1. Hjem >
  2. Opskrifter >
  3. Sæson >
  4. Sommer >
  5. Koldskål

Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Kom æggeblommer, sukker og vaniljesukker i en skål.
Kom æggeblomme, sukker og vaniljesukker i en skål.

4.

Pisk med en elpisker, til massen er lysegul og luftig.

5.

Pres citronen. Se videoen.

6.

Tilsæt citronsaft og kærnemælk eller tykmælk, og rør koldskålen sammen med en røreske.

7.

Hæld koldskålen i en skål.

Næringsindhold per portion

Energi: 679 kJ / 162 kcal

Protein: 25 %

Kulhydrat: 56 %

Fedt: 19 %

Heraf mættet fedt 1,4g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Inspiration

Laks med rød kartoffelsalat

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 90 min

Chokolademuffins med kakao

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 70 min

Kartoffelsalat

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Kir Royal a la GoCook

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min