Kidneybønner (tørrede)

Kidneybønner (tørrede)

Kidneybønner er røde aflange bønner. De har en mild, lidt sød smag. Sæt bønnerne i blød i mindst 10-12 timer før du skal bruge dem. Kog dem herefter i nyt, friskt vand i cirka 1 time. Du kan også købe kidneybønner på dåse, som kan bruges med det samme.

Brug for eksempel kidneybønner til chiligryde med bønner.

Holdbarhed

6 måneder
I fryser
Et år
I køkkenskab

Opbevaring

Opbevar tørrede kidneybønner tørt og mørkt i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Opbevar ikke kidneybønner i direkte sollys. Kidneybønner på dåse kan du opbevare i køkkenskabet. Når du har kogt bønnerne, skal du opbevare dem i køleskabet. Her kan de holde sig i cirka 4 dage. Kogte kidneybønner kan du også komme i fryseren.