og skyl perlebyggen i koldt vand. Lad den dryppe af. Klik på videoen og se, hvordan du koger perlebyg.

        • 175 g. perlebyg
      • Trin 4 af 18

        Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

        • 1 løg
      • Trin 5 af 18

        Skyl squashen, og skær den i tern.

        • ½ squash
      • Trin 6 af 18

        Børst eller skyl champignon fri for jord. Skær det nederste del af roden af. Skær champignonerne i kvarte.

        • 125 g. champignon
      • Trin 7 af 18

        Opløs grøntsagsbouillon-terningen i 3 deciliter vand.

        • ½ grøntsagsbouillon-terning
      • Trin 8 af 18

        Hæld 1 spiseskeer olie i en gryde, og varm den op.

        • 1 spsk. olie
      • Trin 9 af 18

        Kom champignon og squashtern i gryden, og steg, indtil de begynder at tage farve.

      • Trin 10 af 18

        Hæld dem op i en skål.

      • Trin 11 af 18

        Hæld 1 spiseske olie i gryden, og svits løgene i 2 minutter.

        • 1 spsk. olie
      • Trin 12 af 18

        Kom perlebyg i gryden, og rør rundt.

      • Trin 13 af 18

        Kom 1 ½ deciliter af dit bouillon-vand i gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og lad det småkoge i 10 minutter.

      • Trin 14 af 18

        Hæld de stegte champignon og squash tilbage i gryden, og rør rundt.

      • Trin 15 af 18

        Hæld det sidste bouillon i gryden, og kog det i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.

      • Trin 16 af 18

        Riv parmesanosten på et rivejern. Kom flødeost og revet parmesanost i gryden, og rør rundt.

        • 2 spsk. friskrevet parmesanost
        • 25 g. naturel flødeost
      • Trin 17 af 18

        Smag korn-ottoen til med salt og peber.

        • ½ tsk. salt
        • ½ tsk. peber
      • Trin 18 af 18

        Kom koldt vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Nip persillen i små buketter, og pynt korn-ottoen med persille. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ½ dl persille
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Korn-otto er den nordiske version af italienernes ris-otto. De to slags ost gør retten lækker og cremet! Vil du have ekstra smag i din korn-otto, så top den med en hjemmelavet, grøn pesto.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 175 g. perlebyg
          • 1 løg
          • ½ squash
          • 125 g. champignon
          • 2 spsk. olie
          • ½ grøntsagsbouillon-terning
          • 25 g. flødeost naturel
          • 2 spsk. friskrevet parmesanost
          • ½ tsk. peber
          • ½ tsk. salt
          • ½ dl persille

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 decilitermål
          • 1 køkkenvægt
          • 1 si
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 2 mellem gryder
          • 1 grydelåg
          • 1 mellem skål
          • 2 spiseskeer
          • 1 rivejern

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Hæld perlebyg i en si, og skyl perlebyggen i koldt vand. Lad den dryppe af. Klik på videoen og se, hvordan du koger perlebyg.
          4. Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
          5. Skyl squashen, og skær den i tern.
          6. Børst eller skyl champignon fri for jord. Skær det nederste del af roden af. Skær champignonerne i kvarte.
          7. Opløs grøntsagsbouillon-terningen i 3 deciliter vand.
          8. Hæld 1 spiseskeer olie i en gryde, og varm den op.
          9. Kom champignon og squashtern i gryden, og steg, indtil de begynder at tage farve.
          10. Hæld dem op i en skål.
          11. Hæld 1 spiseske olie i gryden, og svits løgene i 2 minutter.
          12. Kom perlebyg i gryden, og rør rundt.
          13. Kom 1 ½ deciliter af dit bouillon-vand i gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og lad det småkoge i 10 minutter.
          14. Hæld de stegte champignon og squash tilbage i gryden, og rør rundt.
          15. Hæld det sidste bouillon i gryden, og kog det i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.
          16. Riv parmesanosten på et rivejern. Kom flødeost og revet parmesanost i gryden, og rør rundt.
          17. Smag korn-ottoen til med salt og peber.
          18. Kom koldt vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Nip persillen i små buketter, og pynt korn-ottoen med persille. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Korn-otto er den nordiske version af italienernes ris-otto. De to slags ost gør retten lækker og cremet! Vil du have ekstra smag i din korn-otto, så top den med en hjemmelavet, grøn pesto.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1883 kJ / 450 kcal
            • Protein: 12 %
            • Kulhydrat: 52 %
            • Fedt: 36 %
            • Heraf mættet fedt: 4,6 g
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 18

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 18

            Find alle ingredienserne frem.

