Kartofler med topping
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Hvis det skal være fint og se rigtig flot ud uden at være svært at lave, så er det her den rette ret at kigge nærmere på. Skal det se super fornemt ud, kan du klippe et hul i en lille pose, fx sætte en stjerne-tyl i, og derefter presse toppingen ud på de halve kartofler i et flot mønster.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1080 kJ / 258 kcal
- Protein: 8 %
- Kulhydrat: 60 %
- Fedt: 32 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 10 små kogte kartofler
- 6-8 cm. agurk
- 2 små tomater
- 2 skiver peberfrugt
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
Cremet topping med flødeost og hvidløg
- 6 spsk. flødeost naturel
- 2 spsk. mælk
- 2 fed hvidløg
- Evt. hakket persille
Cremet topping med karrymayo
- 4 spsk. mayonnaise
- 4 tsk. stærk karry
- Evt. hakket karse
Cremet topping med avocado og chili
- 1 moden avocado
- 2 tsk. citronsaft
- 2 tsk. sød chilisovs
- Evt. hakket purløg
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 mellem skål
- 1 røreske
- 2 spiseskeer
- 1 hvidløgspresser
- 3 små skåle
- 1 gaffel
- 1 teske
- 1 serveringsfad
Sådan gør du
- Trin 1 af 11
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 11
Find alle ingredienserne frem.
- 10 små kogte kartofler
- 6-8 cm. agurk
- 2 små tomater
- 2 skiver peberfrugt
- ¼ tsk .salt
- ¼ tsk. peber
Cremet topping med flødeost og hvidløg:
- 6 spsk. flødeost naturel
- 2 spsk. mælk
- 2 fed hvidløg
- Evt. hakket persille
Cremet topping med karrymayo:
- 4 spsk. mayonnaise
- 4 tsk. stærk karry
- Evt. hakket karse
Cremet topping med avocado og chili:
- 1 moden avocado
- 2 tsk. citronsaft
- 2 tsk. sød chilisovs
- Evt. hakket purløg
- Trin 3 af 11
Skær kartoflerne i halve.
- 10 små kogte kartofler
- Trin 4 af 11
Vask agurk, peberfrugt og tomat. Skær kernerne og toppen væk fra peberfrugten. Skær derefter peberfrugt, agurk og tomat ud i små tern, og bland det hele sammen i en skål. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt.
- 6-8 cm. agurk
- 2 stk. små tomater
- 2 skiver peberfrugt
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- Trin 5 af 11
Pres hvidløget, og kom det i en skål sammen med mælk og flødeost. Rør det sammen. Skyl og hak lidt persille, og rør det i massen. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Toppingen er færdig. Sæt den i køleskabet, indtil du skal bruge den.
- 6 spsk. flødeost naturel
- 2 spsk. minimælk
- 2 fed hvidløg
- Evt. hakket persille
- Trin 6 af 11
Rør karry og mayonnaise sammen i en skål, og sæt det i køleskabet, indtil du skal bruge det.
- 4 spsk. mayonnaise
- 4 tsk. stærk karry
- Trin 7 af 11
Skær avocadoen over på langs, og fjern stenen. Grav herefter avocadokødet fri fra skrællen med en spiseske. Kom det op i skål, og mos den med en gaffel. Klik på videoen og se, hvordan du tager stenen ud af en avocado.
- 1 moden avocado
- Trin 8 af 11
Kom citronsaft og sød chilisovs ned i skålen med avocado, og rør det hele sammen. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- 2 tsk. citronsaft
- 2 tsk. sød chilisovs
- Trin 9 af 11
Kom vand i en skål, og skyl karse og purløg i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak karse og purløg fint. Det skal du bruge som pynt på cremetoppingen. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Evt. hakket purløg
- Evt. hakket karse
- Trin 10 af 11
Fordel de tre forskellige creme-toppings på de halve kartofler med en teske. Pynt med hakket karse eller hakket purløg.
