Kandiserede æbler
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Du har garanteret set de kandiserede æbler på et tidspunkt i en forlystelsespark. Den gode nyhed er, at de er super nemme at lave selv. Du skal bruge noget, der hedder glukosesirup. Det kan du finde i de større supermarkeder på bagehylderne.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2304 kJ / 551 kcal
- Protein: 1 %
- Kulhydrat: 89 %
- Fedt: 10 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 2 æbler
- 200 g sukker
- ¾ dl. vand
- 18 g. glukosesirup
- 18 g. kokosmel
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 stor, dyb tallerken
- 4 tykke træpinde
- 1 lille gryde
- 1 stegetermometer
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
Ingredienser
- 2 æbler
- 200 g sukker
- ¾ dl. vand
- 18 g. glukosesirup
- 18 g. kokosmel
- Trin 3 af 8
Hæld kokosmel i en dyb tallerken.
- 18 g. kokosmel
- Trin 4 af 8
Sæt en pind godt ned i skroget af hvert af æblerne. Æblet skal sidde godt fast.
- 2 æbler
- Trin 5 af 8
Kom sukker, vand og glukose i en kasserolle. Det er vigtigt, at redskaberne er helt rene. Rør rundt, til alt sukkeret er opløst (vådt).
- 200 g sukker
- ¾ dl. vand
- 18 g. glukosesirup
- Trin 6 af 8
Bring sukkermassen i kog. Når det koger, skruer du ned på middel varme. Få eventuelt hjælp af en voksen, da sukkeret bliver brændende varmt.
- Trin 7 af 8
Når karamellen begynder at tykne, så sæt et termometer ned og hold øje. Når temperaturen er 152 grader, så tag forsigtigt gryden af varmen og stil den på en bordskåner.
- Trin 8 af 8
Så snart det holder op med at boble, så dyp hurtigt æblerne i karamellen, et ad gangen. Drej æblet rundt, så det får karamel hele vejen rundt. Dyp æblet i kokosmel og stil det på bagepapir til afkøling.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Du har garanteret set de kandiserede æbler på et tidspunkt i en forlystelsespark. Den gode nyhed er, at de er super nemme at lave selv. Du skal bruge noget, der hedder glukosesirup. Det kan du finde i de større supermarkeder på bagehylderne.
Du skal bruge
Ingredienser
- 2 æbler
- 200 g sukker
- ¾ dl. vand
- 18 g. glukosesirup
- 18 g. kokosmel
Køkkenredskaber
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 stor, dyb tallerken
- 4 tykke træpinde
- 1 lille gryde
- 1 stegetermometer
- 1 stykke bagepapir
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Hæld kokosmel i en dyb tallerken.
- Sæt en pind godt ned i skroget af hvert af æblerne. Æblet skal sidde godt fast.
- Kom sukker, vand og glukose i en kasserolle. Det er vigtigt, at redskaberne er helt rene. Rør rundt, til alt sukkeret er opløst (vådt).
- Bring sukkermassen i kog. Når det koger, skruer du ned på middel varme. Få eventuelt hjælp af en voksen, da sukkeret bliver brændende varmt.
- Når karamellen begynder at tykne, så sæt et termometer ned og hold øje. Når temperaturen er 152 grader, så tag forsigtigt gryden af varmen og stil den på en bordskåner.
- Så snart det holder op med at boble, så dyp hurtigt æblerne i karamellen, et ad gangen. Drej æblet rundt, så det får karamel hele vejen rundt. Dyp æblet i kokosmel og stil det på bagepapir til afkøling.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Du har garanteret set de kandiserede æbler på et tidspunkt i en forlystelsespark. Den gode nyhed er, at de er super nemme at lave selv. Du skal bruge noget, der hedder glukosesirup. Det kan du finde i de større supermarkeder på bagehylderne.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2304 kJ / 551 kcal
- Protein: 1 %
- Kulhydrat: 89 %
- Fedt: 10 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 4 æbler
- 400 g sukker
- 1 ½ dl. vand
- 35 g. glukosesirup
- 35 g. kokosmel
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 stor, dyb tallerken
- 4 tykke træpinde
- 1 lille gryde
- 1 stegetermometer
- 1 stykke bagepapir
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
Ingredienser
- 4 æbler
- 400 g sukker
- 1 ½ dl. vand
- 35 g. glukosesirup
- 35 g. kokosmel
- Trin 3 af 8
Hæld kokosmel i en dyb tallerken.
- 35 g. kokosmel
- Trin 4 af 8
Sæt en pind godt ned i skroget af hvert af æblerne. Æblet skal sidde godt fast.
- 4 æbler
- Trin 5 af 8
Kom sukker, vand og glukose i en kasserolle. Det er vigtigt, at redskaberne er helt rene. Rør rundt, til alt sukkeret er opløst (vådt).
- 400 g sukker
- 1 ½ dl. vand
- 35 g. glukosesirup
- Trin 6 af 8
Bring sukkermassen i kog. Når det koger, skruer du ned på middel varme. Få eventuelt hjælp af en voksen, da sukkeret bliver brændende varmt.
- Trin 7 af 8
Når karamellen begynder at tykne, så sæt et termometer ned og hold øje. Når temperaturen er 152 grader, så tag forsigtigt gryden af varmen og stil den på en bordskåner.
