Hotdog mexican style

Hotdog mexican style

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Mexicanske tacos møder klassiske hotdogs i verdens lækreste forening! Taco hotdogs, eller hotdogs mexican-style. Du bestemmer, hvor spicy de skal være, og hvor mange taco-chips du vil have på toppen. Skal det være ekstra blæret, så bager du selvfølgelig dine egne hotdog-brød. Find opskriften her på gocook.dk.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 1477 kJ / 353 kcal
        • Protein: 14 %
        • Kulhydrat: 27 %
        • Fedt: 59 %
        • Heraf mættet fedt: 6,3 g
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 13

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 13

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 avocado
        • ½ fed hvidløg
        • ¼ lime (kun saften)
        • ½ spsk. cremefraiche
        • 1 ½-2 kviste frisk koriander eller persille
        • 4 pølser (f.eks. kyllingepølser)
        • 4 pølsebrød
        • 1 pose tortillachips
        • 1 glas tacosovs
        • Evt. jalepeños
      • Trin 3 af 13

        Tænd grillen, så den er klar, til du skal bruge den. Hvis du bruger gasgrill, kan du vente, til du skal grille pølserne.

      • Trin 4 af 13

        Skær avocadoen over, og fjern stenen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

        • 1 avocado
      • Trin 5 af 13

        Skrab avocado-kødet ud af skallen med en ske, og kom det i en skål. Mos avocadoerne med en gaffel.

      • Trin 6 af 13

        Pil, og pres hvidløget ned i skålen.

        • ½ fed hvidløg
      • Trin 7 af 13

        Pres saften af limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.

        • ¼ lime (kun saften)
      • Trin 8 af 13

        Bland limesaft og cremefraiche i avocado-mosen. Rør, til det hele er glat og uden klumper.

        • ½ spsk. cremefraiche
      • Trin 9 af 13

        Kom vand i en skål, og skyl koriander i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak dem groft. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • 1 ½-2 kviste frisk koriander eller persille
      • Trin 10 af 13

        Grill pølserne, til de er sprøde. Læg dem på en tallerken.

        • 4 pølser (f.eks. kyllingepølser)
      • Trin 11 af 13

        Varm pølsebrødene på grillen eller i ovnen.

        • 4 pølsebrød
      • Trin 12 af 13

        Knus en håndfuld tortillachips ned i en stor skål.

        • 1 pose tortillachips
      • Trin 13 af 13

        Skær et hotdogbrød halvt igennem. Læg en pølse i brødet, og fordel en skefuld guacamole og tacosovs ovenpå. Drys med knuste tortillachips, jalepeños og koriander. Gør det samme med alle hotdogbrødene og pølserne.

        • 1 glas tacosovs
        • Evt. jalepeños
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Mexicanske tacos møder klassiske hotdogs i verdens lækreste forening! Taco hotdogs, eller hotdogs mexican-style. Du bestemmer, hvor spicy de skal være, og hvor mange taco-chips du vil have på toppen. Skal det være ekstra blæret, så bager du selvfølgelig dine egne hotdog-brød. Find opskriften her på gocook.dk.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 avocado
          • ½ fed hvidløg
          • ¼ lime (kun saften)
          • ½ spsk. cremefraiche
          • 1 ½-2 kviste frisk koriander eller persille
          • 4 pølser (f.eks. kyllingepølser)
          • 4 pølsebrød
          • 1 pose tortillachips
          • 1 glas tacosovs
          • Evt. jalepeños

           

          Køkkenredskaber

          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 lille skål
          • 2 spiseskeer
          • 1 gaffel
          • 1 hvidløgspresser
          • 1 citruspresser
          • 1 grill
          • 1 tallerken
          • 1 mellemstor skål
          • 1 rent viskestykke
          • Pølsebakker

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tænd grillen, så den er klar, til du skal bruge den. Hvis du bruger gasgrill, kan du vente, til du skal grille pølserne.
          4. Skær avocadoen over, og fjern stenen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
          5. Skrab avocado-kødet ud af skallen med en ske, og kom det i en skål. Mos avocadoerne med en gaffel.
          6. Pil, og pres hvidløget ned i skålen.
          7. Pres saften af limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.
          8. Bland limesaft og cremefraiche i avocado-mosen. Rør, til det hele er glat og uden klumper.
          9. Kom vand i en skål, og skyl koriander i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak dem groft. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          10. Grill pølserne, til de er sprøde. Læg dem på en tallerken.
          11. Varm pølsebrødene på grillen eller i ovnen.
          12. Knus en håndfuld tortillachips ned i en stor skål.
          13. Skær et hotdogbrød halvt igennem. Læg en pølse i brødet, og fordel en skefuld guacamole og tacosovs ovenpå. Drys med knuste tortillachips, jalepeños og koriander. Gør det samme med alle hotdogbrødene og pølserne.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Mexicanske tacos møder klassiske hotdogs i verdens lækreste forening! Taco hotdogs, eller hotdogs mexican-style. Du bestemmer, hvor spicy de skal være, og hvor mange taco-chips du vil have på toppen. Skal det være ekstra blæret, så bager du selvfølgelig dine egne hotdog-brød. Find opskriften her på gocook.dk.

