Kikærtesalat

Kikærtesalat

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Lav din egen bland-selv-salat af pasta, tun og kikærter. Kom den i en høj bøtte, ét lag ad gangen – det ser super flot ud. Og på samme tid holder den sig længere frisk.

        Opskriften giver 2 portioner.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 3050 kJ / 729 kcal
        • Protein: 27 %
        • Kulhydrat: 39 %
        • Fedt: 34 %
        • Heraf mættet fedt: 5,2 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 18

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 18

        Mål alle ingredienserne af.

        • 100 g. frosne majs
        • 100 g. pastaskruer
        • ½ dåse kikærter
        • 2 spsk. olie
        • 200 g. kinaradise eller agurk
        • ½ iceberg
        • 1 dåse tun i vand

        Pesto-fraiche:

        • 1 ¼ dl. yoghurt
        • 1 spsk. tomatpesto
      • Trin 3 af 18

        Tag en lille skål frem. Hæld koldt vand i. Hæld de frosne majs ned i vandet, og lad dem tø op.

        • 100 g. frosne majs
      • Trin 4 af 18

        Tag en stor gryde frem. Hæld vand i gryden, og læg låg på. Bring vandet i kog. Kog pastaskruerne efter anvisning på pakken.

        • 100 g. pastaskruer
      • Trin 5 af 18

        Stil et dørslag ned i håndvasken. Hæld de færdigkogte pastaskruer og kogevandet ned i dørslaget. Lad pastaskruerne dryppe af. Hæld dem over i en lille skål.

      • Trin 6 af 18

        Åben dåsen med kikærterne. Stil et dørslag ned i håndvasken. Hæld en halv dåse kikærter ned i dørslaget. Skyl dem i koldt vand, og lad dem dryppe af.

        • ½ dåse kikærter
      • Trin 7 af 18

        Tag en stegepande frem. Hæld olie på stegepanden, og varm den op til lidt over middel varme.

        • 2 spsk. olie
      • Trin 8 af 18

        Kom kikærterne på stegepanden, og steg dem i 2-4 minutter. Rør imens. De skal blive lidt gyldne. Tag stegepanden væk fra kogepladen, og lad kikærterne køle af.

      • Trin 9 af 18

        Tag et skærebræt og en kniv. Skræl kinaradisen, og skær den i tynde strimler.

        • 200 g. kinaradise eller agurk
      • Trin 10 af 18

        Tag icebergsalaten, skær bunden af salaten, og tag bladene af.

        • ½ iceberg
      • Trin 11 af 18

        Kom vand i en balje, og skyl salaten i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Skær bladene midt over.

      • Trin 12 af 18

        Åben dåsen med tun. Stil et dørslag ned i håndvasken. Hæld indholdet ned i dørslaget. Lad tunen dryppe af.

        • 1 dåse tun i vand
      • Trin 13 af 18

        Hæld vandet fra de optøede majs.

      • Trin 14 af 18

        Pesto-fraiche: Tag en lille skål og en ske frem. Kom yoghurt og tomatpesto i skålen, og rør det sammen.

        • 1 ¼ dl. yoghurt
        • 1 spsk. tomatpesto
      • Trin 15 af 18

        Tag to høje bøtter med låg frem.

      • Trin 16 af 18

        Kom alle delene til salaten i bøtterne - én ting ad gangen. Først pesto-fraiche, så tun, så pasta og kikærter, så majs, kinaradise og så til sidst salat.

      • Trin 17 af 18

        Læg låg på bøtterne, og stil dem på køl, til du skal have dem med i skole.

      • Trin 18 af 18

        Tag låget af bøtten, bland salaten lidt rundt, og spis den med en medbragt gaffel.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Lav din egen bland-selv-salat af pasta, tun og kikærter. Kom den i en høj bøtte, ét lag ad gangen – det ser super flot ud. Og på samme tid holder den sig længere frisk.

