Konkurrencer

Konkurrencer

Her på GoCook.dk finder du hele tiden en masse forskellige konkurrencer, du kan være med i. Det kan være konkurrencer på mælkekartoner i Coop-butikkerne, konkurrencer på vores Facebook-side, Instagram, tv-konkurrencer eller GoCook Smagekasse-konkurrencen.

Vær med i konkurrencen om en iPad!

Lige nu kan du være med i en konkurrence om at vinde en iPad og 5 sæt fine GoCook-forklæder. For at være med i konkurrencen skal du gøre følgende: 

- Vælg en opskrift fra GoCook.dk eller fra kokkeskole-app'en GoCook 

- Lav retten alene eller sammen med en voksen 

- Tag et billede af den færdige ret, og læg den på Instagram (husk åben profil)

- Tag med både @gocook_by_coop og #gocookbycoop 

Laver du mange retter, tager billeder af dem, og lægger dem på Instagram, så har du endnu større chancer for at vinde. Konkurrencen slutter 31. december 2020. 

Vinderen får direkte besked via Instagram senest d. 4 januar. Hvis GoCook ikek får svar tilbage indenfor 24 timer, trækker vi nye vindere. 

Konkurrencen er ikke associeret med Instagram. Vi anbefaler, at børn under 13 år deltager i konkurrencen via deres forældres profil. 

**********************

Hent dit eget diplom

Har du gennemført og bestået "Kongen af køkkenent - testen"? Så hent og print dit helt eget diplom, som du kan bede din lærer om at underskrive. Tag diplomet med hjem, og fortæl dine forældre, at nu er køkkenet dit! Så kan de tage opvasken!

Hent dit diplom her

 

**********************

Konkurrencer på Facebook og Instagram

Hvis du er på Facebook eller Instagram (for børn på 13 år og derover), kan du deltage i alle konkurrencerne på vores GoCook-facebook-side eller Instagram profil. Find vores Facebook-side her og følg os på @GoCookDk 
 

Konkurrencer på mælkekartoner

Ind imellem kører vi også konkurrencer på mælkekartonerne i Coop-butikkerne.
Læs på kartonen, hvordan du deltager. Hold øje med din mælk!

 

**********************

 

**********************