Hønsesalat
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Så er der gourmet-kylle-rylle, du! Hjemmelavet hønsesalat til sandwich, pastasalat eller i tarteletter. Jo, du læste rigtigt, kold hønsesalat i lune tarteletter - JA tak. Det er på tid at prøve noget andet end høns i asparges ;-)
Tip: Server hønsesalaten i en lun tartelet - gerne de helt små tarteletter, som hedder fine navne som krustader og bouchées.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 410 kJ / 98 kcal
- Protein: 34 %
- Kulhydrat: 10 %
- Fedt: 56 %
- Heraf mættet fedt: 2,4 g.
Film
- Opskriften tager ca.: 1 time
Se filmen, hvor Micki laver hønsesalat.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 410 kJ / 98 kcal
- Protein: 34 %
- Kulhydrat: 10 %
- Fedt: 56 %
- Heraf mættet fedt: 2,4 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Kylling:
- 7 dl. vand
- ½ grøntsags-bouillon-terning
- 1 kyllingebrystfilet
Tilbehør:
- 25 g. champignoner
- 1 knivspids peber
- 35 g. bacon-skiver
- 25 g. asparges
- 25 g. ananas (gerne fra dåse)
- ½ spsk. mayonnaise
- 1 dl. creme fraiche
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- Evt. ½ tsk. karry
- 1 spsk. purløg
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 stor gryde med låg
- 1 lille skarp kniv
- 2 skærebrætter
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 stor skål
- 1 røreske
- 2 gafler
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)
- Trin 2 af 13
Find alle ingredienserne frem.
Kylling:
- 7 dl. vand
- ½ grøntsags-bouillon-terning
- 1 kyllingebrystfileter
Tilbehør:
- 25 g. champignoner
- 1 knivspids peber
- 35 g. bacon-skiver
- 25 g. asparges
- 25 g. ananas (gerne fra dåse)
- ½ spsk. mayonnaise
- 1 dl. creme fraiche
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- Evt. ½ tsk. karry
- 1 spsk. purløg
- Trin 3 af 13
Kom vand, bouillon-terning og kyllingebryst-fileten i en gryde. Læg låg på. Bring det hele i kog ved høj varme. Skru ned til lav varme, når det koger. Lad dem koge i 15-20 minutter. De skal være helt gennemkogte (stege-termometeret skal op på minimum 75 grader). Lav dressingen imens.
- 7 dl. vand
- ½ grøntsags-bouillon-terning
- 1 kyllingebrystfileter
- Trin 4 af 13
Skyl champignonerne. Skær bunden af. Hak champignonerne fint.
- 25 g. champignoner
- Trin 5 af 13
Læg bacon på en kold stegepande. Varm den op til middel varme og steg, til baconen er sprød. Pas på den ikke bliver brændt. Læg baconen på en tallerken og lad den køle af. Lad fedtet fra baconen blive på stegepanden.
- 35 g. bacon-skiver
- Trin 6 af 13
Varm stegepanden op igen til høj varme. Kom de hakkede champignoner på stegepanden. Drys med peber. Steg dem i cirka 2 minutter, til de bliver gyldne. Rør rundt imens. Kom champignon-stykkerne i skålen.
- 1 knivspids peber
- Trin 7 af 13
Hak bacon, asparges og ananas groft.
- 25 g. asparges
- 25 g. ananas (gerne fra dåse)
- Trin 8 af 13
Kom asparges, ananas, mayonnaise, creme-fraiche, bacon-stykker, salt, peber og eventuel karry i skålen med champignonerne og rør det hele godt sammen. Smag til med salt og peber.
- ½ spsk. mayonnaise
- 1 dl. creme fraiche
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- Evt. ½ tsk. karry
- Trin 9 af 13
Tag kyllingefileterne op af vandet, når de er kogt færdige. Læg dem på et rent skærebræt og lad den køle lidt af.
- Trin 10 af 13
Brug to gafler eller dine fingre til at trække kyllinge-kødet fra hinanden i mindre stykker. Lad stykkerne køle helt af.
- Trin 11 af 13
Bland kyllingestykkerne i dressingen og lad dem trække i 10 minutter.