- Trin 11 af 11
Læg agurk, tomat og peberfrugt ud på et serveringsfad, og fordel kartoflerne med topping ovenpå.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Hvis det skal være fint og se rigtig flot ud uden at være svært at lave, så er det her den rette ret at kigge nærmere på. Skal det se super fornemt ud, kan du klippe et hul i en lille pose, fx sætte en stjerne-tyl i, og derefter presse toppingen ud på de halve kartofler i et flot mønster.
Du skal bruge
Ingredienser
- 10 små kogte kartofler
- 6-8 cm. agurk
- 2 små tomater
- 2 skiver peberfrugt
- ¼ tsk .salt
- ¼ tsk. peber
Cremet topping med flødeost og hvidløg:
- 6 spsk. flødeost naturel
- 2 spsk. mælk
- 2 fed hvidløg
- Evt. hakket persille
Cremet topping med karrymayo:
- 4 spsk. mayonnaise
- 4 tsk. stærk karry
- Evt. hakket karse
Cremet topping med avocado og chili:
- 1 moden avocado
- 2 tsk. citronsaft
- 2 tsk. sød chilisovs
- Evt. hakket purløg
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 mellem skål
- 1 røreske
- 2 spiseskeer
- 1 hvidløgspresser
- 3 små skåle
- 1 gaffel
- 1 teske
- 1 serveringsfad
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skær kartoflerne i halve.
- Vask agurk, peberfrugt og tomat. Skær kernerne og toppen væk fra peberfrugten. Skær derefter peberfrugt, agurk og tomat ud i små tern, og bland det hele sammen i en skål. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt.
- Pres hvidløget, og kom det i en skål sammen med mælk og flødeost. Rør det sammen. Skyl og hak lidt persille, og rør det i massen. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Toppingen er færdig. Sæt den i køleskabet, indtil du skal bruge den.
- Rør karry og mayonnaise sammen i en skål, og sæt det i køleskabet, indtil du skal bruge det.
- Skær avocadoen over på langs, og fjern stenen. Grav herefter avocadokødet fri fra skrællen med en spiseske. Kom det op i skål, og mos den med en gaffel. Klik på videoen og se, hvordan du tager stenen ud af en avocado.
- Kom citronsaft og sød chilisovs ned i skålen med avocado, og rør det hele sammen. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Kom vand i en skål, og skyl karse og purløg i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak karse og purløg fint. Det skal du bruge som pynt på cremetoppingen. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Fordel de tre forskellige creme-toppings på de halve kartofler med en teske. Pynt med hakket karse eller hakket purløg.
- Læg agurk, tomat og peberfrugt ud på et serveringsfad, og fordel kartoflerne med topping ovenpå.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Hvis det skal være fint og se rigtig flot ud uden at være svært at lave, så er det her den rette ret at kigge nærmere på. Skal det se super fornemt ud, kan du klippe et hul i en lille pose, sætte en stjerne-tyl i, og derefter presse toppingen ud på de halve kartofler i et flot mønster.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1080 kJ / 258 kcal
- Protein: 8 %
- Kulhydrat: 60 %
- Fedt: 32 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 20 små kogte kartofler
- 12-16 cm. agurk
- 4 små tomater
- 4 skiver peberfrugt
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Cremet topping med flødeost og hvidløg
- 12 spsk. flødeost naturel
- 4 spsk. mælk
- 4 fed hvidløg
- Evt. hakket persille
Cremet topping med karrymayo
- 8 spsk. mayonnaise
- 8 tsk. stærk karry
- Evt. hakket karse
Cremet topping med avocado og chili
- 2 modne avocadoer
- 4 tsk. citronsaft
- 4 tsk. sød chilisovs
- Evt. hakket purløg
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 mellem skål
- 1 røreske
- 2 spiseskeer
- 3 små skåle
- 1 hvidløgspresser
- 1 gaffel
- 1 teske
- 2 serveringsfade
Sådan gør du
- Trin 1 af 11
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 11
Find alle ingredienserne frem.
