Kartoffel-porresuppe
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Hold efterårs-kulden på afstand med en cremet suppe.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1874 kJ / 448 kcal
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 56 %
- Fedt: 30 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Kartoffel-porresuppe:
- ½ løg
- 1 fed hvidløg
- 1 porre
- 300 g. kartofler
- 1 persillerod
- ½ grøntsags-bouillonterning
- 1 spsk. olie
- ¼ dl. timian
- ½ l. vand
- 2 ½ spsk. cremefraiche
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber
Topping:
- 65 g. bacon i tern
- 2 ½ skive rugbrød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 kartoffelskræller
- 1 stor gryde
- 1 grydeske
- 1 stor skål
- 1 stegepande
- 1 røreske
- 1 paletkniv
- 1 rivejern
- 1 stavblender
Sådan gør du
- Trin 1 af 21
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 21
Find alle ingredienserne frem.
Kartoffel-porresuppe:
- ½ løg
- 1 fed hvidløg
- 1 porre
- 300 g. kartofler
- 1 persillerod
- ½ grøntsags-bouillonterning
- ½ spsk. olie
- ¼ dl. timian
- ½ l. vand
- 2 ½ spsk. cremefraiche
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber
Topping:
- 65 g. bacon i tern
- 2 ½ skive rugbrød
- Trin 3 af 21
Kartoffel-porresuppe: Tag et skærebræt og skarp kniv. Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- ½ løg
- 1 fed hvidløg
- Trin 4 af 21
Skyl, og rens porren: Skær et snit på langs af porren, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porre-top af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porrer.
- 1 porre
- Trin 5 af 21
Skær den hvide del af porren i skiver på cirka ½ centimeter.
- Trin 6 af 21
Vask, og skræl kartofler og persillerod.
- 300 g. kartofler
- 1 persillerod
- Trin 7 af 21
Skær persillerod og kartofler i terninger.
- Trin 8 af 21
Tag en stor gryde. Hæld olie i gryden, og varm den op.
- ½ spsk. olie
- Trin 9 af 21
Kom hvidløg, løg, porrer, kartofler og persillerod i gryden. Lad det stege et par minutter. Rør rundt med en røreske imens.
- Trin 10 af 21
Kom koldt vand i en stor skål, og skyl timian i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ¼ dl. timian
- Trin 11 af 21
Kom timian, vand og bouillonterning i gryden. Lad suppen koge ved lav varme i cirka 15 minutter, til grøntsagerne er møre. Rør rundt i gryden undervejs, så suppen ikke brænder på.
- ½ grøntsags-bouillonterning
- ½ l. vand
- Trin 12 af 21
Topping: Tag en stegepande og en paletkniv. Varm stegepanden op til lidt over middel varme. Læg bacontern på, og steg dem sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken, og læg baconternene på køkkenrullen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger bacon.
- 65 g. bacon i tern
- Trin 13 af 21
Tag et rivejern. Riv brødet på den grove side af rivejernet.
- 2 ½ skive rugbrød
- Trin 14 af 21
Tag et stykke køkkenrulle. Tør forsigtigt baconfedtet af stegepanden. Pas på, stegepanden kan stadig være varm. Varm stegepanden op igen.
- Trin 15 af 21
Kom rugbrød på stegepanden, og rist det i cirka 10 minutter, til det er sprødt.
- Trin 16 af 21
Suppe fortsat: Tag timiankvistene op af suppen.
- Trin 17 af 21
Kom cremefraiche i gryden, og lad suppen koge videre i 5-10 minutter.
- 2 ½ spsk. cremefraiche
- Trin 18 af 21
Tag gryden af varmen, og stil den ned i håndvasken. Sluk for varmen.
- Trin 19 af 21
Kom en stavblender ned i gryden. Blend suppen, til der ikke er flere klumper. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.
- Trin 20 af 21
Smag din kartoffel-porresuppe til med salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 21 af 21
Servér kartoffel-porresuppen med bacon og rugbrødsstykker drysset på toppen.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Hold efterårs-kulden på afstand med en cremet suppe.
