Kage i kop
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Lækkersulten? Med kage i kop har du en lækker kage på mindre end 15 minutter.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 2880 kJ / 685 kcal
- Protein: 9 %
- Kulhydrat: 55 %
- Fedt: 37 %
- Heraf mættet fedt: 7,7 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Kagedej:
- 2 æg
- 6 spsk. sukker
- 2 spsk. mælk
- 2 spsk. olie
- 4 spsk. hvedemel
- ½ tsk. bagepulver
- 2 tsk. kakaopulver
- 2 tsk. vaniljesukker
Skyr-frosting:
- 4 tsk. flødeost neutral
- 4 tsk. skyr
- 6 tsk. flormelis
- ½ citron (kun saften)
- 1 tsk. vaniljesukker
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 2 kopper
- 1 gaffel
- 1 teske
- 1 spiseske
- Mikroovn
- 1 kødnål eller tynd strikkepind
- 1 ske
- 1 lille skål
Sådan gør du
- Trin 1 af 10
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 10
Find alle ingredienserne frem.
Kagedej:
- 2 æg
- 6 spsk. sukker
- 2 spsk. mælk
- 2 spsk. olie
- 4 spsk. hvedemel
- ½ tsk. bagepulver
- 2 tsk. kakaopulver
- 2 tsk. vaniljepulver
Skyr Frosting:
- 4 tsk. flødeost neutral
- 4 tsk. skyr
- 6 tsk. flormelis
- ½ citron (kun saften)
- 1 tsk. vaniljesukker
- Trin 3 af 10
Tag to kopper og slå et æg ud i hver af dem. Tag eventuelle æggeskaller op.
- 2 æg
- Trin 4 af 10
Kom halvdelen af sukkeret, mælken og olien i hver af kopperne. Pisk det hele sammen med en gaffel.
- 6 spsk. sukker
- 2 spsk. mælk
- 2 spsk. olie
- Trin 5 af 10
Tilsæt på samme måde mel, bagepulver, kakaopulver og vaniljesukker, og pisk med gaflen indtil alle melklumper er væk.
- 4 spsk. hvedemel
- ½ tsk. bagepulver
- 2 tsk. kakaopulver
- 2 tsk. vaniljesukker
- Trin 6 af 10
Stil kopperne i mikroovnen, og bag kagerne i 1 minut ved højeste effekt. Tjek om kagerne er færdig ved at stikke for eksempel en kødnål ned i kagen. Hvis der ikke sidder noget fast på nålen, er kagerne færdige. Hvis der sidder noget dej fast på pinden, så giv kagerne cirka 10 sekunder længere.
- Trin 7 af 10
Lad kagerne køle af, før du kommer frosting på.
- Trin 8 af 10
Lav skyr-frosting: Kom flødeost, skyr og flormelis i en lille skål, og rør det sammen med en ske.
- 4 tsk. flødeost neutral
- 4 tsk. skyr
- 6 tsk. flormelis
- Trin 9 af 10
Pres saften af citronen, til du har cirka 1 teskefuld. Smag frostingen til med citronsaft og vaniljesukker.
- 1 tsk. citronsaft
- 1 tsk. vaniljesukker
- Trin 10 af 10
Kom skyrfrosting ovenpå de afkølede kager med skeen og servér.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Lækkersulten? Med kage i kop har du en lækker kage på mindre end 15 minutter.
Du skal bruge
Ingredienser
Kagedej:
- 2 æg
- 6 spsk. sukker
- 2 spsk. mælk
- 2 spsk. olie
- 4 spsk. hvedemel
- ½ tsk. bagepulver
- 2 tsk. kakaopulver
- 2 tsk. vaniljesukker
Skyr Frosting:
- 4 tsk. flødeost neutral
- 4 tsk. skyr
- 6 tsk. flormelis
- ½ citron (kun saften)
- 1 tsk. vaniljesukker
Køkkenredskaber
- 2 kopper
- 1 gaffel
- 1 teske
- 1 spiseske
- Mikroovn
- 1 kødnål eller tynd strikkepind
- 1 ske
- 1 lille skål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tag to kopper og slå et æg ud i hver af dem. Tag eventuelle æggeskaller op.
- Kom halvdelen af sukkeret, mælken og olien i hver af kopperne. Pisk det hele sammen med en gaffel.
- Tilsæt på samme måde mel, bagepulver, kakaopulver og vaniljesukker, og pisk med gaflen indtil alle melklumper er væk.
- Stil kopperne i mikroovnen, og bag kagerne i 1 minut ved højeste effekt. Tjek om kagerne er færdig ved at stikke for eksempel en kødnål ned i kagen. Hvis der ikke sidder noget fast på nålen, er kagerne færdige. Hvis der sidder noget dej fast på pinden, så giv kagerne cirka 10 sekunder længere.
- Lad kagerne køle af, før du kommer frosting på.
- Lav skyr-frosting: Kom flødeost, skyr og flormelis i en lille skål, og rør det sammen med en ske.
- Pres saften af citronen, til du har cirka 1 teskefuld. Smag frostingen til med citronsaft og vaniljesukker.
