Hytteostsalat og brødstænger

Hytteostsalat og brødstænger

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Hytteost er i denne version, hvor den er klædt på a la waldorfsalat med æbler og bladselleri, stjernen i showet. Nyd den sammen med de honningristede rugbrødsstænger. Alle tiders mulighed til madpakken.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2631 kJ / 626 kcal
        • Protein: 17 %
        • Kulhydrat: 49 %
        • Fedt: 34 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 16

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 16

        Mål alle ingredienserne af.

        • 300 g. hytteost
        • 3-4 stilke bladselleri
        • 1 æble
        • 100 g. vindruer
        • 25 g. valnøddekerner
        • ½ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
        • 2 tykke skiver groft rugbrød, ca. 2 cm.
        • 1 spsk. smør
        • 2 tsk. honning
      • Trin 3 af 16

        Salat: Skyl bladselleri og æbler grundigt.

        • 3-4 stilke bladselleri
        • 1 æble

         

      • Trin 4 af 16

        Skær æblet over. Fjern kernehuset. Udskær i terninger.

      • Trin 5 af 16

        Læg vindruerne i et dørslag, og skyl dem grundigt i koldt vand. Lad dem dryppe af.

      • Trin 6 af 16

        Skær vindruerne over på langs, og fjern stenene.

      • Trin 7 af 16

        Hak valnøddekernerne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker valnødder.

        • 25 g. valnøddekerner

         

      • Trin 8 af 16

        Put hytteosten i en skål.

        • 300 g. hytteost

         

      • Trin 9 af 16

        Tilsæt bladselleri, æble, vindruer og valnøddekerner. Rør rundt.

      • Trin 10 af 16

        Smag hytteostsalaten til med salt og peber.

        • ½ tsk. salt
        • 1 knivspids peber

         

      • Trin 11 af 16

        Put hytteosten i beholdere og husk en ske til madpakken.

      • Trin 12 af 16

        Rugbrødsstænger: Skær rugbrødet i stænger på cirka 2 centimeter.

        • 2 tykke skiver groft rugbrød, ca. 2 cm.

         

      • Trin 13 af 16

        Kom smør på en stegepande, og varm det op.

        • 1 spsk. smør

         

      • Trin 14 af 16

        Kom honning på stegepanden, og rør rundt.

        • 2 tsk. honning
      • Trin 15 af 16

        Tilsæt rugbrødsstængerne, og rist dem på alle sider, indtil de er sprøde.

      • Trin 16 af 16

        Spis hytteostsalaten med ristede rugbrødsstænger.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Hytteost er i denne version, hvor den er klædt på a la waldorfsalat med æbler og bladselleri, stjernen i showet. Nyd den sammen med de honningristede rugbrødsstænger. Alle tiders mulighed til madpakken.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Salat:

          • 300 g. hytteost
          • 3-4 stilke bladselleri
          • 1 æble
          • 100 g. vindruer
          • 25 g. valnøddekerner
          • ½ tsk. salt
          • 1 knivspids peber

          Ristede rugbrødsstænger:

          • 2 tykke skiver groft rugbrød, ca. 2 cm.
          • 1 spsk. smør
          • 2 tsk. honning

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 dørslag
          • 1 skål
          • 1 røreske
          • 1 stegepande
          • 1 grydeske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Salat: Skyl bladselleri og æbler grundigt.
          4. Skær æblet over. Fjern kernehuset. Udskær i terninger.
          5. Læg vindruerne i et dørslag, og skyl dem grundigt i koldt vand. Lad dem dryppe af.
          6. Skær vindruerne over på langs, og fjern stenene.
          7. Hak valnøddekernerne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker valnødder.
          8. Put hytteosten i en skål.
          9. Tilsæt bladselleri, æble, vindruer og valnøddekerner. Rør rundt.
          10. Smag hytteostsalaten til med salt og peber.
          11. Put hytteosten i beholdere og husk en ske til madpakken.
          12. Rugbrødsstænger: Skær rugbrødet i stænger på cirka 2 centimeter.
          13. Kom smør på en stegepande, og varm det op.
          14. Kom honning på stegepanden, og rør rundt.
          15. Tilsæt rugbrødsstængerne, og rist dem på alle sider, indtil de er sprøde.
          16. Spis hytteostsalaten med ristede rugbrødsstænger.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Hytteost er i denne version, hvor den er klædt på a la waldorfsalat med æbler og bladselleri, stjernen i showet. Nyd den sammen med de honningristede rugbrødsstænger. Alle tiders mulighed til madpakken.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2631 kJ / 626 kcal
            • Protein: 17 %
            • Kulhydrat: 49 %
            • Fedt: 34 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 16

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 16

            Mål alle ingredienserne af.