- 20 små kogte kartofler
- 12-16 cm. agurk
- 4 små. tomater
- 4 skiver peberfrugt
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Cremet topping med flødeost og hvidløg:
- 12 spsk. flødeost naturel
- 4 spsk. mælk
- 4 fed hvidløg
- Evt. hakket persille
Cremet topping med karrymayo:
- 8 spsk. mayonnaise
- 8 tsk. stærk karry
- Evt. hakket karse
Cremet topping med avocado og chili:
- 2 modne avocadoer
- 4 tsk. citronsaft
- 4 tsk. sød chilisovs
- Evt. hakket purløg
- Trin 3 af 11
Skær kartoflerne i halve.
- 20 små kogte kartofler
- Trin 4 af 11
Vask agurk, peberfrugt og tomat. Skær kernerne og toppen væk fra peberfrugten. Skær derefter peberfrugt, agurk og tomat ud i små tern, og bland det hele sammen i en skål. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt.
- 12-16 cm. agurk
- 4 stk. små tomater
- 4 skiver peberfrugt
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 5 af 11
Pres hvidløget, og kom det i en skål sammen med mælk og flødeost. Rør det sammen. Skyl og hak lidt persille, og rør det i massen. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Toppingen er færdig. Sæt den i køleskabet, indtil du skal bruge den.
- 12 spsk. flødeost naturel
- 4 spsk. minimælk
- 4 fed hvidløg
- Evt. hakket persille
- Trin 6 af 11
Rør karry og mayonnaise sammen i en skål, og sæt det i køleskabet, indtil du skal bruge det.
- 8 spsk. mayonnaise
- 8 tsk. stærk karry
- Trin 7 af 11
Skær avocadoen over på langs, og fjern stenen. Grav herefter avocadokødet fri fra skrællen med en spiseske. Kom det op i skål, og mos den med en gaffel. Klik på videoen og se, hvordan du tager stenen ud af en avocado.
- 2 modne avocadoer
- Trin 8 af 11
Kom citronsaft og sød chilisovs ned i skålen med avocado, og rør det hele sammen. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- 4 tsk. citronsaft
- 4 tsk. sød chilisovs
- Trin 9 af 11
Kom vand i en skål, og skyl karse og purløg i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak karse og purløg fint. Det skal du bruge som pynt på cremetoppingen. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Evt. hakket purløg
- Evt. hakket karse
- Trin 10 af 11
Fordel de tre forskellige creme-toppings på de halve kartofler med en teske. Pynt med hakket karse eller hakket purløg.
- Trin 11 af 11
Læg agurk, tomat og peberfrugt ud på et serveringsfad, og fordel kartoflerne med topping ovenpå.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Hvis det skal være fint og se rigtig flot ud uden at være svært at lave, så er det her den rette ret at kigge nærmere på. Skal det se super fornemt ud, kan du klippe et hul i en lille pose, sætte en stjerne-tyl i, og derefter presse toppingen ud på de halve kartofler i et flot mønster.
Du skal bruge
Ingredienser
- 20 små kogte kartofler
- 12-16 cm. agurk
- 4 små. tomater
- 4 skiver peberfrugt
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Cremet topping med flødeost og hvidløg:
- 12 spsk. flødeost naturel
- 4 spsk. mælk
- 4 fed hvidløg
- Evt. hakket persille
Cremet topping med karrymayo:
- 8 spsk. mayonnaise
- 8 tsk. stærk karry
- Evt. hakket karse
Cremet topping med avocado og chili:
- 2 modne avocadoer
- 4 tsk. citronsaft
- 4 tsk. sød chilisovs
- Evt. hakket purløg
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 mellem skål
- 1 røreske
- 2 spiseskeer
- 1 hvidløgspresser
- 3 små skåle
- 1 gaffel
- 1 teske
- 2 serveringsfade
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skær kartoflerne i halve.
