Koldskål

Koldskål

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Vi siger det bare - koldskål er sommerens nationalret - amen! Har vi ret eller har vi ret? Vi har ret! Det er noget af det nemmeste at lave selv: 4 min og 7 sek, så er den klar - STIK den ;)

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 679 kJ / 162 kcal
        • Protein: 25 %
        • Kulhydrat: 56 %
        • Fedt: 19 %
        • Heraf mættet fedt 1,4g
    • Film

        • Opskriften tager ca.: 30 minutter

          Se filmen, hvor Micki laver koldskål.

          Energi-indhold pr. portion
          • Energi: 679 kJ / 162 kcal
          • Protein: 25 %
          • Kulhydrat: 56 %
          • Fedt: 19 %
          • Heraf mættet fedt 1,4g
      • Sådan gør du

        • Trin 1 af 7

          Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

        • Trin 2 af 7

          Mål alle ingredienser af.

          • 1 pasteuriseret æggeblomme
          • 1 ½ spsk. sukker
          • ½ tsk. vaniljesukker
          • ¼ citron
          • ½ l kærnemælk eller tykmælk
        • Trin 3 af 7

          Kom æggeblomme, sukker og vaniljesukker i en skål.

          • 1 pasteuriseret æggeblomme
          • 1 ½ spsk. sukker
          • ½ tsk. vaniljesukker
        • Trin 4 af 7

          Pisk med en elpisker, til massen er lysegul og luftig.

        • Trin 5 af 7

          Pres citronen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

          • ¼ citron

           

        • Trin 6 af 7

          Tilsæt citronsaft og kærnemælk eller tykmælk, og rør koldskålen sammen med en røreske.

          • ½ l kærnemælk eller tykmælk
        • Trin 7 af 7

          Hæld koldskålen i en skål.

      • Oversigt

        • Print

          Beskrivelse

          Vi siger det bare - koldskål er sommerens nationalret - amen! Har vi ret eller har vi ret? Vi har ret! Det er noget af det nemmeste at lave selv: 4 min og 7 sek, så er den klar - STIK den ;)

          Du skal bruge

            Ingredienser

            • 1 pasteuriserede æggeblomme
            • 1 ½ spsk. sukker
            • ½ tsk. vaniljesukker
            • ¼ citron
            • ½ l kærnemælk eller tykmælk

             

            Køkkenredskaber

            • 2 mellem skåle
            • 1 elpisker
            • 1 teske
            • 1 spiseske
            • 1 citruspresser
            • 1 røreske

            Sådan gør du

            1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
            2. Mål alle ingredienser af.
            3. Kom æggeblomme, sukker og vaniljesukker i en skål.
            4. Pisk med en elpisker, til massen er lysegul og luftig.
            5. Pres citronen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
            6. Tilsæt citronsaft og kærnemælk eller tykmælk, og rør koldskålen sammen med en røreske.
            7. Hæld koldskålen i en skål.
        • Beskrivelse

            • Opskriften tager ca.: 30 minutter

              Vi siger det bare - koldskål er sommerens nationalret - amen! Har vi ret eller har vi ret? Vi har ret! Det er noget af det nemmeste at lave selv: 4 min og 7 sek, så er den klar - STIK den ;)

              Energi-indhold pr. portion
              • Energi: 679 kJ / 162 kcal
              • Protein: 25 %
              • Kulhydrat: 56 %
              • Fedt: 19 %
              • Heraf mættet fedt 1,4g
          • Film

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Se filmen, hvor Micki laver koldskål.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 679 kJ / 162 kcal
                • Protein: 25 %
                • Kulhydrat: 56 %
                • Fedt: 19 %
                • Heraf mættet fedt 1,4g
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 7

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 7

                Mål alle ingredienser af.

                • 2 pasteuriserede æggeblommer
                • 3 spsk. sukker
                • 1 tsk. vaniljesukker
                • ½ citron
                • 1 l kærnemælk eller tykmælk
              • Trin 3 af 7

                Kom æggeblommer, sukker og vaniljesukker i en skål.

                • 2 pasteuriserede æggeblommer
                • 3 spsk. sukker
                • 1 tsk. vaniljesukker
              • Trin 4 af 7

                Pisk med en elpisker, til massen er lysegul og luftig.

