Kødboller med chilisovs

Kødboller med chilisovs

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Hvis du kan lide, når det brænder i munden, og du bliver varm inden i, når du spiser chili, så er det her en ret for dig! Du kan gøre retten stærkere eller mildere afhængig af, hvor modig du er.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2246 kJ / 537 kcal
        • Protein: 21 %
        • Kulhydrat: 47 %
        • Fedt: 32 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 20

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 20

        Mål alle ingredienserne af.

        • 150 g. hakket oksekød (max 10% fedt)
        • 1 ½ spsk. rasp
        • 1 ½ spsk. revet parmesan
        • ½ æg
        • ¼ tsk. paprika
        • ¼ tsk. timian
        • ¼ tsk. salt
        • 1 ½ spsk. vand
        • ½ spsk. olie
        • 10 g. smør

        Sovs:

        • ¼ løg
        • ½ fed hvidløg
        • ½ rød chili
        • ½ spsk. olie
        • ½ dåse hakkede tomater
        • ½ tsk. æbleeddike
        • ¼ dl vand
        • ¼ tsk. salt
        • ½ tsk. sukker

        Couscous:

        • 3 dl vand
        • ½ tsk. salt
        • 2 dl couscous
        • 10 g. smør
      • Trin 3 af 20

        Kom kød og rasp i skålen. Riv parmesanosten, og kom den i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver kødboller.

        • 150 g. hakket oksekød (max 10% fedt)
        • ½ spsk. rasp
        • 1 spsk. parmesanost
      • Trin 4 af 20

        Slå det halve af ægget ud i koppen og kom det op i skålen til kødet. Rør rundt.

        • ½ æg
      • Trin 5 af 20

        Kom salt, paprika, timian og vand op i skålen. Rør farsen til den er fast.

        • ¼ tsk. salt
        • ¼ tsk. paprika
        • ¼ tsk. timian
        • 1 ½ spsk. vand
      • Trin 6 af 20

        Form 6 kødboller af farsen med en dessertske og læg dem på en tallerken. Vask hænder når du har rørt ved råt kød.

      • Trin 7 af 20

        Kom smør og olie på en stegepande, og varm det op.

        • ½ spsk. olie
        • 10 g. smør
      • Trin 8 af 20

        Kom kødbollerne på stegepanden og brun dem på alle sider. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pandesteger.

      • Trin 9 af 20

        Skru ned for varmen på stegepanden og steg kødbollerne i 15-20 minutter, til de er gennemstegte.

      • Trin 10 af 20

        Skær en af kødbollerne over for at tjekke om de er færdige. Kødet må ikke være rosa. Er de ikke færdige, steges de videre i 5 minutter. Er de færdige, tages kødbollerne af stegepanden og lægges i et fad.

      • Trin 11 af 20

        Pil løg og hvidløg, og hak det. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ¼ løg
        • ½ fed hvidløg
      • Trin 12 af 20

        Skyl chilien. Tag en kniv, og skær chilien over på langs. Fjern kernerne, og hak chilien fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker chili. Vask hænder.

        • ½ rød chili
      • Trin 13 af 20

        Kom olien i en gryde, og varm den op.

        • ½ spsk. olie
      • Trin 14 af 20

        Kom løg, hvidløg og chili i gryden. Lad det hele svitse, mens du rører rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.

      • Trin 15 af 20

        Åben dåsen med de hakkede tomater med dåseåbneren og kom dem ned i gryden. Rør rundt.

        • ½ dåse hakkede tomater
      • Trin 16 af 20

        Kom æbleeddike og vand ned i gryden og kog det hele i 5 minutter.

        • ½ tsk. æbleeddike
        • ¼ dl vand
      • Trin 17 af 20

        Smag sovsen til med sukker og salt. Hæld derefter sovsen hen over kødbollerne.

        • ¼ tsk. salt
        • ¼ tsk. sukker
      • Trin 18 af 20

        Couscous: Kom vand og salt i en gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog.

        • 3 dl vand
        • ½ tsk. salt
      • Trin 19 af 20

        Kom smør og couscous i gryden og rør til smøret er smeltet. Sluk for gryden og læg låg på. Lad gryden stå i 5 minutter.

