Ingefærdressing

Ingefærdressing

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        En hjemmelavet dressing kan pifte enhver salat op. Mums! Gem den i en bøtte med låg i køleskabet. Der kan den holde sig et par dage. Det er nemt at lave, og du kan bruge både yoghurt naturel, A38, creme fraiche, skyr eller ymer. Så ingen undskyldninger her!

        Tip: Du kan også bruge den som dip til dine grøntsagssnacks.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 375 kJ / 89 kcal
        • Protein: 10 %
        • Kulhydrat: 20 %
        • Fedt: 70 %
        • Her af mættet fedt 4,6g
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 10

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 10

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 dl. cremefraiche 9% eller ymer
        • 2 cm. frisk ingefær (ca. 20 g.)
        • ½ dl. persille
        • ¼ lime
        • ½ knivspids salt
      • Trin 3 af 10

        Hæld cremefraiche eller ymer i en lille skål.

        • 1 dl. cremefraiche (9%) eller ymer
      • Trin 4 af 10

        Skræl ingefæren. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær.

        • 2 cm. frisk ingefær (ca. 20 g.)
      • Trin 5 af 10

        Riv ingefæren fint på et rivejern.

      • Trin 6 af 10

        Rør ingefæren i cremefraichen/ymeren.

      • Trin 7 af 10

        Kom koldt vand i en lille skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ½ dl. persille
      • Trin 8 af 10

        Rør persillen i dressingen.

      • Trin 9 af 10

        Skær en lime over, og skær den i kvarte. Tag en kvart lime, og pres saften ned i dressingen. Smag dressingen til med lidt ekstra lime-saft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en lime.

        • ¼ lime
      • Trin 10 af 10

        Smag dressingen til med salt. Tilsæt eventuelt mere frisk ingefær. Server med eksempelvis kartofler eller kyllingebryst. Velbekomme. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • ½ knivspids salt
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        En hjemmelavet dressing kan pifte enhver salat op. Mums! Gem den i en bøtte med låg i køleskabet. Der kan den holde sig et par dage. Det er nemt at lave, og du kan bruge både yoghurt naturel, A38, creme fraiche, skyr eller ymer. Så ingen undskyldninger her!

        Tip: Du kan også bruge den som dip til dine grøntsagssnacks.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 dl. cremefraiche 9% eller ymer
          • 2 cm. frisk ingefær (ca. 20 g.)
          • ½ dl. persille
          • ¼ lime
          • ½ knivspids salt

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 1 køkkenvægt
          • 1 lille skål
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 rivejern
          • 1 spiseske
          • 1 balje
          • 1 dørslag
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 citruspresser

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Hæld cremefraiche eller ymer i en lille skål.
          4. Skræl ingefæren. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær.
          5. Riv ingefæren fint på et rivejern.
          6. Rør ingefæren i cremefraichen/ymeren.
          7. Kom koldt vand i en lille skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          8. Rør persillen i dressingen.
          9. Skær en lime over, og skær den i kvarte. Tag en kvart lime, og pres saften ned i dressingen. Smag dressingen til med lidt ekstra lime-saft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en lime.
          10. Smag dressingen til med salt. Tilsæt eventuelt mere frisk ingefær. Server med eksempelvis kartofler eller kyllingebryst. Velbekomme. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            En hjemmelavet dressing kan pifte enhver salat op. Mums! Gem den i en bøtte med låg i køleskabet. Der kan den holde sig et par dage. Det er nemt at lave, og du kan bruge både yoghurt naturel, A38, creme fraiche, skyr eller ymer. Så ingen undskyldninger her!

            Tip: Du kan også bruge den som dip til dine grøntsagssnacks.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 375 kJ / 89 kcal
            • Protein: 10 %
            • Kulhydrat: 20 %
            • Fedt: 70 %
            • Her af mættet fedt 4,6g
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 10

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 10

            Find alle ingredienserne frem.

            • 1 ½ dl. cremefraiche 9% eller ymer
            • 3 cm. frisk ingefær (ca. 30 g.)
            • 1 dl. persille
            • ½ lime
            • 1 knivspids salt
          • Trin 3 af 10

            Hæld cremefraiche eller ymer i en lille skål.

            • 1 ½ dl. cremefraiche (9%) eller ymer
          • Trin 4 af 10

            Skræl ingefæren. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær.

            • 3 cm. frisk ingefær (ca. 30 g.)
          • Trin 5 af 10

            Riv ingefæren fint på et rivejern.

          • Trin 6 af 10

            Rør ingefæren i cremefraichen/ymeren.

          • Trin 7 af 10

            Kom koldt vand i en lille skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 1 dl. persille
          • Trin 8 af 10

            Rør persillen i dressingen.

          • Trin 9 af 10

            Skær en lime over, og skær den i kvarte. Tag en kvart lime, og pres saften ned i dressingen. Smag dressingen til med lidt ekstra lime-saft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en lime.

