Karrysalat med æble

Karrysalat med æble

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Hjemmelavet karrysalat slår de færdigkøbte til hver en tid. Hvis du aldrig har smagt andre end den fra bøtte, så lov os lige at prøve den her! Den kan bruges til alt muligt andet end sild. Spis den fx solo i en sandwich eller brug den på kylling eller fiskefrikadeller.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 251 kJ / 60 kcal
        • Protein: 18 %
        • Kulhydrat: 9 %
        • Fedt: 73 %
        • Heraf mættet fedt: 1,3 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 10

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 10

        Find alle ingredienserne frem.

        • 2 æg
        • ½ lille æble
        • ½ spsk. kapers (kan udelades)
        • ½ spsk. purløg
        • ½ dl. cremefraiche
        • 1 spsk. mayonnaise
        • ½ tsk. karry
        • 1 knivspids salt
        • ½ knivspids peber
        • Evt. 1 knivspids gurkemeje
      • Trin 3 af 10

        Kom vand i en lille gryde, læg låg på, og bring vandet i kog. Læg æggene forsigtig ned i det kogende vand, og kog dem i 10 minutter. Tag dem op og kom dem ned i en skål med koldt vand, og lad dem køle af. Klik på videoen og se, hvordan man koger æg.

        • 2 æg
      • Trin 4 af 10

        Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.

        • ½ lille æble
      • Trin 5 af 10

        Hak kapers fint.

        • ½ spsk. kapers (kan udelades)
      • Trin 6 af 10

        Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ½ spsk. purløg
      • Trin 7 af 10

        Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.

      • Trin 8 af 10

        Pil æggene, og skær dem i små tern.

      • Trin 9 af 10

        Rør cremefraiche, mayonnaise, kapers, purløg, karry, salt, peber og gurkemeje sammen i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • ½ dl. cremefraiche
        • 1 spsk. mayonnaise
        • ½ tsk. karry
        • 1 knivspids salt
        • ½ knivspids peber
        • Evt. 1 knivspids gurkemeje
      • Trin 10 af 10

        Tilsæt æg og æblestykker, og bland forsigtigt karrysalaten sammen.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Hjemmelavet karrysalat slår de færdigkøbte til hver en tid. Hvis du aldrig har smagt andre end den fra bøtte, så lov os lige at prøve den her! Den kan bruges til alt muligt andet end sild. Spis den fx solo i en sandwich eller brug den på kylling eller fiskefrikadeller.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 æg
          • ½ lille æble
          • ½ spsk. kapers (kan udelades)
          • ½ spsk. purløg
          • ½ dl. cremefraiche
          • 1 spsk. mayonnaise
          • ½ tsk. karry
          • 1 knivspids salt
          • ½ knivspids peber
          • Evt. 1 knivspids gurkemeje

           

          Køkkenredskaber

          • 1 spiseske
          • 1 decilitermål
          • 1 teske
          • 1 lille gryde
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 lille skål
          • 1 rent viskestykke
          • 1 mellemstor skål

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Kom vand i en lille gryde, læg låg på, og bring vandet i kog. Læg æggene forsigtig ned i det kogende vand, og kog dem i 10 minutter. Tag dem op og kom dem ned i en skål med koldt vand, og lad dem køle af. Klik på videoen og se, hvordan man koger æg.
          4. Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
          5. Hak kapers fint.
          6. Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          7. Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
          8. Pil æggene, og skær dem i små tern.
          9. Rør cremefraiche, mayonnaise, kapers, purløg, karry, salt, peber og gurkemeje sammen i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          10. Tilsæt æg og æblestykker, og bland forsigtigt karrysalaten sammen.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Hjemmelavet karrysalat slår de færdigkøbte til hver en tid. Hvis du aldrig har smagt andre end den fra bøtte, så lov os lige at prøve den her! Den kan bruges til alt muligt andet end sild. Spis den fx solo i en sandwich eller brug den på kylling eller fiskefrikadeller.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 251 kJ / 60 kcal
            • Protein: 18 %
            • Kulhydrat: 9 %
            • Fedt: 73 %
            • Heraf mættet fedt: 1,3 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 10

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 10

            Find alle ingredienserne frem.

            • 3 æg
            • 1 lille æble
            • 1 spsk. kapers (kan udelades)
            • 1 spsk. purløg
            • 1 dl. cremefraiche
            • 2 spsk. mayonnaise
            • 1 tsk. karry
            • ¼ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • Evt. ¼ tsk. gurkemeje
          • Trin 3 af 10

            Kom vand i en lille gryde, læg låg på, og bring vandet i kog. Læg æggene forsigtig ned i det kogende vand, og kog dem i 10 minutter. Tag dem op og kom dem ned i en skål med koldt vand, og lad dem køle af. Klik på videoen og se, hvordan man koger æg.

            • 3 æg
          • Trin 4 af 10

            Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.

            • 1 lille æble
          • Trin 5 af 10

            Hak kapers fint.

            • 1 spsk. kapers (kan udelades)
          • Trin 6 af 10

            Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 1 spsk. purløg
          • Trin 7 af 10

            Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.

          • Trin 8 af 10

            Pil æggene, og skær dem i små tern.

