Kage i kop

Kage i kop

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Lækkersulten? Med kage i kop har du en lækker kage på mindre end 15 minutter.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 2880 kJ / 685 kcal
        • Protein: 9 %
        • Kulhydrat: 55 %
        • Fedt: 37 %
        • Heraf mættet fedt: 7,7 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 10

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 10

        Find alle ingredienserne frem.

        Kagedej:

        • 2 æg
        • 6 spsk. sukker
        • 2 spsk. mælk
        • 2 spsk. olie
        • 4 spsk. hvedemel
        • ½ tsk. bagepulver
        • 2 tsk. kakaopulver  
        • 2 tsk. vaniljepulver

        Skyr Frosting:

        • 4 tsk. flødeost neutral
        • 4 tsk. skyr
        • 6 tsk. flormelis
        • ½ citron (kun saften)
        • 1 tsk. vaniljesukker
      • Trin 3 af 10

        Tag to kopper og slå et æg ud i hver af dem. Tag eventuelle æggeskaller op.

        • 2 æg
      • Trin 4 af 10

        Kom halvdelen af sukkeret, mælken og olien i hver af kopperne. Pisk det hele sammen med en gaffel.

        • 6 spsk. sukker
        • 2 spsk. mælk
        • 2 spsk. olie
      • Trin 5 af 10

        Tilsæt på samme måde mel, bagepulver, kakaopulver og vaniljesukker, og pisk med gaflen indtil alle melklumper er væk.

        • 4 spsk. hvedemel
        • ½ tsk. bagepulver
        • 2 tsk. kakaopulver  
        • 2 tsk. vaniljesukker
      • Trin 6 af 10

        Stil kopperne i mikroovnen, og bag kagerne i 1 minut ved højeste effekt. Tjek om kagerne er færdig ved at stikke for eksempel en kødnål ned i kagen. Hvis der ikke sidder noget fast på nålen, er kagerne færdige. Hvis der sidder noget dej fast på pinden, så giv kagerne cirka 10 sekunder længere.

      • Trin 7 af 10

        Lad kagerne køle af, før du kommer frosting på.

      • Trin 8 af 10

        Lav skyr-frosting: Kom flødeost, skyr og flormelis i en lille skål, og rør det sammen med en ske.

        • 4 tsk. flødeost neutral
        • 4 tsk. skyr
        • 6 tsk. flormelis
      • Trin 9 af 10

        Pres saften af citronen, til du har cirka 1 teskefuld. Smag frostingen til med citronsaft og vaniljesukker.

        • 1 tsk. citronsaft
        • 1 tsk. vaniljesukker
      • Trin 10 af 10

        Kom skyrfrosting ovenpå de afkølede kager med skeen og servér.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Lækkersulten? Med kage i kop har du en lækker kage på mindre end 15 minutter.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Kagedej:

          • 2 æg
          • 6 spsk. sukker
          • 2 spsk. mælk
          • 2 spsk. olie
          • 4 spsk. hvedemel
          • ½ tsk. bagepulver
          • 2 tsk. kakaopulver  
          • 2 tsk. vaniljesukker

          Skyr Frosting:

          • 4 tsk. flødeost neutral
          • 4 tsk. skyr
          • 6 tsk. flormelis
          • ½ citron (kun saften)
          • 1 tsk. vaniljesukker

           

          Køkkenredskaber

          • 2 kopper
          • 1 gaffel
          • 1 teske
          • 1 spiseske
          • Mikroovn
          • 1 kødnål eller tynd strikkepind
          • 1 ske
          • 1 lille skål

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tag to kopper og slå et æg ud i hver af dem. Tag eventuelle æggeskaller op.
          4. Kom halvdelen af sukkeret, mælken og olien i hver af kopperne. Pisk det hele sammen med en gaffel.
          5. Tilsæt på samme måde mel, bagepulver, kakaopulver og vaniljesukker, og pisk med gaflen indtil alle melklumper er væk.
          6. Stil kopperne i mikroovnen, og bag kagerne i 1 minut ved højeste effekt. Tjek om kagerne er færdig ved at stikke for eksempel en kødnål ned i kagen. Hvis der ikke sidder noget fast på nålen, er kagerne færdige. Hvis der sidder noget dej fast på pinden, så giv kagerne cirka 10 sekunder længere.
          7. Lad kagerne køle af, før du kommer frosting på.
          8. Lav skyr-frosting: Kom flødeost, skyr og flormelis i en lille skål, og rør det sammen med en ske.
          9. Pres saften af citronen, til du har cirka 1 teskefuld. Smag frostingen til med citronsaft og vaniljesukker.
          10. Kom skyrfrosting ovenpå de afkølede kager med skeen og servér.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Lækkersulten? Med kage i en kop har du en lækker kage på mindre end 15 minutter.

