Karry-dip
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Brug en karry-dip til at dyppe grøntsagsstave i, eller som tilbehør til fx en pastasalat.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 717 kJ / 171 kcal
- Protein: 19 %
- Kulhydrat: 44 %
- Fedt: 38 %
- Heraf mættet fedt: 4,7 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 2 dl. yoghurt
- 2 tsk. karry
- 2 syltede agurker
- ½ tsk. groft salt
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 skål
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
- 2 dl. yoghurt
- 2 tsk. karry
- 2 syltede agurker
- ½ tsk. groft salt
- Trin 3 af 8
Tag en skål og en ske frem.
- Trin 4 af 8
Hæld yoghurt og karry i skålen. Rør godt.
- 2 dl. yoghurt
- 2 tsk. karry
- Trin 5 af 8
Tag et skærebræt og en kniv frem. Hak agurkerne fint, og kom dem op i skålen. Rør godt.
- 2 syltede agurker
- Trin 6 af 8
Smag til med lidt salt.
- ½ tsk. groft salt
- Trin 7 af 8
Servér dippen til fx stave af gulerødder, glaskål eller kinaradise.
- Trin 8 af 8
Du kan også komme dippen i en lille bøtte med låg, og tage dip og grøntsagsstave med i madpakken.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Brug en karry-dip til at dyppe grøntsagsstave i, eller som tilbehør til fx en pastasalat.
Du skal bruge
Ingredienser
- 2 dl. yoghurt
- 2 tsk. karry
- 2 syltede agurker
- ½ tsk. groft salt
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 skål
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tag en skål og en ske frem.
- Hæld yoghurt og karry i skålen. Rør godt.
- Tag et skærebræt og en kniv frem. Hak agurkerne fint, og kom dem op i skålen. Rør godt.
- Smag til med lidt salt.
- Servér dippen til fx stave af gulerødder, glaskål eller kinaradise.
- Du kan også komme dippen i en lille bøtte med låg, og tage dip og grøntsagsstave med i madpakken.
-