Hyldeblomstdrik med hindbær

Hyldeblomstdrik med hindbær

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Friske hindbær og hyldeblomst er to ting der er som skabt for hinanden. Micki har lavet en opskrift på en drink hvor disse to ting er kombineret, for Micki er nemlig helt vild med hyldeblomst saft, men kan godt lide at give den et tvist af noget syrligt hindbær. 

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 234 kJ / 56 kcal
        • Protein: 10 %
        • Kulhydrat: 73 %
        • Fedt: 17 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 10

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 10

        Find alle ingredienserne frem.

        • 2 dl. hindbær 
        • 10 isterninger
        • 1 dl. hyldeblomstsaft 
        • 4 dl. vand

        Pynt: 

        • 1 dl. hindbær 
        • ¼ dl. mynteblade 
      • Trin 3 af 10

        Skyl hindbærrene grundigt, og kom cirka 10 hindbær i hvert glas.

        • 2 dl. hindbær 
      • Trin 4 af 10

        Brug skaftet af en grydeske til at mose hindbærerne i begge glas.

      • Trin 5 af 10

        Fordel isterningerne i glassene ovenpå de moste hindbær.

        • 10 isterninger
      • Trin 6 af 10

        Bland hyldeblomstsaft og vand i en kande.

        • 1 dl. hyldeblomstsaft 
        • 4 dl. vand
      • Trin 7 af 10

        Hæld hyldeblomstsaften over de moste hindbær og isen. Rør rundt, så de moste hindbær bliver fordelt i glassene.

      • Trin 8 af 10

        Kom myntebladene i en skål og skyl dem. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ¼ dl. mynteblade 
      • Trin 9 af 10

        Skyl hindbær. Kom skiftevis et hindbær og et mynteblad på en tandstik. Fortsæt, til du har gjort det på begge tandstikker.

        • 1 dl. hindbær 
      • Trin 10 af 10

        Pynt med den på toppen af glasset.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Friske hindbær og hyldeblomst er to ting der er som skabt for hinanden. Micki har lavet en opskrift på en drink hvor disse to ting er kombineret, for Micki er nemlig helt vild med hyldeblomst saft, men kan godt lide at give den et tvist af noget syrligt hindbær. 

        Du skal bruge

          Ingredienser: 

          • 2 dl. hindbær 
          • 10 isterninger
          • 1 dl. hyldeblomstsaft 
          • 4 dl. vand

          Pynt: 

          • 1 dl. hindbær 
          • ¼ dl. mynteblade 

           

          Køkkenredskaber:

          • 1 decilitermål 
          • 2 drinks eller vinglas
          • 1 grydeske                                   
          • 1 kande 
          • 1 spiseske
          • 2 tandstikker
          • 1 lille skål 

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skyl hindbærrene grundigt, og kom cirka 10 hindbær i hvert glas.
          4. Brug skaftet af en grydeske til at mose hindbærerne i begge glas.
          5. Fordel isterningerne i glassene ovenpå de moste hindbær.
          6. Bland hyldeblomstsaft og vand i en kande.
          7. Hæld hyldeblomstsaften over de moste hindbær og isen. Rør rundt, så de moste hindbær bliver fordelt i glassene.
          8. Kom myntebladene i en skål og skyl dem. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          9. Skyl hindbær. Kom skiftevis et hindbær og et mynteblad på en tandstik. Fortsæt, til du har gjort det på begge tandstikker.
          10. Pynt med den på toppen af glasset.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Friske hindbær og hyldeblomst er to ting der er som skabt for hinanden. Micki har lavet en opskrift på en drink hvor disse to ting er kombineret, for Micki er nemlig helt vild med hyldeblomst saft, men kan godt lide at give den et tvist af noget syrligt hindbær. 

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 234 kJ / 56 kcal
            • Protein: 10 %
            • Kulhydrat: 73 %
            • Fedt: 17 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 10

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 10

            Find alle ingredienserne frem.

            • 4 dl. hindbær 
            • 20 isterninger
            • 2 dl. hyldeblomstsaft 
            • 8 dl. vand

            Pynt: 

            • 2 dl. hindbær 
            • ½ dl. mynteblade 
          • Trin 3 af 10

            Skyl hindbærrene grundigt, og kom cirka 10 hindbær i hvert glas.

            • 4 dl. hindbær 
          • Trin 4 af 10

            Brug skaftet af en grydeske til at mose hindbærerne i alle fire glas.

          • Trin 5 af 10

            Fordel isterningerne i glassene ovenpå de moste hindbær.

            • 20 isterninger
          • Trin 6 af 10

            Bland hyldeblomstsaft og vand i en kande.

            • 2 dl. hyldeblomstsaft 
            • 8 dl. vand
          • Trin 7 af 10

            Hæld hyldeblomstsaften over de moste hindbær og isen. Rør rundt, så de moste hindbær bliver fordelt i glassene.

          • Trin 8 af 10

            Kom myntebladene i en skål og skyl dem. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • ½ dl mynteblade 
          • Trin 9 af 10

            Skyl hindbær. Kom skiftevis et hindbær og et mynteblad på en tandstik. Fortsæt, til du har gjort det på alle 4 tandstikker.

