Julenødder

Julenødder

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Rist dine yndlingsnødder, og bland dem med honning og kanel, så de smager af jul!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 616 kJ / 147 kcal
        • Protein: 9 %
        • Kulhydrat: 26 %
        • Fedt: 65 %
        • Heraf mættet fedt: 1,4 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 6

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 6

        Mål alle ingredienserne af.

        • 1 ¼ dl. blandede nødder, fx hasselnødder, cashewnødder eller jordnødder
        • ½ spsk. honning
        • ¾ tsk. stødt kanel
      • Trin 3 af 6

        Tag en stegepande, og varm den op til middel varme. Kom nødder på stegepanden, og rist dem i cirka 4 minutter, til de begynder at få lidt farve. Rør rundt med en paletkniv, så de ikke brænder på.

        • 1 ¼ dl. blandede nødder, fx hasselnødder, cashewnødder eller jordnødder
      • Trin 4 af 6

        Kom honning og kanel på stegepanden. Rør rundt, så der kommer honning og kanel på alle nødderne. Rist nødderne i cirka 2 minutter mere.

        • ½ spsk. honning
        • ¾ tsk. stødt kanel
      • Trin 5 af 6

        Hæld nødderne ud på en stor tallerken. Spred dem ud, og lad dem køle af.

      • Trin 6 af 6

        Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Rist dine yndlingsnødder, og bland dem med honning og kanel, så de smager af jul!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 ¼ dl. blandede nødder, fx hasselnødder, cashewnødder eller jordnødder
          • ½ spsk. honning
          • ¾ tsk. stødt kanel

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tag en stegepande, og varm den op til middel varme. Kom nødder på stegepanden, og rist dem i cirka 4 minutter, til de begynder at få lidt farve. Rør rundt med en paletkniv, så de ikke brænder på.
          4. Kom honning og kanel på stegepanden. Rør rundt, så der kommer honning og kanel på alle nødderne. Rist nødderne i cirka 2 minutter mere.
          5. Hæld nødderne ud på en stor tallerken. Spred dem ud, og lad dem køle af.
          6. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Rist dine yndlingsnødder, og bland dem med honning og kanel, så de smager af jul!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 616 kJ / 147 kcal
            • Protein: 9 %
            • Kulhydrat: 26 %
            • Fedt: 65 %
            • Heraf mættet fedt: 1,4 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 6

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 6

            Mål alle ingredienserne af.

            • 2 ½ dl. blandede nødder, fx hasselnødder, cashewnødder eller jordnødder
            • 1 spsk. honning
            • 1 ½ tsk. stødt kanel
          • Trin 3 af 6

            Tag en stegepande, og varm den op til middel varme. Kom nødder på stegepanden, og rist dem i cirka 4 minutter, til de begynder at få lidt farve. Rør rundt med en paletkniv, så de ikke brænder på.

            • 2 ½ dl. blandede nødder, fx hasselnødder, cashewnødder eller jordnødder
          • Trin 4 af 6

            Kom honning og kanel på stegepanden. Rør rundt, så der kommer honning og kanel på alle nødderne. Rist nødderne i cirka 2 minutter mere.

            • 1 spsk. honning
            • 1 ½ tsk. stødt kanel
          • Trin 5 af 6

            Hæld nødderne ud på en stor tallerken. Spred dem ud, og lad dem køle af.

          • Trin 6 af 6

            Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Rist dine yndlingsnødder, og bland dem med honning og kanel, så de smager af jul!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 ½ dl. blandede nødder, fx hasselnødder, cashewnødder eller jordnødder
              • 1 spsk. honning
              • 1 ½ tsk. stødt kanel

               

              Køkkenredskaber

              • 1 decilitermål
              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Tag en stegepande, og varm den op til middel varme. Kom nødder på stegepanden, og rist dem i cirka 4 minutter, til de begynder at få lidt farve. Rør rundt med en paletkniv, så de ikke brænder på.
              4. Kom honning og kanel på stegepanden. Rør rundt, så der kommer honning og kanel på alle nødderne. Rist nødderne i cirka 2 minutter mere.
              5. Hæld nødderne ud på en stor tallerken. Spred dem ud, og lad dem køle af.
              6. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Rist dine yndlingsnødder, og bland dem med honning og kanel, så de smager af jul!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 616 kJ / 147 kcal
                • Protein: 9 %
                • Kulhydrat: 26 %
                • Fedt: 65 %
                • Heraf mættet fedt: 1,4 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 6

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 6

                Mål alle ingredienserne af.

                • 3 ¾ dl. blandede nødder, fx hasselnødder, cashewnødder eller jordnødder
                • 1 ½ spsk. honning
                • 2 ¼ tsk. stødt kanel
              • Trin 3 af 6

                Tag en stegepande, og varm den op til middel varme. Kom nødder på stegepanden, og rist dem i cirka 4 minutter, til de begynder at få lidt farve. Rør rundt med en paletkniv, så de ikke brænder på.

                • 3 ¾ dl. blandede nødder, fx hasselnødder, cashewnødder eller jordnødder
              • Trin 4 af 6

                Kom honning og kanel på stegepanden. Rør rundt, så der kommer honning og kanel på alle nødderne. Rist nødderne i cirka 2 minutter mere.

                • 1 ½ spsk. honning
                • 2 ¼ tsk. stødt kanel
              • Trin 5 af 6

                Hæld nødderne ud på en stor tallerken. Spred dem ud, og lad dem køle af.

              • Trin 6 af 6

                Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Rist dine yndlingsnødder, og bland dem med honning og kanel, så de smager af jul!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 3 ¾ dl. blandede nødder, fx hasselnødder, cashewnødder eller jordnødder
                  • 1 ½ spsk. honning
                  • 2 ¼ tsk. stødt kanel

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 decilitermål
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Tag en stegepande, og varm den op til middel varme. Kom nødder på stegepanden, og rist dem i cirka 4 minutter, til de begynder at få lidt farve. Rør rundt med en paletkniv, så de ikke brænder på.
                  4. Kom honning og kanel på stegepanden. Rør rundt, så der kommer honning og kanel på alle nødderne. Rist nødderne i cirka 2 minutter mere.
                  5. Hæld nødderne ud på en stor tallerken. Spred dem ud, og lad dem køle af.
                  6. Velbekomme!