Hytteostsalat og brødstænger
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Hytteost klædt på som waldorfsalat med æbler og bladselleri. Nyd den sammen med de honningristede rugbrødsstænger. Alle tiders mulighed til madpakken.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2631 kJ / 626 kcal
- Protein: 17 %
- Kulhydrat: 49 %
- Fedt: 34 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Salat:
- 300 g. hytteost
- 3-4 stilke bladselleri
- 1 æble
- 100 g. vindruer
- 25 g. valnødder
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
Ristede rugbrødsstænger:
- 2 skiver rugbrød
- 1 spsk. smør
- 2 tsk. honning
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 sæt måleskeer
- 1 skærebræt
- 1 kniv lille skarp
- 1 dørslag
- 1 skål
- 1 røreske
- 1 stegepande
- 1 grydeske
Sådan gør du
- Trin 1 af 16
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 16
Find alle ingredienserne frem.
Salat:
- 300 g. hytteost
- 3-4 stilke bladselleri
- 1 æble
- 100 g. vindruer
- 25 g. valnødder
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
Ristede rugbrødsstænger:
- 2 skiver rugbrød
- 1 spsk. smør
- 2 tsk. honning
- Trin 3 af 16
Salat: Skyl bladselleri og æbler grundigt.
- 3-4 stilke bladselleri
- 1 æble
- Trin 4 af 16
Skær æblet over. Fjern kernehuset. Udskær i terninger.
- Trin 5 af 16
Læg vindruerne i et dørslag, og skyl dem grundigt i koldt vand. Lad dem dryppe af.
- Trin 6 af 16
Skær vindruerne over på langs, og fjern stenene.
- Trin 7 af 16
Hak valnødderne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.
- 25 g. valnødder
- Trin 8 af 16
Put hytteosten i en skål.
- 300 g. hytteost
- Trin 9 af 16
Tilsæt bladselleri, æble, vindruer og valnødder. Rør rundt.
- Trin 10 af 16
Smag hytteostsalaten til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 11 af 16
Put hytteosten i beholdere og husk en ske til madpakken.
- Trin 12 af 16
Rugbrødsstænger: Skær rugbrødet i stænger på cirka 2 centimeter.
- 2 skiver rugbrød
- Trin 13 af 16
Kom smør på en stegepande, og varm det op.
- 1 spsk. smør
- Trin 14 af 16
Kom honning på stegepanden, og rør rundt.
- 2 tsk. honning
- Trin 15 af 16
Tilsæt rugbrødsstængerne, og rist dem på alle sider, indtil de er sprøde.
- Trin 16 af 16
Spis hytteostsalaten med ristede rugbrødsstænger.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Hytteost klædt på som waldorfsalat med æbler og bladselleri. Nyd den sammen med de honningristede rugbrødsstænger. Alle tiders mulighed til madpakken.
Du skal bruge
Ingredienser
Salat:
- 300 g. hytteost
- 3-4 stilke bladselleri
- 1 æble
- 100 g. vindruer
- 25 g. valnødder
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
Ristede rugbrødsstænger:
- 2 skiver rugbrød
- 1 spsk. smør
- 2 tsk. honning
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 dørslag
- 1 skål
- 1 røreske
- 1 stegepande
- 1 grydeske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Salat: Skyl bladselleri og æbler grundigt.
- Skær æblet over. Fjern kernehuset. Udskær i terninger.
- Læg vindruerne i et dørslag, og skyl dem grundigt i koldt vand. Lad dem dryppe af.
- Skær vindruerne over på langs, og fjern stenene.
- Hak valnødderne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.
- Put hytteosten i en skål.
- Tilsæt bladselleri, æble, vindruer og valnødder. Rør rundt.
- Smag hytteostsalaten til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Put hytteosten i beholdere og husk en ske til madpakken.
- Rugbrødsstænger: Skær rugbrødet i stænger på cirka 2 centimeter.
- Kom smør på en stegepande, og varm det op.
- Kom honning på stegepanden, og rør rundt.
- Tilsæt rugbrødsstængerne, og rist dem på alle sider, indtil de er sprøde.