- Trin 12 af 13
Skyl purløg i en skål med vand, lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 spsk. purløg
- Trin 13 af 13
Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter. Du skal bruge 1 spiseske hakket purløg. Drys purløg på toppen.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Så er der gourmet-kylle-rylle, du! Hjemmelavet hønsesalat til sandwich, pastasalat eller i tarteletter. Jo, du læste rigtigt, kold hønsesalat i lune tarteletter - JA tak. Det er på tid at prøve noget andet end høns i asparges ;-)
Tip: Server hønsesalaten i en lun tartelet - gerne de helt små tarteletter, som hedder fine navne som krustader og bouchées.
Du skal bruge
Ingredienser
Kylling:
- 7 dl. vand
- ½ grøntsags-bouillon-terning
- 1 kyllingebrystfileter
Tilbehør:
- 25 g. champignoner
- 1 knivspids peber
- 35 g. bacon-skiver
- 25 g. asparges
- 25 g. ananas (gerne fra dåse)
- ½ spsk. mayonnaise
- 1 dl. creme fraiche
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- Evt. ½ tsk. karry
- 1 spsk. purløg
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 stor gryde med låg
- 1 lille skarp kniv
- 2 skærebrætter
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 stor skål
- 1 røreske
- 2 gafler
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom vand, bouillon-terning og kyllingebryst-fileten i en gryde. Læg låg på. Bring det hele i kog ved høj varme. Skru ned til lav varme, når det koger. Lad dem koge i 15-20 minutter. De skal være helt gennemkogte (stege-termometeret skal op på minimum 75 grader). Lav dressingen imens.
- Skyl champignonerne. Skær bunden af. Hak champignonerne fint.
- Læg bacon på en kold stegepande. Varm den op til middel varme og steg, til baconen er sprød. Pas på den ikke bliver brændt. Læg baconen på en tallerken og lad den køle af. Lad fedtet fra baconen blive på stegepanden.
- Varm stegepanden op igen til høj varme. Kom de hakkede champignoner på stegepanden. Drys med peber. Steg dem i cirka 2 minutter, til de bliver gyldne. Rør rundt imens. Kom champignon-stykkerne i skålen.
- Hak bacon, asparges og ananas groft.
- Kom asparges, ananas, mayonnaise, creme-fraiche, bacon-stykker, salt, peber og eventuel karry i skålen med champignonerne og rør det hele godt sammen. Smag til med salt og peber.
- Tag kyllingefileterne op af vandet, når de er kogt færdige. Læg dem på et rent skærebræt og lad den køle lidt af.
- Brug to gafler eller dine fingre til at trække kyllinge-kødet fra hinanden i mindre stykker. Lad stykkerne køle helt af.
- Bland kyllingestykkerne i dressingen og lad dem trække i 10 minutter.
- Skyl purløg i en skål med vand, lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter. Du skal bruge 1 spiseske hakket purløg. Drys purløg på toppen.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Så er der gourmet-kylle-rylle, du! Hjemmelavet hønsesalat til sandwich, pastasalat eller i tarteletter. Jo, du læste rigtigt, kold hønsesalat i lune tarteletter - JA tak. Det er på tid at prøve noget andet end høns i asparges ;-)
Tip: Server hønsesalaten i en lun tartelet - gerne de helt små tarteletter, som hedder fine navne som krustader og bouchées.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 410 kJ / 98 kcal
- Protein: 34 %
- Kulhydrat: 10 %
- Fedt: 56 %
- Heraf mættet fedt: 2,4 g.
Film
- Opskriften tager ca.: 1 time
Se filmen, hvor Micki laver hønsesalat.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 410 kJ / 98 kcal
- Protein: 34 %
- Kulhydrat: 10 %
- Fedt: 56 %
- Heraf mættet fedt: 2,4 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Kylling:
- 7 dl. vand
- 1 grøntsags-bouillon-terning
- 2 kyllingebrystfileter
Tilbehør:
- 50 g. champignoner
- 1 knivspids peber
- 70 g. bacon-skiver
- 50 g. asparges
- 50 g. ananas (gerne fra dåse)
- 1 spsk. mayonnaise
- 1 ½ dl. creme fraiche
- ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Evt. 1 tsk. karry
- 1 spsk. purløg
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 stor gryde med låg
- 1 lille skarp kniv
- 2 skærebrætter
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 stor skål
- 1 røreske
- 2 gafler
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)
- Trin 2 af 13
Find alle ingredienserne frem.
