Jordbær med chokolade

Jordbær med chokolade

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Verdens nemmeste jordbær-dessert, værsgo og det var så lidt :-D

        Fordi jordbær elsker chokolade. Fordi chokolade elsker knas. Og fordi din mund elsker den her dessert!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 611 kJ / 246 kcal
        • Protein: 5 %
        • Kulhydrat: 52 %
        • Fedt: 43 %
        • Heraf mættet fedt: 6,8 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 7

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 7

        Find alle ingredienserne frem.

        • 125 g. jordbær
        • 75 g. chokolade
        • Ca. ¼ dl. mysli
      • Trin 3 af 7

        Skyl jordbærrene, men lad den grønne stilk blive siddende på dem. Når du har skyllet dem, så læg dem på et rent viskestykke. Dup dem forsigtigt, til de er helt tørre.

        • 125 g. jordbær

         

      • Trin 4 af 7

        Smelt chokoladen over vandbad: Bræk chokoladen i stykker og kom dem i en stor, ovnfast glasskål. Klik på videoen og se, hvordan du smelter chokolade over vandbad.

        • 75 g. chokolade
      • Trin 5 af 7

        Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen må ikke røre bunden af gryden. Tænd for middel varme og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen. Rør undervejs med en dejskraber, til der ikke er flere klumper.

      • Trin 6 af 7

        Tag skålen op af vandet og stil den på køkkenbordet.

      • Trin 7 af 7

        Dyp bunden af jordbærrene først i den smeltede chokolade og derefter i myslien. Læg dem på et stykke bagepapir og lad chokoladen størkne.

        • Ca. ¼ dl. mysli
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Verdens nemmeste jordbær-dessert, værsgo og det var så lidt :-D

        Fordi jordbær elsker chokolade. Fordi chokolade elsker knas. Og fordi din mund elsker den her dessert!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 125 g. jordbær
          • 75 g. chokolade
          • Ca. ¼ dl. mysli

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 decilitermål
          • 1 rent viskestykke
          • 1 lille gryde
          • 1 lille glasskål
          • 1 dejskraber
          • Bagepapir

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skyl jordbærrene, men lad den grønne stilk blive siddende på dem. Når du har skyllet dem, så læg dem på et rent viskestykke. Dup dem forsigtigt, til de er helt tørre.
          4. Smelt chokoladen over vandbad: Bræk chokoladen i stykker og kom dem i en stor, ovnfast glasskål. Klik på videoen og se, hvordan du smelter chokolade over vandbad.
          5. Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen må ikke røre bunden af gryden. Tænd for middel varme og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen. Rør undervejs med en dejskraber, til der ikke er flere klumper.
          6. Tag skålen op af vandet og stil den på køkkenbordet.
          7. Dyp bunden af jordbærrene først i den smeltede chokolade og derefter i myslien. Læg dem på et stykke bagepapir og lad chokoladen størkne.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Verdens nemmeste jordbær-dessert, værsgo og det var så lidt :-D

            Fordi jordbær elsker chokolade. Fordi chokolade elsker knas. Og fordi din mund elsker den her dessert!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 611 kJ / 246 kcal
            • Protein: 5 %
            • Kulhydrat: 52 %
            • Fedt: 43 %
            • Heraf mættet fedt: 6,8 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 7

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 7

            Find alle ingredienserne frem.

            • 250 g. jordbær
            • 150 g. chokolade
            • Ca. ½ dl. mysli
          • Trin 3 af 7

            Skyl jordbærrene, men lad den grønne stilk blive siddende på dem. Når du har skyllet dem, så læg dem på et rent viskestykke. Dup dem forsigtigt, til de er helt tørre.

            • 250 g. jordbær
          • Trin 4 af 7

            Smelt chokoladen over vandbad: Bræk chokoladen i stykker og kom dem i en stor, ovnfast glasskål. Klik på videoen og se, hvordan du smelter chokolade over vandbad.

            • 150 g. chokolade
          • Trin 5 af 7

            Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen må ikke røre bunden af gryden. Tænd for middel varme og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen. Rør undervejs med en dejskraber, til der ikke er flere klumper.

          • Trin 6 af 7

            Tag skålen op af vandet og stil den på køkkenbordet.