        Opskriften giver 2 portioner.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 100 g. frosne majs
          • 100 g. pastaskruer
          • ½ dåse kikærter
          • 2 spsk. olie
          • 200 g. kinaradise eller agurk
          • ½ iceberg
          • 1 dåse tun i vand

          Pesto-fraiche:

          • 1 ¼ dl. yoghurt
          • 1 spsk. tomatpesto

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 spiseske
          • 1 decilitermål
          • 3 små skåle
          • 1 stor gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 dørslag
          • 1 stegepande
          • 1 spatel
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 balje
          • 1 rent viskestykke
          • 2 høje bøtter med låg

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tag en lille skål frem. Hæld koldt vand i. Hæld de frosne majs ned i vandet, og lad dem tø op.
          4. Tag en stor gryde frem. Hæld vand i gryden, og læg låg på. Bring vandet i kog. Kog pastaskruerne efter anvisning på pakken.
          5. Stil et dørslag ned i håndvasken. Hæld de færdigkogte pastaskruer og kogevandet ned i dørslaget. Lad pastaskruerne dryppe af. Hæld dem over i en lille skål.
          6. Åben dåsen med kikærterne. Stil et dørslag ned i håndvasken. Hæld en halv dåse kikærter ned i dørslaget. Skyl dem i koldt vand, og lad dem dryppe af.
          7. Tag en stegepande frem. Hæld olie på stegepanden, og varm den op til lidt over middel varme.
          8. Kom kikærterne på stegepanden, og steg dem i 2-4 minutter. Rør imens. De skal blive lidt gyldne. Tag stegepanden væk fra kogepladen, og lad kikærterne køle af.
          9. Tag et skærebræt og en kniv. Skræl kinaradisen, og skær den i tynde strimler.
          10. Tag icebergsalaten, skær bunden af salaten, og tag bladene af.
          11. Kom vand i en balje, og skyl salaten i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Skær bladene midt over.
          12. Åben dåsen med tun. Stil et dørslag ned i håndvasken. Hæld indholdet ned i dørslaget. Lad tunen dryppe af.
          13. Hæld vandet fra de optøede majs.
          14. Pesto-fraiche: Tag en lille skål og en ske frem. Kom yoghurt og tomatpesto i skålen, og rør det sammen.
          15. Tag to høje bøtter med låg frem.
          16. Kom alle delene til salaten i bøtterne - én ting ad gangen. Først pesto-fraiche, så tun, så pasta og kikærter, så majs, kinaradise og så til sidst salat.
          17. Læg låg på bøtterne, og stil dem på køl, til du skal have dem med i skole.
          18. Tag låget af bøtten, bland salaten lidt rundt, og spis den med en medbragt gaffel.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Lav din egen bland-selv-salat af pasta, tun og kikærter. Kom den i en høj bøtte, ét lag ad gangen – det ser super flot ud. Og på samme tid holder den sig længere frisk.

            Opskriften giver 4 portioner.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 3050 kJ / 729 kcal
            • Protein: 27 %
            • Kulhydrat: 39 %
            • Fedt: 34 %
            • Heraf mættet fedt: 5,2 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 18

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 18

            Mål alle ingredienserne af.

            • 200 g. frosne majs
            • 200 g. pastaskruer
            • 1 dåse kikærter
            • 2 spsk. olie
            • 400 g. kinaradise eller agurk
            • 1 iceberg
            • 2 dåser tun i vand

            Pesto-fraiche:

            • 2 ½ dl. yoghurt
            • 2 spsk. tomatpesto
          • Trin 3 af 18

            Tag en lille skål frem. Hæld koldt vand i. Hæld de frosne majs ned i vandet, og lad dem tø op.

            • 200 g. frosne majs
          • Trin 4 af 18

            Tag en stor gryde frem. Hæld vand i gryden, og læg låg på. Bring vandet i kog. Kog pastaskruerne efter anvisning på pakken.

