Knasende chokotoppe

Knasende chokotoppe

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Lav julesnacks med GoCook ambassadør, Micki Cheng. 

        Prøv denne lækre, knasende julesnack med cornflakes og nødder overtrukket med lys chokolade. 

        Opskriften er super nem at lave, og portionen giver cirka 15 stykker.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 219 kJ / 52 kcal
        • Protein: 7 %
        • Kulhydrat: 44 %
        • Fedt: 50 %
        • Heraf mættet fedt: 1,3 g
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 11

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 11

        Mål alle ingredienserne af.

        • 100 g. mælkechokolade
        • 25 g. nødder (hasselnødder eller mandler)
        • 2 dl. cornflakes
      • Trin 3 af 11

        Smelt chokoladen over vandbad: Bræk chokoladen i stykker, og kom den i en stor, ovnfast glasskål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du smelter chokolade over vandbad.

        • 100 g. mælkechokolade
      • Trin 4 af 11

        Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen skal ikke røre vandet. Tænd for middel varme, og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen, og rør ind imellem i den med en gaffel.

      • Trin 5 af 11

        Når chokoladen er smeltet, slukker du for kogepladen. Flyt glasskålen væk fra gryden. Brug et viskestykke eller grydelapper. Pas meget på, da der kommer varm damp op af gryden, når du flytter skålen. Få eventuelt hjælp af en voksen.

      • Trin 6 af 11

        Tag et skærebræt. Hak nødderne fint, og kom dem op i skålen til chokoladen. Rør rundt.

        • 25 g. nødder (hasselnødder eller mandler)
      • Trin 7 af 11

        Kom cornflakes op i skålen til chokolade og nødder. Vend det hele forsigtigt sammen.

        • 2 dl. cornflakes
      • Trin 8 af 11

        Husk at smage på blandingen, om den er, som du ønsker.

      • Trin 9 af 11

        Læg bagepapir på en bageplade.

      • Trin 10 af 11

        Tag lidt af cornflakechokoladen op med 2 teskeer. Læg den over på bagepapiret i små toppe. Gør det samme med resten, til skålen er tom.

      • Trin 11 af 11

        Stil bagepladen med toppene på et køligt sted. Når chokoladen er størknet og dine toppe er hårde, er de klar til at blive spist.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Lav julesnacks med GoCook ambassadør, Micki Cheng. 

        Prøv denne lækre, knasende julesnack med cornflakes og nødder overtrukket med lys chokolade. 

        Opskriften er super nem at lave, og portionen giver cirka 15 stykker.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 100 g. mælkechokolade
          • 25 g. nødder (hasselnødder eller mandler)
          • 2 dl. cornflakes

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 decilitermål
          • 1 stor glasskål
          • 1 gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 bageplade
          • Bagepapir
          • 2 teskeer

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Smelt chokoladen over vandbad: Bræk chokoladen i stykker, og kom den i en stor, ovnfast glasskål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du smelter chokolade over vandbad.
          4. Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen skal ikke røre vandet. Tænd for middel varme, og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen, og rør ind imellem i den med en gaffel.
          5. Når chokoladen er smeltet, slukker du for kogepladen. Flyt glasskålen væk fra gryden. Brug et viskestykke eller grydelapper. Pas meget på, da der kommer varm damp op af gryden, når du flytter skålen. Få eventuelt hjælp af en voksen.
          6. Tag et skærebræt. Hak nødderne fint, og kom dem op i skålen til chokoladen. Rør rundt.
          7. Kom cornflakes op i skålen til chokolade og nødder. Vend det hele forsigtigt sammen.
          8. Husk at smage på blandingen, om den er, som du ønsker.
          9. Læg bagepapir på en bageplade.
          10. Tag lidt af cornflakechokoladen op med 2 teskeer. Læg den over på bagepapiret i små toppe. Gør det samme med resten, til skålen er tom.
          11. Stil bagepladen med toppene på et køligt sted. Når chokoladen er størknet og dine toppe er hårde, er de klar til at blive spist.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Lav julesnacks med GoCook ambassadør, Micki Cheng. 