        • 2 dl couscous
        • 10 g. smør
      • Trin 20 af 20

        Couscousen er nu færdig. Server couscousen til kødbollerne med chilisovs. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Hvis du kan lide, når det brænder i munden, og du bliver varm inden i, når du spiser chili, så er det her en ret for dig! Du kan gøre retten stærkere eller mildere afhængig af, hvor modig du er.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Kødboller:

          • 150 g. hakket oksekød (max 10% fedt)
          • 1 ½ spsk. rasp
          • 1 ½ spsk. revet parmesan
          • ½ æg
          • ¼ tsk. paprika
          • ¼ tsk. timian
          • ¼ tsk. salt
          • 1 ½ spsk. vand
          • ½ spsk. olie
          • 10 g. smør

          Sovs:

          • ¼ løg
          • ½ fed hvidløg
          • ½ rød chili
          • ½ spsk. olie
          • ½ dåse hakkede tomater
          • ½ tsk. æbleeddike
          • ¼ dl vand
          • ¼ tsk. salt
          • ½ tsk. sukker

          Couscous:

          • 3 dl vand
          • ½ tsk. salt
          • 2 dl couscous
          • 10 g. smør

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 målebæger
          • 1 sæt måleskeer
          • 1 mellem skål
          • 1 røreske
          • 1 rivejern
          • 1 kop
          • 2 grydeskeer
          • 1 dessertske
          • 1 tallerken
          • 1 stegepande
          • 1 fad
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 2 små gryder
          • 1 dåseåbner
          • 1 grydelåg
          • 1 kniv bestik

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Kom kød og rasp i skålen. Riv parmesanosten, og kom den i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver kødboller.
          4. Slå det halve af ægget ud i koppen og kom det op i skålen til kødet. Rør rundt.
          5. Kom salt, paprika, timian og vand op i skålen. Rør farsen til den er fast.
          6. Form 6 kødboller af farsen med en dessertske og læg dem på en tallerken. Vask hænder når du har rørt ved råt kød.
          7. Kom smør og olie på en stegepande, og varm det op.
          8. Kom kødbollerne på stegepanden og brun dem på alle sider. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pandesteger.
          9. Skru ned for varmen på stegepanden og steg kødbollerne i 15-20 minutter, til de er gennemstegte.
          10. Skær en af kødbollerne over for at tjekke om de er færdige. Kødet må ikke være rosa. Er de ikke færdige, steges de videre i 5 minutter. Er de færdige, tages kødbollerne af stegepanden og lægges i et fad.
          11. Pil løg og hvidløg, og hak det. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
          12. Skyl chilien. Tag en kniv, og skær chilien over på langs. Fjern kernerne, og hak chilien fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker chili. Vask hænder.
          13. Kom olien i en gryde, og varm den op.
          14. Kom løg, hvidløg og chili i gryden. Lad det hele svitse, mens du rører rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
          15. Åben dåsen med de hakkede tomater med dåseåbneren og kom dem ned i gryden. Rør rundt.
          16. Kom æbleeddike og vand ned i gryden og kog det hele i 5 minutter.
          17. Smag sovsen til med sukker og salt. Hæld derefter sovsen hen over kødbollerne.
          18. Couscous: Kom vand og salt i en gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog.
          19. Kom smør og couscous i gryden og rør til smøret er smeltet. Sluk for gryden og læg låg på. Lad gryden stå i 5 minutter.
          20. Couscousen er nu færdig. Server couscousen til kødbollerne med chilisovs. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Hvis du kan lide, når det brænder i munden, og du bliver varm inden i, når du spiser chili, så er det her en ret for dig! Du kan gøre retten stærkere eller mildere afhængig af, hvor modig du er.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2246 kJ / 537 kcal
            • Protein: 21 %
            • Kulhydrat: 47 %
            • Fedt: 32 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 20

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 20

            Mål alle ingredienserne af.

            • 300 g. hakket oksekød (max 10% fedt)
            • 3 spsk. rasp
            • 2 spsk. revet parmesan
            • 1 æg
            • ½ tsk. paprika
            • ½ tsk. timian
            • ½ tsk. salt
            • 3 spsk. vand
            • 1 spsk. olie
            • 15 g. smør

            Sovs:

            • ½ løg
            • 1 fed hvidløg
            • 1 rød chili
            • 1 spsk. olivenolie
            • 1 dåse hakkede tomater
            • 1 tsk. æbleeddike
            • ½ dl vand
            • ½ tsk. salt
            • 1 tsk. sukker

            Couscous:

            • 6 dl vand
            • 1 tsk. salt
            • 4 dl couscous
            • 15 g. smør
          • Trin 3 af 20

            Kom kød og rasp i skålen. Riv parmesanosten, og kom den i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver kødboller.

            • 300 g. hakket oksekød (max 10% fedt)
            • 3 spsk. rasp
            • 2 spsk. parmesanost
          • Trin 4 af 20

            Slå ægget ud i koppen og kom det op i skålen til kødet. Rør rundt.

