Kagecreme

Kagecreme

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Lækker kagecreme til fyld i fx tærter eller fastelavnsboller.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 444 kJ / 106 kcal
        • Protein: 21 %
        • Kulhydrat: 59 %
        • Fedt: 20 %
        • Heraf mættet fedt 0,7g
    • Film

        • Opskriften tager ca.: 30 minutter

          Se videoen, hvor Gorm laver kagecreme.
           

          Energi-indhold pr. portion
          • Energi: 444 kJ / 106 kcal
          • Protein: 21 %
          • Kulhydrat: 59 %
          • Fedt: 20 %
          • Heraf mættet fedt 0,7g
      • Sådan gør du

        • Trin 1 af 7

          Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

        • Trin 2 af 7

          Find alle ingredienserne frem.

          • 1 æg
          • 1 spsk. sukker
          • 1 spsk. majsstivelse (Maizena)
          • 1 ½ dl. mælk
          • ½ tsk. vaniljesukker
        • Trin 3 af 7

          Slå ægget ud i en kop. Kom det op i en gryde, og pisk det sammen i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.

          • 1 æg
        • Trin 4 af 7

          Tilsæt sukker, majsstivelse, mælk og vaniljesukker.

          • 1 spsk. sukker
          • 1 spsk. majsstivelse (Maizena)
          • 1 ½ dl. mælk
          • ½ tsk. vaniljesukker

           

        • Trin 5 af 7

          Pisk det hele sammen med et piskeris, indtil der ikke er nogen klumper.

        • Trin 6 af 7

          Skru op for kogepladen. Bring kagecremen i kog. Kog, indtil cremen er tyk. Pisk hele tiden med piskeriset. Det er vigtigt at cremen får lov til at koge godt igennem, for ellers får den en melet smag.

        • Trin 7 af 7

          Lad kagecremen køle af før brug.

      • Oversigt

        • Print

          Beskrivelse

          Lækker kagecreme til fyld i fx tærter eller fastelavnsboller.

          Du skal bruge

            Ingredienser

            • 1 æg
            • 2 tsk. sukker
            • 1 spsk. majsstivelse (Maizena)
            • 1 ½ dl. mælk
            • ½ tsk. vaniljesukker

             

            Køkkenredskaber

            • 1 teske
            • 1 spiseske
            • 1 decilitermål
            • 1 kop
            • 1 mellem gryde
            • 1 piskeris

            Sådan gør du

            1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
            2. Find alle ingredienserne frem.
            3. Slå ægget ud i en kop. Kom det op i en gryde, og pisk det sammen i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.
            4. Tilsæt sukker, majsstivelse, mælk og vaniljesukker.
            5. Pisk det hele sammen med et piskeris, indtil der ikke er nogen klumper.
            6. Skru op for kogepladen. Bring kagecremen i kog. Kog, indtil cremen er tyk. Pisk hele tiden med piskeriset. Det er vigtigt at cremen får lov til at koge godt igennem, for ellers får den en melet smag.
            7. Lad kagecremen køle af før brug.
        • Beskrivelse

            • Opskriften tager ca.: 30 minutter

              Lækker kagecreme til fyld i fx tærter eller fastelavnsboller.

              Energi-indhold pr. portion
              • Energi: 444 kJ / 106 kcal
              • Protein: 21 %
              • Kulhydrat: 59 %
              • Fedt: 20 %
              • Heraf mættet fedt 0,7g
          • Film

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Se videoen, hvor Gorm laver kagecreme.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 444 kJ / 106 kcal
                • Protein: 21 %
                • Kulhydrat: 59 %
                • Fedt: 20 %
                • Heraf mættet fedt 0,7g
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 7

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 7

                Find alle ingredienserne frem.

                • 2 æg
                • 2 spsk. sukker
                • 2 spsk. majsstivelse (Maizena)
                • 3 dl. mælk
                • 1 tsk. vaniljesukker
              • Trin 3 af 7

                Slå et æg ud i en kop. Kom det op i en gryde. Gentag med det andet æg. Pisk æggene sammen i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.

                • 2 æg
              • Trin 4 af 7

                Tilsæt sukker, majsstivelse, mælk og vaniljesukker.

                • 2 spsk. sukker
                • 2 spsk. majsstivelse (Maizena)
                • 3 dl. mælk
                • 1 tsk. vaniljesukker

                 

              • Trin 5 af 7

                Pisk det hele sammen med et piskeris, indtil der ikke er nogen klumper.