            Prøv denne lækre, knasende julesnack med cornflakes og nødder overtrukket med lys chokolade. 

            Opskriften er super nem at lave, og portionen giver cirka 30 stykker.

            Energi-indhold pr. stk.
            • Energi: 219 kJ / 52 kcal
            • Protein: 7 %
            • Kulhydrat: 44 %
            • Fedt: 50 %
            • Heraf mættet fedt: 1,3 g
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 10

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 10

            Mål alle ingredienserne af.

            • 200 g. mælkechokolade
            • 50 g. nødder (hasselnødder eller mandler)
            • 4 dl. cornflakes
          • Trin 3 af 10

            Smelt chokoladen over vandbad: Bræk chokoladen i stykker, og kom den i en stor, ovnfast glasskål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du smelter chokolade over vandbad.

            • 200 g. mælkechokolade
          • Trin 4 af 10

            Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen skal ikke røre vandet. Tænd for middel varme, og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen, og rør ind imellem i den med en gaffel.

          • Trin 5 af 10

            Når chokoladen er smeltet, slukker du for kogepladen. Flyt glasskålen væk fra gryden. Brug et viskestykke eller grydelapper. Pas meget på, da der kommer varm damp op af gryden, når du flytter skålen. Få eventuelt hjælp af en voksen.

          • Trin 6 af 10

            Tag et skærebræt. Hak nødderne fint, og kom dem op i skålen til chokoladen. Rør rundt.

            • 50 g. nødder (hasselnødder eller mandler)
          • Trin 7 af 10

            Kom cornflakes op i skålen til chokolade og nødder. Vend det hele forsigtigt sammen.

            • 4 dl. cornflakes
          • Trin 8 af 10

            Læg bagepapir på en bageplade.

          • Trin 9 af 10

            Tag lidt af cornflakechokoladen op med 2 teskeer. Læg den over på bagepapiret i små toppe. Gør det samme med resten, til skålen er tom.

          • Trin 10 af 10

            Stil bagepladen med toppene på et køligt sted. Når chokoladen er størknet og dine toppe er hårde, er de klar til at blive spist.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Lav julesnacks med GoCook ambassadør, Micki Cheng. 

            Prøv denne lækre, knasende julesnack med cornflakes og nødder overtrukket med lys chokolade. 

            Opskriften er super nem at lave, og portionen giver cirka 30 stykker.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 200 g. mælkechokolade
              • 50 g. nødder (hasselnødder eller mandler)
              • 4 dl. cornflakes

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 decilitermål
              • 1 stor glasskål
              • 1 gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 bageplade
              • Bagepapir
              • 2 teskeer

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Smelt chokoladen over vandbad: Bræk chokoladen i stykker, og kom den i en stor, ovnfast glasskål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du smelter chokolade over vandbad.
              4. Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen skal ikke røre vandet. Tænd for middel varme, og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen, og rør ind imellem i den med en gaffel.
              5. Når chokoladen er smeltet, slukker du for kogepladen. Flyt glasskålen væk fra gryden. Brug et viskestykke eller grydelapper. Pas meget på, da der kommer varm damp op af gryden, når du flytter skålen. Få eventuelt hjælp af en voksen.
              6. Tag et skærebræt. Hak nødderne fint, og kom dem op i skålen til chokoladen. Rør rundt.
              7. Kom cornflakes op i skålen til chokolade og nødder. Vend det hele forsigtigt sammen.
              8. Læg bagepapir på en bageplade.
              9. Tag lidt af cornflakechokoladen op med 2 teskeer. Læg den over på bagepapiret i små toppe. Gør det samme med resten, til skålen er tom.
              10. Stil bagepladen med toppene på et køligt sted. Når chokoladen er størknet og dine toppe er hårde, er de klar til at blive spist.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Lav julesnacks med GoCook ambassadør, Micki Cheng. 