- Trin 8 af 8
Så snart det holder op med at boble, så dyp hurtigt æblerne i karamellen, et ad gangen. Drej æblet rundt, så det får karamel hele vejen rundt. Dyp æblet i kokosmel og stil det på bagepapir til afkøling.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Du har garanteret set de kandiserede æbler på et tidspunkt i en forlystelsespark. Den gode nyhed er, at de er super nemme at lave selv. Du skal bruge noget, der hedder glukosesirup. Det kan du finde i de større supermarkeder på bagehylderne.
Du skal bruge
Ingredienser
- 4 æbler
- 400 g sukker
- 1 ½ dl. vand
- 35 g. glukosesirup
- 35 g. kokosmel
Køkkenredskaber
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 stor, dyb tallerken
- 4 tykke træpinde
- 1 lille gryde
- 1 stegetermometer
- 1 stykke bagepapir
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Hæld kokosmel i en dyb tallerken.
- Sæt en pind godt ned i skroget af hvert af æblerne. Æblet skal sidde godt fast.
- Kom sukker, vand og glukose i en kasserolle. Det er vigtigt, at redskaberne er helt rene. Rør rundt, til alt sukkeret er opløst (vådt).
- Bring sukkermassen i kog. Når det koger, skruer du ned på middel varme. Få eventuelt hjælp af en voksen, da sukkeret bliver brændende varmt.
- Når karamellen begynder at tykne, så sæt et termometer ned og hold øje. Når temperaturen er 152 grader, så tag forsigtigt gryden af varmen og stil den på en bordskåner.
- Så snart det holder op med at boble, så dyp hurtigt æblerne i karamellen, et ad gangen. Drej æblet rundt, så det får karamel hele vejen rundt. Dyp æblet i kokosmel og stil det på bagepapir til afkøling.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Du har garanteret set de kandiserede æbler på et tidspunkt i en forlystelsespark. Den gode nyhed er, at de er super nemme at lave selv. Du skal bruge noget, der hedder glukosesirup. Det kan du finde i de større supermarkeder på bagehylderne.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2304 kJ / 551 kcal
- Protein: 1 %
- Kulhydrat: 89 %
- Fedt: 10 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 6 æbler
- 600 g sukker
- 2 ¼ dl. vand
- 50 g. glukosesirup
- 50 g. kokosmel
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 stor, dyb tallerken
- 4 tykke træpinde
- 1 lille gryde
- 1 stegetermometer
- 1 stykke bagepapir
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
Ingredienser
- 6 æbler
- 600 g sukker
- 2 ¼ dl. vand
- 50 g. glukosesirup
- 50 g. kokosmel
- Trin 3 af 8
Hæld kokosmel i en dyb tallerken.
- 50 g. kokosmel
- Trin 4 af 8
Sæt en pind godt ned i skroget af hvert af æblerne. Æblet skal sidde godt fast.
- 6 æbler
- Trin 5 af 8
Kom sukker, vand og glukose i en kasserolle. Det er vigtigt, at redskaberne er helt rene. Rør rundt, til alt sukkeret er opløst (vådt).
- 600 g sukker
- 2 ¼ dl. vand
- 50 g. glukosesirup
- Trin 6 af 8
Bring sukkermassen i kog. Når det koger, skruer du ned på middel varme. Få eventuelt hjælp af en voksen, da sukkeret bliver brændende varmt.
- Trin 7 af 8
Når karamellen begynder at tykne, så sæt et termometer ned og hold øje. Når temperaturen er 152 grader, så tag forsigtigt gryden af varmen og stil den på en bordskåner.
- Trin 8 af 8
Så snart det holder op med at boble, så dyp hurtigt æblerne i karamellen, et ad gangen. Drej æblet rundt, så det får karamel hele vejen rundt. Dyp æblet i kokosmel og stil det på bagepapir til afkøling.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Du har garanteret set de kandiserede æbler på et tidspunkt i en forlystelsespark. Den gode nyhed er, at de er super nemme at lave selv. Du skal bruge noget, der hedder glukosesirup. Det kan du finde i de større supermarkeder på bagehylderne.
Du skal bruge
Ingredienser
- 6 æbler
- 600 g sukker
- 2 ¼ dl. vand
- 50 g. glukosesirup
- 50 g. kokosmel
Køkkenredskaber
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 stor, dyb tallerken
- 4 tykke træpinde
- 1 lille gryde
- 1 stegetermometer
- 1 stykke bagepapir
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Hæld kokosmel i en dyb tallerken.
- Sæt en pind godt ned i skroget af hvert af æblerne. Æblet skal sidde godt fast.
- Kom sukker, vand og glukose i en kasserolle. Det er vigtigt, at redskaberne er helt rene. Rør rundt, til alt sukkeret er opløst (vådt).
- Bring sukkermassen i kog. Når det koger, skruer du ned på middel varme. Få eventuelt hjælp af en voksen, da sukkeret bliver brændende varmt.
- Når karamellen begynder at tykne, så sæt et termometer ned og hold øje. Når temperaturen er 152 grader, så tag forsigtigt gryden af varmen og stil den på en bordskåner.
- Så snart det holder op med at boble, så dyp hurtigt æblerne i karamellen, et ad gangen. Drej æblet rundt, så det får karamel hele vejen rundt. Dyp æblet i kokosmel og stil det på bagepapir til afkøling.
-