- Spis hytteostsalaten med ristede rugbrødsstænger.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Hytteost klædt på som waldorfsalat med æbler og bladselleri. Nyd den sammen med de honningristede rugbrødsstænger. Alle tiders mulighed til madpakken.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2631 kJ / 626 kcal
- Protein: 17 %
- Kulhydrat: 49 %
- Fedt: 34 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Salat:
- 600 g. hytteost
- 5-6 stilke bladselleri
- 2 æbler
- 200 g. vindruer
- 50 g. valnødder
- 1 tsk. salt
- 2 knivspidser peber
Ristede rugbrødsstænger:
- 4 skiver rugbrød
- 2 spsk. smør
- 4 tsk. honning
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 sæt måleskeer
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 dørslag
- 1 skål
- 1 røreske
- 1 stegepande
- 1 grydeske
Sådan gør du
- Trin 1 af 16
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 16
Find alle ingredienserne frem.
Salat:
- 600 g. hytteost
- 5-6 stilke bladselleri
- 2 æbler
- 200 g. vindruer
- 50 g. valnødder
- 1 tsk. salt
- 2 knivspidser peber
Ristede rugbrødsstænger:
- 4 skiver rugbrød
- 2 spsk. smør
- 4 tsk. honning
- Trin 3 af 16
Salat: Skyl bladselleri og æbler grundigt.
- 5-6 stilke bladselleri
- 2 æbler
- Trin 4 af 16
Skær æblet over. Fjern kernehuset. Skær æble i små terninger og bladselleri i tynde skiver.
- Trin 5 af 16
Læg vindruerne i et dørslag, og skyl dem grundigt i koldt vand. Lad dem dryppe af.
- 200 g. vindruer
- Trin 6 af 16
Skær vindruerne over på langs, og fjern stenene.
- Trin 7 af 16
Hak valnødderne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.
- 50 g. valnødder
- Trin 8 af 16
Put hytteosten i en skål.
- 600 g. hytteost
- Trin 9 af 16
Tilsæt bladselleri, æble, vindruer og valnødder. Rør rundt.
- Trin 10 af 16
Smag hytteostsalaten til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- 1 tsk. salt
- 2 knivspidser peber
- Trin 11 af 16
Put hytteosten i beholdere og husk en ske til madpakken.
- Trin 12 af 16
Rugbrødsstænger: Skær rugbrødet i stænger på cirka 2 centimeter.
- 4 skiver rugbrød
- Trin 13 af 16
Kom smør på en stegepande, og varm det op.
- 2 spsk. smør
- Trin 14 af 16
Kom honning på stegepanden, og rør rundt.
- 4 tsk. honning
- Trin 15 af 16
Tilsæt rugbrødsstængerne, og rist dem på alle sider, indtil de er sprøde.
- Trin 16 af 16
Tilsæt rugbrødsstængerne, og rist dem på alle sider, indtil de er sprøde.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Hytteost klædt på som waldorfsalat med æbler og bladselleri. Nyd den sammen med de honningristede rugbrødsstænger. Alle tiders mulighed til madpakken.
Du skal bruge
Ingredienser
Salat:
- 600 g. hytteost
- 5-6 stilke bladselleri
- 2 æbler
- 200 g. vindruer
- 50 g. valnødder
- 1 tsk. salt
- 2 knivspidser peber
Ristede rugbrødsstænger:
- 4 skiver rugbrød
- 2 spsk. smør
- 4 tsk. honning
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 dørslag
- 1 skål
- 1 røreske
- 1 stegepande
- 1 grydeske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Salat: Skyl bladselleri og æbler grundigt.
- Skær æblet over. Fjern kernehuset. Skær æble i små terninger og bladselleri i tynde skiver.
- Læg vindruerne i et dørslag, og skyl dem grundigt i koldt vand. Lad dem dryppe af.
- Skær vindruerne over på langs, og fjern stenene.
- Hak valnødderne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.
- Put hytteosten i en skål.
- Tilsæt bladselleri, æble, vindruer og valnødder. Rør rundt.
- Smag hytteostsalaten til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Put hytteosten i beholdere og husk en ske til madpakken.
- Rugbrødsstænger: Skær rugbrødet i stænger på cirka 2 centimeter.
- Kom smør på en stegepande, og varm det op.
- Kom honning på stegepanden, og rør rundt.
- Tilsæt rugbrødsstængerne, og rist dem på alle sider, indtil de er sprøde.
