Indbagt pizza med kødsovs

Indbagt pizza med kødsovs

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Alle kender pizza, men har du prøvet den indbagte version? Her er to favoritter kombineret - spaghetti med kødsovs og pizza! Prøv den og fortæl os hvad du synes ;-)

        Tip: Har du rester fra spaghetti med kødsovs fra i går, så er denne pizza en perfekt måde at vække dine rester til live!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 4964 kJ / 1187 kcal
        • Protein: 19 %
        • Kulhydrat: 53 %
        • Fedt: 27 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 25

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 25

        Find alle ingredienserne frem.

         

        Ingredienser

        Pizzadej:

        • 12 ½ g. gær
        • 2 dl. vand
        • 50 g. grahamsmel
        • 1 spsk. olie
        • ½ tsk. salt
        • ¼ tsk. sukker
        • 250 g. hvedemel

        Kødsovs:

        • 1 fed hvidløg
        • ½ løg
        • 1 ½ gulerødder
        • 1 spsk. olie
        • 200 g. hakket oksekød
        • 37 ½ g. pepperoni
        • ¾ tsk. tørret oregano
        • ½ tsk. paprika
        • ½ spsk. sukker
        • 1 spsk. tomatpuré
        • ½ brik/dåse hakkede tomater
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber

        Spaghetti:

        • 1 ½ l. vand
        • ½ tsk. groft salt
        • 100 g. fuldkorns spaghetti

        Tilbehør:

        • 50 g. revet mozzarella
      • Trin 3 af 25

        Dej: Smuldr gæren i en stor skål.

        • 12 ½ g. gær

         

      • Trin 4 af 25

        Varm vandet op i en lille gryde, til det er lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker om vandet er fingervarmt.

        • 2 dl. vand

         

      • Trin 5 af 25

        Hæld vandet i skålen med gær, og rør til gæren er opløst.

      • Trin 6 af 25

        Tilsæt olie, grahamsmel, salt og sukker. Rør rundt. Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt. Rør dejen sammen.

        • 50 g. grahamsmel
        • 1 spsk. olie
        • ½ tsk. salt
        • ¼ tsk. sukker
        • 250 g. hvedemel

         

      • Trin 7 af 25

        Drys mel på bordet. Vend dejen ud på bordet, og ælt den sammen med hænderne. Klik på videoen og se, hvordan du ælter dej.

      • Trin 8 af 25

        Kom dejen tilbage i skålen. Læg et rent viskestykke over, og lad dejen hæve et lunt sted i cirka 30 minutter.

      • Trin 9 af 25

        Kødsovs: Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

        • 1 fed hvidløg
        • ½ løg

         

      • Trin 10 af 25

        Skyl gulerødderne, skræl dem og skær enderne væk. Riv gulerødderne på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.

        • 1 ½ gulerødder

         

      • Trin 11 af 25

        Kom olie i en mellemstor gryde, og varm den op. Kom løg i, og lad dem stege et par minutter, til de er klare. Rør rundt imens.

        • 1 spsk. olie

         

      • Trin 12 af 25

        Kom oksekød i gryden, og steg det i 3-4 minutter, til kødet er brunt. Rør imens.

        • 200 g. hakket oksekød

         

      • Trin 13 af 25

        Kom gulerod, hvidløg, pepperoni, paprika, oregano, sukker og tomatpuré i gryden, og rør det hele sammen.

        • 37 ½ g. pepperoni
        • ¾ tsk. tørret oregano
        • ½ tsk. paprika
        • ½ spsk. sukker
        • 1 spsk. tomatpuré

         

      • Trin 14 af 25

        Åbn dåsen/brikken med hakkede tomater. Kom de hakkede tomater i gryden, og rør rundt.

        • ½ brik/dåse hakkede tomater

         

      • Trin 15 af 25

        Læg låg på, og kog ved svag varme i 15 minutter.

      • Trin 16 af 25

        Smag kødsaucen til med salt og peber.

        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber

         

      • Trin 17 af 25

        Tænd ovnen på 250 grader almindelig ovn, eller så varm som ovnen kan blive. Lad bagepladen blive i ovnen så den kan blive varm.

      • Trin 18 af 25

        Find 2 stykker bagepapir frem.

      • Trin 19 af 25

        Spaghetti: Kom vand og salt i en stor gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog.