Du skal bruge
Ingredienser
Kartoffel-porresuppe:
- ½ løg
- 1 fed hvidløg
- 1 porre
- 300 g. kartofler
- 1 persillerod
- ½ grøntsags-bouillonterning
- ½ spsk. olie
- ¼ dl. timian
- ½ l. vand
- 2 ½ spsk. cremefraiche
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber
Topping:
- 65 g. bacon i tern
- 2 ½ skive rugbrød
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 kartoffelskræller
- 1 stor gryde
- 1 grydeske
- 1 stor skål
- 1 stegepande
- 1 røreske
- 1 paletkniv
- 1 rivejern
- 1 stavblender
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kartoffel-porresuppe: Tag et skærebræt og skarp kniv. Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skyl, og rens porren: Skær et snit på langs af porren, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porre-top af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porrer.
- Skær den hvide del af porren i skiver på cirka ½ centimeter.
- Vask, og skræl kartofler og persillerod.
- Skær persillerod og kartofler i terninger.
- Tag en stor gryde. Hæld olie i gryden, og varm den op.
- Kom hvidløg, løg, porrer, kartofler og persillerod i gryden. Lad det stege et par minutter. Rør rundt med en røreske imens.
- Kom koldt vand i en stor skål, og skyl timian i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Kom timian, vand og bouillonterning i gryden. Lad suppen koge ved lav varme i cirka 15 minutter, til grøntsagerne er møre. Rør rundt i gryden undervejs, så suppen ikke brænder på.
- Topping: Tag en stegepande og en paletkniv. Varm stegepanden op til lidt over middel varme. Læg bacontern på, og steg dem sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken, og læg baconternene på køkkenrullen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger bacon.
- Tag et rivejern. Riv brødet på den grove side af rivejernet.
- Tag et stykke køkkenrulle. Tør forsigtigt baconfedtet af stegepanden. Pas på, stegepanden kan stadig være varm. Varm stegepanden op igen.
- Kom rugbrød på stegepanden, og rist det i cirka 10 minutter, til det er sprødt.
- Suppe fortsat: Tag timiankvistene op af suppen.
- Kom cremefraiche i gryden, og lad suppen koge videre i 5-10 minutter.
- Tag gryden af varmen, og stil den ned i håndvasken. Sluk for varmen.
- Kom en stavblender ned i gryden. Blend suppen, til der ikke er flere klumper. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.
- Smag din kartoffel-porresuppe til med salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
- Servér kartoffel-porresuppen med bacon og rugbrødsstykker drysset på toppen.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Hold efterårs-kulden på afstand med en cremet suppe.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1874 kJ / 448 kcal
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 56 %
- Fedt: 30 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Kartoffel-porresuppe:
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 2 porrer
- 600 g. kartofler
- 2 persillerødder
- 1 grøntsags-bouillonterning
- 1 spsk. olie
- ½ dl. timian
- 1 l. vand
- 5 spsk. cremefraiche
- 2 tsk. salt
- 1 tsk. peber
Topping:
- 125 g. bacon i tern
- 5 skiver rugbrød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 kartoffelskræller
- 1 stor gryde
- 1 grydeske
- 1 stor skål
- 1 stegepande
- 1 røreske
- 1 paletkniv
- 1 rivejern
- 1 stavblender
Sådan gør du
- Trin 1 af 21
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 21
Find alle ingredienserne frem.
Kartoffel-porresuppe:
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 2 porrer
- 600 g. kartofler
- 2 persillerødder
- 1 grøntsags-bouillonterning
- 1 spsk. olie
- ½ dl. timian
- 1 l. vand
- 5 spsk. cremefraiche
- 2 tsk. salt
- 1 tsk. peber
Topping:
- 125 g. bacon i tern
- 5 skiver rugbrød
- Trin 3 af 21
Kartoffel-porresuppe: Tag et skærebræt og skarp kniv. Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- Trin 4 af 21
Skyl, og rens porrerne: Skær et snit på langs af porren, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porre-top af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porrer.
