Kokoshavregrød

Kokoshavregrød

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Man skulle ikke tro, at havregrød behøvede en opskrift. Det er sådan en traditionel og egentlig lidt kedelig ret, især hvis man ikke må komme sukker på. Men frygt ikke! Havregrøden i denne opskrift bliver pimpet op med både abrikoser, kokosmel, rosiner og nødder, så det bliver en helt ny og lækker ret. Sukker er pludseligt ikke nødvendigt.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1532 kJ / 366 kcal
        • Protein: 17 %
        • Kulhydrat: 56 %
        • Fedt: 28 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 7

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 7

        Find alle ingredienserne frem.

        • 10-15 hasselnødder eller mandler
        • 6 tørrede abrikoser
        • 2 dl. havregryn
        • ½ l. mælk
        • 3 spsk. kokosmel
        • 2 spsk. rosiner
        • ¼ tsk. salt
      • Trin 3 af 7

        Hak hasselnødderne groft med en brødkniv. Klik på videoen og se, hvordan du hakker nødder.

        • 10-15 hasselnødder eller mandler
      • Trin 4 af 7

        Hak de tørrede abrikoser, så de får samme størrelse som rosiner.

        • 6 tørrede abrikoser
      • Trin 5 af 7

        Kom abrikoser, havregryn, mælk, kokosmel, rosiner og salt i en gryde. Gem hasselnødderne til senere.

        • 2 dl. havregryn, grovvalsede
        • ½ l. mælk
        • 3 spsk. kokosmel
        • 2 spsk. rosiner
        • ¼ tsk. salt
      • Trin 6 af 7

        Bring det hele i kog, og lad grøden koge i 3 mminutter, mens du hele tiden rører rundt. Sørg for, at grydeskeen hele tiden rører ved bunden af gryden og kommer ud i alle kanter. Det brænder nemt på.

      • Trin 7 af 7

        Servér kokoshavregrøden i dybe tallerkener, og drys med hakkede hasselnødder.

        • 2 glas appelsinjuice eller vand
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Man skulle ikke tro, at havregrød behøvede en opskrift. Det er sådan en traditionel og egentlig lidt kedelig ret, især hvis man ikke må komme sukker på. Men frygt ikke! Havregrøden i denne opskrift bliver pimpet op med både abrikoser, kokosmel, rosiner og nødder, så det bliver en helt ny og lækker ret. Sukker er pludseligt ikke nødvendigt.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 10-15 hasselnødder eller mandler
          • 6 tørrede abrikoser
          • 2 dl. havregryn
          • ½ l. mælk
          • 3 spsk. kokosmel
          • 2 spsk. rosiner
          • ¼ tsk. salt

           

          Køkkenredskaber

          • 1 målebæger
          • 1 sæt måleskeer
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 brødkniv
          • 1 mellem gryde
          • 1 grydeske
          • 2 dybe tallerkener
          • 2 glas

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Hak hasselnødderne groft med en brødkniv. Klik på videoen og se, hvordan du hakker nødder.
          4. Hak de tørrede abrikoser, så de får samme størrelse som rosiner.
          5. Kom abrikoser, havregryn, mælk, kokosmel, rosiner og salt i en gryde. Gem hasselnødderne til senere.
          6. Bring det hele i kog, og lad grøden koge i 3 mminutter, mens du hele tiden rører rundt. Sørg for, at grydeskeen hele tiden rører ved bunden af gryden og kommer ud i alle kanter. Det brænder nemt på.
          7. Servér kokoshavregrøden i dybe tallerkener, og drys med hakkede hasselnødder.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Man skulle ikke tro, at havregrød behøvede en opskrift. Det er sådan en traditionel og egentlig lidt kedelig ret, især hvis man ikke må komme sukker på. Men frygt ikke! Havregrøden i denne opskrift bliver pimpet op med både abrikoser, kokosmel, rosiner og nødder, så det bliver en helt ny og lækker ret. Sukker er pludseligt ikke nødvendigt.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1532 kJ / 366 kcal
            • Protein: 17 %
            • Kulhydrat: 56 %
            • Fedt: 28 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 7

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 7

            Find alle ingredienserne frem.

            • 20-30 hasselnødder eller mandler
            • 12 tørrede abrikoser
            • 4 dl. havregryn
            • 1 l. mælk
            • 6 spsk. kokosmel
            • 4 spsk. rosiner
            • ½ tsk. salt
          • Trin 3 af 7

            Hak hasselnødderne groft med en brødkniv. Klik på videoen og se, hvordan du hakker nødder.

            • 20-30 hasselnødder eller mandler
          • Trin 4 af 7

            Hak de tørrede abrikoser, så de får samme størrelse som rosiner.

            • 12 tørrede abrikoser
          • Trin 5 af 7

            Kom abrikoser, havregryn, mælk, kokosmel, rosiner og salt i en gryde. Gem hasselnødderne til senere.

            • 4 dl. havregryn
            • 1 l. mælk
            • 6 spsk. kokosmel
            • 4 spsk. rosiner
            • ½ tsk. salt
          • Trin 6 af 7

            Bring det hele i kog, og lad grøden koge i 3 mminutter, mens du hele tiden rører rundt. Sørg for, at grydeskeen hele tiden rører ved bunden af gryden og kommer ud i alle kanter. Det brænder nemt på.