        • 1 ½ l. vand
        • ½ tsk. groft salt

         

      • Trin 20 af 25

        Kom spaghetti i gryden. Læs på pakken, hvor længe spaghettien skal koge. Kog spaghettien.

        • 100 g. fuldkorns spaghetti

         

      • Trin 21 af 25

        Stil et dørslag i håndvasken. Hæld spaghetti og kogevand i dørslaget, og lad spaghettien dryppe af.

      • Trin 22 af 25

        Saml indbagte pizza: Del dejen i to. Rul en dejklump ud til den er cirka ½ centimeter tyk. Læg den på bagepapiret. Klik på videoen og se, hvordan du ruller en dej ud.

      • Trin 23 af 25

        Kom ½-delen af spaghettien på midten din dejcirkel, så det ligger en i lang linje, med 1 centimeter til kanten. Læg 3-4 spiseskefuld kødsauce ovenpå. Drys med halvdelen af osten ovenpå.

        • 50 g. revet mozzarella

         

      • Trin 24 af 25

        Fold dejen henover fyldet, så dejen møder hinanden på toppen af pizzaen. Pres dejsiderne på toppen sammen med fingerspidserne, så fyldet ikke løber ud i ovnen. Fortsæt på samme måde med den anden indbagte pizzaer. Lav 2 snit med en skarp kniv i toppen af hver pizza, så dampen kan komme ud under bagningen.

      • Trin 25 af 25

        Kom pizzaen i ovnen, én ad gangen, og bag dem i 10-12 minutter, eller indtil de er lysebrune og sprøde.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Alle kender pizza, men har du prøvet den indbagte version? Her er to favoritter kombineret - spaghetti med kødsovs og pizza! Prøv den og fortæl os hvad du synes ;-)

        Tip: Har du rester fra spaghetti med kødsovs fra i går, så er denne pizza en perfekt måde at vække dine rester til live!

        Du skal bruge

           

          Ingredienser

          Pizzadej:

          • 12 ½ g. gær
          • 2 dl. vand
          • 50 g. grahamsmel
          • 1 spsk. olie
          • ½ tsk. salt
          • ¼ tsk. sukker
          • 250 g. hvedemel

          Kødsovs:

          • 1 fed hvidløg
          • ½ løg
          • 1 ½ gulerødder
          • 1 spsk. olie
          • 200 g. hakket oksekød
          • 37 ½ g. pepperoni
          • ¾ tsk. tørret oregano
          • ½ tsk. paprika
          • ½ spsk. sukker
          • 1 spsk. tomatpuré
          • ½ brik/dåse hakkede tomater
          • ½ tsk. salt
          • ½ knivspids peber

          Spaghetti:

          • 1 ½ l. vand
          • ½ tsk. groft salt
          • 100 g. fuldkorns spaghetti

          Tilbehør:

