Italiensk minestrone-suppe

Italiensk minestrone-suppe

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Selvom supper normalt hører efteråret og vinteren til, er denne suppe bedst om sommeren, hvor grøntsagerne er i sæson og smager bedst.      

        NB: Du kan komme alle mulige grøntsager i din suppe. Prøv for eksempel med kål, æble, aubergine, ærter, majs eller dine yndlings-grøntsager.  
         

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 849 kJ / 203 kcal
        • Protein: 6 %
        • Kulhydrat: 25 %
        • Fedt: 69 %
        • Heraf mættet fedt: 2,0 g
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 17

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 17

        Mål alle ingredienserne af.

        • ½ løg
        • 1 fed hvidløg
        • ½ porre
        • 1 gulerødder
        • ¼ squash
        • ½ håndfuld grønne bønner
        • 4 cherrytomater
        • 1 håndfulde babyspinat
        • 2 spsk. olie
        • ¾ l vand
        • 1-1 ½ hønsebouillonterning
        • ½ tsk. tørret oregano  
        • Salt
        • Peber
        • ½-1 ½ spsk. eddike
      • Trin 3 af 17

        Tag et fad eller stor tallerken frem, så du kan have alle dine grøntsager nemt tilgængeligt, når de skal op i suppen.

      • Trin 4 af 17

        Pil løget. Tag et skærebræt, og halver løget. Snit det i små stykker. Husk at bruge bjørnekloen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver bjørnekloen. Læg det snittede løg på fadet.

        • ½ løg
      • Trin 5 af 17

        Pil hvidløget, og snit det fint. Kom det op på fadet til løget.

        • 1 fed hvidløg
      • Trin 6 af 17

        Skyl alle grøntsagerne godt (porre, gulerod, squash, grønne bønner og cherrytomater).

        • ½ porre
        • 1 gulerødder
        • ¼ squash
        • ½ håndfuld grønne bønner
        • 4 cherrytomater
      • Trin 7 af 17

        Snit porre, gulerødder og squash fint, og læg dem på fadet.

      • Trin 8 af 17

        Nip enderne af de grønne bønner. Skær bønnerne i 3 stykker på hver cirka 2 centimeter. Læg dem over på fadet.

      • Trin 9 af 17

        Halver tomaterne, og læg dem på fadet.

      • Trin 10 af 17

        Kom vand i en balje, og skyl babyspinaten godt. Lad bladene dryppe af i en si.

        • 1 håndfulde babyspinat
      • Trin 11 af 17

        Tag fadet med grøntsager og sien med spinat over til komfuret, så du har det inden for rækkevidde.

      • Trin 12 af 17

        Hæld olie i en gryde, og varm op til middel varme.

        • 2 spsk. olie
      • Trin 13 af 17

        Kom løg og hvidløg i gryden. Rør rundt.

      • Trin 14 af 17

        Efter et par minutter kommer du gulerødder, squash, bønner, cherrytomat og oregano i gryden. Rør rundt.

        • ½ tsk. tørret oregano
      • Trin 15 af 17

        Efter 3-4 minutter hælder du vand og bouillonterninger op i gryden. Bring det hele i kog, og læg låg på. Lad suppen koge i 10 minutter ved svag varme.

        • ¾ l vand
        • 1-1 ½ hønsebouillonterning
      • Trin 16 af 17

        Smag til med salt, peber og eddike.

        • Salt
        • Peber
        • ½-1½ spsk. eddike
      • Trin 17 af 17

        Serveres straks. Velbekomme.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Selvom supper normalt hører efteråret og vinteren til, er denne suppe bedst om sommeren, hvor grøntsagerne er i sæson og smager bedst.      

        NB: Du kan komme alle mulige grøntsager i din suppe. Prøv for eksempel med kål, æble, aubergine, ærter, majs eller dine yndlings-grøntsager.  
         

