Korn-otto med forårsgrønt

Korn-otto med forårsgrønt

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Korn-otto er den nordiske version af italienernes ris-otto. De to slags ost gør retten lækker og cremet! Vil du have ekstra smag i din korn-otto, så top den med en hjemmelavet, grøn pesto.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1883 kJ / 450 kcal
        • Protein: 12 %
        • Kulhydrat: 52 %
        • Fedt: 36 %
        • Heraf mættet fedt: 4,6 g
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 21

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 21

        Mål alle ingredienserne af.

        • 175 g. perlebyg
        • 1 løg
        • ½ squash
        • 125 g. champignon
        • 2 spsk. olie
        • ½ grøntsagsbouillon-terning
        • 25 g. flødeost naturel
        • 2 spsk. friskrevet parmesanost
        • ½ tsk. peber
        • ½ tsk. salt
        • ½ dl persille
      • Trin 3 af 21

        Hæld perlebyg i en si, og skyl perlebyggen i koldt vand. Lad perlebyggen dryppe af, og stil den til side. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger perlebyg.

        • 175 g. perlebyg
      • Trin 4 af 21

        Pil og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

        • 1 løg
      • Trin 5 af 21

        Skyl squashen. Halvér den på langs, og skær ud i tern

        • ½ squash
      • Trin 6 af 21

        Børst eller skyl champignon fri for jord. Skær det nederste del af roden af. Skær champignonerne i kvarte.

        • 125 g. champignon
      • Trin 7 af 21

        Hæld 1 spiseske olie i en gryde og varm den op.

        • 1 spsk. olie
      • Trin 8 af 21

        Kom champignon og squashtern i gryden, og steg, indtil de begynder at tage farve.

      • Trin 9 af 21

        Kom de stegte grøntsager i en skål, og stil dem til side.

      • Trin 10 af 21

        Opløs grøntsagsbouillon-terningen i 3 dl vand.

        • ½ grøntsagsbouillon-terning
      • Trin 11 af 21

        Hæld 1 spiseske olie i gryden, og varm den op igen.

        • 1 spsk. olie
      • Trin 12 af 21

        Hæld løgene i gryden, og steg dem i 2 minutter.

      • Trin 13 af 21

        Kom perlebyg i gryden, og rør rundt.

      • Trin 14 af 21

        Kom 1 ½ dl bouillon i gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og lad det småkoge i 10 minutter.

      • Trin 15 af 21

        Hæld de stegte grøntsager tilbage i gryden, og rør rundt.

      • Trin 16 af 21

        Hæld det sidste bouillon i gryden, og kog det i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.

      • Trin 17 af 21

        Riv parmesanosten på et rivejern. Kom flødeost den revne parmesanost i gryden, og rør rundt.

        • 2 spsk. friskrevet parmesanost
        • 25 g. naturel flødeost
      • Trin 18 af 21

        Smag korn-ottoen til med salt og peber.

        • ½ tsk. salt
        • ½ tsk. peber
      • Trin 19 af 21

        Kom koldt vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Nip persillen i små buketter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ½ dl persille
      • Trin 20 af 21

        Anret korn-ottoen på tallerkener eller i et serveringsfad, og pynt med persille.

      • Trin 21 af 21

        Korn-ottoen er nu klar til servering. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Korn-otto er den nordiske version af italienernes ris-otto. De to slags ost gør retten lækker og cremet! Vil du have ekstra smag i din korn-otto, så top den med en hjemmelavet, grøn pesto.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 175 g. perlebyg
          • 1 løg
          • ½ squash
          • 125 g. champignon
          • 2 spsk. olie
          • ½ grøntsagsbouillon-terning
          • 25 g. flødeost naturel
          • 2 spsk. friskrevet parmesanost
          • ½ tsk. peber
          • ½ tsk. salt
          • ½ dl persille

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 decilitermål
          • 1 køkkenvægt
          • 1 si
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 2 mellem gryder
          • 1 grydelåg
          • 1 mellem skål
          • 2 spiseskeer
          • 1 rivejern