- Tilsæt rugbrødsstængerne, og rist dem på alle sider, indtil de er sprøde.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Hytteost klædt på som waldorfsalat med æbler og bladselleri. Nyd den sammen med de honningristede rugbrødsstænger. Alle tiders mulighed til madpakken.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2631 kJ / 626 kcal
- Protein: 17 %
- Kulhydrat: 49 %
- Fedt: 34 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Salat:
- 900 g. hytteost
- 8-10 stilke bladselleri
- 3 æbler
- 300 g. vindruer
- 75 g. valnødder
- 1 ½ tsk. salt
- 3 knivspidser peber
Ristede rugbrødsstænger:
- 6 skiver rugbrød
- 3 spsk. smør
- 6 tsk. honning
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 sæt måleskeer
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 dørslag
- 1 skål
- 1 røreske
- 1 stegepande
- 1 grydeske
Sådan gør du
- Trin 1 af 16
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 16
Find alle ingredienserne frem.
Salat:
- 900 g. hytteost
- 8-10 stilke bladselleri
- 3 æbler
- 300 g. vindruer
- 75 g. valnødder
- 1 ½ tsk. salt
- 3 knivspidser peber
Ristede rugbrødsstænger:
- 6 skiver rugbrød
- 3 spsk. smør
- 6 tsk. honning
- Trin 3 af 16
Salat: Skyl bladselleri og æbler grundigt.
- 8-10 stilke bladselleri
- 3 æbler
- Trin 4 af 16
Skær æblet over. Fjern kernehuset. Skær æble i små terninger og bladselleri i tynde skiver.
- Trin 5 af 16
Læg vindruerne i et dørslag, og skyl dem grundigt i koldt vand. Lad dem dryppe af.
- 300 g. vindruer
- Trin 6 af 16
Skær vindruerne over på langs, og fjern stenene.
- Trin 7 af 16
Hak valnødderne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.
- 75 g. valnødder
- Trin 8 af 16
Put hytteosten i en skål.
- 900 g. hytteost
- Trin 9 af 16
Tilsæt bladselleri, æble, vindruer og valnødder. Rør rundt.
- Trin 10 af 16
Smag hytteostsalaten til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- 1 ½ tsk. salt
- 3 knivspidser peber
- Trin 11 af 16
Put hytteosten i beholdere og husk en ske til madpakken.
- Trin 12 af 16
Rugbrødsstænger: Skær rugbrødet i stænger på cirka 2 centimeter.
- 6 skiver rugbrød
- Trin 13 af 16
Kom smør på en stegepande, og varm det op.
- 3 spsk. smør
- Trin 14 af 16
Kom honning på stegepanden, og rør rundt.
- 6 tsk. honning
- Trin 15 af 16
Tilsæt rugbrødsstængerne, og rist dem på alle sider, indtil de er sprøde.
- Trin 16 af 16
Spis hytteostsalaten med ristede rugbrødsstænger.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Hytteost klædt på som waldorfsalat med æbler og bladselleri. Nyd den sammen med de honningristede rugbrødsstænger. Alle tiders mulighed til madpakken.
Du skal bruge
Ingredienser
Salat:
- 900 g. hytteost
- 8-10 stilke bladselleri
- 3 æbler
- 300 g. vindruer
- 75 g. valnødder
- 1 ½ tsk. salt
- 3 knivspidser peber
Ristede rugbrødsstænger:
- 6 skiver rugbrød
- 3 spsk. smør
- 6 tsk. honning
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 dørslag
- 1 skål
- 1 røreske
- 1 stegepande
- 1 grydeske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Salat: Skyl bladselleri og æbler grundigt.
- Skær æblet over. Fjern kernehuset. Skær æble i små terninger og bladselleri i tynde skiver.
- Læg vindruerne i et dørslag, og skyl dem grundigt i koldt vand. Lad dem dryppe af.
- Skær vindruerne over på langs, og fjern stenene.
- Hak valnødderne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.
- Put hytteosten i en skål.
- Tilsæt bladselleri, æble, vindruer og valnødder. Rør rundt.
- Smag hytteostsalaten til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Put hytteosten i beholdere og husk en ske til madpakken.
- Rugbrødsstænger: Skær rugbrødet i stænger på cirka 2 centimeter.
- Kom smør på en stegepande, og varm det op.
- Kom honning på stegepanden, og rør rundt.
- Tilsæt rugbrødsstængerne, og rist dem på alle sider, indtil de er sprøde.
- Spis hytteostsalaten med ristede rugbrødsstænger.
-