Knasende chokotoppe

Knasende chokotoppe

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Lav julesnacks med GoCook ambassadør, Micki Cheng. 

        Prøv denne lækre, knasende julesnack med cornflakes og nødder overtrukket med lys chokolade. 

        Opskriften er super nem at lave, og portionen giver cirka 15 stykker.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 219 kJ / 52 kcal
        • Protein: 7 %
        • Kulhydrat: 44 %
        • Fedt: 50 %
        • Heraf mættet fedt: 1,3 g
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 10

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 10

        Find alle ingredienserne frem.

        • 100 g. mælkechokolade
        • 25 g. nødder (hasselnødder eller mandler)
        • 2 dl. cornflakes
      • Trin 3 af 10

        Smelt chokoladen over vandbad: Bræk chokoladen i stykker og kom den i en stor, ovnfast skål. Klik på videoen og se, hvordan du smelter chokolade over vandbad.

        • 100 g. mælkechokolade
      • Trin 4 af 10

        Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen skal ikke røre vandet. Tænd for middel varme, og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen, og rør ind imellem i den med en gaffel.

      • Trin 5 af 10

        Når chokoladen er smeltet, så tag glasskålen op ad vanet. Brug grydelapper. Pas meget på, da der kommer varm damp op af gryden, når du flytter skålen. Få eventuelt hjælp af en voksen.

      • Trin 6 af 10

        Hak nødderne fint og kom dem op i skålen med chokoladen. Rør rundt. Klik på videoen og se, hvordan du hakker nødder.

        • 25 g. nødder (hasselnødder eller mandler)
      • Trin 7 af 10

        Kom cornflakes i skålen og vend forsigtigt det hele sammen med en dejskraber.

        • 2 dl. cornflakes
      • Trin 8 af 10

        Læg bagepapir på en bageplade.

      • Trin 9 af 10

        Læg små toppe af chokolade-blandingen på bagepapiret med to teskeer.

      • Trin 10 af 10

        Lad chokotoppene køle af, så chokoladen bliver hård. Opbevar dem et køligt sted.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Lav julesnacks med GoCook ambassadør, Micki Cheng. 

        Prøv denne lækre, knasende julesnack med cornflakes og nødder overtrukket med lys chokolade. 

        Opskriften er super nem at lave, og portionen giver cirka 15 stykker.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 100 g. mælkechokolade
          • 25 g. nødder (hasselnødder eller mandler)
          • 2 dl. cornflakes

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 decilitermål
          • 1 stor glasskål
          • 1 gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 bageplade
          • Bagepapir
          • 2 teskeer

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Smelt chokoladen over vandbad: Bræk chokoladen i stykker og kom den i en stor, ovnfast skål. Klik på videoen og se, hvordan du smelter chokolade over vandbad.
          4. Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen skal ikke røre vandet. Tænd for middel varme, og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen, og rør ind imellem i den med en gaffel.
          5. Når chokoladen er smeltet, så tag glasskålen op ad vanet. Brug grydelapper. Pas meget på, da der kommer varm damp op af gryden, når du flytter skålen. Få eventuelt hjælp af en voksen.
          6. Hak nødderne fint og kom dem op i skålen med chokoladen. Rør rundt. Klik på videoen og se, hvordan du hakker nødder.
          7. Kom cornflakes i skålen og vend forsigtigt det hele sammen med en dejskraber.
          8. Læg bagepapir på en bageplade.
          9. Læg små toppe af chokolade-blandingen på bagepapiret med to teskeer.
          10. Lad chokotoppene køle af, så chokoladen bliver hård. Opbevar dem et køligt sted.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Lav julesnacks med GoCook ambassadør, Micki Cheng. 

            Prøv denne lækre, knasende julesnack med cornflakes og nødder overtrukket med lys chokolade. 

            Opskriften er super nem at lave, og portionen giver cirka 30 stykker.

            Energi-indhold pr. stk.
            • Energi: 219 kJ / 52 kcal
            • Protein: 7 %
            • Kulhydrat: 44 %
            • Fedt: 50 %
            • Heraf mættet fedt: 1,3 g
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 10

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 10

            Find alle ingredienserne frem.

            • 200 g. mælkechokolade
            • 50 g. nødder (hasselnødder eller mandler)
            • 4 dl. cornflakes
          • Trin 3 af 10

            Smelt chokoladen over vandbad: Bræk chokoladen i stykker og kom den i en stor, ovnfast skål. Klik på videoen og se, hvordan du smelter chokolade over vandbad.

            • 200 g. mælkechokolade
          • Trin 4 af 10

            Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen skal ikke røre vandet. Tænd for middel varme, og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen, og rør ind imellem i den med en gaffel.

          • Trin 5 af 10

            Når chokoladen er smeltet, så tag glasskålen op ad vanet. Brug grydelapper. Pas meget på, da der kommer varm damp op af gryden, når du flytter skålen. Få eventuelt hjælp af en voksen.

          • Trin 6 af 10

            Hak nødderne fint og kom dem op i skålen med chokoladen. Rør rundt. Klik på videoen og se, hvordan du hakker nødder.

            • 50 g. nødder (hasselnødder eller mandler)
          • Trin 7 af 10

            Kom cornflakes i skålen og vend forsigtigt det hele sammen med en dejskraber.

            • 4 dl. cornflakes
          • Trin 8 af 10

            Læg bagepapir på en bageplade.