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ løg
          • 1 fed hvidløg
          • ½ porre
          • 1 gulerødder
          • ¼ squash
          • ½ håndfuld grønne bønner
          • 4 cherrytomater
          • 1 håndfulde babyspinat
          • 2 spsk. olie
          • ¾ l vand
          • 1-1 ½ hønsebouillonterning
          • ½ tsk. tørret oregano  
          • Salt
          • Peber
          • ½-1 ½ spsk. eddike

           

          Køkkenreskaber

          • 1 stort fad
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 si
          • 1 gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 paletkniv
          • 1 spiseske
          • 1 teske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tag et fad eller stor tallerken frem, så du kan have alle dine grøntsager nemt tilgængeligt, når de skal op i suppen.
          4. Pil løget. Tag et skærebræt, og halver løget. Snit det i små stykker. Husk at bruge bjørnekloen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver bjørnekloen. Læg det snittede løg på fadet.
          5. Pil hvidløget, og snit det fint. Kom det op på fadet til løget.
          6. Skyl alle grøntsagerne godt (porre, gulerod, squash, grønne bønner og cherrytomater).
          7. Snit porre, gulerødder og squash fint, og læg dem på fadet.
          8. Nip enderne af de grønne bønner. Skær bønnerne i 3 stykker på hver cirka 2 centimeter. Læg dem over på fadet.
          9. Halver tomaterne, og læg dem på fadet.
          10. Kom vand i en balje, og skyl babyspinaten godt. Lad bladene dryppe af i en si.
          11. Tag fadet med grøntsager og sien med spinat over til komfuret, så du har det inden for rækkevidde.
          12. Hæld olie i en gryde, og varm op til middel varme.
          13. Kom løg og hvidløg i gryden. Rør rundt.
          14. Efter et par minutter kommer du gulerødder, squash, bønner, cherrytomat og oregano i gryden. Rør rundt.
          15. Efter 3-4 minutter hælder du vand og bouillonterninger op i gryden. Bring det hele i kog, og læg låg på. Lad suppen koge i 10 minutter ved svag varme.
          16. Smag til med salt, peber og eddike.
          17. Serveres straks. Velbekomme.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Selvom supper normalt hører efteråret og vinteren til, er denne suppe bedst om sommeren, hvor grøntsagerne er i sæson og smager bedst.      

            NB: Du kan komme alle mulige grøntsager i din suppe. Prøv for eksempel med kål, æble, aubergine, ærter, majs eller dine yndlings-grøntsager.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 849 kJ / 203 kcal
            • Protein: 6 %
            • Kulhydrat: 25 %
            • Fedt: 69 %
            • Heraf mættet fedt: 2,0 g
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 17

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 17

            Mål alle ingredienserne af.

            • 1 løg
            • 2 fed hvidløg
            • 1 porre
            • 2 gulerødder
            • ½ squash
            • 1 håndfuld grønne bønner
            • 8 cherrytomater
            • 2 håndfulde babyspinat
            • 4 spsk. olie
            • 1 ½ l vand
            • 2-3 hønsebouillonterning
            • 1 tsk. tørret oregano  
            • Salt
            • Peber
            • 1-3 spsk. eddike
          • Trin 3 af 17

            Tag et fad eller stor tallerken frem, så du kan have alle dine grøntsager nemt tilgængeligt, når de skal op i suppen.

          • Trin 4 af 17

            Pil løget. Tag et skærebræt, og halver løget. Snit det i små stykker. Husk at bruge bjørnekloen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver bjørnekloen. Læg det snittede løg på fadet.

            • 1 løg
          • Trin 5 af 17

            Pil hvidløget, og snit det fint. Kom det op på fadet til løget.

            • 2 fed hvidløg
          • Trin 6 af 17

            Skyl alle grøntsagerne godt (porre, gulerødder, squash, grønne bønner og cherrytomater).

            • 1 porre
            • 2 gulerødder
            • ½ squash
            • 1 håndfuld grønne bønner
            • 8 cherrytomater
          • Trin 7 af 17

            Snit porre, gulerødder og squash fint, og læg dem på fadet.

          • Trin 8 af 17

            Nip enderne af de grønne bønner. Skær bønnerne i 3 stykker på hver cirka 2 centimeter. Læg dem over på fadet.

          • Trin 9 af 17

            Halver tomaterne, og læg dem på fadet.

          • Trin 10 af 17

            Kom vand i en balje, og skyl babyspinaten godt. Lad bladene dryppe af i en si.

            • 2 håndfulde babyspinat
          • Trin 11 af 17

            Tag fadet med grøntsager og sien med spinat over til komfuret, så du har det inden for rækkevidde.

          • Trin 12 af 17

            Hæld olie i en gryde, og varm op til middel varme.

            • 4 spsk. olie
          • Trin 13 af 17

            Kom løg og hvidløg i gryden. Rør rundt.

          • Trin 14 af 17

            Efter et par minutter kommer du gulerødder, squash, bønner, cherrytomat og oregano i gryden. Rør rundt.

