Klassisk burger

Klassisk burger

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        En klassisk burger smager fantastisk og er nem at lave! Hvis du vil pimpe din burger, kan du for eksempel komme ost eller chilimayo i. 

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1330 kJ / 317 kcal
        • Protein: 20 %
        • Kulhydrat: 40 %
        • Fedt: 40 %
        • Heraf mættet fedt 3,5 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 14

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 14

        Mål alle ingredienserne af.

        • 1 tomat
        • ½ agurk
        • 2 salatblade
        • 200 g. hakket oksekød max. 10 % fedt
        • ¼ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
        • 2 spsk. olie
        • Ketchup
        • 2 fuldkorns-burgerboller
      • Trin 3 af 14

        Skyl tomat, agurk og salatblade. Lad salatbladene dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller salat.

        • 1 tomat
        • ¼ agurk
        • 2 salatblade

         

      • Trin 4 af 14

        Skær tomat og agurk i tynde skiver.

      • Trin 5 af 14

        Del farsen i to lige store portioner, og form dem til flade bøffer. Krydr med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du former og steger bøffer.

        • 200 g. hakket oksekød max. 10 % fedt
        • ¼ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 6 af 14

        Hæld olie i en stegepande, og varm det op.

        • 2 spsk. olie
      • Trin 7 af 14

        Kom bøfferne på stegepanden. Steg bøfferne i cirka 5 minutter, til de er gyldne.

      • Trin 8 af 14

        Vend bøfferne, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.

      • Trin 9 af 14

        Sluk for kogepladen, og tag bøfferne af stegepanden. Læg dem på en ren tallerken.

      • Trin 10 af 14

        Lun burgerbollerne; eventuelt på en brødrister, og skær dem over.

        • 2 fuldkorns-burgerboller
      • Trin 11 af 14

        Kom lidt ketchup på bollens nederste del.

        • Ketchup
      • Trin 12 af 14

        Læg et salatblad og herefter bøffen ovenpå.

      • Trin 13 af 14

        Kom tomat og agurk ovenpå bøffen.

      • Trin 14 af 14

        Saml burgerne med den øverste del af bollen.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        En klassisk burger smager fantastisk og er nem at lave! Hvis du vil pimpe din burger, kan du for eksempel komme ost eller chilimayo i. 

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 tomater
          • ½ agurk
          • 4 salatblade
          • 200 g. hakket oksekød max. 10 % fedt
          • ¼ tsk. salt
          • 1 knivspids peber
          • 2 spsk. olie
          • Ketchup
          • 2 fuldkornsburgerboller

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 køkkenvægt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 rent viskestykke
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv
          • 1 middagstallerken
          • 1 brødkniv
          • 1 brødrister

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Skyl tomat, agurk og salatblade. Lad salatbladene dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller salat.
          4. Skær tomat og agurk i tynde skiver.
          5. Del farsen i to lige store portioner, og form dem til flade bøffer. Krydr med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du former og steger bøffer.
          6. Hæld olie i en stegepande, og varm det op.
          7. Kom bøfferne på stegepanden. Steg bøfferne i cirka 5 minutter, til de er gyldne.
          8. Vend bøfferne, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.
          9. Sluk for kogepladen, og tag bøfferne af stegepanden. Læg dem på en ren tallerken.
          10. Lun burgerbollerne; eventuelt på en brødrister, og skær dem over.
          11. Kom lidt ketchup på bollens nederste del.
          12. Læg et salatblad og herefter bøffen ovenpå.
          13. Kom tomat og agurk ovenpå bøffen.
          14. Saml burgerne med den øverste del af bollen.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            En klassisk burger smager fantastisk og er nem at lave! Hvis du vil pimpe din burger, kan du for eksempel komme ost eller chilimayo i. 

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1330 kJ / 317 kcal
            • Protein: 20 %
            • Kulhydrat: 40 %
            • Fedt: 40 %
            • Heraf mættet fedt 3,5 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 14

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 14

            Mål alle ingredienserne af.

            • 4 tomater
            • 1 agurk
            • 4 salatblade
            • 400 g. hakket oksekød max. 10 % fedt
            • ½ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber
            • 4 spsk. olie
            • Ketchup
            • 4 fuldkorns-burgerboller
          • Trin 3 af 14

            Skyl tomat, agurk og salatblade. Lad salatbladene dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller salat.

            • 4 tomater
            • 1 agurk
            • 8 salatblade
          • Trin 4 af 14

            Skær tomater og agurk i tynde skiver.

          • Trin 5 af 14

            Del farsen i fire lige store portioner, og form dem til flade bøffer. Krydr med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du former og steger bøffer.

            • 400 g. hakket oksekød max. 10 % fedt
            • ½ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber
               
          • Trin 6 af 14

            Hæld olie i en stegepande, og varm det op.

            • 4 spsk. olie
          • Trin 7 af 14

            Kom bøfferne på stegepanden. Steg bøfferne i cirka 5 minutter, til de er gyldne.

          • Trin 8 af 14

            Vend bøfferne, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.

          • Trin 9 af 14

            Sluk for kogepladen, og tag bøfferne af stegepanden. Læg dem på en ren tallerken.

          • Trin 10 af 14

            Lun burgerbollerne; eventuelt på en brødrister, og skær dem over.

            • 4 fuldkorns-burgerboller
          • Trin 11 af 14

            Kom lidt ketchup på bollens nederste del.