            • 1 æg
          • Trin 5 af 20

            Kom salt, paprika, timian og vand op i skålen. Rør farsen til den er fast.

            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. paprika
            • ½ tsk. timian
            • 3 spsk. vand
          • Trin 6 af 20

            Form 12 kødboller af farsen med en dessertske og læg dem på en tallerken. Vask hænder når du har rørt ved råt kød.

          • Trin 7 af 20

            Kom smør og olie på en stegepande, og varm det op.

            • 1 spsk. olie
            • 15 g. smør
          • Trin 8 af 20

            Kom kødbollerne på stegepanden og brun dem på alle sider. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pandesteger.

          • Trin 9 af 20

            Skru ned for varmen på stegepanden og steg kødbollerne i 15-20 minutter, til de er gennemstegte.

          • Trin 10 af 20

            Skær en af kødbollerne over for at tjekke om de er færdige. Kødet må ikke være rosa. Er de ikke færdige, steges de videre i 5 minutter. Er de færdige, tages kødbollerne af stegepanden og lægges i et fad.

          • Trin 11 af 20

            Pil løg og hvidløg, og hak det. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

            • ½ løg
            • 1 fed hvidløg
          • Trin 12 af 20

            Skyl chilien. Tag en kniv, og skær chilien over på langs. Fjern kernerne, og hak chilien fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker chili. Vask hænder.

            • 1 rød chili
          • Trin 13 af 20

            Kom olien i en gryde, og varm den op.

            • 1 spsk. olie
          • Trin 14 af 20

            Kom løg, hvidløg og chili i gryden. Lad det hele svitse, mens du rører rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.

          • Trin 15 af 20

            Åben dåsen med de hakkede tomater med dåseåbneren og kom dem ned i gryden. Rør rundt.

            • 1 dåse hakkede tomater
          • Trin 16 af 20

            Put æbleeddike og vand ned i gryden og kog det hele i 5 minutter.

            • 1 tsk. æbleeddike
            • ½ dl vand
          • Trin 17 af 20

            Smag sovsen til med sukker og salt. Hæld derefter sovsen hen over kødbollerne.

            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. sukker
          • Trin 18 af 20

            Couscous: Kom vand og salt i en gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog.

            • 6 dl vand
            • 1 tsk. salt
          • Trin 19 af 20

            Kom smør og couscous i gryden og rør til smøret er smeltet. Sluk for gryden og læg låg på. Lad gryden stå i 5 minutter.

            • 4 dl couscous
            • 15 g. smør
          • Trin 20 af 20

            Couscousen er nu færdig. Server couscousen til kødbollerne med chilisovs. Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Hvis du kan lide, når det brænder i munden, og du bliver varm inden i, når du spiser chili, så er det her en ret for dig! Du kan gøre retten stærkere eller mildere afhængig af, hvor modig du er.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Kødboller:

              • 300 g. hakket oksekød (max 10% fedt)
              • 3 spsk. rasp
              • 2 spsk. revet parmesan
              • 1 æg
              • ½ tsk. paprika
              • ½ tsk. timian
              • ½ tsk. salt
              • 3 spsk. vand
              • 1 spsk. olie
              • 15 g. smør

              Sovs:

              • ½ løg
              • 1 fed hvidløg
              • 1 rød chili
              • 1 spsk. olie
              • 1 dåse hakkede tomater
              • 1 tsk. æbleeddike
              • ½ dl vand
              • ½ tsk. salt
              • 1 tsk. sukker

              Couscous:

              • 6 dl vand
              • 1 tsk. salt
              • 4 dl couscous
              • 15 g. smør

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 målebæger
              • 1 sæt måleskeer
              • 1 mellem skål
              • 1 røreske
              • 1 rivejern
              • 1 kop
              • 2 grydeskeer
              • 1 dessertske
              • 1 tallerken
              • 1 stegepande
              • 1 fad
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 2 små gryder
              • 1 dåseåbner
              • 1 grydelåg
              • 1 kniv bestik