            • 2 dl. hindbær 
          • Trin 10 af 10

            Pynt med den på toppen af glasset.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Friske hindbær og hyldeblomst er to ting der er som skabt for hinanden. Micki har lavet en opskrift på en drink hvor disse to ting er kombineret, for Micki er nemlig helt vild med hyldeblomst saft, men kan godt lide at give den et tvist af noget syrligt hindbær. 

            Du skal bruge

              Ingredienser: 

              • 4 dl. hindbær 
              • 20 isterninger
              • 2 dl. hyldeblomstsaft 
              • 8 dl. vand

              Pynt: 

              • 2 dl. hindbær 
              • ½ dl. mynteblade 

               

              Køkkenredskaber:

              • 1 decilitermål 
              • 4 drinks eller vinglas
              • 1 grydeske 
              • 1 kande 
              • 1 spiseske
              • 4 tandstikker
              • 1 lille skål 

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skyl hindbærrene grundigt, og kom cirka 10 hindbær i hvert glas.
              4. Brug skaftet af en grydeske til at mose hindbærerne i alle fire glas.
              5. Fordel isterningerne i glassene ovenpå de moste hindbær.
              6. Bland hyldeblomstsaft og vand i en kande.
              7. Hæld hyldeblomstsaften over de moste hindbær og isen. Rør rundt, så de moste hindbær bliver fordelt i glassene.
              8. Kom myntebladene i en skål og skyl dem. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              9. Skyl hindbær. Kom skiftevis et hindbær og et mynteblad på en tandstik. Fortsæt, til du har gjort det på alle 4 tandstikker.
              10. Pynt med den på toppen af glasset.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Friske hindbær og hyldeblomst er to ting der er som skabt for hinanden. Micki har lavet en opskrift på en drink hvor disse to ting er kombineret, for Micki er nemlig helt vild med hyldeblomst saft, men kan godt lide at give den et tvist af noget syrligt hindbær. 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 234 kJ / 56 kcal
                • Protein: 10 %
                • Kulhydrat: 73 %
                • Fedt: 17 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 10

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 10

                Find alle ingredienserne frem.

                • 6 dl. hindbær 
                • 30 isterninger
                • 3 dl. hyldeblomstsaft 
                • 12 dl. vand

                Pynt: 

                • 3 dl. hindbær 
                • ¾ dl. mynteblade 
              • Trin 3 af 10

                Skyl hindbærrene grundigt, og kom cirka 10 hindbær i hvert glas.

                • 6 dl. hindbær 
              • Trin 4 af 10

                Brug skaftet af en grydeske til at mose hindbærerne i alle seks glas.

              • Trin 5 af 10

                Fordel isterningerne i glassene ovenpå de moste hindbær.

                • 30 isterninger
              • Trin 6 af 10

                Bland hyldeblomstsaft og vand i en kande.

                • 3 dl. hyldeblomstsaft 
                • 12 dl. vand
              • Trin 7 af 10

                Hæld hyldeblomstsaften over de moste hindbær og isen. Rør rundt, så de moste hindbær bliver fordelt i glassene.

              • Trin 8 af 10

                Kom myntebladene i en skål og skyl dem. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • ¾ dl. mynteblade 
              • Trin 9 af 10

                Skyl hindbær. Kom skiftevis et hindbær og et mynteblad på en tandstik. Fortsæt, til du har gjort det på alle 6 tandstikker.

                • 3 dl. hindbær 
              • Trin 10 af 10

                Pynt med den på toppen af glasset.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Friske hindbær og hyldeblomst er to ting der er som skabt for hinanden. Micki har lavet en opskrift på en drink hvor disse to ting er kombineret, for Micki er nemlig helt vild med hyldeblomst saft, men kan godt lide at give den et tvist af noget syrligt hindbær. 

                Du skal bruge

                  Ingredienser: 

                  • 6 dl. hindbær 
                  • 30 isterninger
                  • 3 dl. hyldeblomstsaft 
                  • 12 dl. vand

                  Pynt: 

                  • 3 dl. hindbær 
                  • ¾ dl. mynteblade

                   

                  Køkkenredskaber:

                  • 1 decilitermål 
                  • 6 drinks eller vinglas
                  • 1 grydeske 
                  • 1 kande 
                  • 1 spiseske
                  • 6 tandstikker
                  • 1 lille skål 

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skyl hindbærrene grundigt, og kom cirka 10 hindbær i hvert glas.
                  4. Brug skaftet af en grydeske til at mose hindbærerne i alle seks glas.
                  5. Fordel isterningerne i glassene ovenpå de moste hindbær.
                  6. Bland hyldeblomstsaft og vand i en kande.
                  7. Hæld hyldeblomstsaften over de moste hindbær og isen. Rør rundt, så de moste hindbær bliver fordelt i glassene.
                  8. Kom myntebladene i en skål og skyl dem. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  9. Skyl hindbær. Kom skiftevis et hindbær og et mynteblad på en tandstik. Fortsæt, til du har gjort det på alle 6 tandstikker.
                  10. Pynt med den på toppen af glasset.