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Hæld perlebyg i en si, og skyl perlebyggen i koldt vand. Lad perlebyggen dryppe af, og stil den til side. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger perlebyg.
          4. Pil og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
          5. Skyl squashen. Halvér den på langs, og skær ud i tern
          6. Børst eller skyl champignon fri for jord. Skær det nederste del af roden af. Skær champignonerne i kvarte.
          7. Hæld 1 spiseske olie i en gryde og varm den op.
          8. Kom champignon og squashtern i gryden, og steg, indtil de begynder at tage farve.
          9. Kom de stegte grøntsager i en skål, og stil dem til side.
          10. Opløs grøntsagsbouillon-terningen i 3 dl vand.
          11. Hæld 1 spiseske olie i gryden, og varm den op igen.
          12. Hæld løgene i gryden, og steg dem i 2 minutter.
          13. Kom perlebyg i gryden, og rør rundt.
          14. Kom 1 ½ dl bouillon i gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og lad det småkoge i 10 minutter.
          15. Hæld de stegte grøntsager tilbage i gryden, og rør rundt.
          16. Hæld det sidste bouillon i gryden, og kog det i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.
          17. Riv parmesanosten på et rivejern. Kom flødeost den revne parmesanost i gryden, og rør rundt.
          18. Smag korn-ottoen til med salt og peber.
          19. Kom koldt vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Nip persillen i små buketter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          20. Anret korn-ottoen på tallerkener eller i et serveringsfad, og pynt med persille.
          21. Korn-ottoen er nu klar til servering. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Korn-otto er den nordiske version af italienernes ris-otto. De to slags ost gør retten lækker og cremet! Vil du have ekstra smag i din korn-otto, så top den med en hjemmelavet, grøn pesto.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1883 kJ / 450 kcal
            • Protein: 12 %
            • Kulhydrat: 52 %
            • Fedt: 36 %
            • Heraf mættet fedt: 4,6 g
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 21

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 21

            Mål alle ingredienserne af.

            • 350 g. perlebyg
            • 2 løg
            • 1 squash
            • 250 g. champignon
            • 4 spsk. olie
            • 1 grøntsagsbouillon-terning
            • 50 g. flødeost naturel
            • 4 spsk. friskrevet parmesanost
            • ½ tsk. peber
            • ½ tsk. salt
            • 1 dl persille
          • Trin 3 af 21

            Hæld perlebyg i en si, og skyl perlebyggen i koldt vand. Lad perlebyggen dryppe af, og stil den til side. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger perlebyg.

            • 350 g. perlebyg
          • Trin 4 af 21

            Pil og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 2 løg
          • Trin 5 af 21

            Skyl squashen. Halvér den på langs, og skær ud i tern.

            • 1 squash
          • Trin 6 af 21

            Børst eller skyl champignon fri for jord. Skær det nederste del af roden af. Skær champignonerne i kvarte.

            • 250 g. champignon
          • Trin 7 af 21

            Hæld 2 spiseske olie i en gryde og varm den op.

            • 2 spsk. olie
          • Trin 8 af 21

            Kom champignon og squashtern i gryden, og steg, indtil de begynder at tage farve.

          • Trin 9 af 21

            Kom de stegte grøntsager i en skål, og stil dem til side.

          • Trin 10 af 21

            Opløs grøntsagsbouillon-terningen i 6 dl vand.

            • 1 grøntsagsbouillon-terning
          • Trin 11 af 21

            Hæld 2 spiseskeer olie i gryden, og varm den op igen.

            • 2 spsk. olie
          • Trin 12 af 21

            Hæld løgene i gryden, og steg dem i 2 minutter.

          • Trin 13 af 21

            Kom perlebyg i gryden, og rør rundt.

          • Trin 14 af 21

            Kom 3 dl bouillon i gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og lad det småkoge i 10 minutter.

          • Trin 15 af 21

            Hæld de stegte grøntsager tilbage i gryden, og rør rundt.

          • Trin 16 af 21

            Hæld det sidste bouillon i gryden, og kog det i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.

          • Trin 17 af 21

            Riv parmesanosten på et rivejern. Kom flødeost den revne parmesanost i gryden, og rør rundt.

