Hvedebrød

Hvedebrød kan være fint eller groft og med eller uden hele kerner. Brug hvedebrød som tilbehør til grønsagslasagne med svampe eller filodejspakker med krydret fars og salat. Der er jern i hvedebrød.

Holdbarhed

3 måneder i fryseren

7 dage på hylden

6 dage på bordet

Opbevaring

Opbevar hvedebrød i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Du kan også komme det i en brødkasse. Læg ikke hvedebrød i direkte sollys. Kom hvedebrød i en frysepose, så kan det holde sig i længere tid. Hvis der er mug på brødet, skal du smide hele brødet ud. Opbevar ikke hvedebrød i køleskabet, bliver det hurtigt tørt. Du kan også komme hvedebrød i fryseren.

Retter med hvedebrød

Croque Madame

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 25 min

Spansk morgenmad

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Dansk-argentinsk æblekage

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 70 min

Arbejdstid: 20 min

Bruschetta med urtemos

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min