Kylling:
- 7 dl. vand
- 1 grøntsags-bouillon-terning
- 2 kyllingebrystfileter
Tilbehør:
- 50 g. champignoner
- 1 knivspids peber
- 70 g. bacon-skiver
- 50 g. asparges
- 50 g. ananas (gerne fra dåse)
- 1 spsk. mayonnaise
- 1 ½ dl. creme fraiche
- ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Evt. 1 tsk. karry
- 1 spsk. purløg
- Trin 3 af 13
Kom vand, bouillon-terning og de to kyllingebryst-fileter i en gryde. Læg låg på. Bring det hele i kog ved høj varme. Skru ned til lav varme, når det koger. Lad dem koge i 15-20 minutter. De skal være helt gennemkogte (stege-termometeret skal op på minimum 75 grader). Lav dressingen imens.
- 7 dl. vand
- 1 grøntsags-bouillon-terning
- 2 kyllingebrystfileter
- Trin 4 af 13
Skyl champignonerne. Skær bunden af. Hak champignonerne fint.
- 50 g. champignoner
- Trin 5 af 13
Læg bacon på en kold stegepande. Varm den op til middel varme og steg, til baconen er sprød. Pas på den ikke bliver brændt. Læg baconen på en tallerken og lad den køle af. Lad fedtet fra baconen blive på stegepanden.
- 70 g. bacon-skiver
- Trin 6 af 13
Varm stegepanden op igen til høj varme. Kom de hakkede champignoner på stegepanden. Drys med peber. Steg dem i cirka 2 minutter, til de bliver gyldne. Rør rundt imens. Kom champignon-stykkerne i skålen.
- 1 knivspids peber
- Trin 7 af 13
Hak bacon, asparges og ananas groft.
- 50 g. asparges
- 50 g. ananas (gerne fra dåse)
- Trin 8 af 13
Kom asparges, ananas, mayonnaise, creme-fraiche, bacon-stykker, salt, peber og eventuel karry i skålen med champignonerne og rør det hele godt sammen. Smag til med salt og peber
- 1 spsk. mayonnaise
- 1 ½ dl. creme fraiche
- ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Evt. 1 tsk. karry
- Trin 9 af 13
Tag kyllingefileterne op af vandet, når de er kogt færdige. Læg dem på et rent skærebræt og lad den køle lidt af.
- Trin 10 af 13
Brug to gafler eller dine fingre til at trække kyllinge-kødet fra hinanden i mindre stykker. Lad stykkerne køle helt af.
- Trin 11 af 13
Bland kyllingestykkerne i dressingen og lad dem trække i 10 minutter.
- Trin 12 af 13
Skyl purløg i en skål med vand, lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 spsk. purløg
- Trin 13 af 13
Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter. Du skal bruge 1 spiseske hakket purløg. Drys purløg på toppen.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Så er der gourmet-kylle-rylle, du! Hjemmelavet hønsesalat til sandwich, pastasalat eller i tarteletter. Jo, du læste rigtigt, kold hønsesalat i lune tarteletter - JA tak. Det er på tid at prøve noget andet end høns i asparges ;-)
Tip: Server hønsesalaten i en lun tartelet - gerne de helt små tarteletter, som hedder fine navne som krustader og bouchées.
Du skal bruge
Ingredienser
Kylling:
- 7 dl. vand
- 1 grøntsags-bouillon-terning
- 2 kyllingebrystfileter
Tilbehør:
- 50 g. champignoner
- 1 knivspids peber
- 70 g. bacon-skiver
- 50 g. asparges
- 50 g. ananas (gerne fra dåse)
- 1 spsk. mayonnaise
- 1 ½ dl. creme fraiche
- ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Evt. 1 tsk. karry
- 1 spsk. purløg
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 stor gryde med låg
- 1 lille skarp kniv
- 2 skærebrætter
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 stor skål
- 1 røreske
- 2 gafler
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom vand, bouillon-terning og de to kyllingebryst-fileter i en gryde. Læg låg på. Bring det hele i kog ved høj varme. Skru ned til lav varme, når det koger. Lad dem koge i 15-20 minutter. De skal være helt gennemkogte (stege-termometeret skal op på minimum 75 grader). Lav dressingen imens.
