Kagecreme
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Lækker kagecreme til fyld i fx tærter eller fastelavnsboller.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 444 kJ / 106 kcal
- Protein: 21 %
- Kulhydrat: 59 %
- Fedt: 20 %
- Heraf mættet fedt 0,7g
Film
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Se videoen, hvor Gorm laver kagecreme.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 444 kJ / 106 kcal
- Protein: 21 %
- Kulhydrat: 59 %
- Fedt: 20 %
- Heraf mættet fedt 0,7g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 æg
- 1 spsk. sukker
- 1 spsk. majsstivelse (Maizena)
- 1 ½ dl. mælk
- ½ tsk. vaniljesukker
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 kop
- 1 mellem gryde
- 1 piskeris
Sådan gør du
- Trin 1 af 7
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 7
Find alle ingredienserne frem.
- 1 æg
- 1 spsk. sukker
- 1 spsk. majsstivelse (Maizena)
- 1 ½ dl. mælk
- ½ tsk. vaniljesukker
- Trin 3 af 7
Slå ægget ud i en kop. Kom det op i en gryde, og pisk det sammen i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.
- 1 æg
- Trin 4 af 7
Tilsæt sukker, majsstivelse, mælk og vaniljesukker.
- 1 spsk. sukker
- 1 spsk. majsstivelse (Maizena)
- 1 ½ dl. mælk
- ½ tsk. vaniljesukker
- Trin 5 af 7
Pisk det hele sammen med et piskeris, indtil der ikke er nogen klumper.
- Trin 6 af 7
Skru op for kogepladen. Bring kagecremen i kog. Kog, indtil cremen er tyk. Pisk hele tiden med piskeriset. Det er vigtigt at cremen får lov til at koge godt igennem, for ellers får den en melet smag.
- Trin 7 af 7
Lad kagecremen køle af før brug.
Oversigt
-
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 æg
- 2 tsk. sukker
- 1 spsk. majsstivelse (Maizena)
- 1 ½ dl. mælk
- ½ tsk. vaniljesukker
Køkkenredskaber
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 kop
- 1 mellem gryde
- 1 piskeris
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Slå ægget ud i en kop. Kom det op i en gryde, og pisk det sammen i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.
- Tilsæt sukker, majsstivelse, mælk og vaniljesukker.
- Pisk det hele sammen med et piskeris, indtil der ikke er nogen klumper.
- Skru op for kogepladen. Bring kagecremen i kog. Kog, indtil cremen er tyk. Pisk hele tiden med piskeriset. Det er vigtigt at cremen får lov til at koge godt igennem, for ellers får den en melet smag.
- Lad kagecremen køle af før brug.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Lækker kagecreme til fyld i fx tærter eller fastelavnsboller.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 444 kJ / 106 kcal
- Protein: 21 %
- Kulhydrat: 59 %
- Fedt: 20 %
- Heraf mættet fedt 0,7g
Film
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Se videoen, hvor Gorm laver kagecreme.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 444 kJ / 106 kcal
- Protein: 21 %
- Kulhydrat: 59 %
- Fedt: 20 %
- Heraf mættet fedt 0,7g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 2 æg
- 2 spsk. sukker
- 2 spsk. majsstivelse (Maizena)
- 3 dl. mælk
- 1 tsk. vaniljesukker
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 kop
- 1 mellem gryde
- 1 piskeris
Sådan gør du
- Trin 1 af 7
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 7
Find alle ingredienserne frem.
- 2 æg
- 2 spsk. sukker
- 2 spsk. majsstivelse (Maizena)
- 3 dl. mælk
- 1 tsk. vaniljesukker
- Trin 3 af 7
Slå et æg ud i en kop. Kom det op i en gryde. Gentag med det andet æg. Pisk æggene sammen i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- 2 æg
- Trin 4 af 7
Tilsæt sukker, majsstivelse, mælk og vaniljesukker.
- 2 spsk. sukker
- 2 spsk. majsstivelse (Maizena)
- 3 dl. mælk
- 1 tsk. vaniljesukker
- Trin 5 af 7
Pisk det hele sammen med et piskeris, indtil der ikke er nogen klumper.
