Kandiserede æbler

Kandiserede æbler

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Du har garanteret set de kandiserede æbler på et tidspunkt i en forlystelsespark. Den gode nyhed er, at de er super nemme at lave selv. Du skal bruge noget, der hedder glukosesirup. Det kan du finde i de større supermarkeder på bagehylderne.

         

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2304 kJ / 551 kcal
        • Protein: 1 %
        • Kulhydrat: 89 %
        • Fedt: 10 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 8

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 8

        Find alle ingredienserne frem.

         

        Ingredienser

        • 2 æbler
        • 200 g sukker
        • ¾ dl. vand
        • 18 g. glukosesirup
        • 18 g. kokosmel

         

      • Trin 3 af 8

        Hæld kokosmel i en dyb tallerken.

        • 18 g. kokosmel

         

      • Trin 4 af 8

        Sæt en pind godt ned i skroget af hvert af æblerne. Æblet skal sidde godt fast.

        • 2 æbler

         

      • Trin 5 af 8

        Kom sukker, vand og glukose i en kasserolle. Det er vigtigt, at redskaberne er helt rene. Rør rundt, til alt sukkeret er opløst (vådt).

        • 200 g sukker
        • ¾ dl. vand
        • 18 g. glukosesirup

         

      • Trin 6 af 8

        Bring sukkermassen i kog. Når det koger, skruer du ned på middel varme. Få eventuelt hjælp af en voksen, da sukkeret bliver brændende varmt.

      • Trin 7 af 8

        Når karamellen begynder at tykne, så sæt et termometer ned og hold øje. Når temperaturen er 152 grader, så tag forsigtigt gryden af varmen og stil den på en bordskåner.

      • Trin 8 af 8

        Så snart det holder op med at boble, så dyp hurtigt æblerne i karamellen, et ad gangen. Drej æblet rundt, så det får karamel hele vejen rundt. Dyp æblet i kokosmel og stil det på bagepapir til afkøling.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Du har garanteret set de kandiserede æbler på et tidspunkt i en forlystelsespark. Den gode nyhed er, at de er super nemme at lave selv. Du skal bruge noget, der hedder glukosesirup. Det kan du finde i de større supermarkeder på bagehylderne.

         

        Du skal bruge

           

          Ingredienser

          • 2 æbler
          • 200 g sukker
          • ¾ dl. vand
          • 18 g. glukosesirup
          • 18 g. kokosmel

           

           

          Køkkenredskaber

          • 1 stegepande
          • 1 spatel
          • 1 stor, dyb tallerken
          • 4 tykke træpinde
          • 1 lille gryde
          • 1 stegetermometer
          • 1 stykke bagepapir

           

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Hæld kokosmel i en dyb tallerken.
          4. Sæt en pind godt ned i skroget af hvert af æblerne. Æblet skal sidde godt fast.
          5. Kom sukker, vand og glukose i en kasserolle. Det er vigtigt, at redskaberne er helt rene. Rør rundt, til alt sukkeret er opløst (vådt).
          6. Bring sukkermassen i kog. Når det koger, skruer du ned på middel varme. Få eventuelt hjælp af en voksen, da sukkeret bliver brændende varmt.
          7. Når karamellen begynder at tykne, så sæt et termometer ned og hold øje. Når temperaturen er 152 grader, så tag forsigtigt gryden af varmen og stil den på en bordskåner.
          8. Så snart det holder op med at boble, så dyp hurtigt æblerne i karamellen, et ad gangen. Drej æblet rundt, så det får karamel hele vejen rundt. Dyp æblet i kokosmel og stil det på bagepapir til afkøling.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Du har garanteret set de kandiserede æbler på et tidspunkt i en forlystelsespark. Den gode nyhed er, at de er super nemme at lave selv. Du skal bruge noget, der hedder glukosesirup. Det kan du finde i de større supermarkeder på bagehylderne.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2304 kJ / 551 kcal
            • Protein: 1 %
            • Kulhydrat: 89 %
            • Fedt: 10 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 8

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 8

            Find alle ingredienserne frem.

             

            Ingredienser 

            • 4 æbler
            • 400 g sukker
            • 1 ½ dl. vand
            • 35 g. glukosesirup
            • 35 g. kokosmel
          • Trin 3 af 8

            Hæld kokosmel i en dyb tallerken.

            • 35 g. kokosmel

             

          • Trin 4 af 8

            Sæt en pind godt ned i skroget af hvert af æblerne. Æblet skal sidde godt fast.

            • 4 æbler

             

          • Trin 5 af 8

            Kom sukker, vand og glukose i en kasserolle. Det er vigtigt, at redskaberne er helt rene. Rør rundt, til alt sukkeret er opløst (vådt).

            • 400 g sukker
            • 1 ½ dl. vand
            • 35 g. glukosesirup

             

          • Trin 6 af 8

            Bring sukkermassen i kog. Når det koger, skruer du ned på middel varme. Få eventuelt hjælp af en voksen, da sukkeret bliver brændende varmt.

          • Trin 7 af 8

            Når karamellen begynder at tykne, så sæt et termometer ned og hold øje. Når temperaturen er 152 grader, så tag forsigtigt gryden af varmen og stil den på en bordskåner.