            • Ketchup
          • Trin 12 af 14

            Læg et salatblad og herefter bøffen ovenpå.

          • Trin 13 af 14

            Kom tomat og agurk ovenpå bøffen.

          • Trin 14 af 14

            Saml burgerne med den øverste del af bollen.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            En klassisk burger smager fantastisk og er nem at lave! Hvis du vil pimpe din burger, kan du for eksempel komme ost eller chilimayo i. 

            Du skal bruge

               

              Ingredienser

              • 4 tomater
              • 1 agurk
              • 8 salatblade
              • 400 g. hakket oksekød max. 10 % fedt
              • ½ tsk. salt
              • ¼ tsk. peber
              • 4 spsk. olie
              • Ketchup
              • 4 fuldkornsburgerboller

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 køkkenvægt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 rent viskestykke
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv
              • 1 middagstallerken
              • 1 brødkniv
              • 1 brødrister

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Skyl tomat, agurk og salatblade. Lad salatbladene dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller salat.
              4. Skær tomater og agurk i tynde skiver.
              5. Del farsen i fire lige store portioner, og form dem til flade bøffer. Krydr med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du former og steger bøffer.
              6. Hæld olie i en stegepande, og varm det op.
              7. Kom bøfferne på stegepanden. Steg bøfferne i cirka 5 minutter, til de er gyldne.
              8. Vend bøfferne, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.
              9. Sluk for kogepladen, og tag bøfferne af stegepanden. Læg dem på en ren tallerken.
              10. Lun burgerbollerne; eventuelt på en brødrister, og skær dem over.
              11. Kom lidt ketchup på bollens nederste del.
              12. Læg et salatblad og herefter bøffen ovenpå.
              13. Kom tomat og agurk ovenpå bøffen.
              14. Saml burgerne med den øverste del af bollen.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                En klassisk burger smager fantastisk og er nem at lave! Hvis du vil pimpe din burger, kan du for eksempel komme ost eller chilimayo i. 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1330 kJ / 317 kcal
                • Protein: 20 %
                • Kulhydrat: 40 %
                • Fedt: 40 %
                • Heraf mættet fedt 3,5 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 14

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 14

                Mål alle ingredienserne af.

                • 6 tomater
                • 1 ½ agurk
                • 12 salatblade
                • 600 g. hakket oksekød max. 10 % fedt
                • 1 tsk. salt
                • ½ tsk. peber
                • 6 spsk. olie
                • Ketchup
                • 6 fuldkorns-burgerboller
              • Trin 3 af 14

                Skyl tomat, agurk og salatblade. Lad salatbladene dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller salat.

                • 6 tomater
                • 1 ½ agurk
                • 12 salatblade
              • Trin 4 af 14

                Skær tomater og agurk i tynde skiver.

              • Trin 5 af 14

                Del farsen i seks lige store portioner, og form dem til flade bøffer. Krydr med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du former og steger bøffer.

                • 600 g. hakket oksekød max. 10 % fedt
                • 1 tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 6 af 14

                Hæld olie i en stegepande, og varm det op.

                • 6 spsk. olie
              • Trin 7 af 14

                Kom bøfferne på stegepanden. Steg bøfferne i cirka 5 minutter, til de er gyldne.

              • Trin 8 af 14

                Vend bøfferne, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.

              • Trin 9 af 14

                Sluk for kogepladen, og tag bøfferne af stegepanden. Læg dem på en ren tallerken.

              • Trin 10 af 14

                Lun burgerbollerne; eventuelt på en brødrister, og skær dem over.

                • 6 fuldkorns-burgerboller
              • Trin 11 af 14

                Kom lidt ketchup på bollens nederste del.

                • Ketchup
              • Trin 12 af 14

                Læg et salatblad og herefter bøffen ovenpå.

              • Trin 13 af 14

                Kom tomat og agurk ovenpå bøffen.

              • Trin 14 af 14

                Saml burgerne med den øverste del af bollen.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                En klassisk burger smager fantastisk og er nem at lave! Hvis du vil pimpe din burger, kan du for eksempel komme ost eller chilimayo i. 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 6 tomater
                  • 1 ½ agurk
                  • 12 salatblade
                  • 600 g. hakket oksekød max. 10 % fedt
                  • 1 tsk. salt
                  • ½ tsk. peber
                  • 6 spsk. olie
                  • Ketchup
                  • 6 fuldkornsburgerboller

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 rent viskestykke
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv
                  • 1 middagstallerken
                  • 1 brødkniv
                  • 1 brødrister

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Skyl tomat, agurk og salatblade. Lad salatbladene dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller salat.
                  4. Skær tomater og agurk i tynde skiver.
                  5. Del farsen i seks lige store portioner, og form dem til flade bøffer. Krydr med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du former og steger bøffer.
                  6. Hæld olie i en stegepande, og varm det op.
                  7. Kom bøfferne på stegepanden. Steg bøfferne i cirka 5 minutter, til de er gyldne.
                  8. Vend bøfferne, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.
                  9. Sluk for kogepladen, og tag bøfferne af stegepanden. Læg dem på en ren tallerken.
                  10. Lun burgerbollerne; eventuelt på en brødrister, og skær dem over.
                  11. Kom lidt ketchup på bollens nederste del.
                  12. Læg et salatblad og herefter bøffen ovenpå.
                  13. Kom tomat og agurk ovenpå bøffen.
                  14. Saml burgerne med den øverste del af bollen.