              • Trin 5 af 7

                Pres citronen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

                • ½ citron

                 

              • Trin 6 af 7

                Tilsæt citronsaft og kærnemælk eller tykmælk, og rør koldskålen sammen med en røreske.

                • 1 l kærnemælk eller tykmælk
              • Trin 7 af 7

                Hæld koldskålen i en skål.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Vi siger det bare - koldskål er sommerens nationalret - amen! Har vi ret eller har vi ret? Vi har ret! Det er noget af det nemmeste at lave selv: 4 min og 7 sek, så er den klar - STIK den ;)

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 2 pasteuriserede æggeblommer
                  • 3 spsk. sukker
                  • 1 tsk. vaniljesukker
                  • ½ citron
                  • 1 l kærnemælk eller tykmælk

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 2 mellem skåle
                  • 1 elpisker
                  • 1 teske
                  • 1 spiseske
                  • 1 citruspresser
                  • 1 røreske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienser af.
                  3. Kom æggeblommer, sukker og vaniljesukker i en skål.
                  4. Pisk med en elpisker, til massen er lysegul og luftig.
                  5. Pres citronen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
                  6. Tilsæt citronsaft og kærnemælk eller tykmælk, og rør koldskålen sammen med en røreske.
                  7. Hæld koldskålen i en skål.
              • Beskrivelse

                  • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                    Vi siger det bare - koldskål er sommerens nationalret - amen! Har vi ret eller har vi ret? Vi har ret! Det er noget af det nemmeste at lave selv: 4 min og 7 sek, så er den klar - STIK den ;)

                    Energi-indhold pr. portion
                    • Energi: 679 kJ / 162 kcal
                    • Protein: 25 %
                    • Kulhydrat: 56 %
                    • Fedt: 19 %
                    • Heraf mættet fedt 1,4g
                • Film

                    • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                      Se filmen, hvor Micki laver koldskål.

                      Energi-indhold pr. portion
                      • Energi: 679 kJ / 162 kcal
                      • Protein: 25 %
                      • Kulhydrat: 56 %
                      • Fedt: 19 %
                      • Heraf mættet fedt 1,4g
                  • Sådan gør du

                    • Trin 1 af 7

                      Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

                    • Trin 2 af 7

                      Mål alle ingredienser af.

                      • 3 pasteuriserede æggeblommer
                      • 4 ½ spsk. sukker
                      • 1 ½ tsk. vaniljesukker
                      • ¾ citron
                      • 1 ½ l kærnemælk eller tykmælk
                    • Trin 3 af 7

                      Kom æggeblommer, sukker og vaniljesukker i en skål.

                      • 3 pasteuriserede æggeblommer
                      • 4 ½ spsk. sukker
                      • 1 ½ tsk. vaniljesukker
                    • Trin 4 af 7

                      Pisk med en elpisker, til massen er lysegul og luftig.

                    • Trin 5 af 7

                      Pres citronen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

                      • ¾ citron

                       

                    • Trin 6 af 7

                      Tilsæt citronsaft og kærnemælk eller tykmælk, og rør koldskålen sammen med en røreske.

                      • 1 ½ l kærnemælk eller tykmælk
                    • Trin 7 af 7

                      Hæld koldskålen i en skål.

                  • Oversigt

                    • Print

                      Beskrivelse

                      Vi siger det bare - koldskål er sommerens nationalret - amen! Har vi ret eller har vi ret? Vi har ret! Det er noget af det nemmeste at lave selv: 4 min og 7 sek, så er den klar - STIK den ;)

                      Du skal bruge

                        Ingredienser

                        • 3 pasteuriserede æggeblommer
                        • 4 ½ spsk. sukker
                        • 1 ½ tsk. vaniljesukker
                        • ¾ citron
                        • 1 ½ l kærnemælk eller tykmælk

                         

                        Køkkenredskaber

                        • 2 mellem skåle
                        • 1 elpisker
                        • 1 teske
                        • 1 spiseske
                        • 1 citruspresser
                        • 1 røreske

                        Sådan gør du

                        1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                        2. Mål alle ingredienser af.
                        3. Kom æggeblommer, sukker og vaniljesukker i en skål.
                        4. Pisk med en elpisker, til massen er lysegul og luftig.
                        5. Pres citronen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
                        6. Tilsæt citronsaft og kærnemælk eller tykmælk, og rør koldskålen sammen med en røreske.
                        7. Hæld koldskålen i en skål.