            • 4 spsk. friskrevet parmasanost
          • Trin 18 af 21

            Smag korn-ottoen til med salt og peber.

            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. peber
          • Trin 19 af 21

            Kom koldt vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Nip persillen i små buketter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 1 dl persille
          • Trin 20 af 21

            Anret korn-ottoen på tallerkener eller i et serveringsfad, og pynt med persille.

          • Trin 21 af 21

            Korn-ottoen er nu klar til servering. Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Korn-otto er den nordiske version af italienernes ris-otto. De to slags ost gør retten lækker og cremet! Vil du have ekstra smag i din korn-otto, så top den med en hjemmelavet, grøn pesto.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 350 g. perlebyg
              • 2 løg
              • 1 squash
              • 250 g. champignon
              • 4 spsk. olie
              • 1 grøntsagsbouillon-terning
              • 50 g. flødeost naturel
              • 4 spsk. friskrevet parmesanost
              • ½ tsk. peber
              • ½ tsk. salt
              • 1 dl persille

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 decilitermål
              • 1 køkkenvægt
              • 1 si
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 2 mellem gryder
              • 1 grydelåg
              • 1 mellem skål
              • 2 spiseskeer
              • 1 rivejern

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Hæld perlebyg i en si, og skyl perlebyggen i koldt vand. Lad perlebyggen dryppe af, og stil den til side. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger perlebyg.
              4. Pil og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
              5. Skyl squashen. Halvér den på langs, og skær ud i tern.
              6. Børst eller skyl champignon fri for jord. Skær det nederste del af roden af. Skær champignonerne i kvarte.
              7. Hæld 2 spiseske olie i en gryde og varm den op.
              8. Kom champignon og squashtern i gryden, og steg, indtil de begynder at tage farve.
              9. Kom de stegte grøntsager i en skål, og stil dem til side.
              10. Opløs grøntsagsbouillon-terningen i 6 dl vand.
              11. Hæld 2 spiseskeer olie i gryden, og varm den op igen.
              12. Hæld løgene i gryden, og steg dem i 2 minutter.
              13. Kom perlebyg i gryden, og rør rundt.
              14. Kom 3 dl bouillon i gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og lad det småkoge i 10 minutter.
              15. Hæld de stegte grøntsager tilbage i gryden, og rør rundt.
              16. Hæld det sidste bouillon i gryden, og kog det i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.
              17. Riv parmesanosten på et rivejern. Kom flødeost den revne parmesanost i gryden, og rør rundt.
              18. Smag korn-ottoen til med salt og peber.
              19. Kom koldt vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Nip persillen i små buketter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              20. Anret korn-ottoen på tallerkener eller i et serveringsfad, og pynt med persille.
              21. Korn-ottoen er nu klar til servering. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Korn-otto er den nordiske version af italienernes ris-otto. De to slags ost gør retten lækker og cremet! Vil du have ekstra smag i din korn-otto, så top den med en hjemmelavet, grøn pesto.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1883 kJ / 450 kcal
                • Protein: 12 %
                • Kulhydrat: 52 %
                • Fedt: 36 %
                • Heraf mættet fedt: 4,6 g
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 21

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 21

                Mål alle ingredienserne af.

                • 525 g. perlebyg
                • 3 løg
                • 1 ½ squash
                • 375 g. champignon
                • 6 spsk. olie
                • 1 ½ grøntsagsbouillon-terning
                • 75 g. flødeost naturel
                • 6 spsk. friskrevet parmesanost
                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
                • 1 ½ dl persille
              • Trin 3 af 21

                Hæld perlebyg i en si, og skyl perlebyggen i koldt vand. Lad perlebyggen dryppe af, og stil den til side. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger perlebyg.

                • 525 g. perlebyg
              • Trin 4 af 21

                Pil og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 3 løg
              • Trin 5 af 21

                Skyl squashen. Halvér den på langs, og skær ud i tern.

                • 1 ½ squash
              • Trin 6 af 21

                Børst eller skyl champignon fri for jord. Skær det nederste del af roden af. Skær champignonerne i kvarte.