          • 50 g. revet mozzarella

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 decilitermål
          • 1 stor skål
          • 1 røreske
          • 1 rent viskestykke
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 rivejern
          • 1 mellemstor gryde med låg
          • 1 grydeske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Dej: Smuldr gæren i en stor skål.
          4. Varm vandet op i en lille gryde, til det er lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker om vandet er fingervarmt.
          5. Hæld vandet i skålen med gær, og rør til gæren er opløst.
          6. Tilsæt olie, grahamsmel, salt og sukker. Rør rundt. Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt. Rør dejen sammen.
          7. Drys mel på bordet. Vend dejen ud på bordet, og ælt den sammen med hænderne. Klik på videoen og se, hvordan du ælter dej.
          8. Kom dejen tilbage i skålen. Læg et rent viskestykke over, og lad dejen hæve et lunt sted i cirka 30 minutter.
          9. Kødsovs: Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
          10. Skyl gulerødderne, skræl dem og skær enderne væk. Riv gulerødderne på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
          11. Kom olie i en mellemstor gryde, og varm den op. Kom løg i, og lad dem stege et par minutter, til de er klare. Rør rundt imens.
          12. Kom oksekød i gryden, og steg det i 3-4 minutter, til kødet er brunt. Rør imens.
          13. Kom gulerod, hvidløg, pepperoni, paprika, oregano, sukker og tomatpuré i gryden, og rør det hele sammen.
          14. Åbn dåsen/brikken med hakkede tomater. Kom de hakkede tomater i gryden, og rør rundt.
          15. Læg låg på, og kog ved svag varme i 15 minutter.
          16. Smag kødsaucen til med salt og peber.
          17. Tænd ovnen på 250 grader almindelig ovn, eller så varm som ovnen kan blive. Lad bagepladen blive i ovnen så den kan blive varm.
          18. Find 2 stykker bagepapir frem.
          19. Spaghetti: Kom vand og salt i en stor gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog.
          20. Kom spaghetti i gryden. Læs på pakken, hvor længe spaghettien skal koge. Kog spaghettien.
          21. Stil et dørslag i håndvasken. Hæld spaghetti og kogevand i dørslaget, og lad spaghettien dryppe af.
          22. Saml indbagte pizza: Del dejen i to. Rul en dejklump ud til den er cirka ½ centimeter tyk. Læg den på bagepapiret. Klik på videoen og se, hvordan du ruller en dej ud.
          23. Kom ½-delen af spaghettien på midten din dejcirkel, så det ligger en i lang linje, med 1 centimeter til kanten. Læg 3-4 spiseskefuld kødsauce ovenpå. Drys med halvdelen af osten ovenpå.
          24. Fold dejen henover fyldet, så dejen møder hinanden på toppen af pizzaen. Pres dejsiderne på toppen sammen med fingerspidserne, så fyldet ikke løber ud i ovnen. Fortsæt på samme måde med den anden indbagte pizzaer. Lav 2 snit med en skarp kniv i toppen af hver pizza, så dampen kan komme ud under bagningen.
          25. Kom pizzaen i ovnen, én ad gangen, og bag dem i 10-12 minutter, eller indtil de er lysebrune og sprøde.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Alle kender pizza, men har du prøvet den indbagte version? Her er to favoritter kombineret - spaghetti med kødsovs og pizza! Prøv den og fortæl os hvad du synes ;-)

            Tip: Har du rester fra spaghetti med kødsovs fra i går, så er denne pizza en perfekt måde at vække dine rester til live!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 4964 kJ / 1187 kcal
            • Protein: 19 %
            • Kulhydrat: 53 %
            • Fedt: 27 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 25

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 25

            Find alle ingredienserne frem.

             

            Ingredienser

            Pizzadej:

            • 25 g. gær
            • 4 dl. vand
            • 100 g. grahamsmel
            • 2 spsk. olie
            • 1 tsk. salt
            • ½ tsk. sukker
            • 500 g. hvedemel

            Kødsovs:

            • 2 fed hvidløg
            • 1 løg
            • 3 gulerødder
            • 2 spsk. olie
            • 400 g. hakket oksekød
            • 75 g. pepperoni
            • 1 ½ tsk. tørret oregano
            • 1 tsk. paprika
            • 1 spsk. sukker
            • 2 spsk. tomatpuré
            • 1 brik/dåse hakkede tomater
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber

            Spaghetti:

            • 3 l. vand
            • 1 tsk. groft salt
            • 200 g. fuldkorns spaghetti

            Tilbehør:

            • 100 g. revet mozzarella

             

          • Trin 3 af 25

            Dej: Smuldr gæren i en stor skål.

            • 25 g. gær

             

          • Trin 4 af 25

            Varm vandet op i en lille gryde, til det er lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker om vandet er fingervarmt.

            • 4 dl. vand

             

          • Trin 5 af 25

            Hæld vandet i skålen med gær, og rør til gæren er opløst.

          • Trin 6 af 25

            Tilsæt olie, grahamsmel, salt og sukker. Rør rundt. Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt. Rør dejen sammen.

            • 100 g. grahamsmel
            • 2 spsk. olie
            • 1 tsk. salt
            • ½ tsk. sukker
            • 500 g. hvedemel

             

          • Trin 7 af 25

            Drys mel på bordet. Vend dejen ud på bordet, og ælt den sammen med hænderne. Klik på videoen og se, hvordan du ælter dej.

          • Trin 8 af 25

            Kom dejen tilbage i skålen. Læg et rent viskestykke over, og lad dejen hæve et lunt sted i cirka 30 minutter.

          • Trin 9 af 25

            Kødsovs: Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 2 fed hvidløg
            • 1 løg

             

          • Trin 10 af 25

            Skyl gulerødderne, skræl dem og skær enderne væk. Riv gulerødderne på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.

            • 3 gulerødder

             

          • Trin 11 af 25

            Kom olie i en mellemstor gryde, og varm den op. Kom løg i, og lad dem stege et par minutter, til de er klare. Rør rundt imens.