          • Trin 9 af 10

            Rør cremefraiche, mayonnaise, kapers, purløg, karry, salt, peber og gurkemeje sammen i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • 1 dl. cremefraiche
            • 2 spsk. mayonnaise
            • 1 tsk. karry
            • ¼ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • Evt. ¼ tsk. gurkemeje
          • Trin 10 af 10

            Tilsæt æg og æblestykker, og bland forsigtigt karrysalaten sammen.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Hjemmelavet karrysalat slår de færdigkøbte til hver en tid. Hvis du aldrig har smagt andre end den fra bøtte, så lov os lige at prøve den her! Den kan bruges til alt muligt andet end sild. Spis den fx solo i en sandwich eller brug den på kylling eller fiskefrikadeller.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 3 æg
              • 1 lille æble
              • 1 spsk. kapers (kan udelades)
              • 1 spsk. purløg
              • 1 dl. cremefraiche
              • 2 spsk. mayonnaise
              • 1 tsk. karry
              • ¼ tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • Evt. ¼ tsk. gurkemeje

               

              Køkkenredskaber

              • 1 spiseske
              • 1 decilitermål
              • 1 teske
              • 1 lille gryde
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 lille skål
              • 1 rent viskestykke
              • 1 mellemstor skål

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Kom vand i en lille gryde, læg låg på, og bring vandet i kog. Læg æggene forsigtig ned i det kogende vand, og kog dem i 10 minutter. Tag dem op og kom dem ned i en skål med koldt vand, og lad dem køle af. Klik på videoen og se, hvordan man koger æg.
              4. Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
              5. Hak kapers fint.
              6. Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              7. Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
              8. Pil æggene, og skær dem i små tern.
              9. Rør cremefraiche, mayonnaise, kapers, purløg, karry, salt, peber og gurkemeje sammen i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
              10. Tilsæt æg og æblestykker, og bland forsigtigt karrysalaten sammen.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Hjemmelavet karrysalat slår de færdigkøbte til hver en tid. Hvis du aldrig har smagt andre end den fra bøtte, så lov os lige at prøve den her! Den kan bruges til alt muligt andet end sild. Spis den fx solo i en sandwich eller brug den på kylling eller fiskefrikadeller.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 251 kJ / 60 kcal
                • Protein: 18 %
                • Kulhydrat: 9 %
                • Fedt: 73 %
                • Heraf mættet fedt: 1,3 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 10

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 10

                Find alle ingredienserne frem.

                • 5 æg
                • 1 ½ lille æble
                • 1 ½ spsk. kapers (kan udelades)
                • 1 ½ spsk. purløg
                • 1 ½ dl. cremefraiche
                • 3 spsk. mayonnaise
                • 1 ½ tsk. karry
                • ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • Evt. ½ tsk. gurkemeje
              • Trin 3 af 10

                Kom vand i en lille gryde, læg låg på, og bring vandet i kog. Læg æggene forsigtig ned i det kogende vand, og kog dem i 10 minutter. Tag dem op og kom dem ned i en skål med koldt vand, og lad dem køle af. Klik på videoen og se, hvordan man koger æg.

                • 5 æg
              • Trin 4 af 10

                Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.

                • 1 ½ lille æble
              • Trin 5 af 10

                Hak kapers fint.

                • 1 ½ spsk. kapers (kan udelades)
              • Trin 6 af 10

                Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 1 ½ spsk. purløg
              • Trin 7 af 10

                Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.

              • Trin 8 af 10

                Pil æggene, og skær dem i små tern.

              • Trin 9 af 10

                Rør cremefraiche, mayonnaise, kapers, purløg, karry, salt, peber og gurkemeje sammen i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • 1 ½ dl. cremefraiche
                • 3 spsk. mayonnaise
                • 1 ½ tsk. karry
                • ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • Evt. ½ tsk. gurkemeje
              • Trin 10 af 10

                Tilsæt æg og æblestykker, og bland forsigtigt karrysalaten sammen.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Hjemmelavet karrysalat slår de færdigkøbte til hver en tid. Hvis du aldrig har smagt andre end den fra bøtte, så lov os lige at prøve den her! Den kan bruges til alt muligt andet end sild. Spis den fx solo i en sandwich eller brug den på kylling eller fiskefrikadeller.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 5 æg
                  • 1 ½ lille æble
                  • 1 ½ spsk. kapers (kan udelades)
                  • 1 ½ spsk. purløg
                  • 1 ½ dl. cremefraiche
                  • 3 spsk. mayonnaise
                  • 1 ½ tsk. karry
                  • ½ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • Evt. ½ tsk. gurkemeje

                  Køkkenredskaber

                  • 1 spiseske
                  • 1 decilitermål
                  • 1 teske
                  • 1 lille gryde
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 lille skål
                  • 1 rent viskestykke
                  • 1 mellemstor skål

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Kom vand i en lille gryde, læg låg på, og bring vandet i kog. Læg æggene forsigtig ned i det kogende vand, og kog dem i 10 minutter. Tag dem op og kom dem ned i en skål med koldt vand, og lad dem køle af. Klik på videoen og se, hvordan man koger æg.
                  4. Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
                  5. Hak kapers fint.
                  6. Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  7. Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
                  8. Pil æggene, og skær dem i små tern.
                  9. Rør cremefraiche, mayonnaise, kapers, purløg, karry, salt, peber og gurkemeje sammen i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  10. Tilsæt æg og æblestykker, og bland forsigtigt karrysalaten sammen.