          • Trin 15 af 17

            Efter 3-4 minutter hælder du vand og bouillonterninger op i gryden. Bring det hele i kog, og læg låg på. Lad suppen koge i 10 minutter ved svag varme.

            • 1 ½ l vand
            • 2-3 hønsebouillonterninger
          • Trin 16 af 17

            Smag til med salt, peber og eddike.

            • Salt
            • Peber
            • 1-3 spsk. eddike
          • Trin 17 af 17

            Serveres straks. Velbekomme.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Selvom supper normalt hører efteråret og vinteren til, er denne suppe bedst om sommeren, hvor grøntsagerne er i sæson og smager bedst.      

            NB: Du kan komme alle mulige grøntsager i din suppe. Prøv for eksempel med kål, æble, aubergine, ærter, majs eller dine yndlings-grøntsager.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 løg
              • 2 fed hvidløg
              • 1 porre
              • 2 gulerødder
              • ½ squash
              • 1 håndfuld grønne bønner
              • 8 cherrytomater
              • 2 håndfulde babyspinat
              • 4 spsk. olie
              • 1 ½ l vand
              • 2-3 hønsebouillonterninger
              • 1 tsk. tørret oregano  
              • Salt
              • Peber
              • 1-3 spsk. eddike

               

              Køkkenreskaber

              • 1 stort fad
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 si
              • 1 gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 paletkniv
              • 1 spiseske
              • 1 teske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Tag et fad eller stor tallerken frem, så du kan have alle dine grøntsager nemt tilgængeligt, når de skal op i suppen.
              4. Pil løget. Tag et skærebræt, og halver løget. Snit det i små stykker. Husk at bruge bjørnekloen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver bjørnekloen. Læg det snittede løg på fadet.
              5. Pil hvidløget, og snit det fint. Kom det op på fadet til løget.
              6. Skyl alle grøntsagerne godt (porre, gulerødder, squash, grønne bønner og cherrytomater).
              7. Snit porre, gulerødder og squash fint, og læg dem på fadet.
              8. Nip enderne af de grønne bønner. Skær bønnerne i 3 stykker på hver cirka 2 centimeter. Læg dem over på fadet.
              9. Halver tomaterne, og læg dem på fadet.
              10. Kom vand i en balje, og skyl babyspinaten godt. Lad bladene dryppe af i en si.
              11. Tag fadet med grøntsager og sien med spinat over til komfuret, så du har det inden for rækkevidde.
              12. Hæld olie i en gryde, og varm op til middel varme.
              13. Kom løg og hvidløg i gryden. Rør rundt.
              14. Efter et par minutter kommer du gulerødder, squash, bønner, cherrytomat og oregano i gryden. Rør rundt.
              15. Efter 3-4 minutter hælder du vand og bouillonterninger op i gryden. Bring det hele i kog, og læg låg på. Lad suppen koge i 10 minutter ved svag varme.
              16. Smag til med salt, peber og eddike.
              17. Serveres straks. Velbekomme.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Selvom supper normalt hører efteråret og vinteren til, er denne suppe bedst om sommeren, hvor grøntsagerne er i sæson og smager bedst.      

                NB: Du kan komme alle mulige grøntsager i din suppe. Prøv for eksempel med kål, æble, aubergine, ærter, majs eller dine yndlings-grøntsager.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 849 kJ / 203 kcal
                • Protein: 6 %
                • Kulhydrat: 25 %
                • Fedt: 69 %
                • Heraf mættet fedt: 2,0 g
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 17

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 17

                Mål alle ingredienserne af.

                • 1 ½ løg
                • 3 fed hvidløg
                • 1 ½ porre
                • 3 gulerødder
                • ¾ squash
                • 1 ½ håndfuld grønne bønner
                • 12 cherrytomater
                • 3 håndfulde babyspinat
                • 6 spsk. olie
                • 2 ¼ l vand
                • 3-4 ½ hønsebouillonterninger
                • 1½ tsk. tørret oregano  
                • Salt
                • Peber
                • 3-4 ½ spsk. eddike
              • Trin 3 af 17

                Tag et fad eller stor tallerken frem, så du kan have alle dine grøntsager nemt tilgængeligt, når de skal op i suppen.

              • Trin 4 af 17

                Pil løget. Tag et skærebræt, og halver løget. Snit det i små stykker. Husk at bruge bjørnekloen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver bjørnekloen. Læg det snittede løg på fadet.

                • 1½ løg
              • Trin 5 af 17

                Pil hvidløget, og snit det fint. Kom det op på fadet til løget.

