Korn-otto med forårsgrønt
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Korn-otto er den nordiske version af italienernes ris-otto. De to slags ost gør retten lækker og cremet! Vil du have ekstra smag i din korn-otto, så top den med en hjemmelavet, grøn pesto.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1883 kJ / 450 kcal
- Protein: 12 %
- Kulhydrat: 52 %
- Fedt: 36 %
- Heraf mættet fedt: 4,6 g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 175 g. perlebyg
- 1 løg
- ½ squash
- 125 g. champignon
- 2 spsk. olie
- ½ grøntsagsbouillon-terning
- 25 g. flødeost naturel
- 2 spsk. friskrevet parmesanost
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- ½ dl persille
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 si
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 2 mellem gryder
- 1 grydelåg
- 1 grydeske
- 1 mellem skål
- 2 spiseskeer
- 1 rivejern
Sådan gør du
- Trin 1 af 18
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 18
Find alle ingredienserne frem.
- 175 g. perlebyg
- 1 løg
- ½ squash
- 125 g. champignon
- 2 spsk. olie
- ½ grøntsagsbouillon-terning
- 25 g. flødeost naturel
- 2 spsk. friskrevet parmesanost
- ½ tsk. peber
- ½ tsk. salt
- ½ dl persille
- Trin 3 af 18
Hæld perlebyg i en si, og skyl perlebyggen i koldt vand. Lad den dryppe af. Klik på videoen og se, hvordan du koger perlebyg.
- 175 g. perlebyg
- Trin 4 af 18
Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 løg
- Trin 5 af 18
Skyl squashen, og skær den i tern.
- ½ squash
- Trin 6 af 18
Børst eller skyl champignon fri for jord. Skær det nederste del af roden af. Skær champignonerne i kvarte.
- 125 g. champignon
- Trin 7 af 18
Opløs grøntsagsbouillon-terningen i 3 deciliter vand.
- ½ grøntsagsbouillon-terning
- Trin 8 af 18
Hæld 1 spiseskeer olie i en gryde, og varm den op.
- 1 spsk. olie
- Trin 9 af 18
Kom champignon og squashtern i gryden, og steg, indtil de begynder at tage farve.
- Trin 10 af 18
Hæld dem op i en skål.
- Trin 11 af 18
Hæld 1 spiseske olie i gryden, og svits løgene i 2 minutter.
- 1 spsk. olie
- Trin 12 af 18
Kom perlebyg i gryden, og rør rundt.
- Trin 13 af 18
Kom 1 ½ deciliter af dit bouillon-vand i gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og lad det småkoge i 10 minutter.
- Trin 14 af 18
Hæld de stegte champignon og squash tilbage i gryden, og rør rundt.
- Trin 15 af 18
Hæld det sidste bouillon i gryden, og kog det i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.
- Trin 16 af 18
Riv parmesanosten på et rivejern. Kom flødeost og revet parmesanost i gryden, og rør rundt.
- 2 spsk. friskrevet parmesanost
- 25 g. naturel flødeost
- Trin 17 af 18
Smag korn-ottoen til med salt og peber.
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 18 af 18
Kom koldt vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Nip persillen i små buketter, og pynt korn-ottoen med persille. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ½ dl persille
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Korn-otto er den nordiske version af italienernes ris-otto. De to slags ost gør retten lækker og cremet! Vil du have ekstra smag i din korn-otto, så top den med en hjemmelavet, grøn pesto.
Du skal bruge
Ingredienser
- 175 g. perlebyg
- 1 løg
- ½ squash
- 125 g. champignon
- 2 spsk. olie
- ½ grøntsagsbouillon-terning
- 25 g. flødeost naturel
- 2 spsk. friskrevet parmesanost
- ½ tsk. peber
- ½ tsk. salt
- ½ dl persille
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 si
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 2 mellem gryder
- 1 grydelåg
- 1 mellem skål
- 2 spiseskeer
- 1 rivejern
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Hæld perlebyg i en si, og skyl perlebyggen i koldt vand. Lad den dryppe af. Klik på videoen og se, hvordan du koger perlebyg.
- Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skyl squashen, og skær den i tern.
- Børst eller skyl champignon fri for jord. Skær det nederste del af roden af. Skær champignonerne i kvarte.
- Opløs grøntsagsbouillon-terningen i 3 deciliter vand.
- Hæld 1 spiseskeer olie i en gryde, og varm den op.
- Kom champignon og squashtern i gryden, og steg, indtil de begynder at tage farve.
- Hæld dem op i en skål.
- Hæld 1 spiseske olie i gryden, og svits løgene i 2 minutter.
- Kom perlebyg i gryden, og rør rundt.
- Kom 1 ½ deciliter af dit bouillon-vand i gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og lad det småkoge i 10 minutter.
- Hæld de stegte champignon og squash tilbage i gryden, og rør rundt.
- Hæld det sidste bouillon i gryden, og kog det i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.
- Riv parmesanosten på et rivejern. Kom flødeost og revet parmesanost i gryden, og rør rundt.
- Smag korn-ottoen til med salt og peber.