            • 200 g. pastaskruer
          • Trin 5 af 18

            Stil et dørslag ned i håndvasken. Hæld de færdigkogte pastaskruer og kogevandet ned i dørslaget. Lad pastaskruerne dryppe af. Hæld dem over i en lille skål.

          • Trin 6 af 18

            Åben dåsen med kikærterne. Stil et dørslag ned i håndvasken. Hæld kikærterne ned i dørslaget. Skyl dem i koldt vand, og lad dem dryppe af.

            • 1 dåse kikærter
          • Trin 7 af 18

            Tag en stegepande frem. Hæld olie på stegepanden, og varm den op til lidt over middel varme.

            • 2 spsk. olie
          • Trin 8 af 18

            Kom kikærterne på stegepanden, og steg dem i 2-4 minutter. Rør imens. De skal blive lidt gyldne. Tag stegepanden væk fra kogepladen, og lad kikærterne køle af.

          • Trin 9 af 18

            Tag et skærebræt og en kniv. Skræl kinaradisen, og skær den i tynde strimler.

            • 400 g. kinaradise eller agurk
          • Trin 10 af 18

            Tag icebergsalaten, skær bunden af salaten, og tag bladene af.

            • 1 iceberg
          • Trin 11 af 18

            Kom vand i en balje, og skyl salaten i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Skær bladene midt over.

          • Trin 12 af 18

            Åben dåserne med tun. Stil et dørslag ned i håndvasken. Hæld indholdet ned i dørslaget. Lad tunen dryppe af.

            • 2 dåser tun i vand
          • Trin 13 af 18

            Hæld vandet fra de optøede majs.

          • Trin 14 af 18

            Pesto-fraiche: Tag en lille skål og en ske frem. Kom yoghurt og tomatpesto i skålen, og rør det sammen.

            • 2 ½ dl. yoghurt
            • 2 spsk. tomatpesto
          • Trin 15 af 18

            Tag fire høje bøtter med låg frem.

          • Trin 16 af 18

            Kom alle delene til salaten i bøtterne - én ting ad gangen. Først pesto-fraiche, så tun, så pasta og kikærter, så majs, kinaradise og så til sidst salat.

          • Trin 17 af 18

            Læg låg på bøtterne, og stil dem på køl, til du skal have dem med i skole.

          • Trin 18 af 18

            Tag låget af bøtten, bland salaten lidt rundt, og spis den med en medbragt gaffel.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Lav din egen bland-selv-salat af pasta, tun og kikærter. Kom den i en høj bøtte, ét lag ad gangen – det ser super flot ud. Og på samme tid holder den sig længere frisk.

            Opskriften giver 4 portioner.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 200 g. frosne majs
              • 200 g. pastaskruer
              • 1 dåse kikærter
              • 2 spsk. olie
              • 400 g. kinaradise eller agurk
              • 1 iceberg
              • 2 dåser tun i vand

              Pesto-fraiche:

              • 2 ½ dl. yoghurt
              • 2 spsk. tomatpesto

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 spiseske
              • 1 decilitermål
              • 3 små skåle
              • 1 stor gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 dørslag
              • 1 stegepande
              • 1 spatel
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 balje
              • 1 rent viskestykke
              • 4 høje bøtter med låg