          • Trin 8 af 8

            Så snart det holder op med at boble, så dyp hurtigt æblerne i karamellen, et ad gangen. Drej æblet rundt, så det får karamel hele vejen rundt. Dyp æblet i kokosmel og stil det på bagepapir til afkøling.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Du har garanteret set de kandiserede æbler på et tidspunkt i en forlystelsespark. Den gode nyhed er, at de er super nemme at lave selv. Du skal bruge noget, der hedder glukosesirup. Det kan du finde i de større supermarkeder på bagehylderne.

            Du skal bruge

               

              Ingredienser

              • 4 æbler
              • 400 g sukker
              • 1 ½ dl. vand
              • 35 g. glukosesirup
              • 35 g. kokosmel

               

              Køkkenredskaber

              • 1 stegepande
              • 1 spatel
              • 1 stor, dyb tallerken
              • 4 tykke træpinde
              • 1 lille gryde
              • 1 stegetermometer
              • 1 stykke bagepapir

               

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Hæld kokosmel i en dyb tallerken.
              4. Sæt en pind godt ned i skroget af hvert af æblerne. Æblet skal sidde godt fast.
              5. Kom sukker, vand og glukose i en kasserolle. Det er vigtigt, at redskaberne er helt rene. Rør rundt, til alt sukkeret er opløst (vådt).
              6. Bring sukkermassen i kog. Når det koger, skruer du ned på middel varme. Få eventuelt hjælp af en voksen, da sukkeret bliver brændende varmt.
              7. Når karamellen begynder at tykne, så sæt et termometer ned og hold øje. Når temperaturen er 152 grader, så tag forsigtigt gryden af varmen og stil den på en bordskåner.
              8. Så snart det holder op med at boble, så dyp hurtigt æblerne i karamellen, et ad gangen. Drej æblet rundt, så det får karamel hele vejen rundt. Dyp æblet i kokosmel og stil det på bagepapir til afkøling.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Du har garanteret set de kandiserede æbler på et tidspunkt i en forlystelsespark. Den gode nyhed er, at de er super nemme at lave selv. Du skal bruge noget, der hedder glukosesirup. Det kan du finde i de større supermarkeder på bagehylderne.

                 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2304 kJ / 551 kcal
                • Protein: 1 %
                • Kulhydrat: 89 %
                • Fedt: 10 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 8

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 8

                Find alle ingredienserne frem.

                 

                Ingredienser

                • 6 æbler
                • 600 g sukker
                • 2 ¼ dl. vand
                • 50 g. glukosesirup
                • 50 g. kokosmel

                 

              • Trin 3 af 8

                Hæld kokosmel i en dyb tallerken.

                • 50 g. kokosmel

                 

              • Trin 4 af 8

                Sæt en pind godt ned i skroget af hvert af æblerne. Æblet skal sidde godt fast.

                • 6 æbler

                 

              • Trin 5 af 8

                Kom sukker, vand og glukose i en kasserolle. Det er vigtigt, at redskaberne er helt rene. Rør rundt, til alt sukkeret er opløst (vådt).

                • 600 g sukker
                • 2 ¼ dl. vand
                • 50 g. glukosesirup

                 

              • Trin 6 af 8

                Bring sukkermassen i kog. Når det koger, skruer du ned på middel varme. Få eventuelt hjælp af en voksen, da sukkeret bliver brændende varmt.

              • Trin 7 af 8

                Når karamellen begynder at tykne, så sæt et termometer ned og hold øje. Når temperaturen er 152 grader, så tag forsigtigt gryden af varmen og stil den på en bordskåner.

              • Trin 8 af 8

                Så snart det holder op med at boble, så dyp hurtigt æblerne i karamellen, et ad gangen. Drej æblet rundt, så det får karamel hele vejen rundt. Dyp æblet i kokosmel og stil det på bagepapir til afkøling.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Du har garanteret set de kandiserede æbler på et tidspunkt i en forlystelsespark. Den gode nyhed er, at de er super nemme at lave selv. Du skal bruge noget, der hedder glukosesirup. Det kan du finde i de større supermarkeder på bagehylderne.

                 

                Du skal bruge

                   

                  Ingredienser

                  • 6 æbler
                  • 600 g sukker
                  • 2 ¼ dl. vand
                  • 50 g. glukosesirup
                  • 50 g. kokosmel

                   

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 stegepande
                  • 1 spatel
                  • 1 stor, dyb tallerken
                  • 4 tykke træpinde
                  • 1 lille gryde
                  • 1 stegetermometer
                  • 1 stykke bagepapir

                   

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Hæld kokosmel i en dyb tallerken.
                  4. Sæt en pind godt ned i skroget af hvert af æblerne. Æblet skal sidde godt fast.
                  5. Kom sukker, vand og glukose i en kasserolle. Det er vigtigt, at redskaberne er helt rene. Rør rundt, til alt sukkeret er opløst (vådt).
                  6. Bring sukkermassen i kog. Når det koger, skruer du ned på middel varme. Få eventuelt hjælp af en voksen, da sukkeret bliver brændende varmt.
                  7. Når karamellen begynder at tykne, så sæt et termometer ned og hold øje. Når temperaturen er 152 grader, så tag forsigtigt gryden af varmen og stil den på en bordskåner.
                  8. Så snart det holder op med at boble, så dyp hurtigt æblerne i karamellen, et ad gangen. Drej æblet rundt, så det får karamel hele vejen rundt. Dyp æblet i kokosmel og stil det på bagepapir til afkøling.