            • ½ lime
          • Trin 10 af 10

            Smag dressingen til med salt. Tilsæt eventuelt mere frisk ingefær. Server med eksempelvis kartofler eller kyllingebryst. Velbekomme. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • 1 knivspids salt
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            En hjemmelavet dressing kan pifte enhver salat op. Mums! Gem den i en bøtte med låg i køleskabet. Der kan den holde sig et par dage. Det er nemt at lave, og du kan bruge både yoghurt naturel, A38, creme fraiche, skyr eller ymer. Så ingen undskyldninger her!

            Tip: Du kan også bruge den som dip til dine grøntsagssnacks.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 ½ dl. cremefraiche 9% eller ymer
              • 3 cm. frisk ingefær (ca. 30 g.)
              • 1 dl. persille
              • ½ lime
              • 1 knivspids salt

               

              Køkkenredskaber

              • 1 decilitermål
              • 1 køkkenvægt
              • 1 lille skål
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 rivejern
              • 1 spiseske
              • 1 balje
              • 1 dørslag
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 citruspresser

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Hæld cremefraiche eller ymer i en lille skål.
              4. Skræl ingefæren. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær.
              5. Riv ingefæren fint på et rivejern.
              6. Rør ingefæren i cremefraichen/ymeren.
              7. Kom koldt vand i en lille skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              8. Rør persillen i dressingen.
              9. Skær en lime over, og skær den i kvarte. Tag en kvart lime, og pres saften ned i dressingen. Smag dressingen til med lidt ekstra lime-saft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en lime.
              10. Smag dressingen til med salt. Tilsæt eventuelt mere frisk ingefær. Server med eksempelvis kartofler eller kyllingebryst. Velbekomme. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                En hjemmelavet dressing kan pifte enhver salat op. Mums! Gem den i en bøtte med låg i køleskabet. Der kan den holde sig et par dage. Det er nemt at lave, og du kan bruge både yoghurt naturel, A38, creme fraiche, skyr eller ymer. Så ingen undskyldninger her!

                Tip: Du kan også bruge den som dip til dine grøntsagssnacks.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 375 kJ / 89 kcal
                • Protein: 10 %
                • Kulhydrat: 20 %
                • Fedt: 70 %
                • Her af mættet fedt 4,6g
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 10

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 10

                Find alle ingredienserne frem.

                • 2 ¼ dl. cremefraiche 9% eller ymer
                • 4 ½ cm. frisk ingefær (ca. 45 g.)
                • 1 ½ dl. persille
                • ¾ lime
                • ¼ tsk. salt
              • Trin 3 af 10

                Hæld cremefraiche eller ymer i en lille skål.

                • 2 ¼ dl. cremefraiche 9% eller ymer

                 

              • Trin 4 af 10

                Skræl ingefæren. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær.

                • 4,5 cm. frisk ingefær (ca. 45 g.)
              • Trin 5 af 10

                Riv ingefæren fint på et rivejern.

              • Trin 6 af 10

                Rør ingefæren i cremefraichen/ymeren.

              • Trin 7 af 10

                Kom koldt vand i en lille skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 1 ½ dl. persille
              • Trin 8 af 10

                Rør persillen i dressingen.

              • Trin 9 af 10

                Skær en lime over, og skær den i kvarte. Tag en kvart lime, og pres saften ned i dressingen. Smag dressingen til med lidt ekstra lime-saft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en lime.

                • 3/4 lime
              • Trin 10 af 10

                Smag dressingen til med salt. Tilsæt eventuelt mere frisk ingefær. Server med eksempelvis kartofler eller kyllingebryst. Velbekomme. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • ¼ tsk. salt
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                En hjemmelavet dressing kan pifte enhver salat op. Mums! Gem den i en bøtte med låg i køleskabet. Der kan den holde sig et par dage. Det er nemt at lave, og du kan bruge både yoghurt naturel, A38, creme fraiche, skyr eller ymer. Så ingen undskyldninger her!

                Tip: Du kan også bruge den som dip til dine grøntsagssnacks.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 2 ¼ dl. cremefraiche 9% eller ymer
                  • 4 ½ cm. frisk ingefær (ca. 45 g.)
                  • 1 ½ dl. persille
                  • ¾ lime
                  • ¼ tsk. salt

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 decilitermål
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 lille skål
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 rivejern
                  • 1 spiseske
                  • 1 balje
                  • 1 dørslag
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 citruspresser

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Hæld cremefraiche eller ymer i en lille skål.
                  4. Skræl ingefæren. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær.
                  5. Riv ingefæren fint på et rivejern.
                  6. Rør ingefæren i cremefraichen/ymeren.
                  7. Kom koldt vand i en lille skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  8. Rør persillen i dressingen.
                  9. Skær en lime over, og skær den i kvarte. Tag en kvart lime, og pres saften ned i dressingen. Smag dressingen til med lidt ekstra lime-saft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en lime.
                  10. Smag dressingen til med salt. Tilsæt eventuelt mere frisk ingefær. Server med eksempelvis kartofler eller kyllingebryst. Velbekomme. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.