Kokoshavregrød

Kokoshavregrød

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Man skulle ikke tro, at havregrød behøvede en opskrift. Det er sådan en traditionel og egentlig lidt kedelig ret, især hvis man ikke må komme sukker på. Men frygt ikke! Havregrøden i denne opskrift bliver pimpet op med både abrikoser, kokosmel, rosiner og nødder, så det bliver en helt ny og lækker ret. Sukker er pludseligt ikke nødvendigt.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1532 kJ / 366 kcal
        • Protein: 17 %
        • Kulhydrat: 56 %
        • Fedt: 28 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 6

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 6

        Mål alle ingredienserne af.

        • 6 tørrede abrikoser
        • 10-15 hasselnødder eller mandler
        • 2 dl havregryn grovvalsede
        • ½ l mælk
        • 3 spsk. kokosmel
        • 2 spsk. rosiner
        • ¼ tsk. salt
        • 2 glas appelsinjuice eller vand
      • Trin 3 af 6

        Tag en skarp kniv, og hak de tørrede abrikoser, så de får samme størrelse som rosiner.

        • 6 tørrede abrikoser
      • Trin 4 af 6

        Tag en brødkniv, og hak hasselnødderne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.

        • 10-15 hasselnødder eller mandler
      • Trin 5 af 6

        Kom alt undtagen de hakkede hasselnødder i en gryde. Bring det hele i kog, og lad grøden koge i 3 minutter, mens du hele tiden rører i den med en grydeske. Sørg for, at grydeskeen hele tiden rører ved bunden af gryden og kommer ud i alle kanter.

        • 2 dl havregryn, grovvalsede
        • ½ l mælk
        • 3 spsk. kokosmel
        • 2 spsk. rosiner
        • ¼ tsk. salt
      • Trin 6 af 6

        Tag gryden af varmen. Kom kokoshavregrøden i dybe tallerkener, og drys de hakkede hasselnødder over. Server grøden med et glas appelsinjuice eller vand til.

        • 2 glas appelsinjuice eller vand
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Man skulle ikke tro, at havregrød behøvede en opskrift. Det er sådan en traditionel og egentlig lidt kedelig ret, især hvis man ikke må komme sukker på. Men frygt ikke! Havregrøden i denne opskrift bliver pimpet op med både abrikoser, kokosmel, rosiner og nødder, så det bliver en helt ny og lækker ret. Sukker er pludseligt ikke nødvendigt.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 6 tørrede abrikoser
          • 10-15 hasselnødder eller mandler
          • 2 dl havregryn, grovvalsede
          • ½ l mælk
          • 3 spsk. kokosmel
          • 2 spsk. rosiner
          • ¼ tsk. salt

          Tilbehør:

          • 2 glas appelsinjuice eller vand

           

          Køkkenredskaber

          • 1 målebæger
          • 1 sæt måleskeer
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 brødkniv
          • 1 mellem gryde
          • 1 grydeske
          • 2 dybe tallerkener
          • 2 glas

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tag en skarp kniv, og hak de tørrede abrikoser, så de får samme størrelse som rosiner.
          4. Tag en brødkniv, og hak hasselnødderne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.
          5. Kom alt undtagen de hakkede hasselnødder i en gryde. Bring det hele i kog, og lad grøden koge i 3 minutter, mens du hele tiden rører i den med en grydeske. Sørg for, at grydeskeen hele tiden rører ved bunden af gryden og kommer ud i alle kanter.
          6. Tag gryden af varmen. Kom kokoshavregrøden i dybe tallerkener, og drys de hakkede hasselnødder over. Server grøden med et glas appelsinjuice eller vand til.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Man skulle ikke tro, at havregrød behøvede en opskrift. Det er sådan en traditionel og egentlig lidt kedelig ret, især hvis man ikke må komme sukker på. Men frygt ikke! Havregrøden i denne opskrift bliver pimpet op med både abrikoser, kokosmel, rosiner og nødder, så det bliver en helt ny og lækker ret. Sukker er pludseligt ikke nødvendigt.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1532 kJ / 366 kcal
            • Protein: 17 %
            • Kulhydrat: 56 %
            • Fedt: 28 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 6

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 6

            Mål alle ingredienserne af.

            • 12 tørrede abrikoser
            • 20-30 hasselnødder eller mandler
            • 4 dl havregryn, grovvalsede
            • 1 l mælk
            • 6 spsk. kokosmel
            • 4 spsk. rosiner
            • ½ tsk. salt
            • 4 glas appelsinjuice eller vand
          • Trin 3 af 6

            Tag en skarp kniv, og hak de tørrede abrikoser, så de får samme størrelse som rosiner.

            • 12 tørrede abrikoser
          • Trin 4 af 6

            Tag en brødkniv, og hak hasselnødderne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.

            • 20-30 hasselnødder eller mandler
          • Trin 5 af 6

            Kom alt undtagen de hakkede hasselnødder i en gryde. Bring det hele i kog, og lad grøden koge i 3 minutter, mens du hele tiden rører i den med en grydeske. Sørg for, at grydeskeen hele tiden rører ved bunden af gryden og kommer ud i alle kanter.

            • 4 dl havregryn, grovvalsede
            • 1 l mælk
            • 6 spsk. kokosmel
            • 4 spsk. rosiner
            • ½ tsk. salt
          • Trin 6 af 6

            Tag gryden af varmen. Kom kokoshavregrøden i dybe tallerkener, og drys de hakkede hasselnødder over. Server grøden med et glas appelsinjuice eller vand til.