            • 2 spsk. olie

             

          • Trin 12 af 25

            Kom oksekød i gryden, og steg det i 3-4 minutter, til kødet er brunt. Rør imens.

            • 400 g. hakket oksekød
          • Trin 13 af 25

            Kom gulerod, hvidløg, pepperoni, paprika, oregano, sukker og tomatpuré i gryden, og rør det hele sammen.

            • 75 g. pepperoni
            • 1 ½ tsk. tørret oregano
            • 1 tsk. paprika
            • 1 spsk. sukker
            • 2 spsk. tomatpuré

             

          • Trin 14 af 25

            Åbn dåsen/brikken med hakkede tomater. Kom de hakkede tomater i gryden, og rør rundt.

            • 1 brik/dåse hakkede tomater

             

          • Trin 15 af 25

            Læg låg på, og kog ved svag varme i 15 minutter.

          • Trin 16 af 25

            Smag kødsaucen til med salt og peber.

            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber

             

          • Trin 17 af 25

            Tænd ovnen på 250 grader almindelig ovn, eller så varm som ovnen kan blive. Lad bagepladen blive i ovnen så den kan blive varm.

          • Trin 18 af 25

            Find 2 stykker bagepapir frem.

          • Trin 19 af 25

            Spaghetti: Kom vand og salt i en stor gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog.

            • 3 l. vand
            • 1 tsk. groft salt

             

          • Trin 20 af 25

            Kom spaghetti i gryden. Læs på pakken, hvor længe spaghettien skal koge. Kog spaghettien.

            • 200 g. fuldkorns spaghetti

             

          • Trin 21 af 25

            Stil et dørslag i håndvasken. Hæld spaghetti og kogevand i dørslaget, og lad spaghettien dryppe af.

          • Trin 22 af 25

            Saml indbagte pizza: Del dejen i to. Rul en dejklump ud til den er cirka ½ centimeter tyk. Læg den på bagepapiret. Klik på videoen og se, hvordan du ruller en dej ud.

          • Trin 23 af 25

            Kom ½-delen af spaghettien på midten din dejcirkel, så det ligger en i lang linje, med 1 centimeter til kanten. Læg 3-4 spiseskefuld kødsauce ovenpå. Drys med halvdelen af osten ovenpå.

            • 100 g. revet mozzarella

             

          • Trin 24 af 25

            Fold dejen henover fyldet, så dejen møder hinanden på toppen af pizzaen. Pres dejsiderne på toppen sammen med fingerspidserne, så fyldet ikke løber ud i ovnen. Fortsæt på samme måde med den anden indbagte pizzaer. Lav 2 snit med en skarp kniv i toppen af hver pizza, så dampen kan komme ud under bagningen.

          • Trin 25 af 25

            Kom pizzaen i ovnen, én ad gangen, og bag dem i 10-12 minutter, eller indtil de er lysebrune og sprøde.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Alle kender pizza, men har du prøvet den indbagte version? Her er to favoritter kombineret - spaghetti med kødsovs og pizza! Prøv den og fortæl os hvad du synes ;-)

            Tip: Har du rester fra spaghetti med kødsovs fra i går, så er denne pizza en perfekt måde at vække dine rester til live!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Pizzadej:

              • 25 g. gær
              • 4 dl. vand
              • 100 g. grahamsmel
              • 2 spsk. olie
              • 1 tsk. salt
              • ½ tsk. sukker
              • 500 g. hvedemel

              Kødsovs:

              • 2 fed hvidløg
              • 1 løg
              • 3 gulerødder
              • 2 spsk. olie
              • 400 g. hakket oksekød
              • 75 g. pepperoni
              • 1 ½ tsk. tørret oregano
              • 1 tsk. paprika
              • 1 spsk. sukker
              • 2 spsk. tomatpuré
              • 1 brik/dåse hakkede tomater
              • 1 tsk. salt
              • 1 knivspids peber

              Spaghetti:

              • 3 l. vand
              • 1 tsk. groft salt
              • 200 g. fuldkorns spaghetti

              Tilbehør:

              • 100 g. revet mozzarella

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 decilitermål
              • 1 stor skål
              • 1 røreske
              • 1 rent viskestykke
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 rivejern
              • 1 mellemstor gryde med låg
              • 1 grydeske

               