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Kom kød og rasp i skålen. Riv parmesanosten, og kom den i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver kødboller.
              4. Slå ægget ud i koppen og kom det op i skålen til kødet. Rør rundt.
              5. Kom salt, paprika, timian og vand op i skålen. Rør farsen til den er fast.
              6. Form 12 kødboller af farsen med en dessertske og læg dem på en tallerken. Vask hænder når du har rørt ved råt kød.
              7. Kom smør og olie på en stegepande, og varm det op.
              8. Kom kødbollerne på stegepanden og brun dem på alle sider. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pandesteger.
              9. Skru ned for varmen på stegepanden og steg kødbollerne i 15-20 minutter, til de er gennemstegte.
              10. Skær en af kødbollerne over for at tjekke om de er færdige. Kødet må ikke være rosa. Er de ikke færdige, steges de videre i 5 minutter. Er de færdige, tages kødbollerne af stegepanden og lægges i et fad.
              11. Pil løg og hvidløg, og hak det. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
              12. Skyl chilien. Tag en kniv, og skær chilien over på langs. Fjern kernerne, og hak chilien fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker chili. Vask hænder.
              13. Kom olien i en gryde, og varm den op.
              14. Kom løg, hvidløg og chili i gryden. Lad det hele svitse, mens du rører rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
              15. Åben dåsen med de hakkede tomater med dåseåbneren og kom dem ned i gryden. Rør rundt.
              16. Put æbleeddike og vand ned i gryden og kog det hele i 5 minutter.
              17. Smag sovsen til med sukker og salt. Hæld derefter sovsen hen over kødbollerne.
              18. Couscous: Kom vand og salt i en gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog.
              19. Kom smør og couscous i gryden og rør til smøret er smeltet. Sluk for gryden og læg låg på. Lad gryden stå i 5 minutter.
              20. Couscousen er nu færdig. Server couscousen til kødbollerne med chilisovs. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Hvis du kan lide, når det brænder i munden, og du bliver varm inden i, når du spiser chili, så er det her en ret for dig! Du kan gøre retten stærkere eller mildere afhængig af, hvor modig du er.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2246 kJ / 537 kcal
                • Protein: 21 %
                • Kulhydrat: 47 %
                • Fedt: 32 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 20

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 20

                Mål alle ingredienserne af.

                • 450 g. hakket oksekød (max 10% fedt)
                • 4 ½ spsk. rasp
                • 3 spsk. revet parmesan
                • 1 ½ æg
                • ¾ tsk. paprika
                • ¾ tsk. timian
                • ¾ tsk. salt
                • 4 ½ spsk. vand
                • 1 ½ spsk. olie
                • 25 g. smør

                Sovs:

                • ¾ løg
                • 1 ½ fed hvidløg
                • 1 ½ rød chili
                • 1 ½ spsk. olie
                • 1 ½ dåse hakkede tomater
                • 1 ½ tsk. æbleeddike
                • ¾ dl vand
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ tsk. sukker

                Couscous:

                • 9 dl vand
                • 1 ½ tsk. salt
                • 6 dl couscous
                • 25 g. smør
              • Trin 3 af 20

                Kom kød og rasp i skålen. Riv parmesanosten, og kom den i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver kødboller.

                • 450 g. hakket oksekød (max 10% fedt)
                • 4 ½ spsk. rasp
                • 3 spsk. parmesanost
              • Trin 4 af 20

                Slå æggene ud i koppen og kom det op i skålen til kødet. Rør rundt.

                • 1 ½ æg
              • Trin 5 af 20

                Kom salt, paprika, timian og vand op i skålen. Rør farsen til den er fast.

                • ¾ tsk. salt
                • ¾ tsk. paprika
                • ¾ tsk. timian
                • 4 ½ spsk. vand
              • Trin 6 af 20

                Form 18 kødboller af farsen med en dessertske og læg dem på en tallerken. Vask hænder når du har rørt ved råt kød.

              • Trin 7 af 20

                Kom smør og olie på en stegepande, og varm det op.

                • 1 ½ spsk. olie
                • 25 g. smør
              • Trin 8 af 20

                Kom kødbollerne på stegepanden og brun dem på alle sider. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pandesteger.

              • Trin 9 af 20

                Skru ned for varmen på stegepanden og steg kødbollerne i 15-20 minutter, til de er gennemstegte.

              • Trin 10 af 20

                Skær en af kødbollerne over for at tjekke om de er færdige. Kødet må ikke være rosa. Er de ikke færdige, steges de videre i 5 minutter. Er de færdige, tages kødbollerne af stegepanden og lægges i et fad.

              • Trin 11 af 20

                Pil løg og hvidløg, og hak det. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

                • ¼ løg
                • 1 ½ fed hvidløg
              • Trin 12 af 20

                Skyl chilien. Tag en kniv, og skær chilien over på langs. Fjern kernerne, og hak chilien fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker chili. Vask hænder.

                • 1 ½ rød chili
              • Trin 13 af 20

                Kom olien i en gryde, og varm den op.

