Karry-dip

Karry-dip

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Brug en karry-dip til at dyppe grøntsagsstave i, eller som tilbehør til fx en pastasalat.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 717 kJ / 171 kcal
        • Protein: 19 %
        • Kulhydrat: 44 %
        • Fedt: 38 %
        • Heraf mættet fedt: 4,7 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 8

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 8

        Find alle ingredienserne frem.

        • 2 dl. yoghurt
        • 2 tsk. karry
        • 2 syltede agurker
        • ½ tsk. groft salt
      • Trin 3 af 8

        Tag en skål og en ske frem.

      • Trin 4 af 8

        Hæld yoghurt og karry i skålen. Rør godt.

        • 2 dl. yoghurt
        • 2 tsk. karry
      • Trin 5 af 8

        Tag et skærebræt og en kniv frem. Hak agurkerne fint, og kom dem op i skålen. Rør godt.

        • 2 syltede agurker
      • Trin 6 af 8

        Smag til med lidt salt.

        • ½ tsk. groft salt
      • Trin 7 af 8

        Servér dippen til fx stave af gulerødder, glaskål eller kinaradise.

      • Trin 8 af 8

        Du kan også komme dippen i en lille bøtte med låg, og tage dip og grøntsagsstave med i madpakken.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Brug en karry-dip til at dyppe grøntsagsstave i, eller som tilbehør til fx en pastasalat.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 dl. yoghurt
          • 2 tsk. karry
          • 2 syltede agurker
          • ½ tsk. groft salt

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 1 teske
          • 1 skål
          • 1 spiseske
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tag en skål og en ske frem.
          4. Hæld yoghurt og karry i skålen. Rør godt.
          5. Tag et skærebræt og en kniv frem. Hak agurkerne fint, og kom dem op i skålen. Rør godt.
          6. Smag til med lidt salt.
          7. Servér dippen til fx stave af gulerødder, glaskål eller kinaradise.
          8. Du kan også komme dippen i en lille bøtte med låg, og tage dip og grøntsagsstave med i madpakken.