                • 3 fed hvidløg
              • Trin 6 af 17

                Skyl alle grøntsagerne godt (porre, gulerødder, squash, grønne bønner og cherrytomater).

                • 1 ½ porre
                • 3 gulerødder
                • ¾ squash
                • 1 ½ håndfuld grønne bønner
                • 12 cherrytomater
              • Trin 7 af 17

                Snit porre, gulerødder og squash fint, og læg dem på fadet.

              • Trin 8 af 17

                Nip enderne af de grønne bønner. Skær bønnerne i 3 stykker på hver cirka 2 centimeter. Læg dem over på fadet.

              • Trin 9 af 17

                Halver tomaterne, og læg dem på fadet.

              • Trin 10 af 17

                Kom vand i en balje, og skyl babyspinaten godt. Lad bladene dryppe af i en si.

                • 3 håndfulde babyspinat
              • Trin 11 af 17

                Tag fadet med grøntsager og sien med spinat over til komfuret, så du har det inden for rækkevidde.

              • Trin 12 af 17

                Hæld olie i en gryde, og varm op til middel varme.

                • 6 spsk. olie
              • Trin 13 af 17

                Kom løg og hvidløg i gryden. Rør rundt.

              • Trin 14 af 17

                Efter et par minutter kommer du gulerødder, squash, bønner, cherrytomat og oregano i gryden. Rør rundt.

                • 1½ tsk. tørret oregano
              • Trin 15 af 17

                Efter 3-4 minutter hælder du vand og bouillonterninger op i gryden. Bring det hele i kog, og læg låg på. Lad suppen koge i 10 minutter ved svag varme.

                • 2 ¼ l vand
                • 3-4 ½ hønsebouillonterninger
              • Trin 16 af 17

                Smag til med salt, peber og eddike.

                • Salt
                • Peber
                • 3-4½ spsk. eddike
              • Trin 17 af 17

                Serveres straks. Velbekomme.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Selvom supper normalt hører efteråret og vinteren til, er denne suppe bedst om sommeren, hvor grøntsagerne er i sæson og smager bedst.      

                NB: Du kan komme alle mulige grøntsager i din suppe. Prøv for eksempel med kål, æble, aubergine, ærter, majs eller dine yndlings-grøntsager.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1 ½ løg
                  • 3 fed hvidløg
                  • 1 ½ porre
                  • 3 gulerødder
                  • ¾ squash
                  • 1 ½ håndfuld grønne bønner
                  • 12 cherrytomater
                  • 3 håndfulde babyspinat
                  • 6 spsk. olie
                  • 2 ¼ l vand
                  • 3-4 ½ hønsebouillonterninger
                  • 1½ tsk. tørret oregano  
                  • Salt
                  • Peber
                  • 3-4 ½ spsk. eddike

                   

                  Køkkenreskaber

                  • 1 stort fad
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 si
                  • 1 gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 paletkniv
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Tag et fad eller stor tallerken frem, så du kan have alle dine grøntsager nemt tilgængeligt, når de skal op i suppen.
                  4. Pil løget. Tag et skærebræt, og halver løget. Snit det i små stykker. Husk at bruge bjørnekloen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver bjørnekloen. Læg det snittede løg på fadet.
                  5. Pil hvidløget, og snit det fint. Kom det op på fadet til løget.
                  6. Skyl alle grøntsagerne godt (porre, gulerødder, squash, grønne bønner og cherrytomater).
                  7. Snit porre, gulerødder og squash fint, og læg dem på fadet.
                  8. Nip enderne af de grønne bønner. Skær bønnerne i 3 stykker på hver cirka 2 centimeter. Læg dem over på fadet.
                  9. Halver tomaterne, og læg dem på fadet.
                  10. Kom vand i en balje, og skyl babyspinaten godt. Lad bladene dryppe af i en si.
                  11. Tag fadet med grøntsager og sien med spinat over til komfuret, så du har det inden for rækkevidde.
                  12. Hæld olie i en gryde, og varm op til middel varme.
                  13. Kom løg og hvidløg i gryden. Rør rundt.
                  14. Efter et par minutter kommer du gulerødder, squash, bønner, cherrytomat og oregano i gryden. Rør rundt.
                  15. Efter 3-4 minutter hælder du vand og bouillonterninger op i gryden. Bring det hele i kog, og læg låg på. Lad suppen koge i 10 minutter ved svag varme.
                  16. Smag til med salt, peber og eddike.
                  17. Serveres straks. Velbekomme.