            • 600 g. hytteost
            • 5-6 stilke bladselleri
            • 2 æbler
            • 200 g. vindruer
            • 50 g. valnøddekerner
            • 1 tsk. salt
            • 2 knivspidse peber
            • 4 tykke skiver groft rugbrød, cirka 2 cm
            • 2 spsk. smør
            • 4 tsk. honning
          • Trin 3 af 16

            Salat: Skyl bladselleri og æbler grundigt.

            • 5-6 stilke bladselleri
            • 2 æbler
          • Trin 4 af 16

            Skær æblet over. Fjern kernehuset. Skær æble i små terninger og bladselleri i tynde skiver.

          • Trin 5 af 16

            Læg vindruerne i et dørslag, og skyl dem grundigt i koldt vand. Lad dem dryppe af.

            • 200 g. vindruer
          • Trin 6 af 16

            Skær vindruerne over på langs, og fjern stenene.

          • Trin 7 af 16

            Hak valnøddekernerne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker valnødder.

            • 50 g. valnøddekerner
          • Trin 8 af 16

            Put hytteosten i en skål.

            • 600 g. hytteost
          • Trin 9 af 16

            Tilsæt bladselleri, æble, vindruer og valnøddekerner. Rør rundt.

          • Trin 10 af 16

            Smag hytteostsalaten til med salt og peber.

            • 1 tsk. salt
            • 2 knivspidse peber
          • Trin 11 af 16

            Put hytteosten i beholdere og husk en ske til madpakken.

          • Trin 12 af 16

            Rugbrødsstænger: Skær rugbrødet i stænger på cirka 2 centimeter.

            • 4 tykke skiver groft rugbrød, ca. 2 cm.
          • Trin 13 af 16

            Kom smør på en stegepande, og varm det op.

            • 2 spsk. smør
          • Trin 14 af 16

            Kom honning på stegepanden, og rør rundt.

            • 4 tsk. honning
          • Trin 15 af 16

            Tilsæt rugbrødsstængerne, og rist dem på alle sider, indtil de er sprøde.

          • Trin 16 af 16

            Tilsæt rugbrødsstængerne, og rist dem på alle sider, indtil de er sprøde.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Hytteost er i denne version, hvor den er klædt på a la waldorfsalat med æbler og bladselleri, stjernen i showet. Nyd den sammen med de honningristede rugbrødsstænger. Alle tiders mulighed til madpakken.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Salat:

              • 600 g. hytteost
              • 5-6 stilke bladselleri
              • 2 æbler
              • 200 g. vindruer
              • 50 g. valnøddekerner
              • 1 tsk. salt
              • 2 knivspidse peber

              Ristede rugbrødsstænger:

              • 4 tykke skiver groft rugbrød, cirka 2 cm
              • 2 spsk. smør
              • 4 tsk. honning

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 dørslag
              • 1 skål
              • 1 røreske
              • 1 stegepande
              • 1 grydeske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Salat: Skyl bladselleri og æbler grundigt.
              4. Skær æblet over. Fjern kernehuset. Skær æble i små terninger og bladselleri i tynde skiver.
              5. Læg vindruerne i et dørslag, og skyl dem grundigt i koldt vand. Lad dem dryppe af.
              6. Skær vindruerne over på langs, og fjern stenene.
              7. Hak valnøddekernerne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker valnødder.
              8. Put hytteosten i en skål.
              9. Tilsæt bladselleri, æble, vindruer og valnøddekerner. Rør rundt.
              10. Smag hytteostsalaten til med salt og peber.
              11. Put hytteosten i beholdere og husk en ske til madpakken.
              12. Rugbrødsstænger: Skær rugbrødet i stænger på cirka 2 centimeter.
              13. Kom smør på en stegepande, og varm det op.
              14. Kom honning på stegepanden, og rør rundt.
              15. Tilsæt rugbrødsstængerne, og rist dem på alle sider, indtil de er sprøde.
              16. Tilsæt rugbrødsstængerne, og rist dem på alle sider, indtil de er sprøde.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Hytteost er i denne version, hvor den er klædt på a la waldorfsalat med æbler og bladselleri, stjernen i showet. Nyd den sammen med de honningristede rugbrødsstænger. Alle tiders mulighed til madpakken.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2631 kJ / 626 kcal
                • Protein: 17 %
                • Kulhydrat: 49 %
                • Fedt: 34 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 16

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 16

                Mål alle ingredienserne af.