          • Trin 9 af 10

            Læg små toppe af chokolade-blandingen på bagepapiret med to teskeer.

          • Trin 10 af 10

            Lad chokotoppene køle af, så chokoladen bliver hård. Opbevar dem et køligt sted.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Lav julesnacks med GoCook ambassadør, Micki Cheng. 

            Prøv denne lækre, knasende julesnack med cornflakes og nødder overtrukket med lys chokolade. 

            Opskriften er super nem at lave, og portionen giver cirka 30 stykker.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 200 g. mælkechokolade
              • 50 g. nødder (hasselnødder eller mandler)
              • 4 dl. cornflakes

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 decilitermål
              • 1 stor glasskål
              • 1 gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 bageplade
              • Bagepapir
              • 2 teskeer

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Smelt chokoladen over vandbad: Bræk chokoladen i stykker og kom den i en stor, ovnfast skål. Klik på videoen og se, hvordan du smelter chokolade over vandbad.
              4. Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen skal ikke røre vandet. Tænd for middel varme, og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen, og rør ind imellem i den med en gaffel.
              5. Når chokoladen er smeltet, så tag glasskålen op ad vanet. Brug grydelapper. Pas meget på, da der kommer varm damp op af gryden, når du flytter skålen. Få eventuelt hjælp af en voksen.
              6. Hak nødderne fint og kom dem op i skålen med chokoladen. Rør rundt. Klik på videoen og se, hvordan du hakker nødder.
              7. Kom cornflakes i skålen og vend forsigtigt det hele sammen med en dejskraber.
              8. Læg bagepapir på en bageplade.
              9. Læg små toppe af chokolade-blandingen på bagepapiret med to teskeer.
              10. Lad chokotoppene køle af, så chokoladen bliver hård. Opbevar dem et køligt sted.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Lav julesnacks med GoCook ambassadør, Micki Cheng. 

                Prøv denne lækre, knasende julesnack med cornflakes og nødder overtrukket med lys chokolade. 

                Opskriften er super nem at lave, og portionen giver cirka 45 stykker.

                Energi-indhold pr. stk.
                • Energi: 219 kJ / 52 kcal
                • Protein: 7 %
                • Kulhydrat: 44 %
                • Fedt: 50 %
                • Heraf mættet fedt: 1,3 g
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 10

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 10

                Find alle ingredienserne frem.

                • 300 g. mælkechokolade
                • 150 g. nødder (hasselnødder eller mandler)
                • 6 dl. cornflakes
                   
              • Trin 3 af 10

                Smelt chokoladen over vandbad: Bræk chokoladen i stykker og kom den i en stor, ovnfast skål. Klik på videoen og se, hvordan du smelter chokolade over vandbad.

                • 300 g. mælkechokolade
              • Trin 4 af 10

                Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen skal ikke røre vandet. Tænd for middel varme, og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen, og rør ind imellem i den med en gaffel.

              • Trin 5 af 10

                Når chokoladen er smeltet, så tag glasskålen op ad vanet. Brug grydelapper. Pas meget på, da der kommer varm damp op af gryden, når du flytter skålen. Få eventuelt hjælp af en voksen.

              • Trin 6 af 10

                Hak nødderne fint og kom dem op i skålen med chokoladen. Rør rundt. Klik på videoen og se, hvordan du hakker nødder.

                • 150 g. nødder (hasselnødder eller mandler)
              • Trin 7 af 10

                Kom cornflakes i skålen og vend forsigtigt det hele sammen med en dejskraber.

                • 6 dl. cornflakes
              • Trin 8 af 10

                Læg bagepapir på en bageplade.

              • Trin 9 af 10

                Læg små toppe af chokolade-blandingen på bagepapiret med to teskeer.

              • Trin 10 af 10

                Lad chokotoppene køle af, så chokoladen bliver hård. Opbevar dem et køligt sted.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Lav julesnacks med GoCook ambassadør, Micki Cheng. 

                Prøv denne lækre, knasende julesnack med cornflakes og nødder overtrukket med lys chokolade. 

                Opskriften er super nem at lave, og portionen giver cirka 45 stykker.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 300 g. mælkechokolade
                  • 150 g. nødder (hasselnødder eller mandler)
                  • 6 dl. cornflakes

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 decilitermål
                  • 1 stor glasskål
                  • 1 gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 bageplade
                  • Bagepapir
                  • 2 teskeer

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Smelt chokoladen over vandbad: Bræk chokoladen i stykker og kom den i en stor, ovnfast skål. Klik på videoen og se, hvordan du smelter chokolade over vandbad.
                  4. Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen skal ikke røre vandet. Tænd for middel varme, og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen, og rør ind imellem i den med en gaffel.
                  5. Når chokoladen er smeltet, så tag glasskålen op ad vanet. Brug grydelapper. Pas meget på, da der kommer varm damp op af gryden, når du flytter skålen. Få eventuelt hjælp af en voksen.
                  6. Hak nødderne fint og kom dem op i skålen med chokoladen. Rør rundt. Klik på videoen og se, hvordan du hakker nødder.
                  7. Kom cornflakes i skålen og vend forsigtigt det hele sammen med en dejskraber.
                  8. Læg bagepapir på en bageplade.
                  9. Læg små toppe af chokolade-blandingen på bagepapiret med to teskeer.
                  10. Lad chokotoppene køle af, så chokoladen bliver hård. Opbevar dem et køligt sted.