- Kom skyrfrosting ovenpå de afkølede kager med skeen og servér.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Lækkersulten? Med kage i en kop har du en lækker kage på mindre end 15 minutter.
Skal du lave kage i en kop til dig selv og en ven, så vælg "2 personer" ovenfor.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 2880 kJ / 685 kcal
- Protein: 9 %
- Kulhydrat: 55 %
- Fedt: 37 %
- Heraf mættet fedt: 7,7 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Kagedej
- 4 æg
- 12 spsk. sukker
- 4 spsk. mælk
- 4 spsk. olie
- 8 spsk. hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 4 tsk. kakaopulver
- 4 tsk. vaniljesukker
Skyr-frosting
- 8 tsk. flødeost neutral
- 8 tsk. skyr
- 12 tsk. flormelis
- ½ citron (kun saften)
- 2 tsk. vaniljesukker
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 stor skål
- 4 kopper
- 1 gaffel
- 1 teske
- 1 spiseske
- Mikroovn
- 1 kødnål eller tynd strikkepind
- 1 lille skål
Sådan gør du
- Trin 1 af 10
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 10
Find alle ingredienserne frem.
Kagedej:
- 4 æg
- 12 spsk. sukker
- 4 spsk. mælk
- 4 spsk. olie
- 8 spsk. hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 4 tsk. kakaopulver
- 4 tsk. vaniljesukker
Skyr-frosting:
- 8 tsk. flødeost neutral
- 8 tsk. skyr
- 12 tsk. flormelis
- ½ citron (kun saften)
- 2 tsk. vaniljesukker
- Trin 3 af 10
Slå et æg ud i en kop. Kom ægget ned i den store skål. Fortsæt på samme måde med de to andre æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- 4 æg
- Trin 4 af 10
Tilsæt sukker, mælk og olie. Pisk det hele sammen med en gaffel.
- 12 spsk. sukker
- 4 spsk. mælk
- 4 spsk. olie
- Trin 5 af 10
Tilsæt mel, bagepulver, kakao og vaniljesukker, og pisk med gaflen indtil alle melklumper er væk.
- 8 spsk. hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 4 tsk. kakaopulver
- 4 tsk. vaniljesukker
- Trin 6 af 10
Fordel dejen i fire kopper. Stil kopperne i mikroovnen, og bag kagerne i 1 minut ved højeste effekt. Tjek om kagerne er færdig ved at stikke for eksempel en kødnål ned i kagen. Hvis der ikke sidder noget fast på nålen, er kagerne færdige. Hvis der sidder noget dej fast på pinden, så giv kagerne cirka 10 sekunder længere.
- Trin 7 af 10
Lad kagerne køle af, før du kommer frosting på.
- Trin 8 af 10
Lav skyr-frosting: Kom flødeost, skyr og flormelis i en lille skål, og rør det sammen med en ske.
- 8 tsk. flødeost neutral
- 8 tsk. skyr
- 12 tsk. flormelis
- Trin 9 af 10
Pres saften af citronen, til du har cirka 2 teskefulde. Smag frostingen til med citronsaft og vaniljesukker.
- 2 tsk. citronsaft
- 2 tsk. vaniljesukker
- Trin 10 af 10
Kom skyrfrosting ovenpå de afkølede kager med skeen og servér.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Lækkersulten? Med kage i en kop har du en lækker kage på mindre end 15 minutter.
Skal du lave kage i en kop til dig selv og en ven, så vælg "2 personer" ovenfor.
Du skal bruge
Ingredienser
Kagedej:
- 4 æg
- 12 spsk. sukker
- 4 spsk. mælk
- 4 spsk. olie
- 8 spsk. hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 4 tsk. kakaopulver
- 4 tsk. vaniljesukker
Skyr Frosting:
- 8 tsk. flødeost neutral
- 8 tsk. skyr
- 12 tsk. flormelis
- ½ citron (kun saften)
- 2 tsk. vaniljesukker
Køkkenredskaber
- 1 stor skål
- 4 kopper
- 1 gaffel
- 1 teske
- 1 spiseske
- Mikroovn
- 1 kødnål eller tynd strikkepind
- 1 lille skål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Slå et æg ud i en kop. Kom ægget ned i den store skål. Fortsæt på samme måde med de to andre æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- Tilsæt sukker, mælk og olie. Pisk det hele sammen med en gaffel.
- Tilsæt mel, bagepulver, kakao og vaniljesukker, og pisk med gaflen indtil alle melklumper er væk.
- Fordel dejen i fire kopper. Stil kopperne i mikroovnen, og bag kagerne i 1 minut ved højeste effekt. Tjek om kagerne er færdig ved at stikke for eksempel en kødnål ned i kagen. Hvis der ikke sidder noget fast på nålen, er kagerne færdige. Hvis der sidder noget dej fast på pinden, så giv kagerne cirka 10 sekunder længere.
- Lad kagerne køle af, før du kommer frosting på.
- Lav skyr-frosting: Kom flødeost, skyr og flormelis i en lille skål, og rør det sammen med en ske.
- Pres saften af citronen, til du har cirka 2 teskefulde. Smag frostingen til med citronsaft og vaniljesukker.
- Kom skyrfrosting ovenpå de afkølede kager med skeen og servér.
-