Italiensk minestrone-suppe

Italiensk minestrone-suppe

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Selvom supper normalt hører efteråret og vinteren til, er denne suppe bedst om sommeren, hvor grøntsagerne er i sæson og smager bedst.      

        NB: Du kan komme alle mulige grøntsager i din suppe. Prøv for eksempel med kål, æble, aubergine, ærter, majs eller dine yndlings-grøntsager.  
         

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 849 kJ / 203 kcal
        • Protein: 6 %
        • Kulhydrat: 25 %
        • Fedt: 69 %
        • Heraf mættet fedt: 2,0 g
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 14

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 14

        Find alle ingredienserne frem.

        • ½ løg
        • 1 fed hvidløg
        • ½ porre
        • 1 gulerødder
        • ¼ squash
        • ½ håndfuld grønne bønner
        • 4 cherrytomater
        • 1 håndfulde babyspinat
        • 2 spsk. olie
        • ¾ l vand
        • 1-1 ½ hønsebouillonterning
        • ½ tsk. tørret oregano  
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • ½-1 ½ spsk. eddike
        • Groft brød
      • Trin 3 af 14

        Pil, og hak løget fint. Læg det på et stort fad eller tallerken. Klik på videoen og se, hvordan hakker løg.

        • ½ løg
      • Trin 4 af 14

        Pil, og hak hvidløget fint. Læg det på fadet. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • 1 fed hvidløg
      • Trin 5 af 14

        Skyl porrer, gulerod, squash, grønne bønner og cherrytomater.

        • ½ porre
        • 1 gulerødder
        • ¼ squash
        • ½ håndfuld grønne bønner
        • 4 cherrytomater
      • Trin 6 af 14

        Skær porrer, gulerødder og squash i tynde strimler, og læg dem på fadet. Klik på videoen og se, hvordan du ordner porrer.

      • Trin 7 af 14

        Nip enderne af de grønne bønner. Skær bønnerne i 3 stykker på hver cirka 2 centimeter. Læg dem over på fadet.

      • Trin 8 af 14

        Halver tomaterne, og læg dem på fadet.

      • Trin 9 af 14

        Kom vand i en balje, og skyl babyspinaten i vandet. Lad bladene dryppe af i en si, og læg dem på fadet.

        • 1 håndfulde babyspinat
      • Trin 10 af 14

        Varm olie op i en gryde.

        • 2 spsk. olie
      • Trin 11 af 14

        Svits løg og hvidløg i gryden i 2-3 minutter. Rør rundt imens.

      • Trin 12 af 14

        Tilsæt gulerødder, squash, bønner, cherrytomater og oregano, og svits i 3 minutter mere. Rør rundt imens.

        • ½ tsk. tørret oregano
      • Trin 13 af 14

        Hæld vand og bouillonterninger i gryden. Bring det hele i kog, og læg låg på. Lad suppen koge i 10 minutter ved svag varme.

        • ¾ l vand
        • 1-1 ½ hønsebouillonterning
      • Trin 14 af 14

        Smag til med salt, peber og eddike. Servér med groft brød til. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • ½-1½ spsk. eddike
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Selvom supper normalt hører efteråret og vinteren til, er denne suppe bedst om sommeren, hvor grøntsagerne er i sæson og smager bedst.      

        NB: Du kan komme alle mulige grøntsager i din suppe. Prøv for eksempel med kål, æble, aubergine, ærter, majs eller dine yndlings-grøntsager.  
         