                • 375 g. champignon
              • Trin 7 af 21

                Hæld 3 spiseske olie i en gryde og varm den op.

                • 3 spsk. olie
              • Trin 8 af 21

                Kom champignon og squashtern i gryden, og steg, indtil de begynder at tage farve.

              • Trin 9 af 21

                Kom de stegte grøntsager i en skål, og stil dem til side.

              • Trin 10 af 21

                Opløs grøntsagsbouillon-terningen i 9 dl vand.

                • 1 ½ grøntsagsbouillon-terning
              • Trin 11 af 21

                Hæld 3 spiseskeer olie i gryden, og varm den op igen.

                • 3 spsk. olie
              • Trin 12 af 21

                Hæld løgene i gryden, og steg dem i 2 minutter.

              • Trin 13 af 21

                Kom perlebyg i gryden, og rør rundt.

              • Trin 14 af 21

                Kom 4 ½ dl gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og lad det småkoge i 10 minutter.

              • Trin 15 af 21

                Hæld de stegte grøntsager tilbage i gryden, og rør rundt.

              • Trin 16 af 21

                Hæld det sidste bouillon i gryden, og kog det i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.

              • Trin 17 af 21

                Riv parmesanosten på et rivejern. Kom flødeost den revne parmesanost i gryden, og rør rundt.

                • 6 spsk. friskrevet permesanost
                • 75 g. flødeost naturel
              • Trin 18 af 21

                Smag korn-ottoen til med salt og peber.

                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 19 af 21

                Kom koldt vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Nip persillen i små buketter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 1 ½ dl persille
              • Trin 20 af 21

                Anret korn-ottoen på tallerkener eller i et serveringsfad, og pynt med persille.

              • Trin 21 af 21

                Korn-ottoen er nu klar til servering. Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Korn-otto er den nordiske version af italienernes ris-otto. De to slags ost gør retten lækker og cremet! Vil du have ekstra smag i din korn-otto, så top den med en hjemmelavet, grøn pesto.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 525 g. perlebyg
                  • 3 løg
                  • 1 ½ squash
                  • 375 g. champignon
                  • 6 spsk. olie
                  • 1 ½ grøntsagsbouillon-terning
                  • 75 g. flødeost naturel
                  • 6 spsk. friskrevet parmesanost
                  • ½ tsk. salt
                  • ½ tsk. peber
                  • 1 ½ dl persille

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 decilitermål
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 si
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 2 mellem gryder
                  • 1 grydelåg
                  • 1 mellem skål
                  • 2 spiseskeer
                  • 1 rivejern

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Hæld perlebyg i en si, og skyl perlebyggen i koldt vand. Lad perlebyggen dryppe af, og stil den til side. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger perlebyg.
                  4. Pil og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
                  5. Skyl squashen. Halvér den på langs, og skær ud i tern.
                  6. Børst eller skyl champignon fri for jord. Skær det nederste del af roden af. Skær champignonerne i kvarte.
                  7. Hæld 3 spiseske olie i en gryde og varm den op.
                  8. Kom champignon og squashtern i gryden, og steg, indtil de begynder at tage farve.
                  9. Kom de stegte grøntsager i en skål, og stil dem til side.
                  10. Opløs grøntsagsbouillon-terningen i 9 dl vand.
                  11. Hæld 3 spiseskeer olie i gryden, og varm den op igen.
                  12. Hæld løgene i gryden, og steg dem i 2 minutter.
                  13. Kom perlebyg i gryden, og rør rundt.
                  14. Kom 4 ½ dl gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og lad det småkoge i 10 minutter.
                  15. Hæld de stegte grøntsager tilbage i gryden, og rør rundt.
                  16. Hæld det sidste bouillon i gryden, og kog det i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.
                  17. Riv parmesanosten på et rivejern. Kom flødeost den revne parmesanost i gryden, og rør rundt.
                  18. Smag korn-ottoen til med salt og peber.
                  19. Kom koldt vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Nip persillen i små buketter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  20. Anret korn-ottoen på tallerkener eller i et serveringsfad, og pynt med persille.
                  21. Korn-ottoen er nu klar til servering. Velbekomme!