Kakaoslim

Kakaoslim

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        En slimet dessert - hvad er der mere at sige end blot at udfordre sig selv og prøve kræfter og smag med den slimede konsistens?

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 943 kJ / 255 kcal
        • Protein: 9 %
        • Kulhydrat: 61 %
        • Fedt: 30 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 7

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 7

        Find alle ingredienserne frem.

        • 4 dl. kakaomælk
        • 1 dl. kartoffelmel
        • 80 g. mørk chokolade (70% kakao)
      • Trin 3 af 7

        Hæld kakaomælk i en lille gryde, og varm op.

        • 4 dl. kakaomælk
      • Trin 4 af 7

        Kom kartoffelmel i gryden, og rør rundt med en grydeske, til det er helt opløst, og der ikke er flere klumper.

        • 1 dl. kartoffelmel
      • Trin 5 af 7

        Når kakaomælken begynder at blive tyk, skal du fjerne gryden fra varmen. Hæld slimen op i en skål.

      • Trin 6 af 7

        Hak chokoladen groft med en brødkniv, og hæld den ned i slimen. Bland godt sammen med en ske.

        • 80 g. mørk chokolade (70% kakao)
      • Trin 7 af 7

        Stil kakaoslimen i køleskab, og lad den køle af i mindst 10 minutter, før du leger med den. Spis evt. slimen på et stykke rugbrød. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        En slimet dessert - hvad er der mere at sige end blot at udfordre sig selv og prøve kræfter og smag med den slimede konsistens?

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 4 dl. kakaomælk
          • 1 dl. kartoffelmel
          • 80 g. mørk chokolade (70% kakao)

           

          Køkkenredskaber

          • 1 målebæger
          • 1 køkkenvægt
          • 1 lille gryde
          • 1 grydeske
          • 1 lille skål
          • 1 brødkniv
          • 1 skærebræt
          • 1 spiseske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Hæld kakaomælk i en lille gryde, og varm op.
          4. Kom kartoffelmel i gryden, og rør rundt med en grydeske, til det er helt opløst, og der ikke er flere klumper.
          5. Når kakaomælken begynder at blive tyk, skal du fjerne gryden fra varmen. Hæld slimen op i en skål.
          6. Hak chokoladen groft med en brødkniv, og hæld den ned i slimen. Bland godt sammen med en ske.
          7. Stil kakaoslimen i køleskab, og lad den køle af i mindst 10 minutter, før du leger med den. Spis evt. slimen på et stykke rugbrød. Velbekomme!