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ løg
          • 1 fed hvidløg
          • ½ porre
          • 1 gulerødder
          • ¼ squash
          • ½ håndfuld grønne bønner
          • 4 cherrytomater
          • 1 håndfulde babyspinat
          • 2 spsk. olie
          • ¾ l vand
          • 1-1 ½ hønsebouillonterning
          • ½ tsk. tørret oregano  
          • ½ tsk. salt
          • ½ knivspids peber
          • ½-1 ½ spsk. eddike
          • Groft brød

           

          Køkkenreskaber

          • 1 stort fad
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 si
          • 1 gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 paletkniv
          • 1 spiseske
          • 1 teske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Pil, og hak løget fint. Læg det på et stort fad eller tallerken. Klik på videoen og se, hvordan hakker løg.
          4. Pil, og hak hvidløget fint. Læg det på fadet. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          5. Skyl porrer, gulerod, squash, grønne bønner og cherrytomater.
          6. Skær porrer, gulerødder og squash i tynde strimler, og læg dem på fadet. Klik på videoen og se, hvordan du ordner porrer.
          7. Nip enderne af de grønne bønner. Skær bønnerne i 3 stykker på hver cirka 2 centimeter. Læg dem over på fadet.
          8. Halver tomaterne, og læg dem på fadet.
          9. Kom vand i en balje, og skyl babyspinaten i vandet. Lad bladene dryppe af i en si, og læg dem på fadet.
          10. Varm olie op i en gryde.
          11. Svits løg og hvidløg i gryden i 2-3 minutter. Rør rundt imens.
          12. Tilsæt gulerødder, squash, bønner, cherrytomater og oregano, og svits i 3 minutter mere. Rør rundt imens.
          13. Hæld vand og bouillonterninger i gryden. Bring det hele i kog, og læg låg på. Lad suppen koge i 10 minutter ved svag varme.
          14. Smag til med salt, peber og eddike. Servér med groft brød til. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Selvom supper normalt hører efteråret og vinteren til, er denne suppe bedst om sommeren, hvor grøntsagerne er i sæson og smager bedst.      

            NB: Du kan komme alle mulige grøntsager i din suppe. Prøv for eksempel med kål, æble, aubergine, ærter, majs eller dine yndlings-grøntsager.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 849 kJ / 203 kcal
            • Protein: 6 %
            • Kulhydrat: 25 %
            • Fedt: 69 %
            • Heraf mættet fedt: 2,0 g
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 14

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 14

            Find alle ingredienserne frem.

            • 1 løg
            • 2 fed hvidløg
            • 1 porre
            • 2 gulerødder
            • ½ squash
            • 1 håndfuld grønne bønner
            • 8 cherrytomater
            • 2 håndfulde babyspinat
            • 4 spsk. olie
            • 1 ½ l vand
            • 2-3 hønsebouillonterning
            • 1 tsk. tørret oregano  
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 1-3 spsk. eddike
            • Groft brød
          • Trin 3 af 14

            Pil, og hak løget fint. Læg det på et stort fad eller tallerken. Klik på videoen og se, hvordan hakker løg.

            • 1 løg
          • Trin 4 af 14

            Pil, og hak hvidløget fint. Læg det på fadet. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

            • 2 fed hvidløg
          • Trin 5 af 14

            Skyl porrer, gulerod, squash, grønne bønner og cherrytomater.

            • 1 porre
            • 2 gulerødder
            • ½ squash
            • 1 håndfuld grønne bønner
            • 8 cherrytomater
          • Trin 6 af 14

            Skær porrer, gulerødder og squash i tynde strimler, og læg dem på fadet. Klik på videoen og se, hvordan du ordner porrer.

          • Trin 7 af 14

            Nip enderne af de grønne bønner. Skær bønnerne i 3 stykker på hver cirka 2 centimeter. Læg dem over på fadet.

          • Trin 8 af 14

            Halver tomaterne, og læg dem på fadet.

          • Trin 9 af 14

            Kom vand i en balje, og skyl babyspinaten i vandet. Lad bladene dryppe af i en si, og læg dem på fadet.

            • 2 håndfulde babyspinat
          • Trin 10 af 14

            Varm olie op i en gryde.

            • 4 spsk. olie
          • Trin 11 af 14

            Svits løg og hvidløg i gryden i 2-3 minutter. Rør rundt imens.

          • Trin 12 af 14

            Tilsæt gulerødder, squash, bønner, cherrytomater og oregano, og svits i 3 minutter mere. Rør rundt imens.

