Julenødder

Julenødder

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Nødder med smagen af jul! Rist dine yndlingsnødder, og bland dem med honning og kanel; bedre bliver det ikke.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 616 kJ / 147 kcal
        • Protein: 9 %
        • Kulhydrat: 26 %
        • Fedt: 65 %
        • Heraf mættet fedt: 1,4 g.
    • Film

        • Opskriften tager ca.: 30 minutter

          Se filmen, hvor Gorm rister julenødder.

          Energi-indhold pr. portion
          • Energi: 616 kJ / 147 kcal
          • Protein: 9 %
          • Kulhydrat: 26 %
          • Fedt: 65 %
          • Heraf mættet fedt: 1,4 g.
      • Du skal bruge

      • Sådan gør du

        • Trin 1 af 6

          Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

        • Trin 2 af 6

          Mål alle ingredienserne af.

          • 1 ¼ dl. blandede nødder, fx hasselnødder, cashewnødder eller jordnødder
          • ½ spsk. honning
          • ¾ tsk. stødt kanel
        • Trin 3 af 6

          Tag en stegepande, og varm den op til middel varme. Kom nødder på stegepanden, og rist dem i cirka 4 minutter, til de begynder at få lidt farve. Rør rundt med en paletkniv, så de ikke brænder på.

          • 1 ¼ dl. blandede nødder, fx hasselnødder, cashewnødder eller jordnødder
        • Trin 4 af 6

          Kom honning og kanel på stegepanden. Rør rundt, så der kommer honning og kanel på alle nødderne. Rist nødderne i cirka 2 minutter mere.

          • ½ spsk. honning
          • ¾ tsk. stødt kanel
        • Trin 5 af 6

          Hæld nødderne ud på en stor tallerken. Spred dem ud, og lad dem køle af.

        • Trin 6 af 6

          Velbekomme!

      • Oversigt

        • Print

          Beskrivelse

          Nødder med smagen af jul! Rist dine yndlingsnødder, og bland dem med honning og kanel; bedre bliver det ikke.

          Du skal bruge

            Ingredienser

            • 1 ¼ dl. blandede nødder, fx hasselnødder, cashewnødder eller jordnødder
            • ½ spsk. honning
            • ¾ tsk. stødt kanel

             

            Køkkenredskaber

            • 1 decilitermål
            • 1 spiseske
            • 1 teske
            • 1 stegepande
            • 1 paletkniv

            Sådan gør du

            1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
            2. Mål alle ingredienserne af.
            3. Tag en stegepande, og varm den op til middel varme. Kom nødder på stegepanden, og rist dem i cirka 4 minutter, til de begynder at få lidt farve. Rør rundt med en paletkniv, så de ikke brænder på.
            4. Kom honning og kanel på stegepanden. Rør rundt, så der kommer honning og kanel på alle nødderne. Rist nødderne i cirka 2 minutter mere.
            5. Hæld nødderne ud på en stor tallerken. Spred dem ud, og lad dem køle af.
            6. Velbekomme!
        • Beskrivelse

            • Opskriften tager ca.: 30 minutter

              Nødder med smagen af jul! Rist dine yndlingsnødder, og bland dem med honning og kanel; bedre bliver det ikke.

              Energi-indhold pr. portion
              • Energi: 616 kJ / 147 kcal
              • Protein: 9 %
              • Kulhydrat: 26 %
              • Fedt: 65 %
              • Heraf mættet fedt: 1,4 g.
          • Film

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Se filmen, hvor Gorm rister julenødder.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 616 kJ / 147 kcal
                • Protein: 9 %
                • Kulhydrat: 26 %
                • Fedt: 65 %
                • Heraf mættet fedt: 1,4 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 6

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 6

                Mål alle ingredienserne af.

                • 2 ½ dl. blandede nødder, fx hasselnødder, cashewnødder eller jordnødder
                • 1 spsk. honning
                • 1 ½ tsk. stødt kanel
              • Trin 3 af 6

                Tag en stegepande, og varm den op til middel varme. Kom nødder på stegepanden, og rist dem i cirka 4 minutter, til de begynder at få lidt farve. Rør rundt med en paletkniv, så de ikke brænder på.

                • 2 ½ dl. blandede nødder, fx hasselnødder, cashewnødder eller jordnødder
              • Trin 4 af 6

                Kom honning og kanel på stegepanden. Rør rundt, så der kommer honning og kanel på alle nødderne. Rist nødderne i cirka 2 minutter mere.