- Kom koldt vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Nip persillen i små buketter, og pynt korn-ottoen med persille. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Korn-otto er den nordiske version af italienernes ris-otto. De to slags ost gør retten lækker og cremet! Vil du have ekstra smag i din korn-otto, så top den med en hjemmelavet, grøn pesto.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1883 kJ / 450 kcal
- Protein: 12 %
- Kulhydrat: 52 %
- Fedt: 36 %
- Heraf mættet fedt: 4,6 g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 350 g. perlebyg
- 2 løg
- 1 squash
- 250 g. champignon
- 4 spsk. olie
- 1 grøntsagsbouillion-terning
- 50 g. flødeost naturel
- 4 spsk friskrevet parmesanost
- ½ tsk. peber
- ½ tsk. salt
- 1 dl persille
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 si
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 2 mellem gryder
- 1 grydelåg
- 1 grydeske
- 1 mellem skål
- 2 spiseskeer
- 1 rivejern
Sådan gør du
- Trin 1 af 18
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 18
Find alle ingredienserne frem.
- 350 g. perlebyg
- 2 løg
- 1 squash
- 250 g. champignon
- 4 spsk. olie
- 1 grøntsagsbouillon-terning
- 50 g. flødeost naturel
- 4 spsk. friskrevet parmesanost
- ½ tsk. peber
- ½ tsk. salt
- 1 dl persille
- Trin 3 af 18
Hæld perlebyg i en si, og skyl perlebyggen i koldt vand. Lad den dryppe af. Klik på videoen og se, hvordan du koger perlebyg.
- 350 g. perlebyg
- Trin 4 af 18
Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 2 løg
- Trin 5 af 18
Skyl squashen, og skær den i tern.
- 1 squash
- Trin 6 af 18
Børst eller skyl champignon fri for jord. Skær det nederste del af roden af. Skær champignonerne i kvarte.
- 250 g. champignon
- Trin 7 af 18
Opløs grøntsagsbouillon-terningen i 6 deciliter vand.
- 1 grøntsagsbouillon-terning
- Trin 8 af 18
Hæld 2 spiseskeer olie i en gryde, og varm den op.
- 2 spsk. olie
- Trin 9 af 18
Kom champignon og squashtern i gryden, og steg, indtil de begynder at tage farve.
- Trin 10 af 18
Hæld dem op i en skål.
- Trin 11 af 18
Hæld 2 spiseskeer olie i gryden, og svits løgene i 2 minutter.
- 2 spsk. olie
- Trin 12 af 18
Kom perlebyg i gryden, og rør rundt.
- Trin 13 af 18
Kom 3 deciliter af dit bouillon-vand i gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og lad det småkoge i 10 minutter.
- Trin 14 af 18
Hæld de stegte champignon og squash tilbage i gryden, og rør rundt.
- Trin 15 af 18
Hæld det sidste bouillon i gryden, og kog det i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.
- Trin 16 af 18
Riv parmesanosten på et rivejern. Kom flødeost og revet parmesanost i gryden, og rør rundt.
- 4 spsk. friskrevet parmasanost
- Trin 17 af 18
Smag korn-ottoen til med salt og peber.
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 18 af 18
Kom koldt vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Nip persillen i små buketter, og pynt korn-ottoen med persille. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 dl persille
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Korn-otto er den nordiske version af italienernes ris-otto. De to slags ost gør retten lækker og cremet! Vil du have ekstra smag i din korn-otto, så top den med en hjemmelavet, grøn pesto.
Du skal bruge
Ingredienser
- 350 g. perlebyg
- 2 løg
- 1 squash
- 250 g. champignon
- 4 spsk. olie
- 1 grøntsagsbouillon-terning
- 50 g. flødeost naturel
- 4 spsk. friskrevet parmesanost
- ½ tsk. peber
- ½ tsk. salt
- 1 dl persille
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 si
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 2 mellem gryder
- 1 grydelåg
- 1 mellem skål
- 2 spiseskeer
- 1 rivejern
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Hæld perlebyg i en si, og skyl perlebyggen i koldt vand. Lad den dryppe af. Klik på videoen og se, hvordan du koger perlebyg.
- Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skyl squashen, og skær den i tern.
- Børst eller skyl champignon fri for jord. Skær det nederste del af roden af. Skær champignonerne i kvarte.
- Opløs grøntsagsbouillon-terningen i 6 deciliter vand.
- Hæld 2 spiseskeer olie i en gryde, og varm den op.
- Kom champignon og squashtern i gryden, og steg, indtil de begynder at tage farve.
- Hæld dem op i en skål.
- Hæld 2 spiseskeer olie i gryden, og svits løgene i 2 minutter.
- Kom perlebyg i gryden, og rør rundt.
- Kom 3 deciliter af dit bouillon-vand i gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og lad det småkoge i 10 minutter.
- Hæld de stegte champignon og squash tilbage i gryden, og rør rundt.
- Hæld det sidste bouillon i gryden, og kog det i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.
- Riv parmesanosten på et rivejern. Kom flødeost og revet parmesanost i gryden, og rør rundt.
- Smag korn-ottoen til med salt og peber.