            • 350 g. perlebyg
            • 2 løg
            • 1 squash
            • 250 g. champignon
            • 4 spsk. olie
            • 1 grøntsagsbouillon-terning
            • 50 g. flødeost naturel
            • 4 spsk. friskrevet parmesanost
            • ½ tsk. peber
            • ½ tsk. salt
            • 1 dl persille
          • Trin 3 af 18

            Hæld perlebyg i en si, og skyl perlebyggen i koldt vand. Lad den dryppe af. Klik på videoen og se, hvordan du koger perlebyg.

            • 350 g. perlebyg
          • Trin 4 af 18

            Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 2 løg
          • Trin 5 af 18

            Skyl squashen, og skær den i tern.

            • 1 squash
          • Trin 6 af 18

            Børst eller skyl champignon fri for jord. Skær det nederste del af roden af. Skær champignonerne i kvarte.

            • 250 g. champignon
          • Trin 7 af 18

            Opløs grøntsagsbouillon-terningen i 6 deciliter vand.

            • 1 grøntsagsbouillon-terning
          • Trin 8 af 18

            Hæld 2 spiseskeer olie i en gryde, og varm den op.

            • 2 spsk. olie
          • Trin 9 af 18

            Kom champignon og squashtern i gryden, og steg, indtil de begynder at tage farve.

          • Trin 10 af 18

            Hæld dem op i en skål.

          • Trin 11 af 18

            Hæld 2 spiseskeer olie i gryden, og svits løgene i 2 minutter.

            • 2 spsk. olie
          • Trin 12 af 18

            Kom perlebyg i gryden, og rør rundt.

          • Trin 13 af 18

            Kom 3 deciliter af dit bouillon-vand i gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og lad det småkoge i 10 minutter.

          • Trin 14 af 18

            Hæld de stegte champignon og squash tilbage i gryden, og rør rundt.

          • Trin 15 af 18

            Hæld det sidste bouillon i gryden, og kog det i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.

          • Trin 16 af 18

            Riv parmesanosten på et rivejern. Kom flødeost og revet parmesanost i gryden, og rør rundt.

            • 4 spsk. friskrevet parmasanost
          • Trin 17 af 18

            Smag korn-ottoen til med salt og peber.

            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. peber
          • Trin 18 af 18

            Kom koldt vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Nip persillen i små buketter, og pynt korn-ottoen med persille. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 1 dl persille
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Korn-otto er den nordiske version af italienernes ris-otto. De to slags ost gør retten lækker og cremet! Vil du have ekstra smag i din korn-otto, så top den med en hjemmelavet, grøn pesto.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 350 g. perlebyg
              • 2 løg
              • 1 squash
              • 250 g. champignon
              • 4 spsk. olie
              • 1 grøntsagsbouillon-terning
              • 50 g. flødeost naturel
              • 4 spsk. friskrevet parmesanost
              • ½ tsk. peber
              • ½ tsk. salt
              • 1 dl persille

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 decilitermål
              • 1 køkkenvægt
              • 1 si
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 2 mellem gryder
              • 1 grydelåg
              • 1 mellem skål
              • 2 spiseskeer
              • 1 rivejern

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Hæld perlebyg i en si, og skyl perlebyggen i koldt vand. Lad den dryppe af. Klik på videoen og se, hvordan du koger perlebyg.
              4. Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
              5. Skyl squashen, og skær den i tern.
              6. Børst eller skyl champignon fri for jord. Skær det nederste del af roden af. Skær champignonerne i kvarte.
              7. Opløs grøntsagsbouillon-terningen i 6 deciliter vand.
              8. Hæld 2 spiseskeer olie i en gryde, og varm den op.
              9. Kom champignon og squashtern i gryden, og steg, indtil de begynder at tage farve.
              10. Hæld dem op i en skål.
              11. Hæld 2 spiseskeer olie i gryden, og svits løgene i 2 minutter.
              12. Kom perlebyg i gryden, og rør rundt.
              13. Kom 3 deciliter af dit bouillon-vand i gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og lad det småkoge i 10 minutter.
              14. Hæld de stegte champignon og squash tilbage i gryden, og rør rundt.
              15. Hæld det sidste bouillon i gryden, og kog det i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.
              16. Riv parmesanosten på et rivejern. Kom flødeost og revet parmesanost i gryden, og rør rundt.
              17. Smag korn-ottoen til med salt og peber.
              18. Kom koldt vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Nip persillen i små buketter, og pynt korn-ottoen med persille. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Korn-otto er den nordiske version af italienernes ris-otto. De to slags ost gør retten lækker og cremet! Vil du have ekstra smag i din korn-otto, så top den med en hjemmelavet, grøn pesto.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1883 kJ / 450 kcal
                • Protein: 12 %
                • Kulhydrat: 52 %
                • Fedt: 36 %
                • Heraf mættet fedt: 4,6 g
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 18

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 18

                Find alle ingredienserne frem.