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Tag en lille skål frem. Hæld koldt vand i. Hæld de frosne majs ned i vandet, og lad dem tø op.
              4. Tag en stor gryde frem. Hæld vand i gryden, og læg låg på. Bring vandet i kog. Kog pastaskruerne efter anvisning på pakken.
              5. Stil et dørslag ned i håndvasken. Hæld de færdigkogte pastaskruer og kogevandet ned i dørslaget. Lad pastaskruerne dryppe af. Hæld dem over i en lille skål.
              6. Åben dåsen med kikærterne. Stil et dørslag ned i håndvasken. Hæld kikærterne ned i dørslaget. Skyl dem i koldt vand, og lad dem dryppe af.
              7. Tag en stegepande frem. Hæld olie på stegepanden, og varm den op til lidt over middel varme.
              8. Kom kikærterne på stegepanden, og steg dem i 2-4 minutter. Rør imens. De skal blive lidt gyldne. Tag stegepanden væk fra kogepladen, og lad kikærterne køle af.
              9. Tag et skærebræt og en kniv. Skræl kinaradisen, og skær den i tynde strimler.
              10. Tag icebergsalaten, skær bunden af salaten, og tag bladene af.
              11. Kom vand i en balje, og skyl salaten i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Skær bladene midt over.
              12. Åben dåserne med tun. Stil et dørslag ned i håndvasken. Hæld indholdet ned i dørslaget. Lad tunen dryppe af.
              13. Hæld vandet fra de optøede majs.
              14. Pesto-fraiche: Tag en lille skål og en ske frem. Kom yoghurt og tomatpesto i skålen, og rør det sammen.
              15. Tag fire høje bøtter med låg frem.
              16. Kom alle delene til salaten i bøtterne - én ting ad gangen. Først pesto-fraiche, så tun, så pasta og kikærter, så majs, kinaradise og så til sidst salat.
              17. Læg låg på bøtterne, og stil dem på køl, til du skal have dem med i skole.
              18. Tag låget af bøtten, bland salaten lidt rundt, og spis den med en medbragt gaffel.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Lav din egen bland-selv-salat af pasta, tun og kikærter. Kom den i en høj bøtte, ét lag ad gangen – det ser super flot ud. Og på samme tid holder den sig længere frisk.

                Opskriften giver 6 portioner.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 3050 kJ / 729 kcal
                • Protein: 27 %
                • Kulhydrat: 39 %
                • Fedt: 34 %
                • Heraf mættet fedt: 5,2 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 18

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 18

                Mål alle ingredienserne af.

                • 300 g. frosne majs
                • 300 g. pastaskruer
                • 1 ½ dåse kikærter
                • 2 spsk. olie
                • 600 g. kinaradise eller agurk
                • 1 ½ iceberg
                • 3 dåser tun i vand

                Pesto-fraiche:

                • 3 ¾ dl. yoghurt
                • 3 spsk. tomatpesto
              • Trin 3 af 18

                Tag en lille skål frem. Hæld koldt vand i. Hæld de frosne majs ned i vandet, og lad dem tø op.

                • 300 g. frosne majs
              • Trin 4 af 18

                Tag en stor gryde frem. Hæld vand i gryden, og læg låg på. Bring vandet i kog. Kog pastaskruerne efter anvisning på pakken.

                • 300 g. pastaskruer
              • Trin 5 af 18

                Stil et dørslag ned i håndvasken. Hæld de færdigkogte pastaskruer og kogevandet ned i dørslaget. Lad pastaskruerne dryppe af. Hæld dem over i en lille skål.

              • Trin 6 af 18

                Åben dåserne med kikærterne. Stil et dørslag ned i håndvasken. Hæld 1 ½ dåse kikærter ned i dørslaget. Skyl dem i koldt vand, og lad dem dryppe af.

                • 1 ½ dåse kikærter
              • Trin 7 af 18

                Tag en stegepande frem. Hæld olie på stegepanden, og varm den op til lidt over middel varme.

                • 2 spsk. olie
              • Trin 8 af 18

                Kom kikærterne på stegepanden, og steg dem i 2-4 minutter. Rør imens. De skal blive lidt gyldne. Tag stegepanden væk fra kogepladen, og lad kikærterne køle af.

              • Trin 9 af 18

                Tag et skærebræt og en kniv. Skræl kinaradisen, og skær den i tynde strimler.

                • 600 g. kinaradise eller agurk
              • Trin 10 af 18

                Tag icebergsalaten, skær bunden af salaten, og tag bladene af.

                • 1 ½ iceberg
              • Trin 11 af 18

                Kom vand i en balje, og skyl salaten i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Skær bladene midt over.

              • Trin 12 af 18

                Åben dåserne med tun. Stil et dørslag ned i håndvasken. Hæld indholdet ned i dørslaget. Lad tunen dryppe af.

