1. Hjem >
  2. Opskrifter >
  3. Sæson >
  4. Sommer >
  5. Koldskåls-crunch

Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Hak mandlerne groft. Se videoen.

4.

Tag en stegepande og en paletkniv. Kom smør på stegepanden, og varm den op ved middel varme.

5.

Kom havregryn, mandler, sukker og salt på stegepanden, og rør rundt, så det ikke brænder på. Rist det hele i cirka 5 minutter, til mandlerne er sprøde og gyldne. Se videoen.

6.

Lad det køle af på et stykke bagepapir.

7.

Server din crunch sammen med koldskål. Velbekomme!

Næringsindhold per person

Energi: 1051 kJ / 251 kcal

Protein: 9 %

Kulhydrat: 48 %

Fedt: 43 %

Heraf mættet fedt: 4,5 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Nødder, hakke

Nødder, hakke

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Inspiration

Mandelrand med abrikos

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 90 min.

Arbejdstid: 50 min.

Islandsk isbjerg af skyr

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 90 min.

Arbejdstid: 90 min.

Koldskål

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min.

Arbejdstid: 30 min.

Kogte grønne bønner

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 25 min.

Arbejdstid: 10 min.