Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Bage kanelkage:

3.

Tænd ovnen på 195 grader.

4.

Smelt smør i en lille gryde.

5.

Kom det smeltede smør i en røreskål sammen med kærnemælk og sukker.

6.

Kom mel, natron og kanel i en skål for sig. Rør mel, natron og kanel sammen med en røreske.

7.

Si melblandingen op i røreskålen med kærnemælk, sukker og smør.

8.

Rør dejen sammen med en røreske.

9.

Læg et stykke bagepapir i bradepanden.

10.

Hæld dejen i bradepanden.

11.

Stil en bagerist midt i ovnen og stil kagen på risten.

12.

Lad kagen bage i cirka 40 minutter.

13.

Tag kagen ud af ovnen. Stik i midten af kagen med en lille skarp kniv. Hvis der hænger dej på, skal kagen bage lidt længere. Se videoen.

14.

Lad kagen køle helt af på en bagerist.

Pynte kage:

15.

Bland flormelis og kakao i en lille skål. Tilsæt vandet lidt efter lidt. Se videoen.

16.

Fordel glasuren over den afkølede kage og drys med krymmel.

Næringsindhold per portion

Energi: 35665 kJ / 8524 kcal

Protein: 4 %

Kulhydrat: 75 %

Fedt: 19 %

Kostfibre: 1 %

Kokkeskolevideoer

Kage, vurdér om den er bagt

Kage, vurdér om den er bagt

Glasur

Glasur

Inspiration

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 70 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 70 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 50 min