                • 1 spsk. honning
                • 1 ½ tsk. stødt kanel
              • Trin 5 af 6

                Hæld nødderne ud på en stor tallerken. Spred dem ud, og lad dem køle af.

              • Trin 6 af 6

                Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Nødder med smagen af jul! Rist dine yndlingsnødder, og bland dem med honning og kanel; bedre bliver det ikke.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 2 ½ dl. blandede nødder, fx hasselnødder, cashewnødder eller jordnødder
                  • 1 spsk. honning
                  • 1 ½ tsk. stødt kanel

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 decilitermål
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Tag en stegepande, og varm den op til middel varme. Kom nødder på stegepanden, og rist dem i cirka 4 minutter, til de begynder at få lidt farve. Rør rundt med en paletkniv, så de ikke brænder på.
                  4. Kom honning og kanel på stegepanden. Rør rundt, så der kommer honning og kanel på alle nødderne. Rist nødderne i cirka 2 minutter mere.
                  5. Hæld nødderne ud på en stor tallerken. Spred dem ud, og lad dem køle af.
                  6. Velbekomme!
              • Beskrivelse

                  • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                    Nødder med smagen af jul! Rist dine yndlingsnødder, og bland dem med honning og kanel; bedre bliver det ikke.

                    Energi-indhold pr. portion
                    • Energi: 616 kJ / 147 kcal
                    • Protein: 9 %
                    • Kulhydrat: 26 %
                    • Fedt: 65 %
                    • Heraf mættet fedt: 1,4 g.
                • Film

                    • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                      Se filmen, hvor Gorm rister julenødder.

                      Energi-indhold pr. portion
                      • Energi: 616 kJ / 147 kcal
                      • Protein: 9 %
                      • Kulhydrat: 26 %
                      • Fedt: 65 %
                      • Heraf mættet fedt: 1,4 g.
                  • Du skal bruge

                  • Sådan gør du

                    • Trin 1 af 6

                      Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

                    • Trin 2 af 6

                      Mål alle ingredienserne af.

                      • 3 ¾ dl. blandede nødder, fx hasselnødder, cashewnødder eller jordnødder
                      • 1 ½ spsk. honning
                      • 2 ¼ tsk. stødt kanel
                    • Trin 3 af 6

                      Tag en stegepande, og varm den op til middel varme. Kom nødder på stegepanden, og rist dem i cirka 4 minutter, til de begynder at få lidt farve. Rør rundt med en paletkniv, så de ikke brænder på.

                      • 3 ¾ dl. blandede nødder, fx hasselnødder, cashewnødder eller jordnødder
                    • Trin 4 af 6

                      Kom honning og kanel på stegepanden. Rør rundt, så der kommer honning og kanel på alle nødderne. Rist nødderne i cirka 2 minutter mere.

                      • 1 ½ spsk. honning
                      • 2 ¼ tsk. stødt kanel
                    • Trin 5 af 6

                      Hæld nødderne ud på en stor tallerken. Spred dem ud, og lad dem køle af.

                    • Trin 6 af 6

                      Velbekomme!

                  • Oversigt

                    • Print

                      Beskrivelse

                      Nødder med smagen af jul! Rist dine yndlingsnødder, og bland dem med honning og kanel; bedre bliver det ikke.

                      Du skal bruge

                        Ingredienser

                        • 3 ¾ dl. blandede nødder, fx hasselnødder, cashewnødder eller jordnødder
                        • 1 ½ spsk. honning
                        • 2 ¼ tsk. stødt kanel

                         

                        Køkkenredskaber

                        • 1 decilitermål
                        • 1 spiseske
                        • 1 teske
                        • 1 stegepande
                        • 1 paletkniv

                        Sådan gør du

                        1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                        2. Mål alle ingredienserne af.
                        3. Tag en stegepande, og varm den op til middel varme. Kom nødder på stegepanden, og rist dem i cirka 4 minutter, til de begynder at få lidt farve. Rør rundt med en paletkniv, så de ikke brænder på.
                        4. Kom honning og kanel på stegepanden. Rør rundt, så der kommer honning og kanel på alle nødderne. Rist nødderne i cirka 2 minutter mere.
                        5. Hæld nødderne ud på en stor tallerken. Spred dem ud, og lad dem køle af.
                        6. Velbekomme!