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Dej: Smuldr gæren i en stor skål.
              4. Varm vandet op i en lille gryde, til det er lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker om vandet er fingervarmt.
              5. Hæld vandet i skålen med gær, og rør til gæren er opløst.
              6. Tilsæt olie, grahamsmel, salt og sukker. Rør rundt. Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt. Rør dejen sammen.
              7. Drys mel på bordet. Vend dejen ud på bordet, og ælt den sammen med hænderne. Klik på videoen og se, hvordan du ælter dej.
              8. Kom dejen tilbage i skålen. Læg et rent viskestykke over, og lad dejen hæve et lunt sted i cirka 30 minutter.
              9. Kødsovs: Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
              10. Skyl gulerødderne, skræl dem og skær enderne væk. Riv gulerødderne på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
              11. Kom olie i en mellemstor gryde, og varm den op. Kom løg i, og lad dem stege et par minutter, til de er klare. Rør rundt imens.
              12. Kom oksekød i gryden, og steg det i 3-4 minutter, til kødet er brunt. Rør imens.
              13. Kom gulerod, hvidløg, pepperoni, paprika, oregano, sukker og tomatpuré i gryden, og rør det hele sammen.
              14. Åbn dåsen/brikken med hakkede tomater. Kom de hakkede tomater i gryden, og rør rundt.
              15. Læg låg på, og kog ved svag varme i 15 minutter.
              16. Smag kødsaucen til med salt og peber.
              17. Tænd ovnen på 250 grader almindelig ovn, eller så varm som ovnen kan blive. Lad bagepladen blive i ovnen så den kan blive varm.
              18. Find 2 stykker bagepapir frem.
              19. Spaghetti: Kom vand og salt i en stor gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog.
              20. Kom spaghetti i gryden. Læs på pakken, hvor længe spaghettien skal koge. Kog spaghettien.
              21. Stil et dørslag i håndvasken. Hæld spaghetti og kogevand i dørslaget, og lad spaghettien dryppe af.
              22. Saml indbagte pizza: Del dejen i to. Rul en dejklump ud til den er cirka ½ centimeter tyk. Læg den på bagepapiret. Klik på videoen og se, hvordan du ruller en dej ud.
              23. Kom ½-delen af spaghettien på midten din dejcirkel, så det ligger en i lang linje, med 1 centimeter til kanten. Læg 3-4 spiseskefuld kødsauce ovenpå. Drys med halvdelen af osten ovenpå.
              24. Fold dejen henover fyldet, så dejen møder hinanden på toppen af pizzaen. Pres dejsiderne på toppen sammen med fingerspidserne, så fyldet ikke løber ud i ovnen. Fortsæt på samme måde med den anden indbagte pizzaer. Lav 2 snit med en skarp kniv i toppen af hver pizza, så dampen kan komme ud under bagningen.
              25. Kom pizzaen i ovnen, én ad gangen, og bag dem i 10-12 minutter, eller indtil de er lysebrune og sprøde.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Alle kender pizza, men har du prøvet den indbagte version? Her er to favoritter kombineret - spaghetti med kødsovs og pizza! Prøv den og fortæl os, hvad du synes ;-)

                Tip: Har du rester fra spaghetti med kødsovs fra i går, så er denne pizza en perfekt måde at vække dine rester til live!

                 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 4964 kJ / 1187 kcal
                • Protein: 19 %
                • Kulhydrat: 53 %
                • Fedt: 27 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 25

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 25

                Find alle ingredienserne frem.

                 

                Ingredienser

                Pizzadej:

                • 37 ½ g. gær
                • 6 dl. vand
                • 150 g. grahamsmel
                • 3 spsk. olie
                • 1 ½ tsk. salt
                • ¾ tsk. sukker
                • 750 g. hvedemel
                • Kødsovs:
                • 3 fed hvidløg
                • 1 ½ løg
                • 4 ½ gulerødder
                • 3 spsk. olie
                • 600 g. hakket oksekød
                • 100 g. pepperoni
                • 2 ¼ tsk. tørret oregano
                • 1 ½ tsk. paprika
                • 1 ½ spsk. sukker
                • 3 spsk. tomatpuré
                • 1 ½ brik/dåse hakkede tomater
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber

                Spaghetti:

                • 4 ½ l. vand
                • 1 ½ tsk. groft salt
                • 300 g. fuldkorns spaghetti

                Tilbehør:

                • 150 g. revet mozzarella

                 

              • Trin 3 af 25

                Dej: Smuldr gæren i en stor skål.

