Knoldselleri

Knoldselleri er en grøntsag. Selleri er rund og har en glat, brun skræl. Under skrællen finder du et fast hvidt kød. Selleri smager sødt og lidt krydret. Vask og skræl sellerien godt, inden du bruger den.

 

Smag, kogt/bagt: Sødt.

Holdbarhed

1 måned i køleskabet

Opbevaring

Opbevar knoldselleri i køleskabets grøntsagsskuffe. Her kan den holde sig i cirka 4 uger.

Retter med knoldselleri

Selleripure - knoldselleri puré

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min.

Arbejdstid: 15 min.

Selleriremoulade

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 15 min.

Arbejdstid: 15 min.

Boller i selleri

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min.

Arbejdstid: 60 min.

Sandwich med selleribøf og estragonmayo

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 40 min.

Arbejdstid: 30 min.