Koldskåls-crunch

Koldskåls-crunch

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Ristede nødder - lige til at komme på koldskålen! Følg opskriften, eller brug dine yndlingsnødder.

        Find opskriften på hjemmelavet koldskål på gocook.dk.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1051 kJ / 251 kcal
        • Protein: 9 %
        • Kulhydrat: 48 %
        • Fedt: 43 %
        • Heraf mættet fedt: 4,5 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 7

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 7

        Find alle ingredienserne frem.

        • 45 g. mandler
        • 2 spsk. smør
        • 100 g. havregryn  
        • 3 spsk. sukker
        • 1 knivspids salt
      • Trin 3 af 7

        Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Hak mandlerne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder og mandler.

        • 45 g. mandler
      • Trin 4 af 7

        Tag en stegepande og en paletkniv. Kom smør på stegepanden, og varm den op ved middel varme.

        • 2 spsk. smør
      • Trin 5 af 7

        Kom havregryn, mandler, sukker og salt på stegepanden, og rør rundt, så det ikke brænder på. Rist det hele i cirka 5 minutter, til mandlerne er sprøde og gyldne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • 100 g. havregryn  
        • 3 spsk. sukker
        • 1 knivspids salt
      • Trin 6 af 7

        Lad det køle af på et stykke bagepapir.

      • Trin 7 af 7

        Server din crunch sammen med koldskål. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Ristede nødder - lige til at komme på koldskålen! Følg opskriften, eller brug dine yndlingsnødder.

        Find opskriften på hjemmelavet koldskål på gocook.dk.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 45 g. mandler
          • 2 spsk. smør
          • 100 g. havregryn  
          • 3 spsk. sukker
          • 1 knivspids salt

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 spiseske
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv
          • Bagepapir

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Hak mandlerne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder og mandler.
          4. Tag en stegepande og en paletkniv. Kom smør på stegepanden, og varm den op ved middel varme.
          5. Kom havregryn, mandler, sukker og salt på stegepanden, og rør rundt, så det ikke brænder på. Rist det hele i cirka 5 minutter, til mandlerne er sprøde og gyldne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          6. Lad det køle af på et stykke bagepapir.
          7. Server din crunch sammen med koldskål. Velbekomme!