                Prøv denne lækre, knasende julesnack med cornflakes og nødder overtrukket med lys chokolade. 

                Opskriften er super nem at lave, og portionen giver cirka 45 stykker.

                Energi-indhold pr. stk.
                • Energi: 219 kJ / 52 kcal
                • Protein: 7 %
                • Kulhydrat: 44 %
                • Fedt: 50 %
                • Heraf mættet fedt: 1,3 g
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 11

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 11

                Mål alle ingredienserne af.

                • 300 g. mælkechokolade
                • 150 g. nødder (hasselnødder eller mandler)
                • 6 dl. cornflakes
                   
              • Trin 3 af 11

                Smelt chokoladen over vandbad: Bræk chokoladen i stykker, og kom den i en stor, ovnfast glasskål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du smelter chokolade over vandbad.

                • 300 g. mælkechokolade
              • Trin 4 af 11

                Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen skal ikke røre vandet. Tænd for middel varme, og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen, og rør ind imellem i den med en gaffel.

              • Trin 5 af 11

                Når chokoladen er smeltet, slukker du for kogepladen. Flyt glasskålen væk fra gryden. Brug et viskestykke eller grydelapper. Pas meget på, da der kommer varm damp op af gryden, når du flytter skålen. Få eventuelt hjælp af en voksen.

              • Trin 6 af 11

                Tag et skærebræt. Hak nødderne fint, og kom dem op i skålen til chokoladen. Rør rundt.

                • 150 g. nødder (hasselnødder eller mandler)
              • Trin 7 af 11

                Kom cornflakes op i skålen til chokolade og nødder. Vend det hele forsigtigt sammen.

                • 6 dl. cornflakes
              • Trin 8 af 11

                Husk at smage på blandingen, om den er, som du ønsker.

              • Trin 9 af 11

                Læg bagepapir på en bageplade.

              • Trin 10 af 11

                Tag lidt af cornflakechokoladen op med 2 teskeer. Læg den over på bagepapiret i små toppe. Gør det samme med resten, til skålen er tom.

              • Trin 11 af 11

                Stil bagepladen med toppene på et køligt sted. Når chokoladen er størknet og dine toppe er hårde, er de klar til at blive spist.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Lav julesnacks med GoCook ambassadør, Micki Cheng. 

                Prøv denne lækre, knasende julesnack med cornflakes og nødder overtrukket med lys chokolade. 

                Opskriften er super nem at lave, og portionen giver cirka 45 stykker.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 300 g. mælkechokolade
                  • 150 g. nødder (hasselnødder eller mandler)
                  • 6 dl. cornflakes

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 decilitermål
                  • 1 stor glasskål
                  • 1 gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 bageplade
                  • Bagepapir
                  • 2 teskeer

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Smelt chokoladen over vandbad: Bræk chokoladen i stykker, og kom den i en stor, ovnfast glasskål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du smelter chokolade over vandbad.
                  4. Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen skal ikke røre vandet. Tænd for middel varme, og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen, og rør ind imellem i den med en gaffel.
                  5. Når chokoladen er smeltet, slukker du for kogepladen. Flyt glasskålen væk fra gryden. Brug et viskestykke eller grydelapper. Pas meget på, da der kommer varm damp op af gryden, når du flytter skålen. Få eventuelt hjælp af en voksen.
                  6. Tag et skærebræt. Hak nødderne fint, og kom dem op i skålen til chokoladen. Rør rundt.
                  7. Kom cornflakes op i skålen til chokolade og nødder. Vend det hele forsigtigt sammen.
                  8. Husk at smage på blandingen, om den er, som du ønsker.
                  9. Læg bagepapir på en bageplade.
                  10. Tag lidt af cornflakechokoladen op med 2 teskeer. Læg den over på bagepapiret i små toppe. Gør det samme med resten, til skålen er tom.
                  11. Stil bagepladen med toppene på et køligt sted. Når chokoladen er størknet og dine toppe er hårde, er de klar til at blive spist.