- Skyl champignonerne. Skær bunden af. Hak champignonerne fint.
- Læg bacon på en kold stegepande. Varm den op til middel varme og steg, til baconen er sprød. Pas på den ikke bliver brændt. Læg baconen på en tallerken og lad den køle af. Lad fedtet fra baconen blive på stegepanden.
- Varm stegepanden op igen til høj varme. Kom de hakkede champignoner på stegepanden. Drys med peber. Steg dem i cirka 2 minutter, til de bliver gyldne. Rør rundt imens. Kom champignon-stykkerne i skålen.
- Hak bacon, asparges og ananas groft.
- Kom asparges, ananas, mayonnaise, creme-fraiche, bacon-stykker, salt, peber og eventuel karry i skålen med champignonerne og rør det hele godt sammen. Smag til med salt og peber
- Tag kyllingefileterne op af vandet, når de er kogt færdige. Læg dem på et rent skærebræt og lad den køle lidt af.
- Brug to gafler eller dine fingre til at trække kyllinge-kødet fra hinanden i mindre stykker. Lad stykkerne køle helt af.
- Bland kyllingestykkerne i dressingen og lad dem trække i 10 minutter.
- Skyl purløg i en skål med vand, lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter. Du skal bruge 1 spiseske hakket purløg. Drys purløg på toppen.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Så er der gourmet-kylle-rylle, du! Hjemmelavet hønsesalat til sandwich, pastasalat eller i tarteletter. Jo, du læste rigtigt, kold hønsesalat i lune tarteletter - JA tak. Det er på tid at prøve noget andet end høns i asparges ;-)
Tip: Server hønsesalaten i en lun tartelet - gerne de helt små tarteletter, som hedder fine navne som krustader og bouchées.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 410 kJ / 98 kcal
- Protein: 34 %
- Kulhydrat: 10 %
- Fedt: 56 %
- Heraf mættet fedt: 2,4 g.
Film
- Opskriften tager ca.: 1 time
Se filmen, hvor Micki laver hønsesalat.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 410 kJ / 98 kcal
- Protein: 34 %
- Kulhydrat: 10 %
- Fedt: 56 %
- Heraf mættet fedt: 2,4 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Kylling:
- 9 dl. vand
- 1 ½ grøntsags-bouillon-terning
- 3 kyllingebrystfileter
Tilbehør:
- 75 g. champignoner
- ½ tsk. peber
- 100 g. bacon-skiver
- 75 g. asparges
- 75 g. ananas (gerne fra dåse)
- 1 ½ spsk. mayonnaise
- 2 ¼ dl. creme fraiche
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Evt. 1 ½ tsk. karry
- 2 spsk. purløg
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 stor gryde med låg
- 1 lille skarp kniv
- 2 skærebrætter
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 stor skål
- 1 røreske
- 2 gafler
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)
- Trin 2 af 13
Find alle ingredienserne frem.
Kylling:
- 9 dl. vand
- 1 ½ grøntsags-bouillon-terning
- 3 kyllingebrystfileter
Tilbehør:
- 75 g. champignoner
- ½ tsk. peber
- 100 g. bacon-skiver
- 75 g. asparges
- 75 g. ananas (gerne fra dåse)
- 1 ½ spsk. mayonnaise
- 2 ¼ dl. creme fraiche
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Evt. 1 ½ tsk. karry
- 2 spsk. purløg
- Trin 3 af 13
Kom vand, bouillon-terning og de tre kyllingebryst-fileter i en gryde. Læg låg på. Bring det hele i kog ved høj varme. Skru ned til lav varme, når det koger. Lad dem koge i 15-20 minutter. De skal være helt gennemkogte (stege-termometeret skal op på minimum 75 grader). Lav dressingen imens.
- 9 dl. vand
- 1 ½ grøntsags-bouillon-terning
- 3 kyllingebrystfileter
- Trin 4 af 13
Skyl champignonerne. Skær bunden af. Hak champignonerne fint.
- 75 g. champignoner
- Trin 5 af 13
Læg bacon på en kold stegepande. Varm den op til middel varme og steg, til baconen er sprød. Pas på den ikke bliver brændt. Læg baconen på en tallerken og lad den køle af. Lad fedtet fra baconen blive på stegepanden.