- Trin 6 af 7
Skru op for kogepladen. Bring kagecremen i kog. Kog, indtil cremen er tyk. Pisk hele tiden med piskeriset. Det er vigtigt at cremen får lov til at koge godt igennem, for ellers får den en melet smag.
- Trin 7 af 7
Lad kagecremen køle af før brug.
Oversigt
-
Du skal bruge
Ingredienser
- 2 æg
- 2 spsk. sukker
- 2 spsk. majsstivelse (Maizena)
- 3 dl. mælk
- 1 tsk. vaniljesukker
Køkkenredskaber
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 kop
- 1 mellem gryde
- 1 piskeris
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Slå et æg ud i en kop. Kom det op i en gryde. Gentag med det andet æg. Pisk æggene sammen i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- Tilsæt sukker, majsstivelse, mælk og vaniljesukker.
- Pisk det hele sammen med et piskeris, indtil der ikke er nogen klumper.
- Skru op for kogepladen. Bring kagecremen i kog. Kog, indtil cremen er tyk. Pisk hele tiden med piskeriset. Det er vigtigt at cremen får lov til at koge godt igennem, for ellers får den en melet smag.
- Lad kagecremen køle af før brug.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Lækker kagecreme til fyld i fx tærter eller fastelavnsboller.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 444 kJ / 106 kcal
- Protein: 21 %
- Kulhydrat: 59 %
- Fedt: 20 %
- Heraf mættet fedt 0,7g
Film
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Se videoen, hvor Gorm laver kagecreme.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 444 kJ / 106 kcal
- Protein: 21 %
- Kulhydrat: 59 %
- Fedt: 20 %
- Heraf mættet fedt 0,7g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 3 æg
- 3 spsk. sukker
- 3 spsk. majsstivelse (Maizena)
- 4 ½ dl. mælk
- 1 ½ tsk. vaniljesukker
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 kop
- 1 mellem gryde
- 1 piskeris
Sådan gør du
- Trin 1 af 7
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 7
Find alle ingredienserne frem.
- 3 æg
- 3 spsk. sukker
- 3 spsk. majsstivelse (Maizena)
- 4 ½ dl. mælk
- 1 ½ tsk. vaniljesukker
- Trin 3 af 7
Slå et æg ud i en kop. Kom det op i en gryde. Fortsæt sådan med de to andre æg. Pisk æggene sammen i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.
- 3 æg
- Trin 4 af 7
Tilsæt sukker, majsstivelse, mælk og vaniljesukker.
- 3 spsk. sukker
- 3 spsk. majsstivelse (Maizena)
- 4 ½ dl. mælk
- 1 ½ tsk. vaniljesukker
- Trin 5 af 7
Pisk det hele sammen med et piskeris, indtil der ikke er nogen klumper.
- Trin 6 af 7
Skru op for kogepladen. Bring kagecremen i kog. Kog, indtil cremen er tyk. Pisk hele tiden med piskeriset. Det er vigtigt at cremen får lov til at koge godt igennem, for ellers får den en melet smag.
- Trin 7 af 7
Lad kagecremen køle af før brug.
Oversigt
-
Du skal bruge
Ingredienser
- 3 æg
- 6 tsk. sukker
- 3 spsk. maizena
- 4 ½ dl. skummetmælk
- 1 ½ tsk. vaniljesukker
Køkkenredskaber
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 kop
- 1 mellem gryde
- 1 piskeris
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Slå et æg ud i en kop. Kom det op i en gryde. Fortsæt sådan med de to andre æg. Pisk æggene sammen i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.
- Tilsæt sukker, majsstivelse, mælk og vaniljesukker.
- Pisk det hele sammen med et piskeris, indtil der ikke er nogen klumper.
- Skru op for kogepladen. Bring kagecremen i kog. Kog, indtil cremen er tyk. Pisk hele tiden med piskeriset. Det er vigtigt at cremen får lov til at koge godt igennem, for ellers får den en melet smag.
- Lad kagecremen køle af før brug.
-