- Kom koldt vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Nip persillen i små buketter, og pynt korn-ottoen med persille. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Korn-otto er den nordiske version af italienernes ris-otto. De to slags ost gør retten lækker og cremet! Vil du have ekstra smag i din korn-otto, så top den med en hjemmelavet, grøn pesto.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1883 kJ / 450 kcal
- Protein: 12 %
- Kulhydrat: 52 %
- Fedt: 36 %
- Heraf mættet fedt: 4,6 g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 525. perlebyg
- 3 løg
- 1 ½ squash
- 375 g. champignon
- 6 spsk. olie
- 1 ½ grøntsagsbouillon-terning
- 75 g. flødeost naturel
- 6 spsk. friskrevet parmesanost
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 1 ½ dl persille
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 si
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 2 mellem gryder
- 1 grydelåg
- 1 grydeske
- 1 mellem skål
- 2 spiseskeer
- 1 rivejern
Sådan gør du
- Trin 1 af 18
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 18
Find alle ingredienserne frem.
- 525 g. perlebyg
- 3 løg
- 1 ½ squash
- 375 g. champignon
- 6 spsk. olie
- 1 ½ grøntsagsbouillon-terning
- 75 g. flødeost naturel
- 6 spsk. friskrevet parmesanost
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 1 ½ dl persille
- Trin 3 af 18
Hæld perlebyg i en si, og skyl perlebyggen i koldt vand. Lad den dryppe af. Klik på videoen og se, hvordan du koger perlebyg.
- 525 g. perlebyg
- Trin 4 af 18
Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 3 løg
- Trin 5 af 18
Skyl squashen, og skær den i tern.
- 1 ½ squash
- Trin 6 af 18
Børst eller skyl champignon fri for jord. Skær det nederste del af roden af. Skær champignonerne i kvarte.
- 375 g. champignon
- Trin 7 af 18
Opløs grøntsagsbouillon-terningen i 9 deciliter vand.
- 1 ½ grøntsagsbouillon-terning
- Trin 8 af 18
Hæld 3 spiseskeer olie i en gryde, og varm den op.
- 3 spsk. olie
- Trin 9 af 18
Kom champignon og squashtern i gryden, og steg, indtil de begynder at tage farve.
- Trin 10 af 18
Hæld dem op i en skål.
- Trin 11 af 18
Hæld 3 spiseskeer olie i gryden, og svits løgene i 2 minutter.
- 3 spsk. olie
- Trin 12 af 18
Kom perlebyg i gryden, og rør rundt.
- Trin 13 af 18
Kom 4 ½ deciliter af dit bouillon-vand i gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og lad det småkoge i 10 minutter.
- Trin 14 af 18
Hæld de stegte champignon og squash tilbage i gryden, og rør rundt.
- Trin 15 af 18
Hæld det sidste bouillon i gryden, og kog det i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.
- Trin 16 af 18
Riv parmesanosten på et rivejern. Kom flødeost og revet parmesanost i gryden, og rør rundt.
- 6 spsk. friskrevet permesanost
- 75 g. flødeost naturel
- Trin 17 af 18
Smag korn-ottoen til med salt og peber.
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 18 af 18
Kom koldt vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Nip persillen i små buketter, og pynt korn-ottoen med persille. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 ½ dl persille
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Korn-otto er den nordiske version af italienernes ris-otto. De to slags ost gør retten lækker og cremet! Vil du have ekstra smag i din korn-otto, så top den med en hjemmelavet, grøn pesto.
Du skal bruge
Ingredienser
- 525 g. perlebyg
- 3 løg
- 1 ½ squash
- 375 g. champignon
- 6 spsk. olie
- 1 ½ grøntsagsbouillon-terning
- 75 g. flødeost naturel
- 6 spsk. friskrevet parmesanost
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 1 ½ dl persille
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 si
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 2 mellem gryder
- 1 grydelåg
- 1 mellem skål
- 2 spiseskeer
- 1 rivejern
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Hæld perlebyg i en si, og skyl perlebyggen i koldt vand. Lad den dryppe af. Klik på videoen og se, hvordan du koger perlebyg.
- Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skyl squashen, og skær den i tern.
- Børst eller skyl champignon fri for jord. Skær det nederste del af roden af. Skær champignonerne i kvarte.
- Opløs grøntsagsbouillon-terningen i 9 deciliter vand.
- Hæld 3 spiseskeer olie i en gryde, og varm den op.
- Kom champignon og squashtern i gryden, og steg, indtil de begynder at tage farve.
- Hæld dem op i en skål.
- Hæld 3 spiseskeer olie i gryden, og svits løgene i 2 minutter.
- Kom perlebyg i gryden, og rør rundt.
- Kom 4 ½ deciliter af dit bouillon-vand i gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og lad det småkoge i 10 minutter.
- Hæld de stegte champignon og squash tilbage i gryden, og rør rundt.
- Hæld det sidste bouillon i gryden, og kog det i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.
- Riv parmesanosten på et rivejern. Kom flødeost og revet parmesanost i gryden, og rør rundt.
- Smag korn-ottoen til med salt og peber.
- Kom koldt vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Nip persillen i små buketter, og pynt korn-ottoen med persille. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
-