            • 4 glas appelsinjuice eller vand
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Man skulle ikke tro, at havregrød behøvede en opskrift. Det er sådan en traditionel og egentlig lidt kedelig ret, især hvis man ikke må komme sukker på. Men frygt ikke! Havregrøden i denne opskrift bliver pimpet op med både abrikoser, kokosmel, rosiner og nødder, så det bliver en helt ny og lækker ret. Sukker er pludseligt ikke nødvendigt.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 12 tørrede abrikoser
              • 20-30 hasselnødder eller mandler
              • 4 dl havregryn, grovvalsede
              • 1 l mælk
              • 6 spsk. kokosmel
              • 4 spsk. rosiner
              • ½ tsk. salt

              Tilbehør:

              • 4 glas appelsinjuice eller vand

               

              Køkkenredskaber

              • 1 målebæger
              • 1 sæt måleskeer
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 brødkniv
              • 1 mellem gryde
              • 1 grydeske
              • 4 dybe tallerkener
              • 4 glas

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Tag en skarp kniv, og hak de tørrede abrikoser, så de får samme størrelse som rosiner.
              4. Tag en brødkniv, og hak hasselnødderne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.
              5. Kom alt undtagen de hakkede hasselnødder i en gryde. Bring det hele i kog, og lad grøden koge i 3 minutter, mens du hele tiden rører i den med en grydeske. Sørg for, at grydeskeen hele tiden rører ved bunden af gryden og kommer ud i alle kanter.
              6. Tag gryden af varmen. Kom kokoshavregrøden i dybe tallerkener, og drys de hakkede hasselnødder over. Server grøden med et glas appelsinjuice eller vand til.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Man skulle ikke tro, at havregrød behøvede en opskrift. Det er sådan en traditionel og egentlig lidt kedelig ret, især hvis man ikke må komme sukker på. Men frygt ikke! Havregrøden i denne opskrift bliver pimpet op med både abrikoser, kokosmel, rosiner og nødder, så det bliver en helt ny og lækker ret. Sukker er pludseligt ikke nødvendigt.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1532 kJ / 366 kcal
                • Protein: 17 %
                • Kulhydrat: 56 %
                • Fedt: 28 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 6

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 6

                Mål alle ingredienserne af.

                • 18 tørrede abrikoser
                • 30-40 hasselnødder eller mandler
                • 6 dl havregryn, grovvalsede
                • 1 ½ l mælk
                • 9 spsk. kokosmel
                • 6 spsk. rosiner
                • ¾ tsk. salt
                • 6 glas appelsinjuice eller vand
              • Trin 3 af 6

                Tag en skarp kniv, og hak de tørrede abrikoser, så de får samme størrelse som rosiner.

                • 18 tørrede abrikoser
              • Trin 4 af 6

                Tag en brødkniv, og hak hasselnødderne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.

                • 30-40 hasselnødder eller mandler
              • Trin 5 af 6

                Kom alt undtagen de hakkede hasselnødder i en gryde. Bring det hele i kog, og lad grøden koge i 3 minutter, mens du hele tiden rører i den med en grydeske. Sørg for, at grydeskeen hele tiden rører ved bunden af gryden og kommer ud i alle kanter.

                • 6 dl havregryn, grovvalsede
                • 1 ½ liter mælk
                • 9 spsk. kokosmel
                • 6 spsk. rosiner
                • ¾ tsk. salt
              • Trin 6 af 6

                Tag gryden af varmen. Kom kokoshavregrøden i dybe tallerkener, og drys de hakkede hasselnødder over. Server grøden med et glas appelsinjuice eller vand til.

                • 6 glas appelsinjuice eller vand
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Man skulle ikke tro, at havregrød behøvede en opskrift. Det er sådan en traditionel og egentlig lidt kedelig ret, især hvis man ikke må komme sukker på. Men frygt ikke! Havregrøden i denne opskrift bliver pimpet op med både abrikoser, kokosmel, rosiner og nødder, så det bliver en helt ny og lækker ret. Sukker er pludseligt ikke nødvendigt.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 18 tørrede abrikoser
                  • 30-40 hasselnødder eller mandler
                  • 6 dl havregryn, grovvalsede
                  • 1 ½ l mælk
                  • 9 spsk. kokosmel
                  • 6 spsk. rosiner
                  • ¾ tsk. salt

                  Tilbehør:

                  • 6 glas appelsinjuice eller vand

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 målebæger
                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 brødkniv
                  • 1 mellem gryde
                  • 1 grydeske
                  • 6 dybe tallerkener
                  • 6 glas

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Tag en skarp kniv, og hak de tørrede abrikoser, så de får samme størrelse som rosiner.
                  4. Tag en brødkniv, og hak hasselnødderne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.
                  5. Kom alt undtagen de hakkede hasselnødder i en gryde. Bring det hele i kog, og lad grøden koge i 3 minutter, mens du hele tiden rører i den med en grydeske. Sørg for, at grydeskeen hele tiden rører ved bunden af gryden og kommer ud i alle kanter.
                  6. Tag gryden af varmen. Kom kokoshavregrøden i dybe tallerkener, og drys de hakkede hasselnødder over. Server grøden med et glas appelsinjuice eller vand til.