                • 37 ½ g. gær

                 

              • Trin 4 af 25

                Varm vandet op i en lille gryde, til det er lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker om vandet er fingervarmt.

                • 6 dl. vand

                 

              • Trin 5 af 25

                Hæld vandet i skålen med gær, og rør til gæren er opløst.

              • Trin 6 af 25

                Tilsæt olie, grahamsmel, salt og sukker. Rør rundt. Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt. Rør dejen sammen.

                • 150 g. grahamsmel
                • 3 spsk. olie
                • 1 ½ tsk. salt
                • ¾ tsk. sukker
                • 750 g. hvedemel

                 

              • Trin 7 af 25

                Drys mel på bordet. Vend dejen ud på bordet, og ælt den sammen med hænderne. Klik på videoen og se, hvordan du ælter dej.

              • Trin 8 af 25

                Kom dejen tilbage i skålen. Læg et rent viskestykke over, og lad dejen hæve et lunt sted i cirka 30 minutter.

              • Trin 9 af 25

                Kødsovs: Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 3 fed hvidløg
                • 1 ½ løg

                 

              • Trin 10 af 25

                Skyl gulerødderne, skræl dem og skær enderne væk. Riv gulerødderne på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.

                • 4 ½ gulerødder

                 

              • Trin 11 af 25

                Kom olie i en mellemstor gryde, og varm den op. Kom løg i, og lad dem stege et par minutter, til de er klare. Rør rundt imens.

                • 3 spsk. olie

                 

              • Trin 12 af 25

                Kom oksekød i gryden, og steg det i 3-4 minutter, til kødet er brunt. Rør imens.

                • 600 g. hakket oksekød

                 

              • Trin 13 af 25

                Kom gulerod, hvidløg, pepperoni, paprika, oregano, sukker og tomatpuré i gryden, og rør det hele sammen.

                • 100 g. pepperoni
                • 2 ¼ tsk. tørret oregano
                • 1 ½ tsk. paprika
                • 1 ½ spsk. sukker
                • 3 spsk. tomatpuré
              • Trin 14 af 25

                Åbn dåsen/brikken med hakkede tomater. Kom de hakkede tomater i gryden, og rør rundt.

                • 1 ½ brik/dåse hakkede tomater

                 

              • Trin 15 af 25

                Læg låg på, og kog ved svag varme i 15 minutter.

              • Trin 16 af 25

                Smag kødsaucen til med salt og peber.

                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber

                 

              • Trin 17 af 25

                Tænd ovnen på 250 grader almindelig ovn, eller så varm som ovnen kan blive. Lad bagepladen blive i ovnen så den kan blive varm.

              • Trin 18 af 25

                Find 2 stykker bagepapir frem.

              • Trin 19 af 25

                Spaghetti: Kom vand og salt i en stor gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog.

                • 4 ½ l. vand
                • 1 ½ tsk. groft salt

                 

              • Trin 20 af 25

                Kom spaghetti i gryden. Læs på pakken, hvor længe spaghettien skal koge. Kog spaghettien.

                • 300 g. fuldkorns spaghetti

                 

              • Trin 21 af 25

                Stil et dørslag i håndvasken. Hæld spaghetti og kogevand i dørslaget, og lad spaghettien dryppe af.

              • Trin 22 af 25

                Saml indbagte pizza: Del dejen i to. Rul en dejklump ud til den er cirka ½ centimeter tyk. Læg den på bagepapiret. Klik på videoen og se, hvordan du ruller en dej ud.

              • Trin 23 af 25

                Kom ½-delen af spaghettien på midten din dejcirkel, så det ligger en i lang linje, med 1 centimeter til kanten. Læg 3-4 spiseskefuld kødsauce ovenpå. Drys med halvdelen af osten ovenpå.

                • 150 g. revet mozzarella

                 

              • Trin 24 af 25

                Fold dejen henover fyldet, så dejen møder hinanden på toppen af pizzaen. Pres dejsiderne på toppen sammen med fingerspidserne, så fyldet ikke løber ud i ovnen. Fortsæt på samme måde med den anden indbagte pizzaer. Lav 2 snit med en skarp kniv i toppen af hver pizza, så dampen kan komme ud under bagningen.

              • Trin 25 af 25

                Kom pizzaen i ovnen, én ad gangen, og bag dem i 10-12 minutter, eller indtil de er lysebrune og sprøde.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Alle kender pizza, men har du prøvet den indbagte version? Her er to favoritter kombineret - spaghetti med kødsovs og pizza! Prøv den og fortæl os, hvad du synes ;-)

                Tip: Har du rester fra spaghetti med kødsovs fra i går, så er denne pizza en perfekt måde at vække dine rester til live!