          • Trin 13 af 14

            Hæld vand og bouillonterninger i gryden. Bring det hele i kog, og læg låg på. Lad suppen koge i 10 minutter ved svag varme.

            • 1 ½ l vand
            • 2-3 hønsebouillonterninger
          • Trin 14 af 14

            Smag til med salt, peber og eddike. Servér med groft brød til. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 1-3 spsk. eddike
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Selvom supper normalt hører efteråret og vinteren til, er denne suppe bedst om sommeren, hvor grøntsagerne er i sæson og smager bedst.      

            NB: Du kan komme alle mulige grøntsager i din suppe. Prøv for eksempel med kål, æble, aubergine, ærter, majs eller dine yndlings-grøntsager.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 løg
              • 2 fed hvidløg
              • 1 porre
              • 2 gulerødder
              • ½ squash
              • 1 håndfuld grønne bønner
              • 8 cherrytomater
              • 2 håndfulde babyspinat
              • 4 spsk. olie
              • 1 ½ l vand
              • 2-3 hønsebouillonterninger
              • 1 tsk. tørret oregano  
              • 1 tsk. salt 
              • 1 knivspids peber
              • 1-3 spsk. eddike

              Tilbehør: 

              • Groft brød

               

              Køkkenreskaber

              • 1 stort fad
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 si
              • 1 gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 paletkniv
              • 1 spiseske
              • 1 teske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Pil, og hak løget fint. Læg det på et stort fad eller tallerken. Klik på videoen og se, hvordan hakker løg.
              4. Pil, og hak hvidløget fint. Læg det på fadet. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
              5. Skyl porrer, gulerod, squash, grønne bønner og cherrytomater.
              6. Skær porrer, gulerødder og squash i tynde strimler, og læg dem på fadet. Klik på videoen og se, hvordan du ordner porrer.
              7. Nip enderne af de grønne bønner. Skær bønnerne i 3 stykker på hver cirka 2 centimeter. Læg dem over på fadet.
              8. Halver tomaterne, og læg dem på fadet.
              9. Kom vand i en balje, og skyl babyspinaten i vandet. Lad bladene dryppe af i en si, og læg dem på fadet.
              10. Varm olie op i en gryde.
              11. Svits løg og hvidløg i gryden i 2-3 minutter. Rør rundt imens.
              12. Tilsæt gulerødder, squash, bønner, cherrytomater og oregano, og svits i 3 minutter mere. Rør rundt imens.
              13. Hæld vand og bouillonterninger i gryden. Bring det hele i kog, og læg låg på. Lad suppen koge i 10 minutter ved svag varme.
              14. Smag til med salt, peber og eddike. Servér med groft brød til. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Selvom supper normalt hører efteråret og vinteren til, er denne suppe bedst om sommeren, hvor grøntsagerne er i sæson og smager bedst.      

                NB: Du kan komme alle mulige grøntsager i din suppe. Prøv for eksempel med kål, æble, aubergine, ærter, majs eller dine yndlings-grøntsager.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 849 kJ / 203 kcal
                • Protein: 6 %
                • Kulhydrat: 25 %
                • Fedt: 69 %
                • Heraf mættet fedt: 2,0 g
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 14

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 14

                Find alle ingredienserne frem.

                • 1 ½ løg
                • 3 fed hvidløg
                • 1 ½ porre
                • 3 gulerødder
                • ¾ squash
                • 1 ½ håndfuld grønne bønner
                • 12 cherrytomater
                • 3 håndfulde babyspinat
                • 6 spsk. olie
                • 2 ¼ l vand
                • 3-4 ½ hønsebouillonterninger
                • 1½ tsk. tørret oregano  
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • 3-4 ½ spsk. eddike
                • Groft brød
              • Trin 3 af 14

                Pil, og hak løget fint. Læg det på et stort fad eller tallerken. Klik på videoen og se, hvordan hakker løg.

                • 1½ løg
              • Trin 4 af 14

                Pil, og hak hvidløget fint. Læg det på fadet. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                • 3 fed hvidløg
              • Trin 5 af 14

                Skyl porrer, gulerod, squash, grønne bønner og cherrytomater.

