Konkurrencer

Konkurrencer

Her på GoCook.dk finder du hele tiden en masse forskellige konkurrencer, du kan være med i. Det kan være konkurrencer på mælkekartoner i Coop-butikkerne, konkurrencer på vores Facebook-side, Instagram, tv-konkurrencer eller GoCook Smagekasse-konkurrencen.

2017: Vind en iPad Air

 

Vær med i konkurrence om at vinde en iPad air. Alt du skal gøre er at indtaste dine oplysninger her, inden den 31. december 2017. Så er du med i lodtrækningen.

Husk du kan få GoCooks nemme, digitale kokkeskole til din iPad. App'en har alle de samme gode funktioner som vores smartphone-udgave til Android og iPhone, men derudover har fået nogle ekstra, der gør det endnu nemmere at komme i gang med madlavningen - både derhjemme og i madkundskabslokalet.

Du kan selvfølgelig stadig finde app'en til både Android telefoner og iPhones.
Hent den til iPhone eller iPad i AppStore her.
Eller til Android i Google Play her.

God fornøjelse og velbekomme!

**********************

2017: Vind en snack-kasse til hele familien

 
Vind en snack-kasse med lækkerier til den lille sult. Alt du skal gøre er at skrive din yndlingssnack her, inden d. 1. december 2017.

 

**********************

 

 

Hent dit eget diplom

Har du gennemført og bestået "Kongen af køkkenent - testen"? Så hent og print dit helt eget diplom, som du kan bede din lærer om at underskrive. Tag diplomet med hjem, og fortæl dine forældre, at nu er køkkenet dit! Så kan de tage opvasken!

Hent dit diplom her

 

**********************

Konkurrencer på Facebook og Instagram

Hvis du er på Facebook eller Instagram (for børn på 13 år og derover), kan du deltage i alle konkurrencerne på vores GoCook-facebook-side eller Instagram profil. Find vores Facebook-side her og følg os på @GoCookDk 
 

Konkurrencer på mælkekartoner

Ind imellem kører vi også konkurrencer på mælkekartonerne i Coop-butikkerne.
Læs på kartonen, hvordan du deltager. Hold øje med din mælk!

 

**********************