Kagecreme

Kagecreme

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Lækker kagecreme til fyld i fx tærter eller fastelavnsboller.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 444 kJ / 106 kcal
        • Protein: 21 %
        • Kulhydrat: 59 %
        • Fedt: 20 %
        • Heraf mættet fedt 0,7g
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 7

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 7

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 æg
        • 1 spsk. sukker
        • 1 spsk. majsstivelse (Maizena)
        • 1 ½ dl. mælk
        • ½ tsk. vaniljesukker
      • Trin 3 af 7

        Slå ægget ud i en kop. Kom det op i en gryde, og pisk det sammen i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.

        • 1 æg
      • Trin 4 af 7

        Tilsæt sukker, majsstivelse, mælk og vaniljesukker.

        • 1 spsk. sukker
        • 1 spsk. majsstivelse (Maizena)
        • 1 ½ dl. mælk
        • ½ tsk. vaniljesukker

         

      • Trin 5 af 7

        Pisk det hele sammen med et piskeris.

      • Trin 6 af 7

        Skru op for kogepladen. Bring kagecremen i kog. Kog, indtil cremen er tyk. Pisk hele tiden med piskeriset.

      • Trin 7 af 7

        Lad kagecremen køle af før brug.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Lækker kagecreme til fyld i fx tærter eller fastelavnsboller.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 æg
          • 2 tsk. sukker
          • 1 spsk. majsstivelse (Maizena)
          • 1 ½ dl. mælk
          • ½ tsk. vaniljesukker

           

          Køkkenredskaber

          • 1 teske
          • 1 spiseske
          • 1 decilitermål
          • 1 kop
          • 1 mellem gryde
          • 1 piskeris

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Slå ægget ud i en kop. Kom det op i en gryde, og pisk det sammen i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.
          4. Tilsæt sukker, majsstivelse, mælk og vaniljesukker.
          5. Pisk det hele sammen med et piskeris.
          6. Skru op for kogepladen. Bring kagecremen i kog. Kog, indtil cremen er tyk. Pisk hele tiden med piskeriset.
          7. Lad kagecremen køle af før brug.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Lækker kagecreme til fyld i fx tærter eller fastelavnsboller.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 444 kJ / 106 kcal
            • Protein: 21 %
            • Kulhydrat: 59 %
            • Fedt: 20 %
            • Heraf mættet fedt 0,7g
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 7

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 7

            Find alle ingredienserne frem.

            • 2 æg
            • 2 spsk. sukker
            • 2 spsk. majsstivelse (Maizena)
            • 3 dl. mælk
            • 1 tsk. vaniljesukker
          • Trin 3 af 7

            Slå et æg ud i en kop. Kom det op i en gryde. Gentag med det andet æg. Pisk æggene sammen i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.

            • 2 æg
          • Trin 4 af 7

            Tilsæt sukker, majsstivelse, mælk og vaniljesukker.

            • 2 spsk. sukker
            • 2 spsk. majsstivelse (Maizena)
            • 3 dl. mælk
            • 1 tsk. vaniljesukker

             

          • Trin 5 af 7

            Pisk det hele sammen med et piskeris.

          • Trin 6 af 7

            Skru op for kogepladen. Bring kagecremen i kog. Kog, indtil cremen er tyk. Pisk hele tiden med piskeriset.

          • Trin 7 af 7

            Lad kagecremen køle af før brug.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Lækker kagecreme til fyld i fx tærter eller fastelavnsboller.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 æg
              • 2 spsk. sukker
              • 2 spsk. majsstivelse (Maizena)
              • 3 dl. mælk
              • 1 tsk. vaniljesukker

               

              Køkkenredskaber

              • 1 teske
              • 1 spiseske
              • 1 decilitermål
              • 1 kop
              • 1 mellem gryde
              • 1 piskeris

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Slå et æg ud i en kop. Kom det op i en gryde. Gentag med det andet æg. Pisk æggene sammen i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.
              4. Tilsæt sukker, majsstivelse, mælk og vaniljesukker.
              5. Pisk det hele sammen med et piskeris.
              6. Skru op for kogepladen. Bring kagecremen i kog. Kog, indtil cremen er tyk. Pisk hele tiden med piskeriset.
              7. Lad kagecremen køle af før brug.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Lækker kagecreme til fyld i fx tærter eller fastelavnsboller.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 444 kJ / 106 kcal
                • Protein: 21 %
                • Kulhydrat: 59 %
                • Fedt: 20 %
                • Heraf mættet fedt 0,7g
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 7

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 7

                Find alle ingredienserne frem.

                • 3 æg
                • 3 spsk. sukker
                • 3 spsk. majsstivelse (Maizena)
                • 4 ½ dl. mælk
                • 1 ½ tsk. vaniljesukker
              • Trin 3 af 7

                Slå et æg ud i en kop. Kom det op i en gryde. Fortsæt sådan med de to andre æg. Pisk æggene sammen i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.

                • 3 æg
              • Trin 4 af 7

                Tilsæt sukker, majsstivelse, mælk og vaniljesukker.

                • 3 spsk. sukker
                • 3 spsk. majsstivelse (Maizena)
                • 4 ½ dl. mælk
                • 1 ½ tsk. vaniljesukker
              • Trin 5 af 7

                Pisk det hele sammen med et piskeris.

              • Trin 6 af 7

                Skru op for kogepladen. Bring kagecremen i kog. Kog, indtil cremen er tyk. Pisk hele tiden med piskeriset.

              • Trin 7 af 7

                Lad kagecremen køle af før brug.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Lækker kagecreme til fyld i fx tærter eller fastelavnsboller.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 3 æg
                  • 6 tsk. sukker
                  • 3 spsk. maizena
                  • 4 ½ dl. skummetmælk
                  • 1 ½ tsk. vaniljesukker

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 teske
                  • 1 spiseske
                  • 1 decilitermål
                  • 1 kop
                  • 1 mellem gryde
                  • 1 piskeris

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Slå et æg ud i en kop. Kom det op i en gryde. Fortsæt sådan med de to andre æg. Pisk æggene sammen i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.
                  4. Tilsæt sukker, majsstivelse, mælk og vaniljesukker.
                  5. Pisk det hele sammen med et piskeris.
                  6. Skru op for kogepladen. Bring kagecremen i kog. Kog, indtil cremen er tyk. Pisk hele tiden med piskeriset.
                  7. Lad kagecremen køle af før brug.