- 2 porrer
- Trin 5 af 21
Skær den hvide del af porren i skiver på cirka ½ centimeter.
- Trin 6 af 21
Vask, og skræl kartofler og persillerod.
- 600 g. kartofler
- 2 persillerødder
- Trin 7 af 21
Skær persillerod og kartofler i terninger.
- Trin 8 af 21
Tag en stor gryde. Hæld olie i gryden, og varm den op.
- 1 spsk. olie
- Trin 9 af 21
Kom hvidløg, løg, porrer, kartofler og persillerod i gryden. Lad det stege et par minutter. Rør rundt med en røreske imens.
- Trin 10 af 21
Kom koldt vand i en stor skål, og skyl timian i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ½ dl. timian
- Trin 11 af 21
Kom timian, vand og bouillonterning i gryden. Lad suppen koge ved lav varme i cirka 15 minutter, til grøntsagerne er møre. Rør rundt i gryden undervejs, så suppen ikke brænder på.
- 1 grøntsags-bouillonterning
- 1 l. vand
- Trin 12 af 21
Topping: Tag en stegepande og en paletkniv. Varm stegepanden op til lidt over middel varme. Læg bacontern på, og steg dem sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken, og læg baconternene på køkkenrullen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger bacon.
- 125 g. bacon i tern
- Trin 13 af 21
Tag et rivejern. Riv brødet på den grove side af rivejernet.
- 5 skiver rugbrød
- Trin 14 af 21
Tag et stykke køkkenrulle. Tør forsigtigt baconfedtet af stegepanden. Pas på, stegepanden kan stadig være varm. Varm stegepanden op igen.
- Trin 15 af 21
Kom rugbrød på stegepanden, og rist det i cirka 10 minutter, til det er sprødt.
- Trin 16 af 21
Suppe fortsat: Tag timiankvistene op af suppen.
- Trin 17 af 21
Kom cremefraiche i gryden, og lad suppen koge videre i 5-10 minutter.
- 5 spsk. cremefraiche
- Trin 18 af 21
Tag gryden af varmen, og stil den ned i håndvasken. Sluk for varmen.
- Trin 19 af 21
Kom en stavblender ned i gryden. Blend suppen, til der ikke er flere klumper. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.
- Trin 20 af 21
Smag din kartoffel-porresuppe til med salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
- 2 tsk. salt
- 1 tsk. peber
- Trin 21 af 21
Servér kartoffel-porresuppen med bacon og rugbrødsstykker drysset på toppen.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Hold efterårs-kulden på afstand med en cremet suppe.
Du skal bruge
Ingredienser
Kartoffel-porresuppe:
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 2 porrer
- 600 g. kartofler
- 2 persillerødder
- 1 grøntsags-bouillonterning
- 1 spsk. olie
- ½ dl. timian
- 1 l. vand
- 5 spsk. cremefraiche
- 2 tsk. salt
- 1 tsk. peber
Topping:
- 125 g. bacon i tern
- 5 skiver rugbrød
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 kartoffelskræller
- 1 stor gryde
- 1 grydeske
- 1 stor skål
- 1 stegepande
- 1 røreske
- 1 paletkniv
- 1 rivejern
- 1 stavblender
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kartoffel-porresuppe: Tag et skærebræt og skarp kniv. Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skyl, og rens porrerne: Skær et snit på langs af porren, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porre-top af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porrer.
- Skær den hvide del af porren i skiver på cirka ½ centimeter.
- Vask, og skræl kartofler og persillerod.
- Skær persillerod og kartofler i terninger.
- Tag en stor gryde. Hæld olie i gryden, og varm den op.
- Kom hvidløg, løg, porrer, kartofler og persillerod i gryden. Lad det stege et par minutter. Rør rundt med en røreske imens.
- Kom koldt vand i en stor skål, og skyl timian i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Kom timian, vand og bouillonterning i gryden. Lad suppen koge ved lav varme i cirka 15 minutter, til grøntsagerne er møre. Rør rundt i gryden undervejs, så suppen ikke brænder på.