            Energi-indhold pr. stk.
            • Energi: 1477 kJ / 353 kcal
            • Protein: 14 %
            • Kulhydrat: 27 %
            • Fedt: 59 %
            • Heraf mættet fedt: 6,3 g
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 13

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 13

            Find alle ingredienserne frem.

            • 2 avocadoer
            • 1 fed hvidløg
            • ½ lime (kun saften)
            • 1 spsk. cremefraiche
            • 3-4 kviste frisk koriander eller persille
            • 8 pølser (f.eks. kyllingepølser)
            • 8 pølsebrød
            • 1 pose tortillachips
            • 1 glas tacosovs
            • Evt. jalepeños
          • Trin 3 af 13

            Tænd grillen, så den er klar, til du skal bruge den. Hvis du bruger gasgrill, kan du vente, til du skal grille pølserne.

          • Trin 4 af 13

            Skær avocadoerne over, og fjern stenen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

            • 2 avocadoer
          • Trin 5 af 13

            Skrab avocado-kødet ud af skallen med en ske, og kom det i en skål. Mos avocadoerne med en gaffel.

          • Trin 6 af 13

            Pil, og pres hvidløget ned i skålen.

            • 1 fed hvidløg
          • Trin 7 af 13

            Pres saften af limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.

            • ½ lime (kun saften)
          • Trin 8 af 13

            Bland limesaft og cremefraiche i avocado-mosen. Rør, til det hele er glat og uden klumper.

            • 1 spsk. cremefraiche
          • Trin 9 af 13

            Kom vand i en skål, og skyl koriander i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak dem groft. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 3-4 kviste frisk koriander eller persille
          • Trin 10 af 13

            Grill pølserne, til de er sprøde. Læg dem på en tallerken.

            • 8 pølser (f.eks. kyllingepølser)
          • Trin 11 af 13

            Varm pølsebrødene på grillen eller i ovnen.

            • 8 pølsebrød
          • Trin 12 af 13

            Knus en håndfuld tortillachips ned i en stor skål.

            • 1 pose tortillachips
          • Trin 13 af 13

            Skær et hotdogbrød halvt igennem. Læg en pølse i brødet, og fordel en skefuld guacamole og tacosovs ovenpå. Drys med knuste tortillachips, jalepeños og koriander. Gør det samme med alle hotdogbrødene og pølserne.

            • 1 glas tacosovs
            • Evt. jalepeños
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Mexicanske tacos møder klassiske hotdogs i verdens lækreste forening! Taco hotdogs, eller hotdogs mexican-style. Du bestemmer, hvor spicy de skal være, og hvor mange taco-chips du vil have på toppen. Skal det være ekstra blæret, så bager du selvfølgelig dine egne hotdog-brød. Find opskriften her på gocook.dk.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 avocadoer
              • 1 fed hvidløg
              • ½ lime (kun saften)
              • 1 spsk. cremefraiche
              • 3-4 kviste frisk koriander eller persille
              • 8 pølser (f.eks. kyllingepølser)
              • 8 pølsebrød
              • 1 pose tortillachips
              • 1 glas tacosovs
              • Evt. jalepeños

               

              Køkkenredskaber

              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 lille skål
              • 2 spiseskeer
              • 1 gaffel
              • 1 hvidløgspresser
              • 1 citruspresser
              • 1 grill
              • 1 tallerken
              • 1 mellemstor skål
              • 1 rent viskestykke
              • Pølsebakker

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Tænd grillen, så den er klar, til du skal bruge den. Hvis du bruger gasgrill, kan du vente, til du skal grille pølserne.
              4. Skær avocadoerne over, og fjern stenen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
              5. Skrab avocado-kødet ud af skallen med en ske, og kom det i en skål. Mos avocadoerne med en gaffel.
              6. Pil, og pres hvidløget ned i skålen.
              7. Pres saften af limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.
              8. Bland limesaft og cremefraiche i avocado-mosen. Rør, til det hele er glat og uden klumper.
              9. Kom vand i en skål, og skyl koriander i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak dem groft. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              10. Grill pølserne, til de er sprøde. Læg dem på en tallerken.
              11. Varm pølsebrødene på grillen eller i ovnen.
              12. Knus en håndfuld tortillachips ned i en stor skål.
              13. Skær et hotdogbrød halvt igennem. Læg en pølse i brødet, og fordel en skefuld guacamole og tacosovs ovenpå. Drys med knuste tortillachips, jalepeños og koriander. Gør det samme med alle hotdogbrødene og pølserne.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Mexicanske tacos møder klassiske hotdogs i verdens lækreste forening! Taco hotdogs, eller hotdogs mexican-style. Du bestemmer, hvor spicy de skal være, og hvor mange taco-chips du vil have på toppen. Skal det være ekstra blæret, så bager du selvfølgelig dine egne hotdog-brød. Find opskriften her på gocook.dk.