                • 1 ½ porre
                • 3 gulerødder
                • ¾ squash
                • 1 ½ håndfuld grønne bønner
                • 12 cherrytomater
              • Trin 6 af 14

                Skær porrer, gulerødder og squash i tynde strimler, og læg dem på fadet. Klik på videoen og se, hvordan du ordner porrer.

              • Trin 7 af 14

                Nip enderne af de grønne bønner. Skær bønnerne i 3 stykker på hver cirka 2 centimeter. Læg dem over på fadet.

              • Trin 8 af 14

                Halver tomaterne, og læg dem på fadet.

              • Trin 9 af 14

                Kom vand i en balje, og skyl babyspinaten i vandet. Lad bladene dryppe af i en si, og læg dem på fadet.

                • 3 håndfulde babyspinat
              • Trin 10 af 14

                Varm olie op i en gryde.

                • 6 spsk. olie
              • Trin 11 af 14

                Svits løg og hvidløg i gryden i 2-3 minutter. Rør rundt imens.

              • Trin 12 af 14

                Tilsæt gulerødder, squash, bønner, cherrytomater og oregano, og svits i 3 minutter mere. Rør rundt imens.

                • 1½ tsk. tørret oregano
              • Trin 13 af 14

                Hæld vand og bouillonterninger i gryden. Bring det hele i kog, og læg låg på. Lad suppen koge i 10 minutter ved svag varme.

                • 2 ¼ l vand
                • 3-4 ½ hønsebouillonterninger
              • Trin 14 af 14

                Smag til med salt, peber og eddike. Servér med groft brød til. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • 3-4 ½ spsk. eddike
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Selvom supper normalt hører efteråret og vinteren til, er denne suppe bedst om sommeren, hvor grøntsagerne er i sæson og smager bedst.      

                NB: Du kan komme alle mulige grøntsager i din suppe. Prøv for eksempel med kål, æble, aubergine, ærter, majs eller dine yndlings-grøntsager.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1 ½ løg
                  • 3 fed hvidløg
                  • 1 ½ porre
                  • 3 gulerødder
                  • ¾ squash
                  • 1 ½ håndfuld grønne bønner
                  • 12 cherrytomater
                  • 3 håndfulde babyspinat
                  • 6 spsk. olie
                  • 2 ¼ l vand
                  • 3-4 ½ hønsebouillonterninger
                  • 1½ tsk. tørret oregano  
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • 3-4 ½ spsk. eddike
                  • Groft brød

                   

                  Køkkenreskaber

                  • 1 stort fad
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 si
                  • 1 gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 paletkniv
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Pil, og hak løget fint. Læg det på et stort fad eller tallerken. Klik på videoen og se, hvordan hakker løg.
                  4. Pil, og hak hvidløget fint. Læg det på fadet. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                  5. Skyl porrer, gulerod, squash, grønne bønner og cherrytomater.
                  6. Skær porrer, gulerødder og squash i tynde strimler, og læg dem på fadet. Klik på videoen og se, hvordan du ordner porrer.
                  7. Nip enderne af de grønne bønner. Skær bønnerne i 3 stykker på hver cirka 2 centimeter. Læg dem over på fadet.
                  8. Halver tomaterne, og læg dem på fadet.
                  9. Kom vand i en balje, og skyl babyspinaten i vandet. Lad bladene dryppe af i en si, og læg dem på fadet.
                  10. Varm olie op i en gryde.
                  11. Svits løg og hvidløg i gryden i 2-3 minutter. Rør rundt imens.
                  12. Tilsæt gulerødder, squash, bønner, cherrytomater og oregano, og svits i 3 minutter mere. Rør rundt imens.
                  13. Hæld vand og bouillonterninger i gryden. Bring det hele i kog, og læg låg på. Lad suppen koge i 10 minutter ved svag varme.
                  14. Smag til med salt, peber og eddike. Servér med groft brød til. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.