          • Trin 7 af 7

            Dyp bunden af jordbærrerne først i den smeltede chokolade og derefter i myslien. Læg dem på et stykke bagepapir og lad chokoladen størkne.

            • Ca. ½ dl. mysli
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Verdens nemmeste jordbær-dessert, værsgo og det var så lidt :-D

            Fordi jordbær elsker chokolade. Fordi chokolade elsker knas. Og fordi din mund elsker den her dessert!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 250 g. jordbær
              • 150 g. chokolade
              • Ca. ½ dl. mysli

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 decilitermål
              • 1 rent viskestykke
              • 1 lille gryde
              • 1 lille glasskål
              • 1 dejskraber
              • Bagepapir

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skyl jordbærrene, men lad den grønne stilk blive siddende på dem. Når du har skyllet dem, så læg dem på et rent viskestykke. Dup dem forsigtigt, til de er helt tørre.
              4. Smelt chokoladen over vandbad: Bræk chokoladen i stykker og kom dem i en stor, ovnfast glasskål. Klik på videoen og se, hvordan du smelter chokolade over vandbad.
              5. Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen må ikke røre bunden af gryden. Tænd for middel varme og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen. Rør undervejs med en dejskraber, til der ikke er flere klumper.
              6. Tag skålen op af vandet og stil den på køkkenbordet.
              7. Dyp bunden af jordbærrerne først i den smeltede chokolade og derefter i myslien. Læg dem på et stykke bagepapir og lad chokoladen størkne.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Verdens nemmeste jordbær-dessert, værsgo og det var så lidt :-D

                Fordi jordbær elsker chokolade. Fordi chokolade elsker knas. Og fordi din mund elsker den her dessert!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 611 kJ / 246 kcal
                • Protein: 5 %
                • Kulhydrat: 52 %
                • Fedt: 43 %
                • Heraf mættet fedt: 6,8 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 7

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 7

                Find alle ingredienserne frem.

                • 375 g. jordbær
                • 225 g. chokolade
                • Ca. ¾ dl. mysli
              • Trin 3 af 7

                Skyl jordbærrene, men lad den grønne stilk blive siddende på dem. Når du har skyllet dem, så læg dem på et rent viskestykke. Dup dem forsigtigt, til de er helt tørre.

                • 375 g. jordbær
              • Trin 4 af 7

                Smelt chokoladen over vandbad: Bræk chokoladen i stykker og kom dem i en stor, ovnfast glasskål. Klik på videoen og se, hvordan du smelter chokolade over vandbad.

                • 225 g. chokolade
              • Trin 5 af 7

                Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen må ikke røre bunden af gryden. Tænd for middel varme og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen. Rør undervejs med en dejskraber, til der ikke er flere klumper.

              • Trin 6 af 7

                Tag skålen op af vandet og stil den på køkkenbordet.

              • Trin 7 af 7

                Dyp bunden af jordbærrene først i den smeltede chokolade og derefter i myslien. Læg dem på et stykke bagepapir og lad chokoladen størkne.

                • Ca. ¾ dl. mysli
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Verdens nemmeste jordbær-dessert, værsgo og det var så lidt :-D

                Fordi jordbær elsker chokolade. Fordi chokolade elsker knas. Og fordi din mund elsker den her dessert!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 375 g. jordbær
                  • 225 g. chokolade
                  • Ca. ¾ dl. mysli

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 decilitermål
                  • 1 rent viskestykke
                  • 1 lille gryde
                  • 1 lille glasskål
                  • 1 dejskraber
                  • Bagepapir

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skyl jordbærrene, men lad den grønne stilk blive siddende på dem. Når du har skyllet dem, så læg dem på et rent viskestykke. Dup dem forsigtigt, til de er helt tørre.
                  4. Smelt chokoladen over vandbad: Bræk chokoladen i stykker og kom dem i en stor, ovnfast glasskål. Klik på videoen og se, hvordan du smelter chokolade over vandbad.
                  5. Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen må ikke røre bunden af gryden. Tænd for middel varme og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen. Rør undervejs med en dejskraber, til der ikke er flere klumper.
                  6. Tag skålen op af vandet og stil den på køkkenbordet.
                  7. Dyp bunden af jordbærrene først i den smeltede chokolade og derefter i myslien. Læg dem på et stykke bagepapir og lad chokoladen størkne.