- Topping: Tag en stegepande og en paletkniv. Varm stegepanden op til lidt over middel varme. Læg bacontern på, og steg dem sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken, og læg baconternene på køkkenrullen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger bacon.
- Tag et rivejern. Riv brødet på den grove side af rivejernet.
- Tag et stykke køkkenrulle. Tør forsigtigt baconfedtet af stegepanden. Pas på, stegepanden kan stadig være varm. Varm stegepanden op igen.
- Kom rugbrød på stegepanden, og rist det i cirka 10 minutter, til det er sprødt.
- Suppe fortsat: Tag timiankvistene op af suppen.
- Kom cremefraiche i gryden, og lad suppen koge videre i 5-10 minutter.
- Tag gryden af varmen, og stil den ned i håndvasken. Sluk for varmen.
- Kom en stavblender ned i gryden. Blend suppen, til der ikke er flere klumper. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.
- Smag din kartoffel-porresuppe til med salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
- Servér kartoffel-porresuppen med bacon og rugbrødsstykker drysset på toppen.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Hold efterårs-kulden på afstand med en cremet suppe.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1874 kJ / 448 kcal
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 56 %
- Fedt: 30 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 ½ løg
- 3 fed hvidløg
- 3 porrer
- 900 g. kartofler
- 3 persillerødder
- 1 ½ grøntsags-bouillonterning
- 1 ½ spsk. olie
- ¾ dl. timian
- 1 ½ l. vand
- 7 ½ spsk. cremefraiche
- 3 tsk. salt
- 1 ½ tsk. peber
Topping:
- 200 g. bacon i tern
- 7 ½ skive rugbrød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 kartoffelskræller
- 1 stor gryde
- 1 grydeske
- 1 stor skål
- 1 stegepande
- 1 røreske
- 1 paletkniv
- 1 rivejern
- 1 stavblender
Sådan gør du
- Trin 1 af 21
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 21
Find alle ingredienserne frem.
Kartoffel-porresuppe:
- 1 ½ løg
- 3 fed hvidløg
- 3 porrer
- 900 g. kartofler
- 3 persillerødder
- 1 ½ grøntsags-bouillonterning
- 1 ½ spsk. olie
- ¾ dl. timian
- 1 ½ l. vand
- 7 ½ spsk. cremefraiche
- 3 tsk. salt
- 1 ½ tsk. peber
Topping:
- 200 g. bacon i tern
- 7 ½ skive rugbrød
- Trin 3 af 21
Kartoffel-porresuppe: Tag et skærebræt og skarp kniv. Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 ½ løg
- 3 fed hvidløg
- Trin 4 af 21
Skyl, og rens porrerne: Skær et snit på langs af porren, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porre-top af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porrer.
- 3 porrer
- Trin 5 af 21
Skær den hvide del af porren i skiver på cirka ½ centimeter.
- Trin 6 af 21
Vask, og skræl kartofler og persillerødder.
- 900 g. kartofler
- 3 persillerødder
- Trin 7 af 21
Skær persillerødderne og kartoflerne i terninger.
- Trin 8 af 21
Tag en stor gryde. Hæld olie i gryden, og varm den op.
- 1 ½ spsk. olie
- Trin 9 af 21
Kom hvidløg, løg, porrer, kartofler og persillerod i gryden. Lad det stege et par minutter. Rør rundt med en røreske imens.
- Trin 10 af 21
Kom koldt vand i en stor skål, og skyl timian i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ¾ dl. timian
- Trin 11 af 21
Kom timian, vand og bouillonterning i gryden. Lad suppen koge ved lav varme i cirka 15 minutter, til grøntsagerne er møre. Rør rundt i gryden undervejs, så suppen ikke brænder på.
- 1 ½ grøntsags-bouillonterning
- 1 ½ l. vand
- Trin 12 af 21
Topping: Tag en stegepande og en paletkniv. Varm stegepanden op til lidt over middel varme. Læg bacontern på, og steg dem sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken, og læg baconternene på køkkenrullen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger bacon.