                • 525 g. perlebyg
                • 3 løg
                • 1 ½ squash
                • 375 g. champignon
                • 6 spsk. olie
                • 1 ½ grøntsagsbouillon-terning
                • 75 g. flødeost naturel
                • 6 spsk. friskrevet parmesanost
                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
                • 1 ½ dl persille
              • Trin 3 af 18

                Hæld perlebyg i en si, og skyl perlebyggen i koldt vand. Lad den dryppe af. Klik på videoen og se, hvordan du koger perlebyg.

                • 525 g. perlebyg
              • Trin 4 af 18

                Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 3 løg
              • Trin 5 af 18

                Skyl squashen, og skær den i tern.

                • 1 ½ squash
              • Trin 6 af 18

                Børst eller skyl champignon fri for jord. Skær det nederste del af roden af. Skær champignonerne i kvarte.

                • 375 g. champignon
              • Trin 7 af 18

                Opløs grøntsagsbouillon-terningen i 9 deciliter vand.

                • 1 ½ grøntsagsbouillon-terning
              • Trin 8 af 18

                Hæld 3 spiseskeer olie i en gryde, og varm den op.

                • 3 spsk. olie
              • Trin 9 af 18

                Kom champignon og squashtern i gryden, og steg, indtil de begynder at tage farve.

              • Trin 10 af 18

                Hæld dem op i en skål.

              • Trin 11 af 18

                Hæld 3 spiseskeer olie i gryden, og svits løgene i 2 minutter.

                • 3 spsk. olie
              • Trin 12 af 18

                Kom perlebyg i gryden, og rør rundt.

              • Trin 13 af 18

                Kom 4 ½ deciliter af dit bouillon-vand i gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og lad det småkoge i 10 minutter.

              • Trin 14 af 18

                Hæld de stegte champignon og squash tilbage i gryden, og rør rundt.

              • Trin 15 af 18

                Hæld det sidste bouillon i gryden, og kog det i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.

              • Trin 16 af 18

                Riv parmesanosten på et rivejern. Kom flødeost og revet parmesanost i gryden, og rør rundt.

                • 6 spsk. friskrevet permesanost
                • 75 g. flødeost naturel
              • Trin 17 af 18

                Smag korn-ottoen til med salt og peber.

                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 18 af 18

                Kom koldt vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Nip persillen i små buketter, og pynt korn-ottoen med persille. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 1 ½ dl persille
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Korn-otto er den nordiske version af italienernes ris-otto. De to slags ost gør retten lækker og cremet! Vil du have ekstra smag i din korn-otto, så top den med en hjemmelavet, grøn pesto.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 525 g. perlebyg
                  • 3 løg
                  • 1 ½ squash
                  • 375 g. champignon
                  • 6 spsk. olie
                  • 1 ½ grøntsagsbouillon-terning
                  • 75 g. flødeost naturel
                  • 6 spsk. friskrevet parmesanost
                  • ½ tsk. salt
                  • ½ tsk. peber
                  • 1 ½ dl persille

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 decilitermål
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 si
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 2 mellem gryder
                  • 1 grydelåg
                  • 1 mellem skål
                  • 2 spiseskeer
                  • 1 rivejern

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Hæld perlebyg i en si, og skyl perlebyggen i koldt vand. Lad den dryppe af. Klik på videoen og se, hvordan du koger perlebyg.
                  4. Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
                  5. Skyl squashen, og skær den i tern.
                  6. Børst eller skyl champignon fri for jord. Skær det nederste del af roden af. Skær champignonerne i kvarte.
                  7. Opløs grøntsagsbouillon-terningen i 9 deciliter vand.
                  8. Hæld 3 spiseskeer olie i en gryde, og varm den op.
                  9. Kom champignon og squashtern i gryden, og steg, indtil de begynder at tage farve.
                  10. Hæld dem op i en skål.
                  11. Hæld 3 spiseskeer olie i gryden, og svits løgene i 2 minutter.
                  12. Kom perlebyg i gryden, og rør rundt.
                  13. Kom 4 ½ deciliter af dit bouillon-vand i gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og lad det småkoge i 10 minutter.
                  14. Hæld de stegte champignon og squash tilbage i gryden, og rør rundt.
                  15. Hæld det sidste bouillon i gryden, og kog det i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.
                  16. Riv parmesanosten på et rivejern. Kom flødeost og revet parmesanost i gryden, og rør rundt.
                  17. Smag korn-ottoen til med salt og peber.
                  18. Kom koldt vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Nip persillen i små buketter, og pynt korn-ottoen med persille. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.