              • Trin 6 af 7

                Skru op for kogepladen. Bring kagecremen i kog. Kog, indtil cremen er tyk. Pisk hele tiden med piskeriset. Det er vigtigt at cremen får lov til at koge godt igennem, for ellers får den en melet smag.

              • Trin 7 af 7

                Lad kagecremen køle af før brug.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Lækker kagecreme til fyld i fx tærter eller fastelavnsboller.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 2 æg
                  • 2 spsk. sukker
                  • 2 spsk. majsstivelse (Maizena)
                  • 3 dl. mælk
                  • 1 tsk. vaniljesukker

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 teske
                  • 1 spiseske
                  • 1 decilitermål
                  • 1 kop
                  • 1 mellem gryde
                  • 1 piskeris

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Slå et æg ud i en kop. Kom det op i en gryde. Gentag med det andet æg. Pisk æggene sammen i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
                  4. Tilsæt sukker, majsstivelse, mælk og vaniljesukker.
                  5. Pisk det hele sammen med et piskeris, indtil der ikke er nogen klumper.
                  6. Skru op for kogepladen. Bring kagecremen i kog. Kog, indtil cremen er tyk. Pisk hele tiden med piskeriset. Det er vigtigt at cremen får lov til at koge godt igennem, for ellers får den en melet smag.
                  7. Lad kagecremen køle af før brug.
              • Beskrivelse

                  • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                    Lækker kagecreme til fyld i fx tærter eller fastelavnsboller.

                    Energi-indhold pr. portion
                    • Energi: 444 kJ / 106 kcal
                    • Protein: 21 %
                    • Kulhydrat: 59 %
                    • Fedt: 20 %
                    • Heraf mættet fedt 0,7g
                • Film

                    • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                      Se videoen, hvor Gorm laver kagecreme.

                      Energi-indhold pr. portion
                      • Energi: 444 kJ / 106 kcal
                      • Protein: 21 %
                      • Kulhydrat: 59 %
                      • Fedt: 20 %
                      • Heraf mættet fedt 0,7g
                  • Sådan gør du

                    • Trin 1 af 7

                      Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

                    • Trin 2 af 7

                      Find alle ingredienserne frem.

                      • 3 æg
                      • 3 spsk. sukker
                      • 3 spsk. majsstivelse (Maizena)
                      • 4 ½ dl. mælk
                      • 1 ½ tsk. vaniljesukker
                    • Trin 3 af 7

                      Slå et æg ud i en kop. Kom det op i en gryde. Fortsæt sådan med de to andre æg. Pisk æggene sammen i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.

                      • 3 æg
                    • Trin 4 af 7

                      Tilsæt sukker, majsstivelse, mælk og vaniljesukker.

                      • 3 spsk. sukker
                      • 3 spsk. majsstivelse (Maizena)
                      • 4 ½ dl. mælk
                      • 1 ½ tsk. vaniljesukker
                    • Trin 5 af 7

                      Pisk det hele sammen med et piskeris, indtil der ikke er nogen klumper.

                    • Trin 6 af 7

                      Skru op for kogepladen. Bring kagecremen i kog. Kog, indtil cremen er tyk. Pisk hele tiden med piskeriset. Det er vigtigt at cremen får lov til at koge godt igennem, for ellers får den en melet smag.

                    • Trin 7 af 7

                      Lad kagecremen køle af før brug.

                  • Oversigt

                    • Print

                      Beskrivelse

                      Lækker kagecreme til fyld i fx tærter eller fastelavnsboller.

                      Du skal bruge

                        Ingredienser

                        • 3 æg
                        • 6 tsk. sukker
                        • 3 spsk. maizena
                        • 4 ½ dl. skummetmælk
                        • 1 ½ tsk. vaniljesukker

                         

                        Køkkenredskaber

                        • 1 teske
                        • 1 spiseske
                        • 1 decilitermål
                        • 1 kop
                        • 1 mellem gryde
                        • 1 piskeris

                        Sådan gør du

                        1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                        2. Find alle ingredienserne frem.
                        3. Slå et æg ud i en kop. Kom det op i en gryde. Fortsæt sådan med de to andre æg. Pisk æggene sammen i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.
                        4. Tilsæt sukker, majsstivelse, mælk og vaniljesukker.
                        5. Pisk det hele sammen med et piskeris, indtil der ikke er nogen klumper.
                        6. Skru op for kogepladen. Bring kagecremen i kog. Kog, indtil cremen er tyk. Pisk hele tiden med piskeriset. Det er vigtigt at cremen får lov til at koge godt igennem, for ellers får den en melet smag.
                        7. Lad kagecremen køle af før brug.