            Skal du lave kage i en kop til dig selv og en ven, så vælg "2 personer" ovenfor.

            Energi-indhold pr. stk.
            • Energi: 2880 kJ / 685 kcal
            • Protein: 9 %
            • Kulhydrat: 55 %
            • Fedt: 37 %
            • Heraf mættet fedt: 7,7 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 10

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 10

            Find alle ingredienserne frem.

            Kagedej:

            • 4 æg
            • 12 spsk. sukker
            • 4 spsk. mælk
            • 4 spsk. olie
            • 8 spsk. hvedemel
            • 1 tsk. bagepulver
            • 4 tsk. kakaopulver  
            • 4 tsk. vaniljesukker

            Skyr-frosting:

            • 8 tsk. flødeost neutral
            • 8 tsk. skyr
            • 12 tsk. flormelis
            • ½ citron (kun saften)
            • 2 tsk. vaniljesukker
          • Trin 3 af 10

            Slå æggene ud en stor skål. Tag eventuelle æggeskaller op.

            • 4 æg
          • Trin 4 af 10

            Tilsæt sukker, mælk og olie. Pisk det hele sammen med en gaffel.

            • 12 spsk. sukker
            • 4 spsk. mælk
            • 4 spsk. olie
          • Trin 5 af 10

            Tilsæt mel, bagepulver, kakao og vaniljesukker, og pisk med gaflen indtil alle melklumper er væk.

            • 8 spsk. hvedemel
            • 1 tsk. bagepulver
            • 4 tsk. kakaopulver  
            • 4 tsk. vaniljesukker
          • Trin 6 af 10

            Fordel dejen i fire kopper. Stil kopperne i mikroovnen, og bag kagerne i 1 minut ved højeste effekt. Tjek om kagerne er færdig ved at stikke for eksempel en kødnål ned i kagen. Hvis der ikke sidder noget fast på nålen, er kagerne færdige. Hvis der sidder noget dej fast på pinden, så giv kagerne cirka 10 sekunder længere.

          • Trin 7 af 10

            Lad kagerne køle af, før du kommer frosting på.

          • Trin 8 af 10

            Lav skyr-frosting: Kom flødeost, skyr og flormelis i en lille skål, og rør det sammen med en ske.

            • 8 tsk. flødeost neutral
            • 8 tsk. skyr
            • 12 tsk. flormelis
          • Trin 9 af 10

            Pres saften af citronen, til du har cirka 2 teskefulde. Smag frostingen til med citronsaft og vaniljesukker.

            • 2 tsk. citronsaft
            • 2 tsk. vaniljesukker
          • Trin 10 af 10

            Kom skyrfrosting ovenpå de afkølede kager med skeen og servér.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Lækkersulten? Med kage i en kop har du en lækker kage på mindre end 15 minutter.

            Skal du lave kage i en kop til dig selv og en ven, så vælg "2 personer" ovenfor.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Kagedej:

              • 4 æg
              • 12 spsk. sukker
              • 4 spsk. mælk
              • 4 spsk. olie
              • 8 spsk. hvedemel
              • 1 tsk. bagepulver
              • 4 tsk. kakaopulver  
              • 4 tsk. vaniljesukker

              Skyr Frosting:

              • 8 tsk. flødeost neutral
              • 8 tsk. skyr
              • 12 tsk. flormelis
              • ½ citron (kun saften)
              • 2 tsk. vaniljesukker

               

              Køkkenredskaber

              • 1 stor skål
              • 4 kopper
              • 1 gaffel
              • 1 teske
              • 1 spiseske
              • Mikroovn
              • 1 kødnål eller tynd strikkepind
              • 1 ske
              • 1 lille skål

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Slå æggene ud en stor skål. Tag eventuelle æggeskaller op.
              4. Tilsæt sukker, mælk og olie. Pisk det hele sammen med en gaffel.
              5. Tilsæt mel, bagepulver, kakao og vaniljesukker, og pisk med gaflen indtil alle melklumper er væk.
              6. Fordel dejen i fire kopper. Stil kopperne i mikroovnen, og bag kagerne i 1 minut ved højeste effekt. Tjek om kagerne er færdig ved at stikke for eksempel en kødnål ned i kagen. Hvis der ikke sidder noget fast på nålen, er kagerne færdige. Hvis der sidder noget dej fast på pinden, så giv kagerne cirka 10 sekunder længere.
              7. Lad kagerne køle af, før du kommer frosting på.
              8. Lav skyr-frosting: Kom flødeost, skyr og flormelis i en lille skål, og rør det sammen med en ske.
              9. Pres saften af citronen, til du har cirka 2 teskefulde. Smag frostingen til med citronsaft og vaniljesukker.
              10. Kom skyrfrosting ovenpå de afkølede kager med skeen og servér.