- Vask agurk, peberfrugt og tomat. Skær kernerne og toppen væk fra peberfrugten. Skær derefter peberfrugt, agurk og tomat ud i små tern, og bland det hele sammen i en skål. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt.
- Pres hvidløget, og kom det i en skål sammen med mælk og flødeost. Rør det sammen. Skyl og hak lidt persille, og rør det i massen. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Toppingen er færdig. Sæt den i køleskabet, indtil du skal bruge den.
- Rør karry og mayonnaise sammen i en skål, og sæt det i køleskabet, indtil du skal bruge det.
- Skær avocadoen over på langs, og fjern stenen. Grav herefter avocadokødet fri fra skrællen med en spiseske. Kom det op i skål, og mos den med en gaffel. Klik på videoen og se, hvordan du tager stenen ud af en avocado.
- Kom citronsaft og sød chilisovs ned i skålen med avocado, og rør det hele sammen. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Kom vand i en skål, og skyl karse og purløg i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak karse og purløg fint. Det skal du bruge som pynt på cremetoppingen. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Fordel de tre forskellige creme-toppings på de halve kartofler med en teske. Pynt med hakket karse eller hakket purløg.
- Læg agurk, tomat og peberfrugt ud på et serveringsfad, og fordel kartoflerne med topping ovenpå.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Hvis det skal være fint og se rigtig flot ud uden at være svært at lave, så er det her den rette ret at kigge nærmere på. Skal det se super fornemt ud, kan du klippe et hul i en lille pose, fx sætte en stjerne-tyl i, og derefter presse toppingen ud på de halve kartofler i et flot mønster.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1080 kJ / 258 kcal
- Protein: 8 %
- Kulhydrat: 60 %
- Fedt: 32 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 30 små kogte kartofler
- 1 agurk
- 6 små tomater
- 6 skiver peberfrugt
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Cremet topping med flødeost og hvidløg
- 150 g. flødeost naturel
- 6 spsk. mælk
- 6 fed hvidløg
- Evt. hakket persille
Cremet topping med karrymayo
- 12 spsk. mayonnaise
- 12 tsk. stærk karry
- Evt. hakket karse
Cremet topping med avocado og chili
- 3 modne avocadoer
- 6 tsk. citronsaft
- 6 tsk. sød chilisovs
- Evt. hakket purløg
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 mellem skål
- 1 røreske
- 1 spiseske
- 3 små skåle
- 1 hvidløgspresser
- 1 gaffel
- 1 teske
- 1 serveringsfad
Sådan gør du
- Trin 1 af 11
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 11
Find alle ingredienserne frem.
- 30 små kogte kartofler
- 1 agurk
- 6 små tomater
- 6 skiver peberfrugt
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Cremet topping med flødeost og hvidløg:
- 150 g. flødeost naturel
- 6 spsk. mælk
- 6 fed hvidløg
- Evt. hakket persille
Cremet topping med karrymayo:
- 12 spsk. mayonnaise
- 12 tsk. stærk karry
- Evt. hakket karse
Cremet topping med avocado og chili:
- 3 modne avocadoer
- 6 tsk. citronsaft
- 6 tsk. sød chilisovs
- Evt. hakket purløg
- Trin 3 af 11
Skær kartoflerne i halve.
- 30 små kogte kartofler
- Trin 4 af 11
Vask agurk, peberfrugt og tomat. Skær kernerne og toppen væk fra peberfrugten. Skær derefter peberfrugt, agurk og tomat ud i små tern, og bland det hele sammen i en skål. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt.
- 1 agurk
- 6 små tomater
- 6 skiver peberfrugt
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 5 af 11
Pres hvidløget, og kom det i en skål sammen med mælk og flødeost. Rør det sammen. Skyl og hak lidt persille, og rør det i massen. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Toppingen er færdig. Sæt den i køleskabet, indtil du skal bruge den.