                Energi-indhold pr. stk.
                • Energi: 1477 kJ / 353 kcal
                • Protein: 14 %
                • Kulhydrat: 27 %
                • Fedt: 59 %
                • Heraf mættet fedt: 6,3 g
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 13

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 13

                Find alle ingredienserne frem.

                • 3 avocadoer
                • 1 ½ fed hvidløg
                • ¾ lime (kun saften)
                • 1 ½ spsk. cremefraiche
                • 4 ½-6 kviste frisk koriander eller persille
                • 12 pølser (f.eks. kyllingepølser)
                • 12 pølsebrød
                • 1 pose tortillachips
                • 1 glas tacosovs
                • Evt. jalepeños
              • Trin 3 af 13

                Tænd grillen, så den er klar, til du skal bruge den. Hvis du bruger gasgrill, kan du vente, til du skal grille pølserne.

              • Trin 4 af 13

                Skær avocadoerne over, og fjern stenen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

                • 3 avocadoer
              • Trin 5 af 13

                Skrab avocado-kødet ud af skallen med en ske, og kom det i en skål. Mos avocadoerne med en gaffel.

              • Trin 6 af 13

                Pil, og pres hvidløget ned i skålen.

                • 1 ½ fed hvidløg
              • Trin 7 af 13

                Pres saften af limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.

                • ¾ lime (kun saften)
              • Trin 8 af 13

                Bland limesaft og cremefraiche i avocado-mosen. Rør, til det hele er glat og uden klumper.

                • 1 ½ spsk. cremefraiche
              • Trin 9 af 13

                Kom vand i en skål, og skyl koriander i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak dem groft. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 4 ½-6 kviste frisk koriander eller persille
              • Trin 10 af 13

                Grill pølserne, til de er sprøde. Læg dem på en tallerken.

                • 12 pølser (f.eks. kyllingepølser)
              • Trin 11 af 13

                Varm pølsebrødene på grillen eller i ovnen.

                • 12 pølsebrød
              • Trin 12 af 13

                Knus en håndfuld tortillachips ned i en stor skål.

                • 1 pose tortillachips
              • Trin 13 af 13

                Skær et hotdogbrød halvt igennem. Læg en pølse i brødet, og fordel en skefuld guacamole og tacosovs ovenpå. Drys med knuste tortillachips, jalepeños og koriander. Gør det samme med alle hotdogbrødene og pølserne.

                • 1 glas tacosovs
                • Evt. jalepeños
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Mexicanske tacos møder klassiske hotdogs i verdens lækreste forening! Taco hotdogs, eller hotdogs mexican-style. Du bestemmer, hvor spicy de skal være, og hvor mange taco-chips du vil have på toppen. Skal det være ekstra blæret, så bager du selvfølgelig dine egne hotdog-brød. Find opskriften her på gocook.dk.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 3 avocadoer
                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • ¾ lime (kun saften)
                  • 1 ½ spsk. cremefraiche
                  • 4 ½-6 kviste frisk koriander eller persille
                  • 12 pølser (f.eks. kyllingepølser)
                  • 12 pølsebrød
                  • 1 pose tortillachips
                  • 1 glas tacosovs
                  • Evt. jalepeños

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 lille skål
                  • 2 spiseskeer
                  • 1 gaffel
                  • 1 hvidløgspresser
                  • 1 citruspresser
                  • 1 grill
                  • 1 tallerken
                  • 1 mellemstor skål
                  • 1 rent viskestykke
                  • Pølsebakker

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tænd grillen, så den er klar, til du skal bruge den. Hvis du bruger gasgrill, kan du vente, til du skal grille pølserne.
                  4. Skær avocadoerne over, og fjern stenen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
                  5. Skrab avocado-kødet ud af skallen med en ske, og kom det i en skål. Mos avocadoerne med en gaffel.
                  6. Pil, og pres hvidløget ned i skålen.
                  7. Pres saften af limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.
                  8. Bland limesaft og cremefraiche i avocado-mosen. Rør, til det hele er glat og uden klumper.
                  9. Kom vand i en skål, og skyl koriander i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak dem groft. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  10. Grill pølserne, til de er sprøde. Læg dem på en tallerken.
                  11. Varm pølsebrødene på grillen eller i ovnen.
                  12. Knus en håndfuld tortillachips ned i en stor skål.
                  13. Skær et hotdogbrød halvt igennem. Læg en pølse i brødet, og fordel en skefuld guacamole og tacosovs ovenpå. Drys med knuste tortillachips, jalepeños og koriander. Gør det samme med alle hotdogbrødene og pølserne.