- 100 g. bacon-skiver
- Trin 6 af 13
Varm stegepanden op igen til høj varme. Kom de hakkede champignoner på stegepanden. Drys med peber. Steg dem i cirka 2 minutter, til de bliver gyldne. Rør rundt imens. Kom champignon-stykkerne i skålen.
- ½ tsk. peber
- Trin 7 af 13
Hak bacon, asparges og ananas groft.
- 75 g. asparges
- 75 g. ananas (gerne fra dåse)
- Trin 8 af 13
Kom asparges, ananas, mayonnaise, creme-fraiche, bacon-stykker, salt, peber og eventuel karry i skålen med champignonerne og rør det hele godt sammen. Smag til med salt og peber.
- 1 ½ spsk. mayonnaise
- 2 ¼ dl. creme fraiche
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Evt. 1 ½ tsk. karry
- Trin 9 af 13
Tag kyllingefileterne op af vandet, når de er kogt færdige. Læg dem på et rent skærebræt og lad den køle lidt af.
- Trin 10 af 13
Brug to gafler eller dine fingre til at trække kyllinge-kødet fra hinanden i mindre stykker. Lad stykkerne køle helt af.
- Trin 11 af 13
Bland kyllingestykkerne i dressingen og lad dem trække i 10 minutter.
- Trin 12 af 13
Skyl purløg i en skål med vand, lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 2 spsk. purløg
- Trin 13 af 13
Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter. Du skal bruge 2 spiseske hakket purløg. Drys purløg på toppen.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Så er der gourmet-kylle-rylle, du! Hjemmelavet hønsesalat til sandwich, pastasalat eller i tarteletter. Jo, du læste rigtigt, kold hønsesalat i lune tarteletter - JA tak. Det er på tid at prøve noget andet end høns i asparges ;-)
Tip: Server hønsesalaten i en lun tartelet - gerne de helt små tarteletter, som hedder fine navne som krustader og bouchées.
Du skal bruge
Ingredienser
Kylling:
- 9 dl. vand
- 1 ½ grøntsags-bouillon-terning
- 3 kyllingebrystfileter
Tilbehør:
- 75 g. champignoner
- ½ tsk. peber
- 100 g. bacon-skiver
- 75 g. asparges
- 75 g. ananas (gerne fra dåse)
- 1 ½ spsk. mayonnaise
- 2 ¼ dl. creme fraiche
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Evt. 1 ½ tsk. karry
- 2 spsk. purløg
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 stor gryde med låg
- 1 lille skarp kniv
- 2 skærebrætter
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 stor skål
- 1 røreske
- 2 gafler
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom vand, bouillon-terning og de tre kyllingebryst-fileter i en gryde. Læg låg på. Bring det hele i kog ved høj varme. Skru ned til lav varme, når det koger. Lad dem koge i 15-20 minutter. De skal være helt gennemkogte (stege-termometeret skal op på minimum 75 grader). Lav dressingen imens.
- Skyl champignonerne. Skær bunden af. Hak champignonerne fint.
- Læg bacon på en kold stegepande. Varm den op til middel varme og steg, til baconen er sprød. Pas på den ikke bliver brændt. Læg baconen på en tallerken og lad den køle af. Lad fedtet fra baconen blive på stegepanden.
- Varm stegepanden op igen til høj varme. Kom de hakkede champignoner på stegepanden. Drys med peber. Steg dem i cirka 2 minutter, til de bliver gyldne. Rør rundt imens. Kom champignon-stykkerne i skålen.
- Hak bacon, asparges og ananas groft.
- Kom asparges, ananas, mayonnaise, creme-fraiche, bacon-stykker, salt, peber og eventuel karry i skålen med champignonerne og rør det hele godt sammen. Smag til med salt og peber.
- Tag kyllingefileterne op af vandet, når de er kogt færdige. Læg dem på et rent skærebræt og lad den køle lidt af.
- Brug to gafler eller dine fingre til at trække kyllinge-kødet fra hinanden i mindre stykker. Lad stykkerne køle helt af.
- Bland kyllingestykkerne i dressingen og lad dem trække i 10 minutter.
- Skyl purløg i en skål med vand, lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter. Du skal bruge 2 spiseske hakket purløg. Drys purløg på toppen.
-