- 150 g. flødeost naturel
- 6 spsk. mælk
- 6 fed hvidløg
- Evt. hakket persille
- Trin 6 af 11
Rør karry og mayonnaise sammen i en skål, og sæt det i køleskabet, indtil du skal bruge det.
- 12 spsk. mayonnaise
- 12 tsk. stærk karry
- Trin 7 af 11
Skær avocadoen over på langs, og fjern stenen. Grav herefter avocadokødet fri fra skrællen med en spiseske. Kom det op i skål, og mos den med en gaffel. Klik på videoen og se, hvordan du tager stenen ud af en avocado.
- 3 modne avocadoer
- Trin 8 af 11
Kom citronsaft og sød chilisovs ned i skålen med avocado, og rør det hele sammen. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- 6 tsk. citronsaft
- 6 tsk. sød chilisovs
- Trin 9 af 11
Kom vand i en skål, og skyl karse og purløg i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak karse og purløg fint. Det skal du bruge som pynt på cremetoppingen. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Evt. hakket purløg
- Evt. hakket karse
- Trin 10 af 11
Fordel de tre forskellige creme-toppings på de halve kartofler med en teske. Pynt med hakket karse eller hakket purløg.
- Trin 11 af 11
Læg agurk, tomat og peberfrugt ud på et serveringsfad, og fordel kartoflerne med topping ovenpå.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Hvis det skal være fint og se rigtig flot ud uden at være svært at lave, så er det her den rette ret at kigge nærmere på. Skal det se super fornemt ud, kan du klippe et hul i en lille pose, fx sætte en stjerne-tyl i, og derefter presse toppingen ud på de halve kartofler i et flot mønster.
Du skal bruge
Ingredienser
- 30 små kogte kartofler
- 1 agurk
- 6 små tomater
- 6 skiver peberfrugt
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Cremet topping med flødeost og hvidløg:
- 150 g. flødeost naturel
- 6 spsk. mælk
- 6 fed hvidløg
- Evt. hakket persille
Cremet topping med karrymayo:
- 12 spsk. mayonnaise
- 12 tsk. stærk karry
- Evt. hakket karse
Cremet topping med avocado og chili:
- 3 modne avocadoer
- 6 tsk. citronsaft
- 6 tsk. sød chilisovs
- Evt. hakket purløg
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 mellem skål
- 1 røreske
- 2 spiseskeer
- 1 hvidløgspresser
- 3 små skåle
- 1 gaffel
- 1 teske
- 1 serveringsfad
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skær kartoflerne i halve.
- Vask agurk, peberfrugt og tomat. Skær kernerne og toppen væk fra peberfrugten. Skær derefter peberfrugt, agurk og tomat ud i små tern, og bland det hele sammen i en skål. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt.
- Pres hvidløget, og kom det i en skål sammen med mælk og flødeost. Rør det sammen. Skyl og hak lidt persille, og rør det i massen. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Toppingen er færdig. Sæt den i køleskabet, indtil du skal bruge den.
- Rør karry og mayonnaise sammen i en skål, og sæt det i køleskabet, indtil du skal bruge det.
- Skær avocadoen over på langs, og fjern stenen. Grav herefter avocadokødet fri fra skrællen med en spiseske. Kom det op i skål, og mos den med en gaffel. Klik på videoen og se, hvordan du tager stenen ud af en avocado.
- Kom citronsaft og sød chilisovs ned i skålen med avocado, og rør det hele sammen. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Kom vand i en skål, og skyl karse og purløg i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak karse og purløg fint. Det skal du bruge som pynt på cremetoppingen. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Fordel de tre forskellige creme-toppings på de halve kartofler med en teske. Pynt med hakket karse eller hakket purløg.
- Læg agurk, tomat og peberfrugt ud på et serveringsfad, og fordel kartoflerne med topping ovenpå.
-