                • 3 dåser tun i vand
              • Trin 13 af 18

                Hæld vandet fra de optøede majs.

              • Trin 14 af 18

                Pesto-fraiche: Tag en lille skål og en ske frem. Kom yoghurt og tomatpesto i skålen, og rør det sammen.

                • 3 ¾ dl. yoghurt
                • 3 spsk. tomatpesto
              • Trin 15 af 18

                Tag to høje bøtter med låg frem.

              • Trin 16 af 18

                Kom alle delene til salaten i bøtterne - én ting ad gangen. Først pesto-fraiche, så tun, så pasta og kikærter, så majs, kinaradise og så til sidst salat.

              • Trin 17 af 18

                Læg låg på bøtterne, og stil dem på køl, til du skal have dem med i skole.

              • Trin 18 af 18

                Tag låget af bøtten, bland salaten lidt rundt, og spis den med en medbragt gaffel.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Lav din egen bland-selv-salat af pasta, tun og kikærter. Kom den i en høj bøtte, ét lag ad gangen – det ser super flot ud. Og på samme tid holder den sig længere frisk.

                Opskriften giver 6 portioner.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 300 g. frosne majs
                  • 300 g. pastaskruer
                  • 1 ½ dåse kikærter
                  • 2 spsk. olie
                  • 600 g. kinaradise eller agurk
                  • 1 ½ iceberg
                  • 3 dåser tun i vand

                  Pesto-fraiche:

                  • 3 ¾ dl. yoghurt
                  • 3 spsk. tomatpesto

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 spiseske
                  • 1 decilitermål
                  • 3 små skåle
                  • 1 stor gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 dørslag
                  • 1 stegepande
                  • 1 spatel
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 balje
                  • 1 rent viskestykke
                  • 6 høje bøtter med låg

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Tag en lille skål frem. Hæld koldt vand i. Hæld de frosne majs ned i vandet, og lad dem tø op.
                  4. Tag en stor gryde frem. Hæld vand i gryden, og læg låg på. Bring vandet i kog. Kog pastaskruerne efter anvisning på pakken.
                  5. Stil et dørslag ned i håndvasken. Hæld de færdigkogte pastaskruer og kogevandet ned i dørslaget. Lad pastaskruerne dryppe af. Hæld dem over i en lille skål.
                  6. Åben dåserne med kikærterne. Stil et dørslag ned i håndvasken. Hæld 1 ½ dåse kikærter ned i dørslaget. Skyl dem i koldt vand, og lad dem dryppe af.
                  7. Tag en stegepande frem. Hæld olie på stegepanden, og varm den op til lidt over middel varme.
                  8. Kom kikærterne på stegepanden, og steg dem i 2-4 minutter. Rør imens. De skal blive lidt gyldne. Tag stegepanden væk fra kogepladen, og lad kikærterne køle af.
                  9. Tag et skærebræt og en kniv. Skræl kinaradisen, og skær den i tynde strimler.
                  10. Tag icebergsalaten, skær bunden af salaten, og tag bladene af.
                  11. Kom vand i en balje, og skyl salaten i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Skær bladene midt over.
                  12. Åben dåserne med tun. Stil et dørslag ned i håndvasken. Hæld indholdet ned i dørslaget. Lad tunen dryppe af.
                  13. Hæld vandet fra de optøede majs.
                  14. Pesto-fraiche: Tag en lille skål og en ske frem. Kom yoghurt og tomatpesto i skålen, og rør det sammen.
                  15. Tag to høje bøtter med låg frem.
                  16. Kom alle delene til salaten i bøtterne - én ting ad gangen. Først pesto-fraiche, så tun, så pasta og kikærter, så majs, kinaradise og så til sidst salat.
                  17. Læg låg på bøtterne, og stil dem på køl, til du skal have dem med i skole.
                  18. Tag låget af bøtten, bland salaten lidt rundt, og spis den med en medbragt gaffel.