                • 900 g. hytteost
                • 8-10 stilke bladselleri
                • 3 æbler
                • 300 g. vindruer
                • 75 g. valnøddekerner
                • 1 ½ tsk. salt
                • 3 knivspidse peber
                • 6 tykke skiver groft rugbrød, ca. 2 cm.
                • 3 spsk. smør
                • 6 tsk. honning
              • Trin 3 af 16

                Salat: Skyl bladselleri og æbler grundigt.

                • 8-10 stilke bladselleri
                • 3 æbler
              • Trin 4 af 16

                Skær æblet over. Fjern kernehuset. Skær æble i små terninger og bladselleri i tynde skiver.

              • Trin 5 af 16

                Læg vindruerne i et dørslag, og skyl dem grundigt i koldt vand. Lad dem dryppe af.

                • 300 g. vindruer
              • Trin 6 af 16

                Skær vindruerne over på langs, og fjern stenene.

              • Trin 7 af 16

                Hak valnøddekernerne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker valnødder.

                • 75 g. valnøddekerner
              • Trin 8 af 16

                Put hytteosten i en skål.

                • 900 g. hytteost
              • Trin 9 af 16

                Tilsæt bladselleri, æble, vindruer og valnøddekerner. Rør rundt.

              • Trin 10 af 16

                Smag hytteostsalaten til med salt og peber.

                • 1 ½ tsk. salt
                • 3 knivspidse peber
              • Trin 11 af 16

                Put hytteosten i beholdere og husk en ske til madpakken.

              • Trin 12 af 16

                Rugbrødsstænger: Skær rugbrødet i stænger på cirka 2 centimeter.

                • 6 tykke skiver groft rugbrød, ca. 2 cm.
              • Trin 13 af 16

                Kom smør på en stegepande, og varm det op.

                • 3 spsk. smør
              • Trin 14 af 16

                Kom honning på stegepanden, og rør rundt.

                • 6 tsk. honning
              • Trin 15 af 16

                Tilsæt rugbrødsstængerne, og rist dem på alle sider, indtil de er sprøde.

              • Trin 16 af 16

                Spis hytteostsalaten med ristede rugbrødsstænger.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Hytteost er i denne version, hvor den er klædt på a la waldorfsalat med æbler og bladselleri, stjernen i showet. Nyd den sammen med de honningristede rugbrødsstænger. Alle tiders mulighed til madpakken.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Salat:

                  • 900 g. hytteost
                  • 8-10 stilke bladselleri
                  • 3 æbler
                  • 300 g. vindruer
                  • 75 g. valnøddekerner
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 3 knivspidse peber

                  Ristede rugbrødsstænger:

                  • 6 tykke skiver groft rugbrød, ca. 2 cm.
                  • 3 spsk. smør
                  • 6 tsk. honning

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 dørslag
                  • 1 skål
                  • 1 røreske
                  • 1 stegepande
                  • 1 grydeske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Salat: Skyl bladselleri og æbler grundigt.
                  4. Skær æblet over. Fjern kernehuset. Skær æble i små terninger og bladselleri i tynde skiver.
                  5. Læg vindruerne i et dørslag, og skyl dem grundigt i koldt vand. Lad dem dryppe af.
                  6. Skær vindruerne over på langs, og fjern stenene.
                  7. Hak valnøddekernerne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker valnødder.
                  8. Put hytteosten i en skål.
                  9. Tilsæt bladselleri, æble, vindruer og valnøddekerner. Rør rundt.
                  10. Smag hytteostsalaten til med salt og peber.
                  11. Put hytteosten i beholdere og husk en ske til madpakken.
                  12. Rugbrødsstænger: Skær rugbrødet i stænger på cirka 2 centimeter.
                  13. Kom smør på en stegepande, og varm det op.
                  14. Kom honning på stegepanden, og rør rundt.
                  15. Tilsæt rugbrødsstængerne, og rist dem på alle sider, indtil de er sprøde.
                  16. Spis hytteostsalaten med ristede rugbrødsstænger.