                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 14 af 20

                Kom løg, hvidløg og chili i gryden. Lad det hele svitse, mens du rører rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.

              • Trin 15 af 20

                Åben dåsen med de hakkede tomater med dåseåbneren og kom dem ned i gryden. Rør rundt

                • 1 ½ dåse hakkede tomat
              • Trin 16 af 20

                Kom æbleeddike og vand ned i gryden og kog det hele i 5 minutter.

                • 1 ½ tsk. æbleeddike
                • ¾ dl vand
              • Trin 17 af 20

                Smag sovsen til med sukker og salt. Hæld derefter sovsen hen over kødbollerne.

                • ¾ tsk. salt
                • ¾ tsk. sukker
              • Trin 18 af 20

                Couscous: Kom vand og salt i en gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog.

                • 9 dl vand
                • 1 ½ tsk. salt
              • Trin 19 af 20

                Kom smør og couscous i gryden og rør til smøret er smeltet. Sluk for gryden og læg låg på. Lad gryden stå i 5 minutter.

                • 6 dl couscous
                • 25 g. smør
              • Trin 20 af 20

                Couscousen er nu færdig. Server couscousen til kødbollerne med chilisovs. Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Hvis du kan lide, når det brænder i munden, og du bliver varm inden i, når du spiser chili, så er det her en ret for dig! Du kan gøre retten stærkere eller mildere afhængig af, hvor modig du er.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Kødboller:

                  • 450 g. hakket oksekød (max 10% fedt)
                  • 4 ½ spsk. rasp
                  • 3 spsk. revet parmesan
                  • 1 ½ æg
                  • ¾ tsk. paprika
                  • ¾ tsk. timian
                  • ¾ tsk. salt
                  • 4 ½ spsk. vand
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 25 g. smør

                  Sovs:

                  • ¾ løg
                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • 1 ½ rød chili
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 1 ½ dåse hakkede tomater
                  • 1 ½ tsk. æbleeddike
                  • ¾ dl vand
                  • ¾ tsk. salt
                  • 1 ½ tsk. sukker

                  Couscous:

                  • 9 dl vand
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 6 dl couscous
                  • 25 g. smør

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 målebæger
                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 mellem skål
                  • 1 røreske
                  • 1 rivejern
                  • 1 kop
                  • 2 grydeskeer
                  • 1 dessertske
                  • 1 tallerken
                  • 1 stegepande
                  • 1 fad
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 2 små gryder
                  • 1 dåseåbner
                  • 1 grydelåg
                  • 1 kniv bestik

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Kom kød og rasp i skålen. Riv parmesanosten, og kom den i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver kødboller.
                  4. Slå æggene ud i koppen og kom det op i skålen til kødet. Rør rundt.
                  5. Kom salt, paprika, timian og vand op i skålen. Rør farsen til den er fast.
                  6. Form 18 kødboller af farsen med en dessertske og læg dem på en tallerken. Vask hænder når du har rørt ved råt kød.
                  7. Kom smør og olie på en stegepande, og varm det op.
                  8. Kom kødbollerne på stegepanden og brun dem på alle sider. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pandesteger.
                  9. Skru ned for varmen på stegepanden og steg kødbollerne i 15-20 minutter, til de er gennemstegte.
                  10. Skær en af kødbollerne over for at tjekke om de er færdige. Kødet må ikke være rosa. Er de ikke færdige, steges de videre i 5 minutter. Er de færdige, tages kødbollerne af stegepanden og lægges i et fad.
                  11. Pil løg og hvidløg, og hak det. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
                  12. Skyl chilien. Tag en kniv, og skær chilien over på langs. Fjern kernerne, og hak chilien fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker chili. Vask hænder.
                  13. Kom olien i en gryde, og varm den op.
                  14. Kom løg, hvidløg og chili i gryden. Lad det hele svitse, mens du rører rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
                  15. Åben dåsen med de hakkede tomater med dåseåbneren og kom dem ned i gryden. Rør rundt
                  16. Kom æbleeddike og vand ned i gryden og kog det hele i 5 minutter.
                  17. Smag sovsen til med sukker og salt. Hæld derefter sovsen hen over kødbollerne.
                  18. Couscous: Kom vand og salt i en gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog.
                  19. Kom smør og couscous i gryden og rør til smøret er smeltet. Sluk for gryden og læg låg på. Lad gryden stå i 5 minutter.
                  20. Couscousen er nu færdig. Server couscousen til kødbollerne med chilisovs. Velbekomme!