- 200 g. bacon i tern
- Trin 13 af 21
Tag et rivejern. Riv brødet på den grove side af rivejernet.
- 7 ½ skive rugbrød
- Trin 14 af 21
Tag et stykke køkkenrulle. Tør forsigtigt baconfedtet af stegepanden. Pas på, stegepanden kan stadig være varm. Varm stegepanden op igen.
- Trin 15 af 21
Kom rugbrød på stegepanden, og rist det i cirka 10 minutter, til det er sprødt.
- Trin 16 af 21
Suppe fortsat: Tag timiankvistene op af suppen.
- Trin 17 af 21
Kom cremefraiche i gryden, og lad suppen koge videre i 5-10 minutter.
- 7 ½ spsk. cremefraiche
- Trin 18 af 21
Tag gryden af varmen, og stil den ned i håndvasken. Sluk for varmen.
- Trin 19 af 21
Kom en stavblender ned i gryden. Blend suppen, til der ikke er flere klumper. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.
- Trin 20 af 21
Smag din kartoffel-porresuppe til med salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
- 3 tsk. salt
- 1 ½ tsk. peber
- Trin 21 af 21
Servér kartoffel-porresuppen med bacon og rugbrødsstykker drysset på toppen.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Hold efterårs-kulden på afstand med en cremet suppe.
Du skal bruge
Ingredienser
Kartoffel-porresuppe:
- 1 ½ løg
- 3 fed hvidløg
- 3 porrer
- 900 g. kartofler
- 3 persillerødder
- 1 ½ grøntsags-bouillonterning
- 1 ½ spsk. olie
- ¾ dl. timian
- 1 ½ l. vand
- 7 ½ spsk. cremefraiche
- 3 tsk. salt
- 1 ½ tsk. peber
Topping:
- 200 g. bacon i tern
- 7 ½ skive rugbrød
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 kartoffelskræller
- 1 stor gryde
- 1 grydeske
- 1 stor skål
- 1 stegepande
- 1 røreske
- 1 paletkniv
- 1 rivejern
- 1 stavblender
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kartoffel-porresuppe: Tag et skærebræt og skarp kniv. Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skyl, og rens porrerne: Skær et snit på langs af porren, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porre-top af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porrer.
- Skær den hvide del af porren i skiver på cirka ½ centimeter.
- Vask, og skræl kartofler og persillerødder.
- Skær persillerødderne og kartoflerne i terninger.
- Tag en stor gryde. Hæld olie i gryden, og varm den op.
- Kom hvidløg, løg, porrer, kartofler og persillerod i gryden. Lad det stege et par minutter. Rør rundt med en røreske imens.
- Kom koldt vand i en stor skål, og skyl timian i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Kom timian, vand og bouillonterning i gryden. Lad suppen koge ved lav varme i cirka 15 minutter, til grøntsagerne er møre. Rør rundt i gryden undervejs, så suppen ikke brænder på.
- Topping: Tag en stegepande og en paletkniv. Varm stegepanden op til lidt over middel varme. Læg bacontern på, og steg dem sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken, og læg baconternene på køkkenrullen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger bacon.
- Tag et rivejern. Riv brødet på den grove side af rivejernet.
- Tag et stykke køkkenrulle. Tør forsigtigt baconfedtet af stegepanden. Pas på, stegepanden kan stadig være varm. Varm stegepanden op igen.
- Kom rugbrød på stegepanden, og rist det i cirka 10 minutter, til det er sprødt.
- Suppe fortsat: Tag timiankvistene op af suppen.
- Kom cremefraiche i gryden, og lad suppen koge videre i 5-10 minutter.
- Tag gryden af varmen, og stil den ned i håndvasken. Sluk for varmen.
- Kom en stavblender ned i gryden. Blend suppen, til der ikke er flere klumper. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.
- Smag din kartoffel-porresuppe til med salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
- Servér kartoffel-porresuppen med bacon og rugbrødsstykker drysset på toppen.
-