                 

                Du skal bruge

                   

                  Ingredienser

                  Pizzadej:

                  • 37 ½ g. gær
                  • 6 dl. vand
                  • 150 g. grahamsmel
                  • 3 spsk. olie
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • ¾ tsk. sukker
                  • 750 g. hvedemel

                  Kødsovs:

                  • 3 fed hvidløg
                  • 1 ½ løg
                  • 4 ½ gulerødder
                  • 3 spsk. olie
                  • 600 g. hakket oksekød
                  • 100 g. pepperoni
                  • 2 ¼ tsk. tørret oregano
                  • 1 ½ tsk. paprika
                  • 1 ½ spsk. sukker
                  • 3 spsk. tomatpuré
                  • 1 ½ brik/dåse hakkede tomater
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                  Spaghetti:

                  • 4 ½ l. vand
                  • 1 ½ tsk. groft salt
                  • 300 g. fuldkorns spaghetti

                  Tilbehør:

                  • 150 g. revet mozzarella

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 decilitermål
                  • 1 stor skål
                  • 1 røreske
                  • 1 rent viskestykke
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 rivejern
                  • 1 mellemstor gryde med låg
                  • 1 grydeske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Dej: Smuldr gæren i en stor skål.
                  4. Varm vandet op i en lille gryde, til det er lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker om vandet er fingervarmt.
                  5. Hæld vandet i skålen med gær, og rør til gæren er opløst.
                  6. Tilsæt olie, grahamsmel, salt og sukker. Rør rundt. Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt. Rør dejen sammen.
                  7. Drys mel på bordet. Vend dejen ud på bordet, og ælt den sammen med hænderne. Klik på videoen og se, hvordan du ælter dej.
                  8. Kom dejen tilbage i skålen. Læg et rent viskestykke over, og lad dejen hæve et lunt sted i cirka 30 minutter.
                  9. Kødsovs: Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
                  10. Skyl gulerødderne, skræl dem og skær enderne væk. Riv gulerødderne på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
                  11. Kom olie i en mellemstor gryde, og varm den op. Kom løg i, og lad dem stege et par minutter, til de er klare. Rør rundt imens.
                  12. Kom oksekød i gryden, og steg det i 3-4 minutter, til kødet er brunt. Rør imens.
                  13. Kom gulerod, hvidløg, pepperoni, paprika, oregano, sukker og tomatpuré i gryden, og rør det hele sammen.
                  14. Åbn dåsen/brikken med hakkede tomater. Kom de hakkede tomater i gryden, og rør rundt.
                  15. Læg låg på, og kog ved svag varme i 15 minutter.
                  16. Smag kødsaucen til med salt og peber.
                  17. Tænd ovnen på 250 grader almindelig ovn, eller så varm som ovnen kan blive. Lad bagepladen blive i ovnen så den kan blive varm.
                  18. Find 2 stykker bagepapir frem.
                  19. Spaghetti: Kom vand og salt i en stor gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog.
                  20. Kom spaghetti i gryden. Læs på pakken, hvor længe spaghettien skal koge. Kog spaghettien.
                  21. Stil et dørslag i håndvasken. Hæld spaghetti og kogevand i dørslaget, og lad spaghettien dryppe af.
                  22. Saml indbagte pizza: Del dejen i to. Rul en dejklump ud til den er cirka ½ centimeter tyk. Læg den på bagepapiret. Klik på videoen og se, hvordan du ruller en dej ud.
                  23. Kom ½-delen af spaghettien på midten din dejcirkel, så det ligger en i lang linje, med 1 centimeter til kanten. Læg 3-4 spiseskefuld kødsauce ovenpå. Drys med halvdelen af osten ovenpå.
                  24. Fold dejen henover fyldet, så dejen møder hinanden på toppen af pizzaen. Pres dejsiderne på toppen sammen med fingerspidserne, så fyldet ikke løber ud i ovnen. Fortsæt på samme måde med den anden indbagte pizzaer. Lav 2 snit med en skarp kniv i toppen af hver pizza, så dampen kan komme ud under bagningen.
                  25. Kom pizzaen i ovnen, én ad gangen, og bag dem i 10-12 minutter, eller indtil de er lysebrune og sprøde.