          • Trin 7 af 7

            Servér kokoshavregrøden i dybe tallerkener, og drys med hakkede hasselnødder.

            • 4 glas appelsinjuice eller vand
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Man skulle ikke tro, at havregrød behøvede en opskrift. Det er sådan en traditionel og egentlig lidt kedelig ret, især hvis man ikke må komme sukker på. Men frygt ikke! Havregrøden i denne opskrift bliver pimpet op med både abrikoser, kokosmel, rosiner og nødder, så det bliver en helt ny og lækker ret. Sukker er pludseligt ikke nødvendigt.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 20-30 hasselnødder eller mandler
              • 12 tørrede abrikoser
              • 4 dl. havregryn
              • 1 l. mælk
              • 6 spsk. kokosmel
              • 4 spsk. rosiner
              • ½ tsk. salt

              12 tørrede abrikoser

               

              Køkkenredskaber

              • 1 målebæger
              • 1 sæt måleskeer
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 brødkniv
              • 1 mellem gryde
              • 1 grydeske
              • 4 dybe tallerkener
              • 4 glas

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Hak hasselnødderne groft med en brødkniv. Klik på videoen og se, hvordan du hakker nødder.
              4. Hak de tørrede abrikoser, så de får samme størrelse som rosiner.
              5. Kom abrikoser, havregryn, mælk, kokosmel, rosiner og salt i en gryde. Gem hasselnødderne til senere.
              6. Bring det hele i kog, og lad grøden koge i 3 mminutter, mens du hele tiden rører rundt. Sørg for, at grydeskeen hele tiden rører ved bunden af gryden og kommer ud i alle kanter. Det brænder nemt på.
              7. Servér kokoshavregrøden i dybe tallerkener, og drys med hakkede hasselnødder.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Man skulle ikke tro, at havregrød behøvede en opskrift. Det er sådan en traditionel og egentlig lidt kedelig ret, især hvis man ikke må komme sukker på. Men frygt ikke! Havregrøden i denne opskrift bliver pimpet op med både abrikoser, kokosmel, rosiner og nødder, så det bliver en helt ny og lækker ret. Sukker er pludseligt ikke nødvendigt.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1532 kJ / 366 kcal
                • Protein: 17 %
                • Kulhydrat: 56 %
                • Fedt: 28 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 7

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 7

                Find alle ingredienserne frem.

                • 30-40 hasselnødder eller mandler
                • 18 tørrede abrikoser
                • 6 dl. havregryn
                • 1 ½ l. mælk
                • 9 spsk. kokosmel
                • 6 spsk. rosiner
                • ¾ tsk. salt
              • Trin 3 af 7

                Hak hasselnødderne groft med en brødkniv. Klik på videoen og se, hvordan du hakker nødder.

                • 30-40 hasselnødder eller mandler
              • Trin 4 af 7

                Hak de tørrede abrikoser, så de får samme størrelse som rosiner.

                • 18 tørrede abrikoser
              • Trin 5 af 7

                Kom abrikoser, havregryn, mælk, kokosmel, rosiner og salt i en gryde. Gem hasselnødderne til senere.

                • 6 dl. havregryn
                • 1 ½ l. mælk
                • 9 spsk. kokosmel
                • 6 spsk. rosiner
                • ¾ tsk. salt
              • Trin 6 af 7

                Bring det hele i kog, og lad grøden koge i 3 mminutter, mens du hele tiden rører rundt. Sørg for, at grydeskeen hele tiden rører ved bunden af gryden og kommer ud i alle kanter. Det brænder nemt på.

              • Trin 7 af 7

                Servér kokoshavregrøden i dybe tallerkener, og drys med hakkede hasselnødder.

                • 6 glas appelsinjuice eller vand
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Man skulle ikke tro, at havregrød behøvede en opskrift. Det er sådan en traditionel og egentlig lidt kedelig ret, især hvis man ikke må komme sukker på. Men frygt ikke! Havregrøden i denne opskrift bliver pimpet op med både abrikoser, kokosmel, rosiner og nødder, så det bliver en helt ny og lækker ret. Sukker er pludseligt ikke nødvendigt.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 30-40 hasselnødder eller mandler
                  • 18 tørrede abrikoser
                  • 6 dl. havregryn
                  • 1 ½ l. mælk
                  • 9 spsk. kokosmel
                  • 6 spsk. rosiner
                  • ¾ tsk. salt

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 målebæger
                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 brødkniv
                  • 1 mellem gryde
                  • 1 grydeske
                  • 6 dybe tallerkener
                  • 6 glas

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Hak hasselnødderne groft med en brødkniv. Klik på videoen og se, hvordan du hakker nødder.
                  4. Hak de tørrede abrikoser, så de får samme størrelse som rosiner.
                  5. Kom abrikoser, havregryn, mælk, kokosmel, rosiner og salt i en gryde. Gem hasselnødderne til senere.
                  6. Bring det hele i kog, og lad grøden koge i 3 mminutter, mens du hele tiden rører rundt. Sørg for, at grydeskeen hele tiden rører ved bunden af gryden og kommer ud i alle kanter. Det brænder nemt på.
                  7. Servér kokoshavregrøden i dybe tallerkener, og drys med hakkede hasselnødder.